Επειδη τις υποσχέσεις μου τις τηρώ εννοειται.
ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΈΣ???Άκου εκεί τσιπ με το οποίο θα αναγνωρίζουν το πιστοποιητικό.Ειπαμε παιδιά,πανδημία έχουμε,δε θα το γαμησουμε και εντελώς.Φτανει που πλέον ο κάθε τυχάρπαστος ξέρει το όνομα και το επίθετο μας στα καφέ και στα μαγαζιά,θα μας βάλουν και τσιπ λες και είμαστε ένα πακέτο μακαρόνια και να κάνουμε μπιπ;Τι φάση προϊόντα του σούπερ μάρκετ θα καταλήξουμε;;Το έχουμε πάει σε άλλο λεβελ πλέον, επικίνδυνο κατ'εμε και δε ξέρω που θα καταλήξουμε.
Έτσι έλεγε και ο βατοπουλος το Νοέμβρη και τίποτε δεν έγινε.Μενει να δούμε.Πανικος με την 0 θα γίνει σίγουρα,το θέμα είναι να δούμε πότε.Οπως είπε βέβαια και ένα άλλο μέλος,αν ήταν να κάνουν λοκ θα είχαν κάνει ήδη αν υπήρχε ρευστό.Εφοσον ρευστό γιοκ,δε θα προβούν σε κάτι εκτός και αν μας χρηματοδοτήσει η γλυκούλα μας η Ευρωπαϊκή Ένωση
Οι άνθρωποι είναι τρελοί,γιατι ως γνωστόν παραμονή Πρωτοχρονιάς θα κολλήσεις κοβιντ αλλά τις προηγούμενες μέρες ο κοβιντ θα κλειστεί στο μπουντρούμι του και θα πει "ουυυπς με τσακωσαν".Όπως με τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας,στις 12 το μεσημέρι κάνει νανι το κοβιντακι,στις 12 τη νύχτα παίρνει καλάσνικοφ και γαζωνει κόσμο.
Από εκεί και πέρα τελευταία φορά το λέω,στην Ελλάδα δε τηρείται λοκ και θα το δείτε με τα μάτια σας τέλη Ιανουαρίου που λογικά θα ανακοινωθεί.Αν δεν είναι όλοι έξω τις ηλιόλουστες μέρες με κρασί και τσιγάρο στο χέρι εμένα τρυπήστε μου τη μύτη.Τωρα για τα περί στρατού εγώ δεν έχω να πω κάτι,τα έχω ξαναπεί.Ας γίνουμε βόρεια Κορέα,και να βάλουμε πρωθυπουργό τον Κιμ Γιονγκ Ουν.Μονο έτσι θα έχουμε μηδενικά κρούσματα.Γουσταρετε;;