prinCess.
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

εχμ... γρηγορα ομως...Το τέζα δε κάνει τίποτα ρε. Ποιο τέζα. Θα ρωτήσω και θα σου πω άμα είναι.![]()
οπου να ναι φευγω για λαρισα εγω.

prinCess.
Επιφανές μέλος

ΠηγήΛοιπον επειδη το πουλάω (γεοπονικο μαγαζί, αλλα έχω και τέτοια) , ξέρω να σου πω για το φαστλαειν. Ειναι ενα τζελ σε σύριγγα που βάζεις πολυ μικρες σταγόνες σε διάφορα σημεία και όποτε περνάει κατσαριδα απο πάνω διοχετεύεται το φάρμακο μεσα της, ψοφαει αργότερα και ος κανίβαλοι οι φιλενάδες κατσαρίδες της την τρώνε την ψόφια και τρώνε και αυτές ετσι το φαρμακο. Απλα θα σου πω οτι το περνουν τα περισσότερα εστιατορια/καφε/μαγαζια και ερχονται και το ξαναζητανε. Ειναι σιγουρα καλο και αξιζει τα λεφτα του. Αλλα ειναι πιο πολύ για την μικρη κατσαριδα. Εμεις εδώ το χαμε κοντα στα 19 ευρώ και μεσα σε 1,5 χρονο εχει φτασει στα 23. Αν και απο οτι ξέρω αθηνα το βρίσκεις και 30 ευρώ! Αν δεν κάνω λαθος αυτο που πρότεινε ο Ηαμερζ και του κανε δουλειά εχει την ιδια δραστικη με το φαστλαειν
-------------------------------------
Βρήκα και αυτό αλλά το πάνω μοιάζει πιο πολύ στην περιγραφή της Λάουρας.
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Θα πω, να το πάρουμε και εμείς...είδα σήμερα μια, μεγαλούτσικη...
Πάντως ένας φίλος, μου είχε πει ότι αν χρησιμοποιούμε συνεχώς ας πούμε τέζα, είναι σαν να παθαίνουν ανοσία, και μετά δεν τις πιάνει.

Πολύ καλή για το τσίμπημα από τα κουνούπια είναι και η κρέμα Phenergan. Δροσίζει κατευθείαν την περιοχή.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Μάλλον αυτό πρέπει νά ναι.

prinCess.
Επιφανές μέλος

Όχι εμένα μια χαρά μου κάνει.

prinCess.
Επιφανές μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

haroula
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χθες αποφάσισα να βγω έξω στο μπαλκόνι να διαβάσω (μένουμε σε ισόγειο) και ήταν όλα τέλεια μέχρι που........
εμφανίστηκε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ νυχτοπεταλούδα. Πού να σας τα λέω καθόμουν ήσυχα ήσυχα διάβαζα το βιβλιαράκι μου και βλέπω αυτό το τέρας να τριγυρνάει στο φως και να χτυπάει στην τέντα! Να διευκρινίσω ότι δε φοβήθηκα όσο αηδίασα, μέχρι εκεί που δεν πάει. Επίσης δεν ήθελα να τη σκοτώσω, γιατί ήταν τόσο μεγάλη που θα ένιωθα σαν να σκοτωνα ζώο. Ευτυχώς ανέλαβε η αδερφή μου να την απομακρύνει και φύγαμε άρον-άρον.
Σήμερα. Πεπεισμένη ότι έχει φύγει αυτή η βλακεία, βγήκα πάλι στο μπαλκόνι και τι να δω! Πάλι εκεί ήταν! Ασχολιότανε με κάτι (επίσης μεταλλαγμένα) αγριολούλουδα! Πάλι έφυγα, από το δρόμο αυτή τη φορά!
lacky
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

eumorfia95
Νεοφερμένο μέλος

maria....
Πολύ δραστήριο μέλος

Πλάκα κάνεις;πω πω πω παιδια ακουστε τ επαθα σημερα.... καθομουν μια χαρα στην ταξη και ξαφνικα βλεπω μια αραχνη να κατεβαινει απο τ ταβανι και ερχεται και καθεται πανω στην μυτη μου...πατησα μια τσιριδα με ακουσε ολο τ λυκειο!!!!!

Το σπαστικο με τις αράχνες είναι οτι έρχονται πάνω σου και γενικά στα μαλλιά

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

πεθαναμε στο γελιο
ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 165 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giannhs2001
- Scandal
- charmander
- iew
- fourkaki
- vasilis123321
- Joji
- Kate1914
- Memetchi
- Μήτσος10
- touvlo
- rafaela11
- globglogabgalab
- louminis
- johnsala
- Luludaki
- Helen06
- Bopajgo
- Εριφύλη
- ROM32
- Libertus
- phleidhs
- AggelikiGr
- User2350
- Fernando_A
- camil
- marww
- chester20080
- plus i bo?
- Ilma
- arko
- Abiogenesis
- Δροσουλίτης
- Meow
- Αναστασία197
- Ariana2018
- jj!
- kalhkardia
- American Economist
- ivrock
- eukleidhs1821
- fmarulezkd
- Εχέμυθη
- ggl
- Don25
- J.Cameron
- Αντικειμενικός
- Unboxholics
- Nina-nana
- orestis_kritikos
- nobody8
- Wilsongeo
- parrot/παπαγάλος
- fretoe
- snowy
- Citylights
- grtt
- BFPSS
- Mt73
- Ωρορα
- Stelios725
- ΘανάσοςG4
- Wonderkid
- Viedo
- fockos
- Μαυρίκιος
- gademis
- Venom17
- Appolon
- aladdin
- salamiaeros
- sunsetpp
- Nikos 7
- Lvh
- physicscrazy
- constansn
- Nickx
- Johnman97
- T C
- leo41
- Paragontas7000
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.