Παιδοφιλία / Παιδεραστία

Resident Evil

Διακεκριμένο μέλος

Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,959 μηνύματα.
Προσωπικα τετοιες τιμωριες/χαρακτηρισμους θα εβαζα σε ατομα που ειναι υγυη και κανουν συνειδητα αποτροπαια εγκληματα παντως ειδους.
προσωπικά το μυαλό μου δεν φτάνει να κατανοήσει πως μπορεί να είναι κανείς έτσι άρρωστος [δεν το λέω επιθετικά προς εσένα προς Θεού, απλά όντως έτσι νιώθω] και αν ακόμα είναι όντως ασθένεια είναι από αυτές που είναι σιχαμένες και ... ας πρόσεχε.

Δεν θέλω να κάνω αντιπαράθεση, απλά ειλικρινά, έχοντας πολύ κοντινό μου πρόσωπο να έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης σε πολύ μικρή ηλικία, και ξέροντας ότι ο "κύριος" αυτός πάτησε στη φοβία της και γνωρίζοντας τι έχει αφήσει μέσα στην ψυχή της αυτό το πράγμα [και είναι πλέον μεγάλη γυναίκα] ενώ ο "κύριος" αυτός συνέχισε να ζει τη ζωούλα του και να το παίζει σπουδαίος και τρανός στην κοινωνία που έζησε [πλέον έχει πεθάνει], ειλικρινά, όταν ακούω τέτοιες ειδήσεις και όταν γίνονται τέτοιες συζητήσεις θέλω να πάω να τους βρω και να τους κόψω φέτες ζωντανούς. Και αυτούς που το κάνουν και κάτι τέτοια κτήνη σαν αυτή τη γυναίκα που εξέδιδε το παιδί [δεν νομίζω ότι για αυτήν χωράει αμφιβολία...]
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Aυτος που περιγραφεις μαλλον εμπιπτει στην κατηγορια που ανεφερα, και οχι στους αρρωστους που εχουν χασει τον ελεγχο ή την επαφη με την πραγματικοτητα, οποτε δεν διαφωνουμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

princess

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η princess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 306 μηνύματα.
Η όλη υπόθεση είναι συγκλονιστική και τα όσα έγιναν είναι καταδικαστέα από όλους.
Το μεγάλο ερώτημα είναι όμως τι κάνει η κοινωνία για να αποτρέψει αυτά τα φαινόμενα. Από κάποια ρεπορτάζ φάνηκε ότι υπήρχαν και παλιότερα καταγγελίες για αυτή την οικογένεια, και οι υπηρεσίες αδιαφόρησαν. :mad:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Flucker

Νεοφερμένος

Ο Flucker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Η παιδεραστία.
Ενα στα τέσσερα παιδιά στα πλοκάμια της...

Το φαινόμενο της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης παρατηρείται σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα από όσο γνωρίζουμε, όμως καλύπτεται από έντονη μυστικότητα. Τέσσερα στα 5 παιδιά που κακοποιούνται σεξουαλικά, δεν θα μιλήσουν σε κανέναν κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας. Ακόμη και στις περιπτώσεις που τα παιδιά μιλούν, ελάχιστα περιστατικά φτάνουν να απασχολήσουν την αστυνομία, τις κοινωνικές υπηρεσίες ή τους ψυχολόγους. Η παιδική κακοποίηση καταγράφεται από τις αρχές της ανθρώπινης ιστορίας, όμως πρόσφατα οι άνθρωποι άρχισαν να ασχολούνται, όσο ασχολούνται βέβαια_.

Σύμφωνα με έρευνες. 1 στα 4 παιδιά που αναφέρονται ως κακοποιημένα κακοποιούνται από το βιολογικό γονέα, ενώ τα 89% των δραστών είναι άντρες. Επίσης στο 22% των περιστατικών ο δράστης ήταν κάτω των 26 ετών. Τα κορίτσια κακοποιούνται με συχνότητα 3 φορές υψηλότερη από ό,τι τα αγόρια. Συνήθως μεγαλύτερο κίνδυνο να κακοποιηθούν σεξουαλικά αντιμετωπίζουν τα παιδιά από ηλικία 3 ετών και πάνω. Στις ΗΠΑ τα καταγεγραμμένα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης που αναφέρονται είναι 2 στα 1000 παιδιά.

Η παιδική σεξουαλική κακοποίηση περιλαμβάνει παρενοχλήσεις με ή χωρίς άγγιγμα.
Με άγγιγμα.
*Το άγγιγμα των γεννητικών οργάνων του παιδιού ή άλλων απόκρυφων σημείων.
* Το παιδί εξαναγκάζεται να αγγίζει τα σεξουαλικά όργανα του θύτη.
*Τοποθέτηση αντικειμένων, δάχτυλα, γλώσσα κτλ. μέσα στον κόλπο, τον πρωκτό ή το στόμα του παιδιού.

Χωρίς άγγιγμα.
*Το να δείχνει κανείς πορνογραφικό υλικό σε ένα παιδί.
*Το να επιδεικνύει κανείς τα γεννητικά όργανά του σε ένα παιδί.
*Το να ενθαρρύνει κανείς το παιδί ν` ακούει ή να παρακομουθεί σεξουαλικές πράξεις
*Το να παρακολουθεί κανείς ένα παιδί την ώρα που ξεντύνεται ή χρησικοποιεί την τουαλέτα.

Ϋποπτα σημάδια ότι ένα παιδί κακοποιείται σεξουαλικά.
*Σεξουαλική δραστηριότητα με παιγνίδια ή αντικείμενα.
*Εφιάλτες, προβλήματα ύπνου.
*Απομάκρυνση ή έντονη προσκόλληση σε κάποιον ενήλικα.
*Ασυνήθιστη μυστικοπάθεια
*Ασυνήθιστος φόβος σε συγκεκριμένες τοποθεσίες ή άτομα.
*Ξαφνική απώλεια όρεξης.
*Να μην θέλει να μείνει μόνο με ένα συγκεκριμένο άτομο.
*Αυτοτραυματισμός (κάψιμο, κόψιμο)
*Τάση φυγής από το σπίτι
*Σωματικοί μώλωπες ή πόνοι.
*Ξαφνική ενούρηση τα βράδια.

Οπως αναφέρει μια μητέρα
«Η συμπεριφορά του παιδιού μου άλλαξε. Έκλαιγε δυνατά και κρεμόταν από πάνω μου, όποτε την άφηνα με την μπέιμπι σίτερ που είχαμε εδώ και μερικές βδομάδες.Αποδείχτηκε ότι η μπέιμπι σίτερ είχε αρχίσει να την κακοποιεί σεξουαλικά και της είπε ότι δεν θα την αγαπώ αν μιλήσει. Το καημένο φοβόταν να μιλήσει. Κοιτώντας πίσω βλέπω τώρα τα συμπτώματα. Μακάρι να γνώριζα νωρίτερα τι έπρεπε να προσέξω.»

Η βλάβη που υφίσταται το παιδί μετά τη σεξουαλική κακοποίηση είναι πολύ σοβαρή όχι μόνο στη συναισθηματική και σωματική του ανάπτυξη, αλλά και στην εμπιστοσύνη του προς τους ενήλικες, ιδιαίτερα αν ο δράστης είναι κάποιος που αγαπά. Όσο νωρίτερα εντοπίζεται η σεξουαλική κακοποίηση και αρχίσει η θεραπευτική διαδικασία τόσο το καλύτερο για το παιδί.

Πρόσφατη έρευνα στον Καναδά έδειξε ότι περισσότερα από το 40% των καταδικασμένων δραστών για σεξουαλική κακοποίηση σε παιδιά είχαν επίσης κακοποιηθεί και οι ίδιο ως παιδιά.. Κάποιοι δράστες έχουν κακοποιήσει περισσότερα από 70 παιδιά, μέχρι κάποιο από αυτά να μιλήσει. Αν ο δράστης είναι μέλος της οικογένειας, η γονέας, είναι ιδιαίτερα οδυνηρό για το παιδί και ακόμη πιο δύσκολο να πει όχι. Μια άλλη μητέρα αναφέρει. «νόμιζα ότι ο Γιώργος ήταν η απάντηση στα όνειρά μου. Ένας υπέροχος άντρας που λάτρευε τα παιδιά μου. Πάντα έπαιρνε το γιο μου έξω γιατί το παιδί το χρειαζόταν, όπως έλεγε. Όταν ο γιος μου μου είπε ότι τον κακοποιούσε σεξουαλικά, δεν μπρούσα να το πιστέψω».

Υο προφίλ του παιδεραστή.
*Δεν αφήνει στα παιδιά προσωπικό χώρο.
*Εξαναγκάζει τα παιδιά σε υπερβολικά χάδια, φιλιά, αγκαλιές ακόμη και όταν το παιδί δεν θέλει.
*Δείχνει υπερβολικό ενδιαφέρον για τη σεξουαλική ανάπτυξη του παιδιού
*Επιμένει συχνά να περάσει χρόνο μόνος με το παιδί
*Επιτίθεται λεκτικά στο παιδί
*Δείχνει υπερβολικό ενδιαφέρον σε ένα παιδί.


Από το περ. Check up
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,881 μηνύματα.
Οι άνθρωποι αυτοί είναι ψυχικά άρρωστοι και τις περισσότερες φορές δεν ελέγχουν τις πράξεις τους. Όπως θα νιώθαμε οίκτο και λύπηση για κάποιον σχιζοφρενή, θεωρώ οτι αυτό πρέπει να νιώθουμε και για τους παιδόφιλους. Είναι κάτι που δεν μπορούν να εμποδίσουν. Η διαφορά έγκειται στο οτι το αποτέλεσμα της διαταραχής τους είναι τρομακτικό. Νομίζω οτι θα έπρεπε να υπάρχουν ιδρύματα για αυτούς τους ανθρώπους όπου θα παρέχονται φάρμακα και ψυχολογική υποστήριξη. Πάντως η απόδειξη οτι είναι όντως ψυχική διαταραχή - γιατί κάποιοι δεν το πιστεύουν - είναι οτι, αν είναι φυλακισμένοι και πάρουν κάποια άδεια, κάνουν ακριβώς τα ίδια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

summer life

Νεοφερμένος

Ο summer life αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
Ντροπή και έσχος για αυτούς που ασελγούν σε παιδιά. Αυτοί δεν είναι άξιοι να λέγονται άνθρωποι. Σε τέτοιες περιπτώσεις η τιμωρία πρέπει να είναι βαριά. ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει το δικαίωμα να καταστρέφει και να σημαδεύει ετσι τη ζωη ενός παιδιού. Αυτός που το κάνει θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση αυτού του παιδιού?? Μη κάνεις ότι δεν θες να σου κάνουν οι άλλοι:mad:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,881 μηνύματα.
Νόμος που προβλέπει τον υποχρεωτικό χημικό ευνουχισμό σε παιδεραστές που έχουν καταδικαστεί για βιασμό ή αιμομιξία, τέθηκε σήμερα σε ισχύ στην Πολωνία.

Ο σχετικός νόμος είχε εγκριθεί από το πολωνικό κοινοβούλιο τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με το νέο νόμο, όποιος έχει καταδικαστεί για βιασμό ανηλίκου κάτω των 15 ετών ή βίασε μέλη της οικογένειάς του, θα υποβάλλεται, από σήμερα, σε αναγκαστική ψυχολογική και φαρμακευτική θεραπεία για τη μείωση της σεξουαλικής του ορμής καθώς θα εκτίει το υπόλοιπο της φυλάκισής του. Η ʽθεραπείαʼ θα είναι ενέσιμη και θα εξουδετερώσει τη λειτουργία των όρχεων, ώστε το άτομο να καταστεί ανίκανο σεξουαλικά.

Επιπρόσθετα με το νέο νόμο η καταδίκη για βιασμό ανηλίκων από τρία χρόνια αυξήθηκε στα δεκαπέντε. Ο νόμος προβλέπει ποινές φυλάκισης έως και τριών ετών για όσους έχουν καταδικαστεί για απόπειρα αποπλάνησης ανηλίκων κάτω των 15 ετών στο Διαδίκτυο.

Για την ψήφιση του νέου νόμου ο πολωνός πρωθυπουργός Ντόναλντ Τούσκ, έθεσε το αμφιλεγόμενο ζήτημα του χημικού ευνουχισμού σε καταδικασθέντα για παιδεραστία, ενός 45χρονου, που κατηγορήθηκε για συνεχή βιασμό και απομόνωση της κόρης της 21χρονης κόρης του επί πέντε χρόνια.

Η νεαρή πολωνή έμεινε δύο φορές έγκυος και τα δύο παιδιά της, ήταν αποτέλεσμα του βιασμού από τον πατέρα της.
Πηγή: https://echedoros-a.blogspot.com/2010/06/blog-post_2907.html

Τι λέτε εσείς για αυτό;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Μάλλον είμαι κατά, καθώς θεωρώ ότι 1) δεν είναι μέτρο σωφρονισμού 2) είναι μη αντιστρέψιμο, άρα τι γίνεται σε περίπτωση δικαστικής πλάνης; 3) προσβάλλει βάναυσα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και την ατομική αξιοπρέπεια

Θα το συζητούσα ίσως μόνο σε πολύ χοντρές περιπτώσεις όπως αυτή που αναφέρεται στο άρθρο, με μηδαμινές πιθανότητες δικαστικής πλάνης.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 16,692 μηνύματα.
Σύμφωνα με το νέο νόμο, όποιος έχει καταδικαστεί για βιασμό ανηλίκου κάτω των 15 ετών ή βίασε μέλη της οικογένειάς του, θα υποβάλλεται, από σήμερα, σε αναγκαστική ψυχολογική και φαρμακευτική θεραπεία για τη μείωση της σεξουαλικής του ορμής καθώς θα εκτίει το υπόλοιπο της φυλάκισής του. Η ʽθεραπείαʼ θα είναι ενέσιμη και θα εξουδετερώσει τη λειτουργία των όρχεων, ώστε το άτομο να καταστεί ανίκανο σεξουαλικά.
Τι νόημα έχει από τη στιγμή που είναι στη φυλακή και προφανώς δε μπορεί να κάνει κακό το άτομο; :hmm:
Επίσης βρίσκω σχετικά αυστηρό το μέτρο να θεωρείται παιδεραστής κάποιος που πάει πχ με μία 14χρονη (δλδ παρά 1 χρόνο από το νομικά καθορισμένο όριο, να καταλήγει κανείς να ευνουχίζεται φαρμακευτικά).


-petros
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Τι νόημα έχει από τη στιγμή που είναι στη φυλακή και προφανώς δε μπορεί να κάνει κακό το άτομο; :hmm:

Φαντάζομαι για τότε που θα βγει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

maria....

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 1,970 μηνύματα.
Τι νόημα έχει από τη στιγμή που είναι στη φυλακή και προφανώς δε μπορεί να κάνει κακό το άτομο; :hmm:
Επίσης βρίσκω σχετικά αυστηρό το μέτρο να θεωρείται παιδεραστής κάποιος που πάει πχ με μία 14χρονη (δλδ παρά 1 χρόνο από το νομικά καθορισμένο όριο, να καταλήγει κανείς να ευνουχίζεται φαρμακευτικά).
Λογικα θα τον εχουν στην φυλακη μεχρι να του κανουν ψυχολογικες θεραπειες ωστε να μην ξανακανει κακο...μαλλον για αυτον το λογο.Δυστυχως ομως,αν καποιος ειναι εθισμενος σε αυτο,δεν μπορει να αλλαξει.Παντως αυτο με τη φαρμακευτικη θεραπεια ειμαι κατα,μπορεις και με αλλον τροπο να αποτρεψεις τον ανθρωπο απο αυτην την κακη πραξη.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

exc

Διάσημο μέλος

Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,812 μηνύματα.
Μάλλον είμαι κατά, καθώς θεωρώ ότι 1) δεν είναι μέτρο σωφρονισμού 2) είναι μη αντιστρέψιμο, άρα τι γίνεται σε περίπτωση δικαστικής πλάνης; 3) προσβάλλει βάναυσα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και την ατομική αξιοπρέπεια

Θα το συζητούσα ίσως μόνο σε πολύ χοντρές περιπτώσεις όπως αυτή που αναφέρεται στο άρθρο, με μηδαμινές πιθανότητες δικαστικής πλάνης.

Για ποια αξιοπρέπεια μιλάς; Πόση αξιοπρέπεια έχει ένας παιδεραστής;
Είμαι και εγώ κατά, αλλά για τελείως διαφορετικούς λόγους:
1) Πρέπει να δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία για σχετικά φυσιολογική (πλήρως, όμως, επιτηρούμενη) ζωή σε έναν άνθρωπο.
2) Ο χημικός ευνουχισμός από μόνος του δεν κάνει τίποτα. Μπορεί κιόλας να προκαλέσει την οργή του ευνουχισμένου και να βιάζει πάλι παιδιά με άλλο τρόπο. Δεν είναι ο μόνος τρόπος τα γεννητικά του όργανα.
3) Ακόμη και σε περίπτωση που ο παιδεραστής έχει εγκληματήσει ξανά μετά την πρώτη του καταδίκη, πάλι δεν πρέπει να γίνεται χημικός ευνουχισμός, όχι πλέον για τους παραπάνω λόγους, αλλά γιατί σε τέτοια περίπτωση ανάλογα με το σύναγμα της χώρας πρέπει ή να θανατώνεται ή θα πρέπει να εφαρμόζεται ισόβιος (πραγματικά ισόβιος, όμως) εγκλεισμός σε φυλακή, χωρίς να μπορεί να βγαίνει καθόλου έξω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

maria....

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 1,970 μηνύματα.
Για ποια αξιοπρέπεια μιλάς; Πόση αξιοπρέπεια έχει ένας παιδεραστής;
Είμαι και εγώ κατά, αλλά για τελείως διαφορετικούς λόγους:
1) Πρέπει να δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία για σχετικά φυσιολογική (πλήρως, όμως, επιτηρούμενη) ζωή σε έναν άνθρωπο.
2) Ο χημικός ευνουχισμός από μόνος του δεν κάνει τίποτα. Μπορεί κιόλας να προκαλέσει την οργή του ευνουχισμένου και να βιάζει πάλι παιδιά με άλλο τρόπο. Δεν είναι ο μόνος τρόπος τα γεννητικά του όργανα.
3) Ακόμη και σε περίπτωση που ο παιδεραστής έχει εγκληματήσει ξανά μετά την πρώτη του καταδίκη, πάλι δεν πρέπει να γίνεται χημικός ευνουχισμός, όχι πλέον για τους παραπάνω λόγους, αλλά γιατί σε τέτοια περίπτωση ανάλογα με το σύναγμα της χώρας πρέπει ή να θανατώνεται ή θα πρέπει να εφαρμόζεται ισόβιος (πραγματικά ισόβιος, όμως) εγκλεισμός σε φυλακή, χωρίς να μπορεί να βγαίνει καθόλου έξω.

Αξιοπρεπεια ολα τα ατομα εχουν και κανενας δεν μπορει να τους παραβιασει τα φυσικα δικαιωματα,παρα μονο το ιδιο ατομο.Οσο για τους λογους που λες συμφωνω γιατι οπως λες πρεπει να δινεται μια δευτερη ευκαιρια αλλα να τον επιβλεπουν για οτι και αν κανει,αλλα και να μην επεμβαινουν σε αθεμιτα μεσα οπως τα γεννητικα οργανα.Οσο για τον τελευταιο λογο που λες συμφωνω εν μερει,δεν μπορεις να θανατωνεις καποιον,δημοκρατια υπαρχει,αλλα μπορεις να τον φυλακιζεις διςισοβια για ολη του τη ζωη,χωρις να ττον θανατωνεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

worshipperjesus

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο worshipperjesus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 189 μηνύματα.
Επιτέλους, η δικαιοσύνη ξεφεύγει από τη συνηθισμένη φυλάκιση και επιστρέφει σε παραδοσιακές μορφές τιμωρίας.

Φαρμακευτικός και χειρουργικός ευνουχισμός, εγγραφή σε δημόσια μητρώα και άλλες νέες ισχυρότερες μορφές δικαιοσύνης.

Έχουμε στερήσει στη δικαιοσύνη όπλα όπως η ηλεκτρική καρέλκα, το κάψιμο στην πυρά ενώ τα βασανιστήρια θεωρούνται "απολίτιστα".

Χαίρομαι που επιτέλους εξετάζουμε νέες μορφές τιμωρίας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιώργος

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30,791 μηνύματα.
Διά νόμου στη Ν.Κορέα ο «χημικός ευνουχισμός» των καταδικασθέντων για παιδεραστία
Σεούλ, Νότια Κορέα
Η Νότια Κορέα έγινε η πρώτη χώρα της Ασίας, η οποία θέσπισε νόμο που επιτρέπει τη χρήση «χημικού ευνουχισμού» σε όσους έχουν καταδικαστεί για παιδεραστία, ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης. Η συγκεκριμένη διαδικασία μπορεί να διαρκέσει έως και 15 χρόνια.

Ο νόμος δίνει στους δικαστές την εξουσία να διατάσσουν την υποβολή των καταδικασθέντων για σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων κάτω των 16 ετών στη συγκεκριμένη ιατρική διαδικασία.

H διαδικασία προβλέπει τη χορήγηση φαρμάκων, που «καταπιέζουν» τις σεξουαλικές ορμές.

Η νομοθεσία αυτή είχε προκαλέσει έντονες διαμαρτυρίες από οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Discuss.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DreamsRevenge

Περιβόητο μέλος

Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,757 μηνύματα.

Παραβίαση ποιου ανθρώπινου δικαιώματος?

Όταν κάποιος χρησιμοποιεί κάτι ως όπλο για να διαπράξει ένα έγκλημα, τότε αυτό του αφαιρείται στα πλαίσια της τιμωρίας του είτε ως φυσικό μέσο είτε ως δυνατότητα σωστά?


Από τη στιγμή που δεν κόβουν χέρια όπως στο φονταμενταλιστικό Ισλάμ, ούτε μιλάμε για χειρουργικό ευνουχισμό (άρα μη αναστρέψιμο), ειλικρινά δεν βλέπω τίποτα το κακό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

underwater

Περιβόητο μέλος

Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,343 μηνύματα.
Αν ο παιδεραστής είναι κλεισμένος στην φυλακή και έχει σωστή ψυχιατρική παρακολούθηση σε τι ακριβώς αποσκοπεί το συγκεκριμένο μέτρο;

Αν πάλι βγει ποιός εγγυάται ότι θα λαμβάνει την αγωγή του; Κανείς I guess.
Οπότε και πάλι δεν βλέπω ποιό είναι το νόημα του μέτρου.

Για μένα το ζητούμενο είναι να μην δοθεί οποιουδήποτε είδους ελευθερία στα συγκεκριμένα άτομα αν υπάρχει και η παραμικρή υπόννοια ότι μπορούν να ξαναβλάψουν.

Και κάτι άσχετο (αλλά σχετικό) προς τις μαμάδες που πιθανώς διαβάσουν την ανάρτησή μου: με τόσους άρρωστους ανθρώπους που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, είστε με τα καλά σας να ανεβάζετε φωτός των ανήλικων παιδιών/ανιψιών σας σε profile pictures σε διάφορα websites κοινωνικής δικτύωσης; Δύσκολο είναι να κυκλοφορήσουν μετά σε δίκτυα διακίνησης παιδικού πορνογραφικού υλικού; Χρειάζεται προσοχή.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DreamsRevenge

Περιβόητο μέλος

Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,757 μηνύματα.
Αν ο παιδεραστής είναι κλεισμένος στην φυλακή και έχει σωστή ψυχιατρική παρακολούθηση σε τι ακριβώς αποσκοπεί το συγκεκριμένο μέτρο;

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τις επιστημονικές-πρακτικές λεπτομέρειες, αλλά ίσως πρόκειται για μια αγωγή που ίσως χρειάζεται χρόνο για να δράσει, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι υπάρχουν πάντα οι διαδικασίες αναστολής, υπό όρους αποφυλάκισης κλπ

Αν πάλι βγει ποιός εγγυάται ότι θα λαμβάνει την αγωγή του; Κανείς I guess.
Οπότε και πάλι δεν βλέπω ποιό είναι το νόημα του μέτρου.

Αν το κράτος θέλει μπορεί να εγγυηθεί. Το πρώτο και απλούστερο που μου έρχεται στο νου είναι η υποχρεωτική εμφάνιση σε νοσοκομείο για την λήψη της αγωγής όπως η εμφάνιση στο τμήμα σε άλλες περιπτώσεις. Σε περίπτωση που κάποιος δεν εμφανιστεί στην ώρα του, άμεση σύλληψη και φυλάκιση με αναστολή όλων των πιθανών ευεργετημάτων (αναστολές κλπ)

Για μένα το ζητούμενο είναι να μην δοθεί οποιουδήποτε είδους ελευθερία στα συγκεκριμένα άτομα αν υπάρχει και η παραμικρή υπόννοια ότι μπορούν να ξαναβλάψουν.

Εδώ και πάλι μπορεί να έχουμε "αγανακτισμένους" των ανθρωπίνων δικαιωμάτων γιατί η μόνη λύση θα ήταν οι όποιες δυνατότητες ελάφρυνσης ποινής ισχύουν για άλλους κατάδικους απλά να μην ισχύουν για τους παιδεραστές δημιουργώντας φυλακισμένους δύο ταχυτήτων.

Και κάτι άσχετο (αλλά σχετικό) προς τις μαμάδες που πιθανώς διαβάσουν την ανάρτησή μου: με τόσους άρρωστους ανθρώπους που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, είστε με τα καλά σας να ανεβάζετε φωτός των ανήλικων παιδιών/ανιψιών σας σε profile pictures σε διάφορα websites κοινωνικής δικτύωσης; Δύσκολο είναι να κυκλοφορήσουν μετά σε δίκτυα διακίνησης παιδικού πορνογραφικού υλικού; Χρειάζεται προσοχή.

Έλα μου ντε!

Μαμάδες που ως εξοικειωμένες με το διαδίκτυο βάλθηκαν να κάνουν σταρ τα βλαστάρια τους
και από την άλλη
Μαμάδες που αγνοούν τί κάνουν και τί ανεβάζουν τα παιδιά τους στα προφίλ τους και με ποιές (αν υπάρχουν) συνθήκες προστασίας απορρήτου των λογαριασμών τους στους χώρους κοινωνικής δικτύωσης
σε κάθε περίπτωση όμως
Μαμάδες που σε μεγάλο βαθμό δεν συμβουλεύουν/προειδοποιούν/συζητούν με τα παιδιά τους τους κινδύνους που αναφέρεις:)

(δες κι αυτό...)
https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=70450

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αδαμαντια52071

Πολύ δραστήριο μέλος

Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1,935 μηνύματα.
Κανεις δεν εχει το δικαιωμα να καταστρεψει το πουλι καποιου.
Peace bro.




:redface::P




:P


Στα σοβαρα ωρα ,ουτε εχει το διαιωμα να κατασρεψει την ψυχικη και σωματικη υγεια καποιου.
Ειτε βαζοντας καποιον σε ""λευκο κελι"" ειτε ριχνοντας του χημικα ετσι ωστε να πεθανει μετα απο πεντε χρονια απο καρκινο.:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top