Η παρακάτω ιστορία είναι η πραγματικότητα δυο πατεράδων που περιμέναν για πάνω από χρόνο το μωράκι τους το οποίο είχε εγκλωβιστεί στην Ουκρανία λόγο προβλήματος που δημιούργησε το Βέλγιο.Προσοχή είναι ιδιαίτερα συγκινητικό βίντεο,αν δεν θέλεται να στεναχωρηθήτε παρακαλώ μη το δείτε.
Η ποιο κάτω ιστορία, είναι από έναν ναυτικό, που είχε ξεμπαρκάρει σε ένα λιμάνι κατά σύμπτωση της Ουκρανίας.
Σε κάποιο μπάρ, βρέθηκε με μια ουκρανή και πήραν σύντομα τον δρόμο για το σπίτι της.
Ως εδώ καλά, όμως η μεγάλη του έκπληξη ήταν μόλις μπήκε στο σπίτι.
Δυο δωμάτια όλα κι όλα. Το ένα περίμενε τον ναυτικό να απολαύσει την Ουκρανή.
Ωραιότατη, ψηλή ξανθιά και με παράξενα μάτια.
Το άλλο δωμάτιο, είχε ανθρώπους! Τους γονείς της, τον άνδρα της και τα δυο ανήλικα παιδιά της.
Σοκ έπαθε ο άνθρωπος. Οπου φύγει φύγει.
Το διαταύτα φίλοι μου, είναι ότι η ανέχεια καθιστά τους ανθρώπους ευάλωτους σε κάθε χρηματική ανταλλαγή. Κάθε είδους εκπτώσεις ωθείτε να δεχτεί.
Ως συμπέρασμα βλέπω τους ανθρώπους να έχουν χάσει κάθε μέτρο.
Μια σύγχρονη Βαβυλώνα. Ένα σύγχρονο αλαλούμ.
Όταν ακούς σήμερα να ονομάζουν γονείς, ανθρώπους οι οποίοι επιθυμούν να έχουν τον ρόλο των φυσικών γονιών, αντιλαμβάνεσαι ότι εσύ μιλάς μια άλλη γλώσσα.
Ελληνικούς χαρακτήρες χρησιμοποιείς, αλλά το νόημα δεν είναι το ίδιο.
Και τι εννοώ, λέγοντας ότι το νόημα δεν είναι το ίδιο;
Ναι, αναμφισβήτητα μπορούν να ταΐσουν το μωρό οι άνδρες.
Ναι, αναμφισβήτητα μπορούν να το κάνουν μπάνιο και πολλά άλλα ακόμα.
Εδώ θα πω ότι και εγώ ανέλαβα όλες αυτές τις πράξεις. Δεν υπάρχει κάτι που ως άνδρας, να μην έχω κάνει για τα παιδιά μου.
Η διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι σήμερα όταν έρχονται τα παιδιά μου στο σπίτι γιατι απουσιάζουν από την πόλη που ζώ, αγκαλιάζουν την γυναίκα μου και εμένα.
Αλλά με την μητέρα τους έχουν μια σχέση εντελώς διαφορετική.
Την μητέρα τους την πειράζουν την φιλάνε, είναι τρυφερά μαζί της και θα ήταν αφύσικο να είναι και με εμένα. Όχι πως δεν έχουμε επικοινωνία. Αλλά υπάρχει η διαφορά. Είναι διακριτός ο ρόλος μας ως γονείς.
Υ.Γ.1. Μπορεί να αυτοβαπτίζονται ως γονείς, όμως Μάνα είναι μία.
Καμιά λέξη δεν μπορεί να αντικαταστήσει το νόημα της. Συνώνυμα δεν υπάρχουν. Ετσι απλά.
Και δεν πρόκειται να κατεβάσω την συζήτηση περι θηλασμού και άλλα.
Θα ξεφύγουμε κατά πολύ.
Υ.Γ. 2. Πάνο, βλέπω πως είσαι πέραν του δέοντος ενήμερος στο θέμα.
Και σίγουρα δεν περιμένω να απαντήσεις.