• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Πανδημία κορωνοϊού

Θα κάνετε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 218)
  • Ναι

  • Όχι

  • ΔΞ/ΔΑ


Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,441 μηνύματα.
Η Αιγυπτος πρεπει να εχει πολλα κρουσματα επισης. Εμεις ειχαμε 2 περιστατικα θετικα οπου ταξιδεψαν προσφατα στην Αιγυπτο.
Με ανησυχει η κατασταση στην πολιτεια της Ουασινγκτον. 6 θανατοι μεσα σε 2-3 ημερες. Πρεπει να κυκλοφορει ο ιος εκει εδω και καιρο. Ειμαι 1 ωρα δρομο απο εκει και θα επικρατησει πανικος. Ηδη απο τα σουπερμαρκετ εχουν εξαντληθει ζυμαρικα, κονσερβες, αλευρι, νερα, χαρτι υγειας, αντισηπτικα, οινοπνευμα. Τις προαλλες περιμενα 10-20 λεπτα για να βρω καροτσι.
Εγω παντως εχω προμηθευτει τροφιμα για να με κρατησουν 1 μηνα σε περιπτωση που χρειαστει να μπει ολο το κτιριο μου ή η γειτονια μου σε καραντινα.
To πιο εφιαλτικό για μένα είναι αυτές οι εικόνες ,οι φωνές !:eek:
Δείτε το .

Θερμή παράκληση :
Το video είναι ακατάλληλο δια ανηλίκους παρακαλείσθε να απομακρύνετε τα παιδιά απο την οθόνη.Υπάρχει κίνδυνος τρομοκράτησης over !
1583221895242.png





Βγαλμένο λες απο film επιστημονικής φαντασίας .Άν πριν λίγο καιρό με ρώταγες ότι το φανταζόσουν αυτό θα έλεγα ποτέ!
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,865 μηνύματα.
Πάντως αν στην Κίνα το ποσοστο θνησιμότητας είναι πανω απο 3%, τοτε η θνησιμότητα είναι 30 φορες μεγαλύτερη απο την κοινη γρίπη...
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,441 μηνύματα.
Χωρίς χειραψίες οι διαπραγματεύσεις ΕΕ - Βρετανίας για το Brexit
Η δεύτερη ημέρα των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ενωση και το Ηνωμένο Βασίλειο για την μελλοντική τους σχέση ξεκίνησε σήμερα στις Βρυξέλλες χωρίς χειραψίες ανάμεσα στους διαπραγματευτές, λόγω της επιδημίας του νέου κορωνοϊού.
Σύμφωνα με πηγές των συνομιλιών, οι διαπραγματευτές «συμφώνησαν» να αποφύγουν τις χειραψίες για να περιορίσουν τον κίνδυνο μετάδοσης του νέου κινεζικού ιού.

Απολυμαντικά για τα χέρια έχουν τεθεί στη διάθεση της βρετανικής αποστολής, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

:loltooth:
 

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
 

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,863 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,441 μηνύματα.
Κορονοϊός: Αρκεί η απομόνωση των κρουσμάτων για να ελεγχθεί η επιδημία; - Ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ απαντά

Γράφει ο Θάνος Δημόπουλος - Καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Πρύτανης ΕΚΠΑ

Μια καίρια τακτική πρόληψης για την ανάσχεση της μετάδοσης του κορονοϊού είναι η απομόνωση των κρουσμάτων και των στενών επαφών τους. Είναι όμως αυτό επαρκές? Την απάντηση μέσω μαθηματικής μοντελοποίησης προσπαθεί να δώσει ομάδα επιστημόνων από το Τμήμα Επιδημιολογίας Λοιμωδών Νόσων του London School of Hygiene and Tropical Medicine με πρόσφατη δημοσίευση (28/2/20) στο περιοδικό The Lancet Global Health. Για να κατανοήσουμε τη μεθοδολογία και τα αποτελέσματα της έρευνας ο Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής και Πρύτανης του ΕΚΠΑ Θάνος Δημόπουλος αναφέρει παρακάτω κάποιες βασικές έννοιες λοιμωξιολογικής επιδημιολογίας.

Ως χρόνος επώασης ορίζεται ο χρόνος από την αρχική ημερομηνία επαφής με την πηγή μετάδοσης έως την αρχική ημερομηνία εμφάνισης των συμπτωμάτων. Είναι λογικό ότι η απομόνωση των κρουσμάτων είναι λιγότερο αποτελεσματική για την ανάσχεση της επιδημίας εάν η μετάδοση της ιογενούς λοίμωξης αρχίζει πριν από την εκδήλωση των συμπτωμάτων.
Η αποτελεσματικότητα της απομόνωσης των κρουσμάτων και των επαφών τους στηρίζεται σε πέντε παράγοντες, ως ακολούθως:

1.Τον αριθμό των δευτερογενών λοιμώξεων που δημιουργεί κάθε νέα λοίμωξη (Ro). Πρακτικά, είναι ο αριθμός των ατόμων που θα νοσήσουν κατόπιν επαφής τους με ένα νέο κρούσμα.

2.Το ποσοστό της μετάδοσης που έχουμε πριν την εμφάνιση των συμπτωμάτων. Η μετάδοση πριν την εμφάνιση των συμπτωμάτων μπορεί να προληφθεί μόνο με την ιχνηλάτηση των επαφών των γνωστών κρουσμάτων, τον έλεγχο και την απομόνωσή τους.

3.Την αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα της ιχνηλάτησης των επαφών των γνωστών κρουσμάτων.

4.Τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων που προκαλεί μία λοίμωξη. Εάν τα κρούσματα έχουν ελάχιστα συμπτώματα ή καθόλου συμπτώματα δεν αναζητούν ιατρική βοήθεια.

5.Τον αριθμό των επαφών που έχουν τα κρούσματα πριν από την διάγνωση και την απομόνωσή τους.

Έλεγχος μιας επιδημίας επιτυγχάνεται με την απουσία νέων κρουσμάτων εντός 12 έως 16 εβδομάδων. Επιδημίες με πάνω από 5.000 συνολικά κρούσματα συνήθως δεν καθίσταται δυνατό να ελεγχθούν σε αυτό το χρονικό διάστημα.
Ο Καθηγητής Θάνος Δημόπουλος ανέφερε ότι οι ερευνητές αξιολόγησαν διαφορετικά σενάρια μεταβάλλοντας τις προαναφερθείσες μεταβλητές ώστε να διαπιστώσουν τη θεωρητική αποτελεσματικότητα των μέτρων απομόνωσης κρουσμάτων και στενών επαφών τους. Στο σενάριο με 5 αρχικά κρούσματα, αριθμό Ro=1.5 και 0% μετάδοση πριν την εμφάνιση συμπτωμάτων η επιδημία μπορούσε να ελεγχθεί ακόμα και με μικρό βαθμό ιχνηλασιμότητας των επαφών των κρουσμάτων. Ωστόσο, η πιθανότητα ελέγχου της επιδημίας μειωνόταν καθώς αυξανόταν ο αριθμός των αρχικών κρουσμάτων, ο αριθμός δευτερογενών λοιμώξεων (Ro) και το ποσοστό μετάδοσης πριν την εμφάνιση συμπτωμάτων. Στα περισσότερα σενάρια με αριθμό Ro = 1.5, ο έλεγχος της επιδημίας ήταν εφικτός με ιχνηλάτηση ακόμα και λιγότερο από το 50% των επαφών. Ωστόσο το ποσοστό αυτό αυξήθηκε σε πάνω από 70% για τα σενάρια με αριθμό Ro=2.5 και πάνω από 90% για αριθμό Ro=3.5. Εάν στα τελευταία σενάρια αυξανόταν ο αριθμός των αρχικών κρουσμάτων σε 40 ή περισσότερο και το ποσοστό της μετάδοσης πριν την εμφάνιση συμπτωμάτων, ο έλεγχος της επιδημίας ήταν ανέφικτος. Εννοείται ότι η καθυστέρηση από την έναρξη των συμπτωμάτων μέχρι την απομόνωση μειώνει επίσης την πιθανότητα ελέγχου της επιδημίας.

Σύμφωνα με τα έως σήμερα στοιχεία ο αριθμός των δευτερογενών λοιμώξεων (Ro) για τον Covid-19 είναι 2-3, ενώ το ποσοστό της μετάδοσης από τους ασυμπτωματικούς φορείς δεν έχει καθοριστεί, όπως εξήγησε ο Καθηγητής Θάνος Δημόπουλος. Γι’ αυτό ακριβώς έχει μεγάλη σημασία η απομόνωση των πρώτων κρουσμάτων στη χώρα μας και η ενδελεχής ιχνηλάτηση των επαφών τους ώστε να διατηρήσουμε τον αριθμό των κρουσμάτων σε χαμηλά επίπεδα. Επιπλέον, τονίζουμε την ανάγκη τήρησης των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και την επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ επί υποψίας συμπτωμάτων ώστε να μειωθεί ο χρόνος από τη συμπτωματολογία έως την απομόνωση. Υπό προϋποθέσεις, λοιπόν, η απομόνωση των κρουσμάτων και των επαφών τους μπορεί να ελέγξει την επιδημία του νέου κορονοϊού ή τουλάχιστον να αναχαιτίσει τη δυναμική μετάδοσης ώστε να κερδίσουμε πολύτιμο χρόνο εν αναμονή έγκρισης ειδικών θεραπειών και εμβολίων.
 

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
Μόνο εγώ έχω δει τεράστια διαφορά με τον ΟΑΣΘ? Που παίρνω λεωφορεία σε ώρα αιχμής και επιτέλους δεν είμαι σαν παστη σαρδέλα
Δεν είμαι σίγουρη γιατί πλέον το κόβω περπατώντας αλλά ίσως οι ηλικιωμένοι να σταμάτησαν τις βόλτες στο κέντρο γιατί φοβούνται μη κολλήσουν. Τι να πω. :P
 

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,863 μηνύματα.
Δεν είμαι σίγουρη γιατί πλέον το κόβω περπατώντας αλλά ίσως οι ηλικιωμένοι να σταμάτησαν τις βόλτες στο κέντρο γιατί φοβούνται μη κολλήσουν. Τι να πω. :P
Δε ξέρω αν είναι και θέμα τύχης, αλλά ναι πλέον επιβιώνεις τουλάχιστον στο λεωφορείο.
 

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Νευρολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
Πανελλήνια αποκλειστικότητα 2 παιδάκια στο παίδων εξετάζονται για κορονοιο. Πριν βουιξουν τα κανάλια και ο μπλογκ
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,441 μηνύματα.
Έχουν ξεφύγει στη Ιταλία δυστυχώς .Έλληνες επιστήμονες το έλεγαν σήμερα και είναι οφθαλμοφανές.
Έλεγαν επίσης να είμαστε υπεύθυνοι και να ακολουθούμε τις οδηγίες , σεβόμενοι τις ευάλωτες κατηγορίες συμπολιτών μας και για να μην κλατάρει το σύστημα υγείας.Και ότι πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγουμε την επιδημία στην Ελλάδα .Για αυτό και να μην κάνουμε του κεφαλιού μας.

Δυστυχώς ζουν ανάμεσα μας ο ανεύθυνοι και οι σαχλαμάρες ,μιλώντας γενικά (:whatever: )που αψήφιστα και ανόητα λένε μαλακίες και δεν καταννοούν την σοβαρότητα της κατάστασης .Ναι μπορεί να μην κινδυνεύουν οι ίδιοι ίσως , κινδυνεύουν όμως τόσοι συνάνθρωποι μας. Δεν είναι τυχαία όλη αυτή η κινητοποίηση .Διότι το ποσοστό θνητότητας σε ηλικιωμένους και χρόνια ασθενείς ή καρκινοπαθείς αυξάνει πάρα πολύ .Σε αντίθεση με τους νέους και χωρίς προβλήματα υγείας.Ίσως πάλι για κάποιους δεν έχει αξία η ζωή ούτε των ηλικιωμένων ,ούτε των καρκινοπαθών ,ούτε διαβητικών ,ούτε με καρδιοπάθειες .Ακριβώς αυτό συμβαίνει.

Δεν έχουν αξία οι ζωές αυτών των ανθρώπων .Έτσι λένε ότι κινδυνεύουν μόνο κάποιες ομάδες ανθρώπων.Στην τελική σημασία έχει αν αυτοί είναι ασφαλείς ή έστω νιώθουν ασφαλέις.Ποιός χέστηκε τώρα για τα γερόντια και τους καρκινοπαθείς ;
Στην τελική τα νούμερα μόνο για νούμερα νοιάζονται.
Ναι ναι αυτό ακριβώς είναι.

Εντάξει νοιάζονται όμως και να βγούν τα στατιστικά τους αληθινά ή η είδηση που λένε
, λες και με οποιαδήποτε στατιστικά δεν υπάρχουν θύματα,τζογαδόροι κανονικοί τι να πει κανείς;:whatever:

Ας είναι.Όλοι κρινόμαστε .

Η είδηση που ήθελα να βάλω .

Κορονοϊός: Στα 2.263 τα κρούσματα στην Ιταλία - 79 νεκροί
Στα 2.263 έχουν φτάσει τα συνολικά κρούσματα του κορονοϊού στην Ιταλία, ενώ οι νεκροί μέχρι στιγμής ανέρχονται στους 79.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία των ιταλικών αρχών τα κρούσματα του κορονοϊού στην χώρα είναι 2.263. Οι νεκροί έφτασαν τους 79, ενώ οι ασθενείς που έγιναν καλά είναι 170.

Σε νοσοκομείο της Πάντοβας, στην περιφέρεια Βένετο, ένας χειρούργος προέκυψε θετικός στον ιό, όπως και ένα νεογέννητο κοριτσάκι στο Μπέργκαμο της Λομβαρδίας.

Οι ειδικοί δηλώνουν ότι στην αρχή της επόμενης εβδομάδας ευελπιστούν να αρχίσει να μειώνεται η διάδοση του κορονοϊού και ότι θεωρούν βασικής σημασίας να τηρείται, στα καφέ μπάρ, η απόσταση ενός μέτρου μεταξύ των πελατών.

Σε ότι αφορά την κόκκινη ζώνη της Λομβαρδίας στην οποία βρίσκονται σε απομόνωση τέσσερις γιατροί στους οποίος μεταδόθηκε ο ιός ενώ εργάζονταν, προς το παρόν εστάλη για να τους αντικαταστήσει μόνον ένας συνάδελφός τους. Λόγω της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης, δε, αποφασίσθηκε και η αναβολή, κατά δυο μήνες, του ιταλικού φεστιβάλ κρασιού Vinitaly.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε, τέλος, αυτή την ώρα συνομιλεί με τις πολιτικές δυνάμεις που τον στηρίζουν, για να καθοριστούν λεπτομερειακά τα νέα μέτρα στήριξης των κατηγοριών που επλήγησαν από την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω του κοροναϊού.

Αναμένεται να εγκριθούν, πιθανότατα, αύριο το απόγευμα και να περιέχουν οικονομική βοήθεια ύψους περίπου 3,5 δισεκατομμυρίων ευρώ.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,865 μηνύματα.
Και 77 νεκροί στο Ιράν που έχει αναβάλει ενα σωρό θρησκευτικες εκδηλώσεις. Δυστυχώς δεν έδρασαν γρήγορα.

ενώ οι νεκροί μέχρι στιγμής ανέρχονται στους 79.
Απο τους 52 που ηταν χθες. Αρκετά μεγάλη αύξηση...
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,441 μηνύματα.
Ακόμα λινκ δεν έχω να βάλω αλλά πριν κανένα λεπτό στην ΕΡΤ ,στην εκπομπή της Τρέμη έλεγε ότι 2 με 5% παραπάνω έχει θνησιμότητα στα σίγουρα ο κορονοϊός απο τη γρίπη . Προσέξτε τι είπε.
2 με 5 % παραπάνω στατιστικά οι θάνατοι του κορονοϊού απο την γρίπη.Ακόμα ποσοστό στα σίγουρα θνησιμότητας για κορονοϊό δεν έχουμε ,αλλά απο ότι κατάλαβα μέχρι τα τώρα δεδομένα , ο κορονοϊός έχει παραπάνω θνησιμότητα (όσο και να λένε οι σαχλαμάρες το αντίθετο )τουλάχιστον 2 με 5 % απο τη γρίπη. Για την ώρα .Αυτό είπαν οι ειδικοί.Φαντάζομαι θα βγει και στο ίντερνετ αύριο .
Μόλις τώρα το άκουσα.
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,280 μηνύματα.
Ακόμα λινκ δεν έχω να βάλω αλλά πριν κανένα λεπτό στην ΕΡΤ ,στην εκπομπή της Τρέμη έλεγε ότι 2 με 5% παραπάνω έχει θνησιμότητα στα σίγουρα ο κορονοϊός απο τη γρίπη . Προσέξτε τι είπε.
2 με 5 % παραπάνω στατιστικά οι θάνατοι του κορονοϊού απο την γρίπη.Ακόμα ποσοστό στα σίγουρα θνησιμότητας για κορονοϊό δεν έχουμε ,αλλά απο ότι κατάλαβα μέχρι τα τώρα δεδομένα , ο κορονοϊός έχει παραπάνω θνησιμότητα (όσο και να λένε οι σαχλαμάρες το αντίθετο )τουλάχιστον 2 με 5 % απο τη γρίπη. Για την ώρα .Αυτό είπαν οι ειδικοί.Φαντάζομαι θα βγει και στο ίντερνετ αύριο .
Μόλις τώρα το άκουσα.
Μου αρέσει που λένε τα ΜΜΕ να μην υπάρχει πανικός οταν εκείνοι σκορπούν τον τρόμο.ΝΤΡΟΠΗ.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,441 μηνύματα.
Μου αρέσει που λένε τα ΜΜΕ να μην υπάρχει πανικός οταν εκείνοι σκορπούν τον τρόμο.ΝΤΡΟΠΗ.
Εννοείς δηλαδή να μην ενημερώνουν τα ΜΜΕ ; Να μην έχουν ειδικούς να μιλούν ; Δηλαδή να είμαστε στην άγνοια;Σύνελθε.
Το θέμα δεν είναι να μην τρομάξεις εσύ ,αν τρομάζεις εύκολα πήγαινε για νάνυ ,το ζητούμενο είναι να ξέρουμε.Την αλήθεια .Έχεις αναγάγει σαν ζήτημα προτεραιότητας να κοιμάσαι ήσυχα; Ε μην βλέπεις τίποτα .
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,865 μηνύματα.
H ενημέρωση είναι το βασικότερο. Μονο έτσι μπορεί να περιοριστεί και ίσως να παταχθει ο ιος. Ας μην αργοπορησουμε όπως οι Ιταλοί. Αλλιως σε καμμιά 15 μέρες θα έχουμε αρκετά κρούσματα.
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,280 μηνύματα.
Στην Ιταλία έγινε έγκλημα τελείως άσχετοι οι τύποι.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,865 μηνύματα.
Στο Ιράν προσπάθησαν αρχικα να το αποκρύψουν και την πάτησαν άγρια...
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
1 εργάσιμη χωρίς κρούσμα. Τελικά δεν έχουμε τόσο χαζούς πολιτικούς. :)
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,865 μηνύματα.
Αυτό είναι και το πρόβλημα. Ο ιος επωάζει απο 10 έως και 25 μέρες... Και σε όλο αυτό το διαστημα μεταδίδεται σε αλλους εντελώς ασυμπτωματικα.
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top