Guest 254537
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

21-07-21

20:02
Πως να μεταφέρω τις επαφές που είναι αποθηκευμένες στο λογαριασμό Google ,στη κάρτα σιμ??
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 826 μηνύματα.

21-07-21

22:55
Ρυθμίσεις > Google > Ρύθμιση και επαναφορά > Επαναφορά επαφών
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

26-08-21

17:45
Φιλικό πρόσωπο χάλασε το pocophone του και η ελληνική εγγυηση δε το καλύπτει γιατι δεν είναι αγορασμένο από τα μαγαζιά που συνεργάζεται.... λολ
το iphone μου και στη ταζμανια να το αγοράσω το καλύπτει η επίσημη εγγύηση κάθε χώρας...
το iphone μου και στη ταζμανια να το αγοράσω το καλύπτει η επίσημη εγγύηση κάθε χώρας...
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

26-08-21

18:05
Yπεύθυνος για την εγγύηση είναι το μαγαζί που το αγόρασε. Το φιλικό πρόσωπο να ζητήσει απόδειξη ότι η συσκευή επισκευάστηκε σε εξουσιοδοτημένο service.
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

26-08-21

18:20
ακικο υπαρχει επισημο service της xiaomi... το μαγαζί τι θα κανει θα παρει το κινητο να το στειλει κινα ενω υπαρχει επισημο σερβις;Yπεύθυνος για την εγγύηση είναι το μαγαζί που το αγόρασε. Το φιλικό πρόσωπο να ζητήσει απόδειξη ότι η συσκευή επισκευάστηκε σε εξουσιοδοτημένο service.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

26-08-21

20:40
Όποιος εμπρός εισάγει ένα προϊόν οφείλει να μεριμνήσει και για το service του. Για μένα πρέπει να πάει στον εμπρός να απαιτήσει service σε εξουσιοδοτημένο service και μετά να απειλήσει με συνήγορο του καταναλωτή.ακικο υπαρχει επισημο service της xiaomi... το μαγαζί τι θα κανει θα παρει το κινητο να το στειλει κινα ενω υπαρχει επισημο σερβις;
Η Infoquest υποστηρίζει τα προϊόντα που εισάγει η ίδια. Δεν έχει σχέση με προϊόντα που είναι παραεισαγωγή.
Αυτό που πρέπει να κράζει είναι το skroutzoμάγαζο.
Guest 434210
Επισκέπτης

26-08-21

23:37
Δυστυχώς η μόνη κινέζικη εταιρεία που στηρίζει προϊόντα από Skroutz είναι η Huawei
Guest 881237
Επισκέπτης

04-11-23

22:59
Τα μηνύματα στη συζήτηση RCS για χρήστες xiaomi χρεώνονται ?
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

04-11-23

23:38
Όχι, δεν έχουν έξτρα χρέωση. Είναι πιο "πλούσια"...sms, να το πω απλά. Σαν τύπος μηνύματος...Τα μηνύματα στη συζήτηση RCS για χρήστες xiaomi χρεώνονται ?
Έχω τη μάρκα κινητού που ανέφερες και μόλις χθες έστειλα ένα στιγμιότυπο οθόνης, σε μήνυμα. Και το μετέτρεψε σε RCS (αντί sms) και δεν είχα έξτρα χρέωση (αφαιρέθηκε από το πακέτο μηνυμάτων που ήδη έχω...).
Guest 881237
Επισκέπτης

04-11-23

23:45
Ναι ! Δεν εννοώ εξτρα χρέωση , ρωτάω μήπως είναι τελείως δωρεάν(συγγνώμη για τη λάθος διατύπωση)!!! Όπως το imessage που νομίζω είναι δωρεάν (?)Όχι, δεν έχουν έξτρα χρέωση. Είναι πιο "πλούσια"...sms, να το πω απλά. Σαν τύπος μηνύματος...
Έχω τη μάρκα κινητού που ανέφερες και μόλις χθες έστειλα ένα στιγμιότυπο οθόνης ας μήνυμα. Και το μετέτρεψε σε RCS (αντί sms) και δεν είχα έξτρα χρέωση (αφαιρέθηκε από το πακέτο μηνυμάτων που ήδη έχω...).
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

04-11-23

23:46
Δεν το γνωρίζω αυτό, δεν το πρόσεξα να σου πω την αλήθεια. Μα έχω την αίσθηση...ότι αν έχεις πακέτο μηνυμάτων (what΄s up) θα αφαιρεθεί κανονικά από εκεί. Σαν ένα απλό sms...Ναι ! Δεν εννοώ εξτρα χρέωση , ρωτάω μήπως είναι τελείως δωρεάν(συγγνώμη για τη λάθος διατύπωση)!!! Όπως το imessage που νομίζω είναι δωρεάν (?)
Guest 881237
Επισκέπτης

11-11-23

21:50
https://www.skroutz.gr/s/42517890/X...o-4G-NFC-Dual-SIM-6GB-128GB-Glacier-Blue.html
Το έχει κάποιος ; πιστεύετε είναι καλό ; δεν γνωρίζω από χαρακτηριστικά κινητών για αυτό ρωτάω !
Το έχει κάποιος ; πιστεύετε είναι καλό ; δεν γνωρίζω από χαρακτηριστικά κινητών για αυτό ρωτάω !
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

14-04-25

15:30
Το κινητό μου είναι λειτουργικότατο (αν εξαιρέσεις ότι έχω μπουκώσει τη μνήμη την έρμη) αλλά όταν πατάω το κουμπάκι για να ανοίξει η οθόνη, κάνει 2-3 δευτερόλεπτα μέχρι να ανοίξει. Από χθες το έπαθε αυτό

14-04-25

15:35
Μήπως έβαλες κάποιο νέο wallpaper η screen saver; Γιατί κάποια έχουν conflict με το Xiaomi και δημιουργούν τέτοια θέματα.
Επίσης, have you tried turning it off and on again?
Επίσης, have you tried turning it off and on again?

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

14-04-25

15:37
Όχι την ίδια ταπετσαρία έχω από τότε που το πήρα. Το έκανα και επανεκκίνηση χθες και σήμερα το απενεργοποίησα και το ξανά άνοιξα.Μήπως έβαλες κάποιο νέο wallpaper η screen saver; Γιατί κάποια έχουν conflict με το Xiaomi και δημιουργούν τέτοια θέματα.
Επίσης, have you tried turning it off and on again?![]()
Μου κάνει εντύπωση γιατί όταν ανοίγει δεν κολλάει καθόλου. Τίποτα, μια χαρά είναι. Απλά η οθόνη αργεί όταν πατάω το on

finesse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 826 μηνύματα.

14-04-25

21:18
Πήρε ενημέρωση; Μπορεί να είναι κάποιο πρόβλημα με το MIUI, που ενδεχομένως το φτιάξουν σε επόμενη ενημέρωση. Το θετικό είναι ότι δεν σου καθυστερεί/κολλάει γενικότερα, οπότε μικρό το κακό το να μην ανταποκρίνεται ακαριαία στο άνοιγμα.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

14-04-25

21:56
Όσο το έχω στη φόρτιση, ανοίγει κατευθείαν όταν πατάω το κουμπί. Τώρα που το ξανά έβγαλα, πάλι έκανε κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να ανοίξει η οθόνη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.