φυσικά και έχει παραπάνω γνώσεις από μένα.
Είναι λοιμωξιολόγος υποειδικότητα Παθολογίας...
απλά απαντάει safety...
επρεπε να πει για τον τύπο της μάσκας, πόσο πρέπει να αλλάζουμε την μάσκα κοκ . όπως βλέπετε η χειρουργική μάσκα δεν προστατεύει και ιδιαίτερα

αλλά αν βγει και το πει αυτό θα αρχίσει πάλι πανικός οπότε μιλάει safety. Όπως και οι άλλοι.
Προσωπικά είμαι κατά της χειρουργικής μάσκας... γιατί πιστεύω ότι αν δεν την αλλάζεις συχνά ειναι πιο επικίνδυνη από το να μην έχεις καθόλου. (αν κάποιος έχει και την αλλάζει ανά δύωρο χωρίς να την βγάζει κάθε λίγο πάσο αυτό που κάνουν οι χειρουργοί δηλαδή).
Όταν την έχεις δημιουργείται υγρασία μέσα, όταν την βγάλεις και δεν την αλλάζεις μεταφέρεις τα μικρόβια από το χέρι στην μάσκα και μετά στο πρόσωπο. Αν την βγάλεις ακουμπήσει στο πουλόβερ ή στο μέτωπο και την ξαναβάλεις πάλι διασπορά. Η φύση έχει προνοήσει ώστε να μας προστατεύει για μικρόβια μόνη της αν μας προστάτευε η μάσκα θα είχαμε ενσωματωμένη μάσκα στο γονίδιωμα μας.
Την βάζουμε όσο ερχόμαστε σε επαφή με τους γύρω μας και στην επόμενη επαφή με άλλο ανθρωπο την αλλάζουμε πλέονοντας πρώτα τα χέρια μας δεν την κάνουμε προέκταση του σώματος μας.

(είναι λογικά αυτά που λέω παιδιά τώρα ο ΕΟΔΥ και ο ΠΟΥ ας πούνε ότι θέλουν)
δε λέω οτι έχω παραπάνω γνώσεις από αυτούς ούτε ότι ειμαι πιο εξυπνος..
Για να φτάσουν εκεί που φτάσανε παιδιά εχουν πολλές γνώσεις απλά απαντάνε safety