Περίπλοκη κατάσταση

Str30

Νεοφερμένος

Ο Str30 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλησπέρα σας.
Δεν ξέρω τι με ανάγκασε να μπω εδώ και να ακούσω γνώμες. Τα πραγματσ έχουν ως εξής.Γνωρισα μια κοπέλα στην δουλειά μου πριν 2 μισή μήνες. Μετά από κάτι μέρες έκανα κίνηση και είδα ανταπόκριση. Βγήκαμε για καφέ ο καφές έγινε ποτό θάλασσα μέχρι που έγινε και το ερωτικό κομμάτι.Η συγκεκριμένη κοπέλα μου είχε αναφέρει στις αρχές αφού βγηκαμε μια φορά ότι είχε κρατήσει μια επικοινωνία με ένα άτομο στην Κρήτη που δούλευε πέρυσι και ότι ήθελε να φανεί ειλικρινής ότι έπρεπε να μου το πει. Εγω η αλήθεια είναι ότι ξενέρωσα αλλά είπα να το παλέψω γιατί μου άρεσε πάρα πολύ . Όταν πέρασε περίπου ένας μήνας κάναμε μια συζήτηση της ξεκαθάρισα όλα μου τα συναισθήματα και της είπα ότι θέλω να είμαστε μαζί μου είπε και αυτή ότι θέλει αλλά πρώτα να σταματήσει την επικοινωνία που είχε . Για να μην λέω πολλά πέρασαν αρκετές μέρες το καλοκαίρι κατέβηκε στην Κρήτη εγώ ήμουν σε άσχημη κατάσταση γιατί δεν ήξερα αν θα βρεθεί με εκείνον . Όταν γύρισε μου είπε ότι την βρήκε αυτός τυχαια στο μαγαζί που πήγε και της ζήτησε να πουν ένα τελευταίο αντίο και αυτή αρνήθηκε. Όταν γύρισε από Κρήτη εγώ έκανα το λάθος να δω το κινητό της κρυφα και είδα κλήσεις από αυτόν πολλές κλήσεις . Ένιωσα ότι με κοροιδευει. Κάποια στιγμή τσακώθηκα μαζί της για αυτό το λόγο χωρίς να καταλάβει ότι είδα το κινητό της αλλά τα ξαναβρήκαμε . Μετά από 2 βδομάδες ξανά έκανα το λάθος να δω φωτογραφίες στο κινητό και είδα μαζί του ενώ ήταν στην Κρήτη και εκεί είπα τέλος . Έκανα συζήτηση της ζήτησα να δω το κινητό αυτή αρνήθηκε με τα πολλά μου εδειξε φωτογραφίες αλλά όχι αυτές που ήθελα . Εν συνεχεία σταματήσαμε να μιλάμε και επειδή γιορταζε στις 15 είπα να στείλω ένα ξερό χρόνια πολλά . Από κει και πέρα ξεκινήσαμε πάλι να βγαίνουμε και παρατήρησα ότι έχει βάλει κωδικούς στο τηλέφωνο της παντού. Στα μηνύματα στις φωτογραφίες ακόμα και στις κλήσεις . Όταν είμαστε μαζί μπορεί να είμαστε και 2 μέρες μαζί το τηλέφωνο της χτυπάει από εκείνον. Πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαινει. Μου έχει πει ότι της αρέσω στο παρελθόν ότι όταν ξεκαθαρίσει θα είμαστε μαζί αλλά ακόμα δεν έχει πει τίποτα. Αλλά βγαίνουμε κάνουμε σεξ αλλά σχέση δεν έχουμε . Κάποιοι θα πουν ωπα. Δεν είναι έτσι όταν είσαι σε σχέση κάνεις πολλά πράγματα ακόμα πολλοί το γνωρίζουν.δεν θέλω να ξαναμπω στην διαδικασία να ψάχνω κωδικούς για να δω αν με κοροιδευει αν μου λέει ψέματα και να χαλάστω. Δε λίγες μέρες κλείνουμε γνωριμία 3 μήνες.δεν ξέρω τι να κάνω είμαι φουλ ερωτευμένος την σκέφτομαι όλη μέρα κάθε μέρα και δεν ξέρω τι να κάνω . Να περιμένω λίγο καιρό ακόμα να δω αν θα μου πει για σχέση ; Να της το πω εγώ και αν αρνηθεί να την στείλω ; Να την ρωτησω τελικά αν σταμάτησε η επικοινωνία χωρίς φυσικά να μπορώ να πιστέψω 100 τις εκατό αν λέει αλήθεια . Παρακαλώ πείτε μου γνώμες .
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Το τηλέφωνό της ΔΕΝ χτυπάει από εκείνον *
 

mariannouli

Νεοφερμένος

Η mariannouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Φιλε τα πράγματα ειναι πολυ εύθραυστα.Το πιο πιθανό ειναι οτι οκ σε γουσταρει αλλα οχι τοσο οσο.Αφησε της χωρο κ χρόνο κ θα ξεκαθαρίσουν ολα (αν δεν χουν ηδη δηλαδή που έχουν😝)
 

ag97

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ag97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα.
Πηδιεται και με τους 2 σας.Ξεκαθαρισε της οτι δε ψηνεις να την μοιραζεσαι και οτι εχεις εναλλακτικη ετοιμη (ακομα και αν δεν εχεις).Μην την αφησεις να σου παρει τον αερα (που ηδη κανει οτι γουσταρει).Εκει θα φανει αν οντως σε θεκει για κατι πιο σοβαρο και φυσικα αν αξιζει να ειναι και στη ζωη σου.
 

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
Συγγνώμη, τι πάει να πει έκανες και ξαναεκανες το "λάθος" να ψάξεις το κινητό της; Συνειδητή επιλογή είναι, άσχετα αν δε σε τιμά καθόλου.

Από εκεί κι έπειτα, εφόσον μιλάμε για ένα άτομο που σου έχει πει ψέματα στο παρελθόν και όλα δείχνουν ότι θέλετε διαφορετικά πράγματα, νομίζω το καλύτερο είναι να κάνεις μια κουβέντα ξεκαθαρίσματος, απλά, ωραία κι αντρίκια. Πες της κάτι του στυλ "ξέρεις, δεν είμαι πλέον σε φάση/ηλικία που να χαζοπερνάω την ώρα μου με διάφορες, ψάχνω μια κοπέλα για κάτι πιο σταθερό. Γι αυτό αν θες κάτι διαφορετικό, το σέβομαι και το καταλαβαίνω απόλυτα αλλά δεν θα μπορούμε να βρισκόμαστε πλέον".

Αυτά δεν είναι ανάγκη να της τα πεις αύριο, αλλά αν δεις ότι της αρέσει αυτό το φλου και δε δείχνει να δένεται καθόλου μαζί σου, πιστεύω είναι το δέον. Και γενικά όσον αφορά τις γυναίκες, καλό είναι να είσαι ευθύς, αποφασιστικός και να μην υιοθετείς μικροπρεπείς συμπεριφορές όπως ψαχούλεμα ή "δείξε μου το κινητό σου αλλιώς δε σε πιστεύω". Σε κάνουν να δείχνεις λίγος.
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27,877 μηνύματα.
Καλησπέρα σας.
Δεν ξέρω τι με ανάγκασε να μπω εδώ και να ακούσω γνώμες.

Θα σου πω εγω τι σε ανάγκασε να μπεις εδω και να ακούσεις γνώμες.

Η εσωτερική σου φωνή που ξέρει ότι πας σε λάθος κατεύθυνση, μα ο έρωτας σε έχει τυφλώσει.

Είπε το παλικάρι από πάνω μου, ο ag97, ότι η τύπισσα παίζει μπάλα και με τους δυο σας. Πολύ πιθανό εως βέβαιο, και μπορεί να μην είστε και δυο μόνο.

Δεν μας ενδιαφέρει όμως αυτό. Μα θα μου πεις, τρέλες σου λέω, φυσικά και μας ενδιαφέρει, είναι η γυναίκα που έχεις ερωτευτεί, σωστά;

Λάθος.

Δεν πρέπει να σε ενδιαφέρει τίποτε παραπέρα από το γεγονός ότι αυτή η γυναίκα δεν σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια. Σου βγάζει έναν άσχημο ντετεκτιβίστικο εαυτό και αυτό ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ δεν είναι υγιές, όπως επίσης υγιές δεν είναι να πρέπει να χρειάζονται τέτοιες μέθοδοι για να εκμαιεύεται η αλήθεια σε μια σχέση. Η αλήθεια πρέπει να πηγάζει απο τα δυο άτομα, αβίαστα, πρόθυμα και ειλικρινά.

Δεν το έχεις αυτό σε αυτή τη σχέση σου. Γιατί για σχέση πρόκειται και σχέση θέλεις, άσχετα αν η κοπέλα ικανοποιείται με προσκαιρο σεξ και το να περνάει το χρόνο της μαζί σου όσο προσπαθεί να γιατρέψει τη σχέση που πραγματικά θέλει με τον κρητικό.


Μην κάνεις καμία κουβέντα, κόψτην και απο σεξ και απ όλα και βρες την επόμενη. Προχώρα παρακάτω.


Είναι τόσο εύκολο που όταν βρεις πραγματικά μια καλή κοπέλα που να πηγαίνει καλά στα μυαλά της και θα σε σέβεται όσο θα τη σέβεσαι κι εσυ, θα αναρρωτιέσαι πόσο ανόητο ήταν που αγχωνόσουν για την κάθε μια που σε γέμιζε αμφιβολίες και είχε αισχρές συμπεριφορές. Και θα βλαστημάς που καθόσουν και αγχωνόσουν αλλά και τα ανεχόσουν.

Το μόνο πράγμα για το οποίο πρέπει να αγχώνεται κανείς είναι θέματα υγείας ή βιοπορισμού. Γυναίκες ή άντρες, στην επόμενη γωνία κι άλλοι.

Θες να με ακούσεις; Κάτι ξέρω που στο λέω.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,589 μηνύματα.
Τι γνώμες να σου πούμε βρε φιλε; :P

Η καλή μέρα απο το πρωί φαινεται.
Χωριό που φαινεται κολαούζο δεν θέλει.

Η γκομενα αυτη ειναι κολλημένη με εναν Κρητικο αλλα σου λέει μαλακιες πως δηθεν αυτος την πλησιάζει για να μην εκτεθει. Σκέψου οτι κατέβηκε Κρητη χωρις να έχει δουλειές για να βρεθει με αυτον. Νταξ δεν θα το παραδεχτει αυτο αλλα έτσι θα ειναι. Μπορεις να το μάθεις. Και αυτο δινει και την απάντηση χωρις καν να ψάξεις το κινητο της... εκτος και αν θέλεις να πέσεις σε καμια τσοντα live. Το οποιο βεβαια δεν εχεις και κανενα δικαιωμα να το κανεις. Χωρις την άδεια της.

Τωρα για το άλλο που χεις ερωτευτει , προφανως εχεις ερωτευτει το λάθος άτομο οπως φαινεται , δεν εχουμε να σου πουμε εμεις κάτι σε αυτο. Αρκετοι και αρκετές το παθαιναν ή το παθαινουν ή θα συνεχιζουν να το παθαινουν ... ευτυχως εγω απο τα 25 και μετά έλεγχα πλήρως τον ερωτικο τομέα, τωρα ειμαι 34. Και κάποια να μου άρεσε πολύ αν έβλεπα μαλακιες έπαιρνε το πουλο με συνοπτικές διαδικασιες.

Και πιστευω αυτο ειναι μια μοναδική ικανοτητα την οποια πρέπει να καλλιεργήσεις για να εισαι μάγκας, ελευθερος και ανεξάρτητος σε αυτο το τομέα.

Για μένα κακώς έστειλες τον 15 Αυγουστο. Εγω δεν θα ασχολιόμουν κάν απο ένα σημείο και μετά. Το οτι θέλει το Κρητικο δεν ειναι δικο μου προβλημα. Μπορει να ειναι και κακασχημος. Εσυ γνωρισες κάποια, βγήκατε ,πέρασες καλά ... δεν βγήκε για κάτι παραπανω τέλος. Παιρνεις μια αποφαση και το λήγεις.

Το οτι κάποια μπορει να εχει κακο χαρακτηρα δεν ειναι δικό σου προβλημα.... το οτι κάποια δεν θέλει να ξεκολησει και να προχωρησει σε εναν τομέα δεν ειναι δικο σου προβλημα επισης. Πχ παλαιοτερα ειχα γνωρισει κάποια που δεν μπορουσε να αποφασισει αν θα προχωρήσουμε σε κάτι ενω βρισκομασταν ηδη 2 μήνες. Απο εκει και επειτα δεν θα κάτσω να ασχοληθώ. Οπου ακουω βλακειες φευγω. Δεν ειμαστε τωρα σε ηλικια εσυ εισαι 30 εγω 34 να παιζουμε....

Ένας γνωστος μου λέει προχθές... να εχω γνωρισει μια απο το Ιντερνετ ... και ολο μου λεει θα βρεθουμε και της αρέσω και ακομη δεν έχουν ανταλλάξει κινητα. Μιλάνε 1.5 μήνα.... ελα του λέω τωρα ντάξ λήξτο. Εκτος και αν σ αρεσει να την παιζεις απο το Ιντερνετ με κάποια που σου παριστάνει την παρθένα. Γενικά να έχεις κάποια κριτηρια στη ζωη σου... πχ μην κάθεσαι να ασχολεισαι περισσοτερο απο μια βδομάδα με μια τελειως αγνωστη χωρις κινητο απο το Ιντερνετ.... μην κάθεσαι να ασχοληθεις περισσοτερο απο δυο εβδομάδες με κάποια που βγαινετε αλλα το πράγμα δεν το βλέπεις να πηγαινει κάπου.... και μην κάθεσαι να ασχολεισαι περισσοτερο με κάποια που ηδη πηδιέστε 2-3 μήνες και επισης δεν το βλέπεις να πηγαινει κάπου.

Καλή τύχη.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Guest 712911

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αν ο άλλος ξέρει τι θέλει στη ζωή του, δε χρειάζεται χρόνος για να ξεκαθαρίσει/σταματήσει μία σχέση. Αυτό ως απάντηση στη δικαιολογία που σου λέει ότι "θέλει χρόνο για να σταματήσει την επικοινωνία με τον Κρητικό". Η τύπισσα φαίνεται ότι το παίζει σε διπλό ταμπλό επειδή βλέπει ότι την παίρνει να φέρεται έτσι ή - για να στο θέσω διαφορετικά - επειδή ΕΣΥ της δίνεις αυτό το δικαίωμα. Εάν εκτιμάς και αγαπάς τον εαυτό σου πραγματικά, οφείλεις να βάλεις ένα τέλος.

Edit: Και κατέβηκε στην Κρήτη για να "λήξει" την σχέση με τον άλλον; :angelnot: :hehe: Μη τρέφεις αυταπάτες.
 

Str30

Νεοφερμένος

Ο Str30 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Όχι στην Κρήτη θα πήγαινε έτσι κι αλλιώς όπως κάθε χρονο στην αδερφή της που είναι παντρεμένη με παιδάκι
 

Guest 712911

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Όχι στην Κρήτη θα πήγαινε έτσι κι αλλιώς όπως κάθε χρονο στην αδερφή της που είναι παντρεμένη με παιδάκι

Έχεις αναφέρει ότι κλείνετε γνωριμία 3 μήνες. Πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι ισχύει αυτά που λέει; Αλλά και να ισχύουν, μόνο και μόνο το γεγονός ότι δεν ξεκαθάρισε τα πράγματα ΠΡΙΝ πάει στην Κρήτη, ε για μένα είναι red flag. :giveup:

Γενικά, δεν αξίζει να ασχολείται κανείς με ανθρώπους που είναι κολλημένοι με πρώην.
 

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Σε παίζει σκοτσέζικο ντουζ, μια ζεστη, μια κρύο, μια θέλω μια δε θέλω, μια έτσι μια γιουβέτσι. Γι αυτό κόλλησες με τα μούτρα. Μαστορισσα η τύπισσα αν μη τι άλλο.

Τώρα βέβαια δεν είσαι και ο κερατάς γγια να αντιδράς έτσι, ο κερατάς είναι ο Κρητικός. Εσύ είσαι ο κούκος που θέλησε να γίνει ταρανδος, ωραίο ζώο αλλά παραμύθι με κακό τέλος.

Δωστης λίγο ακόμα χρόνο, προσπαθεί να υπολογίσει αν την συμφέρει να κάνει τη μετάβαση των κερατων. Αργεί γιατί έχει αργό CPU, μην κοιτάς που στο μανοπουλέισο είναι Κεντερης, εκει έχει ντεντικειτεντ τσιπακι.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,589 μηνύματα.
Όχι στην Κρήτη θα πήγαινε έτσι κι αλλιώς όπως κάθε χρονο στην αδερφή της που είναι παντρεμένη με παιδάκι

Ναι, και την πήρε τωρα αυτην ο πονος να πάει να δει την αδερφή της με το παιδάκι και τον άντρα της στη Κρητη. Τέσπα.

Εγω πιστευω πως πρέπει να αναπτυξεις τη ψυχολογια "Οτι ηταν να πάρω απο αυτην το πήρα" βγήκατε, περασατε καλά , κάνατε σέξ. Δεν νομιζω οτι αυτη η γυναικα εχει να σου δώσει κάτι περισσοτερο.

Εγω στη θέση σου θα εκοβα και αν ήθελε αυτη θα ξαναπαιρνε. Θα ξαφανιζομουν 4-5 μέρες τελειως. Αν της λειψεις και θέλει καλως... με το ζορι δε γινεται τιποτα. Γάμησε και τις φασαριες και το ψαξιμο στα κινητα... δεν ειναι υποχρεωμενη να δεχθει έλεγχο στο κινητο της απο σένα. Για αυτο και το έκλεισε.

Εισαι 30 χρονων. Γινε πιο ανεξάρτητος, οποια θέλει έρχεται οποια δε θέλει χεστήκαμε. Άσε τους ερωτες και κοιτα να ψάξεις την καλυτερη επιλογη για σενα... μη μπερδευεσαι σε θολά νερά. Ενας Κρητικος τωρα... που ακομη δεν έχουν τελειωσει και θα σου πει και ΑΝ .... μαλακιες. Και τι δουλειά κανει αυτη... κανει τιποτα σοβαρο στη ζωη της; 30 εισαι πλέον ολα πρέπει να τα σκέφτεσαι. Αν θές κάτι σοβαρο και σχέση.

Πες εγω δε περιμένω άλλο. Ειμαι πολύ καλος για να ειμαι στην αναμονή. Οταν ξεκαθαρισεις πάρε με κ βλέπουμε. Γειά σου.

Κάνε αυτη την εξηγα και ασε τωρα τα σοφτ ειμαι ερωτευμενος και τη σκέφτομαι συνέχεια.... αν βεβαια συνεχισεις σε αυτο το μοτιβο. Καλα θα σου κάνει και αυτή. Να ξηγιέται έτσι. Βρισκουν και τα κάνουν.

Οπως βρήκαν κάτι τυπισες τις προάλλες και ειπαν σε εναν φιλο ενος φιλου μου που ειχαν βγει μαζι "Δεν μπορουμε να δινουμε το κινητο μας στον καθενα"

Καλα να παθει αυτος γιατι πηγε και κέρασε ενα τραπεζι με 2 τυπισες τις οποιες δεν ήξερε για να πιάσει γνωριμια.

Αυτες ηταν οι ντιβες βλέπεις. Η μια φοιτητρια νομικης ακομη και η άλλη σερβιτορα σε καφετέρια. Οχι πως έχω κάτι με τις δουλειές αλλα ρε φιλε δεν απαντάς και έτσι.Στη τελική δινεις το κινητο σου και μετά το σηκώνεις και λές με συγχωρεις αυτη τη περιοδο έτυχε κάτι εκτακτο δεν μπορω και δεν ειμαι διαθεσιμη. Δεν καταλαβα ο Εισαγγελέας του Αρειου Πάγου εισαι; που δε δινεις το κινητο σου στο καθένα... αυριο μεθαυριο θα παρακαλας για ενα αυτοφωρο μεταξυ 2 χωριαταρεων που βριστηκαν να τους αναλάβεις εξω απο την Ευελπιδων ! Την ειδαν ολοι Κουγιας απο 25 χρονων κυκλοφορουνε Κοστουμαρισμένοι στη Σοφοκλέους ! Χαχα ας χαλαρωσουμε λιγο κάποιοι κ κάποιες.

Νταξει μια εμφανιση έχουν κάποιες ενω ειναι μικροαστες και λογω του ινσταγκραμ νομιζουν οτι ειναι η Ριτα Όρα. Δηλαδη έλεος. Αλλα δε φταινε αυτες ... το παλικάρι εφταιξε. Ποτέ δε κερνάς πριν γνωρισεις κάποια , ουτε μετα. Μονο αν βγειτε. Και αφου πρωτα εχετε πιασει συζητηση καιέχεις πάρει πρέφα οτι δεν ειναι σαχλοκουδουνο.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,589 μηνύματα.
Όπα, δεν το κατάλαβα αυτό, γιατί "ντίβες"; Εκείνες πήγαν να τους την πέσουν για να δεχθούν κέρασμα και μετά είπαν όχι; Προφανώς και δεν μπορούν να δίνουν τον αριθμό τους σε όποιον τις κερνάει. Για εκείνες ο φίλος φίλου σου ήταν όντως ο "καθένας", γιατί τις προσέγγισε με τον πιο πεζό κι επιφανειακό τρόπο, που δείχνει ότι κι εκείνος τις έβλεπε σαν την "καθεμιά". Και ειδικά στην περίοδο των σοσιαλ, ο αριθμός του κινητού είναι ένα στοιχείο που το μοιραζόμαστε με πολύ λίγα άτομα πλην των επαγγελματικών συναλλαγών.

Ή μήπως έπρεπε να αρνηθούν το κέρασμα μέχρι τέλους; Γιατί εγώ που πήγα να το κάνω αυτό μια φορά, πάλι μου είπε ο τότε τύπος κάτι του στυλ "Είναι αγενές να θέλει κάποιος να κάνει μια ευγενική χειρονομία προς το μέρος σου κι εσύ να μην τη δέχεσαι, κατάλαβα ότι δε θες να στην πέσω αλλά τουλάχιστον ένα σφηνάκι μπορείς να το δεχτείς κι ας μην το πιεις" και βγήκα πάλι η "ντίβα" της υπόθεσης. Όταν προσεγγίζετε μια γυναίκα προφανώς και παίζει το ενδεχόμενο της απόρριψης, δεν υπάρχει λόγος να της κρεμάτε κουδούνια μετά.

Αυτος καλα να πάθει γιατι ηταν βλάκας. Πληρωσε τα ωραια του λεφτά για να σκεφτούν κάποιες οτι τις προσεγγισε με τον πιο πεζο και επιφανειακο τρόπο :P εγω θα τα κρατουσα να κεράσω το φιλο μου οχι κάποιες τυχαιες-αγνωστες τις οποιες δεν ξέρω.

Βλακας ειναι , το ειπα εξαρχής. Και το ειπα και στον φιλο μου... του λέω "Με μενα οποτε εβγαινες δεν εκανα τέτοιες ανοησιες". Τσιμπουσες φβ και κινητα χωρις να πληρώνεις κερασματα.

Στη τελική ας μην έδινε το κινητο της και ας έλεγε με συγχωρεις αλλα έχω αγορι. Ευχαριστουμε πολύ ομως ησουν πολυ ευγενικος. Και οχι "Δε δινω το κινητο μου στο καθένα" το προσβάλλεις τον άλλον.

Αλλα καλα να παθει και αυτος πάει και κερνάει την κάθε άσχετη για να του μιλάει και με αγένεια. Ελπιζω να πηρε το μάθημα του.

Και για την ιστορια για μένα επισης τυχαια ειναι μια απλή φοιτητρια της Νομικης ή της ΑΣΟΕΕ ή του ΕΜΠ και ας ειναι και εμφανισημη. Επειδη τη κυνηγάει ο Δαπιτακος γλειφτης της σχολής να την πάρει στο τραπέζι του στα μπουζουκια. Δεν μου λέει κάτι. Να ερθει σε μενα με υφάκι να μου πει εισαι "Ο καθενας..." μην τα ισοπεδώσουμε και ολα ! Δεν τον ξέρεις τον άλλον. Ετσι πλησιαζα εγω την οποιανδηποτε. Κερασματα και γλειψιματα δεν ειχε. Οποια μπορουσε να κανει μια νορμαλ κουβεντα με εναν άγνωστο , και ηθελε και κάποια επαφή στη συνέχεια. Ναι γιατι οχι. Απλά τα πραγματα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Str30

Νεοφερμένος

Ο Str30 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Ναι, και την πήρε τωρα αυτην ο πονος να πάει να δει την αδερφή της με το παιδάκι και τον άντρα της στη Κρητη. Τέσπα.

Εγω πιστευω πως πρέπει να αναπτυξεις τη ψυχολογια "Οτι ηταν να πάρω απο αυτην το πήρα" βγήκατε, περασατε καλά , κάνατε σέξ. Δεν νομιζω οτι αυτη η γυναικα εχει να σου δώσει κάτι περισσοτερο.

Εγω στη θέση σου θα εκοβα και αν ήθελε αυτη θα ξαναπαιρνε. Θα ξαφανιζομουν 4-5 μέρες τελειως. Αν της λειψεις και θέλει καλως... με το ζορι δε γινεται τιποτα. Γάμησε και τις φασαριες και το ψαξιμο στα κινητα... δεν ειναι υποχρεωμενη να δεχθει έλεγχο στο κινητο της απο σένα. Για αυτο και το έκλεισε.

Εισαι 30 χρονων. Γινε πιο ανεξάρτητος, οποια θέλει έρχεται οποια δε θέλει χεστήκαμε. Άσε τους ερωτες και κοιτα να ψάξεις την καλυτερη επιλογη για σενα... μη μπερδευεσαι σε θολά νερά. Ενας Κρητικος τωρα... που ακομη δεν έχουν τελειωσει και θα σου πει και ΑΝ .... μαλακιες. Και τι δουλειά κανει αυτη... κανει τιποτα σοβαρο στη ζωη της; 30 εισαι πλέον ολα πρέπει να τα σκέφτεσαι. Αν θές κάτι σοβαρο και σχέση.

Πες εγω δε περιμένω άλλο. Ειμαι πολύ καλος για να ειμαι στην αναμονή. Οταν ξεκαθαρισεις πάρε με κ βλέπουμε. Γειά σου.

Κάνε αυτη την εξηγα και ασε τωρα τα σοφτ ειμαι ερωτευμενος και τη σκέφτομαι συνέχεια.... αν βεβαια συνεχισεις σε αυτο το μοτιβο. Καλα θα σου κάνει και αυτή. Να ξηγιέται έτσι. Βρισκουν και τα κάνουν.

Οπως βρήκαν κάτι τυπισες τις προάλλες και ειπαν σε εναν φιλο ενος φιλου μου που ειχαν βγει μαζι "Δεν μπορουμε να δινουμε το κινητο μας στον καθενα"

Καλα να παθει αυτος γιατι πηγε και κέρασε ενα τραπεζι με 2 τυπισες τις οποιες δεν ήξερε για να πιάσει γνωριμια.

Αυτες ηταν οι ντιβες βλέπεις. Η μια φοιτητρια νομικης ακομη και η άλλη σερβιτορα σε καφετέρια. Οχι πως έχω κάτι με τις δουλειές αλλα ρε φιλε δεν απαντάς και έτσι.Στη τελική δινεις το κινητο σου και μετά το σηκώνεις και λές με συγχωρεις αυτη τη περιοδο έτυχε κάτι εκτακτο δεν μπορω και δεν ειμαι διαθεσιμη. Δεν καταλαβα ο Εισαγγελέας του Αρειου Πάγου εισαι; που δε δινεις το κινητο σου στο καθένα... αυριο μεθαυριο θα παρακαλας για ενα αυτοφωρο μεταξυ 2 χωριαταρεων που βριστηκαν να τους αναλάβεις εξω απο την Ευελπιδων ! Την ειδαν ολοι Κουγιας απο 25 χρονων κυκλοφορουνε Κοστουμαρισμένοι στη Σοφοκλέους ! Χαχα ας χαλαρωσουμε λιγο κάποιοι κ κάποιες.

Νταξει μια εμφανιση έχουν κάποιες ενω ειναι μικροαστες και λογω του ινσταγκραμ νομιζουν οτι ειναι η Ριτα Όρα. Δηλαδη έλεος. Αλλα δε φταινε αυτες ... το παλικάρι εφταιξε. Ποτέ δε κερνάς πριν γνωρισεις κάποια , ουτε μετα. Μονο αν βγειτε. Και αφου πρωτα εχετε πιασει συζητηση καιέχεις πάρει πρέφα οτι δεν ειναι σαχλοκουδουνο.
Μαζί δουλεύουμε
 

Eclipse

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,665 μηνύματα.
Αυτή η κατάσταση καθολου περίπλοκη δεν είναι. Απο την στιγμή που αυτή έχει στο μυαλό της ΚΑΙ τον κρητικό ενώ εσύ έχεις ψαξει το κινητό της κρυφά, δεν βλέπω πως θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτη η σχέση. Και οι δυο μυστικά θα κρατάτε; Ίσως θα ηταν καλυτερα να ξεκόψει απο την κοπελιά. Με την απουσία σου πιστεύω πως θα σταματήσει να είναι μπερδεμένη και εν τέλει θα διαλέξει εναν απο τους δυο σας. Αλλά για τώρα, δεν βλέπω τον λόγο να συνεχίσετε να περνάτε χρόνο μαζί 🤷‍♀️
 

Guest 092312

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Και οι δύο χάλια φερθήκατε, αλλά αν θέλεις όντως να κρατήσεις κάτι αυτό που ψάχνεις ονομάζεται ελεύθερη σχέση.
Αν περνάτε όντως καλά μαζί δεν χρειάζεται ούτε το κρυφτούλι ούτε ο έλεγχος, αν δεν μπορείς να διαχειρστείς την ζήλια σου, πάσο, ξέκοψε. Αλλά αυτό το πάσιβ αγκρέσιβνες δεν ωφελεί κανέναν και δεν βγάζει και πουθενά.
 

Αλκίμαχος

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Αλκίμαχος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 224 μηνύματα.
Γράφτηκαν ορισμένες απόψεις στις οποίες θα ήθελα πρώτα να απαντήσω πριν σου πω και εγώ την άποψη μου. Ως γνωστόν, οι περίεργες συμπεριφορές προκαλούνται από άλλες περίεργες συμπεριφορές και πάει λέγοντας. Επειδή ελέχθη ότι είσαι λίγος που της κοίταξες το κινητό κλπ, εγώ θα πω το εξής: Αυτός ο καημένος ήταν λίγος επειδή πήγε να ερευνήσει κάτι για το οποίο το ένστικτο του εξ αρχής του έλεγε πως η τύπισσα του είπε ψέματα αλλά η τύπισσα δεν είναι λίγη που τον δουλεύει έτσι; Αυτή είναι που πρέπει να της δωθεί χρόνος αλλά αυτός έχει χρόνο για χάσιμο ανάμεσα σε κακομαθημένα; Καμία λογική.

Προχωράω στο παρακάτω. Καταρχάς κάνει μπαμ ότι σε δουλεύει. Δεν προσπάθησε να ξεκαθαρίσει κάτι αλλά να κρύψει. Σου είπε ότι θέλει χρόνο για να κάνει κάτι το οποίο γίνεται σε μηδέν δευτερόλεπτα. Ακόμα και να μην έκανε κάτι με τον κρητικό ( οκ...) έχει σίγουρα χάσει την εμπιστοσύνη σου και αυτό δεν θα καταλήξει πουθενά. Γυναίκες υπάρχουν ένα σωρό φίλε, αμέτρητες , και για κάθε έναν άνθρωπο υπάρχει ένας άλλος που θα τον βρίσκει γοητευτικό και θα τον γουστάρει. Δεν είναι ανάγκη να παιδεύεσαι γιατί με όλο το σκηνικό όπως ξεκίνησε θα καταλήξεις να την υποψιάζεσαι συνεχώς ακόμα και αν τελικά είναι οκ. Και δεν υπάρχει τίποτα πιο κουραστικό από την παράνοια. Φιλικά λοιπόν σου λέω άστην. Θα σε πονέσει αυτό εφόσον τη θέλεις αλλά τουλάχιστον θα είσαι οκ αργότερα.
 

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
Αυτός ο καημένος ήταν λίγος επειδή πήγε να ερευνήσει κάτι για το οποίο το ένστικτο του εξ αρχής του έλεγε πως η τύπισσα του είπε ψέματα αλλά η τύπισσα δεν είναι λίγη που τον δουλεύει έτσι; Αυτή είναι που πρέπει να της δωθεί χρόνος αλλά αυτός έχει χρόνο για χάσιμο ανάμεσα σε κακομαθημένα; Καμία λογική.

Ποιος είπε κάτι τέτοιο; Η τύπισσα προφανώς και δεν αξίζει για κάτι σοβαρό. Αλλά ναι, είναι λίγος όποιος εισβάλλει στον ιδιωτικό χώρο του άλλου χωρίς να του έχει δοθεί το δικαίωμα.
 

panagiotis econ

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο panagiotis econ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 806 μηνύματα.
Ρε φιλε κλαστην την καθυστερημενη. Μονο στο βρακι της δεν εβαλε κωδικο αυτη.

Ριξτης εναν τελευταιο και πες της μετα οτι χρειαζεσαι λιγο χρονο και χωρο να πηδηχτεις με καμια αλλη. Μονο ετσι θα ησυχασει το κεφαλακι σου. Αλλιως με αυτην θα καραφλιασεις
 

prinCess.

Επιφανές μέλος

Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Fashion designer και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,089 μηνύματα.
Ο έρωτας έκανε τη δουλίτσα του και σε μπέρδεψε.
Αν μια σχέση είναι να γίνει, θα γίνει. Δε θα μπαίνουν ανάμεσα ούτε πρώην, ούτε φίλοι, ούτε συγγενείς ούτε τίποτα. ένα πράγμα χρειάζεται : να γουστάρετε ο ένας τον άλλον. Στη περίπτωσή σου, εσύ γουστράρεις παραπάνω από την άλλη, οπότε η κοινή λογική λέει να την αφήσεις και να πας παρακάτω.

Το να βρίσκεσαι μαζί της να περνάς καλά αλλά χωρίς να έχεις την σχέση που έχεις στο μυαλό σου, απλά δε σου κάνει καλό. Έχω κάνει την ίδια μαλακία, επειδή απλά δε δεχόμουν ότι έχει τελειώσει, κι απλά συμβιβαζόμουν με κάτι που δε με γέμιζε 100%, στο τέλος αισθάνεσαι χώμα. Άρα, κάνε τη καρδιά σου πέτρα, πάρε απόφαση και μην επιλέγεις στη ζωή σου κάτι λιγότερο από αυτό που ζητάς.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να μη θέλει σχέση, να μη θέλει κάτι σταθερό, να θέλει το χρόνο του κτλ, δε σημαίνει ότι σε εκμεταλλεύεται ή σε κοροιδεύει, εσύ πρέπει να κάνεις τις επιλογές σου και να δεις τι σε γεμίζει σαν άνθρωπο. Κλάιν δλδ άτομο να κάνεις σεξ και να περνάς καλά, θα βρεις άνετα, αλλά δε ψάχνεις γι΄αυτό! good luck
 

McManus

Δραστήριο μέλος

Ο Τι ώρα να περάσω; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 744 μηνύματα.
Καλησπέρα σας.
Δεν ξέρω τι με ανάγκασε να μπω εδώ και να ακούσω γνώμες. Τα πραγματσ έχουν ως εξής.Γνωρισα μια κοπέλα στην δουλειά μου πριν 2 μισή μήνες. Μετά από κάτι μέρες έκανα κίνηση και είδα ανταπόκριση. Βγήκαμε για καφέ ο καφές έγινε ποτό θάλασσα μέχρι που έγινε και το ερωτικό κομμάτι.Η συγκεκριμένη κοπέλα μου είχε αναφέρει στις αρχές αφού βγηκαμε μια φορά ότι είχε κρατήσει μια επικοινωνία με ένα άτομο στην Κρήτη που δούλευε πέρυσι και ότι ήθελε να φανεί ειλικρινής ότι έπρεπε να μου το πει. Εγω η αλήθεια είναι ότι ξενέρωσα αλλά είπα να το παλέψω γιατί μου άρεσε πάρα πολύ . Όταν πέρασε περίπου ένας μήνας κάναμε μια συζήτηση της ξεκαθάρισα όλα μου τα συναισθήματα και της είπα ότι θέλω να είμαστε μαζί μου είπε και αυτή ότι θέλει αλλά πρώτα να σταματήσει την επικοινωνία που είχε . Για να μην λέω πολλά πέρασαν αρκετές μέρες το καλοκαίρι κατέβηκε στην Κρήτη εγώ ήμουν σε άσχημη κατάσταση γιατί δεν ήξερα αν θα βρεθεί με εκείνον . Όταν γύρισε μου είπε ότι την βρήκε αυτός τυχαια στο μαγαζί που πήγε και της ζήτησε να πουν ένα τελευταίο αντίο και αυτή αρνήθηκε. Όταν γύρισε από Κρήτη εγώ έκανα το λάθος να δω το κινητό της κρυφα και είδα κλήσεις από αυτόν πολλές κλήσεις . Ένιωσα ότι με κοροιδευει. Κάποια στιγμή τσακώθηκα μαζί της για αυτό το λόγο χωρίς να καταλάβει ότι είδα το κινητό της αλλά τα ξαναβρήκαμε . Μετά από 2 βδομάδες ξανά έκανα το λάθος να δω φωτογραφίες στο κινητό και είδα μαζί του ενώ ήταν στην Κρήτη και εκεί είπα τέλος . Έκανα συζήτηση της ζήτησα να δω το κινητό αυτή αρνήθηκε με τα πολλά μου εδειξε φωτογραφίες αλλά όχι αυτές που ήθελα . Εν συνεχεία σταματήσαμε να μιλάμε και επειδή γιορταζε στις 15 είπα να στείλω ένα ξερό χρόνια πολλά . Από κει και πέρα ξεκινήσαμε πάλι να βγαίνουμε και παρατήρησα ότι έχει βάλει κωδικούς στο τηλέφωνο της παντού. Στα μηνύματα στις φωτογραφίες ακόμα και στις κλήσεις . Όταν είμαστε μαζί μπορεί να είμαστε και 2 μέρες μαζί το τηλέφωνο της χτυπάει από εκείνον. Πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαινει. Μου έχει πει ότι της αρέσω στο παρελθόν ότι όταν ξεκαθαρίσει θα είμαστε μαζί αλλά ακόμα δεν έχει πει τίποτα. Αλλά βγαίνουμε κάνουμε σεξ αλλά σχέση δεν έχουμε . Κάποιοι θα πουν ωπα. Δεν είναι έτσι όταν είσαι σε σχέση κάνεις πολλά πράγματα ακόμα πολλοί το γνωρίζουν.δεν θέλω να ξαναμπω στην διαδικασία να ψάχνω κωδικούς για να δω αν με κοροιδευει αν μου λέει ψέματα και να χαλάστω. Δε λίγες μέρες κλείνουμε γνωριμία 3 μήνες.δεν ξέρω τι να κάνω είμαι φουλ ερωτευμένος την σκέφτομαι όλη μέρα κάθε μέρα και δεν ξέρω τι να κάνω . Να περιμένω λίγο καιρό ακόμα να δω αν θα μου πει για σχέση ; Να της το πω εγώ και αν αρνηθεί να την στείλω ; Να την ρωτησω τελικά αν σταμάτησε η επικοινωνία χωρίς φυσικά να μπορώ να πιστέψω 100 τις εκατό αν λέει αλήθεια . Παρακαλώ πείτε μου γνώμες .
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Το τηλέφωνό της ΔΕΝ χτυπάει από εκείνον *

Απ'ότι φαίνεται είτε είσαι η καβάτζα της είτε σε παίζει μπεγλέρι έλξη-απώθηση (μια έτσι μια γιουβέτσι)
για να σε έχει στα κάρβουνα. Τσίτωσες εσύ και μπήκες στο ανταγωνιστικό mood.
Ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος (θα) είσαι.
Στείλτην κι όπως φεύγει δωσε της να κατεβάσει και τα σκουπίδια ή κράτα την (αλλά) σε απόσταση.
 
Top