Fitness Thread!

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει απο Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,002 μηνύματα.
θέλω να ξεκινήσω περπάτημα ή ποδήλατο, αλλά βαριέμαι μόνος μου. με πιάνει απελπισία. νιώθω πιο μόνος, από μόνος. ότι έχω πάρει τους δρόμους να βρω κάτι. κάποιον. κάποια. ότι κάτι αναζητώ.
 

yorkie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,468 μηνύματα.
Κατέβασα πριν κάνα διβδομαδο app για τα macros και με αγχωσε πάρα πολύ. Έβλεπα ότι τρώω πολλά λιπαρά (καλά λιπαρά όμως, από ξηρούς καρπούς και παστέλια), προσπάθησα να τα μειώσω, μετά δεν έφτανα τις θερμίδες που ήθελα. Εν τέλει το ξαναπήρα το 1 κιλό που είχα χάσει στην Αθήνα (αυτός ήταν ο λόγος που κατέβασα το app εξαρχής) και το έσβησα, απλώς προσπαθώ να τρώω πιο πολλούς υδατάνθρακες γιατί η πρωτεΐνη μου ήταν τέλεια (γύρω στα 100 g/μέρα) κι έτσι υποτίθεται ότι θα πετύχω τη χρυσή τομή. Η εμμονή πιστεύω χρειάζεται μόνο όταν ο στόχος είναι πολύ δυσεπιτευκτος, όπως πχ αν θες να φαίνονται μέχρι κι οι φλέβες σου, αλλιώς πιστεύω αρκεί να φροντίζεις όλα τα σου τα γεύματα να περιλαμβάνουν λίγο απ όλα τα macros.
Θεωρώ πως χωρίς πρόθεση τσουβαλιάζεται λιγάκι το πράγμα γιατί συγκρίνονται έμμεσα τρεις διαφορετικοί στόχοι.

Μου μιλάς για σένα που έχεις μια άλλη αφετηρία και έναν άλλον στόχο (πχ μπορεί να θες απλά ωραία τόνωση και καλή ισορροπημένη διατροφή, αλλά μπορεί και όχι, μπορεί να θες κάτι άλλο), ενώ τα όσα είπα στο Dum dum boy τα είπα έχοντας υπόψιν τα λίγα δεδομένα που έδωσε για τον δικό του στόχο. Έχει σημασία αυτό, άλλο κάποιος που δεν επιθυμει να χάσει κιλά και άλλο ένας άνθρωπος που αναφέρει πως θέλει και απώλεια βάρους και έχει «κακές» συνήθειες που θέλει να αλλάξει. Συνήθως (όχι πάντα βέβαια) άτομα που έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο θέλουν λίγη καθοδήγηση (γι αυτό και ανέφερα και για διατροφολόγο και για εξετάσεις και δεν είπα καν ότι είναι αναγκαία η γυμναστική, αλλά ότι θα μπορούσε να βοηθησει σε περίπτωση που τον ψήνει) και στο να ποσοτικοποιήσουν τη τροφή τους (καλό θα ήταν να μεταδοθούν και «νεες καλες» συνήθειες) αλλά και στο να εξοικειωθούν με το τι αναλογίες βάζουν και τι χρειάζεται το σώμα του καθενός. Δηλαδή, δεν μπορούμε να γενικολογούμε γιατί συγκρίνουμε, έστω ασυνείδητα, το 1 κιλό με τα 15-20 ή και παραπάνω που πιθανόν να επιθυμεί να χάσει κάποιος. Ορισμένοι βέβαια το καταφέρνουν και μόνοι ή σου λένε «δεν βαριέσαι, με το μάτι και θα κόψω λίγο και κάτι θα γίνει», φυσικά και γίνεται και αυτό και δεν το κατακρίνω. Μια επιλογή είναι συνάρτηση στόχου, αντοχών και συνθηκών ζωής. Απλως θα συμβουλέψω κάτι το πιο «τεχνικό» συνήθως που δίνει έναν μπούσουλα, αν μιλαγαμε για φίλη μου που ήξερα καλά τα χούγια, συνήθειες κτλ θα άλλαζε η συζήτηση σε πιο συγκεκριμένες «συμβουλές». Και πάλι, όμως, δεν μπορώ να αντικαταστήσω έναν διατροφολόγο πέρα από το να στείλω κανα δυο καλά papers. Τα macros μπορούν να βοηθήσουν ή να φανούν άχρηστα στον οποιονδηποτε ο,τι στόχο και να έχει.

Τώρα γενικά για να φτάσει κάποιος κάπου δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος. Ωστόσο, οι πιο απαιτητικοί στόχοι απαιτούν μεγαλύτερες θυσίες. Αν κάποιος θέλει σημαντική υπερτροφία, δεν μιλάμε τώρα για ντουκια που πετάνε φλέβες και κουτάκια κοιλιακοί ή πολύ μυώδεις, αλλά για να το πω πιο περιγραφικά... αν σηκώνεις 120 κιλά σε απομονωτικές γλουτών και ο στόχος σου είναι να δουλέψεις υπερτροφία για την κωλαρα που έχουν οι 2/10 - αν η διατροφή δεν είναι προσεγμένη- εκεί θα μείνεις πίσω και δεν θα το δεις τον πρώτο χρόνο που ο,τι και να κάνει ένας αρχάριος θα δει διαφορά (σίγουρα όσο πιο καλή η δουλειά τόσο καλύτερη η διαφορα). Η απόκλιση στα macros και αυτή είναι σχετική, δηλαδή τι ορίζει ή πιστεύει ότι είναι κάποιος «μεγάλη» απόκλιση. Και αυτή η απόκλιση αλλιώς θα επηρεάσει κάποιον που το σώμα του δουλεύει σε ρυθμούς 4-5 χρόνια και αλλιώς κάποιον που ναι σε φάση χτισίματος ή απώλειας κιλών.

Προσωπικά πριν 4 χρόνια ξεκινώντας το μέτρημα με είχε βοηθησει να χάσω 3 κιλά λίπους άκοπα και χωρίς να σκέφτομαι. Μετά από ένα διάστημα το χέρι πάει αυτόματα, ανεβάζεις και ποσότητες γιατί αλλάζουν και οι ανάγκες σου. Προφανώς θα ξεφύγω στα macros ενίοτε, αλλά αυτές οι διάφορες δεν λένε τίποτα. Τι να πουν οι 40 μέρες σε σύνολο 365 ; Που ακόμη και τότε όταν είσαι μαθημένος από επιλογή και όχι από ανάγκη, αλλά επειδή το θες και δεν σου λειπει το φαγητό, δεν θα βγει το απωθημένο «να φάω 1 πιτσα και 1 σουβλάκι και 1 παγωτό και το τάδε αγαπημένο γλυκό που στερούμαι», δηλ θα ναι πχ η ποσότητα που θέλω να χορτάσω και θα ναι σε κάποια γεύματα. Γι αυτό δεν με εκφράζει και όλη η έννοια του cheat meal.
Και επεξεργασμένα θα φάω ενίοτε και γλυκά, αλλά όχι συνέχεια. Στις αρχές σίγουρα ήμουν πιο «προσεκτική» γιατί και δεν ήξερα το πόσο, το πως και δεν ήξερα εμένα και δεν είχα και την φυσική κατάσταση που έχω τώρα που απορροφά αλλιώς τους «κραδασμούς».

Δεν θεωρώ εμμονή το μέτρημα. Παρόλα αυτά, νομίζω κανένα δίμηνο μου είχε πάρει να εξοικειωθώ και πλέον τώρα μετράω μόνο πράγματα με τα οποια δεν το έχω καθόλου - απλώς και μόνο για να μην πετιούνται, πχ αλεύρι βρώμης για γλυκά, ρύζι που ποτε δεν μπορώ να το μετρήσω και βαριέμαι να το κάνω με φλιτζάνια κτλ.

Βέβαια είχα και άλλη ψυχολογία. Μήπως η πίεση και η εμμονή δεν έχει να κάνει με το αν μετρά κάτι κάποιος αλλά με τις σκέψεις;
Πχ και να μην μετριέται η ποσότητα αλλά αν ο άλλος το έχει έγνοια «μήπως έφαγα παραπάνω, μήπως δεν είναι η χρυσή τομή; Για να ζυγιστώ, για να μετρήσω ποντους, για για για...».
Μπορεί αυτό σε κάποιους να τροφοδοτείται από το ζύγισμα, άλλους να τους ηρεμεί. Το δοκιμάζει και πάει βλέποντας και κάνοντας. Παρόλα αυτά ένα ζύγισμα το να ταράζει τόσο, αν και το συναισθάνομαι, θεωρώ ότι μπορεί να κρύβει πίσω και άλλα πράγματα. Όπως το ότι κάποιος δεν έχει σταθμίσει καλά με τι διατροφή μπορεί να νιώθει όμορφα (να μην νιώθει στέρηση ή αγχος ) και τι απαιτεί το σώμα που φαντάζεται.
Δεν είναι όλα για όλους και κάποιοι δεν μπορούν και λόγω σωματοδομής με όσα και να φορτώσουν να φτάσουν στο σημείο που θα φτάσει ένας άλλος.

Αυτοί με τις φλέβες πάντως δεν είναι τύποι που απλά μετρανε macros. Είναι τύποι που τα τρώνε ολα στον ατμό και για κάποιες περιόδους παίρνουν υδατάνθρακες μόνο από φρούτα και λαχανικά συν του ότι παίζουν με απίθανα κιλά. Το αναφερω, όχι γιατί το ισχυρίστηκες, αλλά με αφορμή τη συζήτηση να ειπωθεί πως άλλο το τρώω ζυγισμενα και άλλο κάνω ακραία υπερτροφία. Το σώμα πάντως μιας bodybuilder δεν το φτάνει κάποιος μόνο με το να ισορροπεί τα macros.

Στην τελική αν δεν θέλει να ναι στα 2/10 που κάνουν τα 120 κιλά που λεγαμε πανω, δεν χρειάζεται ούτε και να πιεστεί με κιλά ούτε να μετριέται καν. Δηλαδή, αν το πάμε καθαρά στο «θέλω να έχω απλά καλύτερη φυσική κατάσταση και να βελτιώσω εικόνα και διατροφή» δεν καταλαβαίνω καν γιατί κάποιος να νοιάζεται για το αν ξεφεύγει κάπως στα macros, ειδικά αν είναι στα κιλά που επιθυμεί. Μπορεί κάλλιστα να επιτευχθεί και με γυμναστική 2 φόρων κάθε βδομάδα πχ και γυμναστική συντήρησης από ένα σημείο και μετά. Δεν υπάρχουν και «πρέπει». Τα πρέπει τα βαζουμε εμείς.
Άλλος μπορεί να θέλει να γυμνάζεται 5 φορές τη βδομάδα, να μετριέται από χόμπι επειδή τη βρίσκει και να μην έχει στόχο ή μπορεί να γυμνάζεται πολύ και να μην γουστάρει να κάνει διατροφή.

Ξεκινώντας, όμως, η γενική συμβουλή που θα του δώσει κάποιος «ξένος» θα ναι οι «τυποποιημένες», που πιθανόν να του είναι του ίδιου παντελώς άχρηστες. Απευθύνονται σε μέσες ανάγκες κυρίως ή τεσπα στο τι δείχνουν τα ποσοστά ζήτησης. Γι αυτό για μένα καλές συμβουλές παίρνει κάποιος είτε από διατροφολόγο, είτε από γυμναστή είτε από κοντινό του άτομο που τον ξέρει καλά και που τυχαίνει να έχει κάποιες χ γνώσεις ή εμπειρία.
 

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,129 μηνύματα.
θέλω να ξεκινήσω περπάτημα ή ποδήλατο, αλλά βαριέμαι μόνος μου. με πιάνει απελπισία. νιώθω πιο μόνος, από μόνος. ότι έχω πάρει τους δρόμους να βρω κάτι. κάποιον. κάποια. ότι κάτι αναζητώ.
Να πας γυμναστήριο. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ . Κ εγώ βαριόμουν να περπατώ με τις ώρες
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,830 μηνύματα.
Το περπατημα θα σε βοηθησει οπως επισης και τα βαρη. Η διατροφη ειναι το παν. Καλο πρωινο π.χ βρωμη με μελι επισης αν θες να κοψεις το ψωμι τοτε παρε ρυζογκοφρετες, θα βοηθησουν.

Για το μέλι οι αποψεις ειναι αμφιλεγομενες... παντα φυσικα σε πιο αυστηρα πλάνα διατροφης. Γιατι ενταξει ειναι και ο καθενας ποσο εξοικειωμενος ειναι εχω παιξει 1 βδομαδα με πρωινο βρωμη νερο πρωτεινη και καρυδια ουτε μελια ουτε σιρόπια. Ουτε τυριά... που έχουν αλάτι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

@Devil
Αμα το είπες για αυτο που εγραψα, το ξερω οτι το θεμα δεν ειναι να ανεβοκατεβαινει η ζυγαριά αλλα επειδη θέλει να πίνει ειπα να πω δυο καλες εναλλακτικές

Σαν εναλλακτικές ναι σιγουρα ειναι καλές επιλογές. Πχ το κρασι έχει λιγες θερμιδες εγω οποτε βγαινω παιζω σαγκρυα. Καταλαβα πως το λες και εχεις δίκιο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Νταξει και εγω προχθές εφαγα μαζι με το πρωινο και μια σοκολατα τομπλερόν , 100γρ κλάιν ... με εχετε δει πως ειμαι δεν παιζω για φέτες κοιλιακους και φλεβες στη κοιλια απλα δουλευω μια μυικοτητα στα κιλα που είμαι. Δεν μπορω να πεσω σε λιπος αμα δεν κάνω ελλειμα.

Ωστοσο οποιος με βλέπει έξω μου λεει καταρχας πως δεν εχω καθολου κοιλια κ πως ειμαι γυμνασμενος... ΝΑΙ γιατι για το μεσο ορο ειμαστε γυμνασμενοι.... τωρα αν πάς να κατεβεις σε αγωνες και να το πας σε αλλο επιπεδο θα κοψεις και τα μέλια, και τις σοκολατες και τα σιροπια και τα ψωμια και τα τυριά.
 

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει απο Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,002 μηνύματα.
το κρασί όμως σε σχέση με κάποιο ποτό 40 vol έχει χειρότερο ratio σε θερμίδες/άκουσμα.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,830 μηνύματα.
Απλα καποιοι ειναι τοσο μπουφοι που παιρνουν αναβολικα για να βγαινουν το καλοκαιρι στη παραλια κ τρωνε καθε μερα νερο ρυζι τονο μαρουλι... γιατι να το κανω αυτο ;

υγιης ειμαι
διαθεση εχω
η προπονηση βγαινει
και αρέσω στην εκαστοτε κοπέλα που ειναι συντροφος μου και η οποια αρέσει κ σε μένα....

γιατι να μπεις στη διαδικασια να τρως μονο ταλάπια και ρυζια ;αν ειναι και εξαρταται η δουλεια σου και εισαι επαγγελματιας να το κανεις... αλλα τωρα γιατι για να βγω με φλεβα στη βουβωνικη περιοχη της κοιλιας ; λιγοι θα το προσέξουν και κυριως λιγες... και αυτες που θα το προσεχαν μπορει αμα τις πλησιαζα να μη ταιριαζαμε κιολας.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

το κρασί όμως σε σχέση με κάποιο ποτό 40 vol έχει χειρότερο ratio σε θερμίδες/άκουσμα.

Ολα αυτα ειναι γτπ. Ειπαμε 1-2 ποτηρια πινεις 1 φορα την εβδομάδα αν δεν θες να κανεις μια τρυπα στο νερό. Απλό.

Το κρασι εχει 90 θερμιδες ανα 100μλ με 2 ποτηρια τσιμπησες 300 θερμιδες περιπου μπορει κ παραπανω. Αν μεσα στην ημέρα εισαι 2500 θερμιδες και με τοσες χάνεις το βραδυ θα σου γμησει ολη τη προσπαθεια της ημερας... επειδη θα προσθεσει +300. Αυτο δεν καταλαβαινει ο κοσμος και μπερδευται.

Βλεπει εναν μυικα ανεπτυγμενο τυπο να ειναι σε μια περιοδο της ζωης του και να τρωει μαλακιες καθε μερα αλλα χωρις να ξεφευγει απο τις θερμιδες συντηρησης... αααα ουυυυ αυτος δεν παχαινει κ ειναι και μπρατσωμένος (που και παλι για σκηνη δεν ειναι θα αρχισει να θολώνει) αλλα το σχημα το διατηρει καθως θερμιδικα ειναι στη συντηρηση.

Θα θολωνει γιατι τα τυρια εχουνε μεσα αλατι, το κρασι εχει αλκοολ... και ολα αυτα κανουν κατακρατηση. Υπαρχει διαφορα στην εικονα δηλαδη αλλα δεν εχει κ νοημα να εισαι ολα τα χρονια στο 7% με κοιλιακους τριλιζα. Τι νοημα εχει ;
 

yorkie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,468 μηνύματα.
για που ετοιμάζεσαι; :mastigio
Κουτί απόρρητων πληροφοριών :hehe:
Όχι, νταξει, θα πω αναλυτικά.
@Devil μη φρίξεις με τα του μακιγιάζ, είδες μιλάω πολύ και για fitness 😂

Λοιπόν, έκανα Smokey eye (τέλεια η παλέτα της jaclyn hill) που σβήνει σε καφέ και θα βγω σε καμία ωριτσα να χτυπήσω 3-4 ποτά. Προς το παρόν η διάθεση είναι ανεβασμένη και ψάχνω να αφήσω κάπου το σκύλο γιατί όντας ακόμη κουτάβι, προσπαθώ να μην τον αφήνω μόνο. Δυστυχώς αλλιώς θα μπει για λίγες ώρες στο crate.

Μιας που ανοίχτηκε αυτή η συζήτηση, οι υπόλοιποι τι θα κάνετε απόψε;;
:smoke:
 

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει απο Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,002 μηνύματα.
Κουτί απόρρητων πληροφοριών :hehe:
Όχι, νταξει, θα πω αναλυτικά.
@Devil μη φρίξεις με τα του μακιγιάζ, είδες μιλάω πολύ και για fitness 😂

Λοιπόν, έκανα Smokey eye (τέλεια η παλέτα της jaclyn hill) που σβήνει σε καφέ και θα βγω σε καμία ωριτσα να χτυπήσω 3-4 ποτά. Προς το παρόν η διάθεση είναι ανεβασμένη και ψάχνω να αφήσω κάπου το σκύλο γιατί όντας ακόμη κουτάβι, προσπαθώ να μην τον αφήνω μόνο. Δυστυχώς αλλιώς θα μπει για λίγες ώρες στο crate.

Μιας που ανοίχτηκε αυτή η συζήτηση, οι υπόλοιποι τι θα κάνετε απόψε;;
:smoke:

εύγε για το σμόκι άι. είναι το αγαπημένο μου. θέλετε να περάσουμε στο "κουβεντούλα χωρίς θέμα ΙΙ";
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,830 μηνύματα.
Κουτί απόρρητων πληροφοριών :hehe:
Όχι, νταξει, θα πω αναλυτικά.
@Devil μη φρίξεις με τα του μακιγιάζ, είδες μιλάω πολύ και για fitness 😂

Λοιπόν, έκανα Smokey eye (τέλεια η παλέτα της jaclyn hill) που σβήνει σε καφέ και θα βγω σε καμία ωριτσα να χτυπήσω 3-4 ποτά. Προς το παρόν η διάθεση είναι ανεβασμένη και ψάχνω να αφήσω κάπου το σκύλο γιατί όντας ακόμη κουτάβι, προσπαθώ να μην τον αφήνω μόνο. Δυστυχώς αλλιώς θα μπει για λίγες ώρες στο crate.

Μιας που ανοίχτηκε αυτή η συζήτηση, οι υπόλοιποι τι θα κάνετε απόψε;;
:smoke:

Απόψε νάνι αυριο δουλευω.... τα κάναμε χθές το βράδυ εμεις.Και η δικια μου φορουσε ενα ωραο κραγιόν χθές... αλλα αργοτερα της το έβγαλα...


Αντε και καλα να περάσεις ! Καλα σκεφτεσαι για το σκυλο μη μεινεις μονος του και αρχισει τα κλάματα.
 

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 988 μηνύματα.
Για το μέλι οι αποψεις ειναι αμφιλεγομενες... παντα φυσικα σε πιο αυστηρα πλάνα διατροφης. Γιατι ενταξει ειναι και ο καθενας ποσο εξοικειωμενος ειναι εχω παιξει 1 βδομαδα με πρωινο βρωμη νερο πρωτεινη και καρυδια ουτε μελια ουτε σιρόπια. Ουτε τυριά... που έχουν αλάτι.
Εγω στο πρωινο βαζω και λιγο μελι ισα ισα για να παρει γευση η βρωμη μαζι με κανελιτσα. Αυτο με την βρωμη και νερο το εχω κανει για 1 βδομαδα και γω για να το πιεσω λιγο αλλα μονο για 1 βδομαδα φυσικα.

θέλω να ξεκινήσω περπάτημα ή ποδήλατο, αλλά βαριέμαι μόνος μου. με πιάνει απελπισία. νιώθω πιο μόνος, από μόνος. ότι έχω πάρει τους δρόμους να βρω κάτι. κάποιον. κάποια. ότι κάτι αναζητώ.
Δεν θελει καποιος φιλος να ξεκινησει και αυτος περπατημα; με μουσικη μηπως; αλλιως στο γυμναστηριο.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,830 μηνύματα.
Εγω στο πρωινο βαζω και λιγο μελι ισα ισα για να παρει γευση η βρωμη μαζι με κανελιτσα. Αυτο με την βρωμη και νερο το εχω κανει για 1 βδομαδα και γω για να το πιεσω λιγο αλλα μονο για 1 βδομαδα φυσικα.


Δεν θελει καποιος φιλος να ξεκινησει και αυτος περπατημα; με μουσικη μηπως; αλλιως στο γυμναστηριο.

Καλα κανεις φιλε... δεν τραβαει παραπανω κα πιστευω για εμας τους φυσικους ερασιτεχνες δεν εχει κ νοημα να κανεις τοσο σκληρές διατροφές. Να μπεις τωρα σε ολη αυτη τη ταλαιπωρια για να κερδισεις μερικα βλεματα στη παραλια προσωπικα τα κερδιζω ετσι κ αλλιως αμα αρεσω σε κάποια και χωρις υπερβολικους κοιλιακους. Βαλε κκ λιγη σοκολατιτσα το πρωι στο κουακερ δεν θα πάθεις κάτι.
 

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει απο Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,002 μηνύματα.
το πρωί τρώω ταχίνι με μέλι σε ψωμί ολικής ή αυγό βραστό και ψωμί ολικής. νιώθω σαν αστροναύτης ή φυλακισμένος. αλλά... τι να κάνω;
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,830 μηνύματα.
το πρωί τρώω ταχίνι με μέλι σε ψωμί ολικής ή αυγό βραστό και ψωμί ολικής. νιώθω σαν αστροναύτης ή φυλακισμένος. αλλά... τι να κάνω;

Σιγα τη σκληρη διατροφη !!! Αυτα τα τρωω επειδη μ αρεσουν το δυσκολο ειναι να κοψεις κ αυτα δηλαδη το ψωμι το ταχινι κ το μέλι.
 

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 988 μηνύματα.
Καλα κανεις φιλε... δεν τραβαει παραπανω κα πιστευω για εμας τους φυσικους ερασιτεχνες δεν εχει κ νοημα να κανεις τοσο σκληρές διατροφές. Βαλε κκ λιγη σοκολατιτσα το πρωι στο κουακερ δεν θα πάθεις κάτι.
Ναι ισχυει αρκετα σκληρη διατροφη οταν το κανεις ερασιτεχνικα και για τον εαυτο σου δεν χρειαζεται. Ας κανουμε και το cheat meal μας 😅
 

meetmeinmontauk

Τιμώμενο Μέλος

Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 11,790 μηνύματα.
το πρωί τρώω ταχίνι με μέλι σε ψωμί ολικής ή αυγό βραστό και ψωμί ολικής. νιώθω σαν αστροναύτης ή φυλακισμένος. αλλά... τι να κάνω;
Γιατί τα τρως τότε αν σε κάνουν να νιώθεις έτσι; Ο σκοπός είναι ν' απολαμβάνεις τα γεύματά σου, αλλιώς θα παρατήσεις την όποια προσπάθεια κάνεις αργά ή γρήγορα.
Σου αρέσει το γιαούρτι; Μπορείς να βάζεις μέσα φρούτα, βρώμη, ξηρούς καρπούς και ελάχιστο μέλι για γεύση. Ή να κάνεις τα αυγά scrambled. Αυτά είναι μόνο δύο ιδέες, μπορείς να κάνεις χίλια δυο άλλα πράγματα. Πες μας τι γεύσεις προτιμάς να δούμε τι μπορούμε να σου προτείνουμε.

Πάντως, όσον αφορά τα cheat meals, ας υπάρχουν κι αυτά μέσα στην εβδομάδα, δεν θα σκάσουμε κιόλας. Εγώ μέσα στο σκ θα πιω 1-2 ποτά (δεν είμαι φαν του αλκοόλ έτσι κι αλλιώς), θα φάω απέξω ή θα μαγειρέψω κάτι όχι τόσο διατροφικό πχ χθες έκανα μακαρόνια με κιμά (παρότι τα μακαρόνια ήταν ολικής και ο κιμάς άπαχος).
 

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει απο Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,002 μηνύματα.
Σιγα τη σκληρη διατροφη !!! Αυτα τα τρωω επειδη μ αρεσουν το δυσκολο ειναι να κοψεις κ αυτα δηλαδη το ψωμι το ταχινι κ το μέλι.

και τι να τρώω δλδ; βρώμη; πώς την τρώτε τη βρώμη; με γάλα; την βράζετε; σιγά μην κάθομαι να βράζω βρώμη πρωί-πρωί. βράζω εκεί 6 αυγά και τα έχω στο ψυγείο.

χλούπ. και πάω για δουλειά. απελπισία η ζωή.

μερικοί άνθρωποι απλά είναι τυχεροί. δεν παχαίνουν.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,830 μηνύματα.
Γιατί τα τρως τότε αν σε κάνουν να νιώθεις έτσι; Ο σκοπός είναι ν' απολαμβάνεις τα γεύματά σου, αλλιώς θα παρατήσεις την όποια προσπάθεια κάνεις αργά ή γρήγορα.
Σου αρέσει το γιαούρτι; Μπορείς να βάζεις μέσα φρούτα, βρώμη, ξηρούς καρπούς και ελάχιστο μέλι για γεύση. Ή να κάνεις τα αυγά scrambled. Αυτά είναι μόνο δύο ιδέες, μπορείς να κάνεις χίλια δυο άλλα πράγματα. Πες μας τι γεύσεις προτιμάς να δούμε τι μπορούμε να σου προτείνουμε.

Πάντως, όσον αφορά τα cheat meals, ας υπάρχουν κι αυτά μέσα στην εβδομάδα, δεν θα σκάσουμε κιόλας. Εγώ μέσα στο σκ θα πιω 1-2 ποτά (δεν είμαι φαν του αλκοόλ έτσι κι αλλιώς), θα φάω απέξω ή θα μαγειρέψω κάτι όχι τόσο διατροφικό πχ χθες έκανα μακαρόνια με κιμά (παρότι τα μακαρόνια ήταν ολικής και ο κιμάς άπαχος).

Μακαρόνια με κιμά και τυρί τριμενο Μίλνερ είναι μια χαρά αρκεί να μην έχει τόνους λάδι τσιγάριστο κ βουτυρο. Αν βάλεις βουτυρο παντως στη μακαρονάδα γίνεται λουκουμι....
 

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει απο Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,002 μηνύματα.
Γιατί τα τρως τότε αν σε κάνουν να νιώθεις έτσι; Ο σκοπός είναι ν' απολαμβάνεις τα γεύματά σου, αλλιώς θα παρατήσεις την όποια προσπάθεια κάνεις αργά ή γρήγορα.
Σου αρέσει το γιαούρτι; Μπορείς να βάζεις μέσα φρούτα, βρώμη, ξηρούς καρπούς και ελάχιστο μέλι για γεύση. Ή να κάνεις τα αυγά scrambled. Αυτά είναι μόνο δύο ιδέες, μπορείς να κάνεις χίλια δυο άλλα πράγματα. Πες μας τι γεύσεις προτιμάς να δούμε τι μπορούμε να σου προτείνουμε.

Πάντως, όσον αφορά τα cheat meals, ας υπάρχουν κι αυτά μέσα στην εβδομάδα, δεν θα σκάσουμε κιόλας. Εγώ μέσα στο σκ θα πιω 1-2 ποτά (δεν είμαι φαν του αλκοόλ έτσι κι αλλιώς), θα φάω απέξω ή θα μαγειρέψω κάτι όχι τόσο διατροφικό πχ χθες έκανα μακαρόνια με κιμά (παρότι τα μακαρόνια ήταν ολικής και ο κιμάς άπαχος).

το πρωί, τις καθημερινές, η ψυχολογία μου είναι πεσμένη στα τάρταρα. θέλω κάτι απλό και έτοιμο, ίσα να την παλέψω, για να πάω στη δουλειά.

ναι, τρώω και γιαουρτάκι καμιά φορά με λίγο ψωμί πάλι. λιτά πράγματα.

ξηρούς καρπούς, κακώς, αλλά ενώ μ αρέσουν, ποτέ δεν φροντίζω να έχω σταθερά.

αυγά σκράμπλντ; το πρωί; δεν παίζει. θελει προετοιμασία.
 

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 988 μηνύματα.
και τι να τρώω δλδ; βρώμη; πώς την τρώτε τη βρώμη; με γάλα; την βράζετε; σιγά μην κάθομαι να βράζω βρώμη πρωί-πρωί. βράζω εκεί 6 αυγά και τα έχω στο ψυγείο.
Εγω μετραω την βρωμη σε μια ζυγαρια μετα προσθετω κανελα λιγο μελι και μετα γαλα(το γαλα δεν ξεπερναει το υψος της βρωμης ωστε να ειναι πηχτο). Αν εχω κανα κρανμπερι θα βαλω λιγα. Εγω επειδη ειμαι γυναικα εβαζα 25g και τωρα τα αυξησα στα 35g βρωμης αλλα αυτα αλλαζουν π.χ ο αδερφος μ βαζει περισσοτερα.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,830 μηνύματα.
και τι να τρώω δλδ; βρώμη; πώς την τρώτε τη βρώμη; με γάλα; την βράζετε; σιγά μην κάθομαι να βράζω βρώμη πρωί-πρωί. βράζω εκεί 6 αυγά και τα έχω στο ψυγείο.

χλούπ. και πάω για δουλειά. απελπισία η ζωή.

μερικοί άνθρωποι απλά είναι τυχεροί. δεν παχαίνουν.

Κατάρα είναι να είσαι τσιρος κ να θες 5009 θερμίδες την ημέρα να μείνεις απλά στα λίγα κιλά που είσαι.., δεν είναι τυχη.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top