iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ενώ μπορώ να βλέπω τα ελληνικά που στέλνω στο mirc εμφανίζονται ?????
Έψαξα τις ρυθμίσεις του x-chat και δεν βρήκα κάτι σχετικό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rattlehead
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Και πως μπορώ να το φτιάξω αυτόΑρχική Δημοσίευση από Rattlehead:Όντως![]()

Rattlehead
Δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Το θέμα έιναι όμως ότι δεν εμφανίζει ούτε τα ελληνικά απο το mirc ουτε από τους σερβερ του grnet. Επίσης και από την στιγμή που το mirc είναι τόσο γνωστό για εμένα το x-chat εχει το πρόβλημαΑρχική Δημοσίευση από Rattlehead:Δεν ξέρω αν γίνεται καν.. Πάντως μεταξύ των x-chat φαίνονται τα ελληνικά οπότε το mIRC έχει πρόβλημα![]()
![]()
![]()
Rattlehead
Δραστήριο μέλος

/mode <nickname> +t
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

O thanks , προσωρινά θα μου λύσει το πρόβλημαΑρχική Δημοσίευση από Rattlehead:Κάποτε έβλεπα ελληνικά αλλά τώρα ξέχασα πως το είχα κάνειΑκολουθώ την εναλλακτική λύση
επιλογή του GRnet που μετατρέπει όλα τα εισερχόμενα μηνύματα σε Greeklish.Code:/mode <nickname> +t

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Αυτή είναι λάθος λογικη. Το πρωτόκολλο του IRC είναι όσο παλιό είναι και το ιντερνετ, και προφανώς δεν έχει καμία πρόβλεψη για ελληνικά. Είναι λάθος να θεωρείς οτι απο τη στιγμή που ένας client αποφάσισε να υποστιρήξει κάτι εκτώς πρωτοκόλλου θα έπρεπε αυτομάτως να το υποστιρήξουν και οι άλλοι. Αυτή η λογική μαστίζει ιδιαίτερα τη σκηνή του web design.Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Το θέμα έιναι όμως ότι δεν εμφανίζει ούτε τα ελληνικά απο το mirc ουτε από τους σερβερ του grnet. Επίσης και από την στιγμή που το mirc είναι τόσο γνωστό για εμένα το x-chat εχει το πρόβλημα
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σε linux το τρέχω...Αρχική Δημοσίευση από gademis:Δοκιμασε μηπως δείχνει το kvirc. Επίσης δε μας λές αν το τρέχεις σε windows η linux.
Δεν ήξερα ότι είναι θέμα πρωτόκολλου αλλά και πάλι το mirc υποστηρίζει ελληνικά τόσο χρόνια κάτι θα μπορούσε να είχε κάνε και το x-chat. anyway. Βασικά βλέπω ότι τα προγράμματα irc client ειναι πολύ σταθερά κανένα δεν έχω δει να έχει κάτι πραγματικά καινούριο ή διαφορετικόΑρχική Δημοσίευση από gademis:Αυτή είναι λάθος λογικη. Το πρωτόκολλο του IRC είναι όσο παλιό είναι και το ιντερνετ, και προφανώς δεν έχει καμία πρόβλεψη για ελληνικά. Είναι λάθος να θεωρείς οτι απο τη στιγμή που ένας client αποφάσισε να υποστιρήξει κάτι εκτώς πρωτοκόλλου θα έπρεπε αυτομάτως να το υποστιρήξουν και οι άλλοι. Αυτή η λογική μαστίζει ιδιαίτερα τη σκηνή του web design.

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Βασικά βλέπω ότι τα προγράμματα irc client ειναι πολύ σταθερά κανένα δεν έχω δει να έχει κάτι πραγματικά καινούριο ή διαφορετικό![]()
Εγώ έχω το kvirc στα windows και είμαι ευχαριστημένος (για να μήν "κλέβω" το irc). Δες το .
Rattlehead
Δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Thanks, ωραίο φαίνετε αλλά πρέπει να ψάξω περισσότερο για να το κάνω όπως θέλωΑρχική Δημοσίευση από gademis:Εγώ έχω το kvirc στα windows και είμαι ευχαριστημένος (για να μήν "κλέβω" το irc). Δες το .

δεν μπορώ καθέ τόσο να το κάνω εγκατάσταση το wine.Πάντως αν αντιμετωπίζεις και μεγάλο πρόβλημα μπορείς να τρέξεις και το mIRC με το wine μέσω Linux..
Τώρα προσωρίνα μην ξέχνας ότι τρέχω το linux σε cd

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.