Δεν αρνούμαι τίποτα από αυτά τα άρθρα άλλωστε εγώ είπα ότι ο Trump ανέβασε κατά 7 τρισεκατομμύρια το δημόσιο χρέος. Ωστόσο εσύ δεν παραθέτεις άρθρα που να δείχνουν ότι ο Obama έκανε καλό στην οικονομία, με την σειρά του αύξησε το δημόσιο χρέος αλλά μαζί με την μείωση της ανεργίας μείωσε και τον αριθμό των επιχειρήσεων. Ο Trump σχεδόν εκμηδένισε την ανεργία και θα το έκανε μέχρι που ξέσπασε η πανδημία και η Αμερικανική οικονομία είδε πλήγμα.
Για να κλείσει το κεφάλαιο του Obama και της οικονομίας και της εξωτερικής πολιτικής μπορείς να διαβάσεις αυτό το άρθρο
https://www.hoover.org/research/barack-obamas-failed-presidency
Καμία επιτυχημένη πολιτική του Obama.
Ούτε ξέρεις τι είναι παγκόσμιοι παρατηρητές μάλλον. Όταν αναφερόμαστε στην οικονομία έχεις πηγές για τα στοιχεία όπως το International Monetary Fund, World Bank και τα λοιπά. Από κάπου αντλούνται όλα τα στοιχεία τα οποία δεν βλέπεις.
Εξακολουθείς βέβαια να αποφεύγεις το πως θα το πετύχουμε αυτό αν και ξέρω πως το σκέφτεσαι γιατί αν δεν κάνω λάθος εσύ ήσουν που παρέθεσες και βίντεο της τρομοκρατικής antifa. Το εθνικό συμφέρον στο επίκεντρο του κρατικού ενδιαφέροντος; Μάλιστα, βλέπουμε δηλαδή την δεξιά ΝΔ, το κεντροαριστερό ΠΑΣΟΚ και τον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ πόσο έβαζαν και βάζουν μπροστά τα εθνικά συμφέροντα. Για αυτό η Ελλάδα έχει υποταχτεί διπλωματικά στην Τουρκία και εκτός από παραχωρήσεις κυριαρχικών δικαιωμάτων δεχόμαστε και τους λάθρο που στέλνει η γειτονική χώρα. Χαίρομαι που βάζουν πρώτα την Ελλάδα και τους Έλληνες οι κυβερνήσεις μας, φαντάσου τι θα γίνονταν αν δεν το έκαναν κιόλας. Διχασμό με τους αριστερούς εννοείς; Ε τότε ρε φίλε για να πετύχουμε "εθνική αρμονία" να υποταχθούμε στα θέλω της εθνοπροδοτικής αριστεράς; Υποτασσόμαστε ήδη στα περί κοινωνίας και για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Ας υποταχθούμε και οικονομικά να λιμοκτονήσουμε. Με μία εθνικιστική κυβέρνηση ο διχασμός είναι φταίξιμο των αριστερών και όχι των εθνικιστών.
Δεν είδα κανέναν ιμπεριαλιστή, ο Όρμπαν πάει για τρίτη θητεία με τις εκλογές του 2018 στις οποίες είδε άνοδο της τάξεως του 4,4% και με το 49% της χώρας υπέρ του. Αλλά ναι ξέχασα δεν μπορεί να θεωρηθεί δημοκρατική η νίκη των εθνικιστών. Εθνικιστής=αυτομάτως αντιδημοκρατικός. Δημοκρατικά νίκησε και ο Σαλβίνι και ο Ντούντα και ο Κουρτς και ο Μπολσονάρου. Άρα τα παραμύθια της δικτατορίας τελείωσαν. Ζούμε στο 2020 όχι στο 1930. Εδώ ακόμα και ο εθνικισμός του Πινοσέτ της Χιλής συνδυάστηκε με φιλελεύθερη οικονομία και όχι επικέντρωση. Αυτή η πρόοδος δείχνει ότι εθνικισμός και δημοκρατία μπορούν να συνδυαστούν. Αφήστε τα παραμύθια γιατί δεν μπορείτε να αποδείξετε το αντίθετο. Εμένα δεν με νοιάζει η πρωτιά αγαπώ όλες τις χώρες του κόσμου και θέλω το καλό όλων. Αυτός είναι και ο λόγος που θέλω το Greece First. Εσωτερικές μεταρρυθμίσεις, ούτε κατακτήσεις ούτε εκμεταλλεύσεις άλλων λαών. Κάθε εθνικιστής αυτό θέλει, τα χρόνια της αποικιοκρατίας τελείωσαν. Διαχωρίστε επίσης τους εθνικιστές από τους νεοφασίστες.