Θέλω να ρωτήσω αυτούς που κάπως δικαιολογούν την σωματική βία εναντίον του Μπουτάρη, αν είχαν παιδιά και το διάβαζαν αυτό τα παιδιά τους και τους ρωτούσαν "οπότε μπαμπά / μαμά, το ξύλο είναι αποδεκτό έτσι;", τί θα απαντούσαν;
Άκουσε Χιμέλα εγώ προσωπικά είμαι εναντίον της βίας. Αυτό που έγινε στον Μπουτάρη ήταν ξεχείλισμα της λαικής αγανάκτησης. Αμέσως το αντιλήφτηκαν οι πολιτικάντηδες και όλες οι βαθμίδες από τον πτδ μέχρι τον τελευταίο βουλευτάκο βγήκαν να το καταγγείλουν. Διότι απλά έπρεπε να δείξουν ότι είναι εναντίον της δικαιολογημένης οργής του λαού, εξ άλλου "μεταξύ κατεργαρέων...." αλλά και "το ένα χέρι νίβη το άλλο..." εξ άλλου "όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί" όπως η αριστερά λέει.
Ξέρουν καλά λοιπόν ότι μετά τον Μπουτάρη έχουν σειρά αυτοί, έτσι την οργή του κόσμου την ονόμασαν φασισμό, ακροδεξιά κλπ
Τι είναι όμως βία;
Εμένα στο σχολείο μου έμαθαν ότι βία είναι
η άδικη επιβολή του ισχυρού με δυναμικό τρόπο πάνω στον ανίσχυρο.
Βία λοιπόν είναι η χειροδικία του φουσκωτού πάνω στον καχεκτικό (φουσκωτούς έχουν όλα τα καθεστώτα και τους χρησιμοποιούν απέναντι σε αδύναμους πολίτες).
Βία είναι η ένοπλη επιβολή στους άοπλους και ένοπλο κατά κύριο λόγο είναι το κράτος και άοπλος ο λαός.
Βία είναι να νομοθετείς κατά των αδυνάμων και υπέρ του εαυτού σου.
Βία είναι να ερμηνεύει η δικαστική εξουσία με διαφορετικό τρόπο για αυτήν και διαφορετικό για τον κόσμο.
Για να μη συνεχίσω η βία έχει πολλές μορφές.
Από την βία αυτή έχουμε ήδη 600.000 νέους που έφυγαν πρόσφυγες από την πατρίδα τους, 15.000 αυτοκτονίες και άγνωστο αριθμό ανθρώπων που πέθαναν σκασμένοι με την τεράστια βία που τους εξάσκησαν όλα αυτά τα πολιτικά φασιστικά σκουπίδια που βλέπουν στον ήπιο ξυλοδαρμό του Μπουτάρη φασισμούς.
Κάποιες φορές οι λαοί αφού τους έχουν βιάσει με εκατομμύρια τρόπους ξεσπούν τότε οι λαοί είναι ακροδεξιοί και φασίστες ... αυτή την ερμηνεία προσπαθούν να την περάσουν τα όργανα της εξουσίας οι πουλημένοι κονδυλοφόροι και ο κομματικός τους στρατός.
Πραγματικά χάρηκα για ότι γίνηκε στην Θεσσαλονίκη και το βρίσκω και λίγο.
Ο τίτλος "
Άγρια επίθεση και ξύλο στον Μπουτάρη " είναι υπερβολικά άδικος έγινε φραστική επίθεση, κλωτσούσαν οι άνθρωποι το αυτοκίνητο και αν έπεσε καμιά ήταν χάδι (ούτε καν μάτωσε) .... δηλαδή είχαμε μια ήπια επίθεση αγανακτισμένων πολιτών απέναντι σε ένα θρασύ εκπρόσωπο του συστήματος.