Βρε κοίταξε τι έχουμε πάθει εδώ μέσα!
Την μια μας λες ομοφοβικούς, την άλλη μας λες ότι <<η θάλασσα είναι νερό>>, άρα πίνεται. Συγνώμη, ήθελε να πω ότι υποστηρίζεις πως αφού οι γκέι έχουν φυσιολογικούς γονείς, άρα τι μας νοιάζει αν τα παιδιά υιοθετηθούν από γκέι ζευγάρια;
Εδώ θα σε μαλώσω γιατι μπερδεύεις δύο άνδρες, οι οποίοι πρακτικώς ενώ είναι αδύνατο να τεκνοποιήσουν, ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΙΣ ΓΟΝΕΙΣ.
Είσαι και επιστήμονας! Αντροπή. Ναι αντροπή θα σου έλεγε ο χατζηχρήστος και κάποιοι παλαιότεροι ακόμα.
Φυσιολογικό, στην απλή καθημερινότητα μας, είθισται να αποκαλείται ότι μας δίνει η φύση.
Αρα, αφύσικο είναι ότι προσπαθείς να μας πείσεις.
Και ούτε ομοφοβικοί είμαστε, ούτε και σε αντιπαθούμε .
Απλά διακατεχόμαστε από τις πανάρχαιες καταβολές μας και περιμένουμε το καλοκαίρι για να γευτούμε τα ώριμα φρούτα και δεν βιάζουμε εαυτούς προκειμένου να ανακαλύψουμε τον <<έρωτα>>.
Ισως στους επόμενους αιώνες τα πράγματα αλλάξουν και τα παιδιά να παραγγέλλονται με προδιαγραφές και να τα διανέμουν ντιλίβερι.
Ως τότε κάνε και λίγη υπομονή, δεν ανακάλυψες την Αμερική με το να δοκιμάσεις ως τον εθισμό στο ομόφυλο σεχ. Είναι προσωπικό σου θέμα, όπως είναι και δικό μου να συνεχίσω την παράδοση. Όχι μόνο στο τσάμικο, αλλά και σε ότι μπορώ να αποκαλώ φυσιολογικό.