Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.246 μηνύματα.

07-11-24

19:11
Και δεν θα έπρεπε. Θα έδειχνε αδυναμία. Η πολιτική ειναι σαν το ανέκδοτο "ακόμα κι αν σε πιάσει η γυναίκα σου στα πράσα στο κρεβάτι με την ερωμένη, εσυ θα πεις οτι δεν το έκανες".Το θέμα είναι πως δεν έχει μετανιώσει για κάτι.
Ηθικά λάθος, αλλά αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο προσπαθεί να επιβιώσει και πολιτικά αλλά όπως είδαμε παρολιγον και βιολογικά.
Πράγματι. Και για να γινω εντελώς ωμός και καθίκι, θα σου πω μια μεγάλη αλήθεια.Αν θες την γνώμη μου, δεν θα με έκανε καμμία εντύπωση εάν όντως είχε παρενοχλήσει/βιάσει γυναίκες στο παρελθόν. Άσχετα αν εννοείται όλες αυτές οι υποθέσεις εργαλειοποιούνται και με το παραπάνω από πολιτικά κέντρα. Ο κόσμος όλων αυτών των ελίτ είναι τρομερά διεφθαρμένος και οικονομικά και πρωτίστως, ηθικά.
Ίσως προτιμώ έναν άνθρωπο απ ολους αυτούς τους ανήθικους και διεφθαρμένους, ο οποίος θα κάνει καλά πράγματα που εγω εγκρίνω, κι ας έχει βεβαρυμένο παρελθόν, παρά οι άλλοι που και εχουν μαθει να κρυβουν τις πομπές τους, τις όποιες έστω πομπές τους για να φτάσουν εκει που έφτασαν ή και συνεχίζουν να τις κρύβουν, και το παίζουν οσίες παναγίες, και κάνουν πράγματα στην πολιτική τους που δεν τα εγκρίνω.
Αφού δεν μπορώ να έχω έναν πεντακάθαρο, ας έχω τον πιο αδίστακτο που θα κάνει τη δουλειά μου.
Αν ο κόσμος ειναι διεφθαρμένος, θες την ισχυρότερη φωτιά για να τον εξαγνίσει. Όχι προσευχούλες.
Ο καιρός για ηθικά πλεονεκτήματα έχει τελειώσει.
Πράγματι, έτσι είναι όπως τα λες. Εγω όμως δεν δίνω (πέραν της ανάλυσης για δικούς μου χρηστικούς σκοπούς για να καταλάβω τον άλλο) καμία περαιτέρω σημασία στην εικόνα. Την χρησιμοποιώ και αυτή και την ανάλυση του χαρακτήρα του πολιτικού, αναφορικά με την πολιτική. Για να δω αν ειναι ξύπνιος ή είναι κανα σανδάλι.Μπορεί στις δηλώσεις του να είναι όλη την ώρα "my beloved wife Melania, my children Baron, Ivanka..." δείχνοντας έτσι την εικόνα του αφοσιωμένου οικογενειάρχη αλλά όλο αυτό ζέχνει υποκρισία από χιλιόμετρα. Εδώ το 2017 που εθιμοτυπικά ο ανερχόμενος Πρόεδρος συνοδεύει την Πρώτη Κυρία του στον Οίκο ο Τραμπ την παράτησε την Μελάνια κανονικά πίσω. Σε άλλη στιγμή ο φακός είχε πιάσει τον Τραμπ να προσεγγίζει με το χέρι την Μελάνια και εκείνη να το χτυπάει. Ο Ομπάμα ας πούμε είχε μακράν καλλίτερη δημόσια εικόνα. Και πίστεψέ με μισώ τον Ομπάμα για πολλούς λόγους, οπότε το ότι το λέω εγώ αυτό έχει κάποια σημασία.
Οι εθιμοτυπίες δεν ηταν ποτέ του στυλ μου. Μη σου πω οτι βλέπω και θετικά όσους τις σπάνε.
Η διαφορά μας είναι ότι εσυ είσαι λίγο πιο "καθαρός" ιδεολόγος από μένα. Θες αυτό που θες. Εθνικοσοσιαλισμό εδω και τώρα, ειδάλλως οτιδηποτε άλλο ειναι άχρηστο.Εδώ θα δώσω ένα δίκιο στον Μεμέτσι στην μεταξύ σας κόντρα. Όχι γιατί συμφωνώ με τα πιστεύω του αλλά γιατί όπως σωστά είπε, τίποτα δεν θα αλλάξει. Περιμένουμε πως με 4 ή με 10 χρόνια Τραμπ θα πεθάνει η Νέα Τάξη; Πως τα μεγάλα αμερικανικά πανεπιστήμια θα σταματήσουν την δογματική κατήχηση; Πως θα εξαφανιστεί η όλη αυτή ρητορική του δικαιωματισμού; Ή έστω πως θα επιτραπεί στην αντίθετη άποψη να εκφράζεται στο δημόσιο βήμα χωρίς συνέπειες; Τίποτα από όλα αυτά δεν θα γίνουν. Θα γίνει ο,τι συνέβαινε το 2017-2021. Ένας Τραμπ που θα λέει τα δικά του τσιτατα και ένας μηντιακός βόθρος που θα τον κράζει 24/7. Αν πιστεύουμε πως το woke movement ηττήθηκε είμαστε γελασμένοι. Κατέχει νευραλγικά σημεία που καλλιεργούν συνειδήσεις/αντιλήψεις (Πανεπιστήμια, ΜΜΕ κλπ). Είναι ένα ολόκληρο deep state και ο Τραμπ με την συνταγματική νομιμότητα ΔΕΝ θα μπορέσει να το πολεμήσει (και μεταξύ μας, δεν νομίζω πραγματικά να τον ενδιαφέρει να το πολεμήσει).
Εγω ειμαι πιο τακτικιστής και πιο στρατηγικός θέλω να πιστεύω. Βλέπω έναν σκοπό σε όλες τις κινήσεις και επιπλέον βλέπω δέκα βήματα μπροστά. Ξέρω ότι στα αγοράκια λένε να μην εκφράζονται με τη λέξη "αισθάνομαι", αλλά εγω αισθάνομαι ισχυρά ότι κάτι έρχεται στο μέλλον.
Κανονικά θα είχα την ιδια άποψη με σένα, και εν μέρει και με τον Μεμέτσι (αν δεν ηξερα και τις ιδέες του), αλλά το πιστευω πως αυτη τη φορά κατι έχει αλλάξει παγκοσμίως, και πέρα απο τον Τραμπ. Κάπου πάμε. Κάπου είμαστε, σε μια φάση πριν από κάτι. Το νιώθω.
Δεν ειναι όπως πριν.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.899 μηνύματα.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.084 μηνύματα.

07-11-24

20:36

Ψευδής ισχυρισμός περί ικανότητας εκλογικής νοθείας λόγω ανύπαρκτων ελέγχων στα εκλογικά κέντρα της Καλιφόρνια των ΗΠΑ - FactReview
Βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει ψηφοφόρο στο Γκλεντειλ της Καλιφόρνια να επισκέπτεται εκλογικό κέντρο ώστε να ψηφίσει για τις προεδρικές εκλογές. Στο βίντεο παρουσιάζεται αλληλεπίδραση του ψηφοφόρου με τους εθελοντές του κέντρου, με τον συνοδευόμενο ισχυρισμό να...

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.952 μηνύματα.

07-11-24

20:44
Εδώ είπαν, πως θα υπάρξει άνοδος για λίγο και έπειτα κατηφόραΗ νίκη Trump οδηγάει σε άνοδο τα διεθνή χρηματιστήρια.
![]()
Πήραν φωτιά τα Trump trades - Ράλι σε χρηματιστήρια, Bitcoin και δολάριο, άνοδος στο ΧΑ - Στο +40% η Trump Media | Fortunegreece.com
Από την άλλη, η απόδοση του αμερικανικού 10ετούς αυξήθηκε σε περίπου 4,43%…www.fortunegreece.com
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
τι έγινε ρε παιδιά, βγάλατε κανα φράγκο από στοιχήματα; Κερνάει κανείς;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
αυτή η μετοχή γμτ, έχει κάποιο ρόλο;Λιγο γαμημενη αυτοκριτικη
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.308 μηνύματα.

07-11-24

21:11
Το επεξήγησα και στον Βαλντερ μετά, δεν λέω κάτι τόσο δύσκολο, νομίζω. Για την έννοια της ελευθερίας έγραψα, η οποία είναι ουτοπικά κερδισμένη γιατί πάντα ο νικητής θέτει τους κανόνες του στους άλλους ή σε αυτή την περίπτωση μιας που λίγο πολύ αυτό λέτε, η πλειοψηφία στη μειοψηφία. Με λίγα λόγια νομίζετε ότι ο κόσμος πριν έτρεχε στο default και Ο,ΤΙ παράπονο έχει κάποιος είναι η ατζέντα που προωθεί ενώ ατζέντα έχει και ο Τραμπ και όλοι. Οι σημερινές ιδέες σε 100 χρόνια θα θεωρούνται μεσαιωνικές και οι συντηρητικες ιδεεσ 100 χρόνων πριν δεν τις πιστεύουν καλά καλά ούτε οι δεξιοι. Θέλετε τη δική του, με γεια σας με χαρά σας αλλά μη παραμυθιάζεστε ότι ο κόσμος ξαφνικά θα κάνει ο,τι θέλει.Μεσα στην φτωχεια(ακριβεια), στην ανθηση της εγκληματικοτητας και τη παρανοια με τις ατερμονες συζητησεις για το ποσα φυλα υπαρχουν, ο μεσος αμερικανος πολιτης ειδε στον δημαγωγο και λαικιστη τραμπ μια ελπιδα σωτηριας. Το κομμα της καμαλας εχασε τις εκλογες με την τραγικη του διακυβερνηση , δεν τις κερδισε ο τραμπ. Καλο ειναι να γινει καποια γαμημενη αυτοκριτικη γιατι ο κοσμος εχει πνιγει απο προοδευτισμο και δεν εχει να πληρωσει το ανεβασμενο νοικι του. Ας το καταλαβουν οι ηγετες του κοσμου, γιατι θα ερθουν ακομα χειροτεροι απο τον τραμπ και τον ορμπαν στο προσκηνιο τα επομενα χρονια. Ας μπει ενα φρενο στη γαμημενη παρανοια πριν ειναι αργα.
Και οι δυο μεριές βασίστηκαν εκεί αρκετά γιατί αυτός είναι ο ευκολότερος δρόμος σήμερα για να δημιουργήσεις τον φόβο και να εμφανιστείς ως τον σωτήρα της κρίσης. Η μια τον παρουσίαζε φασίστα, ο άλλος την έβγαζε κομουνίστρια (ο μεγαλύτερος φόβος των Αμερικανών). Προφανώς όμως πιο εύκολα θα πιάσεις την πλειοψηφία και μάλιστα όταν οι ιδέες βασίζονται σε συλλογικά αποδέκτες αξίες που σου έχουν μάθει πριν καν γεννηθείς. Αυτά πάνω στην περιστροφή των θεμάτων. Κατά τα άλλα ναι όταν πουσαρεις κάτι που δεν ενδιαφέρει τους πάντες θα τους κουράσεις ειδικά αν γίνεται επιθετικά ( το ποιος έκανε βέβαια το σκυλί τοσο επιθετικό όταν το είχε σε μαντρί ειναι κουβέντα που γυρνάει στην αρχή)Ακριβώς αυτό.
Μια οπτική την έχουμε ήδη και εγχώρια, που εν μέρη οφείλεται για τη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές, αλλά και του συνόλου της αριστεράς που δεν μπόρεσε να βρει το βηματισμό της.
Sorry not sorry, δεν περιστρέφεται όλος ο κόσμος γύρω από τα σεβαστά κατά τα αλλά δικαιώματα των lgbt και το political correctness του προφορικού λόγου ή το μακελεμα στη Γάζα which they brought on themselves.
Εάν και μέχρι να το πάρουν ποτέ χαμπάρι, viva la Trump all the way.![]()
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.545 μηνύματα.

07-11-24

21:21
Πολλες συντηρητικες και φιλελευθερες ιδεες βασιζονται στον διαφωτισμο που πηρε στοιχεια αρχαιου ρωμαικου και ελληνικου πολιτισμου, φιλοσοφιας και γενικοτερα τροπο σκεψης... Δε νομιζω να ειναι πεπερασμενεςΟι σημερινές ιδέες σε 100 χρόνια θα θεωρούνται μεσαιωνικές και οι συντηρητικες ιδεεσ 100 χρόνων πριν δεν τις πιστεύουν καλά καλά ούτε οι δεξιοι

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.899 μηνύματα.

07-11-24

21:29
Η διαφορά μεταξύ Democrats-Republicans στην πιο liberal πολιτεία των ΗΠΑ μειώθηκε στις 18 μονάδες έναντι των 30 που ήταν τέσσερα χρόνια πριν.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.308 μηνύματα.

07-11-24

21:29
Είμαι σίγουρος ότι κατάλαβες τι εννοώ αλλά θες να με κουράζειςΠολλες συντηρητικες και φιλελευθερες ιδεες βασιζονται στον διαφωτισμο που πηρε στοιχεια αρχαιου ρωμαικου και ελληνικου πολιτισμου, φιλοσοφιας και γενικοτερα τροπο σκεψης... Δε νομιζω να ειναι πεπερασμενες![]()

100 χρόνια πριν η ψήφος στη γυναίκα για έναν συντηρητικό ήταν αστείο από μόνο του, σήμερα φαντάζομαι ελάχιστοι θα έχουν μείνει εκεί. Σε 100 μπορεί να λένε άλλα και τα σημερινά να λένε έχουμε 2124 αν είναι δυνατόν.
Το αστείο με αυτό το σχόλιο βέβαια είναι πως κατά τα άλλα κράζετε τους διαφωτιστές ως τους πρώτους που έθεσαν τα δικαιώματα

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.545 μηνύματα.

07-11-24

21:37
Εγω κραζω διαφωτιστες?Είμαι σίγουρος ότι κατάλαβες τι εννοώ αλλά θες να με κουράζεις
100 χρόνια πριν η ψήφος στη γυναίκα για έναν συντηρητικό ήταν αστείο από μόνο του, σήμερα φαντάζομαι ελάχιστοι θα έχουν μείνει εκεί. Σε 100 μπορεί να λένε άλλα και τα σημερινά να λένε έχουμε 2124 αν είναι δυνατόν.
Το αστείο με αυτό το σχόλιο βέβαια είναι πως κατά τα άλλα κράζετε τους διαφωτιστές ως τους πρώτους που έθεσαν τα δικαιώματα![]()

Ε οκ σε 100 χρονια μπορει να μην υπαρχουμε τι και αν? Να τα κανουμε ολα λαμπικο απο τωρα? Υπαρχουν βασικες αξιες που για καποιον λογο αυτη τη περιοδο προσπαθουν να ισοπεδωθουν, σιγουρα για τα συμφεροντα καποιων φυσικά.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.308 μηνύματα.

07-11-24

21:41
Εεε κόσμοςΕγω κραζω διαφωτιστες?![]()

Και αυτό τι σχέση έχει με οτιδήποτε είπα εγώ; Ότι όλες οι ιδέες είναι μέρος μιας ιδεολογικής ατζέντας;Ε οκ σε 100 χρονια μπορει να μην υπαρχουμε τι και αν? Να τα κανουμε ολα λαμπικο απο τωρα? Υπαρχουν βασικες αξιες που για καποιον λογο αυτη τη περιοδο προσπαθουν να ισοπεδωθουν, σιγουρα για τα συμφεροντα καποιων φυσικά.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.246 μηνύματα.

07-11-24

21:42
Ναι αλλα εγω ξέρω οτι δε θα είμαι ποτέ ελεύθερος να κανω ότι θέλω. Είμαι εντάξει με αυτό; Όχι. Θα τρέξει ο Τραμπ την ατζέντα του; Ναι. Θα μου αρεσει στο 100%; Όχι.Το επεξήγησα και στον Βαλντερ μετά, δεν λέω κάτι τόσο δύσκολο, νομίζω. Για την έννοια της ελευθερίας έγραψα, η οποία είναι ουτοπικά κερδισμένη γιατί πάντα ο νικητής θέτει τους κανόνες του στους άλλους ή σε αυτή την περίπτωση μιας που λίγο πολύ αυτό λέτε, η πλειοψηφία στη μειοψηφία. Με λίγα λόγια νομίζετε ότι ο κόσμος πριν έτρεχε στο default και Ο,ΤΙ παράπονο έχει κάποιος είναι η ατζέντα που προωθεί ενώ ατζέντα έχει και ο Τραμπ και όλοι.
Αλλά θα πάρω μια ανάσα, μια ανάσα που δεν θα την έπαιρνα πριν. Για να φέρω έναν πιο σκληρό μετά, για να πάρω μεγαλύτερη ανάσα, και μετα έναν ακόμα περισσότερο του γούστου μου, ή και σε μια ιδανική πραγματικότητα να κυβερνήσω και να επιβάλλω τα θέλω μου εγω, και να απελευθερωθώ τελείως.
Κοινώς, θα υπάρχει κορεκτιλα και μετά; Πιθανότατα. Αλλά ειναι μια καλή αρχή το χθεσινό.
Και μεγάλη αλήθεια, καθως αν βαλεις κατω αναλύσεις απο έμπειρους θα δεις οτι λένε οτι ολος αυτος ο συρφετός ήταν η ακροαριστερή πτέρυγα του Δημοκρατικού Κομματος.Και οι δυο μεριές βασίστηκαν εκεί αρκετά γιατί αυτός είναι ο ευκολότερος δρόμος σήμερα για να δημιουργήσεις τον φόβο και να εμφανιστείς ως τον σωτήρα της κρίσης. Η μια τον παρουσίαζε φασίστα, ο άλλος την έβγαζε κομουνίστρια (ο μεγαλύτερος φόβος των Αμερικανών).
Έφυγαν απο τον απλό άνθρωπο, τον λαικό, τον εργάτη.
Παλιά το Ρεπ Κομμα ηταν του Βορρά - της Ένωσης στον εμφύλιο, ενω το Δημοκρατικο ήταν της Συνομοσπονδίας.
Ήταν δηλαδή αντίθετα απ οτι σήμερα. Οι Ρεπ με τους προοδευτικούς και οι Δημ με τους "φασίστες".
Ολο αυτο τουμπαρε τις τελευταιες δεκαετίες και φτάσαμε σε σημειο να γκρεμιζουν αγάλματα της ιστορίας τους και μνημεία γιατι ετσι θελει η αριστεροτατη πτέρυγα των δημοκρατικων. Μέχρι και ο Μπέρνι Σάντερς έκανε μπαμ στο τέλος. Τους λεει τι περιμένατε να γίνει.
Καταρχάς το σκυλί είναι πιστό στον γονιό/ιδιοκτήτη του. Οι wokies ειναι πιστοί μόνο στην πάρτη τους. Αλλά προχωράμε.Κατά τα άλλα ναι όταν πουσαρεις κάτι που δεν ενδιαφέρει τους πάντες θα τους κουράσεις ειδικά αν γίνεται επιθετικά ( το ποιος έκανε βέβαια το σκυλί τοσο επιθετικό όταν το είχε σε μαντρί ειναι κουβέντα που γυρνάει στην αρχή)
Δευτερον, το σκυλί δεν καταπιέζεται σε μαντριά, ή αν καταπιεστεί πχ επειδη οντως ειναι ασχημη η μεταχείρισή του, θα γαβγίσει και μάλιστα πολύ. Κι αν απελευθερωθεί, θα τρέξει αγχωμένο στα λιβάδια να χαρεί την ελευθερία του. Δε το νοιάζει να γυρίσει πίσω εκδικητικά να δαγκώσει, ούτε θα αρχίσει να κοβει κομμάτια. Οι wokies ειναι λες και βγήκανε απο το Άσυλο του Άρκαμ και θέλουν να αλλάξει η κοινωνία χτες, χωρις συζήτηση. Η κοινωνία ειναι και δική μας, και του 90%. Μπορεις να μου ζητήσεις να σε συμπεριλάβω, να σε σεβαστώ, να σε βοηθήσω, αλλά αν ως 10% πας να μου επιβληθείς, εκει θα έχουμε πρόβλημα.
Και φτάνω στο τελευταίο. Όταν το σκυλί το βλέπεις και είναι υπερ του δέοντος αφρίζον και "δαγκώνον" προς άπαντες, αντί να τρέξει προς την ελευθερία του θέλει να σε κατασπαράξει ακρως επιθετικα και κάνει ζημιά σε όλους τους άλλους που πάνε να το χαιδέψουν, εκει δεν θέλει διαπραγμάτευση. Θέλει ευθανασία. (φυσικα δε μιλαω για ανθρωπους ως αλληγορία εδω αλλα για την ατζέντα).
Αυτο έπαθε η woke agenda χθες. Ευθανασία.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.441 μηνύματα.

07-11-24

21:56
??????????Αυτο καταλαβες ρε μεμετσι? Δεν νομιζω να καταλαβες τι γραψαμε πιο πανω.με γεια σας με χαρά σας αλλά μη παραμυθιάζεστε ότι ο κόσμος ξαφνικά θα κάνει ο,τι θέλει.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.084 μηνύματα.

07-11-24

22:00

Le Figaro: Τα πρώτα μέτρα Τραμπ για μετανάστες, Ουκρανία, Ισραήλ, δασμούς
Μια επισκόπηση των πρώτων μέτρων τα οποία αντικατοπτρίζουν τις προτεραιότητες της προεκλογικής του εκστρατείας.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.899 μηνύματα.

07-11-24

23:37
Η σαπίλα του Hollywood εν δράση.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.308 μηνύματα.

08-11-24

00:51
Χάνεις τελείως το νόημα των όσων είπα τα οποία είναι πάνω στην πόλωση. Η ψυχολογία είναι περίπλοκη και αν εσυ και ο κάθε εσυ έχει κουραστεί από το τόσο λίγο φαντάσου κάποιος που είναι εξ’ορισμου αυτός που πρέπει να είναι από την αρχή πολιτικό παιχνίδι. Το σκυλί λοιπόν αν το έχεις αγριέψει και πας να το πλησιάσεις θα σε δαγκώσει, αλλά μη παίρνεις τόσο σοβαρά μια παρομοίωση της στιγμής και χάνεις τον συλλογισμό.Δευτερον, το σκυλί δεν καταπιέζεται σε μαντριά, ή αν καταπιεστεί πχ επειδη οντως ειναι ασχημη η μεταχείρισή του, θα γαβγίσει και μάλιστα πολύ. Κι αν απελευθερωθεί, θα τρέξει αγχωμένο στα λιβάδια να χαρεί την ελευθερία του. Δε το νοιάζει να γυρίσει πίσω εκδικητικά να δαγκώσει, ούτε θα αρχίσει να κοβει κομμάτια. Οι wokies ειναι λες και βγήκανε απο το Άσυλο του Άρκαμ και θέλουν να αλλάξει η κοινωνία χτες, χωρις συζήτηση. Η κοινωνία ειναι και δική μας, και του 90%. Μπορεις να μου ζητήσεις να σε συμπεριλάβω, να σε σεβαστώ, να σε βοηθήσω, αλλά αν ως 10% πας να μου επιβληθείς, εκει θα έχουμε πρόβλημα.
Το αντίθετο βασικά γίνεται από εχθές, μηδενική συννενόηση γιατί αδυνατείς να καταλάβεις ότι η λεγόμενη προπαγάνδα δεν χωρίζεται στην περίοδο του ναζισμου και των γουοκ. Δεν πρόκειται να δώσουν καμία τρομερή ελευθερία απόψεων οι Ρεπουμπλικάνοι, απλά επιβάλουν τα δικά τους, όπως και ήδη κάνουν στις πολιτείες που ελέγχουν. Μη μου πεις πάλι για τα ποια είναι τα προβλήματα του κόσμου, μιλάω τόσες φορές καθαρά για το σχόλιο σου περί φασισμού και πολιτικής ορθότητας που επιτέλους «θα τελειώσει». Πολιτική ορθότητα έρχεται και από τις δυο μεριές αν το δεις έξω από τη νεοτεριστική πολιτική ορολογία. Αυτά.??????????Αυτο καταλαβες ρε μεμετσι? Δεν νομιζω να καταλαβες τι γραψαμε πιο πανω.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.246 μηνύματα.

08-11-24

00:57
Βρε κανέναν συλλογισμό δε χάνω, μια χαρά το πιασα.Χάνεις τελείως το νόημα των όσων είπα τα οποία είναι πάνω στην πόλωση. Η ψυχολογία είναι περίπλοκη και αν εσυ και ο κάθε εσυ έχει κουραστεί από το τόσο λίγο φαντάσου κάποιος που είναι εξ’ορισμου αυτός που πρέπει να είναι από την αρχή πολιτικό παιχνίδι. Το σκυλί λοιπόν αν το έχεις αγριέψει και πας να το πλησιάσεις θα σε δαγκώσει, αλλά μη παίρνεις τόσο σοβαρά μια παρομοίωση της στιγμής και χάνεις τον συλλογισμό.
Αλλά θα σου δωσω ένα δίκιο εδω. Ειπες τη λέξη πολιτικο παιχνίδι.
Μεγάλη κουβέντα ειπες και οντως σου δινω δίκιο.
Το θεμα ειναι ποιος εκανε ολους αυτους τους ανθρωπους παιχνίδια και γιατί. Ποιός τους εργαλειοποίησε ως "χρήσιμους ηλίθιους" και γιατί.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.084 μηνύματα.

08-11-24

01:07

Ψευδής ισχυρισμός περί ικανότητας εκλογικής νοθείας λόγω ανύπαρκτων ελέγχων στα εκλογικά κέντρα της Καλιφόρνια των ΗΠΑ - FactReview
Βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει ψηφοφόρο στο Γκλεντειλ της Καλιφόρνια να επισκέπτεται εκλογικό κέντρο ώστε να ψηφίσει για τις προεδρικές εκλογές. Στο βίντεο παρουσιάζεται αλληλεπίδραση του ψηφοφόρου με τους εθελοντές του κέντρου, με τον συνοδευόμενο ισχυρισμό να...

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.084 μηνύματα.

08-11-24

02:19
Το μόνο καλό με την εκλογή Trump είναι ότι δεν μπορεί να ξαναβάλει υποψηφιότητα το 2028.

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.899 μηνύματα.

08-11-24

06:44
Το μόνο καλό με την εκλογή Trump είναι ότι δεν μπορεί να ξαναβάλει υποψηφιότητα το 2028.![]()
Δεν πειράζει έχουμε βρει ήδη τον νέο άρχοντα.
JD.Vance 2028


Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Οι Republicans διευρύνουν την νίκη τους στο Senate καθώς κέρδισαν ακόμη μια έδρα, φτάνοντας στους 53 Senators μέχρι στιγμής. Παράλληλα βρίσκονται πολύ κοντά στο να κερδίσουν και το House of Representatives.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.899 μηνύματα.

08-11-24

07:47
NBC and CBS News have just called the sun belt state of Nevada for Donald Trump. Trump wins Nevada with more than 3 percentage points, securing the first Republican presidential win in this state since 2004. The only uncalled state is Arizona, with 75% of the votes in, Trump is leading by 6 percentage points.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 165 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- American Economist
- Ilma
- thodoris_eng
- Libertus
- Kate1914
- Αλκίμαχος
- AggelikiGr
- charmander
- Paragontas7000
- giannhs2001
- taketrance
- chester20080
- touvlo
- johnsala
- Memetchi
- Jack of Spades
- Scandal
- back2967
- vasilis123321
- Μήτσος10
- giorgos5002
- Entropy24
- A350
- fmarulezkd
- Αντικειμενικός
- camil
- J.Cameron
- Μαυρίκιος
- exotic xo
- aggelosst9
- strsismos88
- Hecticism
- physicscrazy
- kafka
- bibliofagos
- Hased Babis
- GeorgePap2003
- Sosstoss
- Ryuzaki
- Fernando_A
- theodle
- rafaela11
- Joji
- jellojina
- iew
- NeosUser2023
- tsiobieman
- Ωρορα
- thenutritionist
- Unboxholics
- hirasawayui
- Reader
- Γιωργος15773
- kost28
- ayahuasca97
- ghоul
- AN.PA
- ROM32
- despoina13
- thunder3
- linuxman
- De Niro
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- phleidhs
- epote
- Arianara S3
- gegeorgiou90
- Bleach_enjoyer
- Δροσουλίτης
- grtt
- AK-92
- fourkaki
- Leo komm
- Esperos1
- parrot/παπαγάλος
- BatGuin
- Dmzk
- jj!
- xristarac
- jims
- ana.roi
- aggorf
- Totreno
- P.Dam.
- Helen06
- Athens2002
- ggl
- Meow
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.