Ζώδια

Τί ζώδιο είστε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 299)
  • Κριός

    Ψήφοι: 21 7.0%
  • Ταύρος

    Ψήφοι: 24 8.0%
  • Δίδυμοι

    Ψήφοι: 30 10.0%
  • Καρκίνος

    Ψήφοι: 28 9.4%
  • Λέων

    Ψήφοι: 25 8.4%
  • Παρθένος

    Ψήφοι: 22 7.4%
  • Ζυγός

    Ψήφοι: 29 9.7%
  • Σκορπιός

    Ψήφοι: 24 8.0%
  • Τοξότης

    Ψήφοι: 16 5.4%
  • Αιγοκερως

    Ψήφοι: 27 9.0%
  • Υδροχόος

    Ψήφοι: 33 11.0%
  • Ιχθεις

    Ψήφοι: 20 6.7%

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.
Ωραια θα παει η χρονια φετος! αστα να πανε!
τεσπα!

thanx a lot neraida!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

stavros_

Δραστήριο μέλος

Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα.
Το ονομα μας παιζει ρολο στα ζωδια?:hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

pote ksana

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ούφ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 226 μηνύματα.
Μια και υπάρχουν ειδικοί στα ζώδια εδώ,θέλω μια γνώμη.
Αν έχω γεννηθεί στις 22 Αυγούστου τι είμαι,Λέων.Παρθένος ή και τα δύο?
Και,ταιριάζω με ζώδια ευνοικά με τον Λέοντα ή την Παρθένο? Πείτε μου, καίγομαι να μάθω.....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ophelia

Διάσημο μέλος

Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,434 μηνύματα.
Μια και υπάρχουν ειδικοί στα ζώδια εδώ,θέλω μια γνώμη.
Αν έχω γεννηθεί στις 22 Αυγούστου τι είμαι,Λέων.Παρθένος ή και τα δύο?
Και,ταιριάζω με ζώδια ευνοικά με τον Λέοντα ή την Παρθένο? Πείτε μου, καίγομαι να μάθω.....

Λιονταρίνα είσαι...εγώ είμαι στις 21 Αυγούστου, αλλά και στις 22 λιονταράκι θεωρείσαι!!:)
Τώρα, με ποιους ταιριάζουμε...δεν έχω ιδέα, δεν το έχω ψάξει!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Μια και υπάρχουν ειδικοί στα ζώδια εδώ,θέλω μια γνώμη.
Αν έχω γεννηθεί στις 22 Αυγούστου τι είμαι,Λέων.Παρθένος ή και τα δύο?
Και,ταιριάζω με ζώδια ευνοικά με τον Λέοντα ή την Παρθένο? Πείτε μου, καίγομαι να μάθω.....


Να 'ναι καλα το ιντερνετ!:D
Οντως εισαι Λεων οπως σου ειπε και η Μαρα... Ο Λεων ειναι απο 23/7 εως 23/8.:)


Λεων και 12 ζωδιακοι τυποι

Με Κριό

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι ο Άρη ο Θεός του Πολέμου που αντιπροσωπεύει την αρχή της δράσης και της ορμής. Η πύρινη του φύση, του δίνει έμπνευση και τον ωθεί σε ένα αγώνα αφʼ ενός πρόκλησης και αφʼ ετέρου ικανοποίησης των στόχων και των επιθυμιών του.

Ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος βρίσκεται σε θέση έξαρσης στο ζώδιο του Κριού τονίζοντας την πανίσχυρη συνύπαρξη και την δυναμική σύζευξη μεταξύ ενός Κριού και ενός Λέοντα. Ο εκπρόσωπος Κριός γνωρίζει πως να σας κατακτήσει και να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον σας με την άνευ όρων εκτίμηση και τον ανοιχτό θαυμασμό του.

Αμφότεροι γεννημένοι για να βρίσκεται πρώτοι μεταξύ πρώτων ανεβαίνετε μαζί τα σκαλοπάτια της επιτυχίας, της ηγεσίας και της ζωής. Ο ορμητικός ενθουσιασμός του ενός και η αποφασιστική φιλοδοξία του άλλού σας θέτουν πρωταγωνιστές ενός έρωτα γεμάτο ζωντάνια, χαρά και πρωτεία.

Με Ταύρο

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και σταθερό. Ως γνήσιο παιδί της Αφροδίτης αγαπά την ομορφιά, την τρυφηλότητα και τον έρωτα ενώ απεχθάνεται τις αλλαγές και ό,τι δεν ανταποκρίνεται στην ανάγκη του για συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Με λίγα λόγια η επιθυμία για ευχαρίστηση σε συνδυασμό με την τάση για κτήση αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του.

Ο ρεαλισμός και το ταλέντο στην υλοποίηση επιθυμιών είναι δύο γνωρίσματα του εκπρόσωπου Ταύρου που σας γοητεύουν και σας δίνουν τα εχέγγυα για μια επιτυχημένη ένωση και δημιουργική σύζευξη.

Αμφότεροι αποφασιστικοί και λάτρεις των ανέσεων και των απολαύσεων ζείτε ένα ερωτικό πανδαιμόνιο έρωτα και ηδονής σταθερά και ανεμπόδιστα. Βέβαια για να εδραιωθεί και να μείνει αγέρωχος στο χρόνο χρειάζεται να δείχνετε συνεχές ενδιαφέρον και εκδηλώσεις αγάπης στον τρυφερό και κτητικό Ταύρο που πέρα από τα προσόντα στην οικονομική διαχείριση διαθέτει και δυνατό αισθησιασμό.

Με Διδύμους

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και μεταβλητό. Η πολυδιάστατη σκέψη του και η επικοινωνιακή δεινότητα που του χαρίζει ο κυβερνήτης του, ο Ερμής είναι διάχυτες σε όλες του τις δραστηριότητες και συναναστροφές.

Η ευστροφία και η ζωηρή του ευφυΐα σας γοητεύουν και διασκεδάζουν τη λιονταρίσια σας καρδιά που απολαμβάνει βαθιά το χιουμοριστικό και χαρούμενο χαρακτήρα του.

Η επιπολαιότητα και η ανησυχία του συχνά φαντάζουν επικίνδυνες για την εδραίωση μια σταθερής σχέσης και ως εκ τούτου μαζί του ποτέ δεν αισθάνεστε 100% σιγουριά για τα αισθήματα του. Αυτό αποτελεί και το μεγαλύτερό πρόβλημα στη σχέση σας που αν και στην αρχή μπορεί να ανταποκρίνεται με επιτυχία και άνεση σε κοινωνικό επαγγελματικές συναναστροφές συχνά οδηγείται σε φθίνουσα πορεία ακριβώς γιατί ποτέ δεν νιώθετε με ένα σύντροφο που ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων απόλυτη αφοσίωση.


Με Καρκίνο

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού, εσωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι η Σελήνη που του χαρίζει ευαισθησία, τρυφερότητα και ευθιξία, διστακτικότητα. Αγαπά το σπίτι και την οικογένεια και του αρέσει να προσκολλάται σε ανθρώπους και καταστάσεις προκειμένου να καλύπτει την έντονη του επιθυμία για ασφάλεια και σιγουριά.

Ο εκπρόσωπος Καρκίνος με τη διαισθητική γνώση της ψυχής δείχνει κατανόηση και βρίσκεται ολοκληρωτικά στο πλευρό σας σε ότι χρειαστείτε. Από την άλλη εσείς κρατώντας τα ηνία της σχέσης έχετε τον πρώτο λόγο από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο που αφορά αυτή τη σχέση.

Όμως αν και στην αρχή ο άνευ όρων θαυμασμός και η προσκόλληση στο πρόσωπο σας αποτελούν ενδείξεις της κυριαρχικής και δυνατής προσωπικότητα σας πολύ γρήγορα θα αναζητήσετε τη στέψη σας ως σύντροφος ενός νικητή, ενός αρχηγού, ενός εστεμμένου και τότε ίσως δυσανασχετήσετε που τελικά ο εκπρόσωπος Καρκίνός ζει στη σκιά σας και εσείς διατάζετε για τα πάντα

Με Λέων

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και σταθερό. Με εξουσιαστή τον Ήλιο, διαθέτει λάμψη, περηφάνια και μεγαλοψυχία. Ξεχωρίζει για τη χαρούμενη και εύθυμη φύση και του αρέσει να είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος ακόμα και σε πράγματα απλά ή καθημερινά. Σε μία σχέση επιθυμεί να έχει τον πρωταρχικό ρόλο καθότι τονίζει το λαμπερό του προφίλ και το επιβλητικό του ύφος.

Αμφότεροι πανίσχυρα ερωτικοί πέφτετε σε έναν αγώνα επικράτησης και κυριαρχίας με μοναδικό τρόπαιο την ερωτική υπεροχή και αποθέωση. Το πάθος και η ηλιόφωτη ορμή σας πυρώνουν τη σχέση και της δίνουν δύναμη για τα πάντα.

Αν αποφύγετε αντιζηλίες και ανταγωνιστικές διαμάχες για το ποιος έχει τα ηνία και αμφότεροι δεχτείτε τους εαυτούς σας ως κεντρικούς πρωταγωνιστές στο παλκοσένικο της ζωής και της σχέσης τότε μπορείτε να παραμείνετε στην κορυφή της επιτυχίας χωρίς εκπτώσεις ή κοινωνικές αποκρύψεις.

Με Παρθένο

Η Παρθένος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και μεταβλητό. Ξεχωρίζει, για την παρατηρητικότητα, την προνοητικότητα και την πρακτικότητα του που του προσφέρουν τη δυνατότητα να αναγνωρίζει και να εκτιμά την ιδιότητα του χρήσιμου και του ωφέλιμου. Ζει με σχολαστικότητα και ρεαλισμό και αγαπά τις λεπτομέρειες και την ακρίβεια.

Η πράα και πρακτική του φύση αντισταθμίζει τη ασίγαστη ορμή για εξουσία και λάμψη και συμβάλλει στη δημιουργική διοχέτευση και εφαρμογή των μοναδικών σας εμπνεύσεων.

Από την άλλη με τη χαίτη της γενναιοδωρίας και της περηφάνιας προσφέρετε στον εκπρόσωπο Παρθένο έναν έρωτα στον οποίο μπορεί να ανοιχτεί, να εκδηλωθεί και να σας ανταποδώσει με τρυφερό και πρακτικό τρόπο την αγάπη και την αφοσίωση σας.

Με Ζυγό

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και παρορμητικό. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη έχει ως βασικές αξίες την ομορφιά, την αρμονία και την ειρήνη. Αγαπά την επικοινωνία και την ισορροπία και του αρέσει μια σχέση που διακατέχεται από δικαιοσύνη, ισότητα και προπάντων συντροφικότητα.


Με μοναδικό αντάλλαγμα τη συνένωση ο εκπρόσωπος Ζυγός δέχεται να γίνει το εταίρο ήμισυ σας και να ζήσει έναν ρομαντικό έρωτα με κοσμικότητες, πολυτέλειες και κοινωνική αποδοχή.

Όμως τα πράγματα δυσκολεύουν όταν δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για ανέσεις και ευκολίες που και οι δυο αγαπάτε διότι τότε η αναβλητικότητα, η καθαρά θεωρητική οπτική και η παθητικότητα του θα σας φέρουν αντιμέτωπους με μια ανυπόφορη κατάσταση που εκλαμβάνετε ως απρόσκοπτο όλεθρο της εικόνας και της ταυτότητας σας.


Με Σκορπιό

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο υδάτινο, σταθερό και εσωστρεφές. Ο Πλούτωνας που τον εξουσιάζει του δίνει δυνατή θέληση, διαίσθηση και αινιγματικό βλέμμα. Είναι βαθιά συναισθηματικός και έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει τα πάντα καθώς είναι αποφασισμένος να βρει την αλήθεια για τον εαυτό του και τη ζωή.

Αμφότεροι δυναμικές και επιβλητικές προσωπικότητες έλκετε το ενδιαφέρον ο ένας στον άλλον και δεν αργεί η στιγμή που γεννιέται ένας παθιασμένος και κτητικός έρωτας.

Η ισχυρή θέληση, η παντοτινή αφοσίωση και ερωτικός αισθησιασμός είναι τα βασικά χαρακτηριστικά με τα οποία είναι διαποτισμένος ο έρωτας σας ενώ η παθιασμένη ζήλια, τα παιχνίδια εξουσίας και η απόλυτα πεισματική επιμονή αποτελούν στοιχεία που είναι βαθιά ριζωμένα στα θεμέλια της αγάπης σας.

Βέβαια χρειάζεται να θυμάστε ότι ενώ εσείς συμπεριφέρεστε με απροκάλυπτη ειλικρίνεια και αγάπη για τη ζωή ο εκπρόσωπος Σκορπιός κινείτε αδιόρατα παρασκηνιακά και έχει το βλέμμα καρφωμένο στο θάνατο και την αναγέννηση. Έτσι μην εκπλαγείτε αν η ζωή σας μαζί του είναι πότε κόλαση και πότε παράδεισος.

Με Τοξότη

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και μεταβλητό. Κυβερνήτης του ο Δίας που συμβολίζει την αισιοδοξία, τη γνώση και την περιπέτεια. Από τη φύση του περιπετειώδης αναζητεί έναν ενθουσιώδη και ενδιαφέρον έρωτα που θα τον ταξιδέψει , θα τον εμπνεύσει και θα τον διδάξει νέες ιδέες.


Κοινά γνωρίσματα όπως η αγάπη για τη ζωή, η ζωντάνια, η ευθυμία και το χιούμορ σας φέρνουν πολύ γρήγορα κοντά ενώ ο αυθόρμητος έρωτας του, η έμφυτη αδιαφορία για ζητήματα ανάξια λόγου, και η ακατέργαστη ειλικρίνεια του σας προσφέρουν αληθινή ευτυχία.

Αν και ο εκπρόσωπος Τοξότης θεωρείτε από του άστατους του ζωδιακού εντούτοις είναι στο χέρι σας να παραμείνει κοντά σας αποφεύγοντας να τον πορθήσετε με τη ναρκισσιστική σας επιβολή και εστιάζοντας στην υπομονετική σας γενναιοδωρία και τη βασιλική σας εγκαρδιότητα.


Με Αιγόκερω

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο γήινο και παρορμητικό. Ο Κρόνος που είναι εξουσιαστής του συμβολίζει τη σοβαρότητα, την επιμονή και την πειθαρχία. Συνήθως λοιπόν ο Αιγόκερως είναι επιφυλακτικός, αφοσιωμένος, ρεαλιστής, συνεπής και τρομερά φιλόδοξος. Αγαπά τις δυσκολίες και είναι υπέρ του καθήκοντος και της εξουσιαστικής δύναμης.

Αμφότεροι αγαπάτε τη δύναμη, την εξουσία και την επιτυχία και μαζί μπορείτε να αποτελέσετε ένα εξαίρετο δίδυμο που θα ζεί στην κορυφή, θα είναι πανίσχυρο και θα αποτελεί την επιτομή της κοινωνικής δόξας και υπεροχής.

Το πλεονέκτημα του συντρόφου Αιγόκερου είναι ότι μπορεί να σας καλύπτει πολυτελείς ανάγκες και να σας παρέχει απολαύσεις που αποτελούν μέρος της ταυτότητας σας και της ζωής σας.

Εδώ βέβαια χρειάζεται η δέουσα προσοχή καθότι αν εστιάσετε αποκλειστικά σʼ αυτές ο Αιγόκερως θα εκμεταλλευτεί αυτή την απολαυστική σας αδράνεια - αποχαύνωση και παράλληλα θα κοιτά και αλλού χωρίς βέβαια να δίνει κοινωνικά δικαιώματα.


Με Υδροχόο

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο αέρινο , εξωστρεφές και σταθερό. Κυβερνήτης του είναι ο απρόβλεπτος και αντί-συμβατικός ουρανός που συμβολίζει τις αλλαγές και την αποδέσμευση από πλαίσια και όρια. Ο φιλελευθερισμός και ο αλτρουισμός είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του κομφορμιστή Υδροχόου που αγαπά τη διανόηση και την κοινωνική ζωή.

Ο εκπρόσωπος Υδροχόος ως οπαδός της αλήθειας και της πίστης σας ταιριάζει και μπορεί να ανταποκριθεί στην επιθυμία σας για αφοσίωση και σταθερότητα. Παράλληα η έμφυτη ψυχρότητα και η χωρίς τους τύπους προσέγγιση του σας εξάπτει την επιθυμία να δείξετε την απόλυτη αυτοκυριαρχία και εξουσιαστική σας φύση.

Έτσι ξεκινάει ένας αγώνας για το ποιος θα κάμψει τις αντιστάσεις του αλλού και θα καταφέρει να είναι ο κυρίαρχος του ερωτικού παιχνιδιού. Αμφότεροι απόλυτοι και πανίσχυροι θέλετε να επιβληθείτε γεγονός που γεννά συχνές αντιπαραθέσεις και φιλονικίες συνήθως για απλά και καθημερινά θέματα.

Τέλος, ο σύντροφος Υδροχόος, δεν θα διαπραγματευτεί τις ελευθερίες σας, δεν θα προσπαθήσει να σας κλέψει πότε την παράσταση αλλά ούτε θα σας δείξει τη ζήλια του ή θα σας αποδώσει τα εύφημα που επιθυμείτε.

Με Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι ζώδιο μεταβλητό και υδάτινο. Κυβερνάται από τον πλανήτη του ιδεαλισμού και της υπέρβασης και ως εκ τούτου για έναν Ιχθύ προτεραιότητα στη ζωή δεν έχει το πρακτικό και το πραγματικό αλλά η ένωση με τη ψυχή , η βίωση της ολότητας και η μετουσίωση. Βαθιά συναισθηματικός αγαπά τη φύση και την αρμονία και του αρέσει να βυθίζεται στη ησυχία του ή στο εσωτερικό του δωμάτιο.


Ο εκπρόσωπος Ιχθείς δείχνει πιο ευπαθής από ότι είναι γεγονός που τονίζει τη δική σας πανίσχυρη και άθραυστη δύναμη. Αυτή η ιδιότητα του σας γοητεύει καθώς τονίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο υπεροχής με τον οποίο έχετε γεννηθεί και πάντα επιθυμείτε να επιδεικνύετε ακόμα και στον εαυτό σας.

Τέλος η εσωστρεφής φύση του αντισταθμίζει την έμφυτη τάση σας να εστιάζετε προς τον εξωτερικό κόσμο και μαζί μπορείτε να ζήσετε ένα ονειρικό έρωτα που αν και θα διανθίζετε με διαπληκτισμούς και διαφορές θα διατηρείται ζωντανός , θα έχει ποικιλία και δεν θα προκαλεί ανία.




Με τις υγειες σας!:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

stavros_

Δραστήριο μέλος

Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα.
Και,ταιριάζω με ζώδια ευνοικά με τον Λέοντα ή την Παρθένο? Πείτε μου, καίγομαι να μάθω.....
Δεν παιζουν ρολο τα ζωδια οσο τι ωροσκοπο εχεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Δεν παιζουν ρολο τα ζωδια οσο τι ωροσκοπο εχεις.

Ποιος το λεει αυτο?
Διοτι εγω απο οσο ξερω παιζουν και αλλοι πλανητες ρολο για το ποιο ζωδιο ταιριαζει με ποιο...Οπως π.χ. οι Αφροδιτη, Αρης, Σεληνη.

Και σε γενικες γραμμες ο ωροσκοπος μας ειναι η "μασκα" μας και τα εξωτερικα μας χαρακτηριστικα.
Το ζωδιο μας, μας επηρεαζει κατα ενα μικρο ποσοστο.
Το 2ο ζωδιο που μας επηρεαζει και ειναι εξισου ισχυρο με τον Ηλιο μας ειναι η θεση της Σεληνης μας.
Το 3ο ζωδιο που μας επηρεαζει, ειναι αυτο που αντιπροσωπευει τον Οικο που βρισκεται ο Ηλιος μας.
Και το 4ο ζωδιο που μας επηρεαζει ειναι αυτο που αντιπροσωπευει τον οικο που βρισκεται η Σεληνη μας.


 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

stavros_

Δραστήριο μέλος

Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα.
Και σε γενικες γραμμες ο ωροσκοπος μας ειναι η "μασκα" μας και τα εξωτερικα μας χαρακτηριστικα.
Δεν συμφωνω σ'αυτο που λες νεραιδα. Ο ωροσκοπος ειναι η προσωπικοτητα μας, ειδικα στις σχεσεις παιζει πολυ μεγαλο ρολο. Θα ελεγα ειναι αναγκαια συνθηκη. Δε θα 'θελα να επεκταθω παραπανω για την ωρα.
Στα υπολοιπα συμφωνω, αλλα ειναι περισσοτερο για φιλιες παρα για σχεσεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Δεν συμφωνω σ'αυτο που λες νεραιδα. Ο ωροσκοπος ειναι η προσωπικοτητα μας, ειδικα στις σχεσεις παιζει πολυ μεγαλο ρολο. Θα ελεγα ειναι αναγκαια συνθηκη. Δε θα 'θελα να επεκταθω παραπανω για την ωρα.
Στα υπολοιπα συμφωνω, αλλα ειναι περισσοτερο για φιλιες παρα για σχεσεις.

Αν δεν επεκταθείς, δε θα μπορέσω να σε καταλάβω...
Λεπόν...Ο Ωροσκόπος μας είναι η μάσκα μας, αυτό, δηλαδή, που εκπέμπουμε προς τα έξω, αυτό που βλέπουν, σαν πρώτη εντύπωση, οι άλλοι για μας .

Ένα παράδειγμα: Όταν θα μπούμε σε κάποιο χώρο αυτό που βλέπουν πρώτα οι άλλοι είναι ο Ωροσκόπος μας.

Όταν καθίσουμε σε ένα τραπέζι με φίλους αυτό που φαίνεται είναι το ζώδιό μας.

Και όταν ζεσταθούμε συναισθηματικά, με μία φιλική συζήτηση κ.λ.π. αυτό που φαίνεται είναι η Σελήνη μας.

Και όσον αφορά περί συναστριών, πρ'επει να μελετηθούν και οι δυο αστρολογικοί χάρτες στο σύνολο τους...Οι ωροσκόποι είναι ένα πάρα πάρα πολυ μικρό τμήμα, και μη σου πω, πολυ λιγοτερης σημασιας σε σχέση με τις θεσεις π.χ των Σεληνων...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

stavros_

Δραστήριο μέλος

Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα.
Θα απαντησω αυριο, γιατι θελει πολυ ωρα να το εξηγησω. Κυκλοφορουν παντως πολλες θεωριες, αλλα λιγες ειναι σωστες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Ένα παράδειγμα: Όταν θα μπούμε σε κάποιο χώρο αυτό που βλέπουν πρώτα οι άλλοι είναι ο Ωροσκόπος μας.

Όταν καθίσουμε σε ένα τραπέζι με φίλους αυτό που φαίνεται είναι το ζώδιό μας.

Και όταν ζεσταθούμε συναισθηματικά, με μία φιλική συζήτηση κ.λ.π. αυτό που φαίνεται είναι η Σελήνη μας.
Δλδ τελικα η Σεληνη μας ειναι η ουσια ; Και τα υπολοιπα τζαμπα τα πολυκοιταμε ; :hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Δλδ τελικα η Σεληνη μας ειναι η ουσια ; Και τα υπολοιπα τζαμπα τα πολυκοιταμε ; :hmm:

Αι βρε εσυ!
Που διαβαζεις εσυ τα ζωδια?! Στα περιοδικα με αυτοκινητα?!:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Απαντηστε στην ερωτηση δεσποινις :pfff:...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Απαντηστε στην ερωτηση δεσποινις :pfff:...

Νταξ τωωωωρα?!

Σύμφωνα με τη δυτική αστρολογία η Σελήνη αντιπροσωπεύει τον εσωτερικό μας εαυτό, το υποσυνείδητο και τις κληρονομικές καταβολές που κουβαλάμε ήδη από το εμβρυϊκό στάδιο. Αποτελεί το ένα από τα δυο Φώτα (το άλλο είναι ο Ήλιος) και αρχετυπικά συνδέεται με την μητέρα, σε ορισμένες περιπτώσεις με την πατρίδα και γενικότερα με το παρελθόν μας. Η Σελήνη συνδέεται με ότι σήμερα ονομάζουμε Ψυχή, αποκαλύπτει τις ευαισθησίες μας, τις αναμνήσεις, τις υποσυνείδητες δυνάμεις μας, τα αισθήματα και τις διαθέσεις μας. Αποτελεί έναν πολύ σημαντικό παράγοντα όταν εξετάζουμε ωροσκόπια τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοσμικό επίπεδο. Σε ωροσκόπια κρατών σημειοδοτεί τον λαό.

Σελήνη στον Κριό

Εδώ η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Άρη και διακρίνεται για το θάρρος, τον αυθορμητισμό, την άμεση απάντηση στις προκλήσεις, αλλά και τη βιασύνη, τον παρορμητισμό, το θράσος, την αυθάδεια. Είναι μια Σελήνη δυναμική, που βγάζει έξω όλο το ψυχικό απόθεμα του ατόμου σε περιόδους κρίσεις, δεν διστάζει να αναλάβει πρωτοβουλία και ζητά διαρκώς νέες συγκινήσεις. Όσοι έχουν την Σελήνη στον Κριό, πρέπει να ασκούν έλεγχο στις παρορμήσεις τους, να μην ρισκάρουν χωρίς λόγο και να επιδείξουν υπομονή με όσους έχουν χαμηλότερους ρυθμούς από αυτούς.

Σελήνη στον Ταύρο
Στο ζώδιο της Αφροδίτης, η Σελήνη βρίσκεται σε έξαρση και έχει ως χαρακτηριστικά την υπομονή, την επιμονή, την ικανότητα να διοχετεύει το δυναμικό της με αργούς και σταθερούς ρυθμούς, αλλά και την νωχελικότητα, την φιλοχρηματία, το πείσμα, την ξεροκεφαλιά και τη ζήλια. Χρειάζεται την σιγουριά και την ασφάλεια, δεν εκτίθεται εύκολα σε κινδύνους και αγαπά την ειρηνική ζωή. Άτομα με Σελήνη στον Ταύρο πρέπει να δείξουν περισσότερη ευελιξία και να μην περιορίζονται πάντα σε σίγουρες και δοκιμασμένες λύσεις

Σελήνη στους Διδύμους
Η επικοινωνία είναι το αίτημα της Σελήνης στη θέση αυτή, και δίνει ικανότητα το άτομο να εκφράζεται γραπτά ή προφορικά με ευφράδεια και ενάργεια. Δίνει στα άτομα εξυπνάδα, φιλομάθεια, καθώς και την ικανότητα να παραμένουν αποστασιοποιημένα από τα γεγονότα και να κρίνουν με ψυχρή λογική. Ωστόσο η Σελήνη στους Διδύμους είναι υπεύθυνη επίσης για την αδυναμία να αποκτήσει κάποιος σταθερές βάσεις, δίνει επιπολαιότητα και μια έλλειψη βάθους στην σκέψη, επιφανειακότητα και νευρικότητα. Τα άτομα με Σελήνη στους Διδύμους πρέπει να μάθουν να χαλαρώνουν και να μην επιβαρύνουν το νευρικό τους σύστημα, να εμβαθύνουν στα γεγονότα και να επιμείνουν περισσότερο στις προσπάθειες τους.

Σελήνη στον Καρκίνο
Η Σελήνη εδώ βρίσκεται σε θέση κατοικίας καθώς είναι κυβερνήτης πλανήτης του Καρκίνου. Ευαισθησία, διαίσθηση, μεγάλος συναισθηματισμός, αγάπη για το σπίτι και την παιδική ηλικία καθώς και μια μεγάλη αδυναμία στην μητέρα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτής της θέσης. Τα άτομα με Σελήνη στον Καρκίνο πληγώνονται εύκολα, και δεν ασκούν έλεγχο στο συναισθηματισμό τους, πράγμα που ίσως αποτελέσει τροχοπέδη στην πρόοδό τους, επειδή έχουν μια τάση να προσκολλούνται σε πρόσωπα και καταστάσεις που τους είναι οικεία. Χρειάζονται οπωσδήποτε να έχουν το δικό τους χώρο, το προσωπικό τους καταφύγιο, επειδή ο κόσμος τους φαίνεται πολλές φορές ιδιαίτερα τραχύς και αφιλόξενος. Οφείλουν να αντισταθούν στην παθητικότητα και να αντιληφθούν πως με το να κρύβονται στο προσωπικό καβούκι τους κάνει να χάνουν ευκαιρίες και χαρές

Σελήνη στον Λέοντα
Η Σελήνη στην αγκαλιά του Ήλιου είναι γεμάτη υπερηφάνεια, μεγαλοθυμία, γενναιοδωρία και έχει ανάγκη για επιβολή και διάκριση. Τα άτομα με Σελήνη στον Λεόντα νιώθουν την ανάγκη για μεγαλείο και θαυμασμό, αλλά αν και έχουν τάσεις επιβολής, παίρνουν εύκολα επάνω τους και την ευθύνη των άλλων. Οι άνθρωποι με τη Σελήνη στο Λεόντα περιμένουν αναγνώριση όταν κάνουν κάτι για τους άλλους, αλλά μπορούν όμως και να παρασυρθούν σε εγωιστικές συμπεριφορές και να παρουσιάσουν ένα αυταρχικό και δεσποτικό πρόσωπο. Οφείλουν να καλλιεργήσουν τη μετριοπάθεια, την αυτοθυσία, την ικανότητα να ακούνε τους άλλους και κυρίως να μην αποφασίζουν για λογαριασμό τους.

Σελήνη στην Παρθένο
Η Σελήνη στη θέση αυτή ωθεί στην επιδίωξη της τελειότητας. Υπάρχει η τάση να αναλύονται τα αισθήματα σε υπερβολικό βαθμό, με αποτέλεσμα το άγχος, η ανησυχία καθώς και να ασκείται πολύ σκληρή κριτική. Τα άτομα με Σελήνη στην Παρθένο διαθέτουν επιστημονικό μυαλό, προσέχουν όλες τις λεπτομέριες γιατί υπάρχει μια ανάγκη ασφάλειας και κυρίως θέλουν να φανούν χρήσιμοι στο σύνολο. Η Σελήνη στην Παρθένο κρίνει τα πράγματα και τις καταστάσεις με κάθε λεπτομέρια και σύμφωνα με τη δική τους αξία για να επιτύχει αυτή την ασφάλεια. Όσοι έχουν τη Σελήνη τους σʼ αυτήν τη θέση πρέπει να καταπολεμήσουν την επικριτική πολλές φορές στάση τους, καθώς και την υποχονδρία τους.

Σελήνη στο Ζυγό

Το αίτημα της Σελήνης στη θέση αυτή είναι η συντροφικότητα. Τα άτομα με Σελήνη στο Ζυγό χρειάζονται απαραιτήτως σύντροφο για να αισθάνονται ολοκληρωμένα. Διαθέτουν διπλωματία, ικανότητα να επικοινωνούν με άνεση και αρμονία, είναι προικισμένα με αγάπη για το «ωραίο», και διακρίνονται για το καλό τους γούστο. Ωστόσο τα διακρίνει αναποφασιστικότητα, και η αρμονική επικοινωνία που αναζητά αυτή η Σελήνη ενδεχομένως να εξελιχθεί σε φιλαρέσκεια ή και εγωκεντρικότητα, ή να παραβλέπει τα λάθη των άλλων για χάρη της συντροφικότητας. Οι άνθρωποι με Σελήνη στον Ζυγό πρέπει να φροντίζουν την ανάγκη τους να νιώθουν και να παίρνουν αγάπη, να την δουν πιο απρόσωπα και πιο φιλοσοφημένα για να μην υποφέρουν από μοναξιά.

Σελήνη στον Σκορπιό
Η Σελήνη στο Σκορπιό παραδοσιακά θεωρείται σε πτώση. Στη θέση αυτή τονίζει την ενέργεια, την δύναμη, την ικανότητα έρευνας, και διακρίνεται για τον πλούσιο εσωτερικό της κόσμο. Οι άνθρωποι με τη Σελήνη στο Σκορπιό έχουν έντονα πάθη και πείσμα το οποίο μερικές φορές τους οδηγεί στην αυτοκαταστροφή, ζηλεύουν απίστευτα και οι ερωτικές τους ιστορίες συνήθως δεν είναι «ελαφρές». Μπορεί να γίνουν εξαιρετικά καχύποπτοι ή αρνητικοί, ιδιαίτερα όταν τα πράγματα δεν είναι ευνοϊκά γι΄αυτούς. Όσοι έχουν τη Σελήνη τους σε αυτήν τη θέση, πρέπει τον έντονο συναισθηματισμό τους να τον χρησιμοποιήσουν για κάτι δημιουργικό, έτσι ώστε να εκτονώνουν τις εντάσεις που βιώνουν εσωτερικά.


Σελήνη στον Τοξότη
Γεμάτη αισιοδοξία, ενθουσιασμό και αγάπη για τη ζωή, η Σελήνη στον Τοξότη αισθάνεται την ανάγκη να επικοινωνήσει με όλον τον κόσμο. Όσοι έχουν την Σελήνη στη θέση αυτή, έχουν την επιθυμία κατευθύνουν το πνεύμα τους σε νέους δρόμους γνώσης και να ασχολούνται με την έρευνα και την κατανόηση του κόσμου. Η Σελήνη στον Τοξότη γεννά την ανάγκη ανεξαρτησίας και ελευθερίας, άλλα μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές όπως τζόγο, τυχοδιωκτισμό, απερισκεψία, αδυναμία συγκέντρωσης, ωχαδερφισμό και αδιαφορία. Τα άτομα που γεννήθηκαν με την Σελήνη στον Τοξότη οφείλουν να συγκεντρωθούν στην αναζήτηση της δικής τους εσωτερικής ταυτότητας, να ακούνε προσεκτικά την εσωτερική τους φωνή και να αναπτύξουν την πνευματικό τους κόσμο.

Σελήνη στον Αιγόκερω

Σε θέση αδυναμίας η Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, χαρίζει πρακτικότητα, οργανωτικότητα, φιλοδοξία, ικανότητα επίτευξης στόχων και σοβαρότητα. Κάποιες φορές η Σελήνη στο Ζενίθ του ζωδιακού δείχνει άτομα που καταπιέστηκαν στην παιδική ηλικία και γιʼ αυτό συναισθηματικά φαίνονται απόμακροι και είναι πολύ λίγο επιεικείς με τον εαυτό τους. Έχουν ανάγκη προσαρμογής σε μια κοινωνική βάση ή σε μια καρριέρα και πολλές φορέες οι άνθρωποι με τη Σελήνη στον Αιγόκερω είναι φειδωλοί στον τρόπο έκφρασής των συναισθημάτων τους, δεν δείχνουν την ευαισθησία τους, αλλά είναι εξαιρετικά αποτελεσματικοί και δραστήριοι στα επαγγελματικά τους. Όσοι έχουν την Σελήνη στη θέση αυτή οφείλουν να συμφιλιωθούν με τα συναισθήματά τους, να εμπιστευθούν τους άνθρώπους του περιβάλλοντος τους, να χαλαρώσουν και να απολαύσουν μια τρυφερή σχέση με όσους τους αγαπούν

Σελήνη στον Υδροχόο
Στην κατοικία του Ουρανού η Σελήνη δίνει ανθρωπιστικές τάσεις, πρωτοτυπία και ευφυΐα . Άτομα με Σελήνη στον Υδροχόο διαλέγουν ένα μοναχικό δρόμο και ποτέ δεν είναι σίγουροι εάν αυτό που βρήκαν πραγματικά τους ταιριάζει. Ανεξαρτησία, διανοητικά χαρίσματα, εκκεντρικότητα και ιδεαλισμός είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά τους καθώς επίσης και μια τάση να κρατούν τους άλλους σε απόσταση γιατί δεν είναι σίγουροι ότι δεν τους καταλαβαίνουν. Άτομα με τη Σελήνη σε αυτή την θέση έχουν περίεργα χόμπυ και ψάχνουν τα πιο ασυνήθιστα και περιέργα για να εκτονωθεί η πλευρά τους που ρέπει προς την αμφισβήτηση. Η έρευνα για τον άνθρωπο τους ταιριάζει πολύ και καλό είναι να εκτονώνουν μέσω αυτής τις πνευματικές τους ανησυχίες.

Σελήνη στους Ιχθείς
Ευαισθησία, φιλανθρωπία, μεγάλη διαίσθηση, ρομαντισμός είναι μερικές απο τις ιδιότητες της Σελήνης σε αυτή τη θέση. Οι άνθρωποι με την Σελήνη στην κατοικία του Ποσειδώνα έχουν την ανάγκη να αφιερωθούν σε κάποια ιδέα, κάποιο ιδανικό, έχουν έντονα μεταφυσικές αναζητήσεις, επηρεάζονται εύκολα και είναι αναποφάσιστοι και ονειροπόλοι. Καλλιτεχνικές τάσεις πρέπει να ενθαρρύνονται έτσι ώστε η ευαισθησία και ο συναισθηματισμός να διοχετεύονται σε δημιουργικές διεξόδους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
Διακρίνω μια αδικία. Οι άντρες, ανεξαρτήτως ζωδίου, ταιριάζουν τέλεια με ένα άλλο ζώδιο μόνο. Αντιθέτως, στις γυναίκες, οι Ζυγοί ταιριάζουν τέλεια με 2, οι Υδροχόοι με 2 και οι Ιχθείς με 3!! :mad:

Βέβαια η γυναίκα Ταύρος είναι γραφτό να είναι δυστυχισμένη, αφού δεν ταιριάζει τέλεια με κανέναν, αλλά αυτό δεν έχει σημασία...



:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.
το ξερα οτι εχω μια εφεση στους ανδρες καρκινους αλλα και ονειρεμενη σχεση??? ειπαμε! 3 καρκινους εχω αλλαξει!!:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Βέβαια η γυναίκα Ταύρος είναι γραφτό να είναι δυστυχισμένη, αφού δεν ταιριάζει τέλεια με κανέναν, αλλά αυτό δεν έχει σημασία...
:P

Καλε, δες καλυτερα...μιλαει για θαυμασιο συνδυασμο με Ιχθεις!!! Και με αλλα ζωδια καλα πραγματα γραφει...μυωπια εχεις?!:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.

e-sofia

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών, επαγγέλεται Designer και μας γράφει απο Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1,522 μηνύματα.
Παρθένος με Ιχθεί;
Πολύ χαίρομαι. Θεσπέσια!!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
Καλε, δες καλυτερα...μιλαει για θαυμασιο συνδυασμο με Ιχθεις!!! Και με αλλα ζωδια καλα πραγματα γραφει...μυωπια εχεις?!:P
Νόμιζα ότι οι γυναίκες αν δεν βρουν τον τέλειο σύντροφο καταντούν δυστυχισμένες :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top