Πρέπει να έχω ξαναπαντήσει στο θέμα αλλά τα πλήθη δεν βλέπω να έχουν αλλάξει χρόνια τώρα απόψεις...
Να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...
Καταρχήν ο πρωκτός είναι τίγκα στις νευρικές απολήξεις, οπότε μη μου πείτε ότι ποτέ δεν πλύνατε τον πωπό σας και δεν τον καθαρίσατε καλά εκεί με σαπουνάκι, χωρίς να νιώσετε μια κάποια αίσθηση.
Δεύτερον, δεν σας "πουστέψανε" τον εαυτό ή τον γιόκα αν τον αγγίξουν στον πωπό πάνω στη διάρκεια του σεξ. Έχει μεγάλη διαφορά αν σου χαϊδέψουν τον πρωκτό, αν σου βάλουν δάχτυλο, αν σου φυτέψουν μπουκάλι ή αν σε βάλει κάτω ένας άντρας και σε ξεπατώσει. Έχω ξαναπεί ότι με έχουν αγγίξει εκεί κοπέλες και ήταν ευχάριστο αλλά παραμέσα δε μου έκανε αίσθηση, δεν το επιζητώ ούτε μου προσφέρει ευχαρίστηση για να το ξανακάνω. Ένας gay άνδρας μπορεί να το ζητήσει για τους δικούς του λόγους και δικαίωμά του είναι να το κάνει.
Το να ισοπεδώνεις πράγματα με χαρακτηρισμούς γιατί εσύ μπορεί να θες να το παίξεις άντρακλας ("απαπα, εγώ δεν τα κάνω αυτά, καλύτερα νεκρός παρά με δάχτυλο στον κώλο") δεν είναι καθόλου αντρικό ή γυναικείο αλλά χαζογκομενίστικο. Μου θυμίζει κάτι γειτόνισσες που έλεγαν παλιά για μια άλλη "Κοίτα την πουτάνα, το μίνι και άλλο γκόμενο κάθε βράδυ" και με το που πατήσανε τα 18 κάνανε διδακτορικό στις μαλάξεις πέους. Η διαφορά με τους "άντρακλες" βέβαια είναι ότι εκείνοι δεν δοκίμασαν ποτέ ούτε από περιέργεια να αγγίξουν τον κώλο τους, ένα δικό τους όλοδικό τους σημείο εδώ που τα λέμε, που δεν έχει καμια διαφορά από το να αγγίξεις τις αμυγδαλές σου στο στόμα. Τρύπα η μία, τρύπα και η άλλη. Από περιέργεια η μια, από περιέργεια κι η άλλη.
Κι όποιος θέλει ας πει τον άλλο gay. Μου κάνει το ίδιο σα να τον πεις Ούγγρο ή μαύρο. Είναι απλά ένας προσδιορισμός. Αν δεν είσαι, δεν μπορεί να σε κάνει κανένας άλλος.
ΥΓ: Προς τους "άντρακλες" -- Άντρας δεν είναι αυτός που δεν το δοκίμασε ποτέ, αλλά αυτός που το δοκίμασε και δεν του άρεσε.
