Όχι, μόνο το toyota θέλουν να ξεφορτωθούν, απλά έχει κάνει 185.000 χλμ και θέλουν να πάρουν πιο νέο αμάξι. Δυστυχώς εγώ μένω στη Αθήνα κέντρο για σπουδές και να ήθελα να πάρω το toyota που θα βρίσκω να παρκαρω. Αλλά οι γονείς μου δεν είναι διατεθειμένοι να συντηρούν 3 αυτοκίνητα εφόσον εγώ δεν δουλεύω.
Εγώ δεν είμαι πια νέος οδηγός, οδηγάω 2 χρόνια και μάλιστα πολύ καλά σε όλες τις συνθήκες. Έχω οδηγήσει στη Αθήνα και σε όλη τη Κρήτη ακόμα και στα βουνά που οι περισσότεροι νέοι οδηγοί τα αποφεύγουν γιατί έχει πολλές στροφές και μεγάλες κλίσεις. Έχω πάρει κομπλιμέντα για τη οδήγηση μου από μεγαλύτερους.
Αθηνα για εμενα δεν χρειαζεσαι αυτοκινητο και εγω οταν ερχομαι μια χαρα ειμαι με μετρο ή ταξι στις δυσκολες περιπτωσεις ..
Το κοστος εκει ειναι μεγαλο οποτε αν δεν εισαι επαγγελματιας και να ειναι εργαλειο το αυτοκινητο ή εχεις οικογενεια με παιδια μπορεις να εξοικονομισεις πολλα χρηματα απο την αποφυγη του ..
Ξερεις κατι βρε Γιωργο μου για εμενα με ολα αυτα που βλεπω δεν μου αρκει να εισαι εσυ καλος οδηγος και ξερεις γιατι ?
Γιατι εσυ μπορει να εισαι ο καλυτερος αλλα ο αλλος που θα ερθει και θα σκασει μπροστα σου να ειναι ο πιο βλακας ανευθυνος και να τυχαίνει να περνάει εκεινη την ωρα απο διπλα σου ..
Ο κοσμος πλεον ξεκιναει να παει διακοπες και για να κανει οικονομια(οχι απο τις διακοπες προφανώς ) δεν κανει ενα σερβις πριν απο αυτες ,δεν ελεγχει τα πιο βασικα λαστιχα και φρενα ωστε να ειναι ασφαλης και αυτος και ο αλλος ...εχουμε περασει σε αλλη παιδεια πλεον οσο αφορα την οδηγηση ...
Γι αυτο ειμαι πολυ υπερ οτι το σκαφος σε ενα αυτοκινητο πρεπει να ειναι οσο πιο γερο γινετε και δυστηχως οι βιομηχανιες πλεον για να ριξουν το κοστος παιζουν με πολυ πλαστικο και ας πλασάρουν καλυτερα συστηματα με αεροσακους κ.α.
Αν το σκαφος το σασι ειναι ψευτικο τι να σε κανει ο αεροσακος ...
Για εμενα καλυτερο ολων ειναι η mercedes BMW κακα τα ψεματα ..
Συμφωνω οτι το κοστος ειναι μεγαλο αλλα για καποιον ο οποιος αλλαζει αυτοκινητο ανα 5ετια ας καθισει να δει ποσα χρηματα δινει και ας δει πως αν παρει μια φορα ενα και καλο θα ειναι κερδισμενος !