Έχουμε δημοκρατία και ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει. Ο Οικονομόπουλος είπε την άποψη του ευγενικά και χωρίς να κάνει επίθεση σε κανέναν. Αντίθετα τα κανάλια τον κράζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ καθώς τόλμησε να πει διαφορετική άποψη από αυτή που θέλουν τα κανάλια.
Και το λες δημοκρατία αυτό;
Μ αρεσει που αρκετοί σε όλο το δημοκρατικό φάσμα, κόπτονται για τη δημοκρατία και πόσο κακός ειναι ο αυταρχισμός και η κακια ακροδεξιά, και να την πολεμαμε με κάθε ίνα της ύπαρξής μας ξερωγω ασούμε, αλλά μια χαρά καταπίνουν τον αυταρχισμό όταν εξυπηρετεί το δικό τους αφήγημα.
Όταν το καταλαβετε οτι όλα γινονται για το μαρούλι, και επειδη καθονται στις καρέκλες γι αυτο δεν σκούζουν, ενω αν ηταν απέξω θα έσκουζαν, τότε μπορούμε να κανουμε συζήτηση.
Όπως επίσης κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε συζήτηση για το ποιός πραγματικά είναι ο λόγος που έχουμε ζηλωτές χωρίς να ειναι εμφανές το όφελος. Πρέπει να ακολουθησουμε τη διαδρομή, να βρουμε το όφελος.
Ποιός ωφελείται και τίνι τρόπω;
Γιατι αν είσαι ΛΓΒΤ, ναι έχεις να κερδίσεις κατι, το καταλαβαίνω, το σέβομαι, αλλά βγες και πες το "ειμαι ΛΓΒΤ, γι αυτο πιστευω όσα πιστευω". Μαζί σου, ναι εγω μαζί σου, αφου είσαι αυτο που πρεσβευεις, εγω μαζί σου.
Αλλά να μην είσαι ΛΓΒΤ, και να εισαι ζηλωτής, το λιγότερο ύποπτο.
Μονο οι πολιτικοι ευθυνονται για τα μνημονια νομιζεις? Τεσπα αλλη κουβεντα αυτη και θα στο δωσω εδω . Αλλα νομιζεις βαλβντερ σαν λαος εχουμε καμια σοβαρη κριτικη σκεψη? Αξζιουμε κατι καλυτερο? Ενα ναι ή οχι πες. Οταν βλεπεις να ασχολουμαστε με τον οικονομοπουλο και τον γαμο των γκει(λες και ο γαμος ειναι ο αυτοσκοπος του ανθρωπου ξερω γω εν ετη 2024 ) ενω τα εχουμε λυσει τα υπολοιπα(αληθεια εχεις δει καποιο ανθρωπο με αμαξιδιο να κινειται με καποια ανεση σε καποια ελληνικη πολη?) τοτε δεν εξοργιζεσαι δηλαδη?
Καταλαβαινω τι λες και συμφωνω μαζί σου. Ειμαι απο τους πρωτους που κατάλαβαν τον Πάγκαλο όταν είπε τότε "μαζί τα φάγαμε". Και εξοργίστηκαν όλες οι αθώες περιστερές, μαζί κι εγω "α τι είπε, πως τολμάει, το θράσος".
Και μετα το σκέφτηκα. Γιατι οταν έλεγε ο άλλος το 1981, με ένα λευκο χαρτί απλά με τ ονομά του να διοριστει ως ΔΥ και στα παπάρια μας αν χωράει το δημοσιο να ταίζει τόσους αργόσχολους, έχει μερίδιο.
Και μετα το ξανα-σκεφτηκα, γιατι ακόμα με ενοχλούσε η δήλωση. Γιατί όμως; Γιατί είναι και ποιός την κάνει τη δήλωση.
Να βγεις να την κανεις εσυ, εγω που δεν εχουμε ωφεληθεί ούτε και βλάψει αυτο το κράτος, ναι. Να την κανει ο εργατης ολη μερα στους δρόμους, ναι. Να την κανει ο πολιτικος σε θεση ευθυνης και ισχυος που πληρωνοταν αδρά και δεν το σταματουσε όμως, όχι ρε φιλε.
Κι αν για καθε 10 έλληνες που έχουμε ευθύνη, υπάρχει 1 Έλληνας που δεν έκανε κακό στη χώρα με το βίο που διάγει και τις αξίες του, τότε ναι αδερφέ, πιστευω πως κάποιοι έχουμε κριτική σκέψη και αξιζουμε κατι καλύτερο. Ακόμα και τωρα.