Βουλευτικές εκλογές 21 Μαϊου 2023

Πρόθεση ψήφου (η ψήφος σας είναι ανώνυμη)
Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 89)
  • ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    Ψήφοι: 13 14.6%
  • ΣΥΡΙΖΑ

    Ψήφοι: 20 22.5%
  • ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

    Ψήφοι: 4 4.5%
  • ΚΚΕ

    Ψήφοι: 4 4.5%
  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

    Ψήφοι: 3 3.4%
  • ΜέΡΑ25

    Ψήφοι: 6 6.7%
  • ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

    Ψήφοι: 8 9.0%
  • ΕΑΝ/ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Ψήφοι: 2 2.2%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

    Ψήφοι: 2 2.2%
  • ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

    Ψήφοι: 6 6.7%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

    Ψήφοι: 0 0.0%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

    Ψήφοι: 4 4.5%
  • ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

    Ψήφοι: 5 5.6%
  • Λευκό

    Ψήφοι: 3 3.4%
  • Δεν θα ψηφίσω

    Ψήφοι: 9 10.1%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Nihilist

Τιμώμενο Μέλος

Ο Nihilist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,355 μηνύματα.
Mια φορά το είπα. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος. Χαίρομαι πάντως που κάποιοι άγιοι άνθρωποι το έφεραν στο 151 γιατί εξαιτίας αυτου του 180 η Ελλάδα πέρασε τα πάνδεινα.
Θεωρώ ότι όσο πιο εύκολα σχηματίζεται κυβέρνηση και εκλέγεται πρόεδρος, τόσο καλύτερα για την Ελλάδα και την οικονομία της.
Σωστά άλλαξε εννοείται. Το 180 είχε λογική όταν ο Πρόεδρος είχε υπερεξουσίες, πλέον όχι.

Δες το αλλιώς όμως, χωρίς εκείνη τη ρύθμιση ο Σύριζα θα έβγαινε πρώτη φορά μέσα του 2016, αν η ιστορία διαδραματιζόταν όπως συνέβη θα ξανανικούσε αρχές του 2017 και άρα θα ήταν στην εξουσία όταν θα έσκαγε ο κορωνοϊός. Που νομίζω εσύ ειδικά θα προτιμούσες να χρεοκοπήσει η χώρα παρά να συμβεί αυτό :P
 

ilias90

Διάσημο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 2,085 μηνύματα.
Πολλοί και γνωστοί οι λόγοι, απλώς δεν περιμέναμε να είναι τόσο επιδραστικοί. Ο Σύριζα συρρικνώθηκε επειδή ο Τσίπρας δεν εμπνέει εδώ και χρόνια εμπιστοσύνη και ποτέ δε θα ξαναεμπνεύσει. Το 32% που πέτυχε το 2019 ήταν όπως όλα δείχνουν επίπλαστο και συγκυριακό, αποτύπωνε τη δυναμική του εκείνης της στιγμής, που βασιζόταν στο φόβο των υπερφιλελέ πολιτικών Μητσοτάκη και στην ασφάλεια της παραμονής της ίδιας κυβέρνησης των πιο επιφυλακτικών κεντρώων. Αλλά πλέον φαίνεται καθαρά πως είναι κόμμα-πυροτέχνημα, αξιοποίησε μια κρίση για να γιγαντωθεί, έχει σαθρές βάσεις και μη αξιόλογα στελέχη και το μόνο που τον κρατάει ζωντανό είναι ένας χαρισματικός (λαϊκιστής ξελαϊκιστής δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς αυτό) Τσίπρας, ο οποίος πλέον όμως εξαργύρωσε το όποιο potential είχε και δεν πείθει πλέον. Με λίγα λόγια ένα βαθιά προσωποπαγές κόμμα τύπου 19ου αιώνα, το οποίο τώρα με τη φθορά και του αρχηγού-μεσσία του θα καταρρεύσει. Βάλε και δηλώσεις Κατρούγκαλου για αφαίμαξη μεσαίας τάξης, επιδοματική πολιτική που προκαλεί φόβο οπισθοδρόμησης κλπ.

Και πάλι βέβαια δεν εξηγείται με τη λογική τέτοια συνταρακτική συντριβή. Πραγματικά ο Σύριζα αξίζει να μείνει ως η πιο αποτυχημένη αντιπολίτευση των τελευταίων δεκαετιών, αν όχι περισσότερο.
Μεγάλες αλήθειες όσον αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ. Η ακραία λιτότητα των πρώτων μνημονίων, η αγανάκτηση προς ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εκείνης της εποχής, τα φρέσκο πρόσωπο του Τσίπρα τότε και η ανάγκη για κάτι καινούριο, διαφορετικό έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ κόμμα εξουσίας. Ο Έλληνας, κλασσικός χέστης και συντηρητικός μέχρι αηδίας ζήτησε επανάσταση και ρήξη με ΕΕ, Τρόικα κ.λπ. στην πρώτη δε δυσκολία κότεψε. Αφού τον πρόδωσε κι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και η πλάκα είναι ότι οι Συριζαίοι ζουν στον δικό τους απομονωμένο μικρόκοσμο, ένα echo chamber που δημιούργησαν και πίστευαν αυτά που έλεγαν αναμεταξύ τους. Τελούσαν σε άρνηση πριν από τις εκλογές (κάποιοι πίστευαν στ' αλήθεια ότι θα έβγαιναν και πρώτοι), τελούν σε άρνηση και τώρα (αρνούνται να δουν ότι τελείωσαν και θα ξαναγίνουν ο παλιός καλός Συνασπισμός, άντε +2-3%)

Όσον αφορά σε αυτές καθαυτές τις εκλογές, όταν έχεις 40% αποχή, τους γέρους να σηκώνονται απ' το νερκοκρέβατο μη και δεν ψηφίσουν και η πολιτική άποψη των περισσότερων νέων να περιορίζεται σε ένα Μητσοτάκη, γ@μιέσαι, με πολλούς δε από αυτούς να μην πάνε καν να ψηφίσουν, θα πρέπει να προβληματίζεσαι ακόμα πιο σοβαρά για το πότε (όχι αν, μόνο πότε) θα φύγεις από τη χώρα (αυτό το τελευταίο πάει για όλους μας)
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,658 μηνύματα.
Οι Έλληνες της Βρετανίας διέλυσαν το ΣΥΡΙΖΑ.

IMG_8777.png
 

Nihilist

Τιμώμενο Μέλος

Ο Nihilist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,355 μηνύματα.
Ίσως αλλά δεν έχει τόσο σημασία ποιος θα είναι δεύτερο κόμμα αλλά με τι ποσοστό.
Αν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ ο ένας τους έχει 25%, ο άλλος 15-20% και η ΝΔ 35% σαν δύναμη μαζί μεγαλύτερη θα έχουν αλλά με ενισχυμένη αναλογική η ΝΔ θα βγει και θα κυβερνήσει αν οχι αυτοδύναμη, με τη συνεργασία κανενός Βελόπουλου.
Υπάρχουν περιφέρειες στην Νότια Ελλάδα και την Κρήτη που είναι μικρογραφία αυτού. Δηλαδή ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί έχουν παραπάνω από την ΝΔ αλλά κανένας μόνος του δεν ξεπερνάει τη ΝΔ οπότε η περιφέρεια είναι μπλε.

Για αυτό πρέπει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να ενωθούν είτε με το καλό είτε αν εκ των πραγμάτων ο ένας πάει στο 5%.
Και βέβαια πρέπει να ξεκινήσουν οι όποιες διαδικασίες από την επόμενη των δεύτερων εκλογών. Αν πάλι 2-3 χρόνια δεν κάνουν τίποτα με τον έναν να περιμένει ότι θα του έρθουν μαγικά οι συριζαίοι και τον άλλο οι αντι νδ τα ίδια θα γίνουν.
Αλλά πιστεύω τώρα το έχουν μάθει το μάθημα τους.
Γενικά η ιστορία θυμίζει Ένωση Κέντρου - Πασόκ. Το 1974 η ΕΚ είχε 20%, το Πασόκ 13, το 1977 το Πασόκ 25, η ΕΚ 12 και το 1981 το Πασόκ 48% και η ΕΚ εκμηδενίστηκε. Κάτι παρόμοιο θα γίνει και τώρα.
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,622 μηνύματα.
θα πρέπει να προβληματίζεσαι ακόμα πιο σοβαρά για το πότε (όχι αν, μόνο πότε) θα φύγεις από τη χώρα (αυτό το τελευταίο πάει για όλους μας)
Ναι ρε συ αλλά άμα εμείς οι νέοι σηκωθούμε και φυγουμε, ποιος θα τα αλλάξει τα πράγματα; οι μεσήλικες και ηλικιωμένοι;
Η αλλαγή πρέπει να γίνει εκ των εσω από εμάς. Δεν είναι λύση η φυγή
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Οι Έλληνες της Βρετανίας διέλυσαν το ΣΥΡΙΖΑ.

View attachment 116053
Τα ποσοστά μερα25 και ΚΚΕ τα βλεπεις;
 

allall1

Δραστήριο μέλος

Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαέστρος. Έχει γράψει 717 μηνύματα.
Μετα τα χθεσινά αποτελεσματα είμαι ακόμα πιο υπερήφανος για το γεγονός ότι δε συγκαταλέγομαι σε όλους αυτούς.Εχουμε μπροστά μας μια τετραετία γεμάτα μιμς Κούλη,κατά τα άλλα αγώνας,αγώνας αγώνας,δε πάμε πουθενά.
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,658 μηνύματα.
Εκτιναξη του χρηματιστηρίου μετά την νίκη της ΝΔ. Ο Γενικός δείκτης κερδίζει 6,4% μέσα σε λίγες ώρες.

IMG_8778.png


Η μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς απογειώνεται κατά 14%.

IMG_8779.png
 

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,927 μηνύματα.
Εδώ να πούμε ότι η ΝΔ σάρωσε σε όλες τις ηλικίες από 25 ετών και άνω όλη εσυ κατηγορείς τους 65++ που έριξαν δεξιά. Όσο για την οικονομική κρίση που λες έσκασε ήδη εδώ και 2 χρόνια στα χέρια της ΝΔ όμως νίκησε με double score.
fake news, οι περισσότερες ηλικίες νέων 25+ δεν πήγαν να ψηφίσουν (σχεδόν 40% αποχή).
με την αποχή δεν αλλάζει κάτι, αυτό είναι γνωστό.

τώρα εσύ, γαλαζοαίματος, θα έχεις την ευκαιρία σου να δοκιμάσεις στην αγορά εργασίας τα επόμενα 4 χρόνια και να αποκτήσεις σφαιρική άποψη για το κόμμα σου.

προσωπικά, δεν χαλιέμαι που βγήκε ο κούλης και όχι ο τσίπρας, αν το δω καθαρά ατομικιστικά, τα συμφέροντά μου είναι στη φούσκα της δεξιάς. δυστυχώς θα πρέπει να λουστώ μενδώνη, κεραμέως, αυγενάκη και σία, αλλά θα έχω πιερρακάκη που μοιράζει χρήμα στον τομέα μου, με τη σέσουλα. :playboy:
 

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,121 μηνύματα.
Λοιπόν καλημέρα...θα κάνω πολιτική ανάλυση των χθεσινών αποτελεσμάτων

Ένα πρώτο σχόλιο που θέλω να κάνω είναι το εξής:Ούτε ο πιο ένθερμος οπαδός της ΝΔ ούτε ο πιο δεξιός άνθρωπος της Ελλάδας δεν περίμενε αυτό που έγινε χθες...η νίκη της ΝΔ ήταν ΣΑΡΩΤΙΚΗ και ήρθε από το πουθενά (όχι τόσο η νίκη σαν νίκη αλλά το αποτέλεσμα σαν αριθμός)

-Γιατι όμως η ΝΔ πήρε μια τέτοια σαρωτική νίκη?
1) Σε όλη τη προεκλογική εκστρατεία ο Μητσοτάκης μίλησε για το μέλλον και ήταν πειθαρχημένος ως προς αυτά που έλεγε...τα έλεγε με στοιχεία και τεκμήρια...όχι αερολογίες (το ίδιο έπραξαν και τα υπόλοιπα στελέχη της ΝΔ)
2) Το κυβερνών κόμμα συγκράτησε στο ακέραιο το εκλογικό σώμα που την ψήφισε το 2019, με «γαλάζιες» πηγές» να λένε πως «δεν απογοητεύτηκαν» από όσα έπραξε ο πρωθυπουργός...

-Γιατί κατεύρευεσε ο ΣΥΡΙΖΑ?

1) Μέτρια-κακή πολιτική καμπάνια (μόνο στο debate τα πήγε σχετικά καλά ο ΣΥΡΙΖΑ) με κορυφαίο λάθος αυτό του Κατρούγκαλου τις προάλλες...
2) Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν κατάφερε να διαχειριστεί αποτελεσματικά την ανάδειξή του ως δεύτερου πόλου του νέου διπολισμού. Δεν μπόρεσε να «συνομιλήσει» είτε με τις ηγεσίες είτε με τους ψηφοφόρους των μικρότερων κομμάτων του ευρύτερου φάσματος της κεντροαριστεράς και να ενσωματώσει τις δυνάμεις τους ως ο κεντρικός εκφραστής του χώρου...
3) Οι υποσχέσεις που έδωσε ήταν λόγια του αέρα και προσπάθειες για "ψάρεμα" ψήφων της τελευταίας στιγμής...
4) και κυριότερο δεν μπόρεσε να εκμεταλευτεί τα λάθη της ΝΔ ώστε να ανακάμψει πολιτικά και να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών...

Προσωπικά θεωρώ το χθεσινό αποτέλεσμα μια ήττα του ΣΥΡΙΖΑ παρά μια νίκη της ΝΔ αν το δούμε συνολικά το ζήτημα...ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπόρεσε να καταφέρει έστω να κοντράρει την κυβέρνηση μετά από τόσα λάθη...

Επιπλέον κάτι που θα πρέπει να επισημανθεί είναι τα εξής σημεία:

A) Είναι η πρώτη φορά μετά το 74' που έχουμε τέτοια τεράστια διαφορά ανάμεσα στα 2 πρώτα κόμματα (20 μονάδες)
Β) Είναι η πρώτη φορά μετά το 09' αν δεν κάνω λάθος που έχουμε επανεκλογή κυβέρνησης
Γ) Επίσης είναι η πρώτη φορά που οι πολίτες είχαν τη δυνατότητα της σύγκρισης μεταξύ των δύο εμπειριών των κυβερνήσεων. Θέλω να πω πως πχ το 15' ο λαός είχε να επιλέξει (θεωρητικά πάντα) μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά που είχε κυβερνήσει από το 12-15' και του Αλέξη Τσίπρα που ήταν ένας νέος άνθρωπος στη πολιτική και ο λαός επέλεξε κάτι διαφορετικό...
Φέτος οι πολίτες είχαν την εμπειρία και από τους δύο και παράλληλα είχαν την ευκαιρία να συγκρίνουν τις δύο εποχές και να δουν σε ποια από τις 2,η δική τους προσωπική ευημερία μεγιστοποιήθηκε...
Με το εκλογικό αποτέλεσμα εκτίμησαν ότι αυτό συνέβη με τη ΝΔ!
Δ) Αποδείχθηκε ότι οι φοιτητικές εκλογές δεν έχουν καμία σχέση με τις κανονικές...
Η νέοι έδωσαν μεγάλη πνοή στη ΝΔ με το αποτέλεσμα του 31,5% και θεωρώ πως έπαιξαν κυρίαρχο ρόλο στο εκλογικό αποτέλεσμα.Δεν επηρεάστηκαν από τις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ κ του ΜΕΡΑ 25 περί κατάργηση του ν+2, της ΕΒΕ και της πανεπιστημιακής αστυνομίας δείχνοντας παράλληλα σημαντική στήριξη στο έργο της ΝΔ ως προς τη παιδεία...

Αριθμητικά αποτελέσματα (Ανάλυση)

ΝΔ: 40,79
ΣΥΡΙΖΑ: 20,07
ΠΑΣΟΚ: 11,46
KKE: 7,23
ΕΛΛ.ΛΥΣΗ: 4,45

-Συμμετοχή: 60,92 %
-Λευκά :2,61

Δεν έχω να πώ κάτι ώς προς τα ποσοστά των κομμάτων,το ανέλυσα πάνω...
Δείτε όμως κάτι...τα λευκά είναι μόνο 2,61 που σημαίνει πως όσοι πήγαν να ψηφίσουν πήγαν στοχευμένα να ψηφίσουν ΝΔ
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,658 μηνύματα.
fake news, οι περισσότερες ηλικίες νέων 25+ δεν πήγαν να ψηφίσουν (σχεδόν 40% αποχή).
με την αποχή δεν αλλάζει κάτι, αυτό είναι γνωστό.

τώρα εσύ, γαλαζοαίματος, θα έχεις την ευκαιρία σου να δοκιμάσεις στην αγορά εργασίας τα επόμενα 4 χρόνια και να αποκτήσεις σφαιρική άποψη για το κόμμα σου.

προσωπικά, δεν χαλιέμαι που βγήκε ο κούλης και όχι ο τσίπρας, αν το δω καθαρά ατομικιστικά, τα συμφέροντά μου είναι στη φούσκα της δεξιάς. δυστυχώς θα πρέπει να λουστώ μενδώνη, κεραμέως, αυγενάκη και σία, αλλά θα έχω πιερρακάκη που μοιράζει χρήμα στον τομέα μου, με τη σέσουλα. :playboy:

Όντως που να πάνε οι νέοι μα ψηφίσουν, έχουν σοβαρές δουλειές (παραλία και club).😉😉
 

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,121 μηνύματα.
fake news, οι περισσότερες ηλικίες νέων 25+ δεν πήγαν να ψηφίσουν (σχεδόν 40% αποχή).
με την αποχή δεν αλλάζει κάτι, αυτό είναι γνωστό.
αδελφέ σόρρυ που θα στο πω αλλά οι νέοι ψήφισαν με το χέρι τη καρδιά ΝΔ
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,658 μηνύματα.

back2967

Διάσημο μέλος

Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,233 μηνύματα.
Όντως που να πάνε οι νέοι μα ψηφίσουν, έχουν σοβαρές δουλειές (παραλία και club).😉😉
Αυτό είναι το άλλο που (ξανα)μαθαίνουμε. Δεν αρκεί να φωνάζεις Μητσοτάκη μαμιέσαι και να φωνάζεις στα social αν δεν πας να ψηφίσεις, γιατί αυτοί που τον στηρίζουν θα πάνε.

Επίσης αν είσαι δυσαρεστημένος από όλους αλλά δεν πας να ψηφίσεις έστω το πιο άκυρο κόμμα, τον πρώτο βοηθάς.
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,658 μηνύματα.
Αυτό είναι το άλλο που (ξανα)μαθαίνουμε. Δεν αρκεί να φωνάζεις Μητσοτάκη μαμιέσαι και να φωνάζεις στα social αν δεν πας να ψηφίσεις, γιατί αυτοί που τον στηρίζουν θα πάνε.

Επίσης αν είσαι δυσαρεστημένος από όλους αλλά δεν πας να ψηφίσεις έστω το πιο άκυρο κόμμα, τον πρώτο βοηθάς.

Επίσης είδαμε τρομακτική στροφή στην ΝΔ στις ηλικίες 25-37 όπου παλιότερα κυριαρχούσε το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό έγινε καθώς πλέον οι άνθρωποι βαρέθηκαν να τους λένε μαλ@@ του τύπου: θα φορολόγησω τις τράπεζες, τις εταιρείες ενέργειας, θα σου δώσω αύξηση μισθών, τέρμα οι ανισότητες κτλ. Στο τέλος αυτό που μένει είναι ότι ο άλλος θέλει να δουλέψει και θέλει να βγάλει χρήματα μόνος του. Το μόνο κόμμα που το είπε αυτό είναι η ΝΔ λέγοντας ότι με τις νέες επενδύσεις που έρχονται θα έχουμε νέες θέσεις εργασίας, καλύτερους μισθούς κτλ.
 

Paragontas7000

Διάσημο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 2,910 μηνύματα.
Καλα στις φοιτητηικες εκλογες εν ετη 2023 μονο τα κομματοσκυλα της δαπ και της πκσ ψηφιζουν.Ο μεσος φοιτητης δεν ασχολειται.
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,622 μηνύματα.
Αυτό είναι το άλλο που (ξανα)μαθαίνουμε. Δεν αρκεί να φωνάζεις Μητσοτάκη μαμιέσαι και να φωνάζεις στα social αν δεν πας να ψηφίσεις, γιατί αυτοί που τον στηρίζουν θα πάνε.
Social justice warriors απο τον καναπε ειναι όλοι αυτοι
Επίσης αν είσαι δυσαρεστημένος από όλους αλλά δεν πας να ψηφίσεις έστω το πιο άκυρο κόμμα, τον πρώτο βοηθάς.
Ναι ενώ αν πας να ψηφίσεις κότες ξερω γω έχει νόημα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

αδελφέ σόρρυ που θα στο πω αλλά οι νέοι ψήφισαν με το χέρι τη καρδιά ΝΔ
Αυτο ποιος στο ειπε;
Το exit poll με 20% συμμετοχη;
Δεν μπορούμε να εξάγουμε ασφαλές συμπέρασμα για τις ηλικιακές κατανομές μην τα ισοπεδωνουμε όλα
Ειδικά με 39% αποχη
 

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,121 μηνύματα.

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,622 μηνύματα.

Paragontas7000

Διάσημο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 2,910 μηνύματα.
Social justice warriors απο τον καναπε ειναι όλοι αυτοι

Ναι ενώ αν πας να ψηφίσεις κότες ξερω γω έχει νόημα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


Αυτο ποιος στο ειπε;
Το exit poll με 20% συμμετοχη;
Δεν μπορούμε να εξάγουμε ασφαλές συμπέρασμα για τις ηλικιακές κατανομές μην τα ισοπεδωνουμε όλα
Ειδικά με 39% αποχη
Απο τον κοινονικο μου κυκλο πολλοι ψηφισαν νδ και μερα 25 παντως.Κανεις συριζα.
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,658 μηνύματα.
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top