Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:20 Ο Crookshanks: #101 30-01-09 20:20 Τα βίστα δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω, ούτε στον μέσο χρήστη αλλά ούτε στον power user. (έτσι κι αλλιώς ο power user θα έχει και ένα linuxaki στην άκρη). Ο μόνος λόγος για να βάλεις βίστα είναι για το μέλλον όταν γίνουν discontinue τα xp. Click για ανάπτυξη... Βασικά οι περισσότεροι λένε να περιμένουν να βγουν τα 7. Τα Βίστα είναι τέλεια στην εμφάνιση και τα εφέ κλπ, αλλά τί να τα κάνεις, αν πρέπει να βάλεις 2 GB μνήμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο Unkown-User: #102 30-01-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Βασικά οι περισσότεροι λένε να περιμένουν να βγουν τα 7. Τα Βίστα είναι τέλεια στην εμφάνιση και τα εφέ κλπ, αλλά τί να τα κάνεις, αν πρέπει να βάλεις 2 GB μνήμη; Click για ανάπτυξη... Έχω setuparei ένα build των 7 σε ένα PC και απ' ότι φαίνεται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η MS φτιάχνει κάτι που δεν θα είναι τρελά βαρύ! Παρ' όλα αυτά τα 7 λογικά θα μας έρθουν επίσημα (και final) το 2010, οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tilemaxos Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βαθύ (Σάμος). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:43 Ο Tilemaxos: #103 30-01-09 20:43 Ημουν χρόνια χρήστης XP και τωρα εχω αναγκαστηκα $Vista κακα τα ψεμματα παιδια εχουν προβληματα... ελπιζω το Windows 7 να ειναι καλυτερα και μην θελει υπερυπολογιστες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. John Ras Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:08 Ο John Ras έγραψε: #104 30-01-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Έχω setuparei ένα build των 7 σε ένα PC και απ' ότι φαίνεται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η MS φτιάχνει κάτι που δεν θα είναι τρελά βαρύ! Παρ' όλα αυτά τα 7 λογικά θα μας έρθουν επίσημα (και final) το 2010, οπότε... Click για ανάπτυξη... Λογικό αυτό, μιας και τα Se7en είναι ακόμα beta.Λογικά,η final full build θα είναι αρκετά πιο βαριά Χριστούγεννα 2009 θα έρθουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 00:35 Ο chris_90 έγραψε: #105 31-01-09 00:35 Εγω αγορασα laptop προσφατα και αναγκαστικα εχει Vista (δεν βγαινουν με XP πια). Με τα οσα ειχα ακουσει, ημουν προετοιμασμενος για τα χειροτερα! Αλλα ενταξει, ολα μια χαρα, τουλαχιστον στον 1 μηνα που τα χρησιμοποιω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 16:11 Ο andreas157: #106 31-01-09 16:11 σίγουρα τα Vista είναι πιο βαριά απο τα XP. όσο για την συνβατότητα των προγραμμάτων νομίζω ότι πλέον δεν υπάρχει θέμα.σχεδόν όλα τρέχουνε χωρις κανένα πρόβλημα. έχω xp απο το 2001, τα vista τα δοκίμασα για περίπου ένα χρόνο σε dual boot με τα xp.δεν μου άρεσαν,τα ξύλωσα. τώρα δοκιμάζω και τα 7...καμία σχέση με τα vista βέβαια. το τι θα επιλέξεις εξαρτάται απο το pc που έχεις και απο το τι σε βολεύει καλύτερα εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:22 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #107 01-02-09 14:22 ευχαριστω παιδια..........απο οτι βλεπω οι αποψεις διιστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:16 Ο Unkown-User: #108 01-02-09 15:16 Βασικά δεν υπάρχει "καλύτερο".. Απλά είναι τι ζητάει ο καθένας. Αν θέλετε το εξηγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:28 Ο Ηλίας έγραψε: #109 03-02-09 22:28 Αυτά δεν τα ρωτάνε. Είναι αυτονόητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MpampisG Νεοφερμένο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:20 Ο MpampisG έγραψε: #110 03-02-09 23:20 ΧΡ για μένα.Τα Vista ήταν ουσιαστικά ένα κόλπο ώστε να μας αναγκάσει ο Βασιλάκης να βάλουμε τις 22458752mb ram ώστε να «εκμεταλλευόμαστε ικανότητες».Το μόνο που αξίζει στα vista είναι τα γραφικά κι αυτά για όσους δεν έχουν δουλέψει με compiz fusion. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:25 Ο Eruyomo έγραψε: #111 03-02-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από MpampisG: Το μόνο που αξίζει στα vista είναι τα γραφικά κι αυτά για όσους δεν έχουν δουλέψει με compiz fusion. Click για ανάπτυξη... Μπα, πολυ πιο βολικό είναι το αέρο. Το compiz είναι για να γυρνάς τον κύβο βζζζζ να ρίχνεις τα γκομενάκια. Vista = Tα πιο βολικά windows που έχουν βγει μέχρι τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Ο West_Emperor: #112 04-02-09 20:42 Vista = Tα πιο βολικά windows που έχουν βγει μέχρι τώρα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω....κι εγω ειχα στην αρχη αντιθετη αποψη για το βιστα..αλλα εινα πλεον τα καλυτερα..και οσον αφορα το συστημα που απαιτουν για να τρεξουν καλα αυτο δν νομιζω να αποτελει πλέον προβλημα καθως ενα PC με 2-3gb ram, αξιολογη καρτα γραφικων (που να υποστηριζει DX10) κλπ ειναι πλεον ελαχιστο το κοστος για να αποκτησει κανεις..και οχι να βαζουμε σε υπολογιστη 6αετιας βιστα και να λεμε δν τρεχει το ενα και δν κανει το αλλο ή ειναι πολυ αργος..να ειμαστε λιγο λογικοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billkolok Νεοφερμένο μέλος Ο billkolok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:40 Ο billkolok: #113 04-02-09 22:40 εχω vista αλλα δεν ειναι και τα καλυτερα δεν λεω καλη ασφαλεια αλλα οκ τα χp μου αρεσουν και απο ερυνες που εχω διαβσει ειναι καλυτερα αν και τα windows λενε οτι θα φυγουν και θα ερθουν τα macindows οσο γι'αυτα εχω διαβασει καλα λογια και ναι αν μπορεσω θα τα δοκιμασω και αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:59 Ο sjpapa έγραψε: #114 11-02-09 23:59 Mac OS X, τα αλλα σβηστα (svista...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. baggos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:23 Ο baggos12 έγραψε: #115 13-02-09 18:23 Vista4EVER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:24 Ο Ηλίας έγραψε: #116 18-02-09 13:24 Τα Vista ήταν ένα κόλπο κατά τη γνώμη μου να καταφέρει η mc πιο πολλές πωλήσεις στα 7. τα οπόία από την beta που δοκίμασα είναι πιο πέτσα και από την πέτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xman Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Ο xman έγραψε: #117 23-02-09 10:13 Τα vista ειναι φρου-φρου και αρωματα τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Ο sjpapa έγραψε: #118 23-02-09 10:30 Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Ο sjpapa έγραψε: #119 23-02-09 11:56 Την σαφεστερη γνωμη εχει η συννημενη εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα vista.jpg 150,5 KB · Εμφανίσεις: 223 Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:29 Ο Eruyomo έγραψε: #120 23-02-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sjpapa: Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Click για ανάπτυξη... Στην αρχή πίστευα οτι συνδυάζει τα καλά του linux και τα καλά των windows. Μετά απο αρκετά χρόνια χρήση κατέληξα οτι συνδυάζει τα κακά των windows και τα κακά του linux Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα βίστα δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω, ούτε στον μέσο χρήστη αλλά ούτε στον power user. (έτσι κι αλλιώς ο power user θα έχει και ένα linuxaki στην άκρη). Ο μόνος λόγος για να βάλεις βίστα είναι για το μέλλον όταν γίνουν discontinue τα xp. Click για ανάπτυξη... Βασικά οι περισσότεροι λένε να περιμένουν να βγουν τα 7. Τα Βίστα είναι τέλεια στην εμφάνιση και τα εφέ κλπ, αλλά τί να τα κάνεις, αν πρέπει να βάλεις 2 GB μνήμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο Unkown-User: #102 30-01-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Βασικά οι περισσότεροι λένε να περιμένουν να βγουν τα 7. Τα Βίστα είναι τέλεια στην εμφάνιση και τα εφέ κλπ, αλλά τί να τα κάνεις, αν πρέπει να βάλεις 2 GB μνήμη; Click για ανάπτυξη... Έχω setuparei ένα build των 7 σε ένα PC και απ' ότι φαίνεται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η MS φτιάχνει κάτι που δεν θα είναι τρελά βαρύ! Παρ' όλα αυτά τα 7 λογικά θα μας έρθουν επίσημα (και final) το 2010, οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tilemaxos Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βαθύ (Σάμος). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:43 Ο Tilemaxos: #103 30-01-09 20:43 Ημουν χρόνια χρήστης XP και τωρα εχω αναγκαστηκα $Vista κακα τα ψεμματα παιδια εχουν προβληματα... ελπιζω το Windows 7 να ειναι καλυτερα και μην θελει υπερυπολογιστες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. John Ras Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:08 Ο John Ras έγραψε: #104 30-01-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Έχω setuparei ένα build των 7 σε ένα PC και απ' ότι φαίνεται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η MS φτιάχνει κάτι που δεν θα είναι τρελά βαρύ! Παρ' όλα αυτά τα 7 λογικά θα μας έρθουν επίσημα (και final) το 2010, οπότε... Click για ανάπτυξη... Λογικό αυτό, μιας και τα Se7en είναι ακόμα beta.Λογικά,η final full build θα είναι αρκετά πιο βαριά Χριστούγεννα 2009 θα έρθουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 00:35 Ο chris_90 έγραψε: #105 31-01-09 00:35 Εγω αγορασα laptop προσφατα και αναγκαστικα εχει Vista (δεν βγαινουν με XP πια). Με τα οσα ειχα ακουσει, ημουν προετοιμασμενος για τα χειροτερα! Αλλα ενταξει, ολα μια χαρα, τουλαχιστον στον 1 μηνα που τα χρησιμοποιω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 16:11 Ο andreas157: #106 31-01-09 16:11 σίγουρα τα Vista είναι πιο βαριά απο τα XP. όσο για την συνβατότητα των προγραμμάτων νομίζω ότι πλέον δεν υπάρχει θέμα.σχεδόν όλα τρέχουνε χωρις κανένα πρόβλημα. έχω xp απο το 2001, τα vista τα δοκίμασα για περίπου ένα χρόνο σε dual boot με τα xp.δεν μου άρεσαν,τα ξύλωσα. τώρα δοκιμάζω και τα 7...καμία σχέση με τα vista βέβαια. το τι θα επιλέξεις εξαρτάται απο το pc που έχεις και απο το τι σε βολεύει καλύτερα εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:22 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #107 01-02-09 14:22 ευχαριστω παιδια..........απο οτι βλεπω οι αποψεις διιστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:16 Ο Unkown-User: #108 01-02-09 15:16 Βασικά δεν υπάρχει "καλύτερο".. Απλά είναι τι ζητάει ο καθένας. Αν θέλετε το εξηγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:28 Ο Ηλίας έγραψε: #109 03-02-09 22:28 Αυτά δεν τα ρωτάνε. Είναι αυτονόητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MpampisG Νεοφερμένο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:20 Ο MpampisG έγραψε: #110 03-02-09 23:20 ΧΡ για μένα.Τα Vista ήταν ουσιαστικά ένα κόλπο ώστε να μας αναγκάσει ο Βασιλάκης να βάλουμε τις 22458752mb ram ώστε να «εκμεταλλευόμαστε ικανότητες».Το μόνο που αξίζει στα vista είναι τα γραφικά κι αυτά για όσους δεν έχουν δουλέψει με compiz fusion. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:25 Ο Eruyomo έγραψε: #111 03-02-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από MpampisG: Το μόνο που αξίζει στα vista είναι τα γραφικά κι αυτά για όσους δεν έχουν δουλέψει με compiz fusion. Click για ανάπτυξη... Μπα, πολυ πιο βολικό είναι το αέρο. Το compiz είναι για να γυρνάς τον κύβο βζζζζ να ρίχνεις τα γκομενάκια. Vista = Tα πιο βολικά windows που έχουν βγει μέχρι τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Ο West_Emperor: #112 04-02-09 20:42 Vista = Tα πιο βολικά windows που έχουν βγει μέχρι τώρα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω....κι εγω ειχα στην αρχη αντιθετη αποψη για το βιστα..αλλα εινα πλεον τα καλυτερα..και οσον αφορα το συστημα που απαιτουν για να τρεξουν καλα αυτο δν νομιζω να αποτελει πλέον προβλημα καθως ενα PC με 2-3gb ram, αξιολογη καρτα γραφικων (που να υποστηριζει DX10) κλπ ειναι πλεον ελαχιστο το κοστος για να αποκτησει κανεις..και οχι να βαζουμε σε υπολογιστη 6αετιας βιστα και να λεμε δν τρεχει το ενα και δν κανει το αλλο ή ειναι πολυ αργος..να ειμαστε λιγο λογικοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billkolok Νεοφερμένο μέλος Ο billkolok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:40 Ο billkolok: #113 04-02-09 22:40 εχω vista αλλα δεν ειναι και τα καλυτερα δεν λεω καλη ασφαλεια αλλα οκ τα χp μου αρεσουν και απο ερυνες που εχω διαβσει ειναι καλυτερα αν και τα windows λενε οτι θα φυγουν και θα ερθουν τα macindows οσο γι'αυτα εχω διαβασει καλα λογια και ναι αν μπορεσω θα τα δοκιμασω και αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:59 Ο sjpapa έγραψε: #114 11-02-09 23:59 Mac OS X, τα αλλα σβηστα (svista...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. baggos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:23 Ο baggos12 έγραψε: #115 13-02-09 18:23 Vista4EVER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:24 Ο Ηλίας έγραψε: #116 18-02-09 13:24 Τα Vista ήταν ένα κόλπο κατά τη γνώμη μου να καταφέρει η mc πιο πολλές πωλήσεις στα 7. τα οπόία από την beta που δοκίμασα είναι πιο πέτσα και από την πέτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xman Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Ο xman έγραψε: #117 23-02-09 10:13 Τα vista ειναι φρου-φρου και αρωματα τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Ο sjpapa έγραψε: #118 23-02-09 10:30 Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Ο sjpapa έγραψε: #119 23-02-09 11:56 Την σαφεστερη γνωμη εχει η συννημενη εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα vista.jpg 150,5 KB · Εμφανίσεις: 223 Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:29 Ο Eruyomo έγραψε: #120 23-02-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sjpapa: Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Click για ανάπτυξη... Στην αρχή πίστευα οτι συνδυάζει τα καλά του linux και τα καλά των windows. Μετά απο αρκετά χρόνια χρήση κατέληξα οτι συνδυάζει τα κακά των windows και τα κακά του linux Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Βασικά οι περισσότεροι λένε να περιμένουν να βγουν τα 7. Τα Βίστα είναι τέλεια στην εμφάνιση και τα εφέ κλπ, αλλά τί να τα κάνεις, αν πρέπει να βάλεις 2 GB μνήμη; Click για ανάπτυξη... Έχω setuparei ένα build των 7 σε ένα PC και απ' ότι φαίνεται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η MS φτιάχνει κάτι που δεν θα είναι τρελά βαρύ! Παρ' όλα αυτά τα 7 λογικά θα μας έρθουν επίσημα (και final) το 2010, οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tilemaxos Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βαθύ (Σάμος). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 20:43 Ο Tilemaxos: #103 30-01-09 20:43 Ημουν χρόνια χρήστης XP και τωρα εχω αναγκαστηκα $Vista κακα τα ψεμματα παιδια εχουν προβληματα... ελπιζω το Windows 7 να ειναι καλυτερα και μην θελει υπερυπολογιστες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. John Ras Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:08 Ο John Ras έγραψε: #104 30-01-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Έχω setuparei ένα build των 7 σε ένα PC και απ' ότι φαίνεται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η MS φτιάχνει κάτι που δεν θα είναι τρελά βαρύ! Παρ' όλα αυτά τα 7 λογικά θα μας έρθουν επίσημα (και final) το 2010, οπότε... Click για ανάπτυξη... Λογικό αυτό, μιας και τα Se7en είναι ακόμα beta.Λογικά,η final full build θα είναι αρκετά πιο βαριά Χριστούγεννα 2009 θα έρθουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 00:35 Ο chris_90 έγραψε: #105 31-01-09 00:35 Εγω αγορασα laptop προσφατα και αναγκαστικα εχει Vista (δεν βγαινουν με XP πια). Με τα οσα ειχα ακουσει, ημουν προετοιμασμενος για τα χειροτερα! Αλλα ενταξει, ολα μια χαρα, τουλαχιστον στον 1 μηνα που τα χρησιμοποιω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 16:11 Ο andreas157: #106 31-01-09 16:11 σίγουρα τα Vista είναι πιο βαριά απο τα XP. όσο για την συνβατότητα των προγραμμάτων νομίζω ότι πλέον δεν υπάρχει θέμα.σχεδόν όλα τρέχουνε χωρις κανένα πρόβλημα. έχω xp απο το 2001, τα vista τα δοκίμασα για περίπου ένα χρόνο σε dual boot με τα xp.δεν μου άρεσαν,τα ξύλωσα. τώρα δοκιμάζω και τα 7...καμία σχέση με τα vista βέβαια. το τι θα επιλέξεις εξαρτάται απο το pc που έχεις και απο το τι σε βολεύει καλύτερα εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:22 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #107 01-02-09 14:22 ευχαριστω παιδια..........απο οτι βλεπω οι αποψεις διιστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:16 Ο Unkown-User: #108 01-02-09 15:16 Βασικά δεν υπάρχει "καλύτερο".. Απλά είναι τι ζητάει ο καθένας. Αν θέλετε το εξηγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:28 Ο Ηλίας έγραψε: #109 03-02-09 22:28 Αυτά δεν τα ρωτάνε. Είναι αυτονόητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MpampisG Νεοφερμένο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:20 Ο MpampisG έγραψε: #110 03-02-09 23:20 ΧΡ για μένα.Τα Vista ήταν ουσιαστικά ένα κόλπο ώστε να μας αναγκάσει ο Βασιλάκης να βάλουμε τις 22458752mb ram ώστε να «εκμεταλλευόμαστε ικανότητες».Το μόνο που αξίζει στα vista είναι τα γραφικά κι αυτά για όσους δεν έχουν δουλέψει με compiz fusion. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:25 Ο Eruyomo έγραψε: #111 03-02-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από MpampisG: Το μόνο που αξίζει στα vista είναι τα γραφικά κι αυτά για όσους δεν έχουν δουλέψει με compiz fusion. Click για ανάπτυξη... Μπα, πολυ πιο βολικό είναι το αέρο. Το compiz είναι για να γυρνάς τον κύβο βζζζζ να ρίχνεις τα γκομενάκια. Vista = Tα πιο βολικά windows που έχουν βγει μέχρι τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Ο West_Emperor: #112 04-02-09 20:42 Vista = Tα πιο βολικά windows που έχουν βγει μέχρι τώρα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω....κι εγω ειχα στην αρχη αντιθετη αποψη για το βιστα..αλλα εινα πλεον τα καλυτερα..και οσον αφορα το συστημα που απαιτουν για να τρεξουν καλα αυτο δν νομιζω να αποτελει πλέον προβλημα καθως ενα PC με 2-3gb ram, αξιολογη καρτα γραφικων (που να υποστηριζει DX10) κλπ ειναι πλεον ελαχιστο το κοστος για να αποκτησει κανεις..και οχι να βαζουμε σε υπολογιστη 6αετιας βιστα και να λεμε δν τρεχει το ενα και δν κανει το αλλο ή ειναι πολυ αργος..να ειμαστε λιγο λογικοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billkolok Νεοφερμένο μέλος Ο billkolok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:40 Ο billkolok: #113 04-02-09 22:40 εχω vista αλλα δεν ειναι και τα καλυτερα δεν λεω καλη ασφαλεια αλλα οκ τα χp μου αρεσουν και απο ερυνες που εχω διαβσει ειναι καλυτερα αν και τα windows λενε οτι θα φυγουν και θα ερθουν τα macindows οσο γι'αυτα εχω διαβασει καλα λογια και ναι αν μπορεσω θα τα δοκιμασω και αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:59 Ο sjpapa έγραψε: #114 11-02-09 23:59 Mac OS X, τα αλλα σβηστα (svista...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. baggos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:23 Ο baggos12 έγραψε: #115 13-02-09 18:23 Vista4EVER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:24 Ο Ηλίας έγραψε: #116 18-02-09 13:24 Τα Vista ήταν ένα κόλπο κατά τη γνώμη μου να καταφέρει η mc πιο πολλές πωλήσεις στα 7. τα οπόία από την beta που δοκίμασα είναι πιο πέτσα και από την πέτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xman Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Ο xman έγραψε: #117 23-02-09 10:13 Τα vista ειναι φρου-φρου και αρωματα τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Ο sjpapa έγραψε: #118 23-02-09 10:30 Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Ο sjpapa έγραψε: #119 23-02-09 11:56 Την σαφεστερη γνωμη εχει η συννημενη εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα vista.jpg 150,5 KB · Εμφανίσεις: 223 Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:29 Ο Eruyomo έγραψε: #120 23-02-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sjpapa: Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Click για ανάπτυξη... Στην αρχή πίστευα οτι συνδυάζει τα καλά του linux και τα καλά των windows. Μετά απο αρκετά χρόνια χρήση κατέληξα οτι συνδυάζει τα κακά των windows και τα κακά του linux Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ημουν χρόνια χρήστης XP και τωρα εχω αναγκαστηκα $Vista κακα τα ψεμματα παιδια εχουν προβληματα... ελπιζω το Windows 7 να ειναι καλυτερα και μην θελει υπερυπολογιστες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
John Ras Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:08 Ο John Ras έγραψε: #104 30-01-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Έχω setuparei ένα build των 7 σε ένα PC και απ' ότι φαίνεται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η MS φτιάχνει κάτι που δεν θα είναι τρελά βαρύ! Παρ' όλα αυτά τα 7 λογικά θα μας έρθουν επίσημα (και final) το 2010, οπότε... Click για ανάπτυξη... Λογικό αυτό, μιας και τα Se7en είναι ακόμα beta.Λογικά,η final full build θα είναι αρκετά πιο βαριά Χριστούγεννα 2009 θα έρθουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 00:35 Ο chris_90 έγραψε: #105 31-01-09 00:35 Εγω αγορασα laptop προσφατα και αναγκαστικα εχει Vista (δεν βγαινουν με XP πια). Με τα οσα ειχα ακουσει, ημουν προετοιμασμενος για τα χειροτερα! Αλλα ενταξει, ολα μια χαρα, τουλαχιστον στον 1 μηνα που τα χρησιμοποιω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 16:11 Ο andreas157: #106 31-01-09 16:11 σίγουρα τα Vista είναι πιο βαριά απο τα XP. όσο για την συνβατότητα των προγραμμάτων νομίζω ότι πλέον δεν υπάρχει θέμα.σχεδόν όλα τρέχουνε χωρις κανένα πρόβλημα. έχω xp απο το 2001, τα vista τα δοκίμασα για περίπου ένα χρόνο σε dual boot με τα xp.δεν μου άρεσαν,τα ξύλωσα. τώρα δοκιμάζω και τα 7...καμία σχέση με τα vista βέβαια. το τι θα επιλέξεις εξαρτάται απο το pc που έχεις και απο το τι σε βολεύει καλύτερα εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:22 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #107 01-02-09 14:22 ευχαριστω παιδια..........απο οτι βλεπω οι αποψεις διιστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:16 Ο Unkown-User: #108 01-02-09 15:16 Βασικά δεν υπάρχει "καλύτερο".. Απλά είναι τι ζητάει ο καθένας. Αν θέλετε το εξηγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:28 Ο Ηλίας έγραψε: #109 03-02-09 22:28 Αυτά δεν τα ρωτάνε. Είναι αυτονόητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MpampisG Νεοφερμένο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:20 Ο MpampisG έγραψε: #110 03-02-09 23:20 ΧΡ για μένα.Τα Vista ήταν ουσιαστικά ένα κόλπο ώστε να μας αναγκάσει ο Βασιλάκης να βάλουμε τις 22458752mb ram ώστε να «εκμεταλλευόμαστε ικανότητες».Το μόνο που αξίζει στα vista είναι τα γραφικά κι αυτά για όσους δεν έχουν δουλέψει με compiz fusion. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:25 Ο Eruyomo έγραψε: #111 03-02-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από MpampisG: Το μόνο που αξίζει στα vista είναι τα γραφικά κι αυτά για όσους δεν έχουν δουλέψει με compiz fusion. Click για ανάπτυξη... Μπα, πολυ πιο βολικό είναι το αέρο. Το compiz είναι για να γυρνάς τον κύβο βζζζζ να ρίχνεις τα γκομενάκια. Vista = Tα πιο βολικά windows που έχουν βγει μέχρι τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Ο West_Emperor: #112 04-02-09 20:42 Vista = Tα πιο βολικά windows που έχουν βγει μέχρι τώρα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω....κι εγω ειχα στην αρχη αντιθετη αποψη για το βιστα..αλλα εινα πλεον τα καλυτερα..και οσον αφορα το συστημα που απαιτουν για να τρεξουν καλα αυτο δν νομιζω να αποτελει πλέον προβλημα καθως ενα PC με 2-3gb ram, αξιολογη καρτα γραφικων (που να υποστηριζει DX10) κλπ ειναι πλεον ελαχιστο το κοστος για να αποκτησει κανεις..και οχι να βαζουμε σε υπολογιστη 6αετιας βιστα και να λεμε δν τρεχει το ενα και δν κανει το αλλο ή ειναι πολυ αργος..να ειμαστε λιγο λογικοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billkolok Νεοφερμένο μέλος Ο billkolok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:40 Ο billkolok: #113 04-02-09 22:40 εχω vista αλλα δεν ειναι και τα καλυτερα δεν λεω καλη ασφαλεια αλλα οκ τα χp μου αρεσουν και απο ερυνες που εχω διαβσει ειναι καλυτερα αν και τα windows λενε οτι θα φυγουν και θα ερθουν τα macindows οσο γι'αυτα εχω διαβασει καλα λογια και ναι αν μπορεσω θα τα δοκιμασω και αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:59 Ο sjpapa έγραψε: #114 11-02-09 23:59 Mac OS X, τα αλλα σβηστα (svista...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. baggos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:23 Ο baggos12 έγραψε: #115 13-02-09 18:23 Vista4EVER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:24 Ο Ηλίας έγραψε: #116 18-02-09 13:24 Τα Vista ήταν ένα κόλπο κατά τη γνώμη μου να καταφέρει η mc πιο πολλές πωλήσεις στα 7. τα οπόία από την beta που δοκίμασα είναι πιο πέτσα και από την πέτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xman Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Ο xman έγραψε: #117 23-02-09 10:13 Τα vista ειναι φρου-φρου και αρωματα τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Ο sjpapa έγραψε: #118 23-02-09 10:30 Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Ο sjpapa έγραψε: #119 23-02-09 11:56 Την σαφεστερη γνωμη εχει η συννημενη εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα vista.jpg 150,5 KB · Εμφανίσεις: 223 Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:29 Ο Eruyomo έγραψε: #120 23-02-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sjpapa: Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Click για ανάπτυξη... Στην αρχή πίστευα οτι συνδυάζει τα καλά του linux και τα καλά των windows. Μετά απο αρκετά χρόνια χρήση κατέληξα οτι συνδυάζει τα κακά των windows και τα κακά του linux Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από djohn: Έχω setuparei ένα build των 7 σε ένα PC και απ' ότι φαίνεται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η MS φτιάχνει κάτι που δεν θα είναι τρελά βαρύ! Παρ' όλα αυτά τα 7 λογικά θα μας έρθουν επίσημα (και final) το 2010, οπότε... Click για ανάπτυξη... Λογικό αυτό, μιας και τα Se7en είναι ακόμα beta.Λογικά,η final full build θα είναι αρκετά πιο βαριά Χριστούγεννα 2009 θα έρθουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 00:35 Ο chris_90 έγραψε: #105 31-01-09 00:35 Εγω αγορασα laptop προσφατα και αναγκαστικα εχει Vista (δεν βγαινουν με XP πια). Με τα οσα ειχα ακουσει, ημουν προετοιμασμενος για τα χειροτερα! Αλλα ενταξει, ολα μια χαρα, τουλαχιστον στον 1 μηνα που τα χρησιμοποιω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 16:11 Ο andreas157: #106 31-01-09 16:11 σίγουρα τα Vista είναι πιο βαριά απο τα XP. όσο για την συνβατότητα των προγραμμάτων νομίζω ότι πλέον δεν υπάρχει θέμα.σχεδόν όλα τρέχουνε χωρις κανένα πρόβλημα. έχω xp απο το 2001, τα vista τα δοκίμασα για περίπου ένα χρόνο σε dual boot με τα xp.δεν μου άρεσαν,τα ξύλωσα. τώρα δοκιμάζω και τα 7...καμία σχέση με τα vista βέβαια. το τι θα επιλέξεις εξαρτάται απο το pc που έχεις και απο το τι σε βολεύει καλύτερα εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:22 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #107 01-02-09 14:22 ευχαριστω παιδια..........απο οτι βλεπω οι αποψεις διιστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:16 Ο Unkown-User: #108 01-02-09 15:16 Βασικά δεν υπάρχει "καλύτερο".. Απλά είναι τι ζητάει ο καθένας. Αν θέλετε το εξηγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:28 Ο Ηλίας έγραψε: #109 03-02-09 22:28 Αυτά δεν τα ρωτάνε. Είναι αυτονόητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MpampisG Νεοφερμένο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:20 Ο MpampisG έγραψε: #110 03-02-09 23:20 ΧΡ για μένα.Τα Vista ήταν ουσιαστικά ένα κόλπο ώστε να μας αναγκάσει ο Βασιλάκης να βάλουμε τις 22458752mb ram ώστε να «εκμεταλλευόμαστε ικανότητες».Το μόνο που αξίζει στα vista είναι τα γραφικά κι αυτά για όσους δεν έχουν δουλέψει με compiz fusion. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:25 Ο Eruyomo έγραψε: #111 03-02-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από MpampisG: Το μόνο που αξίζει στα vista είναι τα γραφικά κι αυτά για όσους δεν έχουν δουλέψει με compiz fusion. Click για ανάπτυξη... Μπα, πολυ πιο βολικό είναι το αέρο. Το compiz είναι για να γυρνάς τον κύβο βζζζζ να ρίχνεις τα γκομενάκια. Vista = Tα πιο βολικά windows που έχουν βγει μέχρι τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Ο West_Emperor: #112 04-02-09 20:42 Vista = Tα πιο βολικά windows που έχουν βγει μέχρι τώρα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω....κι εγω ειχα στην αρχη αντιθετη αποψη για το βιστα..αλλα εινα πλεον τα καλυτερα..και οσον αφορα το συστημα που απαιτουν για να τρεξουν καλα αυτο δν νομιζω να αποτελει πλέον προβλημα καθως ενα PC με 2-3gb ram, αξιολογη καρτα γραφικων (που να υποστηριζει DX10) κλπ ειναι πλεον ελαχιστο το κοστος για να αποκτησει κανεις..και οχι να βαζουμε σε υπολογιστη 6αετιας βιστα και να λεμε δν τρεχει το ενα και δν κανει το αλλο ή ειναι πολυ αργος..να ειμαστε λιγο λογικοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billkolok Νεοφερμένο μέλος Ο billkolok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:40 Ο billkolok: #113 04-02-09 22:40 εχω vista αλλα δεν ειναι και τα καλυτερα δεν λεω καλη ασφαλεια αλλα οκ τα χp μου αρεσουν και απο ερυνες που εχω διαβσει ειναι καλυτερα αν και τα windows λενε οτι θα φυγουν και θα ερθουν τα macindows οσο γι'αυτα εχω διαβασει καλα λογια και ναι αν μπορεσω θα τα δοκιμασω και αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:59 Ο sjpapa έγραψε: #114 11-02-09 23:59 Mac OS X, τα αλλα σβηστα (svista...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. baggos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:23 Ο baggos12 έγραψε: #115 13-02-09 18:23 Vista4EVER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:24 Ο Ηλίας έγραψε: #116 18-02-09 13:24 Τα Vista ήταν ένα κόλπο κατά τη γνώμη μου να καταφέρει η mc πιο πολλές πωλήσεις στα 7. τα οπόία από την beta που δοκίμασα είναι πιο πέτσα και από την πέτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xman Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Ο xman έγραψε: #117 23-02-09 10:13 Τα vista ειναι φρου-φρου και αρωματα τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Ο sjpapa έγραψε: #118 23-02-09 10:30 Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Ο sjpapa έγραψε: #119 23-02-09 11:56 Την σαφεστερη γνωμη εχει η συννημενη εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα vista.jpg 150,5 KB · Εμφανίσεις: 223 Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:29 Ο Eruyomo έγραψε: #120 23-02-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sjpapa: Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Click για ανάπτυξη... Στην αρχή πίστευα οτι συνδυάζει τα καλά του linux και τα καλά των windows. Μετά απο αρκετά χρόνια χρήση κατέληξα οτι συνδυάζει τα κακά των windows και τα κακά του linux Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω αγορασα laptop προσφατα και αναγκαστικα εχει Vista (δεν βγαινουν με XP πια). Με τα οσα ειχα ακουσει, ημουν προετοιμασμενος για τα χειροτερα! Αλλα ενταξει, ολα μια χαρα, τουλαχιστον στον 1 μηνα που τα χρησιμοποιω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2009 στις 16:11 Ο andreas157: #106 31-01-09 16:11 σίγουρα τα Vista είναι πιο βαριά απο τα XP. όσο για την συνβατότητα των προγραμμάτων νομίζω ότι πλέον δεν υπάρχει θέμα.σχεδόν όλα τρέχουνε χωρις κανένα πρόβλημα. έχω xp απο το 2001, τα vista τα δοκίμασα για περίπου ένα χρόνο σε dual boot με τα xp.δεν μου άρεσαν,τα ξύλωσα. τώρα δοκιμάζω και τα 7...καμία σχέση με τα vista βέβαια. το τι θα επιλέξεις εξαρτάται απο το pc που έχεις και απο το τι σε βολεύει καλύτερα εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:22 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #107 01-02-09 14:22 ευχαριστω παιδια..........απο οτι βλεπω οι αποψεις διιστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:16 Ο Unkown-User: #108 01-02-09 15:16 Βασικά δεν υπάρχει "καλύτερο".. Απλά είναι τι ζητάει ο καθένας. Αν θέλετε το εξηγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:28 Ο Ηλίας έγραψε: #109 03-02-09 22:28 Αυτά δεν τα ρωτάνε. Είναι αυτονόητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MpampisG Νεοφερμένο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:20 Ο MpampisG έγραψε: #110 03-02-09 23:20 ΧΡ για μένα.Τα Vista ήταν ουσιαστικά ένα κόλπο ώστε να μας αναγκάσει ο Βασιλάκης να βάλουμε τις 22458752mb ram ώστε να «εκμεταλλευόμαστε ικανότητες».Το μόνο που αξίζει στα vista είναι τα γραφικά κι αυτά για όσους δεν έχουν δουλέψει με compiz fusion. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:25 Ο Eruyomo έγραψε: #111 03-02-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από MpampisG: Το μόνο που αξίζει στα vista είναι τα γραφικά κι αυτά για όσους δεν έχουν δουλέψει με compiz fusion. Click για ανάπτυξη... Μπα, πολυ πιο βολικό είναι το αέρο. Το compiz είναι για να γυρνάς τον κύβο βζζζζ να ρίχνεις τα γκομενάκια. Vista = Tα πιο βολικά windows που έχουν βγει μέχρι τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Ο West_Emperor: #112 04-02-09 20:42 Vista = Tα πιο βολικά windows που έχουν βγει μέχρι τώρα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω....κι εγω ειχα στην αρχη αντιθετη αποψη για το βιστα..αλλα εινα πλεον τα καλυτερα..και οσον αφορα το συστημα που απαιτουν για να τρεξουν καλα αυτο δν νομιζω να αποτελει πλέον προβλημα καθως ενα PC με 2-3gb ram, αξιολογη καρτα γραφικων (που να υποστηριζει DX10) κλπ ειναι πλεον ελαχιστο το κοστος για να αποκτησει κανεις..και οχι να βαζουμε σε υπολογιστη 6αετιας βιστα και να λεμε δν τρεχει το ενα και δν κανει το αλλο ή ειναι πολυ αργος..να ειμαστε λιγο λογικοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billkolok Νεοφερμένο μέλος Ο billkolok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:40 Ο billkolok: #113 04-02-09 22:40 εχω vista αλλα δεν ειναι και τα καλυτερα δεν λεω καλη ασφαλεια αλλα οκ τα χp μου αρεσουν και απο ερυνες που εχω διαβσει ειναι καλυτερα αν και τα windows λενε οτι θα φυγουν και θα ερθουν τα macindows οσο γι'αυτα εχω διαβασει καλα λογια και ναι αν μπορεσω θα τα δοκιμασω και αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:59 Ο sjpapa έγραψε: #114 11-02-09 23:59 Mac OS X, τα αλλα σβηστα (svista...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. baggos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:23 Ο baggos12 έγραψε: #115 13-02-09 18:23 Vista4EVER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:24 Ο Ηλίας έγραψε: #116 18-02-09 13:24 Τα Vista ήταν ένα κόλπο κατά τη γνώμη μου να καταφέρει η mc πιο πολλές πωλήσεις στα 7. τα οπόία από την beta που δοκίμασα είναι πιο πέτσα και από την πέτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xman Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Ο xman έγραψε: #117 23-02-09 10:13 Τα vista ειναι φρου-φρου και αρωματα τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Ο sjpapa έγραψε: #118 23-02-09 10:30 Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Ο sjpapa έγραψε: #119 23-02-09 11:56 Την σαφεστερη γνωμη εχει η συννημενη εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα vista.jpg 150,5 KB · Εμφανίσεις: 223 Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:29 Ο Eruyomo έγραψε: #120 23-02-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sjpapa: Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Click για ανάπτυξη... Στην αρχή πίστευα οτι συνδυάζει τα καλά του linux και τα καλά των windows. Μετά απο αρκετά χρόνια χρήση κατέληξα οτι συνδυάζει τα κακά των windows και τα κακά του linux Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σίγουρα τα Vista είναι πιο βαριά απο τα XP. όσο για την συνβατότητα των προγραμμάτων νομίζω ότι πλέον δεν υπάρχει θέμα.σχεδόν όλα τρέχουνε χωρις κανένα πρόβλημα. έχω xp απο το 2001, τα vista τα δοκίμασα για περίπου ένα χρόνο σε dual boot με τα xp.δεν μου άρεσαν,τα ξύλωσα. τώρα δοκιμάζω και τα 7...καμία σχέση με τα vista βέβαια. το τι θα επιλέξεις εξαρτάται απο το pc που έχεις και απο το τι σε βολεύει καλύτερα εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:22 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #107 01-02-09 14:22 ευχαριστω παιδια..........απο οτι βλεπω οι αποψεις διιστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:16 Ο Unkown-User: #108 01-02-09 15:16 Βασικά δεν υπάρχει "καλύτερο".. Απλά είναι τι ζητάει ο καθένας. Αν θέλετε το εξηγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:28 Ο Ηλίας έγραψε: #109 03-02-09 22:28 Αυτά δεν τα ρωτάνε. Είναι αυτονόητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MpampisG Νεοφερμένο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:20 Ο MpampisG έγραψε: #110 03-02-09 23:20 ΧΡ για μένα.Τα Vista ήταν ουσιαστικά ένα κόλπο ώστε να μας αναγκάσει ο Βασιλάκης να βάλουμε τις 22458752mb ram ώστε να «εκμεταλλευόμαστε ικανότητες».Το μόνο που αξίζει στα vista είναι τα γραφικά κι αυτά για όσους δεν έχουν δουλέψει με compiz fusion. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:25 Ο Eruyomo έγραψε: #111 03-02-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από MpampisG: Το μόνο που αξίζει στα vista είναι τα γραφικά κι αυτά για όσους δεν έχουν δουλέψει με compiz fusion. Click για ανάπτυξη... Μπα, πολυ πιο βολικό είναι το αέρο. Το compiz είναι για να γυρνάς τον κύβο βζζζζ να ρίχνεις τα γκομενάκια. Vista = Tα πιο βολικά windows που έχουν βγει μέχρι τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Ο West_Emperor: #112 04-02-09 20:42 Vista = Tα πιο βολικά windows που έχουν βγει μέχρι τώρα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω....κι εγω ειχα στην αρχη αντιθετη αποψη για το βιστα..αλλα εινα πλεον τα καλυτερα..και οσον αφορα το συστημα που απαιτουν για να τρεξουν καλα αυτο δν νομιζω να αποτελει πλέον προβλημα καθως ενα PC με 2-3gb ram, αξιολογη καρτα γραφικων (που να υποστηριζει DX10) κλπ ειναι πλεον ελαχιστο το κοστος για να αποκτησει κανεις..και οχι να βαζουμε σε υπολογιστη 6αετιας βιστα και να λεμε δν τρεχει το ενα και δν κανει το αλλο ή ειναι πολυ αργος..να ειμαστε λιγο λογικοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billkolok Νεοφερμένο μέλος Ο billkolok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:40 Ο billkolok: #113 04-02-09 22:40 εχω vista αλλα δεν ειναι και τα καλυτερα δεν λεω καλη ασφαλεια αλλα οκ τα χp μου αρεσουν και απο ερυνες που εχω διαβσει ειναι καλυτερα αν και τα windows λενε οτι θα φυγουν και θα ερθουν τα macindows οσο γι'αυτα εχω διαβασει καλα λογια και ναι αν μπορεσω θα τα δοκιμασω και αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:59 Ο sjpapa έγραψε: #114 11-02-09 23:59 Mac OS X, τα αλλα σβηστα (svista...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. baggos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:23 Ο baggos12 έγραψε: #115 13-02-09 18:23 Vista4EVER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:24 Ο Ηλίας έγραψε: #116 18-02-09 13:24 Τα Vista ήταν ένα κόλπο κατά τη γνώμη μου να καταφέρει η mc πιο πολλές πωλήσεις στα 7. τα οπόία από την beta που δοκίμασα είναι πιο πέτσα και από την πέτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xman Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Ο xman έγραψε: #117 23-02-09 10:13 Τα vista ειναι φρου-φρου και αρωματα τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Ο sjpapa έγραψε: #118 23-02-09 10:30 Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Ο sjpapa έγραψε: #119 23-02-09 11:56 Την σαφεστερη γνωμη εχει η συννημενη εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα vista.jpg 150,5 KB · Εμφανίσεις: 223 Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:29 Ο Eruyomo έγραψε: #120 23-02-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sjpapa: Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Click για ανάπτυξη... Στην αρχή πίστευα οτι συνδυάζει τα καλά του linux και τα καλά των windows. Μετά απο αρκετά χρόνια χρήση κατέληξα οτι συνδυάζει τα κακά των windows και τα κακά του linux Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστω παιδια..........απο οτι βλεπω οι αποψεις διιστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:16 Ο Unkown-User: #108 01-02-09 15:16 Βασικά δεν υπάρχει "καλύτερο".. Απλά είναι τι ζητάει ο καθένας. Αν θέλετε το εξηγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:28 Ο Ηλίας έγραψε: #109 03-02-09 22:28 Αυτά δεν τα ρωτάνε. Είναι αυτονόητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MpampisG Νεοφερμένο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:20 Ο MpampisG έγραψε: #110 03-02-09 23:20 ΧΡ για μένα.Τα Vista ήταν ουσιαστικά ένα κόλπο ώστε να μας αναγκάσει ο Βασιλάκης να βάλουμε τις 22458752mb ram ώστε να «εκμεταλλευόμαστε ικανότητες».Το μόνο που αξίζει στα vista είναι τα γραφικά κι αυτά για όσους δεν έχουν δουλέψει με compiz fusion. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:25 Ο Eruyomo έγραψε: #111 03-02-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από MpampisG: Το μόνο που αξίζει στα vista είναι τα γραφικά κι αυτά για όσους δεν έχουν δουλέψει με compiz fusion. Click για ανάπτυξη... Μπα, πολυ πιο βολικό είναι το αέρο. Το compiz είναι για να γυρνάς τον κύβο βζζζζ να ρίχνεις τα γκομενάκια. Vista = Tα πιο βολικά windows που έχουν βγει μέχρι τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Ο West_Emperor: #112 04-02-09 20:42 Vista = Tα πιο βολικά windows που έχουν βγει μέχρι τώρα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω....κι εγω ειχα στην αρχη αντιθετη αποψη για το βιστα..αλλα εινα πλεον τα καλυτερα..και οσον αφορα το συστημα που απαιτουν για να τρεξουν καλα αυτο δν νομιζω να αποτελει πλέον προβλημα καθως ενα PC με 2-3gb ram, αξιολογη καρτα γραφικων (που να υποστηριζει DX10) κλπ ειναι πλεον ελαχιστο το κοστος για να αποκτησει κανεις..και οχι να βαζουμε σε υπολογιστη 6αετιας βιστα και να λεμε δν τρεχει το ενα και δν κανει το αλλο ή ειναι πολυ αργος..να ειμαστε λιγο λογικοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billkolok Νεοφερμένο μέλος Ο billkolok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:40 Ο billkolok: #113 04-02-09 22:40 εχω vista αλλα δεν ειναι και τα καλυτερα δεν λεω καλη ασφαλεια αλλα οκ τα χp μου αρεσουν και απο ερυνες που εχω διαβσει ειναι καλυτερα αν και τα windows λενε οτι θα φυγουν και θα ερθουν τα macindows οσο γι'αυτα εχω διαβασει καλα λογια και ναι αν μπορεσω θα τα δοκιμασω και αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:59 Ο sjpapa έγραψε: #114 11-02-09 23:59 Mac OS X, τα αλλα σβηστα (svista...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. baggos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:23 Ο baggos12 έγραψε: #115 13-02-09 18:23 Vista4EVER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:24 Ο Ηλίας έγραψε: #116 18-02-09 13:24 Τα Vista ήταν ένα κόλπο κατά τη γνώμη μου να καταφέρει η mc πιο πολλές πωλήσεις στα 7. τα οπόία από την beta που δοκίμασα είναι πιο πέτσα και από την πέτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xman Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Ο xman έγραψε: #117 23-02-09 10:13 Τα vista ειναι φρου-φρου και αρωματα τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Ο sjpapa έγραψε: #118 23-02-09 10:30 Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Ο sjpapa έγραψε: #119 23-02-09 11:56 Την σαφεστερη γνωμη εχει η συννημενη εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα vista.jpg 150,5 KB · Εμφανίσεις: 223 Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:29 Ο Eruyomo έγραψε: #120 23-02-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sjpapa: Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Click για ανάπτυξη... Στην αρχή πίστευα οτι συνδυάζει τα καλά του linux και τα καλά των windows. Μετά απο αρκετά χρόνια χρήση κατέληξα οτι συνδυάζει τα κακά των windows και τα κακά του linux Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασικά δεν υπάρχει "καλύτερο".. Απλά είναι τι ζητάει ο καθένας. Αν θέλετε το εξηγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:28 Ο Ηλίας έγραψε: #109 03-02-09 22:28 Αυτά δεν τα ρωτάνε. Είναι αυτονόητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MpampisG Νεοφερμένο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:20 Ο MpampisG έγραψε: #110 03-02-09 23:20 ΧΡ για μένα.Τα Vista ήταν ουσιαστικά ένα κόλπο ώστε να μας αναγκάσει ο Βασιλάκης να βάλουμε τις 22458752mb ram ώστε να «εκμεταλλευόμαστε ικανότητες».Το μόνο που αξίζει στα vista είναι τα γραφικά κι αυτά για όσους δεν έχουν δουλέψει με compiz fusion. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:25 Ο Eruyomo έγραψε: #111 03-02-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από MpampisG: Το μόνο που αξίζει στα vista είναι τα γραφικά κι αυτά για όσους δεν έχουν δουλέψει με compiz fusion. Click για ανάπτυξη... Μπα, πολυ πιο βολικό είναι το αέρο. Το compiz είναι για να γυρνάς τον κύβο βζζζζ να ρίχνεις τα γκομενάκια. Vista = Tα πιο βολικά windows που έχουν βγει μέχρι τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Ο West_Emperor: #112 04-02-09 20:42 Vista = Tα πιο βολικά windows που έχουν βγει μέχρι τώρα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω....κι εγω ειχα στην αρχη αντιθετη αποψη για το βιστα..αλλα εινα πλεον τα καλυτερα..και οσον αφορα το συστημα που απαιτουν για να τρεξουν καλα αυτο δν νομιζω να αποτελει πλέον προβλημα καθως ενα PC με 2-3gb ram, αξιολογη καρτα γραφικων (που να υποστηριζει DX10) κλπ ειναι πλεον ελαχιστο το κοστος για να αποκτησει κανεις..και οχι να βαζουμε σε υπολογιστη 6αετιας βιστα και να λεμε δν τρεχει το ενα και δν κανει το αλλο ή ειναι πολυ αργος..να ειμαστε λιγο λογικοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billkolok Νεοφερμένο μέλος Ο billkolok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:40 Ο billkolok: #113 04-02-09 22:40 εχω vista αλλα δεν ειναι και τα καλυτερα δεν λεω καλη ασφαλεια αλλα οκ τα χp μου αρεσουν και απο ερυνες που εχω διαβσει ειναι καλυτερα αν και τα windows λενε οτι θα φυγουν και θα ερθουν τα macindows οσο γι'αυτα εχω διαβασει καλα λογια και ναι αν μπορεσω θα τα δοκιμασω και αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:59 Ο sjpapa έγραψε: #114 11-02-09 23:59 Mac OS X, τα αλλα σβηστα (svista...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. baggos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:23 Ο baggos12 έγραψε: #115 13-02-09 18:23 Vista4EVER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:24 Ο Ηλίας έγραψε: #116 18-02-09 13:24 Τα Vista ήταν ένα κόλπο κατά τη γνώμη μου να καταφέρει η mc πιο πολλές πωλήσεις στα 7. τα οπόία από την beta που δοκίμασα είναι πιο πέτσα και από την πέτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xman Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Ο xman έγραψε: #117 23-02-09 10:13 Τα vista ειναι φρου-φρου και αρωματα τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Ο sjpapa έγραψε: #118 23-02-09 10:30 Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Ο sjpapa έγραψε: #119 23-02-09 11:56 Την σαφεστερη γνωμη εχει η συννημενη εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα vista.jpg 150,5 KB · Εμφανίσεις: 223 Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:29 Ο Eruyomo έγραψε: #120 23-02-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sjpapa: Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Click για ανάπτυξη... Στην αρχή πίστευα οτι συνδυάζει τα καλά του linux και τα καλά των windows. Μετά απο αρκετά χρόνια χρήση κατέληξα οτι συνδυάζει τα κακά των windows και τα κακά του linux Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτά δεν τα ρωτάνε. Είναι αυτονόητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MpampisG Νεοφερμένο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:20 Ο MpampisG έγραψε: #110 03-02-09 23:20 ΧΡ για μένα.Τα Vista ήταν ουσιαστικά ένα κόλπο ώστε να μας αναγκάσει ο Βασιλάκης να βάλουμε τις 22458752mb ram ώστε να «εκμεταλλευόμαστε ικανότητες».Το μόνο που αξίζει στα vista είναι τα γραφικά κι αυτά για όσους δεν έχουν δουλέψει με compiz fusion. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:25 Ο Eruyomo έγραψε: #111 03-02-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από MpampisG: Το μόνο που αξίζει στα vista είναι τα γραφικά κι αυτά για όσους δεν έχουν δουλέψει με compiz fusion. Click για ανάπτυξη... Μπα, πολυ πιο βολικό είναι το αέρο. Το compiz είναι για να γυρνάς τον κύβο βζζζζ να ρίχνεις τα γκομενάκια. Vista = Tα πιο βολικά windows που έχουν βγει μέχρι τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Ο West_Emperor: #112 04-02-09 20:42 Vista = Tα πιο βολικά windows που έχουν βγει μέχρι τώρα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω....κι εγω ειχα στην αρχη αντιθετη αποψη για το βιστα..αλλα εινα πλεον τα καλυτερα..και οσον αφορα το συστημα που απαιτουν για να τρεξουν καλα αυτο δν νομιζω να αποτελει πλέον προβλημα καθως ενα PC με 2-3gb ram, αξιολογη καρτα γραφικων (που να υποστηριζει DX10) κλπ ειναι πλεον ελαχιστο το κοστος για να αποκτησει κανεις..και οχι να βαζουμε σε υπολογιστη 6αετιας βιστα και να λεμε δν τρεχει το ενα και δν κανει το αλλο ή ειναι πολυ αργος..να ειμαστε λιγο λογικοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billkolok Νεοφερμένο μέλος Ο billkolok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:40 Ο billkolok: #113 04-02-09 22:40 εχω vista αλλα δεν ειναι και τα καλυτερα δεν λεω καλη ασφαλεια αλλα οκ τα χp μου αρεσουν και απο ερυνες που εχω διαβσει ειναι καλυτερα αν και τα windows λενε οτι θα φυγουν και θα ερθουν τα macindows οσο γι'αυτα εχω διαβασει καλα λογια και ναι αν μπορεσω θα τα δοκιμασω και αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:59 Ο sjpapa έγραψε: #114 11-02-09 23:59 Mac OS X, τα αλλα σβηστα (svista...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. baggos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:23 Ο baggos12 έγραψε: #115 13-02-09 18:23 Vista4EVER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:24 Ο Ηλίας έγραψε: #116 18-02-09 13:24 Τα Vista ήταν ένα κόλπο κατά τη γνώμη μου να καταφέρει η mc πιο πολλές πωλήσεις στα 7. τα οπόία από την beta που δοκίμασα είναι πιο πέτσα και από την πέτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xman Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Ο xman έγραψε: #117 23-02-09 10:13 Τα vista ειναι φρου-φρου και αρωματα τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Ο sjpapa έγραψε: #118 23-02-09 10:30 Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Ο sjpapa έγραψε: #119 23-02-09 11:56 Την σαφεστερη γνωμη εχει η συννημενη εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα vista.jpg 150,5 KB · Εμφανίσεις: 223 Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:29 Ο Eruyomo έγραψε: #120 23-02-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sjpapa: Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Click για ανάπτυξη... Στην αρχή πίστευα οτι συνδυάζει τα καλά του linux και τα καλά των windows. Μετά απο αρκετά χρόνια χρήση κατέληξα οτι συνδυάζει τα κακά των windows και τα κακά του linux Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΧΡ για μένα.Τα Vista ήταν ουσιαστικά ένα κόλπο ώστε να μας αναγκάσει ο Βασιλάκης να βάλουμε τις 22458752mb ram ώστε να «εκμεταλλευόμαστε ικανότητες».Το μόνο που αξίζει στα vista είναι τα γραφικά κι αυτά για όσους δεν έχουν δουλέψει με compiz fusion. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:25 Ο Eruyomo έγραψε: #111 03-02-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από MpampisG: Το μόνο που αξίζει στα vista είναι τα γραφικά κι αυτά για όσους δεν έχουν δουλέψει με compiz fusion. Click για ανάπτυξη... Μπα, πολυ πιο βολικό είναι το αέρο. Το compiz είναι για να γυρνάς τον κύβο βζζζζ να ρίχνεις τα γκομενάκια. Vista = Tα πιο βολικά windows που έχουν βγει μέχρι τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Ο West_Emperor: #112 04-02-09 20:42 Vista = Tα πιο βολικά windows που έχουν βγει μέχρι τώρα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω....κι εγω ειχα στην αρχη αντιθετη αποψη για το βιστα..αλλα εινα πλεον τα καλυτερα..και οσον αφορα το συστημα που απαιτουν για να τρεξουν καλα αυτο δν νομιζω να αποτελει πλέον προβλημα καθως ενα PC με 2-3gb ram, αξιολογη καρτα γραφικων (που να υποστηριζει DX10) κλπ ειναι πλεον ελαχιστο το κοστος για να αποκτησει κανεις..και οχι να βαζουμε σε υπολογιστη 6αετιας βιστα και να λεμε δν τρεχει το ενα και δν κανει το αλλο ή ειναι πολυ αργος..να ειμαστε λιγο λογικοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billkolok Νεοφερμένο μέλος Ο billkolok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:40 Ο billkolok: #113 04-02-09 22:40 εχω vista αλλα δεν ειναι και τα καλυτερα δεν λεω καλη ασφαλεια αλλα οκ τα χp μου αρεσουν και απο ερυνες που εχω διαβσει ειναι καλυτερα αν και τα windows λενε οτι θα φυγουν και θα ερθουν τα macindows οσο γι'αυτα εχω διαβασει καλα λογια και ναι αν μπορεσω θα τα δοκιμασω και αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:59 Ο sjpapa έγραψε: #114 11-02-09 23:59 Mac OS X, τα αλλα σβηστα (svista...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. baggos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:23 Ο baggos12 έγραψε: #115 13-02-09 18:23 Vista4EVER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:24 Ο Ηλίας έγραψε: #116 18-02-09 13:24 Τα Vista ήταν ένα κόλπο κατά τη γνώμη μου να καταφέρει η mc πιο πολλές πωλήσεις στα 7. τα οπόία από την beta που δοκίμασα είναι πιο πέτσα και από την πέτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xman Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Ο xman έγραψε: #117 23-02-09 10:13 Τα vista ειναι φρου-φρου και αρωματα τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Ο sjpapa έγραψε: #118 23-02-09 10:30 Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Ο sjpapa έγραψε: #119 23-02-09 11:56 Την σαφεστερη γνωμη εχει η συννημενη εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα vista.jpg 150,5 KB · Εμφανίσεις: 223 Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:29 Ο Eruyomo έγραψε: #120 23-02-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sjpapa: Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Click για ανάπτυξη... Στην αρχή πίστευα οτι συνδυάζει τα καλά του linux και τα καλά των windows. Μετά απο αρκετά χρόνια χρήση κατέληξα οτι συνδυάζει τα κακά των windows και τα κακά του linux Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MpampisG: Το μόνο που αξίζει στα vista είναι τα γραφικά κι αυτά για όσους δεν έχουν δουλέψει με compiz fusion. Click για ανάπτυξη... Μπα, πολυ πιο βολικό είναι το αέρο. Το compiz είναι για να γυρνάς τον κύβο βζζζζ να ρίχνεις τα γκομενάκια. Vista = Tα πιο βολικά windows που έχουν βγει μέχρι τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
West_Emperor Νεοφερμένο μέλος Ο Φιλιππος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:42 Ο West_Emperor: #112 04-02-09 20:42 Vista = Tα πιο βολικά windows που έχουν βγει μέχρι τώρα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω....κι εγω ειχα στην αρχη αντιθετη αποψη για το βιστα..αλλα εινα πλεον τα καλυτερα..και οσον αφορα το συστημα που απαιτουν για να τρεξουν καλα αυτο δν νομιζω να αποτελει πλέον προβλημα καθως ενα PC με 2-3gb ram, αξιολογη καρτα γραφικων (που να υποστηριζει DX10) κλπ ειναι πλεον ελαχιστο το κοστος για να αποκτησει κανεις..και οχι να βαζουμε σε υπολογιστη 6αετιας βιστα και να λεμε δν τρεχει το ενα και δν κανει το αλλο ή ειναι πολυ αργος..να ειμαστε λιγο λογικοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billkolok Νεοφερμένο μέλος Ο billkolok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:40 Ο billkolok: #113 04-02-09 22:40 εχω vista αλλα δεν ειναι και τα καλυτερα δεν λεω καλη ασφαλεια αλλα οκ τα χp μου αρεσουν και απο ερυνες που εχω διαβσει ειναι καλυτερα αν και τα windows λενε οτι θα φυγουν και θα ερθουν τα macindows οσο γι'αυτα εχω διαβασει καλα λογια και ναι αν μπορεσω θα τα δοκιμασω και αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:59 Ο sjpapa έγραψε: #114 11-02-09 23:59 Mac OS X, τα αλλα σβηστα (svista...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. baggos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:23 Ο baggos12 έγραψε: #115 13-02-09 18:23 Vista4EVER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:24 Ο Ηλίας έγραψε: #116 18-02-09 13:24 Τα Vista ήταν ένα κόλπο κατά τη γνώμη μου να καταφέρει η mc πιο πολλές πωλήσεις στα 7. τα οπόία από την beta που δοκίμασα είναι πιο πέτσα και από την πέτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xman Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Ο xman έγραψε: #117 23-02-09 10:13 Τα vista ειναι φρου-φρου και αρωματα τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Ο sjpapa έγραψε: #118 23-02-09 10:30 Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Ο sjpapa έγραψε: #119 23-02-09 11:56 Την σαφεστερη γνωμη εχει η συννημενη εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα vista.jpg 150,5 KB · Εμφανίσεις: 223 Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:29 Ο Eruyomo έγραψε: #120 23-02-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sjpapa: Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Click για ανάπτυξη... Στην αρχή πίστευα οτι συνδυάζει τα καλά του linux και τα καλά των windows. Μετά απο αρκετά χρόνια χρήση κατέληξα οτι συνδυάζει τα κακά των windows και τα κακά του linux Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Vista = Tα πιο βολικά windows που έχουν βγει μέχρι τώρα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω....κι εγω ειχα στην αρχη αντιθετη αποψη για το βιστα..αλλα εινα πλεον τα καλυτερα..και οσον αφορα το συστημα που απαιτουν για να τρεξουν καλα αυτο δν νομιζω να αποτελει πλέον προβλημα καθως ενα PC με 2-3gb ram, αξιολογη καρτα γραφικων (που να υποστηριζει DX10) κλπ ειναι πλεον ελαχιστο το κοστος για να αποκτησει κανεις..και οχι να βαζουμε σε υπολογιστη 6αετιας βιστα και να λεμε δν τρεχει το ενα και δν κανει το αλλο ή ειναι πολυ αργος..να ειμαστε λιγο λογικοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billkolok Νεοφερμένο μέλος Ο billkolok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:40 Ο billkolok: #113 04-02-09 22:40 εχω vista αλλα δεν ειναι και τα καλυτερα δεν λεω καλη ασφαλεια αλλα οκ τα χp μου αρεσουν και απο ερυνες που εχω διαβσει ειναι καλυτερα αν και τα windows λενε οτι θα φυγουν και θα ερθουν τα macindows οσο γι'αυτα εχω διαβασει καλα λογια και ναι αν μπορεσω θα τα δοκιμασω και αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:59 Ο sjpapa έγραψε: #114 11-02-09 23:59 Mac OS X, τα αλλα σβηστα (svista...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. baggos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:23 Ο baggos12 έγραψε: #115 13-02-09 18:23 Vista4EVER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:24 Ο Ηλίας έγραψε: #116 18-02-09 13:24 Τα Vista ήταν ένα κόλπο κατά τη γνώμη μου να καταφέρει η mc πιο πολλές πωλήσεις στα 7. τα οπόία από την beta που δοκίμασα είναι πιο πέτσα και από την πέτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xman Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Ο xman έγραψε: #117 23-02-09 10:13 Τα vista ειναι φρου-φρου και αρωματα τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Ο sjpapa έγραψε: #118 23-02-09 10:30 Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Ο sjpapa έγραψε: #119 23-02-09 11:56 Την σαφεστερη γνωμη εχει η συννημενη εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα vista.jpg 150,5 KB · Εμφανίσεις: 223 Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:29 Ο Eruyomo έγραψε: #120 23-02-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sjpapa: Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Click για ανάπτυξη... Στην αρχή πίστευα οτι συνδυάζει τα καλά του linux και τα καλά των windows. Μετά απο αρκετά χρόνια χρήση κατέληξα οτι συνδυάζει τα κακά των windows και τα κακά του linux Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εχω vista αλλα δεν ειναι και τα καλυτερα δεν λεω καλη ασφαλεια αλλα οκ τα χp μου αρεσουν και απο ερυνες που εχω διαβσει ειναι καλυτερα αν και τα windows λενε οτι θα φυγουν και θα ερθουν τα macindows οσο γι'αυτα εχω διαβασει καλα λογια και ναι αν μπορεσω θα τα δοκιμασω και αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:59 Ο sjpapa έγραψε: #114 11-02-09 23:59 Mac OS X, τα αλλα σβηστα (svista...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. baggos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:23 Ο baggos12 έγραψε: #115 13-02-09 18:23 Vista4EVER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:24 Ο Ηλίας έγραψε: #116 18-02-09 13:24 Τα Vista ήταν ένα κόλπο κατά τη γνώμη μου να καταφέρει η mc πιο πολλές πωλήσεις στα 7. τα οπόία από την beta που δοκίμασα είναι πιο πέτσα και από την πέτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xman Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Ο xman έγραψε: #117 23-02-09 10:13 Τα vista ειναι φρου-φρου και αρωματα τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Ο sjpapa έγραψε: #118 23-02-09 10:30 Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Ο sjpapa έγραψε: #119 23-02-09 11:56 Την σαφεστερη γνωμη εχει η συννημενη εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα vista.jpg 150,5 KB · Εμφανίσεις: 223 Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:29 Ο Eruyomo έγραψε: #120 23-02-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sjpapa: Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Click για ανάπτυξη... Στην αρχή πίστευα οτι συνδυάζει τα καλά του linux και τα καλά των windows. Μετά απο αρκετά χρόνια χρήση κατέληξα οτι συνδυάζει τα κακά των windows και τα κακά του linux Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mac OS X, τα αλλα σβηστα (svista...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
baggos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:23 Ο baggos12 έγραψε: #115 13-02-09 18:23 Vista4EVER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:24 Ο Ηλίας έγραψε: #116 18-02-09 13:24 Τα Vista ήταν ένα κόλπο κατά τη γνώμη μου να καταφέρει η mc πιο πολλές πωλήσεις στα 7. τα οπόία από την beta που δοκίμασα είναι πιο πέτσα και από την πέτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xman Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Ο xman έγραψε: #117 23-02-09 10:13 Τα vista ειναι φρου-φρου και αρωματα τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Ο sjpapa έγραψε: #118 23-02-09 10:30 Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Ο sjpapa έγραψε: #119 23-02-09 11:56 Την σαφεστερη γνωμη εχει η συννημενη εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα vista.jpg 150,5 KB · Εμφανίσεις: 223 Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:29 Ο Eruyomo έγραψε: #120 23-02-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sjpapa: Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Click για ανάπτυξη... Στην αρχή πίστευα οτι συνδυάζει τα καλά του linux και τα καλά των windows. Μετά απο αρκετά χρόνια χρήση κατέληξα οτι συνδυάζει τα κακά των windows και τα κακά του linux Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Vista4EVER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:24 Ο Ηλίας έγραψε: #116 18-02-09 13:24 Τα Vista ήταν ένα κόλπο κατά τη γνώμη μου να καταφέρει η mc πιο πολλές πωλήσεις στα 7. τα οπόία από την beta που δοκίμασα είναι πιο πέτσα και από την πέτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xman Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Ο xman έγραψε: #117 23-02-09 10:13 Τα vista ειναι φρου-φρου και αρωματα τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Ο sjpapa έγραψε: #118 23-02-09 10:30 Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Ο sjpapa έγραψε: #119 23-02-09 11:56 Την σαφεστερη γνωμη εχει η συννημενη εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα vista.jpg 150,5 KB · Εμφανίσεις: 223 Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:29 Ο Eruyomo έγραψε: #120 23-02-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sjpapa: Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Click για ανάπτυξη... Στην αρχή πίστευα οτι συνδυάζει τα καλά του linux και τα καλά των windows. Μετά απο αρκετά χρόνια χρήση κατέληξα οτι συνδυάζει τα κακά των windows και τα κακά του linux Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα Vista ήταν ένα κόλπο κατά τη γνώμη μου να καταφέρει η mc πιο πολλές πωλήσεις στα 7. τα οπόία από την beta που δοκίμασα είναι πιο πέτσα και από την πέτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xman Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Ο xman έγραψε: #117 23-02-09 10:13 Τα vista ειναι φρου-φρου και αρωματα τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Ο sjpapa έγραψε: #118 23-02-09 10:30 Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Ο sjpapa έγραψε: #119 23-02-09 11:56 Την σαφεστερη γνωμη εχει η συννημενη εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα vista.jpg 150,5 KB · Εμφανίσεις: 223 Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:29 Ο Eruyomo έγραψε: #120 23-02-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sjpapa: Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Click για ανάπτυξη... Στην αρχή πίστευα οτι συνδυάζει τα καλά του linux και τα καλά των windows. Μετά απο αρκετά χρόνια χρήση κατέληξα οτι συνδυάζει τα κακά των windows και τα κακά του linux Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα vista ειναι φρου-φρου και αρωματα τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Ο sjpapa έγραψε: #118 23-02-09 10:30 Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Ο sjpapa έγραψε: #119 23-02-09 11:56 Την σαφεστερη γνωμη εχει η συννημενη εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα vista.jpg 150,5 KB · Εμφανίσεις: 223 Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:29 Ο Eruyomo έγραψε: #120 23-02-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sjpapa: Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Click για ανάπτυξη... Στην αρχή πίστευα οτι συνδυάζει τα καλά του linux και τα καλά των windows. Μετά απο αρκετά χρόνια χρήση κατέληξα οτι συνδυάζει τα κακά των windows και τα κακά του linux Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sjpapa Νεοφερμένο μέλος Ο sjpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 66 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Ο sjpapa έγραψε: #119 23-02-09 11:56 Την σαφεστερη γνωμη εχει η συννημενη εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα vista.jpg 150,5 KB · Εμφανίσεις: 223 Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:29 Ο Eruyomo έγραψε: #120 23-02-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sjpapa: Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Click για ανάπτυξη... Στην αρχή πίστευα οτι συνδυάζει τα καλά του linux και τα καλά των windows. Μετά απο αρκετά χρόνια χρήση κατέληξα οτι συνδυάζει τα κακά των windows και τα κακά του linux Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Την σαφεστερη γνωμη εχει η συννημενη εικονα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:29 Ο Eruyomo έγραψε: #120 23-02-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sjpapa: Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Click για ανάπτυξη... Στην αρχή πίστευα οτι συνδυάζει τα καλά του linux και τα καλά των windows. Μετά απο αρκετά χρόνια χρήση κατέληξα οτι συνδυάζει τα κακά των windows και τα κακά του linux Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από sjpapa: Αν δοκιμασει κανεις Mac OS X δεν προεκειται να γυρισει ποτε πισω σε Windoze... Αλλωστε παίζει και σε πολλα PC, μια δοκιμαστικη εγκαταστασουλα θα σας πεισει.... Click για ανάπτυξη... Στην αρχή πίστευα οτι συνδυάζει τα καλά του linux και τα καλά των windows. Μετά απο αρκετά χρόνια χρήση κατέληξα οτι συνδυάζει τα κακά των windows και τα κακά του linux Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.