dizante
Νεοφερμένο μέλος

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.ylmf.org/en/about.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Βέβαια εγώ πέρασα πολύ απλά ένα XP theme πάνω από το gnome στο account που έχω για τους υπόλοιπους του σπιτιού. Δεν ξέρω αν έχουν καταλάβει ότι είναι σε linux κι όχι σε Windows XP, πάντως την δουλειά του την κάνει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dizante
Νεοφερμένο μέλος

Αν μη τι άλλο θα 'ναι χρήσιμο για όσους "φοβούνται" το linux, για να νιώθουν περισσότερο σαν το σπίτι τους.
Βέβαια εγώ πέρασα πολύ απλά ένα XP theme πάνω από το gnome στο account που έχω για τους υπόλοιπους του σπιτιού. Δεν ξέρω αν έχουν καταλάβει ότι είναι σε linux κι όχι σε Windows XP, πάντως την δουλειά του την κάνει.![]()
χάχα καλή η ιδέα με το theme στο gnome

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

dizante
Νεοφερμένο μέλος

γιατι ομως να κανεις το pc σου σαν windows? Το linux ειναι πολυ πιο ομορφο, ειτε εισαι με gnome, ειτε με kde, ειτε με xfce!
α δεν ξέρω ποτέ δεν ξέρεις την ιδιοτροπία ενός End user

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Γιατί ίσως υπάρχουν ορισμένοι κολλημένοι που άμα δουν κάτι που να μην είναι windows βγάζουν σπυριά;γιατι ομως να κανεις το pc σου σαν windows? Το linux ειναι πολυ πιο ομορφο, ειτε εισαι με gnome, ειτε με kde, ειτε με xfce!
Οπότε λες "αν θες να δεις Windows, πάρε κάτι which looks just like them".
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

dizante
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...