Φιλε δεν μπέρδεψα με κανεναν προσωπικο μου στοχο. Του τα ειπε και ο Σκουλος. Οταν κάποιος θέλει να λανσαριστει σαν προτυπο ομορφιάς... δεν μπορει να μου ειναι με στηθος πλάκα , ουτε με ωμους που πετάνε τα κοκκαλα αντι να ειναι μπάλες ή μηλαράκια ούτε με ενα ποδι λες και ειναι 10 χρονών παιδάκι ! Αυτη ειναι η δουλειά του! Δεν ειναι ηθοποιος να ειναι τσιρος σαν τον Λάζαρο απο το εισαι το ταιρι μου το 2001 ... ειναι μοντέλο! Προβάλλει ενα προτυπο ομορφιας αντρικο.
Οταν στο εξωτερικο έχεις να ανταγωνιστεις αυτους εδω ------>>
που θα σου παιρνουν τις δουλειές.... μιας και ο τυπάς μου ήθελε και Trusardi θα δεις μετά για ποτε θα μπεις σε σκληρο προγραμμα. Ο Σκουλος που τα ξέρει και ειναι του χωρου του τα ειπε οπως έχουν.
Ωμοι σαν μπάλες - τραπεζοειδης-λαιμος σχηματισμένος - στήθος γρανιτης - μάρμαρο και χέρια με φλέβες και κοιλιακους. Αυτος ειναι μοντέλο ναί. Προβαλλει ενα αντρικο προτυπο ομορφιάς.
Έτσι πανε αυτα φιλος. Βγαλε τη μπλουζα να σου πω τι μοντέλο εισαι