Orestes
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orestes
Δραστήριο μέλος

michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Και τι με νοιάζουν τα γραφικά αν θέλω 4 giga μνήμη για να τρέχει το pc αξιοπρεπώς?
Με 1 GB τρέχουν αξιοπρεπώς, με 2 είσαι μια χαρά και με 4 πετάνε, εμένα δεν μου πιάνει συχνά πάνω από 1.2GB πάντως... Μην βγάζετε συμπεράσματα μόνο από αυτά που ακούτε

nfk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για να μπορέσει μια εταιρεία να πείσει έναν πελάτη να αγοράσει ένα προϊόν πρέπει το προϊόν να είναι πολύ καλύτερο από το προηγούμενο(πχ ΧP)
Αυτό που είδα εγώ είναι ένα εντυπωσιακό λειτουργικό με εξελιγμένα γραφικά, χωρίς ουσιαστικές βελτιώσεις!
1) Δεν βελτιώθηκε η σταθερότητα του λειτουργικού ...πολύ σημαντικό αυτό!! Φορτώνει την RAM με χίλιες μαλακίες και κολλάει σαν πούστικο........
2) Η ασφάλεια παραμένει ανύπαρκτη
3) Αντί να απλουστεύσουν τα μενού , τις εφαρμογές τις έκαναν πιο δύσκολες!
Ακόμα και το SP1 των VISTA δεν έκανε καμία ουσιαστική βελτίωση στο λειτουργικό !
Τώρα γύρισα και πάλι στα ΧP και είμαι καλά!!! Αλλά η αδυναμία μου είναι τα Linux!!! Κορυφαία!!!
Orestes
Δραστήριο μέλος

-----------------------------------------
Αφήστε που για να καταφέρω να πιάσω wireless internet στα vista έφαγα κάτι βδομάδες...

michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Και γιατί δηλαδή να πάρω τα vista και να μην έχω xp και να πετάνε και με 2 giga μνήμη? Κάτι έχω ακούσει ότι η windows ετοιμάζει νέα windows..Ισχύει?
-----------------------------------------
Αφήστε που για να καταφέρω να πιάσω wireless internet στα vista έφαγα κάτι βδομάδες...
Διάβασες το manual του router σου;
Control Panel --> Network and sharing center --> New connection --> wireless modem/router..
Orestes
Δραστήριο μέλος

Διάβασες το manual του router σου;
Control Panel --> Network and sharing center --> New connection --> wireless modem/router..
Δεν είμαι τόσο άσχετος όσο φαίνομαι...Ήταν αρκετά πιο σύνθετο το πρόβλημα γιατί είχα απίστευτα lag spikes ...
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Sed
Νεοφερμένο μέλος

panos1994
Εκκολαπτόμενο μέλος

τα βιστα ειναι μονο για να πουλας μουρη...

artemaki
Διάσημο μέλος

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

DEMO
Το παρακάτω αποτελεί παράδειγμα του νέου interface ασφαλείας των Svista:
- Windows: Είστε σίγουρος για τη διαγραφή?
- User:Ναι
- W: Είστε απόλυτα σίγουρος?
- U: Ναι
- W: Είστε 100% αποφασισμένος?
- U: Ναι
- W: Μήπως καλύτερα να μην το σβήσουμε?
- U: Ναι....Ε...τι...ΟΟΟΧΙ!
- W: Διαδικασία διαγραφής ακυρώνεται...

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Υπάρχει αλλα όλοι το απενεργοποιούνΔεν θα ήταν άσχημα να υπήρχε.....

The President
Νεοφερμένο μέλος

Το search τους με βολεύει αφάνταστα -και σε φακέλους και στο start-.
Επίσης το θέμα τους είναι τέλειο! Είναι δυνατό λειτουργικό αν και -όσοι ξέρουν τουλάχιστον, γιατί εμένα αν με ρωτήσεις μόνο για το γραφικό περιβάλλον τους θα σου πω...

EpaRon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλά γενικά τα vista με τραβάνε περισσότερο...

Lady_Of_Carnage
Νεοφερμένο μέλος

michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα XP αυτή τη στιγμή είναι από τα πιο ώριμα λειτουργικά που κυκλοφορούν, και το 2ο σε διάρκεια ζωής της Microsoft, καθώς το πρώτο ήταν τα Windows 3.11 τα οποία αν δεν κάνω λάθος σταμάτησε πέρυσι να τα στηρίζει.
Αλλά γενικά τα vista με τραβάνε περισσότερο...![]()
Windows 3.11 Support ended 31/12/2001
Είναι λίγο κουλό να τα είχαν support 13 χρόνια, το 94 είχαν βγει αυτά και δεν ξέρω κάποιον πλην πανεπιστημίου, που χρειάζεται απλοϊκά λειτουργικά (τύπου UNIX), να τα χρησιμοποιεί. Τα Vista είναι παραπάνω από καλά και με το SP1 έχουν fix αριστεί σχεδόν πλήρως, το καλό με την επόμενη έκδοση των Windows είναι ότι θα είναι βασισμένα στα Vista οπότε θα έχουν πάνω κάτω τις ίδιες απαιτήσεις και με τους υπολογιστές του 2010 (τότε θα βγουν λογικά) θα πάνε παραπάνω από σφαίρα...
Windows 3.11 και γ@μώ τα interface

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.