Ναι καλά, και θα σού έλεγαν εντάξει. Πώς δεν το είχαν σκεφτεί κι όλοι οι υπόλοιποι πελάτες αυτό μωρέ; Που παίρνουν και χρεώνονται;
Γενικά όλοι @@ είναι. Κανείς υπάλληλος των 400 ευρώ δεν έχει όρεξη να εξυπηρετήσει - ευχαριστήσει τον πελάτη, κι αυτό συμβαίνει σε όλες τις εταιρείες κινητών, σταθερών, κούριερ, delivery κλπ. Από τη μια σε τρώει το δίκιο και απαιτείς αφού πληρώνεις να σε εξυπηρετήσουν, από την άλλη νιώθεις άσχημα να μαλώνεις και να φωνάζεις σε μια κοπελίτσα που παίρνει 400 ευρώ το μήνα οχτάωρο ή εξάωρο κι ακούει κάθε μέρα βρισιές από πελάτες.
Η προσωπική μου γνώμη είναι οτι οι καλύτερες κινήσεις σε τέτοια θέματα είναι α) να απειλήσεις οτι θα αλλάξεις εταιρεία (εκεί θα πέσουν όλοι πάνω σου να σε κρατήσουν), β) καταγγελία στο συνήγορο των καταναλωτών ή / και γ) να μπεις στα social media και να γράψεις την ιστορία σου με τίτλο "παράπονα - προβλήματα με vodafone" πχ, ώστε να τους κάνεις να χάνουν πελάτες κάθε φορά που κάποιος θα κάνει αναζήτηση με τέτοιο τίτλο στο google και θα το βλέπει και θα τους αποτρέπει από το να πάρουν αυτή την εταιρεία.
Το χειρότερο είναι να λέμε "δε βαριέσαι" και να ανεχόμαστε την κάθε μα..κία που μάς κάνουν.
Ντάξει τώρα βγαίνω τελείως εκτός θέματος, αλλά γενικά έχω παρατηρήσει οτι όποτε διεκδικώ κάτι, βγαίνω κερδισμένη. Πχ είχα παραγγείλει πριν κάνα χρόνο από ένα κατάστημα που βρήκα στο σκρουτζ μια κατσαρόλα. Μού απάντησαν με μέιλ οτι θα σταλεί την επομένη, όντως μού στέλνουν οτι την έστειλαν, περίμενα περίμενα, πέρασαν μέρες, τούς έγραψα μέιλ να ρωτήσω πότε θα παραλάβω, δεν απαντούσαν, έπαιρνα τηλ, δεν απαντούσαν, ε μετά από 5 μέρες έγραψα μέιλ οτι ακυρώνω την παραγγελία. Δεν ασχολήθηκαν καν. Μπήκα στο σκρουτζ να κάνω αρνητική κριτική. Άλλοι απατεώνες κι αυτοί. Δε δέχονταν με τίποτα την αρνητική κριτική ψάχνοντας δικαιολογίες τύπου "δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε οτι είστε εσείς που κάνατε την παραγγελία και τώρα θέλετε να κάνετε αρνητική κριτική" και το δέχτηκαν μόνο όταν τούς έστειλα screenshot το μέιλ της παραγγελίας που ευτυχώς ήταν ίδιο με αυτό που είχα δηλώσει στο σκρουτζ (αφού με έπρηξαν). Μπήκε η αρνητική κριτική. Μετά από 6 μήνες με παίρνει ένας ευγενικός κύριος και μού λέει, "είμαι ο νέος διευθυντής του τάδε καταστήματος, είχατε δίκιο στην αρνητική σας κριτική, επειδή προσπαθώ να βάλω μια τάξη στο κατάστημα σάς παρακαλώ να αφαιρέσετε την αρνητική κριτική κι εγώ θα σας στείλω την κατσαρόλα που είχατε παραγγείλει δώρο" (αλήθεια - ψέματα, δε με πολυένοιαζε). Το δέχτηκα, έσβησα την κριτική, πήρα την κατσαρόλα μου και τέλος.

Γενικά να διεκδικείτε το δίκιο σας και το κυριότερο, να το κάνετε όσο το δυνατόν γίνεται μέσω μέιλ ώστε να έχετε αποδείξεις. Ό,τι σας λένε στο τηλέφωνο να στέλνετε μετά ένα μέιλ που να λέει "σε συνέχεια τηλεφωνικής επικοινωνίας μας, σας ζητάω να επιβεβαιώσετε οτι μπλα μπλα όπως συμφωνήσαμε στο τηλέφωνο".
Στο μόνο που δεν μπόρεσα να βρω άκρη ήταν με πτήση της aegean. Ήθελα να κάνω καταγγελία και σε παραπέμπουν από τον έναν στον άλλον.