Είναι η εμπειρία αυτή που καθορίζει τον καλό εραστή;

Ποιο από τα παρακάτω θεωρείτε σημαντικότερο για έναν καλό εραστή:

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 44)
  • Εναλλαγή πολλών ερωτικών συντρόφων

    Ψήφοι: 1 2.3%
  • Συναίσθημα και ενδιαφέρον

    Ψήφοι: 43 97.7%

Joji

Διακεκριμένο μέλος

Η Τζότζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 6,571 μηνύματα.

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,722 μηνύματα.
Μπορεί να λέτε κι εσείς περισσότερες βλακείες. Ποιος ξέρει. Δε θα μάθουμε ποτέ

Η μπορεί να είστε κ ετσι λόγω απωθημενων κ να μη φταίμε όλοι εμείς. Κάποιες που είχαν σχέση που αγαπούσαν κ χώρισαν επειδή έγραψες πριν ότι δεν φτάνει η αγάπη... Θα χουν θέματα κ σε άλλες σχέσεις σορρυ που στο λέω εισαι και της ψυχικής υγείας... Εγώ δεν θα χώριζα ποτε αμα αγαπουσα την άλλη. Αυτό είναι τελείως παραδοξο.

Δεν υπάρχει αυτο σαν επιχείρημα εκτός κ αν εισαι κακομαθημένος. Από μένα απορρίπτεται απευθείας. Και αν ημουν θεος θα της έστελνα αυτηνης που τα λέει αυτά και 5-6 βλάκες πραγματικους να βάλει μυαλό.


Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τι θεωρείς πολλές απαιτήσεις :hmm:

Θα σου απαντήσω αλλά όχι απόψε σε λίγο θα κοιμηθω 😁
 

Guest 875331

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Το φόρουμ είναι εχθρικό περιβαλλον για άντρες 😆 διαφωνείς ;;;

Γενικά ήθελα τη τοποθέτηση του Σαμαελ γιατί ακουω κ από φίλους που είναι μόνοι ότι έχουν πολλες απαιτήσεις δεν είναι αι προσγειωμενες έχουν ροπή στο να απορρίψουν ευκολα.

Εντάξει πες όλοι ειν αι σκάρτοι ; αντε πες μερικοί δεν τα πανε καλα αλλά ολοι;
Σαφώς και είναι. Αφού αν έπαιρνες τα μαθήματα που σου δασκάλεψαν πριν, θα έπρεπε να:
  • Μιλάς και να γνωρίζεις πολύ λίγες κοπέλες για να μην είσαι λιγούρης πέφτουλας
  • Να ξέρεις κάποια τουλάχιστον για 3 μήνες πριν τολμήσεις να της ζητήσεις ραντεβού
  • Να περάσουν τουλάχιστον 5 ραντεβού μέχρι να αποπειραθείς να της πιάσεις το χεράκι. Κατά προτίμηση, βάλτην να υπογράψει άδεια αγγίγματος από τον ώμο και κάτω, μη γίνεις τίποτα toxic masculinity nazi.

Απλώς έξω υπάρχουν πολλές υγιείς κοπέλες πιστεύω και δεν είμαι απαισιόδοξος.
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,219 μηνύματα.
Ίσως κάνεις συνειρμό με σοβαρότητα και πέφτεις σε αντίφαση .

Σοβαρός = όποιος έχει κριτήρια
Θέλω να μη κρίνω τον αριθμό των συντρόφων κάποιου =>
πολλοί σύντροφοι δεν σημαίνει ότι δεν έχει κριτήρια κάποιος =>
πολλοί σύντροφοι = σοβαρός

Αλλά η σοβαρότητα είναι άσχετη και σχετική ..
Δεν είπα οτι όποιος είχε πολλούς συντρόφους στο παρελθόν είναι απαραίτητα σοβαρός. Είπα οτι όποιος είχε πολλούς συντρόφους δεν σημαίνει απαραίτητα οτι δεν είναι σοβαρός.

Όπως επίσης δεν θεωρώ οτι κάποιος είναι σοβαρός επειδή έχει κριτήρια. Ίσα ίσα οι άνθρωποι που έχουν υπερβολικά πολλά κριτήρια αρκετές φορές καταλήγουν σε φαιδρότητα.
Εγώ είπα για τα κριτήρια , αν εγώ μέσα στη βδομάδα βρω 10 άντρες να πάω, δεν θα υποθέσουμε ότι ψάχνω το σούπερ άντρα για να κάνω σεξ με τα φοβερά κριτήρια αλλιώς δεν θα τους έβρισκα,
Εντάξει μιλάμε για λογικές καταστάσεις. Εαν βρήκες 10 άντρες σε μια εβδομάδα τότε ναι, προφανώς τα odds είναι υπέρ του κάτι να πηγαίνει στραβά με τον χαρακτήρα σου. Αλλά δεν εξετάζουμε τις ακραίες περιπτώσεις.
Α ενταξει. Άρα συμφωνείς.
Καλά το κατάλαβα. Και εγώ συμφωνώ θες να κάνεις φλερτ κ βλέπεις αυτή τη συμπεριφορα κ ξενερώνεις.
Ώπα μην βιάζεσαι.
Δεν θα πω κάτι για το forum γιατί δεν θεωρώ οτι μια μικρή μερίδα του γυναικείου πληθυσμού είναι αξιόπιστο δείγμα. Είναι σαν να έχουμε μαζευτεί εγώ, ο δίπλα και ο παραδίπλα να συζητάμε και ο ένας να πει μια μαλακία. Εε δεν θα το γενικεύσεις στο οτι επειδή η Μαρία είπε μαλακία, όλες οι γυναίκες λένε μαλακίες. Όπως και οτι εαν ο Μπάμπης πει μια μαλακία δεν θα το γενικεύσεις στο οτι όλοι οι άντρες λένε μαλακίες. Μπορείς να είσαι σίγουρος μόνο οτι ο Μπάμπης και η Μαρία λένε μαλακίες. Μέχρι εκεί.

Γενικότερα όμως για την κατάσταση ευθυνόμαστε όλοι μέσω των επιλογών μας. Είτε έμμεσα είτε άμεσα. Κάποιοι φταίνε περισσότερο άλλοι λιγότερο, αλλά όλοι είμαστε μέλη της κοινωνίας και ως ένα βαθμό φέρουμε ευθύνη για το πως είναι σήμερα. Σε αυτό το πλαίσιο δεν μπορώ να πω οτι οι γυναίκες είναι εχθρικές. Και εαν είναι, φταίνε σε μεγάλο βαθμό και οι άντρες στο σύνολο τους. Κανείς δεν γίνεται εχθρικός απο μόνος του, κάποιος τον ωθεί να φερθεί έτσι.
 

Joji

Διακεκριμένο μέλος

Η Τζότζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 6,571 μηνύματα.
Γενικότερα όμως για την κατάσταση ευθυνόμαστε όλοι μέσω των επιλογών μας. Είτε έμμεσα είτε άμεσα. Κάποιοι φταίνε περισσότερο άλλοι λιγότερο, αλλά όλοι είμαστε μέλη της κοινωνίας και ως ένα βαθμό φέρουμε ευθύνη για το πως είναι σήμερα. Σε αυτό το πλαίσιο δεν μπορώ να πω οτι οι γυναίκες είναι εχθρικές. Και εαν είναι, φταίνε σε μεγάλο βαθμό και οι άντρες στο σύνολο τους. Κανείς δεν γίνεται εχθρικός απο μόνος του, κάποιος τον ωθεί να φερθεί έτσι.
Νομίζω αυτό είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει σήμερα.
 

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,788 μηνύματα.
Το φόρουμ είναι εχθρικό περιβαλλον για άντρες 😆 διαφωνείς ;;;

Ποτέ δεν κατάλαβα πόσο αρνητικά έχει επιδράσει η Ελληνική νοοτροπία τις σύγχρονες κοπέλες να θεωρούν το σεξ ντροπή για περαιτέρω λεπτομέριες σαν να είναι μια αμαρτωλή πράξη. Κρίμα. Δεν μπορείς να κάνεις σοβαρή κουβέντα και φτάσαμε τις 10 σελίδες για να διαπιστώνουμε πόσο διαφορετικά οι άντρες από τις γυναίκες αντιμετωπίζουν μια τόσο φυσιολογική βιολογική πράξη όπως το σεξ. Δεν γίνεται να ζούμε το 2021 και η αίσθηση να είναι στο 1850. Κάτι δεν πάει καλά. Αν κάποιος πάει να μιλήσει για το σεξ, αμέσως αρχίζουν οι ταμπέλες και οι ορχήστρες.

Λυπάμαι αλλά ξενερώνω έχοντας βγει στο δυτικό κόσμο, νιώθω ότι η Ελλάδα ζει στο κόσμο της. Ή πιο σωστά σε έναν κόσμο υποκρισίας σε κουβέντα να βρισκόμαστε.
 

Guest 528707

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Μαργαρίτα νομίζω οτι εαν κάποιος χρειάζεται να μάθει με πόσους έχεις πάει για να κρίνει εαν είσαι σοβαρό ή όχι άτομο, ή σε κρίνει αρνητικά επειδή κάνατε σχετικά γρήγορα σεξ...τότε μάλλον δεν άξιζε και πολύ τον χρόνο σου εξαρχής. Εαν είναι ακομπλεξάριστος ο άλλος δεν θα μπει στην διαδικασία να σκεφτεί πόσο γρήγορα ή αργά προχώρησε. Είναι κάτι πολύ σχετικό που εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες αυτό. Το κάθε εν δυνάμει ζευγάρι πρέπει να ακολουθεί τον ρυθμό που του βγαίνει φυσικά. Είναι γελοίο να ακολουθείς την νόρμα που θέλει να καθιερώσει η κοινωνία σε κάτι τόσο προσωπικό που αφορά εσένα και έναν άλλο άνθρωπο. Και συχνά πυκνά και την καύλα καταστρέφει γιατί ξενερώνει, και πιεστικό μπορεί να γίνει αυτό.
Καλημέρα!

Η κοινωνία πλέον ΕΧΕΙ καθιερωσει το γρήγορο και το ανούσιο σεξ .
Μια γρήγορη ματιά στις μικρές ηλικίες είναι αρκετή για να καταλάβουμε πως αν κάποιος δεν έχει κάνει όλα αυτά, γρήγορα η "παρέα" είναι έτοιμη να τον χαρακτηρίσει με όλα αυτά που προαναφέραμε.

Συνέπεια?
Αναγκαστικά προχώρα πολλές φορές ένα κορίτσι σε όλο αυτό μόνο και μόνο για να νιώσει αποδεκτή από αυτή την κοινωνία.

Οπότε για ποια κοινωνία μπορούμε να μιλάμε σήμερα και στη τελικη τι σημασια
εχει τι λέει και τι μπορεί να δεχτεί μια κοινωνία μπροστά στην δική μας ηθική και αξιοπρέπεια και το κυριότερο?
Στο δικό μας θέλω!

Δεν μπορώ πλέον να δεχτώ πως ο άνθρωπος έχει φτάσει σε κάτι τόσο ζωωδες να το πω απλά.
Σαρκική επαφή άμεση γρήγορη και σίγουρα με καμια αποτελεσματικότητα πολλές φορές.
Το ερώτημα πάντα είναι απλό. Σου αρέσει ο τάδε ; Αυτό που βλέπεις/εκλαμβάνεις ; Εαν ναι, τοτε τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες και μάλιστα ασήμαντες ή που δεν μας αφορούν καν. Εαν υπάρχει άντρας που θα απορρίψει κάποια που βλέπει οτι ταιριάζει πολύ επειδή έχει πολλές εμπειρίες, τότε απλά είναι βλάκας ή πρέπει να αρχίσει να συνειδητοποιεί οτι πρέπει να αποβάλλει αυτές τις σκέψεις διότι δεν είναι λογικές. Ειδάλλως μια ζωή όλα θα του ξινίζουν και όλα θα του βρωμάνε με αποτέλεσμα ακόμα και να βρει κάποια που να ταιριάζουν, να την χάσει. Η υπομονή χρειάζεται στην επικοινωνία, όχι στο σεξ.
Το σεξ ποτε γίνεται ποιο ουσιαστικό και πραγματικα απολαυστικό?

Μονο οταν υπάρχει επικοινωνία!
Μονο οταν έχεις το θάρρος να ζητάς, διεκδικείς και να "καθοδηγεις" τον άλλον στο τι σου αρέσει ώστε η πράξη να θεωρείται εξίσου απολαυστική ΚΑΙγια τους δύο.

Εφόσον λοιπον η επικοινωνία που ειναι η βασικότερη προϋπόθεση για τον κώδικας αυτού θέλει χρόνο και υπομονή πως μπορείς να λες οτι το σεξ μπορεί να είναι γρήγορο και εξίσου ίδιας σημασίας?

Κάπου αντιλαμβανεσαι πως η γκ... όπως είπα παραπάνω ειναι αυτη που καταρρίπτει πολλά.

Ναι είναι ωραία να τα ζεις ΚΑΙ αυτά αλλά όταν κάτι τέτοιο γίνεται συστηματικά κάπου πρέπει να αναλογοστουν μερικοί το γιατί.

Γιατί τέτοια συνεχής ανάγκη και μετά γιατί να βιώνεις την οποία απόρριψη δέχεσαι με τόσο πόνο?

Τώρα πλέον στις μέρες μας δεν χρειάζεται να ρωτήσει κάποιος τι σχέσεις και με πόσους έχει πάει μια γυναίκα.
Υπάρχει η πληροφόρηση ή η παραπληροφορηση της τοπικής κοινωνίας ή καλύτερα των φίλων που είναι ικανή να κάνουν πολλούς άντρες να σκέφτονται πολλά πίστεψε με .
Εχώ δει όχι μια ,ούτε δύο αλλά πολλές περιπτώσεις αντρών που δεν μπορούν να το διαχειριστουν ολο αυτο ..
Τώρα τι είναι αυτοί και τι είναι όλοι οι άλλοι πραγματικά είναι τεράστια κουβέντα και σίγουρα εκτός θέματος ;)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εντάξει τις γυναίκες τις έχουν διδάξει από μικρή ηλικία ότι το σεξ είναι αμαρτία οπότε πού να αποδεχτούν την επιθυμία τους. Δεν είναι μαθημενες να παραδεχονται ότι είχαν επιθυμία και καύλα για τον άντρα απέναντι τους. Είναι ταμπού.

Αυτό ακριβώς θέλω να σου εξηγήσω. Ότι έναν άνδρα που θα με κρίνει αρνητικά γιατί έκανα σεξ μαζί του επειδή μου άρεσε και το ήθελα και το ένιωσα , δεν τον θέλω εγώ. Είναι δυνατόν να θέλω έναν άνδρα τέτοιου είδους; Αχαχαχ. Μα και εκείνος έκανε σεξ μαζί μου, δεν το έκανα μόνη μου. Εγώ ξαφνικα είμαι ελαττωματική; Χριστέ μου...

Κι επειδή ενοχλεί τους άντρες να έχουν οι γυναίκες την ίδια σεξουαλική όρεξη και αντίστοιχα πολλές σεξουαλικές εμπειρίες, θα περιορίζουμε εμείς τις επιθυμίες μας μπας και μας διαλέξει ο Νίκος από τα Πετράλωνα;

Μου φαίνεται πολύ αστείο.

Η κοινωνία μας δεν είναι έτοιμη να το δεχτεί, εσύ είσαι;
Γιατί εγώ είμαι. Κι αν ήταν κι ο διπλανός μου κι άλλα 5 εκατομμύρια, κάπως έτσι θα άλλαζε η κοινωνία μας. Όχι με το να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας και να λέμε " ε δεν τους ξέρεις τώρα τους άνδρες πως είναι;"

Έλα πότε θα τελειώσει αυτή η καταπίεση της γυναικείας σεξουαλικότητας. Κουράστηκαμε λίγο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Επίσης αν τον ενοχλεί να ξέρει ότι η γυναίκα του έκανε σεξ με πολλούς άνδρες στη ζωή της, να μην την ρωτάει με πόσους έχει πάει. Είναι κι αυτό μια κάποια λύση.
Το βλέπεις πολύ λάθος όλο αυτό γιατί το αντιμετωπιζεις με τελείως λάθος οπτική απ ότι θίγω εγώ το συγκεκριμένο θέμα..
Μονόπλευρη ...

Εσύ απλά γελάς κάποια άλλη γυναίκα πονά με όλο αυτό.
Σε αυτές στέκομαι και αυτές εκφράζω.

Όλες οι υπόλοιπες πίστεψε με δεν έχουν καμία ανάγκη για μια τέτοια συζήτηση που θα τις βοηθήσει να εκφράζονται όπως εγώ και να μην έχουν μια παρόμοια αντίδραση από κάποιον τρίτο που να τις κάνει να νιώθει ενοχές και τύψεις ...



Δεν μίλησε ΚΑΝΕΊΣ για καταπίεση μίλησε για καθαρά ανθρώπινη επιθυμία για μια πιο ουσιαστική επικοινωνία ΧΩΡΙΣ η κοινωνία όπως βλεπω περίτρανα εδώ να γελά και να ρίχνει την οποία συνυπευθυνοτητα στην άλλη μεριά.

Αναφαίρετο δικαίωμα για να το κλείσω να είναι επιλεκτική όπως και αντίστοιχα να προτιμά το εφήμερο, ανούσιο και γρήγορο σεξ.
Μιλάω και για τις δύο πλευρές και οχι αυτη που αντιπροσωπεύει εγώ και που είναι λογικό να θεωρό ΜΟΝΟ εγώ σωστη εφόσον αν υποστηρίξω κατι άλλο ειναι σαν να ακυρώνω εμένα 😉

Αν ήταν να μιλήσω καθαρά προσωπικά πίστεψε με θα μιλούσα τελείως διαφορετικά και ας είμαι και παντρεμένη,μπορεί και να γελούσαμε μαζι τωρα :bleh:

Απλά μιλάω από ουδέτερη θέση και προσεγγιζοντας και τις δύο πλευρές που στην ουσία εχουν κάθε λόγο να υποστηρίζουν αυτό που αντιπροσωπευουν με θέρμη ΑΡΚΕΙ να είναι καλά οι ίδιες!

Ας σκεφτούμε λιγάκι παραπάνω χωρίς ταμπέλες.
Ποιες από τις δύο περιπτώσεις κουβαλά θεματακια που υποσυνείδητα προσπαθεί να τα λύση μέσα από το γρήγορο και ας αφήσουμε την σεξουαλικοτητα έξω από αυτό.
Ποιες απο τις δύο κουβαλά ίσως κατάλοιπα παρραιρχικης κοινωνίας.;
Ποιες από τις δύο έχει οδηγηθεί σε αυτή την απόφαση της επιλεκτικοτητας μετά από το πέρασμα του γρήγορου και εφημερου?

Και οι δύο περιπτώσεις νιώθουν το ίδιο σε πολλές από τις λίγες περιπτώσεις που προανέφερα....

Απλά η μία έχει την ικανότητα να την κοντρολάρει και να την απολαμβάνει οταν υπάρχει πιο ουσιαστική επικοινωνία και η άλλη είναι στην διαδικασία που μέσα από το γρήγορο προσπαθεί να εισπράξει την επιβεβαίωση αυτής γιατί πολυ απλα αμφυταλαντευεται ακόμα σε πολλά 🙂

Προσωπικα πλέον είμαι ΜΑΖΙ και με τις δύο ΑΡΚΕΙ να είναι καλά, κόντρα σε οποιαδήποτε κοινωνία υπήρχε, υπάρχει ή προσπαθούν να καθιερώσουν μερικοί κουκουλωνοντας έτσι δικά τους θέματα και οχι της πραγματικής κοινωνίας!
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,129 μηνύματα.
:P

Το ίδιο είναι αν μια γυναίκα πάει με 100 άντρες ή με 0; :P
Όχι δεν είναι όπως δεν είναι το ίδιο αν ένας άντρας έχει πάει με 100 ή 0 ή 5.
Δεν καταλαβαίνω το λόγο που εστιάζεις μόνο στις γυναίκες
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,219 μηνύματα.
Καλημέρα!

Η κοινωνία πλέον ΕΧΕΙ καθιερωσει το γρήγορο και το ανούσιο σεξ .
Μια γρήγορη ματιά στις μικρές ηλικίες είναι αρκετή για να καταλάβουμε πως αν κάποιος δεν έχει κάνει όλα αυτά, γρήγορα η "παρέα" είναι έτοιμη να τον χαρακτηρίσει με όλα αυτά που προαναφέραμε.

Συνέπεια?
Αναγκαστικά προχώρα πολλές φορές ένα κορίτσι σε όλο αυτό μόνο και μόνο για να νιώσει αποδεκτή από αυτή την κοινωνία.
Καλημέρα Μαργαρίτα.
Πιστεύω οτι οι νέοι άνθρωποι είναι σχετικά πιο ανοιχτόμυαλοι σε κοινωνικά θέματα σε σχέση με παλιότερα. Βέβαια υστερούν σε πολλούς άλλους τομείς, αλλά τουλάχιστον στο κομμάτι των σχέσεων μπορείς να πεις οτι κανένας σοβαρός άνθρωπος σήμερα δεν πρόκειται να κρίνει κάποιον ή κάποια εαν δεν έχει προχωρήσει.

Να σου πω απο την εμπειρία μου οτι σπάνια ασχολούταν κανείς σε όσες αντροπαρέες ήμουν απο μικρός ως πιο μεγάλος εαν ο άλλος έχει κάνει σεξ. Η πίεση αυτή υπάρχει κυρίως μεταξύ των γυναικών σε μικρές ηλικίες και το περίεργο είναι οτι αρκετές φορές την ασκεί η μια στην άλλη, για λόγους που δεν κατανοώ.
Οπότε για ποια κοινωνία μπορούμε να μιλάμε σήμερα και στη τελικη τι σημασια
εχει τι λέει και τι μπορεί να δεχτεί μια κοινωνία μπροστά στην δική μας ηθική και αξιοπρέπεια και το κυριότερο?
Στο δικό μας θέλω!
Το θέμα είναι εαν έχεις αξιοπρέπεια και ηθική για εσένα ή για τους άλλους.
Το με πόσους θα κάνεις σεξ απο μόνο του δεν σημαίνει κάτι ούτε για την ηθική ούτε για την αξιοπρέπεια κάποιας. Το να βγαίνει με κάποιον για να τον εκμεταλλευτεί με οποιονδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε λόγο είναι όμως αναξιοπρεπή, όπως είναι και εαν το κάνει ένας άντρας.
Δεν μπορώ πλέον να δεχτώ πως ο άνθρωπος έχει φτάσει σε κάτι τόσο ζωωδες να το πω απλά.
Σαρκική επαφή άμεση γρήγορη και σίγουρα με καμια αποτελεσματικότητα πολλές φορές.
Το σεξ ποτε γίνεται ποιο ουσιαστικό και πραγματικα απολαυστικό?
Δεν θα διαφωνήσουμε οτι το ουσιαστικό σεξ, ύπο την έννοια οτι θες πολύ τον άλλο όχι μόνο σαρκικά αλλά και συναισθηματικά είναι καλύτερο. Αλλά όπως ειπώθηκε, στο ενδιάμεσο δεν μπορούν όλοι να πιάσουν αράχνες. Προσοχή δεν λέω όποιος σου αρέσει εμφανισιακά να πηγαίνεις και να κάνεις σεξ μαζί του, γιατί οκ ναι αυτό δεν έχει κανένα νόημα. Αλλά δεν χρειάζεται να έχεις βρει και το άλλο σου μισό για να κάνεις περιστασιακό σεξ.
Μονο οταν υπάρχει επικοινωνία!
Μονο οταν έχεις το θάρρος να ζητάς, διεκδικείς και να "καθοδηγεις" τον άλλον στο τι σου αρέσει ώστε η πράξη να θεωρείται εξίσου απολαυστική ΚΑΙγια τους δύο.

Εφόσον λοιπον η επικοινωνία που ειναι η βασικότερη προϋπόθεση για τον κώδικας αυτού θέλει χρόνο και υπομονή πως μπορείς να λες οτι το σεξ μπορεί να είναι γρήγορο και εξίσου ίδιας σημασίας?

Κάπου αντιλαμβανεσαι πως η γκ... όπως είπα παραπάνω ειναι αυτη που καταρρίπτει πολλά.

Ναι είναι ωραία να τα ζεις ΚΑΙ αυτά αλλά όταν κάτι τέτοιο γίνεται συστηματικά κάπου πρέπει να αναλογοστουν μερικοί το γιατί.

Γιατί τέτοια συνεχής ανάγκη και μετά γιατί να βιώνεις την οποία απόρριψη δέχεσαι με τόσο πόνο?
Κοίτα στο ερωτικό κομμάτι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Οπότε δεν ψάχνουν και τα ίδια πράγματα.
Δεν μπορούμε να επιβάλλουμε στον άλλο να βάλει κριτήρια εαν δεν θέλει, ή να του ορίσουμε και ποια πρέπει να είναι αυτά. Όσο οι επιλογές και η συμπεριφορά του άλλου δεν μας επηρεάζει στις υπόλοιπες πτυχές της ζωής, τότε δεν μας πέφτει λόγος για το τι κάνει και με πόσους ή ποιους το κάνει στο κρεβάτι του.

Το πρόβλημα ξεκινάει όταν ο άλλος δεν είναι ειλικρινής. Θέλει λόγου χάρη να κάνει κάτι για την καύλα, και εν τέλει προσποιείται οτι θέλει κάτι σοβαρό. Αλλά ακόμα και έτσι,πάλι κάνουμε υποθέσεις για κάποια πράγματα που δεν θα έπρεπε. Ακόμα και απλά καύλες να έχει ο άλλος που θέλει να ξεσπάσει, εαν είναι σωστός θα φροντίσει να σε σεβαστεί και θα δεχθεί να τον καθοδηγήσεις στο τι σου αρέσει για να περάσεις και εσύ καλά.

Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να ξέρεις έστω και λίγο τον άλλο όμως για να διασφαλίσεις οτι υπάρχει στοιχειώδη επικοινωνία. Όχι σε επίπεδο σχέσης, αλλά οτι υπάρχει αντίληψη και σεβασμός. Οπότε δεν χρειάζεται να έχεις απαραίτητα deep συναισθηματικό δέσιμο, εαν και όπως είπαμε βελτιώνει σαφώς αρκετά την εμπειρία. Όσο η διαδικασία γίνεται με αξιοπρεπή και σωστό τρόπο, μπορεί να είναι ευχάριστη. Ίσως για εσένα σαν άνθρωπο να μην σου έκανε αίσθηση αυτό. Σε κάποιους κάνει όμως, οπότε ύπο την προϋπόθεση οτι δεν ξεφτιλίζουν τον εαυτό τους καταλήγοντας με κάποιον που κοιτάει μόνο την πάρτη του, δεν βλέπω που το κακό.

ΥΓ. Με το δεν χρειάζεται υπομονή στο σεξ εννοούσα οτι δεν πρέπει να μπαίνουν χρονικά όρια στο πότε να γίνεται για να μην θεωρηθεί η άλλη ξέρω'γω εύκολη. Πρέπει να γίνεται όταν υπάρχει επαρκή άνεση μεταξύ δύο ανθρώπων. Δεν εννοούσα να μην υπάρχει συνεννόηση για το τι αρέσει στον άλλο πάνω στο σεξ.
Τώρα πλέον στις μέρες μας δεν χρειάζεται να ρωτήσει κάποιος τι σχέσεις και με πόσους έχει πάει μια γυναίκα.
Υπάρχει η πληροφόρηση ή η παραπληροφορηση της τοπικής κοινωνίας ή καλύτερα των φίλων που είναι ικανή να κάνουν πολλούς άντρες να σκέφτονται πολλά πίστεψε με .
Εχώ δει όχι μια ,ούτε δύο αλλά πολλές περιπτώσεις αντρών που δεν μπορούν να το διαχειριστουν ολο αυτο ..
Τώρα τι είναι αυτοί και τι είναι όλοι οι άλλοι πραγματικά είναι τεράστια κουβέντα και σίγουρα εκτός θέματος ;)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Όταν σε εσάς πει όχι για κάποιον μια φίλη σας αλλά τον θέλετε παρακάμπτετε την συμβουλή του. Άλλοτε ορθά, άλλοτε λανθασμένα. Είστε δηλαδή δυναμικά όντα στον ερωτικό τομέα, για αυτό και λέγεται συνήθως ότι τα κορίτσια ωριμάζουν πιο γρήγορα σε αυτό το κομμάτι. Ομοίως το ίδιο θα έπρεπε να κάνει και ένας άντρας. Εφόσον του αρέσει κάποια, μπορεί να την προσεγγίσει και να αντιληφθεί μόνος του πράγματα. Εάν ήταν να βασιστείς στην γνώμη του καθενός για να ορίσεις τι σου αρέσει και τι όχι...ζήτω που καήκαμε.
 

Guest 528707

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Καλημέρα Μαργαρίτα.


Να σου πω απο την εμπειρία μου οτι σπάνια ασχολούταν κανείς σε όσες αντροπαρέες ήμουν απο μικρός ως πιο μεγάλος εαν ο άλλος έχει κάνει σεξ. Η πίεση αυτή υπάρχει κυρίως μεταξύ των γυναικών σε μικρές ηλικίες και το περίεργο είναι οτι αρκετές φορές την ασκεί η μια στην άλλη, για λόγους που δεν κατανοώ.
Είναι ανοιχτόμυαλοι ή ειναι συνέπεια αυτών που αναφέρεις στο τέλος ότι συμβαίνει στις μικρές ηλικίες και που γίνατε και εγώ μιλώ ξεκάθαρα πλέον ?

Δεν μιλάω για καμιά συνειδητή ενήλικη επιλογή κάθε άντρας ή γυναίκας για το οτιδήποτε.
Πως θα μπορούσα άλλωστε εφόσον σε αυτή την κατηγορία ανήκω και εγώ, θα ήταν σαν να ακυρώνω εμένα....
Είναι καθαρά επιλογή τους και σίγουρα με όλα αυτά που προαναφέραμε.

Οι λόγοι λοιπόν που δεν κατανοείς εσύ όπως και πολλά άλλοι είναι αυτοί που πλέον εγώ αντικρίζω πολύ συχνά σε νέα παιδιά και όχι μόνο, κάποιες φορές και ποιο μεγάλοι , οι οποίοι παλεύουν να κατοχυρωσουν το δικαίωμα της προσωπικής επιλογής του χρόνου και του χώρου όπου θα απολαύσουν κάτι τέτοιο κόντρα σε οποιαδήποτε μορφή της κοινωνίας (παρεα) ζουν και συμπεριφερονται

Είναι το δικαίωμα τους ώστε να μην υπάρξει η κατακραυγή, η στιγμάτιση ή οι χαρακτηρισμοι ;)

Πριν καιρό έτυχε να μιλήσω με μια κοπέλα γύρω στα 20 αρκετά προβληματισμενη και πιεσμενη από "φίλες: γιατι δεν προχωρα σε κατι ερωτικό το τελευταίο διάστημα.

Ένα θα πω ,αυτή η κοπέλα αμφιταλαντευονταν ακόμα στο αν τις αρέσουν οι άντρες(όπου είχε εμπειρία) ή οι γυναίκες ερωτικοι σύντροφοι(φοβόταν να κάνει αυτό το βήμα )
Έχει αναλογιστεί ΕΝΑΣ από όλους αυτούς αν κρίνοντας έναν άνθρωπο για την επιλεκτικοτητα του ή την αποχή του ακροβατεί σε κάτι τέτοιο?
Έχει αναλογιστεί ΕΝΑΣ ότι δεν δίνει το βήμα σε αυτό το παιδί το θάρρος να επιλέξει το διαφορετικό γιατί θα βρεθεί αντιμέτωπο με την κοινωνία (παρεα)?

Σου ανέφερα ένα παράδειγμα και μπορώ να σου πω και άλλα πολλά που κάνουν ένα άνθρωπο επιλεκτικό και σίγουρα οι λόγοι αυτοί δεν μπορείς να τους χαρακτιρησεις ούτε οπισθοδρομικους ούτε τίποτα τέτοιο...
Το θέμα είναι εαν έχεις αξιοπρέπεια και ηθική για εσένα ή για τους άλλους.
Το με πόσους θα κάνεις σεξ απο μόνο του δεν σημαίνει κάτι ούτε για την ηθική ούτε για την αξιοπρέπεια κάποιας. Το να βγαίνει με κάποιον για να τον εκμεταλλευτεί με οποιονδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε λόγο είναι όμως αναξιοπρεπή, όπως είναι και εαν το κάνει ένας άντρας.
Μιλάω παντα πλέον εδώ μέσα για "εμένα" δηλαδή για τον ίδιο τον ευατο κάθε ανθρώπου κόντρα σε κοινωνία ,κόντρα σε στερεότυπα και γενικά κόντρα σε πολλούς και πολλά που θα τον οδηγήσουν σε λίγα χρόνια στην πόρτες ενός ψυχοθεραπευτηριου γιατί είτε θα θέλει να παραιτηθεί από την ζωή ,είτε όλα τα θέματα που του δημιούργησε η κοινωνία μας γίνονται εμπόδιο στο να απολαμβάνει οτιδήποτε γι αυτόν είναι αρεστό ώστε να είναι ευτυχισμένος.

Νομίζω αυτό το έχω ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή απλά ίσως φαίνεται τώρα που ξαναβλέπω τα μηνύματα μου ότι κλείνω αποκλειστικά και μόνο στην μια πλευρά..
Ξεκάθαρα πλέον ειμαι μαζί με αυτον που θα πάει κόντρα σε αυτή την κοινωνία αλλά τον σταύρωσε με ελαφρά την καρδιαν όπως και είμαι μαζί με αυτον που θα ακολουθεί αυτή την κοινωνία αλλά με ένα μεγάλο ΑΛΛΑ και για τους δύο.

Να είναι καλά και να μην κρύβονται πίσω από συμπεριφορές που δεν τουςεκφράζουν μόνο και μόνο φοβούμενοι την δημόσια κατακραυγή!
Δεν θα διαφωνήσουμε οτι το ουσιαστικό σεξ, ύπο την έννοια οτι θες πολύ τον άλλο όχι μόνο σαρκικά αλλά και συναισθηματικά είναι καλύτερο. Αλλά όπως ειπώθηκε, στο ενδιάμεσο δεν μπορούν όλοι να πιάσουν αράχνες. Προσοχή δεν λέω όποιος σου αρέσει εμφανισιακά να πηγαίνεις και να κάνεις σεξ μαζί του, γιατί οκ ναι αυτό δεν έχει κανένα νόημα. Αλλά δεν χρειάζεται να έχεις βρει και το άλλο σου μισό για να κάνεις περιστασιακό σεξ.
Συμφωνώ απόλυτα και πραγνατικα για εμένα είναι χαρά να διαβάζω ακόμα μια τεοια άποψη κόντρα σε όλο αυτό και ειδικα από ένα άντρα που έχει πολυ πιο μεγάλη βαρύτητα και ειδικά από εσένα :hi:
Κοίτα στο ερωτικό κομμάτι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Οπότε δεν ψάχνουν και τα ίδια πράγματα.
Δεν μπορούμε να επιβάλλουμε στον άλλο να βάλει κριτήρια εαν δεν θέλει, ή να του ορίσουμε και ποια πρέπει να είναι αυτά. Όσο οι επιλογές και η συμπεριφορά του άλλου δεν μας επηρεάζει στις υπόλοιπες πτυχές της ζωής, τότε δεν μας πέφτει λόγος για το τι κάνει και με πόσους ή ποιους το κάνει στο κρεβάτι του.
Τι γίνεται στην περίπτωση όταν ο άλλος ζητά ένα διάλογο μαζί σου πάνω σε αυτό το θέμα?

Τι γίνεται όταν ένα νέο παιδί είναι προβληματισμενο πάνω σε αυτό το θέμα?

Δεν έχεις υποχρέωση να του δείξεις ότι πανω απ όλα ειναι αυτό που νιώθει εκείνο και όχι τι είναι αποδεκτό από την κοινωνία που στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να είναι μια παρέα φίλων?
Μια παρέα φίλων που όπως είπαμε πιο πάνω είναι πλέον ακατανόητο γιατί ασκεί τέτοια πίεση?

Από εκεί νομίζω ξεκινάει η επιβολή και οχι από μια διατύπωση πάνω σε μια συζήτηση!

Το πρόβλημα ξεκινάει όταν ο άλλος δεν είναι ειλικρινής. Θέλει λόγου χάρη να κάνει κάτι για την καύλα, και εν τέλει προσποιείται οτι θέλει κάτι σοβαρό. Αλλά ακόμα και έτσι,πάλι κάνουμε υποθέσεις για κάποια πράγματα που δεν θα έπρεπε. Ακόμα και απλά καύλες να έχει ο άλλος που θέλει να ξεσπάσει, εαν είναι σωστός θα φροντίσει να σε σεβαστεί και θα δεχθεί να τον καθοδηγήσεις στο τι σου αρέσει για να περάσεις και εσύ καλά.
Σεβασμός...
Μεγάλη κουβέντα και μεγάλο κεφάλαιο..
Υπάρχει σε αυτό το θέμα στις μικρές ηλικίες αλλά και στις μεγαλύτερες πλέον?

Υπάρχει σεβασμός ανάμεσα σε δύο γυναίκες που η μια εχει καταφερει αυτά που η άλλη προσπαθεί ακόμα αλλά δεν τις βγαίνουν?

Υπάρχει ανάμεσα σε ένα άντρα και μια γυναίκα όταν η γυναίκα απορρίπτει το άντρα και δεν θέλει να τον ακολουθήσει?

Υπάρχει λες σε μερικές από αυτές τις περιπτώσεις ή μια τυχών διαφορετική προσέγγιση οδηγεί σε κατακραυγή αυτού και απόρριψη της κοπέλας-άντρα?

Ας αναλογιστουμε περιπτώσεις που απλά μια κοπέλα είπε όχι στις ορέξεις ενός άντρα για τους δικούς της λόγους..

Τι δέχτηκε, πως αντιμετωπιστικε ? ...
Απόρριψη τις περισσότερες φορές κατακραυγή και τα παραδείγματα ουκ ολίγα τα βλέπουμε και δημόσια πλέον στα δελτία ειδήσεων :no:

Πως αρχικα ξεκίνησαν όλες αυτές οι γνωριμίες και πως εξελίχθηκαν αυτες οι παρολίγον σχέσεις που ξεκίνησαν με τεραστια λόγια αλλά με μοναδικό σκοπό να ικανοποιηθεί η έκαστο καυλα ...

Αν λοιπόν η ικανότητα το να αντιλαμβάνεται ένα νέο παιδί ποτέ ο άλλος μιλά πάνω στην καυλα και ποτέ ότι λέει, το λέει γιατί το νιώθει τότε να είσαι σίγουρος- να είμαστε όλοι σίγουροι ότι πλέον θα μιλούσαμε για μια άλλη κοινωνία..

Δυστηχως η γενιά του fast food δεν είναι μόνο ως προς το φαγητό, αλλάκαι ως και προς το σεξ ...
Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να ξέρεις έστω και λίγο τον άλλο όμως για να διασφαλίσεις οτι υπάρχει στοιχειώδη επικοινωνία. Όχι σε επίπεδο σχέσης, αλλά οτι υπάρχει αντίληψη και σεβασμός. Οπότε δεν χρειάζεται να έχεις απαραίτητα deep συναισθηματικό δέσιμο, εαν και όπως είπαμε βελτιώνει σαφώς αρκετά την εμπειρία. Όσο η διαδικασία γίνεται με αξιοπρεπή και σωστό τρόπο, μπορεί να είναι ευχάριστη. Ίσως για εσένα σαν άνθρωπο να μην σου έκανε αίσθηση αυτό. Σε κάποιους κάνει όμως, οπότε ύπο την προϋπόθεση οτι δεν ξεφτιλίζουν τον εαυτό τους καταλήγοντας με κάποιον που κοιτάει μόνο την πάρτη του, δεν βλέπω που το κακό.
Λοιπόν σου λέω πλέον την καθαρά δική μου άποψη...
Αν ημουν σε αυτή την φάση και σίγουρα στην ηλικία μετά τα 26 με 27 περίπου ,όχι δεν θα μου έφτανε μια συνάντηση για να προχωρήσω σε κάτι τέτοιο..
Ειδικά τώρα θα ήθελα και την δευτερη και την τριτη ίσως ,ώστε όλο αυτό οταν θα γίνει να γίνει όσο πιο εκρηκτικό και ιδανικό για εμένα.

Άλλωστε ξέρεις κάτι?
Θεωρό ίσος παιδιαστικό να καθόμαστε να μετράμε τις φορές που θα σε οδηγήσει το να ζήσεις κάτι τέτοιο..
Υπάρχει συγκεκριμενος αριθμός που να θεωρείτε σταθμός και εγγύηση για το αποτέλεσμα και την εξελιξη μιας σχέσης?

Σαφέστατα και όχι οπότε πλέον υποστηρίζω οτι με την πρώτη συνάντηση δεν πας με τον οποίο να ναι ..
Από εκεί και πέρα αν θα πας με την δεύτερη ή με την τρίτη ή ακόμα και με την 15η(μην ξεχνάμε τις σχέσεις που προκύπτουν μετά από φιλική σχέση)έχει σημασία για έναν τρίτο?
Καμία απολύτως!
Μόνο γι αυτούς τους δύο που λαμβάνουν και τα ανάλογα αποτελέσματα...

Αυτα ξερω και αυτα επιλέγω για εμένα και σίγουρα δεν αποτελούν κανόνα, ζητώ όμως πλεον να γίνουν κατανοητά και σεβαστά σε οποιοδήποτε με πλησιάζει με σκοπό μια σχέση, απλά τα πράγματα..
Αν δεν μπορεί να τα σεβαστεί απλά προχώρα παρακάτω .

Όταν σε εσάς πει όχι για κάποιον μια φίλη σας αλλά τον θέλετε παρακάμπτετε την συμβουλή του. Άλλοτε ορθά, άλλοτε λανθασμένα. Είστε δηλαδή δυναμικά όντα στον ερωτικό τομέα, για αυτό και λέγεται συνήθως ότι τα κορίτσια ωριμάζουν πιο γρήγορα σε αυτό το κομμάτι. Ομοίως το ίδιο θα έπρεπε να κάνει και ένας άντρας. Εφόσον του αρέσει κάποια, μπορεί να την προσεγγίσει και να αντιληφθεί μόνος του πράγματα. Εάν ήταν να βασιστείς στην γνώμη του καθενός για να ορίσεις τι σου αρέσει και τι όχι...ζήτω που καήκαμε.
Αυτό γίνεται δυστηχως και το αντιλαμβανεσαι με μια γρήγορη ματιά γύρω σου ...

Είσαι με αυτό? Σε αποθεώνει η παρέα , δεν είσαι σε πεταει και μάλιστα εκτός αυτού σε υποβαθμιζει κιόλας.

Λίγο οξύμωρο νομίζω όλο αυτό.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top