Είναι δεδομένο ότι θα ακολουθήσει woke πολιτική αλλά είναι στην ιδανική στιγμή για να πάει κάποιος με τέτοια γραμμή.
Αντίστοιχη πολιτική ακολουθεί και ο Μητσοτάκης στα κοινωνικά θέματα, δεν μπορεί να είναι πολύ πιο μακριά από τις θέσεις της ΝΔ.
Δηλαδή η ΝΔ λέει στην τετραετία αυτή θα νομοθετήσει γάμο ομοφυλόφιλων.
Αυτός τι παραπάνω να πει; Άντε υιοθεσία.
Όποιος κεντρώος είναι συντηρητικός και δεν του αρέσουν αυτά που θα πάει; Στην Νίκη και τους Σπαρτιάτες; Λίγοι θα πάνε εκει.
Έχει προσέξει μέχρι στιγμής να μην πει κάτι για μετανάστες που σε πολλές περιοχές το θέμα καίει.
Η εκπομπή του Λιάγκα υπάγεται σε ένα κανάλι που έχει μια διοίκηση. Αν του είπαν βγάλε αυτόν τον μακρινό συγγενη του Κασσελακη να μιλήσει live προφανώς δεν μπορούσε να πει όχι. Απλή λογική είναι που δυστυχώς απουσιάζει ξανά εδώ μέσα.
Η διοίκηση του κάθε καναλιού τους λέει τι γραμμή θα έχουν απέναντι σε κάθε πολιτικό/κόμμα /επιχειρηματία, τι τηλεθέαση πρέπει να πιάσουν κλπ.
Δεν κάθεται ο Κυριακού να πει βγάλε την γιαγιά του μπατζανάκη του Κασσελάκη ή τον τέταρτο ξάδερφο του Μητσοτακη.
Όπως και ο CEO σε μια εταιρεία θα ορίσει τους στόχους και την κατεύθυνση, δεν θα τους πει πχ πόσο επιτόκιο να βάλουν στα δάνεια, ποια να είναι η τιμή στα κολοκυθάκια ή σε τι γλώσσα προγραμματισμού να γράψουν τον κώδικα για την εφαρμογή.
Που και να του το είπαν, ο Λιάγκας θεωρείται όνομα δημοσιογράφος με εξαψήφιο συμβόλαιο, δεν είναι κανένας πρωτοεμφανιζόμενος που κάνει ό,τι του πουν από φόβο μην τον διώξουν και δεν μπορεί να πληρώσει το νοίκι.
Αν του είπαν βγάλε έναν μακρινό συγγενή του Κασσελάκη και παρουσίασε το ότι είναι η γιαγιά του και αυτός το έκανε του αξίζει το κράξιμο που τρώει.