tolisman Δραστήριο μέλος Ο tolisman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2008 στις 23:00 Ο tolisman έγραψε: #21 21-06-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Ακόμη με το realplayer μπορείτε να τα κατεβάσετε απευθείας. Click για ανάπτυξη... Exactly! Εγώ αυτό κάνω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsaras7 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κατούνα (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 18:22 Ο mitsaras7: #22 22-06-08 18:22 Εγω χρησιμοποιω το youtube get Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 18:28 Ο panos1994: #23 22-06-08 18:28 Εγώ το vdownloader. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 18:30 Ο Chemwizard: #24 22-06-08 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Fuxi!: Πώς μπορώ να κατεβάσω βιντεάκια από το youtube? Click για ανάπτυξη... Πανευκολο.Κατεβαζεις το προγραμμα real player και καθε φορα που εισαι στο youtube μετακινοντας το δεικτη του ποντικιου σου πανω στο video σου δινει την επιλογη για download με τον real player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophaki983 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 20:27 Η sophaki983: #25 22-06-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από BaKaS: παιδια εγω χρησημοποιω το youtube downloade το οποιο καταβαζει τακα τακα και τα μετατρεπει κιολασ Click για ανάπτυξη... και εγώ αυτό έχω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panos137 Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:40 Ο Panos137 έγραψε: #26 07-07-08 15:40 egw exw to real player!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 11:48 Η STAXTOULA: #27 17-07-08 11:48 παιδια βοηθήστε με!!!!!! κάτι έπαθε σήμερα το youtube κ μου λέει : Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player. τι να κάνω ??? θέλω να δω κάτι βιντεο οπωσδήποτε κ δ μπορώ ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastaZia Νεοφερμένο μέλος Η Ναστάζια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 11:55 Η AnastaZia: #28 17-07-08 11:55 μμμ..τι ειναι παλι κ αυτο??τι να φταει??? παντως στον υπολογιστη σου εχεις κανενα antivirus? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:47 Η STAXTOULA: #29 17-07-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από AnastaZia: μμμ..τι ειναι παλι κ αυτο??τι να φταει??? παντως στον υπολογιστη σου εχεις κανενα antivirus? Click για ανάπτυξη... yeap .. το εσετ κ ισχυει ως το 2050 .. επειδη είναι πυραγμένο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RCkostas Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:53 Ο RCkostas έγραψε: #30 17-07-08 12:53 Staxtoula πάτα πάνω στο λίνκ και πρέπει να εγκαταστήσεις το Flash Player. Εχει και οδηγίες.Πιστεύω να βοήθησα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaim Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:03 Ο Kaim έγραψε: #31 17-07-08 13:03 Αγαπητή Staxtoula, Πρώτ' απ' όλα, μην αγχώνεσαι Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μη διορθώνεται. Λοιπόν, πήγαινε στο παρακάτω site και πάτα : Agree and Install now https://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=shockwaveFlash Αν και πάλι συναντήσεις πρόβλημα, στείλε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. herculesthemad Νεοφερμένο μέλος Ο Ηρακλής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Άνω Λιόσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:03 Ο herculesthemad: #32 04-08-08 10:03 το θέμα είναι οτι ή δεν έχεις καθόλου flash player ή το youtube αναβάθμησε το version Του flash που είναι το video player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bpsaras Νεοφερμένο μέλος Ο bpsaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 19:45 Ο bpsaras έγραψε: #33 02-04-09 19:45 καλησπερα σε ολους θα ηθελα οποιος μπορει να με βοηθησει στο εξης.δεν μπορω ν δω βιντεο στο youtube,μου βγαζει μηνυμα για javascript(π ειναι οκ ενεργοποιημενο) κ για φλας πλειερ π τ κατεβαζω αλλα κ παλι τπτ.αυτα για το firefox γιατι στον ie δουλευει κανονικα.οποιος γνωριζει αν μπορει ν βοηθησει ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σίσυφος Νεοφερμένο μέλος Ο Σίσυφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 20:46 Ο Σίσυφος έγραψε: #34 02-04-09 20:46 Ο Flash Player του IE δεν είναι συμβατός με τους άλλους browsers (όπως Firefox, Opera κτλ). Έχω την εντύπωση οτι το YouTube σου δίνει το link για τον Flash Player του IE ανεξαρτήτως του browser που χρησιμοποιείς. Άρα πρέπει να κατεβάσεις κανονικά απο το site της Adobe την έκδοση του Flash Player που δουλεύει με τον Firefox. Κλίκαρε εδώ και κατέβασε τον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Απριλίου 2009 bpsaras Νεοφερμένο μέλος Ο bpsaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 20:35 Ο bpsaras έγραψε: #35 03-04-09 20:35 thanks mate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:19 Ο Πατρεύς έγραψε: #36 01-05-09 16:19 Δεν ξέρω τί συμβαίνει! Τελευταία, όταν πάω να δω κάποια βίντεο μου βγάζει συνέχεια το "an error occurred. Please try again later". Το βγάζει σε κάποια βίντεο κάθε φορά που πάω να τα ανοίξω. Με οποιοδήποτε browser! Τί να συμβαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #37 01-05-09 16:58 Κλείνεις και ξανανοίγεις το μπροουζέρι και παίζουν μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:05 Ο Πατρεύς έγραψε: #38 01-05-09 17:05 Το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό. Αυτό το μήνυμα βγαίνει μόνο σε μερικά βίντεο και όσες φορές έχω προσπαθήσει να τα ανοίξω, με οποιοδήποτε browser, έχοντας κάνει επανεκκίνηση του υπολογιστή, δε γίνεται τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.642 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:40 Ο gademis έγραψε: #39 01-05-09 17:40 Ξέρω οτι το youtube έχει ενα κατανεμημένο αλγόριθμο και έχει πολλούς servers που αποθηκεύουν καποια video o καθένας. Παλιά είχε πρόβλημα κάποιος server και τα videos που τυχαιναν να είναι εκει καθυστερούσαν ανεξήγητα. Εικάζω κάτι αντίστοιχο αλλά σοβαρότερο τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BE16 Νεοφερμένο μέλος Η BE16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:48 Η BE16 έγραψε: #40 16-05-09 18:48 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο site για να μπορω να κατεβαζω videos απο το youtube και στην συνεχεια να μπορω το αρχειο απο flv να το μετατρεπω σε αρχειο για media player (wmv) ... ----------------------------------------- kaneis????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από michael92: Ακόμη με το realplayer μπορείτε να τα κατεβάσετε απευθείας. Click για ανάπτυξη... Exactly! Εγώ αυτό κάνω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mitsaras7 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κατούνα (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 18:22 Ο mitsaras7: #22 22-06-08 18:22 Εγω χρησιμοποιω το youtube get Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 18:28 Ο panos1994: #23 22-06-08 18:28 Εγώ το vdownloader. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 18:30 Ο Chemwizard: #24 22-06-08 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Fuxi!: Πώς μπορώ να κατεβάσω βιντεάκια από το youtube? Click για ανάπτυξη... Πανευκολο.Κατεβαζεις το προγραμμα real player και καθε φορα που εισαι στο youtube μετακινοντας το δεικτη του ποντικιου σου πανω στο video σου δινει την επιλογη για download με τον real player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophaki983 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 20:27 Η sophaki983: #25 22-06-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από BaKaS: παιδια εγω χρησημοποιω το youtube downloade το οποιο καταβαζει τακα τακα και τα μετατρεπει κιολασ Click για ανάπτυξη... και εγώ αυτό έχω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panos137 Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:40 Ο Panos137 έγραψε: #26 07-07-08 15:40 egw exw to real player!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 11:48 Η STAXTOULA: #27 17-07-08 11:48 παιδια βοηθήστε με!!!!!! κάτι έπαθε σήμερα το youtube κ μου λέει : Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player. τι να κάνω ??? θέλω να δω κάτι βιντεο οπωσδήποτε κ δ μπορώ ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastaZia Νεοφερμένο μέλος Η Ναστάζια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 11:55 Η AnastaZia: #28 17-07-08 11:55 μμμ..τι ειναι παλι κ αυτο??τι να φταει??? παντως στον υπολογιστη σου εχεις κανενα antivirus? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:47 Η STAXTOULA: #29 17-07-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από AnastaZia: μμμ..τι ειναι παλι κ αυτο??τι να φταει??? παντως στον υπολογιστη σου εχεις κανενα antivirus? Click για ανάπτυξη... yeap .. το εσετ κ ισχυει ως το 2050 .. επειδη είναι πυραγμένο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RCkostas Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:53 Ο RCkostas έγραψε: #30 17-07-08 12:53 Staxtoula πάτα πάνω στο λίνκ και πρέπει να εγκαταστήσεις το Flash Player. Εχει και οδηγίες.Πιστεύω να βοήθησα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaim Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:03 Ο Kaim έγραψε: #31 17-07-08 13:03 Αγαπητή Staxtoula, Πρώτ' απ' όλα, μην αγχώνεσαι Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μη διορθώνεται. Λοιπόν, πήγαινε στο παρακάτω site και πάτα : Agree and Install now https://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=shockwaveFlash Αν και πάλι συναντήσεις πρόβλημα, στείλε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. herculesthemad Νεοφερμένο μέλος Ο Ηρακλής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Άνω Λιόσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:03 Ο herculesthemad: #32 04-08-08 10:03 το θέμα είναι οτι ή δεν έχεις καθόλου flash player ή το youtube αναβάθμησε το version Του flash που είναι το video player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bpsaras Νεοφερμένο μέλος Ο bpsaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 19:45 Ο bpsaras έγραψε: #33 02-04-09 19:45 καλησπερα σε ολους θα ηθελα οποιος μπορει να με βοηθησει στο εξης.δεν μπορω ν δω βιντεο στο youtube,μου βγαζει μηνυμα για javascript(π ειναι οκ ενεργοποιημενο) κ για φλας πλειερ π τ κατεβαζω αλλα κ παλι τπτ.αυτα για το firefox γιατι στον ie δουλευει κανονικα.οποιος γνωριζει αν μπορει ν βοηθησει ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σίσυφος Νεοφερμένο μέλος Ο Σίσυφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 20:46 Ο Σίσυφος έγραψε: #34 02-04-09 20:46 Ο Flash Player του IE δεν είναι συμβατός με τους άλλους browsers (όπως Firefox, Opera κτλ). Έχω την εντύπωση οτι το YouTube σου δίνει το link για τον Flash Player του IE ανεξαρτήτως του browser που χρησιμοποιείς. Άρα πρέπει να κατεβάσεις κανονικά απο το site της Adobe την έκδοση του Flash Player που δουλεύει με τον Firefox. Κλίκαρε εδώ και κατέβασε τον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Απριλίου 2009 bpsaras Νεοφερμένο μέλος Ο bpsaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 20:35 Ο bpsaras έγραψε: #35 03-04-09 20:35 thanks mate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:19 Ο Πατρεύς έγραψε: #36 01-05-09 16:19 Δεν ξέρω τί συμβαίνει! Τελευταία, όταν πάω να δω κάποια βίντεο μου βγάζει συνέχεια το "an error occurred. Please try again later". Το βγάζει σε κάποια βίντεο κάθε φορά που πάω να τα ανοίξω. Με οποιοδήποτε browser! Τί να συμβαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #37 01-05-09 16:58 Κλείνεις και ξανανοίγεις το μπροουζέρι και παίζουν μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:05 Ο Πατρεύς έγραψε: #38 01-05-09 17:05 Το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό. Αυτό το μήνυμα βγαίνει μόνο σε μερικά βίντεο και όσες φορές έχω προσπαθήσει να τα ανοίξω, με οποιοδήποτε browser, έχοντας κάνει επανεκκίνηση του υπολογιστή, δε γίνεται τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.642 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:40 Ο gademis έγραψε: #39 01-05-09 17:40 Ξέρω οτι το youtube έχει ενα κατανεμημένο αλγόριθμο και έχει πολλούς servers που αποθηκεύουν καποια video o καθένας. Παλιά είχε πρόβλημα κάποιος server και τα videos που τυχαιναν να είναι εκει καθυστερούσαν ανεξήγητα. Εικάζω κάτι αντίστοιχο αλλά σοβαρότερο τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BE16 Νεοφερμένο μέλος Η BE16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:48 Η BE16 έγραψε: #40 16-05-09 18:48 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο site για να μπορω να κατεβαζω videos απο το youtube και στην συνεχεια να μπορω το αρχειο απο flv να το μετατρεπω σε αρχειο για media player (wmv) ... ----------------------------------------- kaneis????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω χρησιμοποιω το youtube get Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 18:28 Ο panos1994: #23 22-06-08 18:28 Εγώ το vdownloader. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 18:30 Ο Chemwizard: #24 22-06-08 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Fuxi!: Πώς μπορώ να κατεβάσω βιντεάκια από το youtube? Click για ανάπτυξη... Πανευκολο.Κατεβαζεις το προγραμμα real player και καθε φορα που εισαι στο youtube μετακινοντας το δεικτη του ποντικιου σου πανω στο video σου δινει την επιλογη για download με τον real player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophaki983 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 20:27 Η sophaki983: #25 22-06-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από BaKaS: παιδια εγω χρησημοποιω το youtube downloade το οποιο καταβαζει τακα τακα και τα μετατρεπει κιολασ Click για ανάπτυξη... και εγώ αυτό έχω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panos137 Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:40 Ο Panos137 έγραψε: #26 07-07-08 15:40 egw exw to real player!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 11:48 Η STAXTOULA: #27 17-07-08 11:48 παιδια βοηθήστε με!!!!!! κάτι έπαθε σήμερα το youtube κ μου λέει : Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player. τι να κάνω ??? θέλω να δω κάτι βιντεο οπωσδήποτε κ δ μπορώ ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastaZia Νεοφερμένο μέλος Η Ναστάζια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 11:55 Η AnastaZia: #28 17-07-08 11:55 μμμ..τι ειναι παλι κ αυτο??τι να φταει??? παντως στον υπολογιστη σου εχεις κανενα antivirus? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:47 Η STAXTOULA: #29 17-07-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από AnastaZia: μμμ..τι ειναι παλι κ αυτο??τι να φταει??? παντως στον υπολογιστη σου εχεις κανενα antivirus? Click για ανάπτυξη... yeap .. το εσετ κ ισχυει ως το 2050 .. επειδη είναι πυραγμένο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RCkostas Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:53 Ο RCkostas έγραψε: #30 17-07-08 12:53 Staxtoula πάτα πάνω στο λίνκ και πρέπει να εγκαταστήσεις το Flash Player. Εχει και οδηγίες.Πιστεύω να βοήθησα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaim Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:03 Ο Kaim έγραψε: #31 17-07-08 13:03 Αγαπητή Staxtoula, Πρώτ' απ' όλα, μην αγχώνεσαι Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μη διορθώνεται. Λοιπόν, πήγαινε στο παρακάτω site και πάτα : Agree and Install now https://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=shockwaveFlash Αν και πάλι συναντήσεις πρόβλημα, στείλε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. herculesthemad Νεοφερμένο μέλος Ο Ηρακλής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Άνω Λιόσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:03 Ο herculesthemad: #32 04-08-08 10:03 το θέμα είναι οτι ή δεν έχεις καθόλου flash player ή το youtube αναβάθμησε το version Του flash που είναι το video player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bpsaras Νεοφερμένο μέλος Ο bpsaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 19:45 Ο bpsaras έγραψε: #33 02-04-09 19:45 καλησπερα σε ολους θα ηθελα οποιος μπορει να με βοηθησει στο εξης.δεν μπορω ν δω βιντεο στο youtube,μου βγαζει μηνυμα για javascript(π ειναι οκ ενεργοποιημενο) κ για φλας πλειερ π τ κατεβαζω αλλα κ παλι τπτ.αυτα για το firefox γιατι στον ie δουλευει κανονικα.οποιος γνωριζει αν μπορει ν βοηθησει ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σίσυφος Νεοφερμένο μέλος Ο Σίσυφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 20:46 Ο Σίσυφος έγραψε: #34 02-04-09 20:46 Ο Flash Player του IE δεν είναι συμβατός με τους άλλους browsers (όπως Firefox, Opera κτλ). Έχω την εντύπωση οτι το YouTube σου δίνει το link για τον Flash Player του IE ανεξαρτήτως του browser που χρησιμοποιείς. Άρα πρέπει να κατεβάσεις κανονικά απο το site της Adobe την έκδοση του Flash Player που δουλεύει με τον Firefox. Κλίκαρε εδώ και κατέβασε τον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Απριλίου 2009 bpsaras Νεοφερμένο μέλος Ο bpsaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 20:35 Ο bpsaras έγραψε: #35 03-04-09 20:35 thanks mate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:19 Ο Πατρεύς έγραψε: #36 01-05-09 16:19 Δεν ξέρω τί συμβαίνει! Τελευταία, όταν πάω να δω κάποια βίντεο μου βγάζει συνέχεια το "an error occurred. Please try again later". Το βγάζει σε κάποια βίντεο κάθε φορά που πάω να τα ανοίξω. Με οποιοδήποτε browser! Τί να συμβαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #37 01-05-09 16:58 Κλείνεις και ξανανοίγεις το μπροουζέρι και παίζουν μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:05 Ο Πατρεύς έγραψε: #38 01-05-09 17:05 Το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό. Αυτό το μήνυμα βγαίνει μόνο σε μερικά βίντεο και όσες φορές έχω προσπαθήσει να τα ανοίξω, με οποιοδήποτε browser, έχοντας κάνει επανεκκίνηση του υπολογιστή, δε γίνεται τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.642 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:40 Ο gademis έγραψε: #39 01-05-09 17:40 Ξέρω οτι το youtube έχει ενα κατανεμημένο αλγόριθμο και έχει πολλούς servers που αποθηκεύουν καποια video o καθένας. Παλιά είχε πρόβλημα κάποιος server και τα videos που τυχαιναν να είναι εκει καθυστερούσαν ανεξήγητα. Εικάζω κάτι αντίστοιχο αλλά σοβαρότερο τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BE16 Νεοφερμένο μέλος Η BE16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:48 Η BE16 έγραψε: #40 16-05-09 18:48 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο site για να μπορω να κατεβαζω videos απο το youtube και στην συνεχεια να μπορω το αρχειο απο flv να το μετατρεπω σε αρχειο για media player (wmv) ... ----------------------------------------- kaneis????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ το vdownloader. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 18:30 Ο Chemwizard: #24 22-06-08 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Fuxi!: Πώς μπορώ να κατεβάσω βιντεάκια από το youtube? Click για ανάπτυξη... Πανευκολο.Κατεβαζεις το προγραμμα real player και καθε φορα που εισαι στο youtube μετακινοντας το δεικτη του ποντικιου σου πανω στο video σου δινει την επιλογη για download με τον real player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophaki983 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 20:27 Η sophaki983: #25 22-06-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από BaKaS: παιδια εγω χρησημοποιω το youtube downloade το οποιο καταβαζει τακα τακα και τα μετατρεπει κιολασ Click για ανάπτυξη... και εγώ αυτό έχω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panos137 Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:40 Ο Panos137 έγραψε: #26 07-07-08 15:40 egw exw to real player!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 11:48 Η STAXTOULA: #27 17-07-08 11:48 παιδια βοηθήστε με!!!!!! κάτι έπαθε σήμερα το youtube κ μου λέει : Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player. τι να κάνω ??? θέλω να δω κάτι βιντεο οπωσδήποτε κ δ μπορώ ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastaZia Νεοφερμένο μέλος Η Ναστάζια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 11:55 Η AnastaZia: #28 17-07-08 11:55 μμμ..τι ειναι παλι κ αυτο??τι να φταει??? παντως στον υπολογιστη σου εχεις κανενα antivirus? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:47 Η STAXTOULA: #29 17-07-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από AnastaZia: μμμ..τι ειναι παλι κ αυτο??τι να φταει??? παντως στον υπολογιστη σου εχεις κανενα antivirus? Click για ανάπτυξη... yeap .. το εσετ κ ισχυει ως το 2050 .. επειδη είναι πυραγμένο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RCkostas Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:53 Ο RCkostas έγραψε: #30 17-07-08 12:53 Staxtoula πάτα πάνω στο λίνκ και πρέπει να εγκαταστήσεις το Flash Player. Εχει και οδηγίες.Πιστεύω να βοήθησα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaim Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:03 Ο Kaim έγραψε: #31 17-07-08 13:03 Αγαπητή Staxtoula, Πρώτ' απ' όλα, μην αγχώνεσαι Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μη διορθώνεται. Λοιπόν, πήγαινε στο παρακάτω site και πάτα : Agree and Install now https://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=shockwaveFlash Αν και πάλι συναντήσεις πρόβλημα, στείλε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. herculesthemad Νεοφερμένο μέλος Ο Ηρακλής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Άνω Λιόσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:03 Ο herculesthemad: #32 04-08-08 10:03 το θέμα είναι οτι ή δεν έχεις καθόλου flash player ή το youtube αναβάθμησε το version Του flash που είναι το video player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bpsaras Νεοφερμένο μέλος Ο bpsaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 19:45 Ο bpsaras έγραψε: #33 02-04-09 19:45 καλησπερα σε ολους θα ηθελα οποιος μπορει να με βοηθησει στο εξης.δεν μπορω ν δω βιντεο στο youtube,μου βγαζει μηνυμα για javascript(π ειναι οκ ενεργοποιημενο) κ για φλας πλειερ π τ κατεβαζω αλλα κ παλι τπτ.αυτα για το firefox γιατι στον ie δουλευει κανονικα.οποιος γνωριζει αν μπορει ν βοηθησει ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σίσυφος Νεοφερμένο μέλος Ο Σίσυφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 20:46 Ο Σίσυφος έγραψε: #34 02-04-09 20:46 Ο Flash Player του IE δεν είναι συμβατός με τους άλλους browsers (όπως Firefox, Opera κτλ). Έχω την εντύπωση οτι το YouTube σου δίνει το link για τον Flash Player του IE ανεξαρτήτως του browser που χρησιμοποιείς. Άρα πρέπει να κατεβάσεις κανονικά απο το site της Adobe την έκδοση του Flash Player που δουλεύει με τον Firefox. Κλίκαρε εδώ και κατέβασε τον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Απριλίου 2009 bpsaras Νεοφερμένο μέλος Ο bpsaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 20:35 Ο bpsaras έγραψε: #35 03-04-09 20:35 thanks mate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:19 Ο Πατρεύς έγραψε: #36 01-05-09 16:19 Δεν ξέρω τί συμβαίνει! Τελευταία, όταν πάω να δω κάποια βίντεο μου βγάζει συνέχεια το "an error occurred. Please try again later". Το βγάζει σε κάποια βίντεο κάθε φορά που πάω να τα ανοίξω. Με οποιοδήποτε browser! Τί να συμβαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #37 01-05-09 16:58 Κλείνεις και ξανανοίγεις το μπροουζέρι και παίζουν μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:05 Ο Πατρεύς έγραψε: #38 01-05-09 17:05 Το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό. Αυτό το μήνυμα βγαίνει μόνο σε μερικά βίντεο και όσες φορές έχω προσπαθήσει να τα ανοίξω, με οποιοδήποτε browser, έχοντας κάνει επανεκκίνηση του υπολογιστή, δε γίνεται τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.642 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:40 Ο gademis έγραψε: #39 01-05-09 17:40 Ξέρω οτι το youtube έχει ενα κατανεμημένο αλγόριθμο και έχει πολλούς servers που αποθηκεύουν καποια video o καθένας. Παλιά είχε πρόβλημα κάποιος server και τα videos που τυχαιναν να είναι εκει καθυστερούσαν ανεξήγητα. Εικάζω κάτι αντίστοιχο αλλά σοβαρότερο τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BE16 Νεοφερμένο μέλος Η BE16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:48 Η BE16 έγραψε: #40 16-05-09 18:48 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο site για να μπορω να κατεβαζω videos απο το youtube και στην συνεχεια να μπορω το αρχειο απο flv να το μετατρεπω σε αρχειο για media player (wmv) ... ----------------------------------------- kaneis????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fuxi!: Πώς μπορώ να κατεβάσω βιντεάκια από το youtube? Click για ανάπτυξη... Πανευκολο.Κατεβαζεις το προγραμμα real player και καθε φορα που εισαι στο youtube μετακινοντας το δεικτη του ποντικιου σου πανω στο video σου δινει την επιλογη για download με τον real player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sophaki983 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2008 στις 20:27 Η sophaki983: #25 22-06-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από BaKaS: παιδια εγω χρησημοποιω το youtube downloade το οποιο καταβαζει τακα τακα και τα μετατρεπει κιολασ Click για ανάπτυξη... και εγώ αυτό έχω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panos137 Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:40 Ο Panos137 έγραψε: #26 07-07-08 15:40 egw exw to real player!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 11:48 Η STAXTOULA: #27 17-07-08 11:48 παιδια βοηθήστε με!!!!!! κάτι έπαθε σήμερα το youtube κ μου λέει : Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player. τι να κάνω ??? θέλω να δω κάτι βιντεο οπωσδήποτε κ δ μπορώ ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastaZia Νεοφερμένο μέλος Η Ναστάζια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 11:55 Η AnastaZia: #28 17-07-08 11:55 μμμ..τι ειναι παλι κ αυτο??τι να φταει??? παντως στον υπολογιστη σου εχεις κανενα antivirus? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:47 Η STAXTOULA: #29 17-07-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από AnastaZia: μμμ..τι ειναι παλι κ αυτο??τι να φταει??? παντως στον υπολογιστη σου εχεις κανενα antivirus? Click για ανάπτυξη... yeap .. το εσετ κ ισχυει ως το 2050 .. επειδη είναι πυραγμένο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RCkostas Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:53 Ο RCkostas έγραψε: #30 17-07-08 12:53 Staxtoula πάτα πάνω στο λίνκ και πρέπει να εγκαταστήσεις το Flash Player. Εχει και οδηγίες.Πιστεύω να βοήθησα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaim Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:03 Ο Kaim έγραψε: #31 17-07-08 13:03 Αγαπητή Staxtoula, Πρώτ' απ' όλα, μην αγχώνεσαι Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μη διορθώνεται. Λοιπόν, πήγαινε στο παρακάτω site και πάτα : Agree and Install now https://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=shockwaveFlash Αν και πάλι συναντήσεις πρόβλημα, στείλε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. herculesthemad Νεοφερμένο μέλος Ο Ηρακλής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Άνω Λιόσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:03 Ο herculesthemad: #32 04-08-08 10:03 το θέμα είναι οτι ή δεν έχεις καθόλου flash player ή το youtube αναβάθμησε το version Του flash που είναι το video player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bpsaras Νεοφερμένο μέλος Ο bpsaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 19:45 Ο bpsaras έγραψε: #33 02-04-09 19:45 καλησπερα σε ολους θα ηθελα οποιος μπορει να με βοηθησει στο εξης.δεν μπορω ν δω βιντεο στο youtube,μου βγαζει μηνυμα για javascript(π ειναι οκ ενεργοποιημενο) κ για φλας πλειερ π τ κατεβαζω αλλα κ παλι τπτ.αυτα για το firefox γιατι στον ie δουλευει κανονικα.οποιος γνωριζει αν μπορει ν βοηθησει ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σίσυφος Νεοφερμένο μέλος Ο Σίσυφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 20:46 Ο Σίσυφος έγραψε: #34 02-04-09 20:46 Ο Flash Player του IE δεν είναι συμβατός με τους άλλους browsers (όπως Firefox, Opera κτλ). Έχω την εντύπωση οτι το YouTube σου δίνει το link για τον Flash Player του IE ανεξαρτήτως του browser που χρησιμοποιείς. Άρα πρέπει να κατεβάσεις κανονικά απο το site της Adobe την έκδοση του Flash Player που δουλεύει με τον Firefox. Κλίκαρε εδώ και κατέβασε τον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Απριλίου 2009 bpsaras Νεοφερμένο μέλος Ο bpsaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 20:35 Ο bpsaras έγραψε: #35 03-04-09 20:35 thanks mate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:19 Ο Πατρεύς έγραψε: #36 01-05-09 16:19 Δεν ξέρω τί συμβαίνει! Τελευταία, όταν πάω να δω κάποια βίντεο μου βγάζει συνέχεια το "an error occurred. Please try again later". Το βγάζει σε κάποια βίντεο κάθε φορά που πάω να τα ανοίξω. Με οποιοδήποτε browser! Τί να συμβαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #37 01-05-09 16:58 Κλείνεις και ξανανοίγεις το μπροουζέρι και παίζουν μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:05 Ο Πατρεύς έγραψε: #38 01-05-09 17:05 Το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό. Αυτό το μήνυμα βγαίνει μόνο σε μερικά βίντεο και όσες φορές έχω προσπαθήσει να τα ανοίξω, με οποιοδήποτε browser, έχοντας κάνει επανεκκίνηση του υπολογιστή, δε γίνεται τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.642 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:40 Ο gademis έγραψε: #39 01-05-09 17:40 Ξέρω οτι το youtube έχει ενα κατανεμημένο αλγόριθμο και έχει πολλούς servers που αποθηκεύουν καποια video o καθένας. Παλιά είχε πρόβλημα κάποιος server και τα videos που τυχαιναν να είναι εκει καθυστερούσαν ανεξήγητα. Εικάζω κάτι αντίστοιχο αλλά σοβαρότερο τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BE16 Νεοφερμένο μέλος Η BE16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:48 Η BE16 έγραψε: #40 16-05-09 18:48 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο site για να μπορω να κατεβαζω videos απο το youtube και στην συνεχεια να μπορω το αρχειο απο flv να το μετατρεπω σε αρχειο για media player (wmv) ... ----------------------------------------- kaneis????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BaKaS: παιδια εγω χρησημοποιω το youtube downloade το οποιο καταβαζει τακα τακα και τα μετατρεπει κιολασ Click για ανάπτυξη... και εγώ αυτό έχω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panos137 Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 15:40 Ο Panos137 έγραψε: #26 07-07-08 15:40 egw exw to real player!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 11:48 Η STAXTOULA: #27 17-07-08 11:48 παιδια βοηθήστε με!!!!!! κάτι έπαθε σήμερα το youtube κ μου λέει : Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player. τι να κάνω ??? θέλω να δω κάτι βιντεο οπωσδήποτε κ δ μπορώ ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastaZia Νεοφερμένο μέλος Η Ναστάζια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 11:55 Η AnastaZia: #28 17-07-08 11:55 μμμ..τι ειναι παλι κ αυτο??τι να φταει??? παντως στον υπολογιστη σου εχεις κανενα antivirus? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:47 Η STAXTOULA: #29 17-07-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από AnastaZia: μμμ..τι ειναι παλι κ αυτο??τι να φταει??? παντως στον υπολογιστη σου εχεις κανενα antivirus? Click για ανάπτυξη... yeap .. το εσετ κ ισχυει ως το 2050 .. επειδη είναι πυραγμένο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RCkostas Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:53 Ο RCkostas έγραψε: #30 17-07-08 12:53 Staxtoula πάτα πάνω στο λίνκ και πρέπει να εγκαταστήσεις το Flash Player. Εχει και οδηγίες.Πιστεύω να βοήθησα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaim Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:03 Ο Kaim έγραψε: #31 17-07-08 13:03 Αγαπητή Staxtoula, Πρώτ' απ' όλα, μην αγχώνεσαι Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μη διορθώνεται. Λοιπόν, πήγαινε στο παρακάτω site και πάτα : Agree and Install now https://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=shockwaveFlash Αν και πάλι συναντήσεις πρόβλημα, στείλε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. herculesthemad Νεοφερμένο μέλος Ο Ηρακλής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Άνω Λιόσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:03 Ο herculesthemad: #32 04-08-08 10:03 το θέμα είναι οτι ή δεν έχεις καθόλου flash player ή το youtube αναβάθμησε το version Του flash που είναι το video player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bpsaras Νεοφερμένο μέλος Ο bpsaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 19:45 Ο bpsaras έγραψε: #33 02-04-09 19:45 καλησπερα σε ολους θα ηθελα οποιος μπορει να με βοηθησει στο εξης.δεν μπορω ν δω βιντεο στο youtube,μου βγαζει μηνυμα για javascript(π ειναι οκ ενεργοποιημενο) κ για φλας πλειερ π τ κατεβαζω αλλα κ παλι τπτ.αυτα για το firefox γιατι στον ie δουλευει κανονικα.οποιος γνωριζει αν μπορει ν βοηθησει ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σίσυφος Νεοφερμένο μέλος Ο Σίσυφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 20:46 Ο Σίσυφος έγραψε: #34 02-04-09 20:46 Ο Flash Player του IE δεν είναι συμβατός με τους άλλους browsers (όπως Firefox, Opera κτλ). Έχω την εντύπωση οτι το YouTube σου δίνει το link για τον Flash Player του IE ανεξαρτήτως του browser που χρησιμοποιείς. Άρα πρέπει να κατεβάσεις κανονικά απο το site της Adobe την έκδοση του Flash Player που δουλεύει με τον Firefox. Κλίκαρε εδώ και κατέβασε τον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Απριλίου 2009 bpsaras Νεοφερμένο μέλος Ο bpsaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 20:35 Ο bpsaras έγραψε: #35 03-04-09 20:35 thanks mate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:19 Ο Πατρεύς έγραψε: #36 01-05-09 16:19 Δεν ξέρω τί συμβαίνει! Τελευταία, όταν πάω να δω κάποια βίντεο μου βγάζει συνέχεια το "an error occurred. Please try again later". Το βγάζει σε κάποια βίντεο κάθε φορά που πάω να τα ανοίξω. Με οποιοδήποτε browser! Τί να συμβαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #37 01-05-09 16:58 Κλείνεις και ξανανοίγεις το μπροουζέρι και παίζουν μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:05 Ο Πατρεύς έγραψε: #38 01-05-09 17:05 Το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό. Αυτό το μήνυμα βγαίνει μόνο σε μερικά βίντεο και όσες φορές έχω προσπαθήσει να τα ανοίξω, με οποιοδήποτε browser, έχοντας κάνει επανεκκίνηση του υπολογιστή, δε γίνεται τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.642 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:40 Ο gademis έγραψε: #39 01-05-09 17:40 Ξέρω οτι το youtube έχει ενα κατανεμημένο αλγόριθμο και έχει πολλούς servers που αποθηκεύουν καποια video o καθένας. Παλιά είχε πρόβλημα κάποιος server και τα videos που τυχαιναν να είναι εκει καθυστερούσαν ανεξήγητα. Εικάζω κάτι αντίστοιχο αλλά σοβαρότερο τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BE16 Νεοφερμένο μέλος Η BE16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:48 Η BE16 έγραψε: #40 16-05-09 18:48 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο site για να μπορω να κατεβαζω videos απο το youtube και στην συνεχεια να μπορω το αρχειο απο flv να το μετατρεπω σε αρχειο για media player (wmv) ... ----------------------------------------- kaneis????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
egw exw to real player!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 11:48 Η STAXTOULA: #27 17-07-08 11:48 παιδια βοηθήστε με!!!!!! κάτι έπαθε σήμερα το youtube κ μου λέει : Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player. τι να κάνω ??? θέλω να δω κάτι βιντεο οπωσδήποτε κ δ μπορώ ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastaZia Νεοφερμένο μέλος Η Ναστάζια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 11:55 Η AnastaZia: #28 17-07-08 11:55 μμμ..τι ειναι παλι κ αυτο??τι να φταει??? παντως στον υπολογιστη σου εχεις κανενα antivirus? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:47 Η STAXTOULA: #29 17-07-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από AnastaZia: μμμ..τι ειναι παλι κ αυτο??τι να φταει??? παντως στον υπολογιστη σου εχεις κανενα antivirus? Click για ανάπτυξη... yeap .. το εσετ κ ισχυει ως το 2050 .. επειδη είναι πυραγμένο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RCkostas Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:53 Ο RCkostas έγραψε: #30 17-07-08 12:53 Staxtoula πάτα πάνω στο λίνκ και πρέπει να εγκαταστήσεις το Flash Player. Εχει και οδηγίες.Πιστεύω να βοήθησα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaim Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:03 Ο Kaim έγραψε: #31 17-07-08 13:03 Αγαπητή Staxtoula, Πρώτ' απ' όλα, μην αγχώνεσαι Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μη διορθώνεται. Λοιπόν, πήγαινε στο παρακάτω site και πάτα : Agree and Install now https://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=shockwaveFlash Αν και πάλι συναντήσεις πρόβλημα, στείλε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. herculesthemad Νεοφερμένο μέλος Ο Ηρακλής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Άνω Λιόσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:03 Ο herculesthemad: #32 04-08-08 10:03 το θέμα είναι οτι ή δεν έχεις καθόλου flash player ή το youtube αναβάθμησε το version Του flash που είναι το video player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bpsaras Νεοφερμένο μέλος Ο bpsaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 19:45 Ο bpsaras έγραψε: #33 02-04-09 19:45 καλησπερα σε ολους θα ηθελα οποιος μπορει να με βοηθησει στο εξης.δεν μπορω ν δω βιντεο στο youtube,μου βγαζει μηνυμα για javascript(π ειναι οκ ενεργοποιημενο) κ για φλας πλειερ π τ κατεβαζω αλλα κ παλι τπτ.αυτα για το firefox γιατι στον ie δουλευει κανονικα.οποιος γνωριζει αν μπορει ν βοηθησει ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σίσυφος Νεοφερμένο μέλος Ο Σίσυφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 20:46 Ο Σίσυφος έγραψε: #34 02-04-09 20:46 Ο Flash Player του IE δεν είναι συμβατός με τους άλλους browsers (όπως Firefox, Opera κτλ). Έχω την εντύπωση οτι το YouTube σου δίνει το link για τον Flash Player του IE ανεξαρτήτως του browser που χρησιμοποιείς. Άρα πρέπει να κατεβάσεις κανονικά απο το site της Adobe την έκδοση του Flash Player που δουλεύει με τον Firefox. Κλίκαρε εδώ και κατέβασε τον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Απριλίου 2009 bpsaras Νεοφερμένο μέλος Ο bpsaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 20:35 Ο bpsaras έγραψε: #35 03-04-09 20:35 thanks mate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:19 Ο Πατρεύς έγραψε: #36 01-05-09 16:19 Δεν ξέρω τί συμβαίνει! Τελευταία, όταν πάω να δω κάποια βίντεο μου βγάζει συνέχεια το "an error occurred. Please try again later". Το βγάζει σε κάποια βίντεο κάθε φορά που πάω να τα ανοίξω. Με οποιοδήποτε browser! Τί να συμβαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #37 01-05-09 16:58 Κλείνεις και ξανανοίγεις το μπροουζέρι και παίζουν μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:05 Ο Πατρεύς έγραψε: #38 01-05-09 17:05 Το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό. Αυτό το μήνυμα βγαίνει μόνο σε μερικά βίντεο και όσες φορές έχω προσπαθήσει να τα ανοίξω, με οποιοδήποτε browser, έχοντας κάνει επανεκκίνηση του υπολογιστή, δε γίνεται τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.642 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:40 Ο gademis έγραψε: #39 01-05-09 17:40 Ξέρω οτι το youtube έχει ενα κατανεμημένο αλγόριθμο και έχει πολλούς servers που αποθηκεύουν καποια video o καθένας. Παλιά είχε πρόβλημα κάποιος server και τα videos που τυχαιναν να είναι εκει καθυστερούσαν ανεξήγητα. Εικάζω κάτι αντίστοιχο αλλά σοβαρότερο τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BE16 Νεοφερμένο μέλος Η BE16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:48 Η BE16 έγραψε: #40 16-05-09 18:48 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο site για να μπορω να κατεβαζω videos απο το youtube και στην συνεχεια να μπορω το αρχειο απο flv να το μετατρεπω σε αρχειο για media player (wmv) ... ----------------------------------------- kaneis????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια βοηθήστε με!!!!!! κάτι έπαθε σήμερα το youtube κ μου λέει : Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player. τι να κάνω ??? θέλω να δω κάτι βιντεο οπωσδήποτε κ δ μπορώ ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AnastaZia Νεοφερμένο μέλος Η Ναστάζια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 11:55 Η AnastaZia: #28 17-07-08 11:55 μμμ..τι ειναι παλι κ αυτο??τι να φταει??? παντως στον υπολογιστη σου εχεις κανενα antivirus? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:47 Η STAXTOULA: #29 17-07-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από AnastaZia: μμμ..τι ειναι παλι κ αυτο??τι να φταει??? παντως στον υπολογιστη σου εχεις κανενα antivirus? Click για ανάπτυξη... yeap .. το εσετ κ ισχυει ως το 2050 .. επειδη είναι πυραγμένο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RCkostas Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:53 Ο RCkostas έγραψε: #30 17-07-08 12:53 Staxtoula πάτα πάνω στο λίνκ και πρέπει να εγκαταστήσεις το Flash Player. Εχει και οδηγίες.Πιστεύω να βοήθησα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaim Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:03 Ο Kaim έγραψε: #31 17-07-08 13:03 Αγαπητή Staxtoula, Πρώτ' απ' όλα, μην αγχώνεσαι Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μη διορθώνεται. Λοιπόν, πήγαινε στο παρακάτω site και πάτα : Agree and Install now https://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=shockwaveFlash Αν και πάλι συναντήσεις πρόβλημα, στείλε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. herculesthemad Νεοφερμένο μέλος Ο Ηρακλής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Άνω Λιόσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:03 Ο herculesthemad: #32 04-08-08 10:03 το θέμα είναι οτι ή δεν έχεις καθόλου flash player ή το youtube αναβάθμησε το version Του flash που είναι το video player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bpsaras Νεοφερμένο μέλος Ο bpsaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 19:45 Ο bpsaras έγραψε: #33 02-04-09 19:45 καλησπερα σε ολους θα ηθελα οποιος μπορει να με βοηθησει στο εξης.δεν μπορω ν δω βιντεο στο youtube,μου βγαζει μηνυμα για javascript(π ειναι οκ ενεργοποιημενο) κ για φλας πλειερ π τ κατεβαζω αλλα κ παλι τπτ.αυτα για το firefox γιατι στον ie δουλευει κανονικα.οποιος γνωριζει αν μπορει ν βοηθησει ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σίσυφος Νεοφερμένο μέλος Ο Σίσυφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 20:46 Ο Σίσυφος έγραψε: #34 02-04-09 20:46 Ο Flash Player του IE δεν είναι συμβατός με τους άλλους browsers (όπως Firefox, Opera κτλ). Έχω την εντύπωση οτι το YouTube σου δίνει το link για τον Flash Player του IE ανεξαρτήτως του browser που χρησιμοποιείς. Άρα πρέπει να κατεβάσεις κανονικά απο το site της Adobe την έκδοση του Flash Player που δουλεύει με τον Firefox. Κλίκαρε εδώ και κατέβασε τον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Απριλίου 2009 bpsaras Νεοφερμένο μέλος Ο bpsaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 20:35 Ο bpsaras έγραψε: #35 03-04-09 20:35 thanks mate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:19 Ο Πατρεύς έγραψε: #36 01-05-09 16:19 Δεν ξέρω τί συμβαίνει! Τελευταία, όταν πάω να δω κάποια βίντεο μου βγάζει συνέχεια το "an error occurred. Please try again later". Το βγάζει σε κάποια βίντεο κάθε φορά που πάω να τα ανοίξω. Με οποιοδήποτε browser! Τί να συμβαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #37 01-05-09 16:58 Κλείνεις και ξανανοίγεις το μπροουζέρι και παίζουν μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:05 Ο Πατρεύς έγραψε: #38 01-05-09 17:05 Το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό. Αυτό το μήνυμα βγαίνει μόνο σε μερικά βίντεο και όσες φορές έχω προσπαθήσει να τα ανοίξω, με οποιοδήποτε browser, έχοντας κάνει επανεκκίνηση του υπολογιστή, δε γίνεται τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.642 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:40 Ο gademis έγραψε: #39 01-05-09 17:40 Ξέρω οτι το youtube έχει ενα κατανεμημένο αλγόριθμο και έχει πολλούς servers που αποθηκεύουν καποια video o καθένας. Παλιά είχε πρόβλημα κάποιος server και τα videos που τυχαιναν να είναι εκει καθυστερούσαν ανεξήγητα. Εικάζω κάτι αντίστοιχο αλλά σοβαρότερο τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BE16 Νεοφερμένο μέλος Η BE16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:48 Η BE16 έγραψε: #40 16-05-09 18:48 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο site για να μπορω να κατεβαζω videos απο το youtube και στην συνεχεια να μπορω το αρχειο απο flv να το μετατρεπω σε αρχειο για media player (wmv) ... ----------------------------------------- kaneis????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μμμ..τι ειναι παλι κ αυτο??τι να φταει??? παντως στον υπολογιστη σου εχεις κανενα antivirus? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:47 Η STAXTOULA: #29 17-07-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από AnastaZia: μμμ..τι ειναι παλι κ αυτο??τι να φταει??? παντως στον υπολογιστη σου εχεις κανενα antivirus? Click για ανάπτυξη... yeap .. το εσετ κ ισχυει ως το 2050 .. επειδη είναι πυραγμένο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RCkostas Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:53 Ο RCkostas έγραψε: #30 17-07-08 12:53 Staxtoula πάτα πάνω στο λίνκ και πρέπει να εγκαταστήσεις το Flash Player. Εχει και οδηγίες.Πιστεύω να βοήθησα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaim Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:03 Ο Kaim έγραψε: #31 17-07-08 13:03 Αγαπητή Staxtoula, Πρώτ' απ' όλα, μην αγχώνεσαι Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μη διορθώνεται. Λοιπόν, πήγαινε στο παρακάτω site και πάτα : Agree and Install now https://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=shockwaveFlash Αν και πάλι συναντήσεις πρόβλημα, στείλε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. herculesthemad Νεοφερμένο μέλος Ο Ηρακλής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Άνω Λιόσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:03 Ο herculesthemad: #32 04-08-08 10:03 το θέμα είναι οτι ή δεν έχεις καθόλου flash player ή το youtube αναβάθμησε το version Του flash που είναι το video player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bpsaras Νεοφερμένο μέλος Ο bpsaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 19:45 Ο bpsaras έγραψε: #33 02-04-09 19:45 καλησπερα σε ολους θα ηθελα οποιος μπορει να με βοηθησει στο εξης.δεν μπορω ν δω βιντεο στο youtube,μου βγαζει μηνυμα για javascript(π ειναι οκ ενεργοποιημενο) κ για φλας πλειερ π τ κατεβαζω αλλα κ παλι τπτ.αυτα για το firefox γιατι στον ie δουλευει κανονικα.οποιος γνωριζει αν μπορει ν βοηθησει ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σίσυφος Νεοφερμένο μέλος Ο Σίσυφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 20:46 Ο Σίσυφος έγραψε: #34 02-04-09 20:46 Ο Flash Player του IE δεν είναι συμβατός με τους άλλους browsers (όπως Firefox, Opera κτλ). Έχω την εντύπωση οτι το YouTube σου δίνει το link για τον Flash Player του IE ανεξαρτήτως του browser που χρησιμοποιείς. Άρα πρέπει να κατεβάσεις κανονικά απο το site της Adobe την έκδοση του Flash Player που δουλεύει με τον Firefox. Κλίκαρε εδώ και κατέβασε τον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Απριλίου 2009 bpsaras Νεοφερμένο μέλος Ο bpsaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 20:35 Ο bpsaras έγραψε: #35 03-04-09 20:35 thanks mate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:19 Ο Πατρεύς έγραψε: #36 01-05-09 16:19 Δεν ξέρω τί συμβαίνει! Τελευταία, όταν πάω να δω κάποια βίντεο μου βγάζει συνέχεια το "an error occurred. Please try again later". Το βγάζει σε κάποια βίντεο κάθε φορά που πάω να τα ανοίξω. Με οποιοδήποτε browser! Τί να συμβαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #37 01-05-09 16:58 Κλείνεις και ξανανοίγεις το μπροουζέρι και παίζουν μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:05 Ο Πατρεύς έγραψε: #38 01-05-09 17:05 Το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό. Αυτό το μήνυμα βγαίνει μόνο σε μερικά βίντεο και όσες φορές έχω προσπαθήσει να τα ανοίξω, με οποιοδήποτε browser, έχοντας κάνει επανεκκίνηση του υπολογιστή, δε γίνεται τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.642 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:40 Ο gademis έγραψε: #39 01-05-09 17:40 Ξέρω οτι το youtube έχει ενα κατανεμημένο αλγόριθμο και έχει πολλούς servers που αποθηκεύουν καποια video o καθένας. Παλιά είχε πρόβλημα κάποιος server και τα videos που τυχαιναν να είναι εκει καθυστερούσαν ανεξήγητα. Εικάζω κάτι αντίστοιχο αλλά σοβαρότερο τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BE16 Νεοφερμένο μέλος Η BE16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:48 Η BE16 έγραψε: #40 16-05-09 18:48 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο site για να μπορω να κατεβαζω videos απο το youtube και στην συνεχεια να μπορω το αρχειο απο flv να το μετατρεπω σε αρχειο για media player (wmv) ... ----------------------------------------- kaneis????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από AnastaZia: μμμ..τι ειναι παλι κ αυτο??τι να φταει??? παντως στον υπολογιστη σου εχεις κανενα antivirus? Click για ανάπτυξη... yeap .. το εσετ κ ισχυει ως το 2050 .. επειδη είναι πυραγμένο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RCkostas Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 12:53 Ο RCkostas έγραψε: #30 17-07-08 12:53 Staxtoula πάτα πάνω στο λίνκ και πρέπει να εγκαταστήσεις το Flash Player. Εχει και οδηγίες.Πιστεύω να βοήθησα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaim Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:03 Ο Kaim έγραψε: #31 17-07-08 13:03 Αγαπητή Staxtoula, Πρώτ' απ' όλα, μην αγχώνεσαι Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μη διορθώνεται. Λοιπόν, πήγαινε στο παρακάτω site και πάτα : Agree and Install now https://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=shockwaveFlash Αν και πάλι συναντήσεις πρόβλημα, στείλε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. herculesthemad Νεοφερμένο μέλος Ο Ηρακλής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Άνω Λιόσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:03 Ο herculesthemad: #32 04-08-08 10:03 το θέμα είναι οτι ή δεν έχεις καθόλου flash player ή το youtube αναβάθμησε το version Του flash που είναι το video player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bpsaras Νεοφερμένο μέλος Ο bpsaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 19:45 Ο bpsaras έγραψε: #33 02-04-09 19:45 καλησπερα σε ολους θα ηθελα οποιος μπορει να με βοηθησει στο εξης.δεν μπορω ν δω βιντεο στο youtube,μου βγαζει μηνυμα για javascript(π ειναι οκ ενεργοποιημενο) κ για φλας πλειερ π τ κατεβαζω αλλα κ παλι τπτ.αυτα για το firefox γιατι στον ie δουλευει κανονικα.οποιος γνωριζει αν μπορει ν βοηθησει ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σίσυφος Νεοφερμένο μέλος Ο Σίσυφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 20:46 Ο Σίσυφος έγραψε: #34 02-04-09 20:46 Ο Flash Player του IE δεν είναι συμβατός με τους άλλους browsers (όπως Firefox, Opera κτλ). Έχω την εντύπωση οτι το YouTube σου δίνει το link για τον Flash Player του IE ανεξαρτήτως του browser που χρησιμοποιείς. Άρα πρέπει να κατεβάσεις κανονικά απο το site της Adobe την έκδοση του Flash Player που δουλεύει με τον Firefox. Κλίκαρε εδώ και κατέβασε τον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Απριλίου 2009 bpsaras Νεοφερμένο μέλος Ο bpsaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 20:35 Ο bpsaras έγραψε: #35 03-04-09 20:35 thanks mate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:19 Ο Πατρεύς έγραψε: #36 01-05-09 16:19 Δεν ξέρω τί συμβαίνει! Τελευταία, όταν πάω να δω κάποια βίντεο μου βγάζει συνέχεια το "an error occurred. Please try again later". Το βγάζει σε κάποια βίντεο κάθε φορά που πάω να τα ανοίξω. Με οποιοδήποτε browser! Τί να συμβαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #37 01-05-09 16:58 Κλείνεις και ξανανοίγεις το μπροουζέρι και παίζουν μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:05 Ο Πατρεύς έγραψε: #38 01-05-09 17:05 Το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό. Αυτό το μήνυμα βγαίνει μόνο σε μερικά βίντεο και όσες φορές έχω προσπαθήσει να τα ανοίξω, με οποιοδήποτε browser, έχοντας κάνει επανεκκίνηση του υπολογιστή, δε γίνεται τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.642 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:40 Ο gademis έγραψε: #39 01-05-09 17:40 Ξέρω οτι το youtube έχει ενα κατανεμημένο αλγόριθμο και έχει πολλούς servers που αποθηκεύουν καποια video o καθένας. Παλιά είχε πρόβλημα κάποιος server και τα videos που τυχαιναν να είναι εκει καθυστερούσαν ανεξήγητα. Εικάζω κάτι αντίστοιχο αλλά σοβαρότερο τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BE16 Νεοφερμένο μέλος Η BE16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:48 Η BE16 έγραψε: #40 16-05-09 18:48 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο site για να μπορω να κατεβαζω videos απο το youtube και στην συνεχεια να μπορω το αρχειο απο flv να το μετατρεπω σε αρχειο για media player (wmv) ... ----------------------------------------- kaneis????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Staxtoula πάτα πάνω στο λίνκ και πρέπει να εγκαταστήσεις το Flash Player. Εχει και οδηγίες.Πιστεύω να βοήθησα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kaim Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 13:03 Ο Kaim έγραψε: #31 17-07-08 13:03 Αγαπητή Staxtoula, Πρώτ' απ' όλα, μην αγχώνεσαι Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μη διορθώνεται. Λοιπόν, πήγαινε στο παρακάτω site και πάτα : Agree and Install now https://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=shockwaveFlash Αν και πάλι συναντήσεις πρόβλημα, στείλε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. herculesthemad Νεοφερμένο μέλος Ο Ηρακλής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Άνω Λιόσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:03 Ο herculesthemad: #32 04-08-08 10:03 το θέμα είναι οτι ή δεν έχεις καθόλου flash player ή το youtube αναβάθμησε το version Του flash που είναι το video player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bpsaras Νεοφερμένο μέλος Ο bpsaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 19:45 Ο bpsaras έγραψε: #33 02-04-09 19:45 καλησπερα σε ολους θα ηθελα οποιος μπορει να με βοηθησει στο εξης.δεν μπορω ν δω βιντεο στο youtube,μου βγαζει μηνυμα για javascript(π ειναι οκ ενεργοποιημενο) κ για φλας πλειερ π τ κατεβαζω αλλα κ παλι τπτ.αυτα για το firefox γιατι στον ie δουλευει κανονικα.οποιος γνωριζει αν μπορει ν βοηθησει ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σίσυφος Νεοφερμένο μέλος Ο Σίσυφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 20:46 Ο Σίσυφος έγραψε: #34 02-04-09 20:46 Ο Flash Player του IE δεν είναι συμβατός με τους άλλους browsers (όπως Firefox, Opera κτλ). Έχω την εντύπωση οτι το YouTube σου δίνει το link για τον Flash Player του IE ανεξαρτήτως του browser που χρησιμοποιείς. Άρα πρέπει να κατεβάσεις κανονικά απο το site της Adobe την έκδοση του Flash Player που δουλεύει με τον Firefox. Κλίκαρε εδώ και κατέβασε τον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Απριλίου 2009 bpsaras Νεοφερμένο μέλος Ο bpsaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 20:35 Ο bpsaras έγραψε: #35 03-04-09 20:35 thanks mate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:19 Ο Πατρεύς έγραψε: #36 01-05-09 16:19 Δεν ξέρω τί συμβαίνει! Τελευταία, όταν πάω να δω κάποια βίντεο μου βγάζει συνέχεια το "an error occurred. Please try again later". Το βγάζει σε κάποια βίντεο κάθε φορά που πάω να τα ανοίξω. Με οποιοδήποτε browser! Τί να συμβαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #37 01-05-09 16:58 Κλείνεις και ξανανοίγεις το μπροουζέρι και παίζουν μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:05 Ο Πατρεύς έγραψε: #38 01-05-09 17:05 Το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό. Αυτό το μήνυμα βγαίνει μόνο σε μερικά βίντεο και όσες φορές έχω προσπαθήσει να τα ανοίξω, με οποιοδήποτε browser, έχοντας κάνει επανεκκίνηση του υπολογιστή, δε γίνεται τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.642 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:40 Ο gademis έγραψε: #39 01-05-09 17:40 Ξέρω οτι το youtube έχει ενα κατανεμημένο αλγόριθμο και έχει πολλούς servers που αποθηκεύουν καποια video o καθένας. Παλιά είχε πρόβλημα κάποιος server και τα videos που τυχαιναν να είναι εκει καθυστερούσαν ανεξήγητα. Εικάζω κάτι αντίστοιχο αλλά σοβαρότερο τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BE16 Νεοφερμένο μέλος Η BE16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:48 Η BE16 έγραψε: #40 16-05-09 18:48 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο site για να μπορω να κατεβαζω videos απο το youtube και στην συνεχεια να μπορω το αρχειο απο flv να το μετατρεπω σε αρχειο για media player (wmv) ... ----------------------------------------- kaneis????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αγαπητή Staxtoula, Πρώτ' απ' όλα, μην αγχώνεσαι Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μη διορθώνεται. Λοιπόν, πήγαινε στο παρακάτω site και πάτα : Agree and Install now https://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=shockwaveFlash Αν και πάλι συναντήσεις πρόβλημα, στείλε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
herculesthemad Νεοφερμένο μέλος Ο Ηρακλής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Άνω Λιόσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:03 Ο herculesthemad: #32 04-08-08 10:03 το θέμα είναι οτι ή δεν έχεις καθόλου flash player ή το youtube αναβάθμησε το version Του flash που είναι το video player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bpsaras Νεοφερμένο μέλος Ο bpsaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 19:45 Ο bpsaras έγραψε: #33 02-04-09 19:45 καλησπερα σε ολους θα ηθελα οποιος μπορει να με βοηθησει στο εξης.δεν μπορω ν δω βιντεο στο youtube,μου βγαζει μηνυμα για javascript(π ειναι οκ ενεργοποιημενο) κ για φλας πλειερ π τ κατεβαζω αλλα κ παλι τπτ.αυτα για το firefox γιατι στον ie δουλευει κανονικα.οποιος γνωριζει αν μπορει ν βοηθησει ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σίσυφος Νεοφερμένο μέλος Ο Σίσυφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 20:46 Ο Σίσυφος έγραψε: #34 02-04-09 20:46 Ο Flash Player του IE δεν είναι συμβατός με τους άλλους browsers (όπως Firefox, Opera κτλ). Έχω την εντύπωση οτι το YouTube σου δίνει το link για τον Flash Player του IE ανεξαρτήτως του browser που χρησιμοποιείς. Άρα πρέπει να κατεβάσεις κανονικά απο το site της Adobe την έκδοση του Flash Player που δουλεύει με τον Firefox. Κλίκαρε εδώ και κατέβασε τον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Απριλίου 2009 bpsaras Νεοφερμένο μέλος Ο bpsaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 20:35 Ο bpsaras έγραψε: #35 03-04-09 20:35 thanks mate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:19 Ο Πατρεύς έγραψε: #36 01-05-09 16:19 Δεν ξέρω τί συμβαίνει! Τελευταία, όταν πάω να δω κάποια βίντεο μου βγάζει συνέχεια το "an error occurred. Please try again later". Το βγάζει σε κάποια βίντεο κάθε φορά που πάω να τα ανοίξω. Με οποιοδήποτε browser! Τί να συμβαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #37 01-05-09 16:58 Κλείνεις και ξανανοίγεις το μπροουζέρι και παίζουν μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:05 Ο Πατρεύς έγραψε: #38 01-05-09 17:05 Το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό. Αυτό το μήνυμα βγαίνει μόνο σε μερικά βίντεο και όσες φορές έχω προσπαθήσει να τα ανοίξω, με οποιοδήποτε browser, έχοντας κάνει επανεκκίνηση του υπολογιστή, δε γίνεται τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.642 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:40 Ο gademis έγραψε: #39 01-05-09 17:40 Ξέρω οτι το youtube έχει ενα κατανεμημένο αλγόριθμο και έχει πολλούς servers που αποθηκεύουν καποια video o καθένας. Παλιά είχε πρόβλημα κάποιος server και τα videos που τυχαιναν να είναι εκει καθυστερούσαν ανεξήγητα. Εικάζω κάτι αντίστοιχο αλλά σοβαρότερο τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BE16 Νεοφερμένο μέλος Η BE16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:48 Η BE16 έγραψε: #40 16-05-09 18:48 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο site για να μπορω να κατεβαζω videos απο το youtube και στην συνεχεια να μπορω το αρχειο απο flv να το μετατρεπω σε αρχειο για media player (wmv) ... ----------------------------------------- kaneis????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το θέμα είναι οτι ή δεν έχεις καθόλου flash player ή το youtube αναβάθμησε το version Του flash που είναι το video player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bpsaras Νεοφερμένο μέλος Ο bpsaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 19:45 Ο bpsaras έγραψε: #33 02-04-09 19:45 καλησπερα σε ολους θα ηθελα οποιος μπορει να με βοηθησει στο εξης.δεν μπορω ν δω βιντεο στο youtube,μου βγαζει μηνυμα για javascript(π ειναι οκ ενεργοποιημενο) κ για φλας πλειερ π τ κατεβαζω αλλα κ παλι τπτ.αυτα για το firefox γιατι στον ie δουλευει κανονικα.οποιος γνωριζει αν μπορει ν βοηθησει ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σίσυφος Νεοφερμένο μέλος Ο Σίσυφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 20:46 Ο Σίσυφος έγραψε: #34 02-04-09 20:46 Ο Flash Player του IE δεν είναι συμβατός με τους άλλους browsers (όπως Firefox, Opera κτλ). Έχω την εντύπωση οτι το YouTube σου δίνει το link για τον Flash Player του IE ανεξαρτήτως του browser που χρησιμοποιείς. Άρα πρέπει να κατεβάσεις κανονικά απο το site της Adobe την έκδοση του Flash Player που δουλεύει με τον Firefox. Κλίκαρε εδώ και κατέβασε τον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Απριλίου 2009 bpsaras Νεοφερμένο μέλος Ο bpsaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 20:35 Ο bpsaras έγραψε: #35 03-04-09 20:35 thanks mate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:19 Ο Πατρεύς έγραψε: #36 01-05-09 16:19 Δεν ξέρω τί συμβαίνει! Τελευταία, όταν πάω να δω κάποια βίντεο μου βγάζει συνέχεια το "an error occurred. Please try again later". Το βγάζει σε κάποια βίντεο κάθε φορά που πάω να τα ανοίξω. Με οποιοδήποτε browser! Τί να συμβαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #37 01-05-09 16:58 Κλείνεις και ξανανοίγεις το μπροουζέρι και παίζουν μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:05 Ο Πατρεύς έγραψε: #38 01-05-09 17:05 Το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό. Αυτό το μήνυμα βγαίνει μόνο σε μερικά βίντεο και όσες φορές έχω προσπαθήσει να τα ανοίξω, με οποιοδήποτε browser, έχοντας κάνει επανεκκίνηση του υπολογιστή, δε γίνεται τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.642 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:40 Ο gademis έγραψε: #39 01-05-09 17:40 Ξέρω οτι το youtube έχει ενα κατανεμημένο αλγόριθμο και έχει πολλούς servers που αποθηκεύουν καποια video o καθένας. Παλιά είχε πρόβλημα κάποιος server και τα videos που τυχαιναν να είναι εκει καθυστερούσαν ανεξήγητα. Εικάζω κάτι αντίστοιχο αλλά σοβαρότερο τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BE16 Νεοφερμένο μέλος Η BE16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:48 Η BE16 έγραψε: #40 16-05-09 18:48 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο site για να μπορω να κατεβαζω videos απο το youtube και στην συνεχεια να μπορω το αρχειο απο flv να το μετατρεπω σε αρχειο για media player (wmv) ... ----------------------------------------- kaneis????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλησπερα σε ολους θα ηθελα οποιος μπορει να με βοηθησει στο εξης.δεν μπορω ν δω βιντεο στο youtube,μου βγαζει μηνυμα για javascript(π ειναι οκ ενεργοποιημενο) κ για φλας πλειερ π τ κατεβαζω αλλα κ παλι τπτ.αυτα για το firefox γιατι στον ie δουλευει κανονικα.οποιος γνωριζει αν μπορει ν βοηθησει ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σίσυφος Νεοφερμένο μέλος Ο Σίσυφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 20:46 Ο Σίσυφος έγραψε: #34 02-04-09 20:46 Ο Flash Player του IE δεν είναι συμβατός με τους άλλους browsers (όπως Firefox, Opera κτλ). Έχω την εντύπωση οτι το YouTube σου δίνει το link για τον Flash Player του IE ανεξαρτήτως του browser που χρησιμοποιείς. Άρα πρέπει να κατεβάσεις κανονικά απο το site της Adobe την έκδοση του Flash Player που δουλεύει με τον Firefox. Κλίκαρε εδώ και κατέβασε τον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Απριλίου 2009 bpsaras Νεοφερμένο μέλος Ο bpsaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 20:35 Ο bpsaras έγραψε: #35 03-04-09 20:35 thanks mate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:19 Ο Πατρεύς έγραψε: #36 01-05-09 16:19 Δεν ξέρω τί συμβαίνει! Τελευταία, όταν πάω να δω κάποια βίντεο μου βγάζει συνέχεια το "an error occurred. Please try again later". Το βγάζει σε κάποια βίντεο κάθε φορά που πάω να τα ανοίξω. Με οποιοδήποτε browser! Τί να συμβαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #37 01-05-09 16:58 Κλείνεις και ξανανοίγεις το μπροουζέρι και παίζουν μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:05 Ο Πατρεύς έγραψε: #38 01-05-09 17:05 Το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό. Αυτό το μήνυμα βγαίνει μόνο σε μερικά βίντεο και όσες φορές έχω προσπαθήσει να τα ανοίξω, με οποιοδήποτε browser, έχοντας κάνει επανεκκίνηση του υπολογιστή, δε γίνεται τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.642 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:40 Ο gademis έγραψε: #39 01-05-09 17:40 Ξέρω οτι το youtube έχει ενα κατανεμημένο αλγόριθμο και έχει πολλούς servers που αποθηκεύουν καποια video o καθένας. Παλιά είχε πρόβλημα κάποιος server και τα videos που τυχαιναν να είναι εκει καθυστερούσαν ανεξήγητα. Εικάζω κάτι αντίστοιχο αλλά σοβαρότερο τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BE16 Νεοφερμένο μέλος Η BE16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:48 Η BE16 έγραψε: #40 16-05-09 18:48 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο site για να μπορω να κατεβαζω videos απο το youtube και στην συνεχεια να μπορω το αρχειο απο flv να το μετατρεπω σε αρχειο για media player (wmv) ... ----------------------------------------- kaneis????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο Flash Player του IE δεν είναι συμβατός με τους άλλους browsers (όπως Firefox, Opera κτλ). Έχω την εντύπωση οτι το YouTube σου δίνει το link για τον Flash Player του IE ανεξαρτήτως του browser που χρησιμοποιείς. Άρα πρέπει να κατεβάσεις κανονικά απο το site της Adobe την έκδοση του Flash Player που δουλεύει με τον Firefox. Κλίκαρε εδώ και κατέβασε τον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bpsaras Νεοφερμένο μέλος Ο bpsaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 20:35 Ο bpsaras έγραψε: #35 03-04-09 20:35 thanks mate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:19 Ο Πατρεύς έγραψε: #36 01-05-09 16:19 Δεν ξέρω τί συμβαίνει! Τελευταία, όταν πάω να δω κάποια βίντεο μου βγάζει συνέχεια το "an error occurred. Please try again later". Το βγάζει σε κάποια βίντεο κάθε φορά που πάω να τα ανοίξω. Με οποιοδήποτε browser! Τί να συμβαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #37 01-05-09 16:58 Κλείνεις και ξανανοίγεις το μπροουζέρι και παίζουν μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:05 Ο Πατρεύς έγραψε: #38 01-05-09 17:05 Το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό. Αυτό το μήνυμα βγαίνει μόνο σε μερικά βίντεο και όσες φορές έχω προσπαθήσει να τα ανοίξω, με οποιοδήποτε browser, έχοντας κάνει επανεκκίνηση του υπολογιστή, δε γίνεται τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.642 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:40 Ο gademis έγραψε: #39 01-05-09 17:40 Ξέρω οτι το youtube έχει ενα κατανεμημένο αλγόριθμο και έχει πολλούς servers που αποθηκεύουν καποια video o καθένας. Παλιά είχε πρόβλημα κάποιος server και τα videos που τυχαιναν να είναι εκει καθυστερούσαν ανεξήγητα. Εικάζω κάτι αντίστοιχο αλλά σοβαρότερο τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BE16 Νεοφερμένο μέλος Η BE16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:48 Η BE16 έγραψε: #40 16-05-09 18:48 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο site για να μπορω να κατεβαζω videos απο το youtube και στην συνεχεια να μπορω το αρχειο απο flv να το μετατρεπω σε αρχειο για media player (wmv) ... ----------------------------------------- kaneis????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
thanks mate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:19 Ο Πατρεύς έγραψε: #36 01-05-09 16:19 Δεν ξέρω τί συμβαίνει! Τελευταία, όταν πάω να δω κάποια βίντεο μου βγάζει συνέχεια το "an error occurred. Please try again later". Το βγάζει σε κάποια βίντεο κάθε φορά που πάω να τα ανοίξω. Με οποιοδήποτε browser! Τί να συμβαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #37 01-05-09 16:58 Κλείνεις και ξανανοίγεις το μπροουζέρι και παίζουν μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:05 Ο Πατρεύς έγραψε: #38 01-05-09 17:05 Το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό. Αυτό το μήνυμα βγαίνει μόνο σε μερικά βίντεο και όσες φορές έχω προσπαθήσει να τα ανοίξω, με οποιοδήποτε browser, έχοντας κάνει επανεκκίνηση του υπολογιστή, δε γίνεται τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.642 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:40 Ο gademis έγραψε: #39 01-05-09 17:40 Ξέρω οτι το youtube έχει ενα κατανεμημένο αλγόριθμο και έχει πολλούς servers που αποθηκεύουν καποια video o καθένας. Παλιά είχε πρόβλημα κάποιος server και τα videos που τυχαιναν να είναι εκει καθυστερούσαν ανεξήγητα. Εικάζω κάτι αντίστοιχο αλλά σοβαρότερο τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BE16 Νεοφερμένο μέλος Η BE16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:48 Η BE16 έγραψε: #40 16-05-09 18:48 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο site για να μπορω να κατεβαζω videos απο το youtube και στην συνεχεια να μπορω το αρχειο απο flv να το μετατρεπω σε αρχειο για media player (wmv) ... ----------------------------------------- kaneis????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ξέρω τί συμβαίνει! Τελευταία, όταν πάω να δω κάποια βίντεο μου βγάζει συνέχεια το "an error occurred. Please try again later". Το βγάζει σε κάποια βίντεο κάθε φορά που πάω να τα ανοίξω. Με οποιοδήποτε browser! Τί να συμβαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 16:58 Ο Valder έγραψε: #37 01-05-09 16:58 Κλείνεις και ξανανοίγεις το μπροουζέρι και παίζουν μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:05 Ο Πατρεύς έγραψε: #38 01-05-09 17:05 Το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό. Αυτό το μήνυμα βγαίνει μόνο σε μερικά βίντεο και όσες φορές έχω προσπαθήσει να τα ανοίξω, με οποιοδήποτε browser, έχοντας κάνει επανεκκίνηση του υπολογιστή, δε γίνεται τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.642 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:40 Ο gademis έγραψε: #39 01-05-09 17:40 Ξέρω οτι το youtube έχει ενα κατανεμημένο αλγόριθμο και έχει πολλούς servers που αποθηκεύουν καποια video o καθένας. Παλιά είχε πρόβλημα κάποιος server και τα videos που τυχαιναν να είναι εκει καθυστερούσαν ανεξήγητα. Εικάζω κάτι αντίστοιχο αλλά σοβαρότερο τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BE16 Νεοφερμένο μέλος Η BE16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:48 Η BE16 έγραψε: #40 16-05-09 18:48 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο site για να μπορω να κατεβαζω videos απο το youtube και στην συνεχεια να μπορω το αρχειο απο flv να το μετατρεπω σε αρχειο για media player (wmv) ... ----------------------------------------- kaneis????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κλείνεις και ξανανοίγεις το μπροουζέρι και παίζουν μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:05 Ο Πατρεύς έγραψε: #38 01-05-09 17:05 Το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό. Αυτό το μήνυμα βγαίνει μόνο σε μερικά βίντεο και όσες φορές έχω προσπαθήσει να τα ανοίξω, με οποιοδήποτε browser, έχοντας κάνει επανεκκίνηση του υπολογιστή, δε γίνεται τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.642 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:40 Ο gademis έγραψε: #39 01-05-09 17:40 Ξέρω οτι το youtube έχει ενα κατανεμημένο αλγόριθμο και έχει πολλούς servers που αποθηκεύουν καποια video o καθένας. Παλιά είχε πρόβλημα κάποιος server και τα videos που τυχαιναν να είναι εκει καθυστερούσαν ανεξήγητα. Εικάζω κάτι αντίστοιχο αλλά σοβαρότερο τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BE16 Νεοφερμένο μέλος Η BE16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:48 Η BE16 έγραψε: #40 16-05-09 18:48 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο site για να μπορω να κατεβαζω videos απο το youtube και στην συνεχεια να μπορω το αρχειο απο flv να το μετατρεπω σε αρχειο για media player (wmv) ... ----------------------------------------- kaneis????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό. Αυτό το μήνυμα βγαίνει μόνο σε μερικά βίντεο και όσες φορές έχω προσπαθήσει να τα ανοίξω, με οποιοδήποτε browser, έχοντας κάνει επανεκκίνηση του υπολογιστή, δε γίνεται τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.642 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 17:40 Ο gademis έγραψε: #39 01-05-09 17:40 Ξέρω οτι το youtube έχει ενα κατανεμημένο αλγόριθμο και έχει πολλούς servers που αποθηκεύουν καποια video o καθένας. Παλιά είχε πρόβλημα κάποιος server και τα videos που τυχαιναν να είναι εκει καθυστερούσαν ανεξήγητα. Εικάζω κάτι αντίστοιχο αλλά σοβαρότερο τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BE16 Νεοφερμένο μέλος Η BE16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:48 Η BE16 έγραψε: #40 16-05-09 18:48 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο site για να μπορω να κατεβαζω videos απο το youtube και στην συνεχεια να μπορω το αρχειο απο flv να το μετατρεπω σε αρχειο για media player (wmv) ... ----------------------------------------- kaneis????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ξέρω οτι το youtube έχει ενα κατανεμημένο αλγόριθμο και έχει πολλούς servers που αποθηκεύουν καποια video o καθένας. Παλιά είχε πρόβλημα κάποιος server και τα videos που τυχαιναν να είναι εκει καθυστερούσαν ανεξήγητα. Εικάζω κάτι αντίστοιχο αλλά σοβαρότερο τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BE16 Νεοφερμένο μέλος Η BE16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 16 Μαΐου 2009 στις 18:48 Η BE16 έγραψε: #40 16-05-09 18:48 θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο site για να μπορω να κατεβαζω videos απο το youtube και στην συνεχεια να μπορω το αρχειο απο flv να το μετατρεπω σε αρχειο για media player (wmv) ... ----------------------------------------- kaneis????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο site για να μπορω να κατεβαζω videos απο το youtube και στην συνεχεια να μπορω το αρχειο απο flv να το μετατρεπω σε αρχειο για media player (wmv) ... ----------------------------------------- kaneis????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.