Άγιοι Ανάργυροι: 39χρονος δολοφόνησε με μαχαίρι την 28χρονη σύντροφό του έξω από αστυνομικό τμήμα

back2967

Διάσημο μέλος

Ο back2967 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,242 μηνύματα.
Έχουμε παρέμβαση Τζήμερου στο Facebook πριν λίγες ώρες.


Mπράβο του που υπερασπίστηκε τον αστυνομικό στο τηλεφωνικό κέντρο.
Αυτές τις μ@λακίες λέει και μια ζωή στις εκλογές δεν βρίσκει ούτε τη ψήφο του.
Αν έλεγε ότι κάθε φορά σε τέτοιο περιστατικό την πληρώνει ο εκάστοτε σταθμάρχης και δεν αλλάζει τίποτα παρα μόνο τα πρόσωπα θα είχε δίκιο.

Μετά που ρίχνει την ευθύνη στο θύμα είναι αστείος. Λες και πρέπει ένα θύμα οικογενειακής βίας,ληστείας κλπ μέσα στον φόβο και ότι άλλο έχει εκείνη την ώρα να έχει και την ικανότητα να περιγράψει τέλεια την κατάσταση σε 1-2 προτάσεις.

Επίσης ναι δεν μπορούσε ο τηλεφωνητής να αλλάξει κάτι(και αμέσως να έστελνε περιπολικό δεν θα έφτανε στο μισό λεπτό), πιθανώς ούτε ο φρουρός προλάβαινε αν η όλη επίθεση κράτησε λίγα δευτερόλεπτα. Η στάση μετράει όμως.
Ο τηλεφωνητής ήταν πιο βαριεστημένος από τηλεφωνητή σε πιτσαρία, ο φρουρός φαίνεται να μην κατάλαβε καν τι έγινε.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,859 μηνύματα.
Επίσης ναι δεν μπορούσε ο τηλεφωνητής να αλλάξει κάτι(και αμέσως να έστελνε περιπολικό δεν θα έφτανε στο μισό λεπτό), πιθανώς ούτε ο φρουρός προλάβαινε αν η όλη επίθεση κράτησε λίγα δευτερόλεπτα. Η στάση μετράει όμως.
Ο τηλεφωνητής ήταν πιο βαριεστημένος από τηλεφωνητή σε πιτσαρία, ο φρουρός φαίνεται να μην κατάλαβε καν τι έγινε.
Η σταση..που εκανε την γυναικα αυτη στα τελευταια λεπτα της να ΝΙΩΘΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.

..................................................................................................



Κια να πουμε και κατι αλλο.
Θα μπορουσε να της ειχε πει απο την αρχη..μπες μεσα στο ΑΤ ΤΩΡΑ... αν ειχε εναν στοιχειωδη εγκεφαλο.
Αλλα απλα αυτος κατεγραφε την παραγγελια της πιτσας.

Κατα τα αλλα θα το ξαναπω.


ΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΚ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ..ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ..ΚΑΙΑ ΠΟΛΥΤΑ ΑΘΩΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΑΝΤΑ..και οχι μονο σε αυτην την περιπτωση...ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΚ..ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

Εμεις δεν ειμαστε η μανταμ ζαιρα.

ΕΜΕΙΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝ Ο ΑΛΛΟς ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.ΤΟ ΤΙ ΘΑΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ..ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΛΠ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ/
Τελεια και παυλα πια με αυτες τις μαλακιες των ανεγκεφαλων.
ΥΓ Εννοειται φιλε μπακ αυτα που λεω ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ.
Ξερουν αυτα που πανε.
 

Υδροχόος

Διάσημο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,802 μηνύματα.
Όταν είσαι σε τέτοιο πόστο ψυχρή μηχανή γίνεσαι γιατί κάθε μέρα τέτοιες κλήσεις ακούς. Τι περίμενες; Να πέφτει από τα σύννεφα κάθε φορά.ο θύμα μιλούσε ήρεμα Το τηλέφωνο μέχρι και τη τελευταία στιγμή. Πως να τον διαισθανθεί το κίνδυνο ο τηλεφωνητής;
Διυλίζουμε τον κώνωπα τώρα...

Πώς να τον διαισθανθεί ; Με παραπάνω ερωτήσεις, ίσως ; Εφόσον δεν καταλαβαίνει ; Ακόμα κι αν βγει εκτός κανονισμών/πρωτοκόλλου...

Σε κάθε περίπτωση, δεν δικάζεται "το κέντρο". Μην ανησυχείς...

Αλλά ίσως είναι ώρα να ξυπνήσουν, όλοι τους, και να μπορέσουν να δουν πως μπορούν να διαχειρίζονται καλύτερα κρίσιμες καταστάσεις, σαν κι αυτήν. Γιατί όλες οι καταστάσεις δεν είναι ίδιες...
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,982 μηνύματα.
Αυτές τις μ@λακίες λέει και μια ζωή στις εκλογές δεν βρίσκει ούτε τη ψήφο του.
Το ότι δεν πέρασε στη Βουλή δεν σημαίνει ότι είναι αποτυχημένος. Έχτισε ένα κόμμα από το μηδέν και θωρήθηκε αποτυχία επειδή δεν πέρασε στη Βουλή με μια ΝΔ κυρίαρχη που έκοβε ψήφους από τον φιλελεύθερο χώρο.

Έβγαλε μεγαλύτερο ποσοστό από κόμματα όπως ο Ανταρσύα με γερές διασυνδέσεις στο δημόσιο και με διαλυμένη την αριστερή πολυκατοικία.

Μπορούσε να πάει ΝΔ όπως ο Φαήλος και να γίνει σε λίγα χρόνια βουλευτής. Παρόλα αυτά κάνει καλύτερη αντιπολίτευση από όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα μαζί.
Επίσης ναι δεν μπορούσε ο τηλεφωνητής να αλλάξει κάτι(και αμέσως να έστελνε περιπολικό δεν θα έφτανε στο μισό λεπτό), πιθανώς ούτε ο φρουρός προλάβαινε αν η όλη επίθεση κράτησε λίγα δευτερόλεπτα. Η στάση μετράει όμως.
Ο τηλεφωνητής ήταν πιο βαριεστημένος από τηλεφωνητή σε πιτσαρία, ο φρουρός φαίνεται να μην κατάλαβε καν τι έγινε.
Μου αρκεί αυτό. Αν διαβάσεις twitter ή Χ βλέπεις μια τοξικότητα προς τον φρουρό και τον υπάλληλο του 100 που δεν ευθύνονται για το φόνο. Ελάχιστοι ασχολούνται με τον αρχηγό της αστυνομίας και τον χρυσοχοείδη.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,859 μηνύματα.
Τραγικο..οτι μιλανε για ΑΠΟΤΑΞΗ των αστυνομικων..ενω απλα...............ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ!!!!!!!!!




Βγήκαν τα φύλλα πορείας για τον διοικητή και τους πέντε αστυνομικούς του τμήματος Αγίων Αναργύρων έπειτα από τις καρατομήσεις στην ΕΛΑΣ μετά τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα το βράδυ της Δευτέρας (1/4).

Ο διοικητής του Α.Τ. και ο αστυνομικός σκοπός που είχε υπηρεσία στο φυλάκιο, μετατίθενται στη Διεύθυνση Μεταφορών ΕΛΑΣ στην Αμυγδαλέζα. Επίσης, η υποδιοικήτρια-επόπτρια και ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης μετατίθενται στη Διεύθυνση Αλλοδαπών ενώ η αξιωματικός υπηρεσίας και ο αστυνόμος-οδηγός μετατίθενται στη Διεύθυνση Μεταγωγών.

Η κατάθεση της αξιωματικού υπηρεσίας - «Της είπα ότι δεν γίνεται να μπει σε περιπολικό»



Τα όσα συνέβησαν μέσα στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων λίγο πριν η 28χρονη Κυριακή δολοφονηθεί άγρια από τον πρώην σύντροφό της περιέγραψε στην κατάθεση της η αξιωματικός υπηρεσίας που είχε υπηρεσία εκείνη την ημέρα.


Στην κατάθεσή της, η οποία βρίσκεται στη διάθεση του protothema.gr, η αστυφύλακας ανέφερε στους συναδέλφους της πως με το που έφθασε η κοπέλα στο τμήμα την ρώτησε τον λόγο που βρίσκεται εκεί με την Κυριακή να της απαντά ότι υποψιάζεται πως ο πρώην σύντροφός της, την περιμένει κάτω από το σπίτι της.

Μάλιστα η 28χρονη πρόσθεσε πως και την προηγούμενη ημέρα είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο. Τότε η αξιωματικός υπηρεσίας την ρώτησε αν αυτές τις ημέρες την απείλησε ή την εξύβρισε και η Κυριακή της απάντησε ότι ούτε την εξύβρισε, ούτε την απείλησε.


Στη συνέχεια η 28χρονη περιέγραψε στην αστυφύλακα τη σχέση της με τον δράστη και ζήτησε ένα περιπολικό να τη συνοδεύσει στο σπίτι της.


«Μου εξήγησε ότι στο παρελθόν του είχε κάνει μήνυση και ρωτώντας την για ποιο λόγο, εκείνη μου είπε ότι την εξύβριζε, την απειλούσε και την βίαζε, πλην όμως την απέσυρε. Τότε η συνάδελφός μου την ρώτησε αν θέλει να κάνει σήμερα μήνυση και εκείνη απάντησε ότι δεν θέλει. Μας είπε ότι το μόνο που ήθελε ήταν να την πάει κάποιο περιπολικό στο σπίτι.

Η συνάδελφός μου της εξήγησε ότι εκείνη την ώρα δεν υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό του τμήματος να την πάει στο σπίτι της και εγώ της είπα ότι δεν γίνεται να μπει μέσα σε περιπολικό, παρά μόνο να κληθεί το 100, προκειμένου να δώσει κάποιο σημείο συνάντησης ή την οικία της ή το αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να μεταβούν μαζί στο σπίτι της» περιέγραψε η αξιωματικός υπηρεσίας.


Στη συνέχεια, σύμφωνα με την κατάθεση της, η Κυριακή ρώτησε πόση ώρα θα κάνει να φτάσει κάποιο περιπολικό με τους αστυνομικούς να της λένε ότι δεν γνωρίζουν πόσος χρόνος θα χρειαστεί.

ΚΑΓΧΑΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!
Κια ακομα και το καταδικασμενο σιχαμα...μετακινηται και ειναι σε υπηρεσια...δηλαδη..ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ;
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,442 μηνύματα.
Εγώ δεν κατάλαβα, μαχαίρωσε και τον φίλο που ήταν μαζί της; Γιατί αλλιώς, πώς δεν αντέδρασε εκείνος καθόλου;
Δεν έχει νόημα να τα ρωτάμε αυτά τώρα. Και εγώ το σκέφτηκα αλλά δυστυχώς όταν αιφνιδιάζεται κάποιος δρα με περίεργο τρόπο. Πολλοί άνθρωποι παγώνουν για παράδειγμα. Την έχεις ακούσει την φράση : "πάγωσα απο τον φόβο μου" ; Δεν είναι μεταφορική, όποιος έχει βρεθεί σε καταστάσεις που απειλείται απο άλλο άτομο η ζωή του, και μάλιστα στα ξαφνικά, το γνωρίζει καλά.

Μόλις τον είδαν έπρεπε να τρέξουν αμέσως μέσα στο τμήμα και δεν έπρεπε να πάρουν τα μάτια τους απο πάνω του και τις κινήσεις του. Δυστυχώς όμως όλα αυτά που συζητάμε τώρα έγιναν σε μερικά δευτερόλεπτα, και η άτιμη η αδρεναλίνη λόγω του φόβου μπορεί να σε παγώσει τόσο στην σκέψη όσο και στο σώμα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

ακούσατε τα ηχητικά που βγήκαν;
Ανατρίχιασα, πάγωσα





https://www.thetoc.gr/politiki/arti...orgistiko-sxolio-gia-ti-dolofonimeni-kuriaki/
Στην ουσία είναι το :
"Ναι δεν έπρεπε να την σκοτώσει/βιάσει αλλά και εκείνη τώρα δεν έπρεπε να ντύνεται έτσι" .

...σε λίγο διαφορετικό στυλ του τύπου :
"Ναι δεν έπρεπε να την σκοτώσει, αλλά και εκείνη τώρα δεν έπρεπε να δείχνει χαρούμενη στα social".

Λογικά άλλαξαν οι μπάρμπες το περιτύλιγμα του σκεπτικού γιατί με το παλιό τρώγανε κράξιμο :P.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 21,467 μηνύματα.
Εσύ αν ήσουν στη θέση του φρουρού τι θα έκανες ως πάνθηρας; Θα έβγαζες όπλο και θα πυροβολούσες; Θα έβγαινες από το φυλάκιο και θα τον ακινητοποιούσες. Δεν θα σοκαριζόσουν; Ο τύπος εμφανίστηκε από το πουθενά και ότι έκανε το έκανε σε δευτερόλεπτα.

Παιχτούρι δώσε βάση να δείς γιατι αυτά που λέει ο τύπος οτι σοκαρίστηκε ειναι παπαριές.

Καταρχας ο σκοπός έχει ορισμένα καθήκοντα τα οποία προβλέπονται. Ο σκοπός πρέπει να επιτηρεί μέσα ή εκτος του φυλακίου - θαλαμίσκου ;

Δεν ειναι εισπράκτορας να κάθεται μέσα στο θάλαμο και να περιμένει τη πελατεία να έρθει.

Εάν ήταν εκτός θαλαμίσκου δεν θα πλησίαζε κάν ο τρελός και αν πλησίαζε ναί,

οπως παρέθεσα χθές και απο τη νομοθεσία... θέση μάχης - φωνη να πετάξει το μαχαίρι.

Δεν το κάνει , βγάζεις όπλο απο την οπλοθήκη , απασφαλίζεις , στοχεύεις και πυροβολείς.

Αυτη ειναι η δουλειά. Οσοι δεν έχουν το στομάχι να την κάνουν και κάτσουν σε τέτοιο περιστατικό και δεν κάνουν τίποτα θα μπλέξουν. Καλύτερα να κάνουν κάτι αλλο στη ζωή τους παρά να ρεζιλεύονται σε ενα επάγγελμα που δεν τους ταιριάζει.

Σορρυ αλλα μια και είσαι Τζημερικός να τα λέμε σταράτα.

Αυτο που γράφω παραπάνω προβλέπεται. Χθες το έβαλα.

Τύπος με μαχαιρι που τρέχει προς το μέρος σου θεωρειται οτι θα σου προκαλέσει θανατηφόρα ζημιά οποτε νομιμοποιείσαι να κάνεις βολές εξουδετέρωσης.

Σε κάλυψα ;

Η δουλεια του αστυνομικού αυτή ειναι όταν απειλείται ζωή, ειτε η δική του είτε τρίτων. Και ένοπλος με μαχαίρι ο οποίος δεν το πετάει και τρέχει προς το μέρος σου - εξουδετερώνεται.
 
Τελευταία επεξεργασία:

ROM32

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 371 μηνύματα.
Παιχτούρι δώσε βάση να δείς γιατι αυτά που λέει ο τύπος οτι σοκαρίστηκε ειναι παπαριές.

Καταρχας ο σκοπός έχει ορισμένα καθήκοντα τα οποία προβλέπονται. Ο σκοπός πρέπει να επιτηρεί μέσα ή εκτος του φυλακίου - θαλαμίσκου ;

Δεν ειναι εισπράκτορας να κάθεται μέσα στο θάλαμο και να περιμένει τη πελατεία να έρθει.

Εάν ήταν εκτός θαλαμίσκου δεν θα πλησίαζε κάν ο τρελός και αν πλησίαζε ναί,

οπως παρέθεσα χθές και απο τη νομοθεσία... θέση μάχης - φωνη να πετάξει το μαχαίρι.

Δεν το κάνει , βγάζεις όπλο απο την οπλοθήκη , απασφαλίζεις , στοχεύεις και πυροβολείς.

Αυτη ειναι η δουλειά. Οσοι δεν έχουν το στομάχι να την κάνουν και κάτσουν σε τέτοιο περιστατικό και δεν κάνουν τίποτα θα μπλέξουν. Καλύτερα να κάνουν κάτι αλλο στη ζωή τους παρά να ρεζιλεύονται σε ενα επάγγελμα που δεν τους ταιριάζει.

Σορρυ αλλα μια και είσαι Τζημερικός να τα λέμε σταράτα.

Αυτο που γράφω παραπάνω προβλέπεται. Χθες το έβαλα.

Τύπος με μαχαιρι που τρέχει προς το μέρος σου θεωρειται οτι θα σου προκαλέσει θανατηφόρα ζημιά οποτε νομιμοποιείσαι να κάνεις βολές εξουδετέρωσης.

Σε κάλυψα ;

Η δουλεια του αστυνομικού αυτή ειναι όταν απειλείται ζωή, ειτε η δική του είτε τρίτων. Και ένοπλος με μαχαίρι ο οποίος δεν το πετάει και τρέχει προς το μέρος σου - εξουδετερώνεται.

Όταν το πήρε πρέφα ο φρουρός η κοπέλα ήταν ήδη χτυπημένη βαριά, αυτο που γράφεις είναι το πρωτόκολλο όταν ξέρεις τι θα συμβεί, όχι όταν είσαι αμέριμνος.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,859 μηνύματα.
Όταν το πήρε πρέφα ο φρουρός η κοπέλα ήταν ήδη χτυπημένη βαριά, αυτο που γράφεις είναι το πρωτόκολλο όταν ξέρεις τι θα συμβεί, όχι όταν είσαι αμέριμνος.
Οταν εισαι καταδικασμενος μπατσος για συμμορια ,ναρκωτικα και πλαστογραφια...εισαι καλο μπατσονι; Θα κανεις αυτο που πρεπει; ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ; Η υπηρεσια σου θα επρεπε να σε εχει εκει ή σε διαθεσιμοτητα οπως οριζει η νομοθεσια;
Μπορεις να απαντησεις ή η λασπη στα ματια σου σε εχει κανει θεοτυφλο;Αν και την απαντηση την ξερουμε
ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ...ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΔΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ..ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙς ΠΑς ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ;
Μπεεεεεεεεεεεεεεε...............
1712260415800.png


Πιο μπε....πεθαινεις...
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 21,467 μηνύματα.
Όταν το πήρε πρέφα ο φρουρός η κοπέλα ήταν ήδη χτυπημένη βαριά, αυτο που γράφεις είναι το πρωτόκολλο όταν ξέρεις τι θα συμβεί, όχι όταν είσαι αμέριμνος.

Ξαναγράφω :

Δεν ξέρω τι προβλέπεται απο τη νομοθεσία στα καθήκοντα του σκοπου. Πρέπει οταν πλησιάζει κόσμος να ειναι εκτος θαλαμίσκου ή να ειναι μέσα και να παίζει με το dating app ;

τη περισσότερη ωρα τη περνάει εντός ή εκτος θαλαμίσκου ; αυτα προβλέπονται σε κάποιο ΦΕΚ το οποίο τωρα να σου πω την αλήθεια δεν με απασχολεί να κάτσω να ψάξω. Τωρα το κακό έγινε τελείωσε.

Θα τα βρούν στην ΕΔΕ... Αυτο τωρα ειναι δουλειά του Αξιωματικού που έχει αναλάβει την ΕΔΕ να ψάξει και να βρεί σε ποια πειθαρχικά παραπτώματα υπέπεσαν , εκτος αυτού κάποια μπορεί να τιμωρούνται και ποινικά. Το αναφέρει μεσα στο ΦΕΚ που τα ρυθμίζει στο τέλος.

Τωρα τι λέμε εμεις εδώ.....
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,982 μηνύματα.
Σορρυ αλλα μια και είσαι Τζημερικός να τα λέμε σταράτα.
Δεν είμαι Τζημερικός αλλά φιλελεύθερος. Αυτά που είπε σήμερα ο Τζήμερος πάνω κάτω τα είπα εχτές γι΄ αυτό μετέφερα τα λόγια.

Για την ακρίβεια δεν έχω ψηφίσει ποτέ μου Τζήμερος. Τις τελευταίες εκλογές ψήφισα Βαρουφάκη. Τότε ήταν ο πιο φιλελεύθερος στην βουλή και 1000 φορές καλύτερη επιλογή από την Κωνσταντοπούλου. Ψηφίζω πάντα κόμματα που είναι στο μεταίχμιο να μπουν στη Βουλή.

Άκου το ηχητικό. Δεν προλάβαινε να κάνει τίποτα από αυτά.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 21,467 μηνύματα.
Αμα προβλεπόταν να ειναι εκτος θαλαμίσκου , θα προλάβαινε και δεν θα γινοταν και τίποτα απλα ο τύπος ηταν έτοιμος να απολυθει και δεν τον ενδιέφερε τιποτα , και κανενας.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ψάξει ο Διενεργών την ΕΔΕ ωστε να αποστείλει μια σωστη αναφορά στον εισαγγελέα και ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ και τα επιχειρηματα των δικηγόρων του.... ειναι το αν έπρεπε να ειναι εκτός οπως εγραψα και πόσο... το αν υποχρεούταν και υπο ποιές συνθήκες.

Απο τη στιγμη που υποχρεουταν και δεν ήταν.... ειναι παράλειψη. Για να μη λέμε και άσχετα τωρα εδω μέσα.

Ο τύπος στο 100 αντε να πείς σάστισε δεν ήξερε.... αντε να το σκεφτείς μήπως... ο άλλος στο θαλαμο δεν ειχε καμια δικαιολογία. Αντε να πεις οτι και πιο γρήγορος να ηταν στη καταγραφη.... το αποτελεσμα θα ερχόταν και δεν μπορούσε να το αποτρέψει ο αλλος ομως δεν εχει καμια δικαιολογία.
 

Υδροχόος

Διάσημο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,802 μηνύματα.
Το θύμα μιλούσε ήρεμα στο τηλέφωνο μέχρι και τη τελευταία στιγμή. Πως να τον διαισθανθεί το κίνδυνο ο τηλεφωνητής;
Δεν το είχα ακούσει το ηχητικό. Η αλήθεια είναι ότι δεν το άντεχα. Το άκουσα, όμως, για να δω κατά πόσο ήρεμα του μιλούσε στο τηλέφωνο...

Και μου λες...πώς να διαισθανόταν ότι η κοπέλα κινδύνευε ; Δεν ήθελε και πολύ μυαλό. Ακόμα και στο τέλος, που οι άλλοι φώναζαν "ασθενοφόρο...", αυτός ρωτούσε "Μ' ακούτε ; Μ' ακούτε ;"...

Να τα χαιρόμαστε, τέτοια τσακμάκια...
 

nearos

Διάσημο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Μαέστρος. Έχει γράψει 2,332 μηνύματα.
Το θύμα μιλούσε ήρεμα στο τηλέφωνο μέχρι και τη τελευταία στιγμή. Πως να τον διαισθανθεί το κίνδυνο ο τηλεφωνητής;
θα περίμενες κάποιος που έχει μια δουλεία με τεράστια ευθύνη (να προστατεύει ζωές) να ήξερε ποτε κάποιος κινδυνεύει ή όχι. Ειδικά οταν κυριολεκτικά παρακαλούσε να την πανε σπιτι με περιπολικό και οτι την κυνηγάει ο τρελός της πρώην με βίαιο ιστορικό
 

ROM32

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 371 μηνύματα.
Οταν εισαι καταδικασμενος μπατσος για συμμορια ,ναρκωτικα και πλαστογραφια...εισαι καλο μπατσονι; Θα κανεις αυτο που πρεπει; ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ; Η υπηρεσια σου θα επρεπε να σε εχει εκει ή σε διαθεσιμοτητα οπως οριζει η νομοθεσια;
Μπορεις να απαντησεις ή η λασπη στα ματια σου σε εχει κανει θεοτυφλο;Αν και την απαντηση την ξερουμε
ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ...ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΔΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ..ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙς ΠΑς ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ;
Μπεεεεεεεεεεεεεεε...............
View attachment 131354

Πιο μπε....πεθαινεις...

Αλλά λέω εγώ, αλλά εσύ. Καταρχήν δεν είναι μόνο η διαθεσιμότητα όσο γίνεται ΕΔΕ, υπάρχει και η Μετακίνηση. Όμως το θέμα συζήτησης δεν είναι αυτό. Ο φρουρός το πιο πιθανό να ήταν με τίποτα ακουστικά η να έβλεπε κινητό, από την στιγμή που άκουσε τις φωνές μέχρι να καταλάβει τι έγινε από το Netflix που θα έβλεπε, που να αντιδράσει; Όταν αυτά γίνονται σε δευτερόλεπτα;
 

amarelia

Διάσημο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,730 μηνύματα.
Το περιπολικό δεν είναι ταξί είπε ο μπάτσος και είχε δίκιο, το ταξί θα την είχε πάει και ορισμένες φορές σε περιμένει ο ταξιτζής να μπείς και μέσα να σιγουρευτεί πως είσαι ασφαλής.

ξεφτίλα
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,982 μηνύματα.
Και μου λες...πώς να διαισθανόταν ότι η κοπέλα κινδύνευε ; Δεν ήθελε και πολύ μυαλό. Ακόμα και στο τέλος, που οι άλλοι φώναζαν "ασθενοφόρο...", αυτός ρωτούσε "Μ' ακούτε ; Μ' ακούτε ;"...
Όποιος λέει ότι είναι στο αστυνομικό τμήμα δεν κινδυνεύει να τον σκοτώσουν (δεν το λέω εγώ αλλά η λογική). Η λογική σου είναι διαφορετική.

Εχτές έγινε ολόκληρο θέμα γιατί έριξα ευθύνη στους ψυχιάτρους που τον παρακολουθούσαν. Όχι δεν φταίνε οι ιατροί που το παρακολουθούσαν και τον είχαν ελεύθερο αλλά ο φρουρός που δεν αντέδρασε στα 3 δευτερόλεπτα και ο τηλεφωνητής.
3131.png
 

amarelia

Διάσημο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,730 μηνύματα.
Όχι δεν φταίνε οι ιατροί που το παρακολουθούσαν και τον είχαν ελεύθερο αλλά ο φρουρός που δεν αντέδρασε στα 3 δευτερόλεπτα και ο τηλεφωνητής.
ο καθένας έπρεπε να είχε κάνει τη δουλειά του.
Αν περιμέναμε οι μπάτσοι να μας σώζουν μόνο απο άτομα με σώας τας φρένας εκεί έξω, τότε οι μισοί θα είχαμε χαιρετήσει.
Αυτό που έπρεπε να κάνουν δεν το έκαναν, το αντίθετο, απέτυχαν παταγωδώς.
 

Υδροχόος

Διάσημο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,802 μηνύματα.
Όποιος λέει ότι είναι στο αστυνομικό τμήμα δεν κινδυνεύει να τον σκοτώσουν (δεν το λέω εγώ αλλά η λογική). Η λογική σου είναι διαφορετική.
Νομίζω ότι του είπε ότι είναι έξω από το Α.Τ...Μα τον ενδιέφερε, όπως φάνηκε, περισσότερο το να πληκτρολογήσει/καταγράψει το γεγονός, παρά να αφουγκραστεί τον κίνδυνο. Ακόμα και τη στιγμή που του είπε "τον βλέπω, είναι εδώ..." δεν της είπε "τρέχα γρήγορα πάλι μέσα...". Κάτι, βρε παιδί μου. Κάτι πέρα από τα τυπικά. Πρωτοβουλία καμία. Αντίδραση επίσης καμία. Έχεις δίκιο, λοιπόν. Άλλα υπαγορεύει η δική μου λογική...

Δεν ξέρω αν άλλαζε κάτι στο αποτέλεσμα, αλλά αυτό που - με βεβαιότητα - ξέρω είναι ότι σε κάτι τέτοιες θέσεις "κλειδιά" θα πρέπει να βρίσκονται πολύ πιο ικανά/εκπαιδευμένα άτομα...
 
Τελευταία επεξεργασία:

amarelia

Διάσημο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,730 μηνύματα.
Δεν φταίνε τα άτομα αλλά η συλλογική εκπαίδευση τους.
Αν η αξιολόγησή τους γίνεται με βάση το πως κατέγραψαν τυπικά τα γεγονότα και το πως γράψαν τα δεδομένα στη φυλλάδα εκεί θα εστιάσουν.
Το πρόβλημα είναι ευρύτερο κι αν ο θεσμός θέλει να βγάλει τη λέρα του μπάτσου απο πάνω του θα πρέπει να ξεκινήσει δουλειά γιατί το ταξίδι είναι πολύ μακρύ.

ο μπάτσος είναι υπάλληλος που λαμβάνει εντολές άνωθεν. Και αν δεί μια γυναίκα να βιάζεται στην μια και μια διαδήλωση να σπάσει στην άλλη θα πάρει εντολή να διαλύσει την διαδήλωση. Και έτσι λειτουργεί η εκπαίδευσή τους. Αυτές τις εντολές θα πάρει.
Κι ας με διαψεύσει όποιος μπορεί κι θέλει να το κάνει.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Top