Μα δεν ψηφισαμε ποτέ τέτοιους τύπους άλλοι τους ψηφισαν και τους ανεχομαστε και εμεις.
Τι πιστευεις οτι θα πει στο δικαστηριο με την μηνυση που έφαγε

Ωραια του την πάτησε ο άλλος. Το ευχαριστηθηκα.
E μα ... έχει καταντησει σαχλαμαρα. Τη μια πιανεται με τη Γενοκτονια , την άλλη πιάνεται με τα αγάλατα την άλλη μπλέκεται με την ονομασια κτλπ κτλπ
μην σχολιαζεις αμα εσαι αδιαφορετος ρε φιλε. Κοιτα εκει τη δουλεια σου και μην ασχολεισαι με θέματα που δεν σε καινε άμεσα. Σαν να βγω τωρα εγω στο φβ και να αρχιζω να γράφω σαχλαμαρες για τους ομοφυλοφιλους επειδη εγω ειμαι στρέητ.
Με νοιαζει τι κάνουν; οχι. Ας κάνουν οτι θέλουν. Και για καφέ να ερχοταν ενας που ειναι τέτοιας προτιμησης σε μια παρέα δεν θα τον ενοχλουσα ουτε θα σχολιαζα.
Μια φορα με ειχε σταματησει ενας στο Φαληρο δημοσιογραφος και προσπαθουσε να μου πάρει συνέντευξη για αυτο το θεμα. Ρωτουσε ρωτουσε ολο άκυρες απαντησεις έπαιρνε σε κάποια φάση βαρεθηκε και μου λεει τελικα τι θα πεις. Του κανω τιποτα παράτα με ησυχο δεν με ενδιαφερει τι κάνουν αυτοι οι άνθρωποι εγω γουστάρω γυναικες. Και εφυγε. Τέλος.
Τι σχολιάζουν κάποιοι σαν τις πορδες θέματα που δεν τους ενδιαφέρουν και παθιάζονται στα καναλια δεν ξέρω. Απλα ειναι τα πράγματα.