Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024

Ποια χώρα θα κατακτήσει τα περισσότερα μετάλλια το 2024;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 24)

  • Σύνολο ψηφοφόρων
    24
Χρυσος ο Τζοκοβιτς!!! Συμπληρώθηκε το παζλ
 
Μπράβο στον παλλήκαρο τον Πετρούνια, που πήρε τρίτο Ολυμπιακό μετάλλιο.
Μπράβο στον παλλήκαρο τον Τζόκοβιτς, που πέρα από τεράστιος αθλητής, είναι και τεράστιος άνθρωπος και το έδειξε και στον κόβιντ και τώρα με τον Σταυρό του.
 
Αξιος ο Πετρουνιας!
Δεν ειναι αδικο ωστοσο, καθως η δυσκολια του ηταν μικροτερη απο των κινεζων. Οταν ηταν αναποδα, η μεση και κατω τα ποδια του ετρεμαν λιγο δεν ηταν σταθεροποιημενα, οπότε αυτο υποθετω αφαιρεσε απο το execution, παρολο που εκανε καλη εξοδο
Οπως και να χει πηραμε μεταλλιο!!!
Οι κινέζοι στην ενόργανη γυμναστική είναι ένα επίπεδο πάνω από τους υπόλοιπους. Στους προκριματικούς ήταν κακός ο Πετρούνιας, τώρα ήταν καλύτερος αλλά όχι για 15100. Ήταν στα ίδια επίπεδα με τον Γάλλο που λόγω έδρας έπρεπε να το κερδίσει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Και επίσημα νομίζω goat 🐐 ο τζοκο στο τένις
Ο Djokovic είχε εκπληκτικό πρώτο σέρβις σήμερα. Ο Αλκαθαρ ήταν πολύ κουρασμένος γιατί έπαιζε και στα διπλά αλλά σε κάποια σημεία φάνηκε η ποιότητά του.
 
Τελευταία επεξεργασία:
FB_IMG_1722790860684.jpg

Θεούλης!
 
Πωωωω. Βάλτε ερτ2
 

Ο Βέλγος τελείωσε 1 λεπτό νωρίτερα απο τους άλλους και είχε όλο τον δρόμο κάτω απο τον πύργο ελεύθερο για ποζάρει. Φανταστικό τελείωμα!
 
Ο Μιλτος είναι ο άνθρωπος που όλοι μας θα θέλαμε να έχουμε για φίλο ώστε να πίνουμε μπίρες και να γελάμε με την χαλαρότητα του.🥳🥳


 
Μέτρια Ολυμπιακή βραδιά. Ο Πετρούνιας δεν νίκησε τους κινέζους αλλά κατάφερε να πάρει το χάλκινο. Ο Djokovic πήρε το μετάλλιο που του έλειπε από τη συλλογή του. Είδαμε επικό τελικό 100m που για πρώτη φορά κλείσανε τα φώτα στο στάδιο πριν την έξαρξή τους.

Αλλά αύριο ξημερώνει μια άλλη Ολυμπιακή μέρα.
321313.png

Αύριο έχουμε προκριματικά επί κοντώ το πρωί. Το απόγευμα πόλο και το βράδυ επι κοντώ με Κάραλη και επικό Ντουπλάρις που θα προσπαθήσει για παγκόσμιο ρεκόρ.
 
Ο τρομερός Λαιλς πρέπει να είναι ο πρώτος αθλητής που παίρνει χρυσό μετάλλιο και τον βρίζουν οι <<συμπατριώτες>> του...
 
1722819794107.png
εβαλα λιγο Rio 2016 να θυμηθω τη στιγμη
Δες και το χρυσό του ταμπακου το 2004. Του το χάρισαν. Γι' αυτό περίμενα να πάρει την τρίτη θέση φέτος ο Γάλλος. Μετράει η έδρα σε αυτό το άθλημα.

Σήμερα στις 2:33 παίζει ο Κύπριος Μάριος Γεωργίου στο μονόζυγο.
 
ΗΠΑ και Αυστραλία έχουν κατακτήσει σχεδόν όλα τα μεταλλια στην κολύμβηση.

IMG_7429.jpeg
 
Δυο highlights των Ολυμπιακων αγωνων χτες, οπου στην 4χ100 μεικτη σκυταλη στην κολυμβηση η εκπληκτικη Κινα πηρε την πρωτια, με εξωφρενικο ελευθερο στα 45.92 απο τον Pan Zhanle - το γρηγοροτερο που εχει καταγραφει ποτε στα 100μ (και η πρωτη φορα που χανουν το χρυσο οι ΗΠΑ).

Τα 100μ τρεξιμο των ανδρων ηταν η πιο ανταγωνιστικη κουρσα ολων των εποχων σε Ολυμπιακους Αγωνες, με διαφορα 0.05'' για το χρυσο του Noah Lyles. 8/8 τρεξανε κατω απο 10'' και 7/8 κατω απο 9.90''. Ανεπαναληπτο.
 
Δυο θρύλοι μαζί.


Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


Άνετα οι χειρότεροι Ολυμπιακοί Αγώνες όλων των εποχών.
 

Τα επιτεύγματα των γαλλων δεν εχουν σταματημό
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back
Top