Άγριες μέλισσες

Δεν έχω παρακολουθήσει θέατρο, οπότε δεν έχω γνώμη, αλλά δεν μπορώ να βλέπω αυτά τα αποσπάσματα χωρίς να σκέφτομαι αυτήν :

1-1.png

...και να μην με πιάνει αυτομάτως νευρικό γέλιο

Τις άγριες μέλισσες δεν τις παρακολουθώ, οπότε δεν έχω άποψη για την Κίτσου.
Ωραία, τότε μη βλέπεις θέατρο:)

Πονάει το στήθος μου από το κλάμα 😭😭😭 τελείωσε η πιο αριστουργηματική σειρά

Επειδή ρίξαμε στα τάρταρα τον πήχυ της ποιότητας στα άλλα θρεντ, για πες εντυπώσεις. Δεν το είδα, αλλά θα το κάνω από το web tv του καναλιού.

Η Μαρία δεν θα παίξει στην Επίδαυρο φέτος, άσχετο το σχόλιο. Εγώ μιλάω για την περιοδεία της Ηλέκτρας και ναι, δίκαιο έχει... Όταν σου βάζουν την Τρίγγου να παίζει Επίδαυρο, έχει πιάσει πάτο
Γιατί δε σ'αρέσει καθόλου η Τριγκου; θέλω να πω σαν την Κίτσου δεν είναι αλλά έχει πολυ ταλέντο και εκείνη! Αλλιώς δε θα παιρνς κ τέτοιο ρόλο, έτσι δεν είναι ; σαν άτομο μήπως δεν τη συμπαθείς;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δεν έχω παρακολουθήσει θέατρο, οπότε δεν έχω γνώμη, αλλά δεν μπορώ να βλέπω αυτά τα αποσπάσματα χωρίς να σκέφτομαι αυτήν :

1-2.png

...και να μην με πιάνει αυτομάτως νευρικό γέλιο

Τις άγριες μέλισσες δεν τις παρακολουθώ, οπότε δεν έχω άποψη για την Κίτσου.
Σκυλες της λυσσας; 😂😂

Επειδή ρίξαμε στα τάρταρα το πήχυ της ποιότητας στα άλλα θρεντ, για πες εντυπώσεις. Δεν το είδα, αλλά θα το κάνω από το web tv του καναλιού.
Ένα θα σου πω, ΑΡΙΣΤΟΎΡΓΗΜΑ! Δες το οπωσδήποτε, θα κλάψεις πάνω από δέκα φορές στο εγγυώμαι 🥲

Πονάει το στήθος μου από το κλάμα 😭😭😭 τελείωσε η πιο αριστουργηματική σειρά
Αστα να πανε
Ένα χρονο μου κρατάει συντροφιά
Αστα αστα

Πες, η πηνελοπη θα αυτοκτονήσει η θα συνεχίσει τη ζωή της λες;

Όσο για τον μελέτη δεν ξέρω ενώ οκ μετάνιωσε θεωρώ πως έκανε τόσα εγκλήματα σε τόσο κόσμο που του αξιζε στο τέλος αυτό. Εμένα ετσι μου βγαίνει... Γενικά νομιζω ο καθένας πήρε οτι του άξιζε και όλα σε τουτη τη ζωή πληρωνονται... Το πιστευα πάντα και μου το επιβεβαιώσαν κ οι μέλισσες. Έχασα το χθεσινό. Έμεινα εκει που γέννησε η λενιω. Μετά τι έγινε με τον άκιλα; γτ δεν το χουν ανεβάσει

Αυτή η Κίτσου με έχει διαλύσει γμτ, θα της κάνω μήνυση 😭😂
Είναι πολυ καλη, πραγματι! :)

Ειδικά εκει στη γεννα μιλάμε όλα τα λεφτά. Πιο αληθινό δεν γινόταν

Είναι πολυ καλη, πραγματι! :)

Ειδικά εκει στη γεννα μιλάμε όλα τα λεφτά. Πιο αληθινό δεν γινόταν
Εκεί στην γέννα γέννησε όλη η Ελλάδα μαζί της😂

Κατερίνα Διδάσκαλου επίσης... Εξαιρετική ηθοποιός!
Δεν μπορώ να σκεφτω έναν που να μην έπαιξε καλά, ήταν όλοι ένας κι ένας!

Και τα 2 είναι αξιόλογα. Αν ειδικά δεν έχεις δει τις πρωτότυπες σειρές.

Η τελευταία σκηνή του Μελέτη γροθιά στο στομάχι..

Κόντρα στην παρακμή της Δρόσος με τα παιδιά ..Η υπερβολή στο μεγαλείο της ...

Έλεγα να δω τη τελευταία εβδομάδα αλλά τελικά είδα μόνο το τελευταίο επεισόδιο.
Επρεπε να τελειώσει στη 1 ώρα με το θάνατο του Ακύλα. Τα υπόλοιπο ήταν κουραστικό. Ότι ακούγαν το πολυτεχνείο από την Λάρισα είναι ακόμα ένα από αμέτρητα σεναριακά λάθη της σειράς.

Η πιο εκνευριστική χαρακτήρας της σειράς ήταν η Πηνελόπη.
Τη σειρά την κατατάσσω στο group οverated να κάνει παρέα με το καφέ της χαράς.

Όσο βλέπω τον Β' Κύκλο της σειράς μιας που είχα χάσει πολλά επεισόδια τόσο περισσότερο με ξετρελαίνει η ερμηνεία του Μπισμπίκη στον ρόλο του διαβόητου Μάνου Βόσκαρη. Σίγουρα δεν έχω μισήσει περισσότερο ρόλο σε όλες, είτε ελληνικές είτε ξένες, σειρές τόσο πολύ όσο του Βόσκαρη αλλά ο Μπισμπίκης έχει απίστευτη υποκριτική ικανότητα.

Όσο βλέπω τον Β' Κύκλο της σειράς μιας που είχα χάσει πολλά επεισόδια τόσο περισσότερο με ξετρελαίνει η ερμηνεία του Μπισμπίκη στον ρόλο του διαβόητου Μάνου Βόσκαρη. Σίγουρα δεν έχω μισήσει περισσότερο ρόλο σε όλες, είτε ελληνικές είτε ξένες, σειρές τόσο πολύ όσο του Βόσκαρη αλλά ο Μπισμπίκης έχει απίστευτη υποκριτική ικανότητα.
Όντως, έπαιξε πολύ ωραία το σίχαμα, που μισώ ακόμα και τον ίδιο τον ηθοποιό 😂 ακόμα μου βγάζει μια αντιπάθεια

Back