babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Άλλωστε δεν μπορούμε να το δούμε και από άλλης πλευράς...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Με γονιό σου!!!!???:s:s:sΚοίτα εφόσον δεν την βίαζε απόλυτα δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα.Αλλά και μόνο που το σκέφτομαι είναι αηδιαστικό.![]()
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Με γονιό σου!!!!???:s:s:s
ξεκολλα, γουστο της ηταν.
κοιταξτε λιγο τα πραγματα εξω απο τη δικια σας αντιληψη
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος

Μα δεν το λέει απο θάρρος, το λεει ξεκάθαρα για να προωθήσει το βιβλίο της. Αν αυτο το μικρο απόσπασμα έγινε θέμα σε ένα φόρουμ σκεφτείτε ενα βιβλίο με όλες τις λεπτομέρειες. Θα κάνει πάταγοΕγώ από ηθικής πλευράς το βλέπω...Οπότε δεν μπορώ να της πω μπράβο... Δλδ εσύ θα της έλεγες μπράβο για το θάρρος της να το πει???!!!
Άλλωστε δεν μπορούμε να το δούμε και από άλλης πλευράς...
Mavro Provato
Εκκολαπτόμενο μέλος

babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχει γράψει βιβλίο???Έτσι εξηγήται..Μπορεί να μην έχει κάνει και τίποτα με τον πατέρα της, αλλά μόνο και μόνο για να το κάνει best-seller....Μα δεν το λέει απο θάρρος, το λεει ξεκάθαρα για να προωθήσει το βιβλίο της. Αν αυτο το μικρο απόσπασμα έγινε θέμα σε ένα φόρουμ σκεφτείτε ενα βιβλίο με όλες τις λεπτομέρειες. Θα κάνει πάταγο
Πάντως δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν και τέτοιοι τύποι...
ΥΓ: Σόρυ για την πολυλογία μου....
kambana
Δραστήριο μέλος

GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος

Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

-----------------------------------------
Eμένα ούτε κακό,ούτε ανατριχιαστικό μου φαίνεται...Στο κρεβάτι του ο καθένας κάνει ότι θέλει.Και φυσικά είχε τα κότσια και το είπε δημοσίως..πόσοι το κάνουν αυτό???Κανένας....
Δεν μπορώ να κρίνω την εν λόγω κυρία,σημασία έχει τι έκανε στη δουλειά της και όχι στο κρεβάτι της....Με αφήνει παντελώς αδιάφορη...
Καλή συνέχεια!!!![]()

Ουσιαστικά επιλογή της είναι.
Anarki
Διάσημο μέλος

Αν δεν ήταν τα ναρκωτικά στη μέση θα έλεγα μεγειά τους και χαρά τους, αν ο ήθελαν και οι δύο. Τώρα δεν ξέρω σε τι φάση ήταν όταν έγινε, επομένως δε σχολιάζω.
έδιτ: χμ τώρα είδα ότι γινόταν επί 10 χρόνια αυτό. Δεν καταλαβαίνω ακριβώς αν ήταν επιλογή και των δύο βέβαια, αν ήταν όμως δε μου πέφτει λόγος.
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

Βεβαια, απο την αλλη σκεφτομαι πού εχουμε φτασει...

Τεσπα, μενω ουδετερος...
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν δεν ήταν τα ναρκωτικά στη μέση θα έλεγα μεγειά τους και χαρά τους, αν ο ήθελαν και οι δύο. Τώρα δεν ξέρω σε τι φάση ήταν όταν έγινε, επομένως δε σχολιάζω.
έδιτ: χμ τώρα είδα ότι γινόταν επί 10 χρόνια αυτό. Δεν καταλαβαίνω ακριβώς αν ήταν επιλογή και των δύο βέβαια, αν ήταν όμως δε μου πέφτει λόγος.
Σίγουρα τα ναρκωτικά οδήγησαν την πρώτη σεξουαλική επαφή, αλλά μετά αφού το συνέχισαν λογικά ήταν καθαρά επιλογή και των δύο.
antara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απλά πράγματα.
Τώρα θυμήθηκε να μας το πει?
Τώρα δε μας νοιάζει

thanous18
Περιβόητο μέλος

για πολλους απο εμας παντως ειναι αποκρουστικο.. δεν μπορω καν να το σκεφτω... η αδερφη μου να ειναι γκομεναρα δεν θα σκεφτομουν ποτε να κανω σεξ μαζι της...ξεκολλα, γουστο της ηταν.
κοιταξτε λιγο τα πραγματα εξω απο τη δικια σας αντιληψη
-----------------------------------------
συμφωνω με τα παραπανω Ελενη αλλα αυτο δεν μπορει να κανει αρκετους ανθρωπους να το θεωρησουν αποκρουστικο και μιαρο συμφωνα με τη λογικη και τον τροπο ζωης τους...Έλεος κορίτσι μου μην φτάνεις στα άκρα...Απλά δεν νομίζω ότι εμείς είμαστε σε θέση να κρίνουμε τον οποιοδήποτε για τις επιλόγες του,για αυτό με αφήνει και αδιάφορη.Πριν κάποιος κρίνει τις πράξεις κάποιου άλλου να κοιτά την καμπούρα του.Κανένας μας δεν είναι ο καλύτερος,ο τέλειος.Όλοι έχουμε ατέλειες.
Αν το έκανε για κέρδος δικαίωμα της και για τον οποιοδήποτε λόγο πάλι δικαίωμα της...
Φυσικά και η παιδεραστία,οι βιασμοί και η δωρέα οργανών είναι κάτι κραυγαλέο.Και αποδοκιμάζω τέτοια φαινόμενα.
Αλλά αυτό που είπες nefi ξεπερνά τα όρια...αν είναι δυνατόν...
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

τι με αυτη;:Sδωρέα οργανών
antara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φυσικά και η παιδεραστία,οι βιασμοί και η δωρέα οργανών είναι κάτι κραυγαλέο.Και αποδοκιμάζω τέτοια φαινόμενα.
Αλλά αυτό που είπες nefi ξεπερνά τα όρια...αν είναι δυνατόν...
Εξήγησέ μας τι εννοείς παρακαλώ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.