Φωτάκο εγώ θα συμφωνήσω σε αυτό που είπε η Σοφία στην Άννα Μαρία στο χθεσινό επεισόδιο: μόνη της τα προκαλεί όλα αυτά. Όταν δεν μπορεί να κάνει συζήτηση, πετάει μπηχτές και παραβιάζει τον προσωπικό χώρο του άλλου προσβάλλοντας τον (φέρνει το πρόσωπό της 20 εκατοστά από του άλλου όπως έκανε με τη Ραίσα και χτυπιέται όπως έκανε με τον Ζακ), δεν της αξίζει τίποτα λιγότερο από το να τα ακούσει.
Επίσης θεωρεί χτύπημα αυτό που της είπε ο αντιδήμαρχος, ενώ ο άνθρωπος είπε κάτι απόλυτα λογικό και δεν την υποχρέωσε σε τίποτα, απλά είπε τη γνώμη του, ειδικά από τη στιγμή που πλέον υπάρχουν τόσα ελεύθερα κρεβάτια και στο προχθεσινό επεισόδιο έδειξε ότι της πήγανε και το στρώμα στη γωνίτσα.
Εγώ τη θέλω νικήτρια και θα την ψηφίσω, ωστόσο δεν πιστεύω ότι θα αντέξει μέχρι το τέλος.
Αν παρατηρήσετε περνάει από φάσεις κυκλοθυμίας. Αν δεν κάνει ψυχωτικό επεισόδιο εκεί μέσα, τότε πολύ απλά θα ξεσπάει έτσι μια στο τόσο και μετά θα επανέρχεται, κουράζοντας και τους άλλους και τον εαυτό της.