Πρόβλημα με κοπέλα

Fin4

Νεοφερμένος

Ο Fin4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 86 μηνύματα.
Καλησπέρα σας παιδιά, γράφω πρώτη φορά ως νέο μέλος και θα ήθελα να μοιραστώ ένα θέμα που με έχει φάει τη ψυχή πραγματικά..



Τώρα στη δεύτερη καραντίνα μαζεύομαι με τη παρέα μου σε ένα μέρος που μαζεύονται πολλές παρέες και έχει μετατρέπει σε στέκι για να κάτσεις. Μια μέρα λοιπόν είδα μια κοπέλα, απιστευτα γλυκιά που μου άρεσε πολύ και σκαλωσα πολύ με το βλεμμα της καθώς με κοιτούσε πολύ όπως και γω.Κολησα πολύ με το βλέμμα της προς εμένα.

Πλησιάζει βέβαια μετά η ώρα για σπίτι λόγω απαγόρευσης και αυτή αναχωρεί με τη παρέα της καθώς δεν μένει στη περιοχή που είναι το στέκι αλλά σε άλλη περιοχή.Καθως φεύγει με τη παρέα της αντί να φύγουν κατευθείαν από τη έξοδο που καθοντουσαν πέρασαν μπροστά από μας και κάνανε το κύκλο. Πάω λοιπόν με τη παρέα μου και τις μιλάμε παίρνοντας λογαριασμούς στα σοσιαλ και τα λοιπά.

Εγώ λοιπόν την επόμενη μέρα την στέλνω μύνημα στα σοσιαλ (ΑΛΒΑΝΙΔΑ είναι ) γύρω στις 6 το απόγευμα μιας και δν βγήκα εκείνη τη μέρα. Αυτή με απαντάει και ενω μιλάμε στη αρχη και αυτά, με λέει ' ναι αλλά σήμερα δεν ήσουν εκει' με αποτελεσμα εγώ να τη πω 'σκαλωσα πολύ χθες γιαυτο'..Αυτή μετά με λέει ' εμένα τα μάτια μου πήγαιναν αυτόματα σε σενα' και εγώ λέω ' που σημαίνει;' για να με πει μετά ' που σημαίνει ότι κάτι με τραβούσε να κοιτάω συνεχεια'..Μιλήσαμε για κάποια ώρα μέχρι το βράδυ λεγοντας και οι 2 ότι θέλουμε να βρεθούμε και να γνωριστούμε και κλείσαμε αργά με αδιάβαστο μήνυμα από τη μεριά της.Μετά για τις επόμενες 3-4 μέρες δεν μιλήσαμε γιατί πήγαινα κάθε μέρα στο στέκι μπας και έρθει αλλά πετύχαινα μόνο κάποιες από τις φίλες της( που επίσης μένουν στη ίδια περιοχή με τη κοπέλα που αναφέρομαι)...μετά τις επόμενες μέρες τη στέλνω να κανονίσουμε να βγούμε και λέει θα έρθω στο στέκι(τάδε μέρα) να βρεθούμε.Ε σαν μαλακας εγώ πάω στο στέκι και αυτή δεν ήρθε ποτέ εκείνη τη μερα παρά μόνο οι φίλες της οι οποίες επαιρναν μάτι.

Την στέλνω λοιπόν μύνημα εκείνη τη μέρα για το που είναι και γιατί δν ήρθε και είπε δν μπόρεσε να έρθει γιατί της έτυχε κάτι. Ε μετά από λίγα μυνήματα (γενικά είναι κοπέλα που δν μιλάει πολύ και βαριέται τα μηνύματα στα σοσιαλ) με αφήνει στα αδιάβαστα , μια ξαναστελνω και μιλάμε και ξανά αδιάβαστα ενώ παράλληλα κάθε μέρα πηγαίνω στο στέκι μπας και εμφανιστεί. Μια από αυτές τις μέρες που πήγαινα στο στέκι συνέχεια, ήταν μια από τις φίλες της ξανά και επιτέλους παω και τη ρωτάω ενώ εφευγε ' να σε ρωτήσω κάτι;' και αυτη με χαμογελαστό ύφος και σαν να ντρεπόταν απάντησε 'οχι με γελιο'. Μετα τη ακόλουθαω από πίσω και λέω η φίλη σου που είναι γιατί δν ήρθε και αυτή με λέει έχει δουλειά. Ε λοιπόν εκείνη τη μέρα όταν πάω σπίτι με στέλνει για πρώτη φορά αυτή μύνημα καθώς σκευηκα οτι έπιασε τόπο που μίλησα στη φίλη της και μετά τα μπλα μπλα τη λέω 'πήγα στέκι είδα τις φίλες σου και εσύ που ήσουν;' και αυτή με απάντησε ' είχα δουλειά χαχαχα' ( δηλαδή αυτό που με είπε από κοντά και η φίλη της.

2 μέρες μετά από αυτό το σκηνικό που παιχτηκε με τη φίλη της εμφανίστηκε στο στεκι (ήταν η γιορτή μου εκείνη τη μέρα) και άφησα τη παρέα και κάθησα μαζί με τη παρεα της και λέγαμε διάφορα πράματα ενώ παράλληλα τη κατηγορούσα με κολακευτικό τρόπο ότι ενώ την έλεγα να βγούμε αυτή έλεγε θα έρθει στο στέκι και δν ήρθε ποτέ και μετά με είπε οτι οι γονείς της δουλεύουν κάθε μέρα και έχει μια αδερφή και ένα μικρό αδερφάκι που προσέχει καθημερινά(που όντως ισχύει γιατί είδα φωτογραφίες).

Με τη συζήτηση λοιπόν με λέει πως είναι μουσουλμάνα και τότε μπήκα σε πολλές σκέψεις ότι μάλλον γι'αυτό αποφεύγει τόσο τη επαφή με μένα επειδή και οι γονείς της είναι όλοι Αλβανοί και θεώρησα θα ναι αυστηροί και θα την έχουν από κοντά. Πάμε σπίτι και μιλήσαμε στα σοσιαλ αλλά στο τελευταίο μήνυμα που είπα ότι θέλω να τη ξαναδώ γιατί με εχει κολησει και δεν το διάβασε.. Αλλά την επόμενη μέρα δυστυχώς εμφανίστηκε ξανά, μιλήσαμε από κοντά αλλά κωλωνα να τη πω να πάμε βολτα οι δυο μας μη πει όχι για να μην αφήσει τη παρέα της.

Περνάνε 2 μέρες και τη στέλνω αν δν γουστάρεις πες το μου. Αυτή απαντάει ' δεν έχεις καταλαβει δηλαδή ότι κάτι με πάει πίσω;'. Ε και γω τι λέω τι σε πάει πίσω;.. Αυτή απαντάει δεν έχει σημασία δεν είναι κάτι συγκεκριμένο με σένα.. Τότε την λέω γιατί με έδωσες ψεύτικες ελπίδες και μιλούσαμε και δεν βγεναμε ποτέ;..Και λέει γιατί ήθελα..Μετά τη λέω δηλαδή τώρα δεν θες;...Και λέει απλά ξέρω ότι δεν θα βγει πουθενα και δν έχει να κάνει κάτι με σένα...και στο τέλος με λέει δεν φταίς εσύ που δεν βγενουμε.. αξίζει να πω ότι όλες τις μερες έψαχνα στο προφίλ της για ώρες αν τρέχει τπτ με κανέναν αλλά δν είδα κατι ( το τονίζω έψαξα πολύ με πολλούς τρόπους)..

ΤΟ αποτέλεσμα είναι να πηγαίνω στη περιοχή της στα πάρκα που βγαίνουν εκεί μπας και τη πετύχω αλλά νταξει γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να τη πετύχω σε τόσο μεγάλη περιοχή κοβωντας βόλτες μόνος με τσιγάρο σέρτικο που λέμε.

Όλο το σόι της είναι Αλβανοί ακόμα και σχεδόν όλη η παρέα της αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίχτηκε ποτέ τίποτα ενώ γουστάραμε και οι δύο...Εχω σαν βασική σκέψη αυτό με τη θρησκεία και τους γονείς της ότι δηλαδή από τη αρχή ήξερε ότι δν θα μπορούσαμε μαζί και δεν δέθηκε τόσο όσο εγώ και σταδιακά με απομακρυνε...Ακόμα και από κοντά που μιλήσαμε λέγαμε να κανονησουμε να βγούμε αλλά δεν έγινε γιατί και γω αισθανομουν ότι επριζα και το πήγαινα πιο χαλαρά

Τι να κάνω; Δεν είμαι καθόλου καλά, γράφοντας μόνο αυτή τη δημοσίευση ξέφυγα κάπως από τον εαυτό μου και ένιωσα καλά.Καθε βράδυ κλαίω ακούγοντας το τραγουδι του θαλασσινού τυφλές ελπίδες και με πνίγουν οι τοίχοι..Μόνο όταν πάω στη περιοχή της νιώθω καλά και δεν υπάρχει χειροτερο από τον δρόμο της επιστροφής στο σπίτι μου.. την θέλω πάρα πολύ.. Να τη διεκδικήσω μέχρι τέλους;; ( αν τη πετύχω τυχαία από κοντά μπας και τη πείσω)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αξίζει να πω πως η κοπέλα είναι 18 και γω 22 και ότι οι κοπέλες γενικά στη ζωή μου μου λένε ότι είμαι πολυ εμφανίσιμος έχοντας δεχθεί και πεσιματα από διάφορες κοπέλες και στο στεκι.. Τα αναφέρω μόνο μπας και βοηθήσουν στη κατάσταση..Τέλος σε αρκετά μηνυματα με αυτή τη κοπέλα της έλεγα ότι έχω κολλήσει, ότι την έχω εικόνα συνέχεια και θα σαλταρω( που σαλταρα τελικά) και αυτή έλεγε χαίρομαι πάρα πολύ που το ακούω και ότι της αρέσει πολύ ο τρόπος που τα λέω...
 
Τελευταία επεξεργασία:

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
Η κοπέλα είναι τέρμα ανώριμη και χειριστική και απορώ πώς κόλλησες τόσο γρήγορα μαζί της και τη δικαιολογείς μέχρι αηδίας. Όποιος έχει πρόβλημα με το πρόγραμμά του το αναφέρει και το συζητά εκ των προτέρων, δεν εξαφανίζεται και βάζει τις φίλες να κόψουν αντίδραση μετά. Η καταγωγή της κι η θρησκεία της είναι εντελώς άσχετα, δεν καταλαβαίνω καν γιατί τα αναφέρεις.

Εκείνη σε παίζει κι εσύ τρέχεις πίσω της. Έχε λίγη αξιοπρέπεια κι απομακρύνσου αποφασιστικά, οι άνθρωποι που αξίζουν στις σχέσεις είναι αυτοί που ξέρουν τι θέλουν και το διεκδικούν. Αυτά τα τσαλιμάκια για λίγη προσοχή δεν οδηγούν πουθενά συνήθως και όσο δείχνεις ότι τσιμπάς, τόσο θα παίρνει θάρρος.
 

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
Καλημέρα 👍😊κι ευχαριστουμε που το μοιραστηκες. 👍
Λιγο ενα τσεκ που εντοπισα επιμενεις στο οτι η κοπελα και η οικογενεια της ειναι απο την Αλβανια, ειναι μια κοπελα αυτη οπως την γνωρισες και κολλησες μαζι της, μην το κανεις τοσο μα τοσο μεγαλο θεμα οτι ειναι απο την Αλβανια και οτι ο λόγος που δεν ειστε μαζι ειναι αυτος.
Καθε ανθρωπος εχει τα βασανα του. Δεν τα γνωριζουμε παρα μονο αμα μας ανοιχτει και αμα μας μιλησει.
Επομενως επειδη ειδα οτι το ξεκινησατε μια χαρα μηνύματα συναντήσεις απλα αυτη λιγο κωλωσε στην πορεια, μηπως να μην την πιεζες κι εσυ τοσο?
Μπορει να εχει περασει καποια αποτυχημενη σχεση μπορει και παλι να μην εχει περασει και να δισταζε να ξανακανει αμεσως σχεση.
Εκει που συναντιεστε θα μπορουσες να της πεις να μεινετε οι δυο σας να μιλησετε.
Να τη ρωτησεις για ποιο λογο ενω και αυτη περναει ωραια μαζι σου κωλωνει. Και οτι σου αρεσει να της το πεις και θα ηθελες να γνωριστειτε ακομα κι αλλο.
Και απο τα σοσιαλ αλλα επειδη εκει δεν απανταει συχνα.
Δειξε με τον τροπο σου πλησιαζοντας την οτι θες να την κανεις να βγει απο αυτο που νιωθει παγιδευμενη και να προχωρήσετε μαζι.
Οτι τη θελεις.
Ασε τις φιλες της αυτες τις εβαλε πρώτον για να κοψει αν θα πηγαινες στην συναντηση και για προστασια πιο πολυ τις εχει.
Μιλησε της. Πες της τα ολα αυτα που νιωθεις δειξε της οτι τη θελεις και να προσπαθησετε μαζι.
Αν πει οχι ή δεν ξερω τι αλλο απλα το σεβεσαι και την αφηνεις.
Θελω να πω άνθρωποι που μας αρεσουν ε τους κυνηγαμε λιγο παραπανω καμια φορα ο αλλος μπορει να φοβαται ή να εχει περασει ασχημα και να διστάζει. Ομως αφου μας γνωρισει καλυτερα θα καταλαβει ποιοι ειμαστε και θα αλλαξει σταση.
Αυτο σου λεω.
Δειξε της τι νιωθεις.
Δειξε της ποιος εισαι.
Και πες της παμε μαζι?
Αν θελει αν δε θελει ε δε μπορεις να κανεις και πολλα.
Καμια φορα ο αλλος θελει να μας δει λιγο πιο αποφασιστικους καταλαβες σα να μας δοκιμαζει ενα πράγμα ας πουμε τι θα καναμε εμεις.
Κανε μια προσπαθεια και αν ολα πανε καλα μακαρι να τα φτιαξετε.
Αν οχι ε αμα δε θελει ο αλλος απλα το δεχεσαι και προχωρας.
Γραψε μας να μας πεις πως πηγε αν θες.
Μακαρι απο μενα να τα βρειτε! 😊👍
Να σαι καλα @Fin4 και να περνας ομορφα!
 

Eclipse

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,664 μηνύματα.
Όλο αυτό με την Αλβανία είναι μια προκατάληψη. Νομίζεις οτι οι Αλβανοί θέλουν τις κορες τους "γεροντοκόρες"; Όχι, αυτό δεν έχει καμία λογική. Τώρα, αυτό με την θρησκεία, παλι θεωρω ότι δεν παίζει γιατί αμα οι γονείς ηταν τοσο αυστηροί όσο νομίζεις, που ειναι η μαντιλα; Άποψή μου είναι οτι απλά της κοπελιας της αρέσει η προσοχή και εσενα σε βρήκε κορόιδο 🤷‍♀️ Ανώριμη συμπεριφορά εκ μερους της και δεν καταλαβαίνω πως κόλλησες.
 

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,503 μηνύματα.
Μια χαρα σχεση μπορεί να χει η καταγωγη , ποσό μαλλον η (συγκεκριμένη) θρησκεια.

Το να ειναι 18 χρόνων η άλλη και να έχει τέτοια κόμπλεξ, ξεκάθαρα της το έχει εμφυσήσει η οικογένεια, δεν ειναι ούτε παράξενο ούτε σπάνιο φαινόμενο.
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,822 μηνύματα.
Συμφωνώ με την κοπέλα ,δεν θα έχει μέλλον λόγο θρήσκειας (το πολύ πολυ να κάνατε σχέσεις και να έφευγε αργότερα όταν θα έχει περάσει καλά μαζινσου )
Επίσης είναι ανώριμη (χωρίς κακή έννοια,κάποτε όλοι μας έτσι ήμασταν)χωρίς να ξέρεις τι θέλει σε αυτήν την ηλικία οπότε μακριά από σχέση ,γενικά αν γίνει κάτι κάντε κάτι χαλαρό ,one night stand ξερω εγώ
Επίσης ο τρόπος με τον οποίο της μιλάς βλέπει ότι σε έχει τραβήξει και σε κάνει ότι θέλει ....αν δεν έχεις δοκιμασει ,δοκίμασε να φας τα μούτρα σου με εκείνη και θα μάθεις τι εννοούμε (βιωματικη μάθηση 😂)
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,822 μηνύματα.
Καλημέρα 👍😊κι ευχαριστουμε που το μοιραστηκες. 👍
Λιγο ενα τσεκ που εντοπισα επιμενεις στο οτι η κοπελα και η οικογενεια της ειναι απο την Αλβανια, ειναι μια κοπελα αυτη οπως την γνωρισες και κολλησες μαζι της, μην το κανεις τοσο μα τοσο μεγαλο θεμα οτι ειναι απο την Αλβανια και οτι ο λόγος που δεν ειστε μαζι ειναι αυτος.
Καθε ανθρωπος εχει τα βασανα του. Δεν τα γνωριζουμε παρα μονο αμα μας ανοιχτει και αμα μας μιλησει.
Επομενως επειδη ειδα οτι το ξεκινησατε μια χαρα μηνύματα συναντήσεις απλα αυτη λιγο κωλωσε στην πορεια, μηπως να μην την πιεζες κι εσυ τοσο?
Μπορει να εχει περασει καποια αποτυχημενη σχεση μπορει και παλι να μην εχει περασει και να δισταζε να ξανακανει αμεσως σχεση.
Εκει που συναντιεστε θα μπορουσες να της πεις να μεινετε οι δυο σας να μιλησετε.
Να τη ρωτησεις για ποιο λογο ενω και αυτη περναει ωραια μαζι σου κωλωνει. Και οτι σου αρεσει να της το πεις και θα ηθελες να γνωριστειτε ακομα κι αλλο.
Και απο τα σοσιαλ αλλα επειδη εκει δεν απανταει συχνα.
Δειξε με τον τροπο σου πλησιαζοντας την οτι θες να την κανεις να βγει απο αυτο που νιωθει παγιδευμενη και να προχωρήσετε μαζι.
Οτι τη θελεις.
Ασε τις φιλες της αυτες τις εβαλε πρώτον για να κοψει αν θα πηγαινες στην συναντηση και για προστασια πιο πολυ τις εχει.
Μιλησε της. Πες της τα ολα αυτα που νιωθεις δειξε της οτι τη θελεις και να προσπαθησετε μαζι.
Αν πει οχι ή δεν ξερω τι αλλο απλα το σεβεσαι και την αφηνεις.
Θελω να πω άνθρωποι που μας αρεσουν ε τους κυνηγαμε λιγο παραπανω καμια φορα ο αλλος μπορει να φοβαται ή να εχει περασει ασχημα και να διστάζει. Ομως αφου μας γνωρισει καλυτερα θα καταλαβει ποιοι ειμαστε και θα αλλαξει σταση.
Αυτο σου λεω.
Δειξε της τι νιωθεις.
Δειξε της ποιος εισαι.
Και πες της παμε μαζι?
Αν θελει αν δε θελει ε δε μπορεις να κανεις και πολλα.
Καμια φορα ο αλλος θελει να μας δει λιγο πιο αποφασιστικους καταλαβες σα να μας δοκιμαζει ενα πράγμα ας πουμε τι θα καναμε εμεις.
Κανε μια προσπαθεια και αν ολα πανε καλα μακαρι να τα φτιαξετε.
Αν οχι ε αμα δε θελει ο αλλος απλα το δεχεσαι και προχωρας.
Γραψε μας να μας πεις πως πηγε αν θες.
Μακαρι απο μενα να τα βρειτε! 😊👍
Να σαι καλα @Fin4 και να περνας ομορφα!
Μπα καλύτερα να μην τα βρούνε ....
 

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,101 μηνύματα.
Δέν υπάρχει ελπίδα, τζάμπα κλαις και βασανίζεσαι.
Η κοπέλα κατά πάσα πιθανότητα θα είναι παρθένα, και θα την παντρέψουν οι γονείς της με κάποιον μεμέτη με προξενιό ο οποίος θα την θέλει αμόλυντη.

Δέν υπάρχει περίπτωση να την αφήσουν να βγαίνει με αλλόθρησκους, γονείς και όλο το σόι θα πέσουν να την φάνε.
Οι πιθανότητες η ίδια να αντέχει και να θέλει να κάνει μια τέτοια επανάσταση μικρές.
 

Fin4

Νεοφερμένος

Ο Fin4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 86 μηνύματα.
Η κοπέλα είναι τέρμα ανώριμη και χειριστική και απορώ πώς κόλλησες τόσο γρήγορα μαζί της και τη δικαιολογείς μέχρι αηδίας. Όποιος έχει πρόβλημα με το πρόγραμμά του το αναφέρει και το συζητά εκ των προτέρων, δεν εξαφανίζεται και βάζει τις φίλες να κόψουν αντίδραση μετά. Η καταγωγή της κι η θρησκεία της είναι εντελώς άσχετα, δεν καταλαβαίνω καν γιατί τα αναφέρεις.

Εκείνη σε παίζει κι εσύ τρέχεις πίσω της. Έχε λίγη αξιοπρέπεια κι απομακρύνσου αποφασιστικά, οι άνθρωποι που αξίζουν στις σχέσεις είναι αυτοί που ξέρουν τι θέλουν και το διεκδικούν. Αυτά τα τσαλιμάκια για λίγη προσοχή δεν οδηγούν πουθενά συνήθως και όσο δείχνεις ότι τσιμπάς, τόσο θα παίρνει θάρρος.
Με είπε και από κοντά και μήνυμα ότι είναι λι
Η κοπέλα είναι τέρμα ανώριμη και χειριστική και απορώ πώς κόλλησες τόσο γρήγορα μαζί της και τη δικαιολογείς μέχρι αηδίας. Όποιος έχει πρόβλημα με το πρόγραμμά του το αναφέρει και το συζητά εκ των προτέρων, δεν εξαφανίζεται και βάζει τις φίλες να κόψουν αντίδραση μετά. Η καταγωγή της κι η θρησκεία της είναι εντελώς άσχετα, δεν καταλαβαίνω καν γιατί τα αναφέρεις.

Εκείνη σε παίζει κι εσύ τρέχεις πίσω της. Έχε λίγη αξιοπρέπεια κι απομακρύνσου αποφασιστικά, οι άνθρωποι που αξίζουν στις σχέσεις είναι αυτοί που ξέρουν τι θέλουν και το διεκδικούν. Αυτά τα τσαλιμάκια για λίγη προσοχή δεν οδηγούν πουθενά συνήθως και όσο δείχνεις ότι τσιμπάς, τόσο θα παίρνει θάρρος.
Η κοπέλα είναι τέρμα ανώριμη και χειριστική και απορώ πώς κόλλησες τόσο γρήγορα μαζί της και τη δικαιολογείς μέχρι αηδίας. Όποιος έχει πρόβλημα με το πρόγραμμά του το αναφέρει και το συζητά εκ των προτέρων, δεν εξαφανίζεται και βάζει τις φίλες να κόψουν αντίδραση μετά. Η καταγωγή της κι η θρησκεία της είναι εντελώς άσχετα, δεν καταλαβαίνω καν γιατί τα αναφέρεις.

Εκείνη σε παίζει κι εσύ τρέχεις πίσω της. Έχε λίγη αξιοπρέπεια κι απομακρύνσου αποφασιστικά, οι άνθρωποι που αξίζουν στις σχέσεις είναι αυτοί που ξέρουν τι θέλουν και το διεκδικούν. Αυτά τα τσαλιμάκια για λίγη προσοχή δεν οδηγούν πουθενά συνήθως και όσο δείχνεις ότι τσιμπάς, τόσο θα παίρνει θάρρος.


Εε πως αν είμαι με αυτή τη κοπέλα και οι γονείς της είναι συντηρητικοι πως θα συνεχίσουμε; Εξάλλου και η ίδια με είπε ότι ξέρει πως δεν θα βγει πουθενα..γιατί να το πει αυτό ενώ δν κάναμε τίποτα;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Καλημέρα 👍😊κι ευχαριστουμε που το μοιραστηκες. 👍
Λιγο ενα τσεκ που εντοπισα επιμενεις στο οτι η κοπελα και η οικογενεια της ειναι απο την Αλβανια, ειναι μια κοπελα αυτη οπως την γνωρισες και κολλησες μαζι της, μην το κανεις τοσο μα τοσο μεγαλο θεμα οτι ειναι απο την Αλβανια και οτι ο λόγος που δεν ειστε μαζι ειναι αυτος.
Καθε ανθρωπος εχει τα βασανα του. Δεν τα γνωριζουμε παρα μονο αμα μας ανοιχτει και αμα μας μιλησει.
Επομενως επειδη ειδα οτι το ξεκινησατε μια χαρα μηνύματα συναντήσεις απλα αυτη λιγο κωλωσε στην πορεια, μηπως να μην την πιεζες κι εσυ τοσο?
Μπορει να εχει περασει καποια αποτυχημενη σχεση μπορει και παλι να μην εχει περασει και να δισταζε να ξανακανει αμεσως σχεση.
Εκει που συναντιεστε θα μπορουσες να της πεις να μεινετε οι δυο σας να μιλησετε.
Να τη ρωτησεις για ποιο λογο ενω και αυτη περναει ωραια μαζι σου κωλωνει. Και οτι σου αρεσει να της το πεις και θα ηθελες να γνωριστειτε ακομα κι αλλο.
Και απο τα σοσιαλ αλλα επειδη εκει δεν απανταει συχνα.
Δειξε με τον τροπο σου πλησιαζοντας την οτι θες να την κανεις να βγει απο αυτο που νιωθει παγιδευμενη και να προχωρήσετε μαζι.
Οτι τη θελεις.
Ασε τις φιλες της αυτες τις εβαλε πρώτον για να κοψει αν θα πηγαινες στην συναντηση και για προστασια πιο πολυ τις εχει.
Μιλησε της. Πες της τα ολα αυτα που νιωθεις δειξε της οτι τη θελεις και να προσπαθησετε μαζι.
Αν πει οχι ή δεν ξερω τι αλλο απλα το σεβεσαι και την αφηνεις.
Θελω να πω άνθρωποι που μας αρεσουν ε τους κυνηγαμε λιγο παραπανω καμια φορα ο αλλος μπορει να φοβαται ή να εχει περασει ασχημα και να διστάζει. Ομως αφου μας γνωρισει καλυτερα θα καταλαβει ποιοι ειμαστε και θα αλλαξει σταση.
Αυτο σου λεω.
Δειξε της τι νιωθεις.
Δειξε της ποιος εισαι.
Και πες της παμε μαζι?
Αν θελει αν δε θελει ε δε μπορεις να κανεις και πολλα.
Καμια φορα ο αλλος θελει να μας δει λιγο πιο αποφασιστικους καταλαβες σα να μας δοκιμαζει ενα πράγμα ας πουμε τι θα καναμε εμεις.
Κανε μια προσπαθεια και αν ολα πανε καλα μακαρι να τα φτιαξετε.
Αν οχι ε αμα δε θελει ο αλλος απλα το δεχεσαι και προχωρας.
Γραψε μας να μας πεις πως πηγε αν θες.
Μακαρι απο μενα να τα βρειτε! 😊👍
Να σαι καλα @Fin4 και να περνας ομορφα!

Ευχαριστώ πολύ, τα ειπες πολύ ωραία και θα προσπαθήσω να τη διεκδικήσω😀😊...της έχω πει ότι τη σκευτομαι συνεχώς μήπως με θεώρησε και δεδομένο;
 

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
Με είπε και από κοντά και μήνυμα ότι είναι λι



Εε πως αν είμαι με αυτή τη κοπέλα και οι γονείς της είναι συντηρητικοι πως θα συνεχίσουμε; Εξάλλου και η ίδια με είπε ότι ξέρει πως δεν θα βγει πουθενα..γιατί να το πει αυτό ενώ δν κάναμε τίποτα;
μπορει να εχει καποια κολληματα ή απαγορευσεις απο τους δικους της ή καποια γεγονοτα ασχημα που εχει περασει,αν δεν τη ρωτησεις επομενως αφου δεν δοκιμασατε καν τοτε πως λεει οτι δεν γινεται να συνεχισετε?
Εκτος αν δε σε γουσταρει,απλα μιλησε της και ξεκαθαρισε το.
Θελεις θελει?
ΑΝ οχι απλα φευγεις
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ευχαριστώ πολύ, τα ειπες πολύ ωραία και θα προσπαθήσω να τη διεκδικήσω😀😊...της έχω πει ότι τη σκευτομαι συνεχώς μήπως με θεώρησε και δεδομένο;
δε σου εδωσε και μια ευκαιρια να προσπαθησετε τουλαχιστον.
Εγω νομιζω μηπως δεν ηθελε κιολας,μηπως εχει δικα της θεματα,ρωτησε την αλλη μια τελευταια φορα κι εκει βλεπεις.
Το να μη σου δωσει μια ευκαιρια τη στιγμη που και αυτη περναει ωραια μαζι σου και εσυ,τοτε δεν φταις εσυ.
Αυτη καπως καπου κατι εχει.
Μπορει να εχει και σχεση δεν το ξερουμε αυτο.
Κανε μια τελευταια προσπαθεια κι εκει βλεπεις.
 

Fin4

Νεοφερμένος

Ο Fin4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 86 μηνύματα.
Όλο αυτό με την Αλβανία είναι μια προκατάληψη. Νομίζεις οτι οι Αλβανοί θέλουν τις κορες τους "γεροντοκόρες"; Όχι, αυτό δεν έχει καμία λογική. Τώρα, αυτό με την θρησκεία, παλι θεωρω ότι δεν παίζει γιατί αμα οι γονείς ηταν τοσο αυστηροί όσο νομίζεις, που ειναι η μαντιλα; Άποψή μου είναι οτι απλά της κοπελιας της αρέσει η προσοχή και εσενα σε βρήκε κορόιδο 🤷‍♀️ Ανώριμη συμπεριφορά εκ μερους της και δεν καταλαβαίνω πως κόλλησες.
Μετά σίγουρα με θεώρησε και δεδομένο με αυτά που της έλεγα....αλλά εγώ ξέρω αν σου αρέσει κάποιος προσπαθεις...Τωρα όσο τη προκατάληψη μου και οι φίλοι μου αυτό με έλεγαν από τη αρχή οπότε δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου
Συμφωνώ με την κοπέλα ,δεν θα έχει μέλλον λόγο θρήσκειας (το πολύ πολυ να κάνατε σχέσεις και να έφευγε αργότερα όταν θα έχει περάσει καλά μαζινσου )
Επίσης είναι ανώριμη (χωρίς κακή έννοια,κάποτε όλοι μας έτσι ήμασταν)χωρίς να ξέρεις τι θέλει σε αυτήν την ηλικία οπότε μακριά από σχέση ,γενικά αν γίνει κάτι κάντε κάτι χαλαρό ,one night stand ξερω εγώ
Επίσης ο τρόπος με τον οποίο της μιλάς βλέπει ότι σε έχει τραβήξει και σε κάνει ότι θέλει ....αν δεν έχεις δοκιμασει ,δοκίμασε να φας τα μούτρα σου με εκείνη και θα μάθεις τι εννοούμε (βιωματικη μάθηση 😂)
Ναι φίλε της έλεγα συνεχως πράματα και με θεώρησε και δεδομένο.Ειναι κοπέλα που δεν μου βγάζει το one night που λες αλλά για πολλά παραπάνω πραματα γιατί όπως είπα είναι και πολύ γλυκια
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

μπορει να εχει καποια κολληματα ή απαγορευσεις απο τους δικους της ή καποια γεγονοτα ασχημα που εχει περασει,αν δεν τη ρωτησεις επομενως αφου δεν δοκιμασατε καν τοτε πως λεει οτι δεν γινεται να συνεχισετε?
Εκτος αν δε σε γουσταρει,απλα μιλησε της και ξεκαθαρισε το.
Θελεις θελει?
ΑΝ οχι απλα φευγεις
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


δε σου εδωσε και μια ευκαιρια να προσπαθησετε τουλαχιστον.
Εγω νομιζω μηπως δεν ηθελε κιολας,μηπως εχει δικα της θεματα,ρωτησε την αλλη μια τελευταια φορα κι εκει βλεπεις.
Το να μη σου δωσει μια ευκαιρια τη στιγμη που και αυτη περναει ωραια μαζι σου και εσυ,τοτε δεν φταις εσυ.
Αυτη καπως καπου κατι εχει.
Μπορει να εχει και σχεση δεν το ξερουμε αυτο.
Κανε μια τελευταια προσπαθεια κι εκει βλεπεις.
Μα γιατί τότε να με πει τα μάτια μου πήγαιναν αυτόματα σε σένα και ότι κάτι με τραβούσε να κοιτάω συνέχεια τη μέρα που γνωριστηκαμε..Δεν θέλω να τη πιέσω αλλά στα μυνήματα και λέω να τη προσεγγίσω από κοντά
 

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
Μα γιατί τότε να με πει τα μάτια μου πήγαιναν αυτόματα σε σένα και ότι κάτι με τραβούσε να κοιτάω συνέχεια τη μέρα που γνωριστηκαμε..Δεν θέλω να τη πιέσω αλλά στα μυνήματα και λέω να τη προσεγγίσω από κοντά
αυτο το ειπε για να πει οτι της αφησες καλη εντυπωση ή οτι σε ψιλογουσταρε.
Αλλα απο αυτο θα περιμενε κανεις να ξαναβγει μαζι σου και οχι να κρυβεται.
Οποτε ξεκαθαριζεις τι φταιει και κρυβεται
 

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,785 μηνύματα.
Όλο το σόι της είναι Αλβανοί ακόμα και σχεδόν όλη η παρέα της αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίχτηκε ποτέ τίποτα ενώ γουστάραμε και οι δύο...Εχω σαν βασική σκέψη αυτό με τη θρησκεία και τους γονείς της ότι δηλαδή από τη αρχή ήξερε ότι δν θα μπορούσαμε μαζί και δεν δέθηκε τόσο όσο εγώ και σταδιακά με απομακρυνε...Ακόμα και από κοντά που μιλήσαμε λέγαμε να κανονησουμε να βγούμε αλλά δεν έγινε γιατί και γω αισθανομουν ότι επριζα και το πήγαινα πιο χαλαρά


Αξίζει να πω πως η κοπέλα είναι 18 και γω 22 και ...

Aρχικά, η ηλικία δεν παίζει κάποιο λόγο γιατί υπάρχουν αρκετοί που είναι 25 ετών και μπεμπεκίζουν. Είναι καθαρά θέμα ανθρώπου και προσωπικότητας. Για το άλλο θα σου φέρω ένα συναφές παράδειγμα.

Έτυχε να γνωρίσω Τουρκάλα εμφανίσιμη κοπέλα που ήταν συμφοιτήτριά μου. Λογικό είναι μετά από κάποιο καιρό να επέλθει αμοιβαία συμπάθεια και η τύπισσα μου το είπε ευθέως ότι βάζει τη θρησκεία της πάνω από το συναίσθημα και το μέλλον μας. Δεν νιώθει καλά που είμαι "αμαρτωλός" (δηλαδή, μη Μουσουλμάνος) σύμφωνα με το Κιουράν και ακόμη ας δεχτούμε ότι είμαι πολύ καλός άνθρωπος η ίδια θα ένιωθε άβολα να με συστήσει στην οικογένειά της, στην αγράμματη γιαγιά της που έχει αρνητικές αναμνήσεις από τους Έλληνες λόγω Κύπρου και Μικρασιατικής, σε 20-30 Τούρκους φίλους της όπως συνηθίζεται στην Τουρκία ή σε οποιαδήποτε χώρα που μένουν Τούρκοι ως μετανάστες ή δεύτερης γενιάς, κτλ. Θεωρεί ότι δεν θα μπορέσω να ενταχθώ στην δική τους κουλτούρα, δικές τους γιορτές-μαζώξεις καθώς θα ήταν βλάσφημο για τον προφήτη τους να προσποιηθώ νηστεία στο Ραμαζάνι.

Ο τρόπος διασκέδασης των μουσουλμάνων είναι όπως των Ελλήνων της επαρχίας της δεκαετίας του 1960. Τα σχόλια δικά σας. Υπ' όψιν ότι η κοπέλα αν και Τουρκάλα, έχει Ευρωπαϊκό ντύσιμο και σκουλαρίκια σε αυτιά, μύτη και φρύδια.
 

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
Aρχικά, η ηλικία δεν παίζει κάποιο λόγο γιατί υπάρχουν αρκετοί που είναι 25 ετών και μπεμπεκίζουν. Είναι καθαρά θέμα ανθρώπου και προσωπικότητας. Για το άλλο θα σου φέρω ένα συναφές παράδειγμα.

Έτυχε να γνωρίσω Τουρκάλα εμφανίσιμη κοπέλα που ήταν συμφοιτήτριά μου. Λογικό είναι μετά από κάποιο καιρό να επέλθει αμοιβαία συμπάθεια και η τύπισσα μου το είπε ευθέως ότι βάζει τη θρησκεία της πάνω από το συναίσθημα και το μέλλον μας. Δεν νιώθει καλά που είμαι "αμαρτωλός" (δηλαδή, μη Μουσουλμάνος) σύμφωνα με το Κιουράν και ακόμη ας δεχτούμε ότι είμαι πολύ καλός άνθρωπος η ίδια θα ένιωθε άβολα να με συστήσει στην οικογένειά της, στην αγράμματη γιαγιά της που έχει αρνητικές αναμνήσεις από τους Έλληνες λόγω Κύπρου και Μικρασιατικής, σε 20-30 Τούρκους φίλους της όπως συνηθίζεται στην Τουρκία ή σε οποιαδήποτε χώρα που μένουν Τούρκοι ως μετανάστες ή δεύτερης γενιάς, κτλ. Θεωρεί ότι δεν θα μπορέσω να ενταχθώ στην δική τους κουλτούρα, δικές τους γιορτές-μαζώξεις καθώς θα ήταν βλάσφημο για τον προφήτη τους να προσποιηθώ νηστεία στο Ραμαζάνι.

Ο τρόπος διασκέδασης των μουσουλμάνων είναι όπως των Ελλήνων της επαρχίας της δεκαετίας του 1960. Τα σχόλια δικά σας. Υπ' όψιν ότι η κοπέλα αν και Τουρκάλα, έχει Ευρωπαϊκό ντύσιμο και σκουλαρίκια σε αυτιά, μύτη και φρύδια.
εμπειριες βλεπω :clapping: κι ελεγα κατι θα σε σημαδεψε για να σχολιαζεις ετσι εκεινες τις φωτο με τις μουσουλμανες
 

yorkie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,468 μηνύματα.
Καλησπέρα σας παιδιά, γράφω πρώτη φορά ως νέο μέλος και θα ήθελα να μοιραστώ ένα θέμα που με έχει φάει τη ψυχή πραγματικά..



Τώρα στη δεύτερη καραντίνα μαζεύομαι με τη παρέα μου σε ένα μέρος που μαζεύονται πολλές παρέες και έχει μετατρέπει σε στέκι για να κάτσεις. Μια μέρα λοιπόν είδα μια κοπέλα, απιστευτα γλυκιά που μου άρεσε πολύ και σκαλωσα πολύ με το βλεμμα της καθώς με κοιτούσε πολύ όπως και γω.Κολησα πολύ με το βλέμμα της προς εμένα.

Πλησιάζει βέβαια μετά η ώρα για σπίτι λόγω απαγόρευσης και αυτή αναχωρεί με τη παρέα της καθώς δεν μένει στη περιοχή που είναι το στέκι αλλά σε άλλη περιοχή.Καθως φεύγει με τη παρέα της αντί να φύγουν κατευθείαν από τη έξοδο που καθοντουσαν πέρασαν μπροστά από μας και κάνανε το κύκλο. Πάω λοιπόν με τη παρέα μου και τις μιλάμε παίρνοντας λογαριασμούς στα σοσιαλ και τα λοιπά.

Εγώ λοιπόν την επόμενη μέρα την στέλνω μύνημα στα σοσιαλ (ΑΛΒΑΝΙΔΑ είναι ) γύρω στις 6 το απόγευμα μιας και δν βγήκα εκείνη τη μέρα. Αυτή με απαντάει και ενω μιλάμε στη αρχη και αυτά, με λέει ' ναι αλλά σήμερα δεν ήσουν εκει' με αποτελεσμα εγώ να τη πω 'σκαλωσα πολύ χθες γιαυτο'..Αυτή μετά με λέει ' εμένα τα μάτια μου πήγαιναν αυτόματα σε σενα' και εγώ λέω ' που σημαίνει;' για να με πει μετά ' που σημαίνει ότι κάτι με τραβούσε να κοιτάω συνεχεια'..Μιλήσαμε για κάποια ώρα μέχρι το βράδυ λεγοντας και οι 2 ότι θέλουμε να βρεθούμε και να γνωριστούμε και κλείσαμε αργά με αδιάβαστο μήνυμα από τη μεριά της.Μετά για τις επόμενες 3-4 μέρες δεν μιλήσαμε γιατί πήγαινα κάθε μέρα στο στέκι μπας και έρθει αλλά πετύχαινα μόνο κάποιες από τις φίλες της( που επίσης μένουν στη ίδια περιοχή με τη κοπέλα που αναφέρομαι)...μετά τις επόμενες μέρες τη στέλνω να κανονίσουμε να βγούμε και λέει θα έρθω στο στέκι(τάδε μέρα) να βρεθούμε.Ε σαν μαλακας εγώ πάω στο στέκι και αυτή δεν ήρθε ποτέ εκείνη τη μερα παρά μόνο οι φίλες της οι οποίες επαιρναν μάτι.

Την στέλνω λοιπόν μύνημα εκείνη τη μέρα για το που είναι και γιατί δν ήρθε και είπε δν μπόρεσε να έρθει γιατί της έτυχε κάτι. Ε μετά από λίγα μυνήματα (γενικά είναι κοπέλα που δν μιλάει πολύ και βαριέται τα μηνύματα στα σοσιαλ) με αφήνει στα αδιάβαστα , μια ξαναστελνω και μιλάμε και ξανά αδιάβαστα ενώ παράλληλα κάθε μέρα πηγαίνω στο στέκι μπας και εμφανιστεί. Μια από αυτές τις μέρες που πήγαινα στο στέκι συνέχεια, ήταν μια από τις φίλες της ξανά και επιτέλους παω και τη ρωτάω ενώ εφευγε ' να σε ρωτήσω κάτι;' και αυτη με χαμογελαστό ύφος και σαν να ντρεπόταν απάντησε 'οχι με γελιο'. Μετα τη ακόλουθαω από πίσω και λέω η φίλη σου που είναι γιατί δν ήρθε και αυτή με λέει έχει δουλειά. Ε λοιπόν εκείνη τη μέρα όταν πάω σπίτι με στέλνει για πρώτη φορά αυτή μύνημα καθώς σκευηκα οτι έπιασε τόπο που μίλησα στη φίλη της και μετά τα μπλα μπλα τη λέω 'πήγα στέκι είδα τις φίλες σου και εσύ που ήσουν;' και αυτή με απάντησε ' είχα δουλειά χαχαχα' ( δηλαδή αυτό που με είπε από κοντά και η φίλη της.

2 μέρες μετά από αυτό το σκηνικό που παιχτηκε με τη φίλη της εμφανίστηκε στο στεκι (ήταν η γιορτή μου εκείνη τη μέρα) και άφησα τη παρέα και κάθησα μαζί με τη παρεα της και λέγαμε διάφορα πράματα ενώ παράλληλα τη κατηγορούσα με κολακευτικό τρόπο ότι ενώ την έλεγα να βγούμε αυτή έλεγε θα έρθει στο στέκι και δν ήρθε ποτέ και μετά με είπε οτι οι γονείς της δουλεύουν κάθε μέρα και έχει μια αδερφή και ένα μικρό αδερφάκι που προσέχει καθημερινά(που όντως ισχύει γιατί είδα φωτογραφίες).

Με τη συζήτηση λοιπόν με λέει πως είναι μουσουλμάνα και τότε μπήκα σε πολλές σκέψεις ότι μάλλον γι'αυτό αποφεύγει τόσο τη επαφή με μένα επειδή και οι γονείς της είναι όλοι Αλβανοί και θεώρησα θα ναι αυστηροί και θα την έχουν από κοντά. Πάμε σπίτι και μιλήσαμε στα σοσιαλ αλλά στο τελευταίο μήνυμα που είπα ότι θέλω να τη ξαναδώ γιατί με εχει κολησει και δεν το διάβασε.. Αλλά την επόμενη μέρα δυστυχώς εμφανίστηκε ξανά, μιλήσαμε από κοντά αλλά κωλωνα να τη πω να πάμε βολτα οι δυο μας μη πει όχι για να μην αφήσει τη παρέα της.

Περνάνε 2 μέρες και τη στέλνω αν δν γουστάρεις πες το μου. Αυτή απαντάει ' δεν έχεις καταλαβει δηλαδή ότι κάτι με πάει πίσω;'. Ε και γω τι λέω τι σε πάει πίσω;.. Αυτή απαντάει δεν έχει σημασία δεν είναι κάτι συγκεκριμένο με σένα.. Τότε την λέω γιατί με έδωσες ψεύτικες ελπίδες και μιλούσαμε και δεν βγεναμε ποτέ;..Και λέει γιατί ήθελα..Μετά τη λέω δηλαδή τώρα δεν θες;...Και λέει απλά ξέρω ότι δεν θα βγει πουθενα και δν έχει να κάνει κάτι με σένα...και στο τέλος με λέει δεν φταίς εσύ που δεν βγενουμε.. αξίζει να πω ότι όλες τις μερες έψαχνα στο προφίλ της για ώρες αν τρέχει τπτ με κανέναν αλλά δν είδα κατι ( το τονίζω έψαξα πολύ με πολλούς τρόπους)..

ΤΟ αποτέλεσμα είναι να πηγαίνω στη περιοχή της στα πάρκα που βγαίνουν εκεί μπας και τη πετύχω αλλά νταξει γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να τη πετύχω σε τόσο μεγάλη περιοχή κοβωντας βόλτες μόνος με τσιγάρο σέρτικο που λέμε.

Όλο το σόι της είναι Αλβανοί ακόμα και σχεδόν όλη η παρέα της αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίχτηκε ποτέ τίποτα ενώ γουστάραμε και οι δύο...Εχω σαν βασική σκέψη αυτό με τη θρησκεία και τους γονείς της ότι δηλαδή από τη αρχή ήξερε ότι δν θα μπορούσαμε μαζί και δεν δέθηκε τόσο όσο εγώ και σταδιακά με απομακρυνε...Ακόμα και από κοντά που μιλήσαμε λέγαμε να κανονησουμε να βγούμε αλλά δεν έγινε γιατί και γω αισθανομουν ότι επριζα και το πήγαινα πιο χαλαρά

Τι να κάνω; Δεν είμαι καθόλου καλά, γράφοντας μόνο αυτή τη δημοσίευση ξέφυγα κάπως από τον εαυτό μου και ένιωσα καλά.Καθε βράδυ κλαίω ακούγοντας το τραγουδι του θαλασσινού τυφλές ελπίδες και με πνίγουν οι τοίχοι..Μόνο όταν πάω στη περιοχή της νιώθω καλά και δεν υπάρχει χειροτερο από τον δρόμο της επιστροφής στο σπίτι μου.. την θέλω πάρα πολύ.. Να τη διεκδικήσω μέχρι τέλους;; ( αν τη πετύχω τυχαία από κοντά μπας και τη πείσω)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αξίζει να πω πως η κοπέλα είναι 18 και γω 22 και ότι οι κοπέλες γενικά στη ζωή μου μου λένε ότι είμαι πολυ εμφανίσιμος έχοντας δεχθεί και πεσιματα από διάφορες κοπέλες και στο στεκι.. Τα αναφέρω μόνο μπας και βοηθήσουν στη κατάσταση..Τέλος σε αρκετά μηνυματα με αυτή τη κοπέλα της έλεγα ότι έχω κολλήσει, ότι την έχω εικόνα συνέχεια και θα σαλταρω( που σαλταρα τελικά) και αυτή έλεγε χαίρομαι πάρα πολύ που το ακούω και ότι της αρέσει πολύ ο τρόπος που τα λέω...
Συμφωνώ με την Αγάπη κατά κύριο λόγο.
Επίσης, τα όσα λες για την καταγωγή της και τη θρησκεία της δεν παίζουν κάποιο ρόλο(αυτή τη φορά).

Στην ουσία του πράγματος: γνώρισες μια κοπέλα αρκετά διαχυτική και πρόθυμη για γνωριμία, όπως φάνηκε στην πρώτη σας επαφή, στην οποια έκανε καθετί να την προσέξεις, μιλήσατε και άρχισε να στο παίζει δύσκολη, έδειξε πως ζεσταίνεται και πάλι στη συνέχεια με το να αποδεχτεί ραντεβού σου για μια συγκεκριμένη μέρα και όχι μόνο το ακύρωσε, αλλά σ έστησε χωρίς να σ ενημερώσει λέγοντας σου εκ των υστέρων δικαιολογίες.
Πέρα από καψόνι είναι και αρκετά αγενές.
Στη θέση σου θα είχα ήδη χαλαστεί αρκετά.

Στα υπόλοιπα τώρα... φαίνεται ανώριμη και λαμβάνοντας υπόψιν ότι δεν την φρέναρε η εμφάνιση σου, αφού τότε εξ αρχής δεν θα φλέρταρε μαζί σου, τότε ή απλώς σε παίζει ή στο μεταξύ κάποιο άλλο φλερτ της προέκυψε και δεν θέλει πια (κάτι που είναι ανθρώπινο-εξάλλου δεν υπήρχε κάποιου είδους δέσμευση μεταξύ σας, αλλά θα ήταν σωστό να στο χε πει, όταν έβλεπε πως προσπάθησες τόσες φορές να ξανασυναντηθείτε).

Το έχεις χειριστεί αρκετά λάθος τόσο στην αρχή όσο και μετέπειτα, αλλά δεν έχει νόημα σ αυτή τη φάση να σταθούμε εκεί. Έτσι κι αλλιώς δεν ήταν τα λάθη σου που οδήγησαν την κατάσταση εκεί. Εχε υπόψιν πως οι σχέσεις και γενικά η έλξη σχετίζεται με τις έννοιες ισχύ και αξία (μεταφορικά μιλώντας). Σου φέρθηκε άσχημα και αντί να αποστασιοποιηθείς δείχνοντας δυσαρέσκεια και τα όρια σου, εσυ την κυνηγούσες για εξηγήσεις. Να κυνηγάμε αλλά κάποιον/α που αξίζει, η συμπεριφορά της κάθε άλλο παρά αυτό δείχνει.

Καθε περίπτωση δεν είναι ίδια, αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση δεν δείχνει πως είναι μια μπερδεμένη κοπέλα (υπό την έννοια του ότι την κρατάνε άσχετα πράγματα πίσω, αλλά θέλει) ή κάποια που θέλει σταδιακή προσέγγιση γιατί δεν λειτουργεί με πιο χύμα τρόπο.

Οπότε, μήπως να αλλάξεις λίγο στάση;
Μιας που δεν θες να το παρατήσεις, θα λεγα να αποστασιοποιηθείς λίγο (έτσι κι αλλιώς στις ξηγημένες ερωτήσεις σου δεν απαντα ξηγημενα) και να περιμένεις αν και τι θα κάνει. Αν επικοινωνήσει, ζήτα ραντεβού και άσε τα «μιλάμε στο μεσετζερ», «κοιταζόμαστε στο πάρκο κτλ» και μην της ζητάς να απολογηθεί. Αν δεν δεχτεί, πες της στα ισια τι θέλεις και ότι σε κουράζει όλο αυτό και τελείωσε το.

ΥΓ: αν ήταν τόσο αφοσιωμένη στη θρησκεία της ή είχε θέμα με την οικογένεια της, η συμπεριφορά της αποκλείω να ήταν αυτή (στο πως σε προσέγγισε αρχικά). Επισης, αρκετοι νοικοκυραίοι είναι συντηρητικοί στα φλερτ/σχέσεις των παιδιών τους, οι κοπέλες δεν μαλακιζονται έτσι δείχνοντας μια παραπροθυμες και μια σε γράφω.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
Με είπε και από κοντά και μήνυμα ότι είναι λι



Εε πως αν είμαι με αυτή τη κοπέλα και οι γονείς της είναι συντηρητικοι πως θα συνεχίσουμε; Εξάλλου και η ίδια με είπε ότι ξέρει πως δεν θα βγει πουθενα..γιατί να το πει αυτό ενώ δν κάναμε τίποτα;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:



Ευχαριστώ πολύ, τα ειπες πολύ ωραία και θα προσπαθήσω να τη διεκδικήσω😀😊...της έχω πει ότι τη σκευτομαι συνεχώς μήπως με θεώρησε και δεδομένο;
Καταρχάς σου είπε εκείνη ότι είναι οι γονείς της συντηρητικοί ή σου είπε απλά ότι είναι μουσουλμάνα κι όλα τ' άλλα τα συμπέρανες μόνος σου;

Όπως και να' χει, ακόμη κι αν είναι όντως έτσι, θα συνεχίσετε χωρίς να το ξέρουν οι γονείς. Αν ήταν όντως τόσο συντηρητική και ήξερε ότι δε θα καταλήξει κάπου, γιατί να σου δώσει θάρρος στην αρχή; Εξάλλου αν κυκλοφορεί ελεύθερα έξω με τις φίλες της, μπορεί να σε εντάξει στο πρόγραμμά της αν θέλει. Κι εμένα οι δικοί μου όταν ήμουν πιο μικρή ήταν πάρα πολύ αυστηροί με τις σχέσεις και ό,τι αυτές συνεπάγονται αλλά μια χαρά κράτησα σχέση 1 χρόνο+ χωρίς πρόβλημα.

Μην απομονώνεις τα στοιχεία που θες να επαληθεύσεις, δες τη γενικότερη εικόνα. Γιατί να μη σου πει ότι τελικά δε θα μπορέσει να 'ρθει εκ των προτέρων; Με τι θράσος η φίλη της σου απαντάει περιπαικτικά "όχι" όταν της λες να σε ρωτήσω κάτι; Γιατί να αφήνει μονίμως τα μηνύματά σου αδιάβαστα; Εγώ βλέπω ένα γκρουπ κοριτσιών που σε σχολιάζει και η κοπέλα σε δοκιμάζει. Δεν πιστεύω ότι το κάνει από κακία απαραίτητα (αν και διαφωνώ κάθετα με τις χειριστικές συμπεριφορές τύπου εξαφανίζομαι για να έχεις αγωνία και μετά σου πετάω ένα ότι είχα δουλειά για να φανεί ότι υπήρχε σοβαρός λόγος και να νιώσεις άσχημα που πιστεύεις ότι το έκανα επίτηδες), αλλά είναι ανώριμη.
 

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,243 μηνύματα.
Οι Αλβανοί συνήθως έχουν χαλαρή σχέση με τη θρησκεία. Δεν θεωρώ ότι ο όποιος συντηρητισμός υπάρχει στην οικογένειά της (εάν υπάρχει) σχετίζεται τόσο με τη θρησκεία. Αυστηροί γονείς με αυτά τα θέματα υπάρχουν παντού. Εξάλλου, είναι και στο δικό της χέρι να κάνει αυτό που θέλει και από τη στιγμή που την αφήνουν να βγαίνει, το πρόβλημα είναι καθαρά δικό της.

Είναι λάθος σου όλο αυτό το ανθρωποκυνηγητό με το να την ψάχνεις στο στέκι σας και να τη ρωτάς γιατί δεν ήρθε ή να ρωτάς φίλες της ή να ρωτάς γιατί δεν σου απαντάει και εάν ενδιαφέρεται ακόμα κτλ. Όταν διεκδικείς πρέπει να δείχνεις σίγουρος για τον εαυτό σου και εσύ συμπεριφέρεσαι σαν κακομοίρης. Η λύση είναι να της ζητήσεις να βγείτε, μόνο οι δυο σας, και όχι σε αυτό το στέκι με τις παρέες σας. Εάν δεχτεί και βγείτε, είσαι σε καλό δρόμο. Εάν δε δεχτεί, δεν ενδιαφέρεται, οπότε πας για άλλα. Είναι απλό.
 

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,503 μηνύματα.
Έτυχε να γνωρίσω Τουρκάλα εμφανίσιμη κοπέλα που ήταν συμφοιτήτριά μου. Λογικό είναι μετά από κάποιο καιρό να επέλθει αμοιβαία συμπάθεια και η τύπισσα μου το είπε ευθέως ότι βάζει τη θρησκεία της πάνω από το συναίσθημα και το μέλλον μας. Δεν νιώθει καλά που είμαι "αμαρτωλός" (δηλαδή, μη Μουσουλμάνος) σύμφωνα με το Κιουράν και ακόμη ας δεχτούμε ότι είμαι πολύ καλός άνθρωπος η ίδια θα ένιωθε άβολα να με συστήσει στην οικογένειά της, στην αγράμματη γιαγιά της που έχει αρνητικές αναμνήσεις από τους Έλληνες λόγω Κύπρου και Μικρασιατικής, σε 20-30 Τούρκους φίλους της όπως συνηθίζεται στην Τουρκία ή σε οποιαδήποτε χώρα που μένουν Τούρκοι ως μετανάστες ή δεύτερης γενιάς, κτλ. Θεωρεί ότι δεν θα μπορέσω να ενταχθώ στην δική τους κουλτούρα, δικές τους γιορτές-μαζώξεις καθώς θα ήταν βλάσφημο για τον προφήτη τους να προσποιηθώ νηστεία στο Ραμαζάνι.

Τι παει να πει βλασφημος για τον προφητη; Να πετσοκοβες το πουλι σου, να εκανες 55 φορες την ημερα προσευχη και να της εδειχνες οτι το εννοεις πραγματικα.

Κλασικοι Euro-Muslims, τετοιο κομπλεξ εθνικοθρησκευτικο ουτε ο πιο αγνος και ακραιφνης Ελληνορθοδοξος τσολιας απο το πιο απομακρο χωριο στην Ελλαδα δεν το χει.
 

Fin4

Νεοφερμένος

Ο Fin4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 86 μηνύματα.
Συμφωνώ με την Αγάπη κατά κύριο λόγο.
Επίσης, τα όσα λες για την καταγωγή της και τη θρησκεία της δεν παίζουν κάποιο ρόλο(αυτή τη φορά).

Στην ουσία του πράγματος: γνώρισες μια κοπέλα αρκετά διαχυτική και πρόθυμη για γνωριμία, όπως φάνηκε στην πρώτη σας επαφή, στην οποια έκανε καθετί να την προσέξεις, μιλήσατε και άρχισε να στο παίζει δύσκολη, έδειξε πως ζεσταίνεται και πάλι στη συνέχεια με το να αποδεχτεί ραντεβού σου για μια συγκεκριμένη μέρα και όχι μόνο το ακύρωσε, αλλά σ έστησε χωρίς να σ ενημερώσει λέγοντας σου εκ των υστέρων δικαιολογίες.
Πέρα από καψόνι είναι και αρκετά αγενές.
Στη θέση σου θα είχα ήδη χαλαστεί αρκετά.

Στα υπόλοιπα τώρα... φαίνεται ανώριμη και λαμβάνοντας υπόψιν ότι δεν την φρέναρε η εμφάνιση σου, αφού τότε εξ αρχής δεν θα φλέρταρε μαζί σου, τότε ή απλώς σε παίζει ή στο μεταξύ κάποιο άλλο φλερτ της προέκυψε και δεν θέλει πια (κάτι που είναι ανθρώπινο-εξάλλου δεν υπήρχε κάποιου είδους δέσμευση μεταξύ σας, αλλά θα ήταν σωστό να στο χε πει, όταν έβλεπε πως προσπάθησες τόσες φορές να ξανασυναντηθείτε).

Το έχεις χειριστεί αρκετά λάθος τόσο στην αρχή όσο και μετέπειτα, αλλά δεν έχει νόημα σ αυτή τη φάση να σταθούμε εκεί. Έτσι κι αλλιώς δεν ήταν τα λάθη σου που οδήγησαν την κατάσταση εκεί. Εχε υπόψιν πως οι σχέσεις και γενικά η έλξη σχετίζεται με τις έννοιες ισχύ και αξία (μεταφορικά μιλώντας). Σου φέρθηκε άσχημα και αντί να αποστασιοποιηθείς δείχνοντας δυσαρέσκεια και τα όρια σου, εσυ την κυνηγούσες για εξηγήσεις. Να κυνηγάμε αλλά κάποιον/α που αξίζει, η συμπεριφορά της κάθε άλλο παρά αυτό δείχνει.

Καθε περίπτωση δεν είναι ίδια, αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση δεν δείχνει πως είναι μια μπερδεμένη κοπέλα (υπό την έννοια του ότι την κρατάνε άσχετα πράγματα πίσω, αλλά θέλει) ή κάποια που θέλει σταδιακή προσέγγιση γιατί δεν λειτουργεί με πιο χύμα τρόπο.

Οπότε, μήπως να αλλάξεις λίγο στάση;
Μιας που δεν θες να το παρατήσεις, θα λεγα να αποστασιοποιηθείς λίγο (έτσι κι αλλιώς στις ξηγημένες ερωτήσεις σου δεν απαντα ξηγημενα) και να περιμένεις αν και τι θα κάνει. Αν επικοινωνήσει, ζήτα ραντεβού και άσε τα «μιλάμε στο μεσετζερ», «κοιταζόμαστε στο πάρκο κτλ» και μην της ζητάς να απολογηθεί. Αν δεν δεχτεί, πες της στα ισια τι θέλεις και ότι σε κουράζει όλο αυτό και τελείωσε το.

ΥΓ: αν ήταν τόσο αφοσιωμένη στη θρησκεία της ή είχε θέμα με την οικογένεια της, η συμπεριφορά της αποκλείω να ήταν αυτή (στο πως σε προσέγγισε αρχικά). Επισης, αρκετοι νοικοκυραίοι είναι συντηρητικοί στα φλερτ/σχέσεις των παιδιών τους, οι κοπέλες δεν μαλακιζονται έτσι δείχνοντας μια παραπροθυμες και μια σε γράφω.
Ωραίο κειμενακι έγραψες φίλε μου...Δν είπα ότι είναι αφοσιωμένη στη θρησκεία της τόσο...απλά δεν θα μπορεί να πει στους γονείς της ότι βγαίνει με μένα για να συνεχιστεί το μεταξύ μας...Επίσης και ο χρόνος της είναι πιεσμένος από όσο καταλάβα με τα αδερφάκια της που προσέχει κλπ..Μπορει να καταλαβε ότι δεν έχει χρονο να ασχοληθει και απλά στη αρχή θα ηθελε επιβεβαιωση και να παίξει..Εγώ κόλλησα όμως γιατί μιλούσαμε και όταν τη πίεσα στην ερώτηση αν δεν γουστάρει να μου το πει μόνο τότε είπε ότι δεν θα βγει πουθενα, είναι πιεσμένη και τετοια και ότι κάτι την τραβάει προς τα πίσω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Οι Αλβανοί συνήθως έχουν χαλαρή σχέση με τη θρησκεία. Δεν θεωρώ ότι ο όποιος συντηρητισμός υπάρχει στην οικογένειά της (εάν υπάρχει) σχετίζεται τόσο με τη θρησκεία. Αυστηροί γονείς με αυτά τα θέματα υπάρχουν παντού. Εξάλλου, είναι και στο δικό της χέρι να κάνει αυτό που θέλει και από τη στιγμή που την αφήνουν να βγαίνει, το πρόβλημα είναι καθαρά δικό της.

Είναι λάθος σου όλο αυτό το ανθρωποκυνηγητό με το να την ψάχνεις στο στέκι σας και να τη ρωτάς γιατί δεν ήρθε ή να ρωτάς φίλες της ή να ρωτάς γιατί δεν σου απαντάει και εάν ενδιαφέρεται ακόμα κτλ. Όταν διεκδικείς πρέπει να δείχνεις σίγουρος για τον εαυτό σου και εσύ συμπεριφέρεσαι σαν κακομοίρης. Η λύση είναι να της ζητήσεις να βγείτε, μόνο οι δυο σας, και όχι σε αυτό το στέκι με τις παρέες σας. Εάν δεχτεί και βγείτε, είσαι σε καλό δρόμο. Εάν δε δεχτεί, δεν ενδιαφέρεται, οπότε πας για άλλα. Είναι απλό.
Εφόσον με είπε τοσο ωραία πράγματα στη αρχή για μένα, έλεγε θέλει να με δει και να με γνωρισει όπως κ γω...γιατί να τα πει αυτά εφόσον ήθελε και μετά να αποφεύγει αλλά χωρίς να με ξεκαθαρίσει τη θέση της...μόνο όταν την πίεσα στη ερώτηση αν δεν γουστάρει να μου το πει μόνο τότε είπε ότι ξέρει πως δεν θα βγει πουθενα και οτι δν φταίω εγώ που δεν βγαίνουμε (άρα αυτό σημαίνει ότι δεν φταίει αν της αρέσω η οχι) και είναι πιεσμένη... επιβεβαίωση μπορεί να ηθελε
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

yorkie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,468 μηνύματα.
Ωραίο κειμενακι έγραψες φίλε μου...Δν είπα ότι είναι αφοσιωμένη στη θρησκεία της τόσο...απλά δεν θα μπορεί να πει στους γονείς της ότι βγαίνει με μένα για να συνεχιστεί το μεταξύ μας...Επίσης και ο χρόνος της είναι πιεσμένος από όσο καταλάβα με τα αδερφάκια της που προσέχει κλπ..Μπορει να καταλαβε ότι δεν έχει χρονο να ασχοληθει και απλά στη αρχή θα ηθελε επιβεβαιωση και να παίξει..Εγώ κόλλησα όμως γιατί μιλούσαμε και όταν τη πίεσα στην ερώτηση αν δεν γουστάρει να μου το πει μόνο τότε είπε ότι δεν θα βγει πουθενα, είναι πιεσμένη και τετοια και ότι κάτι την τραβάει προς τα πίσω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


Και γω παίζω μπάλα σε υψηλή κατηγορία και χάσαμε μεροκάματα με τα κλειστά γήπεδα...Είναι το τελευταίο που με νοιάζει αυτή τη στιγμή ομως
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


Εφόσον με είπε τοσο ωραία πράγματα στη αρχή για μένα, έλεγε θέλει να με δει και να με γνωρισει όπως κ γω...γιατί να τα πει αυτά εφόσον ήθελε και μετά να αποφεύγει αλλά χωρίς να με ξεκαθαρίσει τη θέση της...μόνο όταν την πίεσα στη ερώτηση αν δεν γουστάρει να μου το πει μόνο τότε είπε ότι ξέρει πως δεν θα βγει πουθενα και οτι δν φταίω εγώ που δεν βγαίνουμε (άρα αυτό σημαίνει ότι δεν φταίει αν της αρέσω η οχι) και είναι πιεσμένη... επιβεβαίωση μπορεί να ηθελε
(Κοπέλα είμαι 😛)
Σ ευχαριστώ, και κάτι τελευταίο..
Σου πε ότι δεν θα βγει κάπου, ξεκάθαρη απάντηση.
Σ απέρριψε!

Τώρα όλα αυτά μπορεί να στα πε σαν δικαιολογίες, τις οποίες εσυ τις πιστεύεις. Εγώ πάλι, όχι. Δεν ενδιαφέρεται αρκετά, αλλιώς θα βρίσκε μια ώρα κάποια στιγμή να τα πείτε, όπως βρίσκει για τις φίλες της.

Εχεις κολλήσει και λογικό να τα σκέφτεσαι έτσι, δες το σε απόσταση και θα το απομυθοποιήσεις πιο εύκολα..
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top