Πέθανε ο Βασίλης Καρράς

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 29,374 μηνύματα.
Θερμότατα συγχαρητήρια.
Σου καταθέτω τον απεριόριστο σεβασμό μου.
Πιστεύω απολύτως ότι αν όλοι αντιμετώπιζαν το θέμα όπως εσύ, τα πράγματα που επιθυμούν θα είχαν προχωρήσει πολύ πιο μπροστά από το σημείο που βρίσκονται σήμερα.
Και αυτό δεν ισχύει μόνο για το συγκεκριμένο θέμα αλλά και για όλα τα ανάλογα.
Τετοιον συνομιλητή να είχα σε κάθε θέμα, δε θα έπεφτε καρφίτσα.

Καταριομουνα το απόγευμα την καταντια του θρεντ, αλλά έμεινε ανοιχτό τελικά για να εξιλεωθει απο αυτον τον άνθρωπο.

Σε κανει να θες να είσαι λιγοτερο στην κόντρα και προάγει υγιή διάλογο.
 

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει απο Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,231 μηνύματα.

Kate1914

Διάσημο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,489 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 18,737 μηνύματα.
Nobody:

Completely nobody:

Entire forum worshipping @ultraviolence στις 11:30 το βράδυ.
 

Λένω

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,616 μηνύματα.

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει απο Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,231 μηνύματα.
Αν εννοούσες όσα είπες και δεν ήσουν ειρωνικός, για τη δική σου απάντηση πήγαινε

δεν ήμουν ειρωνικός. δεν μου άρεσε ο καρράς, απλά. όπως και άλλοι λαϊκοί: ο μητροπάνος, ο καζατζίδης.
ενώ μου άρεσε ο μαργαρίτης, ο διονυσίου. και φυσικά ο μπιθικώτσης. έχει να κάνει με ύφος, χροιές, δωρικότητα, προσέγγιση.
 

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,101 μηνύματα.
Στο open τώρα παίζει Καρράς.
Από τις τελευταίες εμφανίσεις του άρχοντα.:drunk:
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 28,113 μηνύματα.
Εγώ πάντως έκανα follow τον @ultraviolence μετά από αυτές τις 2 εξαιρετικές απαντήσεις που έδωσε επί του θέματος 😇😇.
 

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10,063 μηνύματα.
Βασίλης Καρράς; Ποιος ήταν αυτός;

1703713456105.png
 

ilias90

Διάσημο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 2,426 μηνύματα.
Τα πραγματα ειναι απλα αν εισαι γκει λογικο να σε ενοχλησουν ομοφοβικες δηλωσεις του εκαστοτε τραγουδιστη πολυ περισσοτερο στον ευρυτερο χωρο της νυχτας οπου τετοιες αποψεις ειναι λιγο πολυ η νορμα. Δεν αποτελει σπιλωση της μνημης του νεκρου ουτε ακυρωνει πληρως τα υπολοιπα πεπραγμενα του..Απο την αλλη αν εισαι στρειτ προφανως δεν σε αγγιζει καν αυτος ο προβληματισμος γτ δεν τον νιωθεις στο πετσι σου, και εστιαζεις στα υπολοιπα καλα στοιχεια του καλλιτεχνη. Το αν το γεγονος οτι καποιος ειναι δηλωμενα κατα μιας πληθυσμιακης ομαδας μειωνει την αξια του σαν ανθρωπο παρα τα οποια θετικα του, παρα την ηλικια του κλπ ειναι θεμα οπτικης και δε θα βρεθει ποτε αποδεκτη απο ολους απαντηση. Οποτε τσαμπα η διαφωνια
Ναι ρε φίλε, κατανοητά και λογικά αυτά που λες. Θα σου φέρω τώρα ένα παράδειγμα, όμως, που φαινομενικά θα φανεί άσχετο, αλλά -για εμένα τουλάχιστον- δεν είναι. Δες στο θέμα με τη σειρά milky way. Πολλοί από εδώ (μεταξύ αυτών και εγώ) έχουν τις ενστάσεις του για τα μηνύματα που περνάει. Έγινε αντίστοιχος χαμός; Όχι*. Έφτιαξαν εκεί οι άνθρωποι ένα νήμα και σχολίαζαν τη σειρά, τα έλεγαν, περνούσαν ωραία. Το αντίστοιχο θα μπορούσε να γίνει και εδώ. Να κάθονται όσοι τον γούσταραν, να ανεβάζανε πράγματα για τον Καρρά, τραγούδια του, να έπιναν τις ουϊσκάρες τους (άλλωστε, Π.Α.Ο.Κ, ουϊσκι και του Καρρά οι δίσκοι, μην ξεχνιόμαστε) και να γουστάρουν. Αντίθετα, έκατσαν και έψαξαν δηλώσεις, συνεντεύξεις, λεγόμενα (το Ε9 του δεν βρήκαν) για να πούνε πόσο ομοφοβικός ήταν. Μέχρι και για τα κιλά του έλεγαν, που σε άλλες περιπτώσεις θα τους δίκαζαν για bodyshaming. Ε, κάπου σε πιάνει μια αηδία (Ραπτόπουλος).

*πέρα από κάποια σχολιάκια στην αρχή. Ένα εξ αυτών και δικό μου, αλλά μετά τέλος.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Memetchi

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1,617 μηνύματα.
Αν κι δεν ακούω το μουσικό είδος που πρέσβευε ( με μόνη εξαίρεση το colab του με την Ασπασία Βαρδάτσικου, κατά κόσμον Κερασούλα. ) σέβομαι το γεγονός ότι ένας τεράστιος αριθμός ελλήνων τον εκτιμά κι κακά τα ψέματα τα μπουζουκοτέτοια είναι συνυφασμένα με αυτον. Δηλαδή αντιπροσωπεύει πολύ τον (χωρισμένο) έλληνα εν γένει. Όχι εμένα, ξανατονίζω, αλλά τον έλληνα γενικότερα.

Περί ομοφοβίας πάντως, εγώ σαν γκει άντρας βλέποντας το βίντεο ( κι μόνο το βίντεο, δεν έχω δει κάτι άλλο) που αναφέρθηκε πιο πάνω, ένιωσα πως σίγουρα δεν θα έκανε φίλους ομοφυλόφιλους ( βλ. " να ξερουμε τι εχουμε δίπλα μας" ) κι ότι δεν αισθάνεται άνετα γενικότερα. Είναι δικαίωμα του να μην του κάθεται καλά στο μάτι η ομοφυλοφιλία κι η υιοθεσία παιδιών. Εγώ γενικά θα ονομάσω "ομοφοβικό" κάποιον που με πολύ προσβλητικό τρόπο θα καταδικάσει την ομοφυλοφιλία => αυτόν δηλαδή που θα βγάλει προς τα έξω τον οχετό του ( κι όχι μόνο ) κι θα προκαλέσει πόνο και χτύπημα κάτω από τη μέση. Ο καθένας ας πιστεύει τα χειρότερα για τους γκει, no problem από'μένα. Αρκεί να μην βγάζει τον βόθρο του προς τα έξω, να υπάρχει ένας σεβασμός ξερωγω. Κι εγώ για κάποια πράγματα είμαι φουλ κατά, αλλά τουλάχιστον σέβομαι ότι για κάποιον είναι πολύ σημαντικά. Δεν περιμένω κάποιον να αποδεχθεί την ομοφυλοφιλία καθώς ούτε'γω ο ίδιος αποδέχομαι πολλά άλλα πράγματα, σημαντικά για άλλους. Απαιτώ όμως τον σεβασμό κι αν μη τι άλλο σήμερα θα έπρεπε να έχουμε την ευθιξία να μην βγάζουμε το ρατσισμό μας προς τα έξω. Από το βίντεο με τον Καρρά πάντως, ε δεν είπε δα και κάτι τραγικό ο άνθρωπος.
Αυτή είναι η δική μου κοσμοθεωρία, δεν είναι αντιπροσωπευτική. Έχω επιλέξει να μην παίζω κλέφτες κι αστυνόμους για να βρω τον ομοφοβικό, έχοντας τον περάσει από κόσκινο.

Τώρα, αν ήταν ομοφοβικός, αλκοολικός κτλ λίγη σημασια έχει. Six feet under κι ταλαιπωρήθηκε αρκετά.
Το συγκεκριμένο που είπε είναι κάτι που ακους συχνά και από εναν άνθρωπο της ηλικίας του και του χώρου που δουλεύει δεν περιμένεις κάτι άλλο οπότε δεν εκπλήσσεσαι ούτε χαλάς τη ζαχαρένια σου, ούτε πέφτεις να σταυρώσεις αμέσως έναν νεκρό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν επίπεδα ομοφοβίας και ότι πολλές φορές τέτοιες "αθώες" γνώμες δεν κρύβουν πολλά από πίσω. Δεν μπορεί κάποιος να έχει θέμα με τον γάμο (δεν μιλάω για τον Καρά συγκεκριμένα) και ταυτόχρονα να θεωρεί ισάξια τη σχέση, και αυτό είναι στην ουσία το νόημα της λέξης, η προκατάληψη και υποτίμηση κάποιου λόγω του προσαντολισμού του, και αυτή η υποτίμηση θα φανεί με πολλούς τρόπους. Είδα και αυτό που είπες πιο κάτω και ισχύει ότι πάντα θα πορεύομασε με άτομα που δεν έχουν τις ίδιες απόψεις και όσο υπάρχουν κώδικες επικοινωνίας ή δεν ενοχλεί κάπως τη μεταξύ μας σχέση μπορούμε να λέμε διαφωνούμε και πάμε παρακάτω και αυτό ισχύει με πολλά θέματα όχι μόνο στο συγκεκριμένο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ένας γενικός σχολιασμός, δεν τον είχαμε στην καθημερινοτητά μας για να κρίνουμε αν μπορούμε να ζήσουμε μαζί του ή όχι, μια γενική "άποψη" κρίνουμε. Επειδή καταλαβαίνω ότι όλα έχουν τον χώρο και τον χρόνο τους, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ακτιβισμό (δεν χρειάζεται να είναι κάποιος συνεχώς ο party pooper), εμπίπτει όμως στο γενικότερο σχολιασμό προς το τι ανθρωπος ηταν που κάποιοι εξέφρασαν ως προτερήματα που τον έκαναν "σπουδαίο" πέρα από το καλλιτεχνικό του έργο. Εκεί μπορεί να αναφερθεί και αυτό ως αρνητικό και μάλιστα αυτό που είπε ο Κρις ήταν πολύ απλό χωρίς βρίσιμο ή κάτι τέτοιο, δεν του άρεσε που έκανε αυτές τις δηλώσεις και είναι λογικό, κατ' εμέ τουλάχιστον. Οι αντιδράσεις των υπολοίπων είναι υπερβολικές το λιγότερο. Άλλο μέλος τον έκραξε πατόκορφα για το πως ζουσε, τι έπινε τι δεν έκανε, πως έκανε καριέρα κτλ και τέτοιο σαματά δεν έκαναν. Ούτε βλέπω κανείς να λέει στον παςμακ πως του μιλάει έτσι πίσω, αντίθετα συμφωνούν. Είναι λοιπόν αρκετά πιο περίπλοκο και αρκετά ασαφές μέχρι το που φτάνει το αρκεί να μη βγάζουν τον βόθρο έξω, γιατί ο βόθρος πολλές φορές δεν χρειάζεται να φτάσει να σε πνίξει για να καταλάβεις ότι είναι προβληματικός, βρωμάει από χιλιόμετρα.
 

Guest 126033

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αν κι δεν ακούω το μουσικό είδος που πρέσβευε ( με μόνη εξαίρεση το colab του με την Ασπασία Βαρδάτσικου, κατά κόσμον Κερασούλα. ) σέβομαι το γεγονός ότι ένας τεράστιος αριθμός ελλήνων τον εκτιμά κι κακά τα ψέματα τα μπουζουκοτέτοια είναι συνυφασμένα με αυτον. Δηλαδή αντιπροσωπεύει πολύ τον (χωρισμένο) έλληνα εν γένει. Όχι εμένα, ξανατονίζω, αλλά τον έλληνα γενικότερα.

Περί ομοφοβίας πάντως, εγώ σαν γκει άντρας βλέποντας το βίντεο ( κι μόνο το βίντεο, δεν έχω δει κάτι άλλο) που αναφέρθηκε πιο πάνω, ένιωσα πως σίγουρα δεν θα έκανε φίλους ομοφυλόφιλους ( βλ. " να ξερουμε τι εχουμε δίπλα μας" ) κι ότι δεν αισθάνεται άνετα γενικότερα. Είναι δικαίωμα του να μην του κάθεται καλά στο μάτι η ομοφυλοφιλία κι η υιοθεσία παιδιών. Εγώ γενικά θα ονομάσω "ομοφοβικό" κάποιον που με πολύ προσβλητικό τρόπο θα καταδικάσει την ομοφυλοφιλία => αυτόν δηλαδή που θα βγάλει προς τα έξω τον οχετό του ( κι όχι μόνο ) κι θα προκαλέσει πόνο και χτύπημα κάτω από τη μέση. Ο καθένας ας πιστεύει τα χειρότερα για τους γκει, no problem από'μένα. Αρκεί να μην βγάζει τον βόθρο του προς τα έξω, να υπάρχει ένας σεβασμός ξερωγω. Κι εγώ για κάποια πράγματα είμαι φουλ κατά, αλλά τουλάχιστον σέβομαι ότι για κάποιον είναι πολύ σημαντικά. Δεν περιμένω κάποιον να αποδεχθεί την ομοφυλοφιλία καθώς ούτε'γω ο ίδιος αποδέχομαι πολλά άλλα πράγματα, σημαντικά για άλλους. Απαιτώ όμως τον σεβασμό κι αν μη τι άλλο σήμερα θα έπρεπε να έχουμε την ευθιξία να μην βγάζουμε το ρατσισμό μας προς τα έξω. Από το βίντεο με τον Καρρά πάντως, ε δεν είπε δα και κάτι τραγικό ο άνθρωπος.
Αυτή είναι η δική μου κοσμοθεωρία, δεν είναι αντιπροσωπευτική. Έχω επιλέξει να μην παίζω κλέφτες κι αστυνόμους για να βρω τον ομοφοβικό, έχοντας τον περάσει από κόσκινο.

Τώρα, αν ήταν ομοφοβικός, αλκοολικός κτλ λίγη σημασια έχει. Six feet under κι ταλαιπωρήθηκε αρκετά.

Για εσένα και για τον @mic μόνο σεβασμό και υποστήριξη οφείλουμε στον δρόμο για τα δικαιώματα σας !

Είστε δύο αξιοπρεπεστατες προσωπικότητες που στέκεστε σε όλο αυτό όπως αρμόζει σε δυστηχως μικρή μερίδα της κοινότητας σας !
Μόνο σε αυτή είμαστε δίπλα σας !

Εγώ προσωπικά ΑΝ κάπου νιώσετε ότι σας προσβαλω ζητώ μόνο σε εσάς ένα συγνώμη αλλά νομίζω αντιλαμβανεστε τις τοποθετήσεις όπως ακριβώς τις εκφράζω και όχι όπως τις παραπαίουν εφόσον βλέπω ότι ταυτίζονται...


Για όλους τους υπόλοιπους τα λόγια πλέον είναι περιττά, ένα ακόμα θέμα, ένα τέτοιο θέμα το έφεραν στα μέτρα τους βγάζοντας τα απωθημένα τους θαρρείς και όλα στρέφονται γύρω από αυτούς με το λεξιλόγιο περί "πουτανες" "πουστιδες " κ.α.

Ντροπή ρε σεις ειλικρινά...ντροπή ο κόσμος πλέον δεν στρέφεται γύρω από εσάς ,σεβαστείτε τουλάχιστον τα άτομα της κοινοτητα σας που ειναι αξιοθαύμαστοι από όλους εμάς τους ομοφοβικος για εσάς..
 

ilias90

Διάσημο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 2,426 μηνύματα.
Είναι λοιπόν αρκετά πιο περίπλοκο και αρκετά ασαφές μέχρι το που φτάνει το αρκεί να μη βγάζουν τον βόθρο έξω, γιατί ο βόθρος πολλές φορές δεν χρειάζεται να φτάσει να σε πνίξει για να καταλάβεις ότι είναι προβληματικός, βρωμάει από χιλιόμετρα.
Βόθρος είναι, βέβαια, και αυτό που πάτε να το καταντήσετε εδώ μέσα η Ιερά Εξέταση, που δεν μπορεί να υφίσταται πια θέμα για άνθρωπο εδώ μέσα, αν υπάρχει η υπόνοια ότι ήταν ομοφοβικός.
Βόθρος είναι και το meme που είχες ανεβάσει για τον Χριστιανισμό. Εκεί μάλλον σου φεύγουν οι ευαισθησίες.
 

chrisjhon02

Διάσημο μέλος

Ο chrisjhon02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,842 μηνύματα.
Το γεγονός ότι έχεις την μύγα και ότι απλά θες να προκαλείς ή να δείχνεσαι απλά δεν σε τιμάει. Με τέτοιες συμπεριφορές, χάνετε οποίο δίκαιο μπορεί να έχετε, και το μόνο που καταφέρνετε, είναι η γελοιοποίηση.

Οπότε, δεν πρέπει να αποδεικνύεις τίποτε, ειδικά για ένα χαρακτηριστικό το οποίο όπως λες είναι γενετικά προκαθορισμένο. Άν είναι έτσι, και 'γώ μπορεί να είμαι "περήφανος" επειδή έχω κάστανα μάτια.

Σεβασμός σε κάθε άνθρωπο, όχι άλογη έπαρση και φιλαρέσκεια από κανέναν, γιατί καταντά γελοίο, απλά.
Δεν έγραψα κάτι για υπερηφάνεια. Αυτό που σχολίασα είναι οι δηλώσεις του τραγουδιστή που έκανε όταν ήταν ζωντανός, δηλαδή η διάκριση του προς μια ομάδα ανθρώπων. Τίποτα παραπάνω.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,433 μηνύματα.
Τελικά πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα. Μπορούμε τώρα να υποθέσουμε οτι έφταιγε το τσιγάρο ή θα γίνουμε πάλι κακοί;
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,931 μηνύματα.
Τελικά πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα. Μπορούμε τώρα να υποθέσουμε οτι έφταιγε το τσιγάρο ή θα γίνουμε πάλι κακοί;
Αχ κακο παιζι//ντροπη σου να λες τετοια πραγματα...ντα..ντα..ντα..
 

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,139 μηνύματα.
Ομολογώ δεν είχα ιδέα για απόψεις Καρρά, σε αντίθεση με Σφακιανάκη καλή ώρα που έχει βουήξει ο τόπος.
Θα υποθέσω ότι σε αυτό οφείλεται το ότι ο ίδιος έδινε σπανιότερα συνεντέυξεις (και κατ' επέκταση τοποθετούνταν για το οποίο θέμα), συνεπώς έστω αυτό το βάζω στα θετικά του.

Όπως και 'να χει, ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο της μπουζουκοκουλτούρας, με όποια (λίγα) καλά και (περισσότερα) σιχαμένα έχει αυτή.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 30,474 μηνύματα.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,984 μηνύματα.
Top