ρε γαμωτο, τι ακριβως ΔΕΝ καταλαβαινεις. οταν αναφερεις μια αποψη, χωρις να την τεκμηριωνεις γινεσαι ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΣ. ποσο ΠΡΟΦΑΝΕΣ μπορει να ειναι οτι οι θανατοι απο καπνισμα (κανενας δεν πεθανε οταν καπνιζε, εκτος αν καταπιε το τσιγαρο, αλλα απο παθησεις που συνδεονται με αυτο-αλλα δεν ειναι ειναι παθησεις που παθαινεις αποκλειστηκα απο αυτο) σε σχεση με το ποσοι πεθαινουν απο αυτοκινητικα, χωρις να εχεις ερευνες που να μπορουν να το στηριξουν; ΑΥΤΟ ζηταω, μια ερευνα, την οποια εσυ εδω και 4-5 σελιδες αρνησε να δωσεις; γιατι; γιατι εισαι εγωιστης; γιατι μουλαρωσες; ΑΠΟΔΕΙΞΕ την διαολεμενη τη θεση σου!
Αστο ρε φιλε. Αν εσυ σαν θανατο απο καπνισμα θεωρεις μονο το να καταπιεις το τσιγαρο και να πνιγεις, το επιπεδο της κουβεντας το ριχνεις καπου που δε μπορω να φτασω.
στην ουσια ΔΕΝ ΛΕΩ αυτο. μην προσπαθεις να με παγηδευσεις, εχω ηδη αναφερθει σε αυτο. πρεπει να υπερισχυσει η αποψη της πλειοψηφιας (απο αυτους που θελουν να επιτρεπεται το καπνισμα και απο αυτους που δεν θελουν), με σεβασμο παντα σε καποιες στοιχειωδεις ελευθεριες. ο νομος αυτος δεν νομιζω να εχει λαβει υπ οψιν ουτε το ενα, ουτε το αλλο!
Δλδ κατα τη γνωμη σου, αν αυριο το 51% θελει να κανει κατι βλαπτικο για το υπολοιπο 49%, εχει δικαιωμα να το κανει ; Αυτο μου λες ; Αντιλαμβανεσαι τις προεκτασεις που εχει αυτη η νοοτροπια ; Δλδ το οτι πει η πλειοψηφια, χωρις να κοιταμε αν κατι ειναι σωστο, λαθος,συμφερον ή οχι ;
φιλε μου, η ημιμαθεια δεν ειναι κολλημα. οσο επιτρεπεται η χρηση λεξεων με λαθος τροπο, τοσο περισσοτερο οι ανθρωποι θα καταρχονται εννοιες και θα τους επιτρεπεται η παρερμηνεια ολοκληρων θεσεων και αποψεων.
Δε διαφωνω, αλλά οταν πρεπει να κανεις συζητηση, προκειμενου να προχωραει και η συζητηση, πρεπει να εχεις και την αντιληψη του τι θελει να πει ο αλλος. Θελεις να τον διορθωσεις ; Οκ, διορθωσε το (οπως εκανα εγω πριν), και προχωρα παρακατω, χωρις "ελεος", και απαξιωτικα σχολια προς τους συνομιλητες σου.
οπως ηδη εχω αναφερει, ειναι ενα συνολο ιδιοτητων, που σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να το ονομασεις αγαθο! τιποτα δεν εχω προσπερασει, σε αντιθεση με εσενα!
Ακριβως. Εχεις "αναφερει". Οχι τεκμηριωσει με κανενα τροπο.
δεν διαβαζεις, γιατι ουτε για μια σιτγμη δεν εχω υποστηριξει οτι ο Α θα καπνιζει στα μουτρα του αλλου, ουτε σε χωρους οπου ο αλλος δεν θα πηγαινει χωρις τη θεληση του. ηδη εχει απαντηθει, και εχει αγνοηθει!
Ω θεε μου ! Πραγματικα κανεις κυκλους επιτηδες ; Στην αρχη δεν εκανες το ιδιο σχολιο και σου ειπα οτι η εκπνοη καπνου δεν ειναι λειζερ να πηγαινει συγκεντρωμενα σε ενα σημειο ; Και αρα θελει δε θελει ο καπνιστης, αναγκαζει τους αλλους να εισπνεουν ; Προσπαθησε να παρακολουθεις την συζητηση στην ολοτητα της.
για να δουμε ποιες θεσεις σου δεν απεδειξες
δυο θεσεις, η υγεια ειναι αγαθο; ειναι το υπερτατο αγαθο;
Το οτι ειναι αγαθο, δεν χριζει αποδειξης. Ειναι σα να θελεις να αποδειξω οτι η κινητικη ενεργεια ειναι ειδος ενεργειας. Το οτι ειναι το υπερτατο αγαθο, δε το ειπα. Ειπα οτι ειναι ανωτερο απο άλλα, οπως η απολαυση του τσιγαρου. Κι αν το ειπα, μετα ανεφερες τη ζωη και συμφωνησαμε οτι η ζωη ειναι.
πολυ ευκολο να το τεκμηριωσεις μια ερευνα χρειαζεται, αλλα εσυ δεν τη δινεις.
Και συ με 2-3 κλικ επισης μπορεις να το διαπιστωσεις. Δε το κανεις. Θελεις μασημενη τροφη ; Σου ειπα ηδη 3 φορες. Αν σε ενδιαφερει εσενα, ψαξτο. Εγω το εχω ψαξει και ερχομαι εδω στο φορουμ και σου λεω οτι ειπες μπαρουφα. Δικαιωμα μου. Αν σε ενδιαφερει αν ειπες μπαρουφα, ή αν πιστευες πραγματικα οτι δεν ειπες, θα το ειχες ηδη ψαξει και δε θα χασομερουσες 2 μερες, να με κατηγορεις οτι δεν σου δινω την ερευνα.
υπαρχουν και αλλα. επισης υπαρχουν κομματια στα οποια δεν εχεις απαντησει, μηπως δεν θελεις να αναφερθεις για να "ξεχαστουν"¨;
αν ηταν σαν τα παραπανω τα ανυπαρκτα, φερτα να στα ξαναεξηγησω κι αυτα. Εγω δε βλεπω κατι που και δεν εξηγησα και με ρωτησες.
μα συγγνωμη! εγω νομιζω οτι οι ανθρωποι συννενοουνται μεσα απο τις λεξεις!
Σαφως. Αλλα επειδη δεν ειμαστε λεξικα που συνομιλουμε, αλλά ανθρωποι με ευφυια, υποτιθεται οτι εχουμε μια στοιχειωδη αντιληψη και καταλαβαινουμε και απο συμφραζομενα κατι, αν δεν το καταλαβουμε απο μια λεξη.
πες το στις γυναικες των συντηριτηκων μουσουλμανικων κοινωνιων αυτο.
Χαχαχαχαχχα...Η οποια ειναι η αντιπροσωπευτικη κοινωνια ολου του πλανητη ; Ελεος...Και μη ξεχνας οτι ειπες "καμια κοινωνια". Αρα μη μου φερνεις παραδειγμα μια, για να πεις οτι ολες ετσι ειναι. Ειναι σα να λες, οτι επειδη υπαρχει η ταδε φυλη των Μαο-Μαο που ειναι κανιβαλλοι, πως ειμαστε ολοι κανιβαλλοι.
