Ποινική δίωξη στον Λιγνάδη για βιασμούς κατά συρροή

Guest 896561

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Διυλιστε τον κωνοπα.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΕΙ Βιασμους και παιδοφιλια.
ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΩΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.
Καλα οι βιασμοι εκ των πραγματων δεν υποκεινται σε καμια ηθικη και κανενα κατεστημενο.
Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕς...ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ.
ΟΠΟΤΕ ΑΚΥΡΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ.

Απλα σε παιδι ειναι ακομα χειροτερο διοτι δεν εχει ουτε την δυναμη να αμυνθει ουτε την κριτικη σκεση να καταλαβει τι ακριβως γινεται και τι πραγματικα θελει.
Σορυ που θα το εκφρασω καπως λιμενεργατικα...αλλα τι σκατα φιλοσοφητε εδω;

ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.

Ε..υπαρχουν και καποια ορια.
Αμπελοφιλοσοφιες να ειχαμε να λεμε.

ΒΙΑΣΜΟΣ = ΒΙΑΣΜΟΣ.

ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙ,ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΕς,ΗΘΙΚΕς ΚΛΠ.
Ειναι εξαναγκαστικη πραξη.
Ποιος ξέπλυνε ρε συ βιασμό και παιδεραστία, είναι δυνατόν; Είναι κατάπτυστα, παρά φύσει και θεωρώ (και θέλω) ότι πρέπει να αυξηθούν και οι ποινές. Το μόνο που είπε ο φίλος πάνω (αν κατάλαβα καλά) είναι ότι δεν μπορεί να μπαίνει στην ίδια μοίρα κάποιος που το σκέφτεται (και μένει στην σκέψη) με κάποιον που το κάνει. Εγώ μίλησα γενικά για το διαχωρισμό επιθυμίας-πράξης.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,441 μηνύματα.
Ποιος ξέπλυνε ρε συ βιασμό και παιδεραστία, είναι δυνατόν; Είναι κατάπτυστα, παρά φύσει και θεωρώ (και θέλω) ότι πρέπει να αυξηθούν και οι ποινές. Το μόνο που είπε ο φίλος πάνω (αν κατάλαβα καλά) είναι ότι δεν μπορεί να μπαίνει στην ίδια μοίρα κάποιος που το σκέφτεται (και μένει στην σκέψη) με κάποιον που το κάνει. Εγώ μίλησα γενικά για το διαχωρισμό επιθυμίας-πράξης.
Βρε δεν εννοουσα εσενα.Μιλαω γενικα και για ρουβα/κουβα..αλλα και γενικοτερα.Εσυ θεωρω οτι δεν ξεπλενεις τιποτα,Αλλα βλεπω μια ταση να διυλιζουμε τον κωνωπα με φιλοσοφιες σε πραγματα που ειναι ξεκαθαρα.,Αφου ξερεις οτι σε εκτιμω πολυ.Δεν αναφερομουν σε εσενα.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,798 μηνύματα.
Ξεπλένουμε βιαστες μάλιστα.

Η μέρα της μαρμότας vol. 2 το πρωι είχαμε το πρωτο κυκλο.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,441 μηνύματα.
Για σου ρε Σπυρο...και εισαι και Ζακυνθινος...18 χρονια στη Ζακυνθο...πατριδα την θεωρω.
ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΕΛΕΙΑ.

Ο Σπύρος Σούλης με ανάρτηση του στο διαδίκτυο, ισοπεδώνει τον Σάκη Ρουβά

1644865191196.png

Γράφει ο Σπύρος Σούλης:
Πάρα πολλοί τοξικοεξαρτημένοι (και όχι ναρκομανείς όπως πολύ λανθασμένα διατυπώθηκε)έχουν υποστεί κάποιου είδους βίας ή/και #κακοποίηση ή/και βιασμό σε νεαρή ηλικία.


Δυστυχώς χρησιμοποιούν ουσίες γιατί δεν αντέχουν τον πόνο και κακοποιούν τον εαυτό τους.Οι βιαστές και οι παιδεραστές, κακοποιούν τους άλλους, προξενούν τεράστια ψυχικά, συναισθηματικά, σωματικά και εφ’ όρου ζωής προβλήματα στα θύματα τους και ιδίως στα παιδιά, τα οποία συνήθως δεν μπορούν εύκολα να συνάψουν υγιείς σχέσεις και πολλές φορές καταλήγουν στα ναρκωτικά από νεαρή ηλικία.


Η πραγματική «τραγωδία» λοιπόν -και τεράστια προσβολή- είναι να εξισώνουμε τους τοξικοεξαρτημένους με τους παιδεραστές. Στην ουσία, το θύμα με τον θύτη. Και να παίρνουμε ίσες αποστάσεις.Η τοξικοεξάρτηση είναι ασθένεια , η #παιδεραστία είναι η χειρότερη σεξουαλική #διαστροφή.


Ένας άνθρωπος μπορεί να απεξαρτηθεί και να γιατρέψει την ασθένεια του. Ένας #παιδεραστής, σύμφωνα με την επιστήμη, σχεδόν ποτέ.Μπορεί μόνο να μειωθεί -όχι να κατασταλεί-η σεξουαλική επιθυμία με ειδικά κατασταλτικά φάρμακα, και μόνο για όσο λαμβάνεται η αγωγή.


Δεν αμφιβάλω ότι μπορεί και ο παιδεραστής να ζει κάποιου είδους «κόλαση» αλλά δεν με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ η κόλαση του, ούτε και θα την συγκρίνω με την αληθινή ΚΟΛΑΣΗ που έζησε και θα ζει το ανήλικο πλάσμα για μια ολόκληρη ζωή. Οι παιδόφιλοι και οι παιδεραστές -υπάρχει διαφορά- ξέρουν τι τους διεγείρει σεξουαλικά και έχουν την επιλογή να ζητήσουν βοήθεια από επαγγελματίες ψυχικής υγείας και φάρμακα.


Δεν είμαστε στο 1900. Πολλοί, επιλέγουν να μην βοηθήσουν τον εαυτό τους αλλά να καταστρέψουν την ψυχή και την ζωή ενός παιδιού για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους επιθυμίες. Σύμφωνα με μελέτες, υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που έχουν την διαστροφή αυτή, αλλά δεν θα τους μάθουμε ποτέ γιατί ΕΠΕΛΕΞΑΝ να βοηθήσουν ή να συγκρατήσουν τον εαυτό τους.


Δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι επειδή έχεις μια #διαστροφή αυτό σημαίνει ότι αυτόματα δεν έχεις και τον έλεγχο. Ας μας κάνουν την χάρη λοιπόν να πηδήξουν από το μπαλκόνι όσοι επιλέγουν ούτε να ζητήσουν βοήθεια αλλά ούτε και να τιθασεύσουν τον εαυτό τους αλλά επιλέγουν να βιάσουν παιδιά…


Τέλος, έχω μια τεράστια αγκαλιά, άπειρη κατανόηση, φροντίδα, ενσυναίσθηση και άπειρη αγάπη για τα πονεμένα τοξικοεξαρτημένα άτομα, για τα διαλυμένα κακοποιημένα παιδιά και για όλους τους ανθρώπους που έχουν υποστεί βία, πόνο και κακοποίηση.


Δεν έχω, καμία αγκαλιά και… ΚΑΘΟΛΟΥ αγάπη και κατανόηση για τους βιαστές και τους παιδεραστές. Ακόμα και αν αγαπούσα και αν θαύμαζα κάποιον και μάθαινα ότι ήταν #βιαστής η παιδεραστής,θα μου έφευγαν όλα τα αισθήματα σε ένα δευτερόλεπτο και θα αισθανόμουν μόνο αηδία.
Συγχωρήστε με,δεν είμαι Θεός
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,798 μηνύματα.

Μίλησε και ο Μικρουτσικος που αμα δεν είχε θέση παρουσιαστή στην τηλεοραση δεν θα ειχε δει γυναικα σαν την Ρουμπεση ουτε στον ύπνο του. Εκμεταλευτηκε και αυτος καλά τη θέση του πριν χρόνια.

την οποια Ρουμπέση κακομεταχειρίστηκε κιόλας. Πέρασε μαύρα αυτη μαζί του. Ενα συγγνωη δεν βγηκε να ζητησει και να απαριθμησει τα λάθη του για τη διάλυση αυτης της σχέσης. Θέλει τωρα να μας κάνει κ μάθημα.

Οσο για τη Καινουργιου τι να πει κανεις....αλλαζει γνωμες αναλογα με την διευθυνση του ανεμου... πριν λιγο καιρο κλαιγοταν στον αερα οτι της κανουν μπούλινκ επειδη ειχε μια άποψη.

Τώρα κάνει το ίδιο στον Ρουβα. Έχουν χασει εκει μέσα κάθε ίχνος αξιοπιστίας. Ο ενας χέζει τον αλλον αναλογα τα συμφέροντα του μήνα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


«ο ίδιος ο Σάκης Ρουβάς κατέθεσε και μια εμπειρία του όταν είχε γνωρίσει τον Δημήτρη Λιγνάδη. Όντως τα λόγια του έγερναν προς τον Λιγνάδη και δεν ακούσαμε την υποστήριξή του προς τα θύματα. Από εκεί και πέρα όμως, εγώ όλο αυτό το πράγμα που δεν μπορεί ο καθένας να πει αυτό που νιώθει και αυτό που θέλει και αμέσως πέφτουμε να τον φάμε, το θεωρώ επίσης τραγικό. Είναι ακριβώς το ίδιο φασιστικό με ό,τι άλλο συμβαίνει».

Πές τα χρυσόστομε.

Μετα τον Παυριανό... ήρθες και εσύ να πεις κάτι λογικό.


Η μέρα της Μαρμοτας πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Αν θέλετε αυθεντικούς ανθρωπους γύρω σας κ όχι το κάθε ανδρεικελο του πολιτικου κορεκτισμού.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Nihilist

Τιμώμενο Μέλος

Ο Nihilist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,355 μηνύματα.
Κατσε για να καταλαβω η παιδοφιλια ειναι απλα να χεις την επιθυμια και η παιδεραστια ειναι να εκφράσεις σεξουαλικα την επιθυμια αυτη καταλαβα καλα ; δεν τα έχω ψάξει. Δεν με απασχολησαν και ποτέ.
Ναι έτσι τα εννοώ.
Αλλά μάλλον ψάχνοντας τραύματα, αιτίες και θεραπείες , επειδή ο παρτενέρ του , παιδί στην προκειμένη, δεν μπορεί να συναινέσει , στιγματίζεται και ο παιδόφιλος αυτόματα.
Και καλώς στιγματίζεται, γιατί μπορεί να αποφύγει την πράξη του.


Ναι, δεν έχει ευθύνη το άτομο για τις επιθυμίες του, μιας και αυτές είναι συνδυασμός βιολογικών χαρακτηριστικών που κληρονομεί, εμπειριών από το παρελθόν (κατά κύριο λόγο απωθημένων στο ασυνείδητο) και περιβαλλοντικών επιρροών, μέσω της διαδικασίας που λέγεται κοινωνική μάθηση (Bandura). Έχει όμως βαρύτατη ευθύνη για το αν θα μετουσιώσει σε πράξεις τις σκέψεις και τις επιθυμίες του, όπως επίσης φέρει ευθύνη να ζητήσει βοήθεια από κάποιον ειδικό ψυχικής υγείας, όταν αυτές οι επιθυμίες τον καθιστούν δυσλειτουργικό και εν δυνάμει κίνδυνο για το κοινωνικό σύνολο.

Συμφωνώ απολύτως, αλλά αμφιβάλλω αν το βλέπουν οι περισσότεροι έτσι.

Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι παιδοφιλία ονομάζω απλώς την έλξη, παιδεραστία την πράξη. Για την έλξη δε φέρει ευθύνη, αλλά σήμερα την αντιμετωπίζουμε ως ηθικό ελάττωμα, έχω την εντύπωση, και μάλιστα με μεγάλη αηδία. Μια ματιά στο τουίτερ αρκεί. Και ο Ντέβιλ πιο πάνω είπε πως είναι ανήθικο να έλκεσαι από 13χρονο.

Οπότε, το τελευταίο που λες, να αναζητήσει βοήθεια, τους το κάνουμε η υπόλοιπη κοινωνία σχεδόν απίθανο. Τυχόν παραδοχή ότι είσαι παιδόφιλος σε ακυρώνει σε κάθε επίπεδο και επισείει τεράστια ηθική κατακραυγή, κι ας μην έχεις προβεί σε πράξεις. Αυτό το σκεπτικό απλώς αποθαρρυνει περισσότερο τους συγκεκριμένους ανθρώπους να αναζητήσουν βοήθεια και μακροπρόθεσμα φέρνει άσχημα αποτελέσματα.

Η αφετηρία στο συλλογισμό μας δε θα έπρεπε να είναι πως είναι ανήθικοι, αλλά απλώς άνθρωποι που έτυχε να έλκονται από άτομα που είναι, δικαιολογημένα, ανεπίτρεπτο να τα έλκουν. Αυτό είναι και το φιλοσοφικά σωστό, και το πλέον πρακτικό, γιατί θα πάρουν τη δύναμη περισσότεροι παιδόφιλοι να μιλήσουν χωρίς φόβο και να ζητήσουν βοήθεια.


Βασικά ο Καντ έλεγε ότι δεν μας καθιστούν ηθικούς ή ανήθικους τα συναισθήματά (για τα οποία, σύμφωνα με αυτόν, δεν φέρουμε καμία ευθύνη) αλλά οι πράξεις μας. Και οι πράξεις μας χαρακτηρίζονται ηθικές αν τις κάνουμε επειδή έτσι νιώθουμε ότι κάνουμε το καθήκον μας και όχι επειδή νιώθουμε πχ συμπόνια για τον άλλον.

Ναι αυτή ήταν η core ιδέα του, αλλά μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το πώς έφτασε σ αυτό το συμπέρασμα, πώς συνδιέπλεξε τις έννοιες της ηθικής-ελευθερίας-αυτονομίας. Προκαταρκτικά δλδ είπε πως για να μιλήσεις για ηθική πρέπει να έχεις ελευθερία, που για να υπάρξει αυτή πρέπει να έχεις αυτονομία. Τα συναισθήματα είναι συγκυριακά και δεδομένα από την ετερόνομη φυσική αναγκαιότητα. Δεν έχουν καμία σχέση με την ηθική.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,798 μηνύματα.
Ναι έτσι τα εννοώ.

Και καλώς στιγματίζεται, γιατί μπορεί να αποφύγει την πράξη του.




Συμφωνώ απολύτως, αλλά αμφιβάλλω αν το βλέπουν οι περισσότεροι έτσι.

Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι παιδοφιλία ονομάζω απλώς την έλξη, παιδεραστία την πράξη. Για την έλξη δε φέρει ευθύνη, αλλά σήμερα την αντιμετωπίζουμε ως ηθικό ελάττωμα, έχω την εντύπωση, και μάλιστα με μεγάλη αηδία. Μια ματιά στο τουίτερ αρκεί. Και ο Ντέβιλ πιο πάνω είπε πως είναι ανήθικο να έλκεσαι από 13χρονο.

Οπότε, το τελευταίο που λες, να αναζητήσει βοήθεια, τους το κάνουμε η υπόλοιπη κοινωνία σχεδόν απίθανο. Τυχόν παραδοχή ότι είσαι παιδόφιλος σε ακυρώνει σε κάθε επίπεδο και επισείει τεράστια ηθική κατακραυγή, κι ας μην έχεις προβεί σε πράξεις. Αυτό το σκεπτικό απλώς αποθαρρυνει περισσότερο τους συγκεκριμένους ανθρώπους να αναζητήσουν βοήθεια και μακροπρόθεσμα φέρνει άσχημα αποτελέσματα.

Η αφετηρία στο συλλογισμό μας δε θα έπρεπε να είναι πως είναι ανήθικοι, αλλά απλώς άνθρωποι που έτυχε να έλκονται από άτομα που είναι, δικαιολογημένα, ανεπίτρεπτο να τα έλκουν. Αυτό είναι και το φιλοσοφικά σωστό, και το πλέον πρακτικό, γιατί θα πάρουν τη δύναμη περισσότεροι παιδόφιλοι να μιλήσουν χωρίς φόβο και να ζητήσουν βοήθεια.

Το τουίτερ δεν πιάνεται γιατι ο όχλος βγαίνει και γράφει απόψεις για να φαινεται αρεστός. Κλασσικο παράδειγμα η Καινουργιου αλλιως τα έλεγε πριν μερικές εβδομάδες τα γυρίζει τώρα με τον Ρουβά. Δεν ειναι αξιοπιστοι ολοι αυτοι οι άνθρωποι απλα μετέχουν σε ενα κλασσικο πανηγυράκι που γινεται όποτε σκάει ένα τέτοιο θέμα. Μεταμορφώνονται σε αχυράνθρωπους και παιρνουν τα δαυλιά για να κάψουν κοσμο στη κεντρική πλατεια του Τουιτερ. κλασσικο επισης παραδειγμα ο Μικρουτσικος για τον οποιο έχουν ακουστει πολλα απο τη πρωην του αλλα βγηκε τωρα να μας κάνει τον ηθικά ακέραιο σε τέτοια θέματα.

Η τραγικη ειρωνια ειναι πως ο Μικρουτσικος ειναι χωρισμένος και μόνος του ενω ο Ρουβας διατηρεί οικογένεια και δεν εχει χωρίσει. Οποτε τι ;

Εδω που έκατσε τωρα να μπεις να γράψεις και εσυ κ έχουν φυγει οι ειρωνες και τα οργισμένα νιάτα που αλλα τους λες και άλλα καταλαβαινουν και να ειναι πιο ήρεμο το κλίμα αξιζει να πουμε μερικά πράγματα, καταρχας ναι η δικια σου αποψη ειναι πιο εμπεριστατωμενη απο την δικιά μου. Ωστοσο εγω έκρινα ως ανηθικο εκ των προτέρων για να εισάγω τους ηθικούς φραγμούς καθως συνηθως οι ορμες και οι παρορμήσεις ειναι πιθανον να γινουν πράξεις. Για αυτο και εκανα αυτη τη διατυπωση.
 

Nihilist

Τιμώμενο Μέλος

Ο Nihilist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,355 μηνύματα.
Το τουίτερ δεν πιάνεται γιατι ο όχλος βγαίνει και γράφει απόψεις για να φαινεται αρεστός. Κλασσικο παράδειγμα η Καινουργιου αλλιως τα έλεγε πριν μερικές εβδομάδες τα γυρίζει τώρα με τον Ρουβά. Δεν ειναι αξιοπιστοι ολοι αυτοι οι άνθρωποι απλα μετέχουν σε ενα κλασσικο πανηγυράκι που γινεται όποτε σκάει ένα τέτοιο θέμα. Μεταμορφώνονται σε αχυράνθρωπους και παιρνουν τα δαυλιά για να κάψουν κοσμο στη κεντρική πλατεια του Τουιτερ. κλασσικο επισης παραδειγμα ο Μικρουτσικος για τον οποιο έχουν ακουστει πολλα απο τη πρωην του αλλα βγηκε τωρα να μας κάνει τον ηθικά ακέραιο σε τέτοια θέματα.

Η τραγικη ειρωνια ειναι πως ο Μικρουτσικος ειναι χωρισμένος και μόνος του ενω ο Ρουβας διατηρεί οικογένεια και δεν εχει χωρίσει. Οποτε τι ;

Εδω που έκατσε τωρα να μπεις να γράψεις και εσυ κ έχουν φυγει οι ειρωνες και τα οργισμένα νιάτα που αλλα τους λες και άλλα καταλαβαινουν και να ειναι πιο ήρεμο το κλίμα αξιζει να πουμε μερικά πράγματα, καταρχας ναι η δικια σου αποψη ειναι πιο εμπεριστατωμενη απο την δικιά μου. Ωστοσο εγω έκρινα ως ανηθικο εκ των προτέρων για να εισάγω τους ηθικούς φραγμούς καθως συνηθως οι ορμες και οι παρορμήσεις ειναι πιθανον να γινουν πράξεις. Για αυτο και εκανα αυτη τη διατυπωση.

Ναι κατάλαβα πώς το είπες και δε σε κατηγορώ, κι εγώ ενστικτωδώς γέρνω προς το να το χαρακτηρίσω ανήθικο. Χρησιμοποίησα την αυθόρμητη διατύπωσή σου για να δείξω πόσο ριζωμένη είναι αυτή η ιδέα που μπλέκει την ηθική σ ένα εξωηθικό ζήτημα, και της οποίας είμαστε όλοι θύματα. Αλλά θεωρώ πως αν την ξεπεράσουμε, θα καταφέρουμε να διαχειριστούμε πολύ καλύτερα το πρόβλημα.

Κατά τα άλλα, παρότι έχω διαφωνήσει πολλές φορές μαζί σου, θεωρώ πως φιλτράρεις αυτά που λες και έχεις συνειδητοποιήσει πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει η συνεχής ανθρωποφαγία του όχλου στα σόσιαλ, που είναι πολύ σημαντικό.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,798 μηνύματα.
Ναι κατάλαβα πώς το είπες και δε σε κατηγορώ, κι εγώ ενστικτωδώς γέρνω προς το να το χαρακτηρίσω ανήθικο. Χρησιμοποίησα την αυθόρμητη διατύπωσή σου για να δείξω πόσο ριζωμένη είναι αυτή η ιδέα που μπλέκει την ηθική σ ένα εξωηθικό ζήτημα, και της οποίας είμαστε όλοι θύματα. Αλλά θεωρώ πως αν την ξεπεράσουμε, θα καταφέρουμε να διαχειριστούμε πολύ καλύτερα το πρόβλημα.

Ναι βέβαια για αυτο και εγώ ειμαι κατά της οχλοκρατίας σε γενικές γραμμές. Πιστευω οτι εξυπηρετει μονο την εικόνα κάποιων στα σόσιαλ μίντια και όχι τοσο το να εξετάσουμε το ζήτημα σε βάθος οπως έγραψες και εσύ.
Κατά τα άλλα, παρότι έχω διαφωνήσει πολλές φορές μαζί σου, θεωρώ πως φιλτράρεις αυτά που λες και έχεις συνειδητοποιήσει πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει η συνεχής ανθρωποφαγία του όχλου στα σόσιαλ, που είναι πολύ σημαντικό.

Δεν πειράζει και η διαφωνία μέσα στο προγραμμα ειναι. Εγω να ξέρεις συχνά βγαινω παρεξηγημένος επειδη προτείνω λύσεις και ειμαι αυθορμητος και άμεσος, το χω βιώσει και στη δουλειά μου. Αλλα εντάξει δεν εχει σημασια.
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Το τουίτερ δεν πιάνεται γιατι ο όχλος βγαίνει και γράφει απόψεις για να φαινεται αρεστός. Κλασσικο παράδειγμα η Καινουργιου αλλιως τα έλεγε πριν μερικές εβδομάδες τα γυρίζει τώρα με τον Ρουβά. Δεν ειναι αξιοπιστοι ολοι αυτοι οι άνθρωποι απλα μετέχουν σε ενα κλασσικο πανηγυράκι που γινεται όποτε σκάει ένα τέτοιο θέμα. Μεταμορφώνονται σε αχυράνθρωπους και παιρνουν τα δαυλιά για να κάψουν κοσμο στη κεντρική πλατεια του Τουιτερ. κλασσικο επισης παραδειγμα ο Μικρουτσικος για τον οποιο έχουν ακουστει πολλα απο τη πρωην του αλλα βγηκε τωρα να μας κάνει τον ηθικά ακέραιο σε τέτοια θέματα.

Η τραγικη ειρωνια ειναι πως ο Μικρουτσικος ειναι χωρισμένος και μόνος του ενω ο Ρουβας διατηρεί οικογένεια και δεν εχει χωρίσει. Οποτε τι ;

Εδω που έκατσε τωρα να μπεις να γράψεις και εσυ κ έχουν φυγει οι ειρωνες και τα οργισμένα νιάτα που αλλα τους λες και άλλα καταλαβαινουν και να ειναι πιο ήρεμο το κλίμα αξιζει να πουμε μερικά πράγματα, καταρχας ναι η δικια σου αποψη ειναι πιο εμπεριστατωμενη απο την δικιά μου. Ωστοσο εγω έκρινα ως ανηθικο εκ των προτέρων για να εισάγω τους ηθικούς φραγμούς καθως συνηθως οι ορμες και οι παρορμήσεις ειναι πιθανον να γινουν πράξεις. Για αυτο και εκανα αυτη τη διατυπωση.
Ο όχλος στοχεύει στους πολιτικούς αντιπάλους. Πρόσεξε τον Παπαδάκη που ανάγκασε συνεργάτιδα του να φύγει στα μέσα της season πως σηκώνει το δάχτυλο τώρα. Κοίταξε το Λιάγκα που παλιά δεν τον ένοιαζε αν το κράξουν πόσο προσεκτικός είναι τώρα. Δυστυχώς η ελεύθερία του λόγου κινδυνεύει στην Ελλάδα και πλέον όλοι μιλάνε safety με τη συμβουλή επικοινωνιολόγων.

Ο Τσιτσιπάς για παράδειγμα που έκανε vloging το χτυπούσαν για ηλίθιους λόγους. Πλέον σταμάτησε και έχει βάλει άτομα να του δειαχειρίζονται τα social media.

Είναι και θέμα δικαιοσύνης. Με αυτές τις συνθήκες ποιος θα πάει στο δικαστήριο να υπερασπιστεί τους καταδικασμένους από το λαϊκό δικαστήριο;
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,867 μηνύματα.
Είναι και θέμα δικαιοσύνης. Με αυτές τις συνθήκες ποιος θα πάει στο δικαστήριο να υπερασπιστεί τους καταδικασμένους από το λαϊκό δικαστήριο;
Γι' αυτό αφήνουμε τα λαϊκά δικαστήρια και ενθαρρύνουμε τους δικαστές να κάνουν την δουλειά τους.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,798 μηνύματα.
Ο όχλος στοχεύει στους πολιτικούς αντιπάλους. Πρόσεξε τον Παπαδάκη που ανάγκασε συνεργάτιδα του να φύγει στα μέσα της season πως σηκώνει το δάχτυλο τώρα. Κοίταξε το Λιάγκα που παλιά δεν τον ένοιαζε αν το κράξουν πόσο προσεκτικός είναι τώρα. Δυστυχώς η ελεύθερία του λόγου κινδυνεύει στην Ελλάδα και πλέον όλοι μιλάνε safety με τη συμβουλή επικοινωνιολόγων.

Ο Τσιτσιπάς για παράδειγμα που έκανε vloging το χτυπούσαν για ηλίθιους λόγους. Πλέον σταμάτησε και έχει βάλει άτομα να του δειαχειρίζονται τα social media.

Είναι και θέμα δικαιοσύνης. Με αυτές τις συνθήκες ποιος θα πάει στο δικαστήριο να υπερασπιστεί τους καταδικασμένους από το λαϊκό δικαστήριο;


Κοίτα ο δικαστής χεστηκε για τον όχλο σορρυ κιολας. Δεν θα του κόψει το μισθό. Ναι αν ημουν σε μια θέση που ο άλλος μπορουσε να μου κάνει ζημιά σε σημείο την επόμενη μερα να ψάχνω δουλειά θα προσεχα τι λέω.

Το καλό με τη δουλειά των δικαστών κ άλλων σε αυτό το επιπεδο είναι πως μπορεί να πουν για αυτους αλλά άμα τους κρατάς σε απόσταση δεν σε κερνάνε δεν χρωστάς υποχρεώσεις κτλπ θα κάνεις τη δουλειά σου αμερόληπτα και δεν θα σε ενοχλήσει και κάνεις.

Δικαστής είσαι και κρίνεις. Αμα δεν τους αρέσει να κάνουν προσφυγη επί της κρίσης να την εκδικασει σε δευτερο βαθμό άλλος δικαστής.

Να σου φερω ένα παραδειγμα παλια είχε γίνει μια αναφορά σε κάποιον από κάποια.... Αυτή η κάποια και ενώ ο κάποιος πηγε να τη βρει να λύσουν τη παρεξηγηση θεώρησε ότι επλήγη τόσο ο εγωισμός της επειδή αρχικά αυτός της αρνήθηκε που έπρεπε να κάνει αναφορά.

Για μένα αυτή η αναφορά θα είχε απορριφθεί ήδη. Ήρθε σας βρήκε ο άλλος να λυσεις το θέμα συνάδελφικα. Θεωρώ ότι δεν υπαρχει λόγος αναφοράς.

Τι θα μ κάνε ; θα μου κόβει το μισθό; ας πηγαινε ιεραρχικά παραπανω. Αν τη κανεις σε μένα που είναι επικεφαλής εγώ έτσι το κρίνω. Τέλος.

Ειμαι άλλης φιλοσοφίας. Και θα το δείξω με τις πραξεις μου.

Τι είναι αυτά; πυροβολεις τον άλλον με τη μια; δευτερη τρίτη ευκαιρία δεν υπάρχει; σε παρακαλω. Εντάξει. Και ποσο μάλλον ένα άτομο που είναι φιλότιμο και δουλευει.

Κατάλαβες; δεν θα του κόψει το μισθό του δικαστή το παρεακι των σοσιαλ. Δικάζει με βάση το νόμο και την κρίση του. Αν δεν είναι μαλθακός.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δικός μου σκοπό μέσω της διοίκησης και φιλοσοφία είναι να μειωθεί η επιθετικότητα. Βλέπεις κόσμο είναι έτοιμος να βγάλει μαχαίρια. Οχι.

Θα μάθουμε να συνεργαζόμαστε κ να ειμαστε καλυτεροι άνθρωποι. Εγωισμουληδες και καπετανιλικια τουλάχιστον όχι εκεί που θα ήμουν εγώ επικεφαλής.

Και ας με έκραζαν από πισω. Έτσι κ αλλιώς παντα θα κράζουν. Είναι η έμφυτη ανάγκη να νιώθουν ανωτεροι από το διπλανο τους. Η μια ειναι αυτή η άλλη είναι να ρίχνουμε το φταίξιμο άλλου.

Αδημονώ!!!!? Χαχα 😂😂
 
Τελευταία επεξεργασία:

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,036 μηνύματα.
Και καλώς στιγματίζεται, γιατί μπορεί να αποφύγει την πράξη του.
Νόμιζα είπες να μη στιγματίζεται για να αναζητήσει και βοήθεια .


Ναι κατάλαβα πώς το είπες και δε σε κατηγορώ, κι εγώ ενστικτωδώς γέρνω προς το να το χαρακτηρίσω ανήθικο. Χρησιμοποίησα την αυθόρμητη διατύπωσή σου για να δείξω πόσο ριζωμένη είναι αυτή η ιδέα που μπλέκει την ηθική σ ένα εξωηθικό ζήτημα, και της οποίας είμαστε όλοι θύματα. Αλλά θεωρώ πως αν την ξεπεράσουμε, θα καταφέρουμε να διαχειριστούμε πολύ καλύτερα το πρόβλημα.

Κατά τα άλλα, παρότι έχω διαφωνήσει πολλές φορές μαζί σου, θεωρώ πως φιλτράρεις αυτά που λες και έχεις συνειδητοποιήσει πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει η συνεχής ανθρωποφαγία του όχλου στα σόσιαλ, που είναι πολύ σημαντικό.
Εγώ πιστεύω ότι οι περισσότεροι λένε ανώμαλος και ψυχάκι που έχει και μια ιατρική βάση , παρά ανήθικος που είναι ψιλοάκυρο. Ίσα ίσα αν ο άλλος προσπαθεί να θεραπευτεί και το διαχειριστεί αξίζει και μπράβο κατά μια έννοια .
 

chrisjhon02

Διάσημο μέλος

Ο chrisjhon02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,743 μηνύματα.
Γι' αυτό αφήνουμε τα λαϊκά δικαστήρια και ενθαρρύνουμε τους δικαστές να κάνουν την δουλειά τους.
Μόνο που δεν την κάνουν. Η δικαιοσύνη ούτε τυφλή ούτε ανεξάρτητη είναι, το αντίθετο. Αν δεν υπήρχε μια πίεση από τα κάτω σε πολλές περιπτώσεις θα βλέπαμε αποφάσεις δικαστηρίων οι οποίες είναι παράλογες.
 

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,918 μηνύματα.
Υπάρχει τεράστιο έλλειμμα εμπιστοσύνης στους θεσμούς. Και στη δικαιοσύνη, αναπόφευκτα. Με όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας,τα τελευταία χρόνια ειδικά, υπάρχει μια γενικευμένη αίσθηση διαφθοράς και συγκαλυψης σε όλους τους χώρους. Γι'αυτό και ο κόσμος βρήκε διέξοδο φωνής κι έκφρασης στα social media. Γιατί έχει φτάσει στα όρια του. Φυσικά είναι λογικό από ένα σημείο και μετά να παρασύρει το κύμα δίκαιους και άδικους και να επικρατήσει οχλαγωγία. Δεν είμαι καθόλου υπέρ με πολλά σχόλια που βλέπω στα social αλλά θεωρώ πως αν γινόταν σωστή δουλειά πρωτίστως σε θεσμικό επίπεδο, δεν θα συναντούσαμε αυτό το φαινόμενο.
 

Nihilist

Τιμώμενο Μέλος

Ο Nihilist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,355 μηνύματα.
Νόμιζα είπες να μη στιγματίζεται για να αναζητήσει και βοήθεια .
Ο παιδόφιλος. Ο παιδεραστής πρέπει να στιγματίζεται.


Εγώ πιστεύω ότι οι περισσότεροι λένε ανώμαλος και ψυχάκι που έχει και μια ιατρική βάση , παρά ανήθικος που είναι ψιλοάκυρο. Ίσα ίσα αν ο άλλος προσπαθεί να θεραπευτεί και το διαχειριστεί αξίζει και μπράβο κατά μια έννοια .
Και από τη διατύπωσή σου φαίνεται πως μπλέκεις την ηθική στη συζήτηση νομίζω. Το ανώμαλος αναφέρεται σε μεγάλο βαθμό στο χώρο της ηθικής. Επίσης, πιστεύω αξίζει μπράβο και μεγάλο, όχι κατά μία έννοια(και εκεί διακρίνω μια προκατάληψη νομίζω).
Εγώ βλέπω κυρίως να αντιμετωπίζεται, έστω ασύνειδα, ως ηθικό ελάττωμα, ως κάτι ντροπιαστικό. Εδώ μεγάλο μέρος της κοινωνίας θεωρεί ηθικό ελάττωμα να έλκεσαι από άτομα του ίδιου φύλου, πόσω μάλλον από 9χρονα.
 

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,036 μηνύματα.
Ο παιδόφιλος. Ο παιδεραστής πρέπει να στιγματίζεται.
Α ε ναι .
Και από τη διατύπωσή σου φαίνεται πως μπλέκεις την ηθική στη συζήτηση νομίζω. Το ανώμαλος αναφέρεται σε μεγάλο βαθμό στο χώρο της ηθικής. Επίσης, πιστεύω αξίζει μπράβο και μεγάλο, όχι κατά μία έννοια(και εκεί διακρίνω μια προκατάληψη νομίζω).
Εγώ βλέπω κυρίως να αντιμετωπίζεται, έστω ασύνειδα, ως ηθικό ελάττωμα, ως κάτι ντροπιαστικό. Εδώ μεγάλο μέρος της κοινωνίας θεωρεί ηθικό ελάττωμα να έλκεσαι από άτομα του ίδιου φύλου, πόσω μάλλον από 9χρονα.

Το κατά μια έννοια το έβαλα για να βγάλω κάτι μετριοπαθές μη φάω κράξιμο η μη νομίζετε ότι σας κρίνω.

Δεν ξέρω πχ εγώ έχω ακούσει γιατρό να λέει για ανωμαλίες και να κάνει συνειρμούς με την επιστήμη και όχι με την ηθική . Δεν αποκλείεται βέβαια να μας ενοχλεί κάτι ηθικά και να προσπαθούμε να το εξηγήσουμε επιστημονικά και να μη ξεκινάμε από την επιστήμη αλλά από την ηθική . Στο συγκεκριμένο ζήτημα πάντα θα υπάρχει θέμα ότι κινδυνεύουν άτομα που γίνεται εμπόδιο για την αποδοχή ενώ πχ στους γκέι δεν ισχύει αυτό. Αλλά εντάξει έστω συνειδητά δεν νομίζω να διαφωνούσε κανείς με το ποστ σου αν το σκεφτόταν παρότι θα εξακολουθούσε να πιστεύει ότι είναι αρρώστια, ανωμαλία κτλ αλλά από ψυχιατρική άποψη .
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,798 μηνύματα.

Bλέπετε, είναι τέτοιο το κράξιμο που έχει φάει ο Sakis, που στο Φάληρο δεν μπορούν να αγνοήσουν την κατακραυγή! Καλώς ή κακώς, τα social media αποτελούν βαρόμετρο για τις επιλογές των καναλιών όσον αφορά τα προγράμματά τους. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε δει ηθοποιούς να φεύγουν από σειρές γιατί τους έκραζε το twitter, παρουσιαστές και πανελίστες να ξηλώνονται για όσα λένε και όσα κάνουν.

Άνθρωποι από τη μιντιακή αγορά υποστηρίζουν όμως ότι άρχισε ήδη η αρχή του τέλους του καλλιτέχνη, που με τις δηλώσεις του τα έκανε μαντάρα. Και να ήταν η πρώτη φορά… Ξεχνά κανείς τη συναυλία του στην πράσινη γραμμή στην Κύπρο, τη διαφήμιση πολυτελούς τζιπ έξω από το Ηρώδειο και πολλά άλλα;


Ανθρωποι απο τη μιντιακή αγορά... θα εννοεί κάτι αεριτζηδες που πισωπλατα μαχαιρωνει ο ενας τον άλλον και η ελευθερια της εκφρασης ειναι απλά ανέκδοτο.

Οπως ηταν και ο Ψινάκης, που μολις εγινε Δημαρχος Μαραθωνα αποδειχθηκε οτι ειναι φούμαρα. Κάτι δημοσιες σχέσεις πηγε να κανει εκει αλλα στη δυσκολη στιγμή δεν φάνηκε η ευφυια του. Κυριως το καλοκαιρι του 2018.

Ολοι αυτοι οι υπερ εκτιμημενοι άνθρωποι ετσι επιβιώνουν. Βάζω στοιχημα θα μαζευουν τους υπαλληλους τους σε ενα δωμάτιο μια φορά την εβδομάδα και θα ζαλιζουν κεφάλια σε στύλ "Παιδιαααα ο κοσμος ειπε αυτο, ο κοσμος ειπε εκεινο.... ο κοσμος ειπε το άλλο...." σε φάση χέστηκα για το τι ειπε ο Μπάμπης και η κυρα Σουλα που αλλη δουλεια δεν έχουν ολη μερα απο το γράφουν μαλακίες στα σοσιαλ. Προσωπικά έχω κοψει να βλεπω τηλεόραση.

Προτιμω το γιουτιουμπ με τους απλους καθημερινους τύπους που δεν χρειάζονται εγκρισεις απο ολοκληρες κλικες για να μας δωσουν περιεχομενο ποιοτικο. Πχ Χρηστος Κογιας, Men Of Style και άλλοι.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Εριφύλη

Διάσημο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,896 μηνύματα.
Άνθρωποι από τη μιντιακή αγορά υποστηρίζουν όμως ότι άρχισε ήδη η αρχή του τέλους του καλλιτέχνη, που με τις δηλώσεις του τα έκανε μαντάρα
Ναι δεν είδες? Ωραίο τέλος😂 Ο Ρουβάς βρίσκεται παντού, για ποιο τέλος μιλάς?
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top