• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Πανδημία κορωνοϊού

Θα κάνετε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 217)
  • Ναι

  • Όχι

  • ΔΞ/ΔΑ


Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Μαυρίκιος

Διάσημο μέλος

Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,671 μηνύματα.
Αν δεν σου αρέσουν αυτά που δείχνουν τα κανάλια, μια καλή ιδέα είναι να μην βλέπεις τηλεόραση ή τουλάχιστον να μην βλέπεις ειδήσεις. Το προτείνω γιατί πολύς κόσμος παραπονιέται ότι δεν του αρέσουν αυτά που δείχνουν τα κανάλια, αλλά για κάποιον περίεργο λόγο δεν βρίσκει το OFF στο τηλεχειριστήριο. Αν είσαι μαζόχας όμως ΟΚ, συνέχισε να βλέπεις.

Εγώ που δεν βλέπω τηλεόραση εδώ και χρόνια, δεν είχα ιδέα πως ο Μητσοτάκης θα έκανε 3η δόση.

Πληροφορούμαι από το Ίντερνετ επειδή θεωρώ τον ΣΚΑΙ αναξιόπιστο εννοείται και τα υπόλοιπα αλλά δεν μπορούν να έχουν όλοι πρόσβαση σε αυτό. Ακόμα και στο Ίντερνετ δεν μπορώ να ανοίγω οποιαδήποτε σελίδα και να βλέπω μπροστά μου σαν πρώτο θέμα τέτοια αποκρουστικά θεάματα.
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,478 μηνύματα.
Eξαιρετικα ενδιαφερουσα ειδηση και μοιαζει να εγιναν οντως ετσι τα πραγματα.Πολυ λογικο.

Κορονοϊός: Νέα ανατρεπτική θεωρία για την προέλευσή του – “Κλειδί” μυστηριώδης ασθένεια του 2012



Βασικά αυτή η θεωρία είναι από το καλοκαίρι του 2020 γνωστή. Φαίνεται ενδιαφέρουσα.
Στην αντίπερα όχθη, βρήκα αυτό:
 

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,431 μηνύματα.
α)Αλήθεια, γνωρίζετε ποιες είναι οι παρενέργειες των ήδη υπαρχόντων εμβολίων, δηλαδή έχετε ενημερωθεί για αυτές; β)Στον Στρατό που γίνονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ εμβόλια, γνωρίζετε ποια είναι και ποιες παρενέργειες έχουν; Αν κάποιος πάθει κάτι από τα εμβόλια αυτά, από ποιον ζητάει ευθύνες; Αν εσείς νοσηλευτείτε μετά από ένα ατύχημα και βγείτε από το νοσοκομείο με κορωνοϊό και στη συνέχεια κολλήσετε του ηλικιωμένους γονείς σας και μια θεία σας (αληθινό παράδειγμα από το οικογενειακό μου περιβάλλον) από ποιον θα ζητήσετε ευθύνες; γ)Ειλικρινά εγώ δεν έχω συναντήσει σοβαρό άνθρωπο που να πάσχει από "εμβολιοσκεπτικισμό" ειδικά για το συγκεκριμένο εμβόλιο το οποίο και θαυματουργό είναι και έχει δοκιμαστεί πιο εκτεταμένα από οποιοδήποτε άλλο νέο εμβόλιο. ε)Δεν θυμάμαι ας πούμε τέτοιο σκεπτικισμό για το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας, που ειλικρινά δεν είναι καθόλου απειλητική στην Ελλάδα. Όλοι έτρεξαν να το κάνουν στα παιδιά τους και μάλιστα με σημαντικό κόστος καθώς δεν προτείνεται από την επιτροπή εμβολιασμών και συνεπώς τα 200-300€ επιβαρύνουν αποκλειστικά τον γονέα. Παρομοίως για το εμβόλιο του ροταϊού που κι αυτό ήταν εντελώς καινούριο πριν 10-12 χρόνια και με αρκετά σοβαρές παρενέργειες, παρόλα αυτά οι γονείς το έκαναν στα μωρά τους με σύσταση παιδιάτρου. Δεν θυμάμαι κανέναν σκεπτικισμό για αυτά τα εμβόλια, και ξαφνικά μας έπιασε η ανησυχία για ένα εμβόλιο που προστατεύει από μια απειλητική ασθένεια και παράλληλα έχει δοκιμαστεί σε δισεκατομμύρια κόσμο παγκοσμίως? Σας φαίνεται λογικό όλο αυτό;
α)Όχι δεν τις γνωρίζω, μάντεψε όμως, αν θέλω μπορώ να τις διαβάσω στη συσκευασία!:rolleyes:
By the way δε χρειάζεται ο πληθυντικός, σε forum είμαστε όχι σε gala...

β)Τα εμβόλια που γίνονται στα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων είναι:
  • Αντιτετανικό εμβόλιο: Σε τρείς δόσεις για τους ανεμβολίαστους ή σε μία δόση αναμνηστική για τους εμβολιασθέντες.
  • Αντιμηνιγγιτιδοκοκκικό εμβόλιο: Μετά την εμφάνιση αυξημένου αριθμού κρουσμάτων μηννιγίτιδος των τελευταίων ετών, κυρίως τύπου C, εφαρμόσθηκε το Αντιμηνιγγιτιδοκοκκικό εμβόλιο από το 1997, σε εφ' άπαξ δόση με άριστη αποτελεσματικότητα και χωρίς ουσιαστικές παρενέργειες.
  • Αντιφυματικό εμβόλιο B.C.G.: Λόγω έξαρσης κρουσμάτων φυματίωσης και φυματιώδους πλευρίτιδος στις Ένοπλες Δυνάμεις που παρατηρήθηκαν περί το 1980, μεταξύ των άλλων μέτρων, καθιερώθηκε ο αντιφυματικός εμβολιασμός στους έχοντες αρνητική φυματινοαντίδραση Mantoux. Μετά την σταθεροποίηση των κρουσμάτων σε χαμηλά επίπεδα, ο εμβολιασμός διακόπηκε στο Πολεμικό Ναυτικό και Αεροπορία το 1997, ενώ συνεχίζεται στο Στρατό Ξηράς λόγω ειδικών συνθηκών διαβίωσης και συνθέσεως του πληθυσμού των στρατευσίμων. Η φυματίωση βρίσκεται υπό στενή επιτήρηση στις Ένοπλες Δυνάμεις. Η έγκαιρη ανίχνευση των περιπτώσεων από την κατάταξη μέχρι την απόλυση, η καλή θεραπεία και συμμόρφωση των ασθενών ανεξάρτητα από την αναβολή κατάταξης, ο έλεγχος του περιβάλλοντος του ασθενούς και η έγκαιρη χορήγηση χημειοπροφύλαξης σε μολυνθέντες, χωρίς αυτό να αποτελεί αιτία αναβολής κατάταξης, ολοκληρώνουν το φάσμα του πλήρους ελέγχου της νόσου.
  • Εμβόλιο ηπατίτιδας Β: Το εμβόλιο ηπατίτιδας Β εκτελείται μόνον σε ειδικές ομάδες στρατευσίμων ήτοι των υγειονομικών ειδικοτήτων και στους κουρείς.
Ούτε στο στρατό θυμάμαι ακριβώς τι εμβόλια έκανα γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ήμουν νεοσύλλεκτος (όπως κι εσύ που προφανώς δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις γιατί δεν πήγες ποτέ, αν και θα έπρεπε:rolleyes:) αλλά όπως βλέπεις αν θέλω μια χαρά μπορώ να πληροφορηθώ ποια είναι, τι παρενέργειες έχουν και μια χαρά Ε.Δ.Ε. θα γίνει θ' αποδοθούν ευθύνες και θα πάρω αποζημίωση αν μου μείνει κάνα κουσούρι από αυτά και μια χαρά μπορώ ν' αρνηθώ να τα κάνω όπως αρνήθηκαν πολλοί στρατιώτες της σειράς μου...

γ)Το ότι δεν έχεις συναντήσει εσύ προσωπικά σοβαρό μορφωμένο κ.λπ. άνθρωπο που δεν εμβολιάζεται είτε γιατί φοβάται είτε γιατί δε γουστάρει επιβολές και τσαμπουκάδες είτε γιατί απλά θεωρεί πως το ρίσκο του να το κάνει είναι μεγαλύτερο από το να πάθει κάτι όταν και αν νοσήσει από τον ιό κ.λπ. για όλους τους προαναφερθέντες λόγους δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν, ούτε ότι το 40% των ανεμβολίαστων Ελλήνων αποτελείται ατόφιο από παλαβούς αντιεμβολιαστές...αν έκανες μια βόλτα σε μια από τις πορείες που έγιναν και μιλούσες με 5-6 ανθρώπους θα το διαπίστωνες και μόνη σου!
Αλλά προφανώς είναι ευκολότερο να κρίνουμε από «ρεπορτάζ» φιλοκυβερνητικών Μ.Μ.Ε. και να ζούμε στο μικρόκοσμό μας απ' το να δούμε παραπέρα...

δ)Δεν θυμάσαι τέτοια σκηνικά (και πράγματι ο κόσμος έσπευσε να εμβολιαστεί) γιατί απλά δεν ίσχυαν τα παρακάτω:
...Από τότε που ο πολίτης είδε τις παλινωδίες των γιατρών, τους τηλεμαϊντανούς αλμπάνηδες να τ' αρπάζουν για να κάνουν τους dealers των εμβολίων στα κανάλια, τους δημοσιογράφους να τ' αρπάζουν για να κάνουν προπαγάνδα, να κουκουλώνουν θανάτους/κουσούρια απ' τα εμβόλια και να τρομοκρατούν τους πολίτες και το κράτος να του στερεί ατομικές ελευθερίες προκειμένου να τον πιέσει να εμβολιαστεί με σκευάσματα αμφιβόλου ποιότητας, χωρίς καν αναγραφόμενες παρενέργειες και χωρίς κανείς να είναι υπόλογος σε περίπτωση που έρθει στο κεφάλι του το μαύρο λαχείο...
Αλλά όπως είπα και πριν, ή δεν θέλεις να καταλάβεις τη διαφορά ή δεν είσαι σε θέση να την καταλάβεις...
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,361 μηνύματα.
Καλλιο αργα παρα ποτε.
Αφιερωμενο στα θρησκα μεχρι πανβλακιας.


Αυστηρό μήνυμα Ιερώνυμου στους αρνητές κληρικούς: Oποιος δεν τηρεί τη γραμμή της Εκκλησίας, να πάει σπίτι του
Αυστηρό και ξεκάθαρο μήνυμα προς εκείνους που δεν τηρούν τα μέτρα και δεν ακολουθούν τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος.

Με αφορμή την χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Καστοριάς Καλλινίκου, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αναφέρθηκε εκτενώς στην υπόσχεση που έδωσε ο νέος αρχιερέας, αναδεικνύοντας ότι πρέπει να ακολουθούνται οι αποφάσεις της Εκκλησίας. «Σεβόμαστε την ελευθερία σου και την ελευθερία του καθενός. Αλλά θα πρέπει να έρθει και να πει «πατέρα μου εγώ αυτό είμαι» και να αφήσει τα καθήκοντά του και να αποσυρθεί στο σπίτι του, στο μοναστήρι του, στο κελί του και από εκεί να έχει τις θέσεις τις δικές του», ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε σημείο της ομιλίας
Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά το orthodoxia.info, xρησιμοποιώντας για πρώτη φορά ο ίδιος και μάλιστα από τόσο δημόσιο και επίσημο βήμα, την λέξη «αποτείχιση» ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κάλεσε όσους τοποθετούν τη βούληση τους πάνω από αυτήν της Ιεράς Συνόδου να αποτειχιστούν και να ιδιωτεύσουν.

«Υπάρχει μία φράση, πολλοί βέβαια την ακούνε και ανατριχιάζουν και δεν τη θέλουν, υπάρχει όμως μια λέξη που κυριολεκτεί «αποτειχίζομαι»» είπε ο Αρχιεπίσκοπος και συνέχισε «Αυτός λοιπόν που διαφωνεί και δεν θέλει να τηρήσει τη γραμμή της Εκκλησίας, της Ιεράς Συνόδου έρχεται και λέει αυτά που έχω είναι δικά μου πιστεύματα, αλλά όμως οφείλω υπακοή στην Εκκλησία, επομένως σας δίνω ένα χαρτί και σας λέω αποτειχίζομαι και από δω και πέρα κάνω ιδιωτική ζωή κάνω αυτό που θέλω».
Η ομιλία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμου

«Δεν είναι όλα ρόδινα τα πράγματα. Υπάρχουν πολλά αγκάθια, υπάρχουν πολλές δυσκολίες. Και οι αρχιερείς που διάβηκαν αυτόν τον δρόμο και τον περνούν γνωρίζουν από αυτές τις δυσκολίες που προέρχονται από έξω αλλά και δυστυχώς από μέσα από την Εκκλησία. Τότε τι γίνεται; Πού θα στραφείς; Ασφαλώς σε αυτόν που έδωσες τη ζωή σου. Και ύστερα, ανθρώπινα σε αυτό που υποσχέθηκες. Στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος. Και επομένως δεν έχεις δικά σου βιώματα; Δεν έχεις δυνατότητα να αμφισβητήσεις κάτι, δεν είναι δυνατόν να έχεις κάτι προσωπικό που πιθανόν μα έχεις ερωτηματικά από αυτά που ακούς; Έχεις το δικαίωμα αυτό. Αλλά πάνω από όλα είναι η υπακοή στην Εκκλησία και στη Σύνοδό της, διότι αυτή καθοδηγεί αυτό το σκάφος. Και σε αυτήν θα πειθαρχείς. Πιθανόν όμως η γνώμη σου να είναι ισχυρή, πιθανόν να είναι δυνατή.

Σεβόμαστε την ελευθερία σου και την ελευθερία του καθενός. Αλλά θα πρέπει να έρθει και να πει «πατέρα μου εγώ αυτό είμαι» και να αφήσει τα καθήκοντά του και να αποσυρθεί στο σπίτι του, στο μοναστήρι του, στο κελί του και από εκεί να έχει τις θέσεις τις δικές του.
Υπάρχει μια φράση, που πολλοί την ακούνε και ανατριχιάζουν: αποτειχίζομαι. Αυτός, λοιπόν, που διαφωνεί και δεν θέλει να τηρήσει την γραμμή της Εκκλησίας, της Ιερας Συνόδου, έρχεται και λέει αυτά που είναι δικά μου πιστεύω, αλλά όμως οφείλω υπακοή στην Εκκλησία. Επομένως «σας δίνω ένα χαρτί και σας λέω αποτειχίζομαι και από δω και πέρα κάνω ιδιωτική ζωή, κάνω αυτό που θέλω». Η ενότητα της Εκκλησίας είναι πάνω από όλα γιατί στηρίζει την αληθινή πίστη. Αυτές οι σκέψεις πρέπει να επικρατούν και σε αυτούς που ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά του θυσιαστηρίου, αλλά και αυτούς που υπηρετούμε. Οι ανάγκες των καιρών μας, η πατρίδα μας, η κοινωνία μας, η αποιερόποίηση των πάντων γύρω μας, είτε λέγεται οικογένεια, έγινε λέγεται νεότητα, είτε λέγεται παιδεία, είτε λέγεται στρατός.

Αυτή η μανία της αποιεροποιήσεως δεν απαντιέται, ούτε αντιμετωπίζεται με κανέναν άλλον τρόπο, παρά με την Πίστη μας, τις ρίζες μας, τη βάση μας. Μπορούμε να παρεκκλίνουμε μέσα μας. Δεν βιαζόμαστε. Υπακούμε στο θέλημα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας»

 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,478 μηνύματα.
Δευτέρα 11/10/21
Nέα κρούσματα: 2.383
Διασωληνωμένοι: 331 (-2)
Νέες Απώλειες: 42 (συν: 15.177)
Τεστ σήμερα: 72.843 (PCR: 5.049, RAPID: 67.794)
Θετικότητα (PCR+Rapid): 3,27%
2.245 Μ.Ο κρουσμάτων (2.166 προηγ. εβδομ.)
Σύνολο: 679.157
187 νέες εισαγωγές εχθές
 

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,108 μηνύματα.
Νομίζω κάνεις και αντιγριπικό στο στρατό, αν μπαίνεις σε χειμωνιάτικη ΕΣΣΟ.
Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι ξέρεις τι/τι μάρκα/με τι παρενέργειες και από πότε είναι αυτό που σου μπαίνει, στρατός είναι, εδώ έχουνε παρακεταμόλη( ; ) και σιρόπι για βήχα "Ελληνικός Στρατός".

Κατά τ' άλλα δε ζούμε και κάτι το περίεργο, είπαμε, όσο γίνεται κάτι υποχρεωτικό, τόσο μεγαλύτερη αντίδραση θα υπάρχει.
Είναι δεδομένο ότι έχουμε μια δεξαμενή γενικώς αντιεμβολιαστών (απ' αυτούς που ψάχνουν πως θα πάει στο παιδί σχολείο χωρίς εμβόλια) η οποία το γνωρίζαμε εξαρχής ότι δε θα το κάνει, κι όποιο κομμάτι της το κάνει/έκανε, θα 'ναι λόγω άμεσης/έμμεσης υποχρεωτικότητας.
Από 'κει και πέρα, έχουμε άτομα που εξαρχής φοβούνταν γιατί στις αρχές της πανδημίας άκουγαν από ειδικούς "εμβόλιο σε 2 χρόνια τουλάχιστον" και τους ήρθε σε έναν.
Έχουμε άλλους που αρχικά ήταν θετικοί και φοβήθηκαν όταν άρχισαν να ακούν περιστατικά παρενεργειών.
Έχουμε άλλους που πιστεύουν ότι θα περάσουν covid ελαφρά αν κολλήσουν.
Έχουμε άλλους που μπορεί να το σκέφτονταν και ο όλος χειρισμός της κυβέρνησης τους έκανε να μη το θέλουν.
Δε φταίει μόνο η κυβέρνηση με λίγα λόγια γι' αυτό το 40-πόσο θα 'ναι στην πραγματικότητα αν βγάλεις και τους νοσήσαντες- % ανεμβολίαστων.
Άτσαλα το 'χει χειριστεί το θέμα εξαρχής, αυτό είναι δεδομένο, αλλά δε φταίει μόνο αυτή.

Όσο για την εκκλησία, γελάει ο κόσμος λίγο. Ο Ιερώνυμος καλώς κάνει και τα λέει αυτά αλλά κάθε ναός είναι τσιφλίκι των παπάδων του και το εκάστοτε ποίμνιο τον παπά του ακολουθεί.


(Εν τω μεταξύ βλέπω Νίνα και λέω θα μπερδεύτηκα και θα μπήκα ischool :P.)
 

Citylights

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 912 μηνύματα.
...
Αυτό είπα κι εγώ πιο πάνω. Έτσι που έχουν έρθει τα πράγματα, το εμβόλιο το κάνουμε κυρίως για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους οικείους μας. Ο καθένας για την πάρτη του λοιπόν. Ο Μητσοτάκης μπράβο του που κάνει τρίτη δόση αφού εμπίπτει στην κατηγορία που προτείνεται, αλλά εμένα και εσένα σε τι μας επηρεάζει αυτό;

(το οφθαλμόλουτρο ασχολίαστο)

με μία συνάδελφο σου Μαρίζα προβατά τι φάση? τι έχει παιχτεί και γίνεται
χαμος στο fb με το video που βγήκε απο την μεθ στο youtube;

οντως ισχύουν αυτά που λεει οτι εφόσον είστε υποχρεωμένοι αναγκάστηκε και αυτή
και τώρα με αυτό που επάθε θα χάσει λεφτά γιατι είναι μόνο 15 μέρες η αναρωτική
και κρίνεται η μετάθεση της για του χρόνου λόγω μορίων; με μόρια κρίνεται αν θα
πάρετε μετάθεση κάπου κοντά η μακριά;

εκπαιδευτικός δεν είσαι και εσύ;;
 

Nina-nana

Διάσημο μέλος

Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 2,536 μηνύματα.
Πληροφορούμαι από το Ίντερνετ επειδή θεωρώ τον ΣΚΑΙ αναξιόπιστο εννοείται και τα υπόλοιπα αλλά δεν μπορούν να έχουν όλοι πρόσβαση σε αυτό. Ακόμα και στο Ίντερνετ δεν μπορώ να ανοίγω οποιαδήποτε σελίδα και να βλέπω μπροστά μου σαν πρώτο θέμα τέτοια αποκρουστικά θεάματα.

Το ίντερνετ εμφανίζει πρώτα τα θέματα που νομίζει ότι σε ενδιαφέρουν με βάση το ιστορικό περιήγησης. Εμένα δεν μου βγάζει ποτέ τον Μητς, είτε ντυμένο είτε γυμνό :whistle:

με μία συνάδελφο σου Μαρίζα προβατά τι φάση? τι έχει παιχτεί και γίνεται
χαμος στο fb με το video που βγήκε απο την μεθ στο youtube;

οντως ισχύουν αυτά που λεει οτι εφόσον είστε υποχρεωμένοι αναγκάστηκε και αυτή
και τώρα με αυτό που επάθε θα χάσει λεφτά γιατι είναι μόνο 15 μέρες η αναρωτική
και κρίνεται η μετάθεση της για του χρόνου λόγω μορίων; με μόρια κρίνεται αν θα
πάρετε μετάθεση κάπου κοντά η μακριά;

εκπαιδευτικός δεν είσαι και εσύ;;

Ούτε ακουστά δεν την έχω τη συνάδελφο. Εκπαιδευτικός είμαι αλλά δουλεύω σε φροντιστήρια. Δεν έχω ιδέα τι γίνεται στο δημόσιο.
 

Citylights

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 912 μηνύματα.
Ούτε ακουστά δεν την έχω τη συνάδελφο. Εκπαιδευτικός είμαι αλλά δουλεύω σε φροντιστήρια. Δεν έχω ιδέα τι γίνεται στο δημόσιο.

αν κατάλαβα καλά είναι λέει αναπληρωτής εκπαιδευτικός μέσω ΕΣΠΑ κάτι τέτοιο..

κανε copy / paste το όνομα της στο google και θα σου βγάλει 2 βίντεο, το ενα είναι που
μιλάει μέσα απο την μεθ και το άλλο είναι μια συνέντευξη σε δημοσιογράφο.

για να δώσω λινκ εγώ.. θα ήθελα πρώτα να ρωτήσω συντονιστή, εφόσον το βίντεο
της κοπέλας το κατέβασαν απο τα group που γράφετε εσεις οι εκπαιδευτικοί.
 

Nina-nana

Διάσημο μέλος

Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 2,536 μηνύματα.
αν κατάλαβα καλά είναι λέει αναπληρωτής εκπαιδευτικός μέσω ΕΣΠΑ κάτι τέτοιο..

Δεν ξέρω πώς λειτουργούν αυτές οι αναθέσεις ούτε τι ισχύει για άδειες κλπ.

Αν το κατάβασαν από τα καθηγητικά γκρουπ, αυτό δεν είναι καλό σημάδι...
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,629 μηνύματα.
Τι βλέπω εδώ για ΣΚΑΙ; Υπάρχει κανένας που να καλύπτει την ενημέρωση του μέσω του χαζοκουτιου που λέγεται τηλεόραση; Χρόνια έχω να το δω αυτό το μίασμα ανοίγει. Η μόνη του χρησιμότητα είναι για το Xbox S του αδερφού μου.
 

Citylights

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 912 μηνύματα.
Αν το κατάβασαν από τα καθηγητικά γκρουπ, αυτό δεν είναι καλό σημάδι...

Ναι μάλλον κρίθηκε οτι μιλάει κατά του εμβολίου της pfizer, ομως απο εκεί που είναι
τι άλλο θα μπορούσε να πει;

η δουλειά της βέβαια δεν ξέρω πως επηρεάζεται τοσο σοβαρά, γι'αυτο σε ρωτάω
τι ρόλο παίζουν για εσας τα μόρια.

ο εμβολιασμός είναι όμως και στην πράξη υποχρεωτικός και σε εσας τους
εκπαιδευτικούς οπως και στο νοσηλευτικό προσωπικό σωστά;
 

Nina-nana

Διάσημο μέλος

Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 2,536 μηνύματα.
η δουλειά της βέβαια δεν ξέρω πως επηρεάζεται τοσο σοβαρά, γι'αυτο σε ρωτάω
τι ρόλο παίζουν για εσας τα μόρια.

ο εμβολιασμός είναι όμως και στην πράξη υποχρεωτικός και σε εσας τους
εκπαιδευτικούς οπως και στο νοσηλευτικό προσωπικό σωστά;

Δεν ξέρω καθόλου τι ισχύει με τα μόρια, δεν έχω δουλέψει ποτέ στο δημόσιο.

Ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός για τους εκπαιδευτικούς. Απλά αν δεν έχεις εμβολιαστεί ή νοσήσει, πρέπει 2 φορές την εβδομάδα να κάνεις rapid test.
 

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,503 μηνύματα.
γ)Το ότι δεν έχεις συναντήσει εσύ προσωπικά σοβαρό μορφωμένο κ.λπ. άνθρωπο που δεν εμβολιάζεται είτε γιατί φοβάται είτε γιατί δε γουστάρει επιβολές και τσαμπουκάδες είτε γιατί απλά θεωρεί πως το ρίσκο του να το κάνει είναι μεγαλύτερο από το να πάθει κάτι όταν και αν νοσήσει από τον ιό κ.λπ. για όλους τους προαναφερθέντες λόγους δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν, ούτε ότι το 40% των ανεμβολίαστων Ελλήνων αποτελείται ατόφιο από παλαβούς αντιεμβολιαστές...αν έκανες μια βόλτα σε μια από τις πορείες που έγιναν και μιλούσες με 5-6 ανθρώπους θα το διαπίστωνες και μόνη σου!
Αλλά προφανώς είναι ευκολότερο να κρίνουμε από «ρεπορτάζ» φιλοκυβερνητικών Μ.Μ.Ε. και να ζούμε στο μικρόκοσμό μας απ' το να δούμε παραπέρα...


Πλέον έχουν γινει εκατομμύρια εκατομμυρίων εμβολιασμοί ανα τον κόσμο και μια χαρα ζουνε οι άνθρωποι ακομα, ούτε τρίτα ματια έβγαλαν ούτε πήραν το χάραγμα του Αντίχριστου.


Σε χώρες αναπτυγμένες οπου το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί, ο ιος έχει ατονήσει. Σε κατι μπανανίες και χώρες της ανατολικής και νοτιοανατολικής Ευρώπης και Ασίας οπου οι απείθαρχοι αντιεμβολιαστες εξυπνάκηδες πουλάνε αντι-τσαμπουκά και δρανε ενάντια στο κοινο καλο της όλης κοινωνίας, έχουμε αύξηση θανάτων και επίταση της όλης κατάστασης. Και δεν ειναι ούτε μορφωμένοι ούτε ξέρουν κατι παραπάνω «ιατροί» κι λοιποί ο αντιφρονουντες οι οποίοι αρνούνται ένα απλο γ@μημενο τσίμπημα για το κοινο καλο όλων, αλλά ανενημέρωτοι και ανίδεοι κομπλεξικοί εξυπνάκηδες. Δεν αναφέρομαι σε άτομα Τ οποία ειναι αγαθώς απληροφόρητα, αλλά σε «σοβαρά» και «μορφωμενα» ατομα τα οποία αντιδράνε μονο και μονο για ν αντιδράσουνε.


Ούτε σχετίζονται ολα αυτα με τις μπαρουφολογιες των ψευτοΜΜΕ του Κουλη, αλλά αποτελούν κοινή λογική. Ο εμβολιασμός αποτελεί κοινή λογική ενώ ο ενεργός αβάσιμος αντί-εμβολιασμός προπαγανδα οδηγούμενη από αντιεπιστημονικά και κατώτερα κίνητρα.
 

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3,804 μηνύματα.
Αν δεν σου αρέσουν αυτά που δείχνουν τα κανάλια, μια καλή ιδέα είναι να μην βλέπεις τηλεόραση ή τουλάχιστον να μην βλέπεις ειδήσεις. Το προτείνω γιατί πολύς κόσμος παραπονιέται ότι δεν του αρέσουν αυτά που δείχνουν τα κανάλια, αλλά για κάποιον περίεργο λόγο δεν βρίσκει το OFF στο τηλεχειριστήριο. Αν είσαι μαζόχας όμως ΟΚ, συνέχισε να βλέπεις.
Σαν εκπαιδευτικός που είσαι, άκου τι μου είχε πει κάποτε ένας παλαιός και εξαιρετικά νοήμων, εκπαιδευτικός.
Οταν του είχα πει, γιατί βλέπει ειδήσεις, είχα πάρει την εξής αφοπλιστική απάντηση.
" εγώ παρακολουθώ ειδήσεις, για να ξέρω τί λέει (ο εχθρός)".
Οποιος και αν είναι ο εχθρός σου, (άθεος, θρήσκος και αμέτρητες άλλες περιπτώσεις), για να μιλήσεις σχετικά με το θέμα, οφείλεις να γνωρίζεις καλά.

Εγώ που δεν βλέπω τηλεόραση εδώ και χρόνια, δεν είχα ιδέα πως ο Μητσοτάκης θα έκανε 3η δόση.
Η επιλογή σου είναι σεβαστή.
Ομως, αν ήσουν Νεάντερταλ, θα είχες χάσει τις εξελίξεις και θα αγνοούσες παντελώς το τρακτέρ...

Πώς να σου ζητήσουμε τα τοποθετηθείς για την μεταλλαγμένη ανθρωπότητα που λέει ο Θεοφάνης Τάσης στην εκπομπή "στα άκρα" της Φλέσσα? για τον υπεράνθρωπο? γνωρίζεις κάτι? και αν δεν γνωρίζεις κάτι σχετικό, τότε πώς θα μας αναλύσεις την ενδεχόμενη σχέση όσων λέει ο Τάσης, με τον Ιό;;;
 
Τελευταία επεξεργασία:

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,431 μηνύματα.
α)Πλέον έχουν γινει εκατομμύρια εκατομμυρίων εμβολιασμοί ανα τον κόσμο και μια χαρα ζουνε οι άνθρωποι ακομα, ούτε τρίτα ματια έβγαλαν ούτε πήραν το χάραγμα του Αντίχριστου.

β)Σε χώρες αναπτυγμένες οπου το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί, ο ιος έχει ατονήσει. Σε κατι μπανανίες και χώρες της ανατολικής και νοτιοανατολικής Ευρώπης και Ασίας οπου οι απείθαρχοι αντιεμβολιαστες εξυπνάκηδες πουλάνε αντι-τσαμπουκά και δρανε ενάντια στο κοινο καλο της όλης κοινωνίας, έχουμε αύξηση θανάτων και επίταση της όλης κατάστασης.

γ)Και δεν ειναι ούτε μορφωμένοι ούτε ξέρουν κατι παραπάνω «ιατροί» κι λοιποί ο αντιφρονουντες οι οποίοι αρνούνται ένα απλο γ@μημενο τσίμπημα για το κοινο καλο όλων, αλλά ανενημέρωτοι και ανίδεοι κομπλεξικοί εξυπνάκηδες. Δεν αναφέρομαι σε άτομα Τ οποία ειναι αγαθώς απληροφόρητα, αλλά σε «σοβαρά» και «μορφωμενα» ατομα τα οποία αντιδράνε μονο και μονο για ν αντιδράσουνε.

δ)Ούτε σχετίζονται ολα αυτα με τις μπαρουφολογιες των ψευτοΜΜΕ του Κουλη, αλλά αποτελούν κοινή λογική. Ο εμβολιασμός αποτελεί κοινή λογική ενώ ο ενεργός αβάσιμος αντί-εμβολιασμός προπαγανδα οδηγούμενη από αντιεπιστημονικά και κατώτερα κίνητρα.
α)Πες το αυτό στους συγγενείς όσων πέθαναν σαν το σκυλί στ' αμπέλι και σε όσους έπαθαν σοβαρή ζημιά λίγες ώρες/μέρες μετά το εμβόλιο (ναι, αυτούς τους λίγους για τους οποίους δε δίνετε δεκάρα γιατί είναι οι εξαιρέσεις και δεν είναι δικοί σας άνθρωποι) για τους οποίους ούτε γυρισμός υπάρχει, ούτε δικαίωση ή αποζημίωση θα υπάρξει...

β)Σε χώρες ανεπτυγμένες υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στους θεσμούς (κράτος, ιατρική κοινότητα κ.λπ.) και στους πολίτες, λογικό είναι να πάνε να τα κάνουν οι περισσότεροι με το που έμαθαν ότι βγήκαν τα εμβόλια κι ότι οι θεσμοί συνιστούν τον εμβολιασμό για λόγους Δημόσιας υγείας (άλλο «συνιστώ» άλλο «επιβάλλω», «τραμπουκίζω», «τρομοκρατώ» κ.λπ.)...κατά τ' άλλα το ότι εκατομμύρια ανθρώπων έκαναν μια ιατρική πράξη (ελάχιστοι εκ των οποίων για το «κοινό καλό» κι αυτοβούλως) προσωπικά δε μου λέει απολύτως τίποτα για την ορθότητα ή μη της πράξης αυτής, η ιστορία (πολλές δεκαετίες μετά) θα δείξει αν ο μαζικός εμβολιασμός κατά του COVID-19 ήταν μια πράξη επιβεβλημένη, μια πράξη αμελητέας σημασίας (απ' την άποψη ότι έτσι κι αλλιώς ο ιός θα έκανε τον κύκλο του και θα ζει για πάντα ανάμεσά μας είτε με εμβόλια είτε χωρίς) ή μια κίνηση πανικού, επιπολαιότητας κ.λπ. που μακροπρόθεσμα έκανε περισσότερο κακό παρά καλό...

γ)Βούτυρο στο ψωμί όσων αντιδρούν είναι ο τρόπος που εκφράζεσαι...

δ)«Αβάσιμος» αντιεμβολιασμός (λάθος όρος που χρησιμοποιείται επίτηδες για να στιγματίσει ανθρώπους, αλλά έστω, σου κάνω τη χάρη να τον διατηρώ στη συζήτηση) δεν υπάρχει από τη στιγμή που όλα όσα προανέφερα (παρενέργειες κ.λπ.) είναι ακόμη «στον αέρα» και κανένας δεν παίρνει θέση (και ευθύνη) γι' αυτά!
Άλλο θέμα αν εσύ ή πολλά εκατομμύρια σαν εσένα λέτε π.χ. «έλα μωρέ και τι έγινε το πολύ πολύ ν' ανεβάσω λίγο πυρετούλη, πάμε να ξεμπερδεύουμε να κάνουμε κάνα ταξίδι στο εξωτερικό και να φάμε καμιά μπριζόλα έξω» και το παίρνετε αψήφιστα...
Τι βλέπω εδώ για ΣΚΑΙ; Υπάρχει κανένας που να καλύπτει την ενημέρωση του μέσω του χαζοκουτιου που λέγεται τηλεόραση; Χρόνια έχω να το δω αυτό το μίασμα ανοίγει. Η μόνη του χρησιμότητα είναι για το Xbox S του αδερφού μου.
Εκπαιδευτικός είναι, από που αλλού θα μάθει για τις απεργίες των συναδέλφων της κατά της αξιολόγησης;:rolleyes:
 
Τελευταία επεξεργασία:

Citylights

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 912 μηνύματα.
Νομίζω κάνεις και αντιγριπικό στο στρατό, αν μπαίνεις σε χειμωνιάτικη ΕΣΣΟ.
Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι ξέρεις τι/τι μάρκα/με τι παρενέργειες και από πότε είναι αυτό που σου μπαίνει, στρατός είναι, εδώ έχουνε παρακεταμόλη( ; ) και σιρόπι για βήχα "Ελληνικός Στρατός".

συγνώμη.. γιατι να μην έχουν παρακεταμόλη;;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός για τους εκπαιδευτικούς. Απλά αν δεν έχεις εμβολιαστεί ή νοσήσει, πρέπει 2 φορές την εβδομάδα να κάνεις rapid test.

τελικά είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους αναπληρωτές καθηγητές και πρέπει να έχουν
βεβαίωση νόσησης ή βεβαίωση εμβολιασμού κατά την πρόσληψη όπως λέει εδώ:

https://www.newmoney.gr/roh/ergasia...e-choris-pistopiitiko-emvoliasmou-tropologia/

έτσι φαίνεται την πάτησε η καθηγήτρια, αν και τώρα πρέπει να έχει βγεί απο το νοσοκομείο γιατί
έδωσε συνέντευξη και σε ραδιοφωνικό σταθμό.

προσωπικά δεν βλέπω σχεδόν καθόλου τηλεόραση όμως έχω την απορία αν αναφέρθηκε σαν
περιστατικό σε κάποιο μεγάλο κανάλι, αμφιβάλω γιατι προφανώς θα γινόταν σημαία κατά του
εμβολιασμού.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,209 μηνύματα.

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,503 μηνύματα.
α)Πες το αυτό στους συγγενείς όσων πέθαναν σαν το σκυλί στ' αμπέλι και σε όσους έπαθαν σοβαρή ζημιά λίγες ώρες/μέρες μετά το εμβόλιο (ναι, αυτούς τους λίγους για τους οποίους δε δίνετε δεκάρα γιατί είναι οι εξαιρέσεις και δεν είναι δικοί σας άνθρωποι) για τους οποίους ούτε γυρισμός υπάρχει, ούτε δικαίωση ή αποζημίωση θα υπάρξει...

β)Σε χώρες ανεπτυγμένες υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στους θεσμούς (κράτος, ιατρική κοινότητα κ.λπ.) και στους πολίτες, λογικό είναι να πάνε να τα κάνουν οι περισσότεροι με το που έμαθαν ότι βγήκαν τα εμβόλια κι ότι οι θεσμοί συνιστούν τον εμβολιασμό για λόγους Δημόσιας υγείας (άλλο «συνιστώ» άλλο «επιβάλλω», «τραμπουκίζω», «τρομοκρατώ» κ.λπ.)...κατά τ' άλλα το ότι εκατομμύρια ανθρώπων έκαναν μια ιατρική πράξη (ελάχιστοι εκ των οποίων για το «κοινό καλό» κι αυτοβούλως) προσωπικά δε μου λέει απολύτως τίποτα για την ορθότητα ή μη της πράξης αυτής, η ιστορία (πολλές δεκαετίες μετά) θα δείξει αν ο μαζικός εμβολιασμός κατά του COVID-19 ήταν μια πράξη επιβεβλημένη, μια πράξη αμελητέας σημασίας (απ' την άποψη ότι έτσι κι αλλιώς ο ιός θα έκανε τον κύκλο του και θα ζει για πάντα ανάμεσά μας είτε με εμβόλια είτε χωρίς) ή μια κίνηση πανικού, επιπολαιότητας κ.λπ. που μακροπρόθεσμα έκανε περισσότερο κακό παρά καλό...

γ)Βούτυρο στο ψωμί όσων αντιδρούν είναι ο τρόπος που εκφράζεσαι...

δ)«Αβάσιμος» αντιεμβολιασμός (λάθος όρος που χρησιμοποιείται επίτηδες για να στιγματίσει ανθρώπους, αλλά έστω, σου κάνω τη χάρη να τον διατηρώ στη συζήτηση) δεν υπάρχει από τη στιγμή που όλα όσα προανέφερα (παρενέργειες κ.λπ.) είναι ακόμη «στον αέρα» και κανένας δεν παίρνει θέση (και ευθύνη) γι' αυτά!
Άλλο θέμα αν εσύ ή πολλά εκατομμύρια σαν εσένα λέτε π.χ. «έλα μωρέ και τι έγινε το πολύ πολύ ν' ανεβάσω λίγο πυρετούλη, πάμε να ξεμπερδεύουμε να κάνουμε κάνα ταξίδι στο εξωτερικό και να φάμε καμιά μπριζόλα έξω» και το παίρνετε αψήφιστα...


α) τοτε να λεμε και για τ άτομα που παθαινουν αναφυλαξία και πεθαίνουν από ένα «απλο» αντιτετανικό εμβολιο, από θανατηφορες παρενέργειες μιας «απλής» ασπιρίνης και από περιστατικά θανάτου από «επεμβάσεις ρουτίνας». Ολα ζήτημα οπτικής ειναι.


Σιγα μην υπάρξει για τον κάθε ένα παραπάνω και αποζημίωση. Αυτα συνέβαιναν και προ κορονοϊού, δεν ειναι τίποτα καινουργιο, και δυστυχώς συμβαίνουν. Ποτέ δεν λειτουργούσαν ετσι οι φαρμακοβιομηχανίες, γιατί θα είχαν φαλιρισει πριν καν ιδρυθούν. Εξ αλλου, ειναι κάποιος (θεωρητικά) ενημερωμένος για το φάρμακο που λαμβάνει και τις παρενέργειες του, ποσό μαλλον για το συγκεκριμένο εμβολιο οπου πρέπει να δωθεί γραπτή συγκατάθεση.


β) δεν υπάρχει καμία σχεση εμπιστοσύνης και σε άλλες χώρες. Στην Γερμανια πχ παίχτηκε μεγάλο σκάνδαλο με τις προμήθειες μασκων και με τα εμβολια, προτιμήθηκε οι πρώτες παρτίδες Pfizer να πωληθούν ακριβά εξω αντί ν εμβολιαστεί ο γηγενής πληθυσμός κλπ κλπ.
Ο κόσμος αυτα τα είδε αλλά παρολ αυτα εμβολιάστηκε. Οι περισσότερες κυβερνήσεις φάγανε κράξιμο και αυτο εν μέρει αδικαιολόγητα, διότι ήταν Μια πρωτοφανής περίσταση και κανείς δεν ήξερε ότι θα λαβει τέτοιες διαστάσεις( αυτο δεν αναιρεί ότι γίναν και τραγικα λαθη). Αλλά οι συνωμοσιολογοι τον χαβά τους.


γ) για συνωμοσιολόγους, θρησκόληπτους, φανατικούς, και αντιεμβολιαστες για βούτυρο στο ψωμι τους χρησιμοποιούν ο,τιδηποτε και αν πει κανείς. Δεν γίνεται επιχειρηματολογία με βάση λογικών επιχειρημάτων, αλλά με βάση μιας αλάνθαστης δοξασίας, όποτε ολα στραβώνονται και στριμώχνονται για να ταιριάξουν σ αυτήν.


δ) δεν ειναι τίποτα στον αερα.

Η Jonson Jonson πχ ρητά αναφέρει τις πιθανές παρενέργειες στο επίσημο Σάιτ:





Το να εισαι αντιεμβολιαστης πλέον σε κάνει αντιεπιστημονικό και προπαγανδιστή. Αυτο διαφέρει από κάποιον υγιή προβληματισμό από άγνοια ή δισταγμό που έχουν καποιοι άνθρωποι, γι αυτο υπάρχουν ειδικοί για να διαφωτίσουν.
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,478 μηνύματα.
FB_IMG_1634043191736.jpg


FB_IMG_1634043193667.jpg


FB_IMG_1634043195739.jpg
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top