Ρε συνονόματε ζεντ, ακόμα να καταλάβεις σε τι είδους περίπτωση έπεσες; :p
Τζον Ρας, όποιον της προκοπής αν ρωτήσεις θα σου φτύσει τα σβίστα...
Τα Vista x64 είναι και γ...... τα λειτουργικά και για εμένα δεν έχουν ούτε ένα μειoνέκτημα έναντι των XP. Πιο σταθερά, πιο σύγχρονα, σαφώς πιο εμφανίσιμα, εκμεταλεύονται το νεότερο hardware καλύτερα, πολλά games παίζουν σαφέστατα καλύτερα από ότι στα XP (π.χ. Gears of War), καλύτερη υποστήριξη σε drivers έναντι των 64μπιτων XP, κ.λ.π.
Τα Vista γίνανε doomed επειδή έβγαινε ο κάθε τυχάρπαστος στο κάθε φορουμ και έκραζε, χωρίς να έχει δει το λειτουργικό.Τα ίδια λέγανε όλοι και για τα XP όταν βγήκανε, που είχανε ένα σωρό προβλήματα. Τα ίδια και με τα Win98. Απλά το 2001 που βγήκανε τα XP, τα διάφορα "αντικειμενικά" sites στο net δεν ήταν τόσο διαδεδομένα, όσο το 2006 που βγήκανε τα Vista. Ή έστω αν θες ο κόσμος δεν ενημερωνότανε τόσο από τα ειδικά sites (καλώς ή κακώς). Για εμένα είναι περισσότερο εντυπώσεις παρά αντικειμενικές απόψεις... Btw τα Millenium ήταν ένα πραγματικά κακό λειτουργικό, τα Vista όχι κατ'εμέ!
Εγώ θα σου πω το εξής: Σε όσα άτομα τους έπρηζα να βάλουνε Vista 64 δεν θέλανε. Μέχρι που τα είδανε (φαντάζομαι με καταλαβαίνεις τι εννοώ?) και μετά δεν θέλανε να ξαναβάλουνε XP.
Και ξέρεις κάτι; Τα Vista δεν αποτύχανε γιατί και τα Windows 7... επί της ουσίας, Vista θα είναι! Ηλίθια την έχεις την MS?
Σου λέει "δεν θέλετε τα Vista? Ok πάρτε τα Vista με άλλο περιτύλιγμα και 5 features ακόμα". Όσο διαφορά είχαν τα Win95 από τα Win98 (κυρίως σε υποστήριξη hardware) τόσο διαφορά θα έχουν και τα Vista με τα Win7.
Μάγκες.... η εξέλιξη πάει εμπρός, δεν μπορούμε να μένουμε σε λειτουργικό του 2001, όπως και τότε δεν μείναμε στα Win98 OSR2 (εξαιρετικό λειτουργικό για την εποχή του, παρεπιπτόντως). Τέλος.