Δεν μίλησα με βεβαιότητα ούτε έχω αποδείξεις, είπα συνήθως... Όσον αφορά την διαφορά μεταξύ άνδρα και γυναίκας, έχω την ίδια άποψη στο θέμα και για τους δύο.
Έχει σχέση με το ότι έχω βαρεθεί να ακούω όλους τους δήθεν ανοιχτόμυαλους να το παίζουν φιλελεύθεροι σε κάποια θέματα, αλλά μόλις το πρόβλημα τους χτυπήσει την πόρτα είναι οι πιο πουριτανοί.
Στον γάμο αναφέρθηκα και είπα πως δεν με ενοχλεί, ούτε είμαι απο τα άτομα που έχω προκατάληψη απέναντί τους, αντίθετα έχω φίλους ομοφυλόφιλους και δεν με πειράζει τι κάνουν στη σχέση τους και αν κοιμούνται με άνδρα ή γυναίκα.Το θέμα της υιοθεσίας όμως ναι το βρίσκω τραβηγμένο.
Αν γουστάρεις να με προτείνεις δεν έχω κανένα πρόβλημα, το μόνο κακό είναι ότι δεν έχω μάθει να λέω ψέμματα και να χαϊδεύω αυτιά
Και? Αυτή είναι απλά η άποψή μου.
Εγώ δεν θα πρότεινα τίποτα γιατί δεν είμαι η κατάλληλη να κρίνω τη ζωή τριών ανθρώπων. Δεν αναφέρθηκα ποτέ σε τέτοιες πριπτώσεις, απλά δεν θα ήθελα να νομιμοποιηθεί κάτι τέτοιο. Απο την στιγμή που φτάσουμε σε τέτοιο σημείο, με τέτοιες συγκυρίες, νομίζω πως αυτός ο πατέρας θα έπρεπε να κρίνει τις πράξεις του και όχι εγώ.
Ίσως να μην το διατύπωσα σωστά, και για αυτό να με ειρωνεύεσαι, δεν πειράζει... Είτε μας αρέσει είτε όχι το φυσιολογικό είναι ένα παιδί να γεννιέται απο ένα άνδρα και μία γυναίκα, να έχει δύο γονείς, ένα άνδρα και μία γυναίκα, ενα μπαμπα και μία μαμά. Η διαπαιδαγώγισή του ναι δεν είναι απαραίτητο πως θα είναι σωστή αν μεγαλώσει με εναν ανδρα και μία γυναίκα, ίσως δύο ομοφυλόφιλοι να τον μεγάλωναν καλύτερα, εκεί μπλέκεται ο χαρακτήρας του ανθρώπου, πάμε σε άλλο θέμα.
Ο καθένας έχει την άποψή του, δεν ειρωνεύτηκα κανένα, απλά είπα την γνώμη μου, αν αυτή δεν αρέσει σε κάποιους δεν φταίω εγώ γι αυτό. Και σίγουρα όλοι μιλάμε εκ του ασφαλούς...
Καλημέρα!