Devil για εμένα μόνο που παρενέβησες έστω και λίγο και κινητοποιήθηκες στο σκηνικό που είδες μπροστά σου άσχετα τι έγινε μετά σημαίνει πολλά.
Όπως σου είπα και χθες δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι όταν βοηθάς τον άλλον είτε από ατύχημα, είτε λόγω περιστατικού βίας δεν μπλέκεις, δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση. Από πότε το βοηθώ τον άλλον είναι μπλέξιμο ; Δεν έχει καμία σημασία για το ποιες διαφορές είχαν μεταξύ τους και το ποιος είχε δίκιο και ποιος άδικο, εφόσον χρησιμοποιεί ο άλλος την βία είναι καταδικαστέο γεγονός. Γιατί όπως βιαιοπραγεί στην γυναίκα του, θα κάνει το ίδιο και με το παιδί του και πάει λέγοντας.
Το να έχει κάποιος την δικαιολογία φοβάμαι να μην μπλέξω οπότε δεν ανακατεύομαι ενώ ο άλλος δέχεται επίθεση, υποφέρει στον δρόμο, ή δεν ξέρω τι , αλλά χρειάζεται την βοήθεια για να μπορέσει να επιβιώσει αλλά εγώ επειδή φοβάμαι για εμένα τον αφήνω δεν δείχνει καθόλου ευσυνειδησία. Δεν είναι θέμα υποχρέωσης η ανθρώπινη βοήθεια ούτε επιβαλλόμενη είναι θέμα ηθικής του κάθε ατόμου!
Φυσικά αν συνεχίζεται κάτι τέτοιο καλείς αστυνομία, αυτό εννοείται σε κάθε τέτοιο περιστατικό και προσπαθείς να προστατέψεις το θύμα.
Και κλείνω με αφορμή την δική σου έναρξη ...
Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ, και βαθιά σ’ ευχαριστώ, γιατί μ’ έμαθες και ξέρω, ν’ ανασαίνω όπου βρεθώ, να πεθαίνω όπου πατώ
και να μη σε υποφέρω ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.