Fin4
Νεοφερμένο μέλος
Ο Fin4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 86 μηνύματα.

28-01-21

02:28
Πολυ σωστα τα λες.Θελω πολυ να βρω αυτο που ψαχνω εδω και πολυ καιρο.Δυστυχως με εκανε κλικ μονο σε αυτη τη κοπελα μεχρι στιγμης.Μακαρι να μου ξανασυμβει και στο μελλον αλλα αυτη τη φορα τα πραματα να ειναι πιο απλα.Μαρεσει η μοναξια ειναι η αληθεια αλλα παει πολυ μετα τη τελευταια σχεση που εκανα.Δεν εψαχνα σχεσεις και απλα τραβιομουν με οποια εβγαινα για λιγο καιρο και μεχρι εκει. Τωρα θελω αλλαγες και ως προς τον τροπο που βλεπω τα πραματα, πραγμα που εγινε μεσω των προβληματισμων που ανεφερα εδω στο φορουμ τις τελευταιες μερες και σας ευχαριστω πολυ..Δυσκολες οι ανθρωπινες σχεσεις@Fin4 Να μη σε φοβιζει η αποτυχια.
Να πηγαινεις με το κεφαλι ψηλα που λεμε και οτι γινει.
Θα κανεις και γνωριμιες θα εχεις και απορρίψεις καποιες φορές θα απορριψεις κι εσυ ο ιδιοα, αυτη ειναι η ζωη καλε μου φιλε.
Τιποτα δεν μας ερχεται ετοιμο και κατα παραγγελια.
Πρεπει να κοπιασεις και να προσπαθεις.
Να μη σταματας να ψαχνεις.
Να εχεις τις κεραιες σου ανοιχτες και να είσαι θετικος σε γνωριμιες.
Και οτι γινει.
Δεν γίνονται ολες οι γνωριμιες σχέσεις και καποιες σχεσεις δεν εχουν χαπυ εντ.
Αυτη ειναι η αληθεια.
Ψαχνεις βρισκεις δοκιμαζεστε και οι δυο, φυσικα να ειναι αμοιβαιο δεν το συζηταμε.
Απο κει και περα ειναι να το θελουν και οι δυο και να προσπαθούν καταλαβες.
Μονο ο ενας δεν γινεται κατι.
Και να μη σταματας.
Ο εαυτος σου να εισαι και εκεινη που θα σε θελει θα το καταλαβεις.
Σιγουρα δεν υπάρχουν τα παντα ολα σε ενα ατομο και αμα βρουμε κατι που μας αρεσει θα εχει κατι ας πουμε που μας δυσανασχετει.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

28-01-21

02:48
Δυσκολες ναι αλλα μην εγκαταλείπειςΠολυ σωστα τα λες.Θελω πολυ να βρω αυτο που ψαχνω εδω και πολυ καιρο.Δυστυχως με εκανε κλικ μονο σε αυτη τη κοπελα μεχρι στιγμης.Μακαρι να μου ξανασυμβει και στο μελλον αλλα αυτη τη φορα τα πραματα να ειναι πιο απλα.Μαρεσει η μοναξια ειναι η αληθεια αλλα παει πολυ μετα τη τελευταια σχεση που εκανα.Δεν εψαχνα σχεσεις και απλα τραβιομουν με οποια εβγαινα για λιγο καιρο και μεχρι εκει. Τωρα θελω αλλαγες και ως προς τον τροπο που βλεπω τα πραματα, πραγμα που εγινε μεσω των προβληματισμων που ανεφερα εδω στο φορουμ τις τελευταιες μερες και σας ευχαριστω πολυ..Δυσκολες οι ανθρωπινες σχεσεις

Μάξιμος
Διάσημο μέλος
Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.

28-01-21

02:52
Και τί είναι αυτό που σε κρατάει να ζήσεις ενδεχομένως μία πολύ δυνατή σχέση;Όλοι για αξία μου λένε λες και θα γίνει κάτι αν εκτιμήσω τον εαυτό μου σε βαθμό που λεν..ναι αγαπάω τον εαυτό μου ,ξέρω ποιος ειμαι αλλά σε προσωπικά θέματα χάνω τη μπάλα
Μιας και μιλάς για μπάλα, μόνο παίζοντας μαθαίνεις.
Δεν ξέρω κανέναν να έφυγε και να έγινε Ο Παίκτης.
Αν δεν μπεις στην φωτιά, δεν μαθαίνεις οτι καίει.
Αν δεν μάθεις να ξεχωρίζεις τα πράγματα, κανένας δεν θα μπορέσει να σου δώσει συμβουλή.
Ολοι θα γράφουν, αλλά δεν θα γνωρίζεις εσύ τίποτα.
Αφού σε έπαιξε, τουλάχιστον δες μέχρι που μπορεί να το φτάσει.
Πάντα υπάρχει και το θέμα να χάσει το παιχνίδι.
Είναι το μοναδικό παιχνίδι που και οι δυο μπορούν να χάσουν.
Να χάσουν τον χρόνο.
Να μη ξέρουν πού βρίσκονται.
Η γνώμη μου είναι επίθεση.
Και παίξε με τους δικούς σου κανόνες.
Κανένας κυνηγός δεν φοβήθηκε τον λύκο.
Αλλά και κανένας δεν πήγε να τον χαϊδέψει.
Αν θες, ακόμα και για να τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου, αξίζει να παίξεις με την φωτιά.
Εχασες, έχασες.
Αν όμως κερδίσεις, ε τότε θα ξέρεις Ιθάκες τι σημαίνουν, κατα τον ποιητή.
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος
Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.048 μηνύματα.

28-01-21

20:43
Καλέ μου πλάκα κάνεις. Διάβασα μόνο το μηνυμα σου αυτό εδώ το πρώτο. Χωρίς να διαβάσω τα επόμενα καν θα σου πω πολύ απλά πως όση ώρα το διάβαζα είχα στεναχωρηθει για σένα. Ελπίζω να μπορέσεις να "ξυπνήσεις" με τη καλή έννοια, δηλαδή να κουνήσεις τκ κεφάλι σου και να έρθεις στα συγκαλα σου που λέμε. Παράτα τη βρε αγόρι μου. Αυτή μπορεί να παίζει με άλλους 2 3 και να τκ παίζει οσια παρθένα ξεροντας πως εσύ λιώνεις για χάρη της. Απλά θα επιβεβαιωθεί και τίποτε άλλο. Ελπίζω τα πράγματα να είναι καλύτερα για σένα τώρα. Εύχομαι πραγματικά ότι καλύτερο γιατί είσαι από ότι κατάλαβα ένα ρομαντικό και δοτικο άτομο. Πρόσεχε μόνο που διοχετεύεις όλα αυτά τα θετικά συναισθήματα που νιώθεις. Δεν είναι κακό να τα νιώθεις. Κάθε άλλο είναι πολύ τιμητικό εκ μέρους σου. Μόνο άλλαξε κατεύθυνση. Είναι κρίμα να χαλιέσαι για άτομα που δεν αξίζουν.Καλησπέρα σας παιδιά, γράφω πρώτη φορά ως νέο μέλος και θα ήθελα να μοιραστώ ένα θέμα που με έχει φάει τη ψυχή πραγματικά..
Τώρα στη δεύτερη καραντίνα μαζεύομαι με τη παρέα μου σε ένα μέρος που μαζεύονται πολλές παρέες και έχει μετατρέπει σε στέκι για να κάτσεις. Μια μέρα λοιπόν είδα μια κοπέλα, απιστευτα γλυκιά που μου άρεσε πολύ και σκαλωσα πολύ με το βλεμμα της καθώς με κοιτούσε πολύ όπως και γω.Κολησα πολύ με το βλέμμα της προς εμένα.
Πλησιάζει βέβαια μετά η ώρα για σπίτι λόγω απαγόρευσης και αυτή αναχωρεί με τη παρέα της καθώς δεν μένει στη περιοχή που είναι το στέκι αλλά σε άλλη περιοχή.Καθως φεύγει με τη παρέα της αντί να φύγουν κατευθείαν από τη έξοδο που καθοντουσαν πέρασαν μπροστά από μας και κάνανε το κύκλο. Πάω λοιπόν με τη παρέα μου και τις μιλάμε παίρνοντας λογαριασμούς στα σοσιαλ και τα λοιπά.
Εγώ λοιπόν την επόμενη μέρα την στέλνω μύνημα στα σοσιαλ (ΑΛΒΑΝΙΔΑ είναι ) γύρω στις 6 το απόγευμα μιας και δν βγήκα εκείνη τη μέρα. Αυτή με απαντάει και ενω μιλάμε στη αρχη και αυτά, με λέει ' ναι αλλά σήμερα δεν ήσουν εκει' με αποτελεσμα εγώ να τη πω 'σκαλωσα πολύ χθες γιαυτο'..Αυτή μετά με λέει ' εμένα τα μάτια μου πήγαιναν αυτόματα σε σενα' και εγώ λέω ' που σημαίνει;' για να με πει μετά ' που σημαίνει ότι κάτι με τραβούσε να κοιτάω συνεχεια'..Μιλήσαμε για κάποια ώρα μέχρι το βράδυ λεγοντας και οι 2 ότι θέλουμε να βρεθούμε και να γνωριστούμε και κλείσαμε αργά με αδιάβαστο μήνυμα από τη μεριά της.Μετά για τις επόμενες 3-4 μέρες δεν μιλήσαμε γιατί πήγαινα κάθε μέρα στο στέκι μπας και έρθει αλλά πετύχαινα μόνο κάποιες από τις φίλες της( που επίσης μένουν στη ίδια περιοχή με τη κοπέλα που αναφέρομαι)...μετά τις επόμενες μέρες τη στέλνω να κανονίσουμε να βγούμε και λέει θα έρθω στο στέκι(τάδε μέρα) να βρεθούμε.Ε σαν μαλακας εγώ πάω στο στέκι και αυτή δεν ήρθε ποτέ εκείνη τη μερα παρά μόνο οι φίλες της οι οποίες επαιρναν μάτι.
Την στέλνω λοιπόν μύνημα εκείνη τη μέρα για το που είναι και γιατί δν ήρθε και είπε δν μπόρεσε να έρθει γιατί της έτυχε κάτι. Ε μετά από λίγα μυνήματα (γενικά είναι κοπέλα που δν μιλάει πολύ και βαριέται τα μηνύματα στα σοσιαλ) με αφήνει στα αδιάβαστα , μια ξαναστελνω και μιλάμε και ξανά αδιάβαστα ενώ παράλληλα κάθε μέρα πηγαίνω στο στέκι μπας και εμφανιστεί. Μια από αυτές τις μέρες που πήγαινα στο στέκι συνέχεια, ήταν μια από τις φίλες της ξανά και επιτέλους παω και τη ρωτάω ενώ εφευγε ' να σε ρωτήσω κάτι;' και αυτη με χαμογελαστό ύφος και σαν να ντρεπόταν απάντησε 'οχι με γελιο'. Μετα τη ακόλουθαω από πίσω και λέω η φίλη σου που είναι γιατί δν ήρθε και αυτή με λέει έχει δουλειά. Ε λοιπόν εκείνη τη μέρα όταν πάω σπίτι με στέλνει για πρώτη φορά αυτή μύνημα καθώς σκευηκα οτι έπιασε τόπο που μίλησα στη φίλη της και μετά τα μπλα μπλα τη λέω 'πήγα στέκι είδα τις φίλες σου και εσύ που ήσουν;' και αυτή με απάντησε ' είχα δουλειά χαχαχα' ( δηλαδή αυτό που με είπε από κοντά και η φίλη της.
2 μέρες μετά από αυτό το σκηνικό που παιχτηκε με τη φίλη της εμφανίστηκε στο στεκι (ήταν η γιορτή μου εκείνη τη μέρα) και άφησα τη παρέα και κάθησα μαζί με τη παρεα της και λέγαμε διάφορα πράματα ενώ παράλληλα τη κατηγορούσα με κολακευτικό τρόπο ότι ενώ την έλεγα να βγούμε αυτή έλεγε θα έρθει στο στέκι και δν ήρθε ποτέ και μετά με είπε οτι οι γονείς της δουλεύουν κάθε μέρα και έχει μια αδερφή και ένα μικρό αδερφάκι που προσέχει καθημερινά(που όντως ισχύει γιατί είδα φωτογραφίες).
Με τη συζήτηση λοιπόν με λέει πως είναι μουσουλμάνα και τότε μπήκα σε πολλές σκέψεις ότι μάλλον γι'αυτό αποφεύγει τόσο τη επαφή με μένα επειδή και οι γονείς της είναι όλοι Αλβανοί και θεώρησα θα ναι αυστηροί και θα την έχουν από κοντά. Πάμε σπίτι και μιλήσαμε στα σοσιαλ αλλά στο τελευταίο μήνυμα που είπα ότι θέλω να τη ξαναδώ γιατί με εχει κολησει και δεν το διάβασε.. Αλλά την επόμενη μέρα δυστυχώς εμφανίστηκε ξανά, μιλήσαμε από κοντά αλλά κωλωνα να τη πω να πάμε βολτα οι δυο μας μη πει όχι για να μην αφήσει τη παρέα της.
Περνάνε 2 μέρες και τη στέλνω αν δν γουστάρεις πες το μου. Αυτή απαντάει ' δεν έχεις καταλαβει δηλαδή ότι κάτι με πάει πίσω;'. Ε και γω τι λέω τι σε πάει πίσω;.. Αυτή απαντάει δεν έχει σημασία δεν είναι κάτι συγκεκριμένο με σένα.. Τότε την λέω γιατί με έδωσες ψεύτικες ελπίδες και μιλούσαμε και δεν βγεναμε ποτέ;..Και λέει γιατί ήθελα..Μετά τη λέω δηλαδή τώρα δεν θες;...Και λέει απλά ξέρω ότι δεν θα βγει πουθενα και δν έχει να κάνει κάτι με σένα...και στο τέλος με λέει δεν φταίς εσύ που δεν βγενουμε.. αξίζει να πω ότι όλες τις μερες έψαχνα στο προφίλ της για ώρες αν τρέχει τπτ με κανέναν αλλά δν είδα κατι ( το τονίζω έψαξα πολύ με πολλούς τρόπους)..
ΤΟ αποτέλεσμα είναι να πηγαίνω στη περιοχή της στα πάρκα που βγαίνουν εκεί μπας και τη πετύχω αλλά νταξει γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να τη πετύχω σε τόσο μεγάλη περιοχή κοβωντας βόλτες μόνος με τσιγάρο σέρτικο που λέμε.
Όλο το σόι της είναι Αλβανοί ακόμα και σχεδόν όλη η παρέα της αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίχτηκε ποτέ τίποτα ενώ γουστάραμε και οι δύο...Εχω σαν βασική σκέψη αυτό με τη θρησκεία και τους γονείς της ότι δηλαδή από τη αρχή ήξερε ότι δν θα μπορούσαμε μαζί και δεν δέθηκε τόσο όσο εγώ και σταδιακά με απομακρυνε...Ακόμα και από κοντά που μιλήσαμε λέγαμε να κανονησουμε να βγούμε αλλά δεν έγινε γιατί και γω αισθανομουν ότι επριζα και το πήγαινα πιο χαλαρά
Τι να κάνω; Δεν είμαι καθόλου καλά, γράφοντας μόνο αυτή τη δημοσίευση ξέφυγα κάπως από τον εαυτό μου και ένιωσα καλά.Καθε βράδυ κλαίω ακούγοντας το τραγουδι του θαλασσινού τυφλές ελπίδες και με πνίγουν οι τοίχοι..Μόνο όταν πάω στη περιοχή της νιώθω καλά και δεν υπάρχει χειροτερο από τον δρόμο της επιστροφής στο σπίτι μου.. την θέλω πάρα πολύ.. Να τη διεκδικήσω μέχρι τέλους;; ( αν τη πετύχω τυχαία από κοντά μπας και τη πείσω)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αξίζει να πω πως η κοπέλα είναι 18 και γω 22 και ότι οι κοπέλες γενικά στη ζωή μου μου λένε ότι είμαι πολυ εμφανίσιμος έχοντας δεχθεί και πεσιματα από διάφορες κοπέλες και στο στεκι.. Τα αναφέρω μόνο μπας και βοηθήσουν στη κατάσταση..Τέλος σε αρκετά μηνυματα με αυτή τη κοπέλα της έλεγα ότι έχω κολλήσει, ότι την έχω εικόνα συνέχεια και θα σαλταρω( που σαλταρα τελικά) και αυτή έλεγε χαίρομαι πάρα πολύ που το ακούω και ότι της αρέσει πολύ ο τρόπος που τα λέω...
ΥΓ μην ακούς δικαιολογίες. Τίποτα από αυτά που αναφέρεις δεν ισχύει στο υπογράφω. Απλά της αρέσει να παίζει. Μπορεί να έχει και σταθερή σχέση και απλά να ήθελε λίγο να τονώσει την αυτοπεποίθηση της γιατί ο γκομενος ίσως δεν... (έχουν κι αυτοί τα θέματα τους, τόσοι προβληματικό κυκλοφορουν και επιπλέον τόσες μα τόσες προβληματικες. Στοχεύσε σωστά. Δεν αξίζουν όλοι τέτοιου είδους ενδιαφέρον). Μη δίνεις αξία σε μηδενικά. Το κορίτσι ισως χρειάζεται γερή κρυαδα για να έρθει στα ίσα της. Όχι ενδιαφέρον και τρυφερότητα. Δεν θα την εκτιμήσει
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

28-01-21

20:51
Καλησπέρα σας παιδιά, γράφω πρώτη φορά ως νέο μέλος και θα ήθελα να μοιραστώ ένα θέμα που με έχει φάει τη ψυχή πραγματικά..
Τώρα στη δεύτερη καραντίνα μαζεύομαι με τη παρέα μου σε ένα μέρος που μαζεύονται πολλές παρέες και έχει μετατρέπει σε στέκι για να κάτσεις. Μια μέρα λοιπόν είδα μια κοπέλα, απιστευτα γλυκιά που μου άρεσε πολύ και σκαλωσα πολύ με το βλεμμα της καθώς με κοιτούσε πολύ όπως και γω.Κολησα πολύ με το βλέμμα της προς εμένα.
Metα λεμε γιατι δεν πέφτουν τα κρουσματα.....
Καλησπέρα σας παιδιά, γράφω πρώτη φορά ως νέο μέλος και θα ήθελα να μοιραστώ ένα θέμα που με έχει φάει τη ψυχή πραγματικά..
Πλησιάζει βέβαια μετά η ώρα για σπίτι λόγω απαγόρευσης και αυτή αναχωρεί με τη παρέα της καθώς δεν μένει στη περιοχή που είναι το στέκι αλλά σε άλλη περιοχή.Καθως φεύγει με τη παρέα της αντί να φύγουν κατευθείαν από τη έξοδο που καθοντουσαν πέρασαν μπροστά από μας και κάνανε το κύκλο. Πάω λοιπόν με τη παρέα μου και τις μιλάμε παίρνοντας λογαριασμούς στα σοσιαλ και τα λοιπά.
Εγώ λοιπόν την επόμενη μέρα την στέλνω μύνημα στα σοσιαλ (ΑΛΒΑΝΙΔΑ είναι ) γύρω στις 6 το απόγευμα μιας και δν βγήκα εκείνη τη μέρα. Αυτή με απαντάει και ενω μιλάμε στη αρχη και αυτά, με λέει ' ναι αλλά σήμερα δεν ήσουν εκει' με αποτελεσμα εγώ να τη πω 'σκαλωσα πολύ χθες γιαυτο'..Αυτή μετά με λέει ' εμένα τα μάτια μου πήγαιναν αυτόματα σε σενα' και εγώ λέω ' που σημαίνει;' για να με πει μετά ' που σημαίνει ότι κάτι με τραβούσε να κοιτάω συνεχεια'..
Μήπως ειχα φουσκωμενο καβάλο ;;;

Μιλήσαμε για κάποια ώρα μέχρι το βράδυ λεγοντας και οι 2 ότι θέλουμε να βρεθούμε και να γνωριστούμε και κλείσαμε αργά με αδιάβαστο μήνυμα από τη μεριά της.Μετά για τις επόμενες 3-4 μέρες δεν μιλήσαμε γιατί πήγαινα κάθε μέρα στο στέκι μπας και έρθει αλλά πετύχαινα μόνο κάποιες από τις φίλες της( που επίσης μένουν στη ίδια περιοχή με τη κοπέλα που αναφέρομαι)...μετά τις επόμενες μέρες τη στέλνω να κανονίσουμε να βγούμε και λέει θα έρθω στο στέκι(τάδε μέρα) να βρεθούμε.Ε σαν μαλακας εγώ πάω στο στέκι και αυτή δεν ήρθε ποτέ εκείνη τη μερα παρά μόνο οι φίλες της οι οποίες επαιρναν μάτι.
Την στέλνω λοιπόν μύνημα εκείνη τη μέρα για το που είναι και γιατί δν ήρθε και είπε δν μπόρεσε να έρθει γιατί της έτυχε κάτι. Ε μετά από λίγα μυνήματα (γενικά είναι κοπέλα που δν μιλάει πολύ και βαριέται τα μηνύματα στα σοσιαλ) με αφήνει στα αδιάβαστα , μια ξαναστελνω και μιλάμε και ξανά αδιάβαστα ενώ παράλληλα κάθε μέρα πηγαίνω στο στέκι μπας και εμφανιστεί. Μια από αυτές τις μέρες που πήγαινα στο στέκι συνέχεια, ήταν μια από τις φίλες της ξανά και επιτέλους παω και τη ρωτάω ενώ εφευγε ' να σε ρωτήσω κάτι;' και αυτη με χαμογελαστό ύφος και σαν να ντρεπόταν απάντησε 'οχι με γελιο'. Μετα τη ακόλουθαω από πίσω και λέω η φίλη σου που είναι γιατί δν ήρθε και αυτή με λέει έχει δουλειά.
όχι λέει !!! "Να σε ρωτησω κάτι ;;"
OXI !!! XAXA τι οχι ρε μπάζο πες της !!! Πιτσιρικια του ελεους !!!
Ναι προσεξε απο τη πολλη δουλεια θα πάθετε υπερκοπωση. Πες της να προσέχει !
Επεσε πολυ δουλεια στο ... ινσταγκραμ.
Ε λοιπόν εκείνη τη μέρα όταν πάω σπίτι με στέλνει για πρώτη φορά αυτή μύνημα καθώς σκευηκα οτι έπιασε τόπο που μίλησα στη φίλη της και μετά τα μπλα μπλα τη λέω 'πήγα στέκι είδα τις φίλες σου και εσύ που ήσουν;' και αυτή με απάντησε ' είχα δουλειά χαχαχα' ( δηλαδή αυτό που με είπε από κοντά και η φίλη της.
Προσεξε μην πάθεις υπερκοπωση θα της έλεγα εγώ.
Φίλε ειναι εμφανές οτι η γκομενα γουστάρει άλλον και αυτος της κάνει μαλακιες οποτε ειναι στο ψησιμο. Για αυτο δεν ερχεται παντα στο στέκι.
Για μενα γράψτην και ψάξε άλλες. Απλό. Και ασε τωρα τα παραμυθια με τις καψουρες. Ουτε σεξ εχετε κάνει !

28-01-21

21:19
ποστ 74Φίλε ειναι εμφανές οτι η γκομενα γουστάρει άλλον
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

28-01-21

21:56
ποστ 74
Ε καλα το πηρα χαμπαρι χωρις να διαβασω αυτη την σελιδα. Αυτα ειναι φως φανάρι τωρα.
Fin4
Νεοφερμένο μέλος
Ο Fin4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 86 μηνύματα.

28-01-21

22:43
Αδερφε η κοπελα απλα εβγαινε ηδη με καποιον και απλα μολις καταλαβε οτι καιγομουν γιαυτη απομακρυνθηκε..εγινα πολυ δεδομενος και αυτο με κατεστρεψε..Επρεπε πιο σιγα να το παω να μεινω μακρυα της για λιγο καιρο για να εδνιαφεροταν πιο πολυ..Δεν θα κατσω να ασχοληθω τωρα με αυτην, 18 χρονων παιδακι ειναι και δεν φαιρεται ωριμα..Μπορει να επαιξε αλλα ας παει στα τσακιδια με οποιον και να ειναι..Ναι με πονεσε λιγο αλλα δεν μπορω να κανω κατι...Και μενα αν μου γινοταν καποια τοσο δεδομενη θα αντιδρασουσα ενδεχομενως ετσι...Ειμαι οντως ρομαντικος και δοτικος και θα φροντισω να αλλαξει αυτοΚαλέ μου πλάκα κάνεις. Διάβασα μόνο το μηνυμα σου αυτό εδώ το πρώτο. Χωρίς να διαβάσω τα επόμενα καν θα σου πω πολύ απλά πως όση ώρα το διάβαζα είχα στεναχωρηθει για σένα. Ελπίζω να μπορέσεις να "ξυπνήσεις" με τη καλή έννοια, δηλαδή να κουνήσεις τκ κεφάλι σου και να έρθεις στα συγκαλα σου που λέμε. Παράτα τη βρε αγόρι μου. Αυτή μπορεί να παίζει με άλλους 2 3 και να τκ παίζει οσια παρθένα ξεροντας πως εσύ λιώνεις για χάρη της. Απλά θα επιβεβαιωθεί και τίποτε άλλο. Ελπίζω τα πράγματα να είναι καλύτερα για σένα τώρα. Εύχομαι πραγματικά ότι καλύτερο γιατί είσαι από ότι κατάλαβα ένα ρομαντικό και δοτικο άτομο. Πρόσεχε μόνο που διοχετεύεις όλα αυτά τα θετικά συναισθήματα που νιώθεις. Δεν είναι κακό να τα νιώθεις. Κάθε άλλο είναι πολύ τιμητικό εκ μέρους σου. Μόνο άλλαξε κατεύθυνση. Είναι κρίμα να χαλιέσαι για άτομα που δεν αξίζουν.
ΥΓ μην ακούς δικαιολογίες. Τίποτα από αυτά που αναφέρεις δεν ισχύει στο υπογράφω. Απλά της αρέσει να παίζει. Μπορεί να έχει και σταθερή σχέση και απλά να ήθελε λίγο να τονώσει την αυτοπεποίθηση της γιατί ο γκομενος ίσως δεν... (έχουν κι αυτοί τα θέματα τους, τόσοι προβληματικό κυκλοφορουν και επιπλέον τόσες μα τόσες προβληματικες. Στοχεύσε σωστά. Δεν αξίζουν όλοι τέτοιου είδους ενδιαφέρον). Μη δίνεις αξία σε μηδενικά. Το κορίτσι ισως χρειάζεται γερή κρυαδα για να έρθει στα ίσα της. Όχι ενδιαφέρον και τρυφερότητα. Δεν θα την εκτιμήσει
Δεν εφταιξα εγω που ειχε ηδη καποιον...Και γω αν ειχα καποια μπορει ετσι να φερομουν.....Εγω εγινα δεδομενος φουλ, ελεγα γλυκολογα και εχασα τη μπαλα..Σιγα μη της εκανε και τον δυσκολο ο αλλος ο ταπας...Στο στεκι μπορει να μη ερχοταν επειδη δν ηθελε να με δει μη μπλεχτει το σκινικο σε τριγωνο ...Δεν θα κατσω να ασχοληθω τωρα, 18χρονο παιδακι ειναιMetα λεμε γιατι δεν πέφτουν τα κρουσματα.....
Μήπως ειχα φουσκωμενο καβάλο ;;;
όχι λέει !!! "Να σε ρωτησω κάτι ;;"
OXI !!! XAXA τι οχι ρε μπάζο πες της !!! Πιτσιρικια του ελεους !!!
Ναι προσεξε απο τη πολλη δουλεια θα πάθετε υπερκοπωση. Πες της να προσέχει !
Επεσε πολυ δουλεια στο ... ινσταγκραμ.
Προσεξε μην πάθεις υπερκοπωση θα της έλεγα εγώ.
Φίλε ειναι εμφανές οτι η γκομενα γουστάρει άλλον και αυτος της κάνει μαλακιες οποτε ειναι στο ψησιμο. Για αυτο δεν ερχεται παντα στο στέκι.
Για μενα γράψτην και ψάξε άλλες. Απλό. Και ασε τωρα τα παραμυθια με τις καψουρες. Ουτε σεξ εχετε κάνει !
Guest 090132
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

28-01-21

23:35
Ταχεία ανάρρωση εύχομαι.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

30-01-21

19:46
Δεν έχω διαβάσει τα τελευταία comments από άλλους οπότε αν υπήρξε update δεν το είδα αλλά με βάση το πρώτο σου post ένα έχω να πω. Δεν θα λειτουργήσει. Γιατί για να λειτουργήσει πρέπει και οι δύο να το θέλουν πολύ, όχι μόνο ο ένας. Βέβαια άσχημο εκ μέρους της που σου έδωσε ελπίδες και μετά της ήρθε να αναφέρει ότι υπάρχουν χίλια δύο θέματα που δεν σας επιτρέπουν να βλέπετε ο ένας τον άλλο ή να είστε σε σχέση. Όπως και να έχει, όταν δύο άτομα θέλουν να είναι μαζί, βρίσκουν τρόπο. Επιπλέον μόλις γνωριστήκατε και έχεις ήδη πέσει σε μεγάλη στεναχώρια ενώ δεν την ξέρεις καν καλά. Καλό είναι να συνηθίσεις τον εαυτό σου στο να μην ''κολλάει'' κατευθείαν σε άτομα και ξέρω ότι ακούγεται μη εφικτό αλλά είναι. Και εκτός αυτού είναι και θετικό για εσένα γιατί γλιτώνεις το να βρίσκεσαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην τελική. Δεν ελέγχουμε πάντα τα συναισθήματά μας εννοείται αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αφήσουμε αυτά να μας ελέγχουν. Και εγώ μπορεί να σκαλώσω με κάποιον που είδα χωρίς καν να τον γνωρίζω αλλά θα βάλω την λογική μπροστά πριν βάλω το συναίσθημα όταν είναι να πάρω μια σημαντική απόφαση. Δεν τον ξέρω; Θα τον γνωρίσω (καλά) και μετά θα δω πως νιώθω. Μου φαίνεται πιο πολύ σαν ενθουσιασμός αυτό που περιγράφεις βέβαια. Δηλαδή το πολύ σε 3 εβδομάδες θα έχεις ξεχαστεί αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ. Σου εύχομαι τα καλύτερα!
Fin4
Νεοφερμένο μέλος

19-02-21

04:32
Έτσι ακριβώς έγινε αγαπητή μου...έχω ξεκολλήσει το τελευταίο καιρό και δεν ασχολούμαι, ούτε με ενδιαφέρει βασικά και σε αυτό βοήθησε η ομάδα εδώ λέγοντας μου να αναλώνομαι σε άτομα που αξίζουν κάτι που γνώριζα μεν εξαρχής αλλά δεν μπορούσα να το πράξω σε μεγάλο βαθμό..Δεν έχω διαβάσει τα τελευταία comments από άλλους οπότε αν υπήρξε update δεν το είδα αλλά με βάση το πρώτο σου post ένα έχω να πω. Δεν θα λειτουργήσει. Γιατί για να λειτουργήσει πρέπει και οι δύο να το θέλουν πολύ, όχι μόνο ο ένας. Βέβαια άσχημο εκ μέρους της που σου έδωσε ελπίδες και μετά της ήρθε να αναφέρει ότι υπάρχουν χίλια δύο θέματα που δεν σας επιτρέπουν να βλέπετε ο ένας τον άλλο ή να είστε σε σχέση. Όπως και να έχει, όταν δύο άτομα θέλουν να είναι μαζί, βρίσκουν τρόπο. Επιπλέον μόλις γνωριστήκατε και έχεις ήδη πέσει σε μεγάλη στεναχώρια ενώ δεν την ξέρεις καν καλά. Καλό είναι να συνηθίσεις τον εαυτό σου στο να μην ''κολλάει'' κατευθείαν σε άτομα και ξέρω ότι ακούγεται μη εφικτό αλλά είναι. Και εκτός αυτού είναι και θετικό για εσένα γιατί γλιτώνεις το να βρίσκεσαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην τελική. Δεν ελέγχουμε πάντα τα συναισθήματά μας εννοείται αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αφήσουμε αυτά να μας ελέγχουν. Και εγώ μπορεί να σκαλώσω με κάποιον που είδα χωρίς καν να τον γνωρίζω αλλά θα βάλω την λογική μπροστά πριν βάλω το συναίσθημα όταν είναι να πάρω μια σημαντική απόφαση. Δεν τον ξέρω; Θα τον γνωρίσω (καλά) και μετά θα δω πως νιώθω. Μου φαίνεται πιο πολύ σαν ενθουσιασμός αυτό που περιγράφεις βέβαια. Δηλαδή το πολύ σε 3 εβδομάδες θα έχεις ξεχαστεί αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ. Σου εύχομαι τα καλύτερα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- Alessandra Eliza
- Joji
- Natalia143
- User2350
- kn9919
- sandana
- Ada ada
- sunsetpp
- Loozen
- Sherlock
- Soraya
- Giannis2307
- Elpida26
- Fin4
- Αλκίμαχος
- charmander
- Αλκης Κ.
- Scandal
- Tzav
- Johnman97
- tsiobieman
- Εχέμυθη
- CiNeFiL
- orchidea
- giannhs2001
- edweimaste
- johnsala
- Libertus
- Unseen skygge
- nucomer
- Erikaaa
- Idontknoww
- Nefiki
- T C
- ag97
- Snoopy Doo
- taketrance
- Johnny15
- Lala_
- me lene
- fmarulezkd
- leo41
- Νηματολάγνος
- Griff
- Liza19
- chester20080
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.