Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος


To πιο εφιαλτικό για μένα είναι αυτές οι εικόνες ,οι φωνές !Η Αιγυπτος πρεπει να εχει πολλα κρουσματα επισης. Εμεις ειχαμε 2 περιστατικα θετικα οπου ταξιδεψαν προσφατα στην Αιγυπτο.
Με ανησυχει η κατασταση στην πολιτεια της Ουασινγκτον. 6 θανατοι μεσα σε 2-3 ημερες. Πρεπει να κυκλοφορει ο ιος εκει εδω και καιρο. Ειμαι 1 ωρα δρομο απο εκει και θα επικρατησει πανικος. Ηδη απο τα σουπερμαρκετ εχουν εξαντληθει ζυμαρικα, κονσερβες, αλευρι, νερα, χαρτι υγειας, αντισηπτικα, οινοπνευμα. Τις προαλλες περιμενα 10-20 λεπτα για να βρω καροτσι.
Εγω παντως εχω προμηθευτει τροφιμα για να με κρατησουν 1 μηνα σε περιπτωση που χρειαστει να μπει ολο το κτιριο μου ή η γειτονια μου σε καραντινα.

Δείτε το .
Θερμή παράκληση :
Το video είναι ακατάλληλο δια ανηλίκους παρακαλείσθε να απομακρύνετε τα παιδιά απο την οθόνη.Υπάρχει κίνδυνος τρομοκράτησης over !
Βγαλμένο λες απο film επιστημονικής φαντασίας .Άν πριν λίγο καιρό με ρώταγες ότι το φανταζόσουν αυτό θα έλεγα ποτέ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant
Επιφανές μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος


Χωρίς χειραψίες οι διαπραγματεύσεις ΕΕ - Βρετανίας για το Brexit
Η δεύτερη ημέρα των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ενωση και το Ηνωμένο Βασίλειο για την μελλοντική τους σχέση ξεκίνησε σήμερα στις Βρυξέλλες χωρίς χειραψίες ανάμεσα στους διαπραγματευτές, λόγω της επιδημίας του νέου κορωνοϊού.
Σύμφωνα με πηγές των συνομιλιών, οι διαπραγματευτές «συμφώνησαν» να αποφύγουν τις χειραψίες για να περιορίσουν τον κίνδυνο μετάδοσης του νέου κινεζικού ιού.
Απολυμαντικά για τα χέρια έχουν τεθεί στη διάθεση της βρετανικής αποστολής, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.
![]()
Χωρίς χειραψίες οι διαπραγματεύσεις ΕΕ - Βρετανίας για το Brexit
Δεύτερη ημέρα επαφών στις Βρυξέλλες #CNNgrNewswww.cnn.gr

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Μόνο εγώ έχω δει τεράστια διαφορά με τον ΟΑΣΘ? Που παίρνω λεωφορεία σε ώρα αιχμής και επιτέλους δεν είμαι σαν παστη σαρδέλα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος


Κορονοϊός: Αρκεί η απομόνωση των κρουσμάτων για να ελεγχθεί η επιδημία; - Ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ απαντά
Γράφει ο Θάνος Δημόπουλος - Καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Πρύτανης ΕΚΠΑ
Μια καίρια τακτική πρόληψης για την ανάσχεση της μετάδοσης του κορονοϊού είναι η απομόνωση των κρουσμάτων και των στενών επαφών τους. Είναι όμως αυτό επαρκές? Την απάντηση μέσω μαθηματικής μοντελοποίησης προσπαθεί να δώσει ομάδα επιστημόνων από το Τμήμα Επιδημιολογίας Λοιμωδών Νόσων του London School of Hygiene and Tropical Medicine με πρόσφατη δημοσίευση (28/2/20) στο περιοδικό The Lancet Global Health. Για να κατανοήσουμε τη μεθοδολογία και τα αποτελέσματα της έρευνας ο Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής και Πρύτανης του ΕΚΠΑ Θάνος Δημόπουλος αναφέρει παρακάτω κάποιες βασικές έννοιες λοιμωξιολογικής επιδημιολογίας.
Ως χρόνος επώασης ορίζεται ο χρόνος από την αρχική ημερομηνία επαφής με την πηγή μετάδοσης έως την αρχική ημερομηνία εμφάνισης των συμπτωμάτων. Είναι λογικό ότι η απομόνωση των κρουσμάτων είναι λιγότερο αποτελεσματική για την ανάσχεση της επιδημίας εάν η μετάδοση της ιογενούς λοίμωξης αρχίζει πριν από την εκδήλωση των συμπτωμάτων.
Η αποτελεσματικότητα της απομόνωσης των κρουσμάτων και των επαφών τους στηρίζεται σε πέντε παράγοντες, ως ακολούθως:
1.Τον αριθμό των δευτερογενών λοιμώξεων που δημιουργεί κάθε νέα λοίμωξη (Ro). Πρακτικά, είναι ο αριθμός των ατόμων που θα νοσήσουν κατόπιν επαφής τους με ένα νέο κρούσμα.
2.Το ποσοστό της μετάδοσης που έχουμε πριν την εμφάνιση των συμπτωμάτων. Η μετάδοση πριν την εμφάνιση των συμπτωμάτων μπορεί να προληφθεί μόνο με την ιχνηλάτηση των επαφών των γνωστών κρουσμάτων, τον έλεγχο και την απομόνωσή τους.
3.Την αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα της ιχνηλάτησης των επαφών των γνωστών κρουσμάτων.
4.Τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων που προκαλεί μία λοίμωξη. Εάν τα κρούσματα έχουν ελάχιστα συμπτώματα ή καθόλου συμπτώματα δεν αναζητούν ιατρική βοήθεια.
5.Τον αριθμό των επαφών που έχουν τα κρούσματα πριν από την διάγνωση και την απομόνωσή τους.
Έλεγχος μιας επιδημίας επιτυγχάνεται με την απουσία νέων κρουσμάτων εντός 12 έως 16 εβδομάδων. Επιδημίες με πάνω από 5.000 συνολικά κρούσματα συνήθως δεν καθίσταται δυνατό να ελεγχθούν σε αυτό το χρονικό διάστημα.
Ο Καθηγητής Θάνος Δημόπουλος ανέφερε ότι οι ερευνητές αξιολόγησαν διαφορετικά σενάρια μεταβάλλοντας τις προαναφερθείσες μεταβλητές ώστε να διαπιστώσουν τη θεωρητική αποτελεσματικότητα των μέτρων απομόνωσης κρουσμάτων και στενών επαφών τους. Στο σενάριο με 5 αρχικά κρούσματα, αριθμό Ro=1.5 και 0% μετάδοση πριν την εμφάνιση συμπτωμάτων η επιδημία μπορούσε να ελεγχθεί ακόμα και με μικρό βαθμό ιχνηλασιμότητας των επαφών των κρουσμάτων. Ωστόσο, η πιθανότητα ελέγχου της επιδημίας μειωνόταν καθώς αυξανόταν ο αριθμός των αρχικών κρουσμάτων, ο αριθμός δευτερογενών λοιμώξεων (Ro) και το ποσοστό μετάδοσης πριν την εμφάνιση συμπτωμάτων. Στα περισσότερα σενάρια με αριθμό Ro = 1.5, ο έλεγχος της επιδημίας ήταν εφικτός με ιχνηλάτηση ακόμα και λιγότερο από το 50% των επαφών. Ωστόσο το ποσοστό αυτό αυξήθηκε σε πάνω από 70% για τα σενάρια με αριθμό Ro=2.5 και πάνω από 90% για αριθμό Ro=3.5. Εάν στα τελευταία σενάρια αυξανόταν ο αριθμός των αρχικών κρουσμάτων σε 40 ή περισσότερο και το ποσοστό της μετάδοσης πριν την εμφάνιση συμπτωμάτων, ο έλεγχος της επιδημίας ήταν ανέφικτος. Εννοείται ότι η καθυστέρηση από την έναρξη των συμπτωμάτων μέχρι την απομόνωση μειώνει επίσης την πιθανότητα ελέγχου της επιδημίας.
Σύμφωνα με τα έως σήμερα στοιχεία ο αριθμός των δευτερογενών λοιμώξεων (Ro) για τον Covid-19 είναι 2-3, ενώ το ποσοστό της μετάδοσης από τους ασυμπτωματικούς φορείς δεν έχει καθοριστεί, όπως εξήγησε ο Καθηγητής Θάνος Δημόπουλος. Γι’ αυτό ακριβώς έχει μεγάλη σημασία η απομόνωση των πρώτων κρουσμάτων στη χώρα μας και η ενδελεχής ιχνηλάτηση των επαφών τους ώστε να διατηρήσουμε τον αριθμό των κρουσμάτων σε χαμηλά επίπεδα. Επιπλέον, τονίζουμε την ανάγκη τήρησης των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και την επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ επί υποψίας συμπτωμάτων ώστε να μειωθεί ο χρόνος από τη συμπτωματολογία έως την απομόνωση. Υπό προϋποθέσεις, λοιπόν, η απομόνωση των κρουσμάτων και των επαφών τους μπορεί να ελέγξει την επιδημία του νέου κορονοϊού ή τουλάχιστον να αναχαιτίσει τη δυναμική μετάδοσης ώστε να κερδίσουμε πολύτιμο χρόνο εν αναμονή έγκρισης ειδικών θεραπειών και εμβολίων.

Κορονοϊός: Αρκεί η απομόνωση των κρουσμάτων για να ελεγχθεί η επιδημία; - Ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ απαντά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος


Δεν είμαι σίγουρη γιατί πλέον το κόβω περπατώντας αλλά ίσως οι ηλικιωμένοι να σταμάτησαν τις βόλτες στο κέντρο γιατί φοβούνται μη κολλήσουν. Τι να πω.Μόνο εγώ έχω δει τεράστια διαφορά με τον ΟΑΣΘ? Που παίρνω λεωφορεία σε ώρα αιχμής και επιτέλους δεν είμαι σαν παστη σαρδέλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Δε ξέρω αν είναι και θέμα τύχης, αλλά ναι πλέον επιβιώνεις τουλάχιστον στο λεωφορείο.Δεν είμαι σίγουρη γιατί πλέον το κόβω περπατώντας αλλά ίσως οι ηλικιωμένοι να σταμάτησαν τις βόλτες στο κέντρο γιατί φοβούνται μη κολλήσουν. Τι να πω.![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος


Έλεγαν επίσης να είμαστε υπεύθυνοι και να ακολουθούμε τις οδηγίες , σεβόμενοι τις ευάλωτες κατηγορίες συμπολιτών μας και για να μην κλατάρει το σύστημα υγείας.Και ότι πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγουμε την επιδημία στην Ελλάδα .Για αυτό και να μην κάνουμε του κεφαλιού μας.
Δυστυχώς ζουν ανάμεσα μας ο ανεύθυνοι και οι σαχλαμάρες ,μιλώντας γενικά (

Δεν έχουν αξία οι ζωές αυτών των ανθρώπων .Έτσι λένε ότι κινδυνεύουν μόνο κάποιες ομάδες ανθρώπων.Στην τελική σημασία έχει αν αυτοί είναι ασφαλείς ή έστω νιώθουν ασφαλέις.Ποιός χέστηκε τώρα για τα γερόντια και τους καρκινοπαθείς ;
Στην τελική τα νούμερα μόνο για νούμερα νοιάζονται.
Ναι ναι αυτό ακριβώς είναι.
Εντάξει νοιάζονται όμως και να βγούν τα στατιστικά τους αληθινά ή η είδηση που λένε , λες και με οποιαδήποτε στατιστικά δεν υπάρχουν θύματα,τζογαδόροι κανονικοί τι να πει κανείς;

Ας είναι.Όλοι κρινόμαστε .
Η είδηση που ήθελα να βάλω .
Κορονοϊός: Στα 2.263 τα κρούσματα στην Ιταλία - 79 νεκροί
Στα 2.263 έχουν φτάσει τα συνολικά κρούσματα του κορονοϊού στην Ιταλία, ενώ οι νεκροί μέχρι στιγμής ανέρχονται στους 79.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία των ιταλικών αρχών τα κρούσματα του κορονοϊού στην χώρα είναι 2.263. Οι νεκροί έφτασαν τους 79, ενώ οι ασθενείς που έγιναν καλά είναι 170.
Σε νοσοκομείο της Πάντοβας, στην περιφέρεια Βένετο, ένας χειρούργος προέκυψε θετικός στον ιό, όπως και ένα νεογέννητο κοριτσάκι στο Μπέργκαμο της Λομβαρδίας.
Οι ειδικοί δηλώνουν ότι στην αρχή της επόμενης εβδομάδας ευελπιστούν να αρχίσει να μειώνεται η διάδοση του κορονοϊού και ότι θεωρούν βασικής σημασίας να τηρείται, στα καφέ μπάρ, η απόσταση ενός μέτρου μεταξύ των πελατών.
Σε ότι αφορά την κόκκινη ζώνη της Λομβαρδίας στην οποία βρίσκονται σε απομόνωση τέσσερις γιατροί στους οποίος μεταδόθηκε ο ιός ενώ εργάζονταν, προς το παρόν εστάλη για να τους αντικαταστήσει μόνον ένας συνάδελφός τους. Λόγω της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης, δε, αποφασίσθηκε και η αναβολή, κατά δυο μήνες, του ιταλικού φεστιβάλ κρασιού Vinitaly.
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε, τέλος, αυτή την ώρα συνομιλεί με τις πολιτικές δυνάμεις που τον στηρίζουν, για να καθοριστούν λεπτομερειακά τα νέα μέτρα στήριξης των κατηγοριών που επλήγησαν από την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω του κοροναϊού.
Αναμένεται να εγκριθούν, πιθανότατα, αύριο το απόγευμα και να περιέχουν οικονομική βοήθεια ύψους περίπου 3,5 δισεκατομμυρίων ευρώ.
![]()
Κορονοϊός: Στα 2.263 τα κρούσματα στην Ιταλία - 79 νεκροί
Στα 2.263 έχουν φτάσει τα συνολικά κρούσματα του κορονοϊού στην Ιταλία, ενώ οι νεκροί μέχρι στιγμής ανέρχονται στους 79.www.news247.gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant
Επιφανές μέλος


Απο τους 52 που ηταν χθες. Αρκετά μεγάλη αύξηση...ενώ οι νεκροί μέχρι στιγμής ανέρχονται στους 79.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος


2 με 5 % παραπάνω στατιστικά οι θάνατοι του κορονοϊού απο την γρίπη.Ακόμα ποσοστό στα σίγουρα θνησιμότητας για κορονοϊό δεν έχουμε ,αλλά απο ότι κατάλαβα μέχρι τα τώρα δεδομένα , ο κορονοϊός έχει παραπάνω θνησιμότητα (όσο και να λένε οι σαχλαμάρες το αντίθετο )τουλάχιστον 2 με 5 % απο τη γρίπη. Για την ώρα .Αυτό είπαν οι ειδικοί.Φαντάζομαι θα βγει και στο ίντερνετ αύριο .
Μόλις τώρα το άκουσα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος


Μου αρέσει που λένε τα ΜΜΕ να μην υπάρχει πανικός οταν εκείνοι σκορπούν τον τρόμο.ΝΤΡΟΠΗ.Ακόμα λινκ δεν έχω να βάλω αλλά πριν κανένα λεπτό στην ΕΡΤ ,στην εκπομπή της Τρέμη έλεγε ότι 2 με 5% παραπάνω έχει θνησιμότητα στα σίγουρα ο κορονοϊός απο τη γρίπη . Προσέξτε τι είπε.
2 με 5 % παραπάνω στατιστικά οι θάνατοι του κορονοϊού απο την γρίπη.Ακόμα ποσοστό στα σίγουρα θνησιμότητας για κορονοϊό δεν έχουμε ,αλλά απο ότι κατάλαβα μέχρι τα τώρα δεδομένα , ο κορονοϊός έχει παραπάνω θνησιμότητα (όσο και να λένε οι σαχλαμάρες το αντίθετο )τουλάχιστον 2 με 5 % απο τη γρίπη. Για την ώρα .Αυτό είπαν οι ειδικοί.Φαντάζομαι θα βγει και στο ίντερνετ αύριο .
Μόλις τώρα το άκουσα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος


Εννοείς δηλαδή να μην ενημερώνουν τα ΜΜΕ ; Να μην έχουν ειδικούς να μιλούν ; Δηλαδή να είμαστε στην άγνοια;Σύνελθε.Μου αρέσει που λένε τα ΜΜΕ να μην υπάρχει πανικός οταν εκείνοι σκορπούν τον τρόμο.ΝΤΡΟΠΗ.
Το θέμα δεν είναι να μην τρομάξεις εσύ ,αν τρομάζεις εύκολα πήγαινε για νάνυ ,το ζητούμενο είναι να ξέρουμε.Την αλήθεια .Έχεις αναγάγει σαν ζήτημα προτεραιότητας να κοιμάσαι ήσυχα; Ε μην βλέπεις τίποτα .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant
Επιφανές μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant
Επιφανές μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos
Επιφανές μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant
Επιφανές μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos
Επιφανές μέλος


Σε 25 μέρες θα έχουμε Απρίλη και ο ιός θα αδρανοποιηθεί. Κούλαρε.Αυτό είναι και το πρόβλημα. Ο ιος επωάζει απο 10 έως και 25 μέρες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 23 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.