Ένας λόγος που τα "καλά παιδιά" τάχα "αδικούνται", είναι ότι μονίμως κλαψουρίζουν για το πόσο αδικημένοι είναι από τη ρημάδα τη ζωή και παρ'ότι είναι τόοοσο καλά παιδιά η ζωή δεν τους φέρεται αντιστοίχως καλά και μπουχουχου, σνιφ, κλαψ

. Κανένας άνθρωπος δεν αντέχει τόση κλάψα, πόσο μάλλον να ερωτευτεί και τον ...κλαψιάρη.
Ομοίως φυσικά και για τις γυναίκες. Τίποτα δεν μου είναι απεχθέστερο από μια γυναίκα που κλαίγεται επειδή δήθεν οι άντρες τη σήμερον ημέραν προτιμάνε τις 'τάνες και όχι τα "καλά κορίτσια" σαν τις ίδιες.
Eμμ αυτό που περιγράφεις δεν είναι το καλό παιδί. Αυτός είναι ο κλασσικός κλαψο.. άντε μην το πω

Καλό παιδί θα έλεγα κάποιον που είναι από όλους συμπαθής, που είναι μετριόφρων και που συνεπώς δε θα έλεγε ποτέ "γιατί είναι άδικη η ζωή σε μένα που είμαι τόσο καλός.. τόσο γαμάτος!"
Καλό παιδί θα χαρακτήριζα κάποιον εργατικό, που όμως δε θα θυσίαζε τα πάντα για τη δουλειά του.
Αυτόν που είναι πρόθυμος να ακούσει και να βοηθήσει.
Αυτόν που αν τον πάρεις τηλέφωνο στις 5 το πρωί για κάτι σημαντικό, θα σου πει ότι δεν κοιμόταν

Αυτόν που είναι συνεπής σε όλες του τις υποχρεώσεις, επαγγελματικές/κοινωνικές.
Αυτόν που έχει τρόπους και που η χειραψία του είναι δυνατή όσο το χαμόγελό του.
Αυτόν που σέβεται τους γονείς του κι ενδιαφέρεται έμπρακτα για τους φίλους του.
Το καλό παιδί δε σημαίνει απαραίτητα ότι δε θα σε κερατώσει (συμβαίνει και στα καλύτερα παιδιά το να μην είναι ικανοποιημένα από τη σχέση τους, να είναι ανώριμα, να έχουν πιει ένα βράδυ παραπάνω) ή ότι θα σε κάνει να έχεις την καλύτερή σου σχέση, γιατί πολύ απλά κάποιος που είναι ιδανικός για σένα μπορεί να είναι ο χειρότερος για κάποια άλλη.. και η καλή καρδιά δε σημαίνει και ερωτική χημεία.
Και ναι κάποιες γυναίκες έλκονται από αυτά, ενώ κάποιες άλλες έχουν την τάση να έλκονται από "αλήτες" , που όπως γράφει και ο epote θεωρούν ότι αυτές θα τους αλλάξουν και θα τους μετατρέψουν σε "καλά παιδιά" .
Και απορώ εγώ "Γιατί να μην τον βρεις έτοιμο οεο;"
Μισώ εκφράσεις όπως:
Ο καλός καλό δε βλέπει
Αγαπώ:
Κάνε το καλό και ρίξ΄το στο γυαλό
Κάνε το καλό και θα το βρεις μπροστά σου