Isiliel
Επιφανές μέλος

Αν είστε αρκετά θαρραλέοι, μπορείτε να ανεβάσετε και τις δικές σας εδώ.
Περισσότερες από αυτό το project του Ze Frank, μπορείτε να δείτε εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Όταν κάνω την φωτογραφία που θέλω θα την ανεβάσω σίγουρα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Πριν μερικά χρόνια όμως, είχα κάνει κάτι αντίστοιχο ...από την ανάποδη!

Η κόρη μου... κι εγώ.

(photoshop οσφρύζομαι

Isiliel
Επιφανές μέλος

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Όλες οι παιδικές μου φωτογραφίες, βρίσκονται στην Αθήνα κι έτσι δεν μπορώ να παίξω μαζί τους αυτή τη στιγμή...
Πριν μερικά χρόνια όμως, είχα κάνει κάτι αντίστοιχο ...από την ανάποδη!
View attachment 34752
Η κόρη μου... κι εγώ.![]()
Να μια φορά που το κοπλιμέντο "η κόρη σου είναι ή η μικρή σου αδερφή" αποκτά νόημα.

Noisette
Περιβόητο μέλος

fly
Δραστήριο μέλος

ειναι τρομερα συγκινητικο!!
Noisette
Περιβόητο μέλος

Λατρεύω τις παλιές φωτογραφίες! Παραδέχομαι ότι είμαι μια αδιάκριτη φωτογράφος. Μόλις μπω στο σπίτι κάποιου, αρχίζω να ψάχνω γι’ αυτές.
Στους περισσότερους, αρέσει αυτή η παλιά, ρετρό τους εμφάνιση, αλλά για εμένα, είναι το πως φαντάζονται οι άνθρωποι ότι θα έμοιαζαν και θα αισθάνονταν αν το παρελθόν ερχόταν στο παρόν.
Πριν λίγους μήνες αποφάσισα να κάνω ακριβώς αυτό. Με τη κάμερά μου, άρχισα να προσκαλώ ανθρώπους να ταξιδέψουν πίσω στο μέλλον τους.
πηγή
View attachment 36827
View attachment 36828
View attachment 36829
View attachment 36830
View attachment 36831
View attachment 36832
View attachment 36833
Noisette
Περιβόητο μέλος

Και ο φωτογράφος Κρις Πορσζ φωτογραφίζει τους ίδιους ανθρώπους στο ίδιο μέρος που τους είχε φωτογραφήσει και πριν από 30 χρόνια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.