Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

06-04-21

13:53
Το θεμα ειναι οτι υπαρχει ακνενας που πιστευει οτι εδικα στη φαση που ειμαστε,ενα εμβολιο που τοσο καιρο τωρα εκανε να βγει και εχει φτιαξει τοσες δοσεις και στηριζεται ολη η ΕΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΡΙΝΕ ΠΟΤΕ ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ; Ποιος το πιστευει αυτο να σηκωσει χερακι!Η επιχειρηματολογία θα πρέπει να εστιάζει στη διασφάλιση του εμβολιασθέντος ότι δε διατρέχει κίνδυνο. Κι αν δεν μπορεί να υπάρξει αυτή η διασφάλιση έχουμε πρόβλημα και πρέπει να το λύσουμε, πρώτα απ' όλα επιστημονικά. Αλλά όχι "πήγαινε να το κάνεις γιατί πεθαίνουν τόσοι τη μέρα και δε μας νοιάζεις εσύ". Αυτό δεν είναι σοβαρή εκστρατεία εμβολιασμού.
Guest 190013
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

06-04-21

13:54
Σαφώς και θα το έκρινε μη ασφαλές αν είχε τα στοιχεία, δε θα έπαιρνε ποτέ η ΕΕ τέτοιο ρίσκο.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

06-04-21

13:54
Πολυ παραπανω ειναι,αλλα θα παω με τα νερα σου και θα πω οκ..,ακυρωνουν τοσοι διοτι ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΒΟΔΙΑ τι υους λενε μεχρι τωρα Οτι δεν υπαρχει συνδεση εμβολιου αστρα ζενεκα με θρομβωσεις.Το ότι μόνο το 3% ακυρώνει το ραντεβού έχει σημασία. Ευτυχώς ακούνε τους γιατρούς τους.
Τα προβατα ειναι ευκολοπιστα.,
Καληνυχτα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ΝΑΙ.,το βλεπουμε κλεαν Το βλεπουμε.Σαφώς και θα το έκρινε μη ασφαλές αν είχε τα στοιχεία, δε θα έπαιρνε ποτέ η ΕΕ τέτοιο ρίσκο.
Οπως και να εχει πλεον το νερο μπηκε στο αυλακι και μονο οι δικοι μας δεν το εχουν παρει χαμπαρι.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

06-04-21

13:58
Ο ΕΜΑ συνεχίζει να το συστηνει κανονικότατα για όσους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.074 μηνύματα.

06-04-21

13:59
Ο ΕΜΑ συνεχίζει να το συστηνει για όσους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι.
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων αναμένεται να επικαιροποιήσει τις συστάσεις του σχετικά με το εμβόλιο της AstraZeneca και τις παρενέργειές του μέχρι τις 9 Απριλίου, ενώ όπως τόνιζαν κυβερνητικές πηγές η ελληνική πολιτεία θα αναμείνει την απόφαση του ΕΜΑ, την προσεχή Πέμπτη.

Αξιωματούχος ΕΜΑ: Υπάρχει σύνδεση μεταξύ του AstraZeneca και των θρομβώσεων
Εν αναμονή ανακοινώσεων #CNNgrNews

Εκκρεμεί επικαιροποίηση.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

06-04-21

14:00
Πάντα επικαιροποιει τις συστάσεις του και πάντα τα ίδια λέει ο ΕΜΑ.
Τι θα πει δηλαδή; Ότι σε 18 εκατομμύρια εμβολιασθέντων υπήρξαν 7 θάνατοι; Που και όλοι να σχετίζονται είναι μηδενικό ποσοστό.
Τι θα πει δηλαδή; Ότι σε 18 εκατομμύρια εμβολιασθέντων υπήρξαν 7 θάνατοι; Που και όλοι να σχετίζονται είναι μηδενικό ποσοστό.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.074 μηνύματα.

06-04-21

14:03
Καλά ναι δεν περιμένω να πει μην το κάνετε. Το πιο πιθανό είναι να πει ότι επιβεβαιώνει την ύπαρξη σύνδεσης με θρομβώσεις και θα πει με ωραία λόγια ότι το ρίσκο δικό σας αποφασίστε.Πάντα επικαιροποιει τις συστάσεις του και πάντα τα ίδια λέει ο ΕΜΑ.
Τι θα πει δηλαδή; Ότι σε 18 εκατομμύρια εμβολιασθέντων υπήρξαν 7 θάνατοι;
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

06-04-21

14:04
Άρα δεν θα αλλάξει τίποτα ουσιαστικά. Καλό είναι να πει και πόσοι θάνατοι έχουν αποφευχθεί από το Αστραζενεκα στην Βρετανία. Και πως χάρη σε αυτο οι Βρετανοί έχουν ουσιαστικά εκμηδενίσει τον ιό.Καλά ναι δεν περιμένω να πει μην το κάνετε. Το πιο πιθανό είναι να πει ότι επιβεβαιώνει την ύπαρξη σύνδεσης με θρομβώσεις και θα πει με ωραία λόγια ότι το ρίσκο δικό σας αποφασίστε.
Guest 190013
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

06-04-21

14:06
Αν ο ΕΜΑ δηλώσει πως συγκεκριμένες κατηγορίες διατρέχουν έστω και απειροελάχιστο κίνδυνο, αυτές οι κατηγορίες θα πρέπει να αλλάξουν εμβόλιο. Διότι ναι μεν το όφελος του εμβολιασμού είναι μεγαλύτερο από το κόστος, αλλά μας νοιάζει προφανώς και αν το κόστος είναι λιγότερο με ένα άλλο εμβόλιο. Έτσι ο κόσμος θα αποκτήσει εμπιστοσύνη και τελικά θα εμβολιαστεί και σε μεγαλύτερους αριθμούς, που φαντάζομαι είναι αυτό που θες @juste un instant.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

06-04-21

14:08
Μη βιάζεστε. Στις 9 του μηνός θα δείτε και θα δούμε ολοι. Δεν θα αλλάξει πάλι τίποτα ουσιαστικό από τον ΕΜΑ. Το εμβόλιο όπως και τα εμβόλια γενικότερα είναι μονόδρομος. Και βέβαια θα συνεχίσει να παράγεται στην Ευρώπη. Άλλωστε έχει δοθεί η άδεια για την παρασκευή εργοστασίου Αστραζενεκα.
Guest 190013
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

06-04-21

14:09
Ο εμβολιασμός ** είναι μονόδρομος, όχι ένα εμβόλιο.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.864 μηνύματα.

06-04-21

14:39
Ποτε θα ερθει της Johnson and Johnson??
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.887 μηνύματα.

06-04-21

14:56
σε κανενα 10ημερο απο ττωρα διαβασα οτι θα ξεκινησουν οι ελαχιστες για την ωρα δοσειςΠοτε θα ερθει της Johnson and Johnson??

06-04-21

15:25
Δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που θα σού εξασφαλίσει 100% οτι δεν διατρέχεις κανέναν κίνδυνο. Βρες το πιο ακίνδυνο που θεωρείς (πχ σιρόπι για τον βήχα) και δες τις οδηγίες και τις αντενδείξεις. Πάντα κάτι θα λέει, πχ να μην το πάρουν οι έγκυες, οι λεχώνες, αυτοί που έχουν τάδε ασθένεια, που παίρνουν τάδε φάρμακα. Όταν πας στο εμβολιαστικό κέντρο σού παίρνουν το ιστορικό γιατί πρέπει να ξέρουν αν υπάρχει κάποια αλληλεπίδραση με φάρμακο που παίρνεις ή αρρώστεια που έχεις που ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσουν. Η εκστρατεία εμβολιασμού δεν μπορεί να βασίζεται σε ψέματα και μισές αλήθειες. Σού λέει υπάρχει ο κίνδυνος του κορονοϊού, υπάρχει ο κίνδυνος να τον περάσεις βαριά ή να πεθάνεις, το εμβόλιο μειώνει αυτόν τον κίνδυνο κατά 60%, όταν κάνεις το εμβόλιο έχεις μια πιθανότητα Χ να υπάρξουν επιπλοκές που κατά 99,9% θα αντιμετωπιστούν στο νοσοκομείο, θα έχεις λίγο πόνο στο χέρι και 2 μέρες πυρετό ίσως κλπ. Αν δε θες μην το κάνεις αλλά μπορεί να κολλήσεις τον ιό και να πεθάνεις. Στο χέρι σου είναι.Η επιχειρηματολογία θα πρέπει να εστιάζει στη διασφάλιση του εμβολιασθέντος ότι δε διατρέχει κίνδυνο. Κι αν δεν μπορεί να υπάρξει αυτή η διασφάλιση έχουμε πρόβλημα και πρέπει να το λύσουμε, πρώτα απ' όλα επιστημονικά. Αλλά όχι "πήγαινε να το κάνεις γιατί πεθαίνουν τόσοι τη μέρα και δε μας νοιάζεις εσύ". Αυτό δεν είναι σοβαρή εκστρατεία εμβολιασμού.
Για να εγκριθεί ένα εμβόλιο χρειάζεται ΠΟΛΛΕΣ έρευνες και πολλά στάδια, χιλιάδες ανθρώπους που θα δουλέψουν γι' αυτό και χιλιάδες που θα συμμετέχουν στην έρευνα, καθώς και έγκριση από πολλά σημεία. Το εμβόλιο δεν είναι απλά μια μπακατέλα που μας το δίνουν για να μας πεθάνουν. Κανείς δε θέλει να σκοτώσει ανθρώπους ούτε να πάρει ευθύνη για θανάτους ανθρώπων. Για να υπάρχει οδηγία του επίσημου φορέα και έγκριση οτι το εμβόλιο είναι σωστό να χρησιμοποιείται, αυτό πρέπει να μας φτάνει. Κι όπως είπα παραπάνω 100% ασφαλές δεν είναι ούτε φάρμακο ούτε εμβόλιο πουθενά. 100% ασφαλής από το εμβόλιο είσαι μόνο αν δεν το κάνεις. Εγώ θεωρώ οτι υπάρχει ένας πόλεμος στην αστραζένεκα γιατί η τιμή του εμβολίου είναι πολύ μικρή και το θεωρώ ανήθικο αυτό που γίνεται από τα ΜΜΕ. Δεν είμαι άνθρωπος που κατηγορεί τα ΜΜΕ γιατί έχουμε μυαλό και σκεφτόμαστε αλλά σε θέμα υγείας το θεωρώ ανήθικο και καταστροφικό να χρησιμοποιούν περιπτώσεις μιας ελάχιστης μειοψηφίας για να πάρουν νούμερα και κλικ κι αν ήμασταν σε σοβατό κράτος θα έπρεπε να επέμβει εισαγγελέας. Αν ο πατέρας μου ακούσει τα κανάλια και δεν κάνει το εμβόλιο και κολλήσει και πεθάνει εγώ πού θα βρω το δίκιο μου;Το θεμα ειναι οτι υπαρχει ακνενας που πιστευει οτι εδικα στη φαση που ειμαστε,ενα εμβολιο που τοσο καιρο τωρα εκανε να βγει και εχει φτιαξει τοσες δοσεις και στηριζεται ολη η ΕΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΡΙΝΕ ΠΟΤΕ ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ; Ποιος το πιστευει αυτο να σηκωσει χερακι!
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.074 μηνύματα.

06-04-21

15:40
Μμμ γενικά συμφωνώ, απλά θέλω να θίξω μερικά σημεία.Δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που θα σού εξασφαλίσει 100% οτι δεν διατρέχεις κανέναν κίνδυνο. Βρες το πιο ακίνδυνο που θεωρείς (πχ σιρόπι για τον βήχα) και δες τις οδηγίες και τις αντενδείξεις. Πάντα κάτι θα λέει, πχ να μην το πάρουν οι έγκυες, οι λεχώνες, αυτοί που έχουν τάδε ασθένεια, που παίρνουν τάδε φάρμακα. Όταν πας στο εμβολιαστικό κέντρο σού παίρνουν το ιστορικό γιατί πρέπει να ξέρουν αν υπάρχει κάποια αλληλεπίδραση με φάρμακο που παίρνεις ή αρρώστεια που έχεις που ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσουν. Η εκστρατεία εμβολιασμού δεν μπορεί να βασίζεται σε ψέματα και μισές αλήθειες. Σού λέει υπάρχει ο κίνδυνος του κορονοϊού, υπάρχει ο κίνδυνος να τον περάσεις βαριά ή να πεθάνεις, το εμβόλιο μειώνει αυτόν τον κίνδυνο κατά 60%, όταν κάνεις το εμβόλιο έχεις μια πιθανότητα Χ να υπάρξουν επιπλοκές που κατά 99,9% θα αντιμετωπιστούν στο νοσοκομείο, θα έχεις λίγο πόνο στο χέρι και 2 μέρες πυρετό ίσως κλπ. Αν δε θες μην το κάνεις αλλά μπορεί να κολλήσεις τον ιό και να πεθάνεις. Στο χέρι σου είναι.
1.
Κανένα από αυτά τα απλά φάρμακα που παίρνουμε οι περισσότεροι καθημερινά δεν έχει side effect τον θάνατο. Άλλο πυρετός/πονοκέφαλος/πόνος και άλλο θάνατος (λόγω θρόμβωσης). Δεν είναι στο ίδιο ζύγι. Πχ εν γνώσει μου ποτέ δεν έχω πάρει φάρμακο που να αναφέρει σαν side effect -έστω και απειροελάχιστη- τον θάνατο (δε μιλάμε για overdose ή να είμαι σε κάποια ευάλωτη ομάδα για την οποία το φάρμακο αυτό γνωρίζουμε ότι αντενδείκνυται).
Το πρόβλημα με το ΑΖ είναι στο ότι δεν έχουμε τη δυνατότητα επιλογής και είναι άδικο, εφ'όσον υπάρχουν άλλα διαθέσιμα χωρίς τον θάνατο σαν side effect.
2
Αυτό δεν είναι καθόλου δεδομένο. Το ότι δηλαδή υπάρχει η επιλογή του νοσοκομείου. Σκέψου ότι:όταν κάνεις το εμβόλιο έχεις μια πιθανότητα Χ να υπάρξουν επιπλοκές που κατά 99,9% θα αντιμετωπιστούν στο νοσοκομείο
α) Πολλοί μένουν μόνοι τους και άμα λιποθυμήσουν ή δε νιώθουν καλά δεν θα προλάβουν καν να ενημερώσουν κανέναν, άσε που μπορεί να το αγνοήσουν αρχικά (πχ έναν πόνο ή αδιαθεσία) και να ξαπλώσουν να ηρεμήσουν και να μην ξαναξυπνήσουν.
β) Αν πάθει κάποιος θρόμβωση απλά παει στο νοσοκομείο και τον θεραπεύουν εύκολα, σα ρουτίνα?
Επίσης η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη δεν είναι δεδομένη για όλους (ασφάλιση, χώρα, υποδομές, λεφτά).
Στη δεύτερη επιπλέον παράγραφο που αναφέρεις και πάλι συμφωνώ, ωστόσο μια ερώτηση:
Αν ο πατέρας σου κάνει το εμβόλιο, πάθει θρόμβωση και είτε πεθάνει είτε πάθει μόνιμη βλάβη, πού θα το βρεις και πάλι το δίκιο σου; Και εσύ αλλά και ο καθένας μας προφανώς, για όλους πάει αυτό φαντάζομαι, όλοι ανησυχούμε.Αν ο πατέρας μου ακούσει τα κανάλια και δεν κάνει το εμβόλιο και κολλήσει και πεθάνει εγώ πού θα βρω το δίκιο μου;
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.221 μηνύματα.

06-04-21

15:53
Κι εγώ Pfizer η Moderna θα ήθελα (κυρίως για το efficacy και τις καλύτερες πιθανότητες προστασίας όχι τόσο για τις παρενέργειες) αλλά οι πιθανότητες να τα κάνω είναι απειροελάχιστες. Ας κρατάμε υπόψιν ότι η διαφορά κόστους είναι πολύ μεγάλη και ο λογαριασμός θα ξέφευγε ακόμα περισσότερο αν παίρναμε τα αμερικανικά σε μεγαλύτερη ποσότητα.
Ενδεικτικά, μια δόση AZN κοστίζει στο ΗΒ £2.2 ενώ της Pfizer και moderna £15 και £25 αντίστοιχα, όποτε μιλάμε για τεράστια διαφορά. Παρόμοιο κόστος φαντάζομαι και για την ΕΕ.
Ενδεικτικά, μια δόση AZN κοστίζει στο ΗΒ £2.2 ενώ της Pfizer και moderna £15 και £25 αντίστοιχα, όποτε μιλάμε για τεράστια διαφορά. Παρόμοιο κόστος φαντάζομαι και για την ΕΕ.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

06-04-21

16:14
Λυπάμαι πραγματικά την προπαγάνδα που έχετε φάει
εδώ πέρα .Δηλαδή όλη η ζωή εξαρτάται από το εμβόλιο ?
Δεν πάμε καλά παιδιά αν απαντήσετε ναι στο παραπάνω γιατί υπάρχουν και άλλοι μέθοδοι έτσι ώστε να μην πεθαίνουν 70 άτομα κάθε μέρα με ανοδική τάση (και αυτό το νούμερο είναι σίγουρος το θεωρείτε δεδομένο επειδή το ακούτε 1 χρόνο τώρα )
Κάτω των 30 και χωρίς υποκείμενο νόσημα δεν πεθαίνεις τόσο εύκολα όπως άκουσα πιο πάνω
Κατά τα άλλα μπλε
εδώ πέρα .Δηλαδή όλη η ζωή εξαρτάται από το εμβόλιο ?
Δεν πάμε καλά παιδιά αν απαντήσετε ναι στο παραπάνω γιατί υπάρχουν και άλλοι μέθοδοι έτσι ώστε να μην πεθαίνουν 70 άτομα κάθε μέρα με ανοδική τάση (και αυτό το νούμερο είναι σίγουρος το θεωρείτε δεδομένο επειδή το ακούτε 1 χρόνο τώρα )
Κάτω των 30 και χωρίς υποκείμενο νόσημα δεν πεθαίνεις τόσο εύκολα όπως άκουσα πιο πάνω

Κατά τα άλλα μπλε

Guest 190013
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

06-04-21

16:14
Όταν λέω διατρέχει το παραμικρό κίνδυνο, εννοώ τον παραμικρό κίνδυνο θανάτου, που θα προκύψει παρά τις συνιστώμενες οδηγίες, λαμβανόμενες ποσότητες και ιατρικές ενέργειες. Όπως σου απάντησαν και παραπάνω.Δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που θα σού εξασφαλίσει 100% οτι δεν διατρέχεις κανέναν κίνδυνο. Βρες το πιο ακίνδυνο που θεωρείς (πχ σιρόπι για τον βήχα) και δες τις οδηγίες και τις αντενδείξεις. Πάντα κάτι θα λέει, πχ να μην το πάρουν οι έγκυες, οι λεχώνες, αυτοί που έχουν τάδε ασθένεια, που παίρνουν τάδε φάρμακα. Όταν πας στο εμβολιαστικό κέντρο σού παίρνουν το ιστορικό γιατί πρέπει να ξέρουν αν υπάρχει κάποια αλληλεπίδραση με φάρμακο που παίρνεις ή αρρώστεια που έχεις που ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσουν.
Ε μη μου λες για μισές αλήθειες την ώρα που ποστάρεις μισές αλήθειεςΗ εκστρατεία εμβολιασμού δεν μπορεί να βασίζεται σε ψέματα και μισές αλήθειες. Σού λέει υπάρχει ο κίνδυνος του κορονοϊού, υπάρχει ο κίνδυνος να τον περάσεις βαριά ή να πεθάνεις, το εμβόλιο μειώνει αυτόν τον κίνδυνο κατά 60%, όταν κάνεις το εμβόλιο έχεις μια πιθανότητα Χ να υπάρξουν επιπλοκές που κατά 99,9% θα αντιμετωπιστούν στο νοσοκομείο, θα έχεις λίγο πόνο στο χέρι και 2 μέρες πυρετό ίσως κλπ. Αν δε θες μην το κάνεις αλλά μπορεί να κολλήσεις τον ιό και να πεθάνεις. Στο χέρι σου είναι.

taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.221 μηνύματα.

06-04-21

16:18
Το εμβόλιο από ότι φαίνεται είναι ο μόνος τρόπος να γυρίσουμε στην κανονικότητα και να σταματήσουν επιτέλους τα λοκνταουν καθώς όπως φαίνεται δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα με άλλη μέθοδο.Λυπάμαι πραγματικά την προπαγάνδα που έχετε φάει
εδώ πέρα .Δηλαδή όλη η ζωή εξαρτάται από το εμβόλιο ?
Δεν πάμε καλά παιδιά αν απαντήσετε ναι στο παραπάνω γιατί υπάρχουν και άλλοι μέθοδοι έτσι ώστε να μην πεθαίνουν 70 άτομα κάθε μέρα με ανοδική τάση (και αυτό το νούμερο είναι σίγουρος το θεωρείτε δεδομένο επειδή το ακούτε 1 χρόνο τώρα )
Κάτω των 30 και χωρίς υποκείμενο νόσημα δεν πεθαίνεις τόσο εύκολα όπως άκουσα πιο πάνω
Κατά τα άλλα μπλε![]()
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

06-04-21

16:23
Συμφωνω ,αλλά επιτρέψε μου να διαφωνήσω .
Η Ελλάδα (και άλλες χώρες) είναι στο περίμενε απ' το πρώτο κύμα κιόλας .Εδώ πέθαινε κόσμος και εμείς λέγαμε ας περιμένουμε τα εμβόλια τον επόμενο χρόνο . Φτάνουμε στο σήμερα και ακούω πάλι αυτό " ας περιμένουμε μέχρι να έρθουν οι δόσεις" ενω πεθαίνουν 70 άτομα την μέρα από κόβιντ ( άσε να μη λέω αριθμούς μη κοβιντ γιατί θα κλάψουμε ) ....και αυτό το θεωρούμε δεδομένο και περιμένουμε πάλι τα εμβόλια
Υπάρχουν και άλλοι τρόποι πέραν τον εμβολίων όπως έχουν κανει πολλές χώρες με έξυπνα μέτρα και πρωτόκολλα χωρίς να θρηνούν άτομα και χωρίς λόκ ντάουν.Με σωστή διαχείριση και σωστή επιτροπή χωρίς να μπλέκει η πολιτική τα πόδια της στην επιστήμη
Η Ελλάδα (και άλλες χώρες) είναι στο περίμενε απ' το πρώτο κύμα κιόλας .Εδώ πέθαινε κόσμος και εμείς λέγαμε ας περιμένουμε τα εμβόλια τον επόμενο χρόνο . Φτάνουμε στο σήμερα και ακούω πάλι αυτό " ας περιμένουμε μέχρι να έρθουν οι δόσεις" ενω πεθαίνουν 70 άτομα την μέρα από κόβιντ ( άσε να μη λέω αριθμούς μη κοβιντ γιατί θα κλάψουμε ) ....και αυτό το θεωρούμε δεδομένο και περιμένουμε πάλι τα εμβόλια
Υπάρχουν και άλλοι τρόποι πέραν τον εμβολίων όπως έχουν κανει πολλές χώρες με έξυπνα μέτρα και πρωτόκολλα χωρίς να θρηνούν άτομα και χωρίς λόκ ντάουν.Με σωστή διαχείριση και σωστή επιτροπή χωρίς να μπλέκει η πολιτική τα πόδια της στην επιστήμη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 33 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.