1. Εγώ μιλάω για southern politics, δολοπλοκίες, μηχανορραφίες κλπ. Τον Τζον ή θα τον χειραγωγούσαν πανεύκολα κάνοντας επίκληση στα ευγενή του αισθήματα ή θα τον δολοφονούσαν. Η Σανσα ξέρει να παίζει το game. Το ότι δεν ξέρει να πολεμάει είναι άσχετο. Ούτε ο Βάρυς ούτε ο ΛΦ ήξεραν, αλλά στην ουσία έλεγχαν τον βασίλειο(με βάση τα βιβλία, ξέχνα τι τους έκαναν στη σειρά).
2. Είναι υποκειμενικό, αλλά εγώ τουλάχιστον το βρίσκω πολύ fucked up, και αυτός ακριβώς ήταν και ο λόγος που το έδειξαν. Αλλά και πέρα από αυτό, δεν υπάρχει καμία ένδειξη πως η Άρυα, ακόμα κι αν ήθελε, θα γινόταν καλή ruler.
3. Γούελ, ξεκίνησε φουλ κακομαθημένη νομίζοντας πως θα γίνει βασίλισσα, ο Τζόφρυ θα τις έφερνε λουλούδια και θα έπαιζαν όλοι μαζί με τα παιδάκια τους. Όμως 14 χρονών είδε να αποκεφαλίζουν τον πατέρα της, να την αναγκάζουν να κοιτάζει το νεκρό κεφάλι του, να προσποιείται πως χαίρεται για το θάνατό του, αλλά και για τη σφαγή στο red wedding. Της φέρονταν σα σκουπίδι, την χτυπούσαν, την ανάγκασαν να παντρευτεί τον Τύριον(η ξεφτίλα της περίπτωση γινεται καλύτερα αντιληπτή αν έχεις διαβάσει τα βιβλία). Είδε τον ΛΦ παιδεραστή να της την πέφτει, τη θεία της να προσπαθεί να τη σκοτώσει, τον ΛΦ να σκοτώνει τη θεία. Μετά εμπιστεύτηκε τον ΛΦ, είπε ψέματα γι’ αυτόν και εκείνος την πούλησε στον Ραμσει. Ο οποίος Ραμσει την βίαζε στο ίδιο της το σπίτι και έβγαζε τα δέρματα των παλιών της υπηκόων publicly.
Ο Μπραν και ο Ρομπ πέρασαν ποοοολύ καλύτερα. Ουσιαστικά ο Ρομπ πέρασε άσχημα τα τελευταία 5λ της ζωής του. Η Σάνσα ήταν αιχμάλωτη πολέμου 6 χρόνια. Δυσκολεύομαι λίγο να πιστέψω πως πρέπει να επιχειρηματολογήσω για όλο αυτό
Το ότι έμαθε από τους καλύτερους(ξέχασα να συμπεριλάβω την Μάρτζορυ και την Ολέννα) και από τη διαφορετική συμπεριφορά που επιδείνκυε ο κάθε «παίκτης» είναι γεγονός αναμφισβήτητο. Το ότι αυτοί οι παίκτες δεν ήταν κορυφές στο political scheming, επειδή απλώς τώρα είναι νεκροί, είναι πολύ επιδερμική εξέταση του ζητήματος imo.
Γιατί είσαι τόσο θυμωμένος με τη Σάνσα;

Μήπως είναι αντιπάθεια για την ηθοποιό or something?