akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 17:49 Ο akikos έγραψε: #121 22-06-22 17:49 Χρήστος Λούλης: Και τι έγινε αν παίξεις στην Επίδαυρο; Μια βλακεία είναι "Την πρώτη φορά που διάβασα αρνητική κριτική για μένα το πήρα κατάκαρδα και τρελάθηκα… ", είπε ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης. www.thetoc.gr Όπως την έχουν κάνει την Επίδαυρο καλά λέει. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 17:51 Η Εριφύλη έγραψε: #122 22-06-22 17:51 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Χρήστος Λούλης: Και τι έγινε αν παίξεις στην Επίδαυρο; Μια βλακεία είναι "Την πρώτη φορά που διάβασα αρνητική κριτική για μένα το πήρα κατάκαρδα και τρελάθηκα… ", είπε ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης. www.thetoc.gr Όπως την έχουν κάνει την Επίδαυρο καλά λέει. Click για ανάπτυξη... Η Μαρία δεν θα παίξει στην Επίδαυρο φέτος, άσχετο το σχόλιο. Εγώ μιλάω για την περιοδεία της Ηλέκτρας και ναι, δίκαιο έχει... Όταν σου βάζουν την Τρίγγου να παίζει Επίδαυρο, έχει πιάσει πάτο Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.203 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:05 Η Pak έγραψε: #123 22-06-22 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η Μαρία δεν θα παίξει στην Επίδαυρο φέτος, άσχετο το σχόλιο. Εγώ μιλάω για την περιοδεία της Ηλέκτρας και ναι, δίκαιο έχει... Όταν σου βάζουν την Τρίγγου να παίζει Επίδαυρο, έχει πιάσει πάτο Click για ανάπτυξη... Δεν έχω άποψη για την Τρίγγου, μιας και την έχω δει μόνο στις άγριες μέλισσες (δεν την έχω παρακολουθήσει σε κάποια παράσταση). Ωστόσο έχει παίξει μέχρι και ο Ρουβάς που ξερωγω δεν μπορεί να αρθρώσει λόγο καλά καλά Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:08 Η Εριφύλη έγραψε: #124 22-06-22 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν έχω άποψη για την Τρίγγου, μιας και την έχω δει μόνο στις άγριες μέλισσες. Ωστόσο έχει παίξει μέχρι και ο Ρουβάς που ξερωγω δεν μπορεί να αρθρώσει λόγο καλά καλά Click για ανάπτυξη... Πρώτον Αυτό ήταν στο Ηρώδειο. Δεύτερον, έπαιζε τον Διόνυσο που δεν έλεγε και πολλά πολλά, στις Βάκχες πρωταγωνιστές είναι η Αγαύη και ο Κάδμος. Η Τρίγγου όμως θα παίξει Αντιγόνη, τον πιο απαιτητικό ρόλο Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.203 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:09 Η Pak έγραψε: #125 22-06-22 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πρώτον Αυτό ήταν στο Ηρώδειο. Δεύτερον, έπαιζε τον Διόνυσο που δεν έλεγε και πολλά πολλά, στις Βάκχες πρωταγωνιστές είναι η Αγαύη και ο Κάδμος. Η Τρίγγου όμως θα παίξει Αντιγόνη, τον πιο απαιτητικό ρόλο Click για ανάπτυξη... Ουπς λέγατε αποκλειστικά για Επίδαυρο, λάθος μου. Για την Τρίγγου ξαναλέω δεν έχω άποψη. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2022 Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:10 Ο Lasher έγραψε: #126 22-06-22 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πρώτον Αυτό ήταν στο Ηρώδειο. Δεύτερον, έπαιζε τον Διόνυσο που δεν έλεγε και πολλά πολλά, στις Βάκχες πρωταγωνιστές είναι η Αγαύη και ο Κάδμος. Η Τρίγγου όμως θα παίξει Αντιγόνη, τον πιο απαιτητικό ρόλο Click για ανάπτυξη... Ενημερωτικά, τον θρήνο της Αγαύης τοον είχε κοψει ο Λιγνάδης. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:40 Η Εριφύλη έγραψε: #127 22-06-22 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Ενημερωτικά, τον θρήνο της Αγαύης τοον είχε κοψει ο Λιγνάδης. Click για ανάπτυξη... Δεν τον έκοψε ο Λιγνάδης, ο Ευριπίδης τον κόβει η Αγαύη λιποθυμάει μετά τον μονόλογο για τον ουρανό Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:42 Ο Lasher έγραψε: #128 22-06-22 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν τον έκοψε ο Λιγνάδης, ο Ευριπίδης τον κόβει η Αγαύη λιποθυμάει μετά τον μονόλογο για τον ουρανό Click για ανάπτυξη... την είχες δει την παράσταση; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:47 Ο akikos έγραψε: #129 22-06-22 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν σου βάζουν την Τρίγγου να παίζει Επίδαυρο, έχει πιάσει πάτο Click για ανάπτυξη... Εδώ είχαν βάλει και το Ρούβα. Δεν είναι θέμα ηθοποιών. Είχα δει το Χαραλαμπόπουλο στον πλούτο και τον είχαν κάνει διασκευάσει το έργο στη νέα εποχή. Στην Επίδαυρο έπρεπε να παίζονται πιστά τα έργα και να μην χρησιμοποιούνται μικρόφωνα κ.λπ. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:48 Η Εριφύλη έγραψε: #130 22-06-22 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: την είχες δει την παράσταση; Click για ανάπτυξη... Ναι Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:56 Ο Lasher έγραψε: #131 22-06-22 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ναι Click για ανάπτυξη... Xμ, δεν θα επιμείνω γιατί πάνε και 9 (?) χρόνια από τότε. Πάντως το είχα δει επαρχία και θυμάμαι να έχει κόψει ένα κομμάτι και το είχε σχολιάσει και άτομο του θεάτρου από την παρέα μας. Για να μιλήσω και λίγο για το θέμα μας, δεν κατάφερα να παρακολουθήσω πολύ Μέλισσες φέτος. Τα εύσημα θα τα δώσω στη λατρεμένη μου Μαρία Καλλιμάνη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:28 Η Εριφύλη έγραψε: #132 22-06-22 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Xμ, δεν θα επιμείνω γιατί πάνε και 9 (?) χρόνια από τότε. Πάντως το είχα δει επαρχία και θυμάμαι να έχει κόψει ένα κομμάτι και το είχε σχολιάσει και άτομο του θεάτρου από την παρέα μας. Για να μιλήσω και λίγο για το θέμα μας, δεν κατάφερα να παρακολουθήσω πολύ Μέλισσες φέτος. Τα εύσημα θα τα δώσω στη λατρεμένη μου Μαρία Καλλιμάνη. Click για ανάπτυξη... Η καλλιμάνη παίζει πολύ με μανιέρα αλλά τέλος πάντων. Ορίστε το απόσπασμα, ακριβώς όπως το έχει γράψει ο Ευρυπίδης. Και η Κίτσου για ακόμα μια φορά εξαιρετική ως Αγαύη Your browser is not able to display this video. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:30 Ο Lasher έγραψε: #133 22-06-22 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η καλλιμάνη παίζει πολύ με μανιέρα αλλά τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός. Όπου και να την έχω δει την έχχω βρει εξαιρετική. Η Κίτσου έχχει κι ατυχείς στιγμές, βλ. Δεσποινίς Τζούλια. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:33 Η Εριφύλη έγραψε: #134 22-06-22 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάντως είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός. Όπου και να την έχω δει την έχχω βρει εξαιρετική. Η Κίτσου έχχει κι ατυχείς στιγμές, βλ. Δεσποινίς Τζούλια. Click για ανάπτυξη... Τιιι? Στην δεσποινίς Τζούλια ήταν αριστουργηματική! Την είχα δει, τότε ήμουν 13-14 και είχα πάθει το σοκ της ζωής μου Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:36 Ο Lasher έγραψε: #135 22-06-22 19:36 Εμένα πάλι δεν μ' άρεσε καθόλου. Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:38 Η Εριφύλη έγραψε: #136 22-06-22 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάλι δεν μ' άρεσε καθόλου. Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #137 22-06-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Click για ανάπτυξη... Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #138 22-06-22 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Click για ανάπτυξη... Στα ορφανά δεν την είχα δει ήμουν 8 χρονών τότε αλλά για να πήρε το βραβείο Μερκούρη για αυτόν τον ρόλο φαντάζομαι θα ήταν εκπληκτική Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:43 Ο Lasher έγραψε: #139 22-06-22 19:43 Αααα είσαι μικρή. Ναι, εκεί ήταν μια πολύ ευτυχής συνάντηση ηθοποιών. Κίτσου, Πουλάκης και Οικονόμου, όλοι τους εξαιρετικοί. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 22:20 Η New member: #140 22-06-22 22:20 Δεν έχω παρακολουθήσει θέατρο, οπότε δεν έχω γνώμη, αλλά δεν μπορώ να βλέπω αυτά τα αποσπάσματα χωρίς να σκέφτομαι αυτήν : ...και να μην με πιάνει αυτομάτως νευρικό γέλιο Τις άγριες μέλισσες δεν τις παρακολουθώ, οπότε δεν έχω άποψη για την Κίτσου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Wonderkid camil johnsala Εριφύλη AggelikiGr Scandal charmander giannhs2001 Ilikntas iew bibliofagos giorgos5002 Jack of Spades Esperos1 Sosstoss marww Unboxholics Memetchi American Economist fmarulezkd User2350 oups New member J.Cameron ΘανάσοςG4 Ariana2018 taketrance globglogabgalab Maraki4you jj! Lathy Joji tsiobieman Ωρορα harry akritas SlimShady orchidea jims Labrini_skg Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρήστος Λούλης: Και τι έγινε αν παίξεις στην Επίδαυρο; Μια βλακεία είναι "Την πρώτη φορά που διάβασα αρνητική κριτική για μένα το πήρα κατάκαρδα και τρελάθηκα… ", είπε ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης. www.thetoc.gr Όπως την έχουν κάνει την Επίδαυρο καλά λέει.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 17:51 Η Εριφύλη έγραψε: #122 22-06-22 17:51 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Χρήστος Λούλης: Και τι έγινε αν παίξεις στην Επίδαυρο; Μια βλακεία είναι "Την πρώτη φορά που διάβασα αρνητική κριτική για μένα το πήρα κατάκαρδα και τρελάθηκα… ", είπε ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης. www.thetoc.gr Όπως την έχουν κάνει την Επίδαυρο καλά λέει. Click για ανάπτυξη... Η Μαρία δεν θα παίξει στην Επίδαυρο φέτος, άσχετο το σχόλιο. Εγώ μιλάω για την περιοδεία της Ηλέκτρας και ναι, δίκαιο έχει... Όταν σου βάζουν την Τρίγγου να παίζει Επίδαυρο, έχει πιάσει πάτο Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.203 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:05 Η Pak έγραψε: #123 22-06-22 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η Μαρία δεν θα παίξει στην Επίδαυρο φέτος, άσχετο το σχόλιο. Εγώ μιλάω για την περιοδεία της Ηλέκτρας και ναι, δίκαιο έχει... Όταν σου βάζουν την Τρίγγου να παίζει Επίδαυρο, έχει πιάσει πάτο Click για ανάπτυξη... Δεν έχω άποψη για την Τρίγγου, μιας και την έχω δει μόνο στις άγριες μέλισσες (δεν την έχω παρακολουθήσει σε κάποια παράσταση). Ωστόσο έχει παίξει μέχρι και ο Ρουβάς που ξερωγω δεν μπορεί να αρθρώσει λόγο καλά καλά Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:08 Η Εριφύλη έγραψε: #124 22-06-22 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν έχω άποψη για την Τρίγγου, μιας και την έχω δει μόνο στις άγριες μέλισσες. Ωστόσο έχει παίξει μέχρι και ο Ρουβάς που ξερωγω δεν μπορεί να αρθρώσει λόγο καλά καλά Click για ανάπτυξη... Πρώτον Αυτό ήταν στο Ηρώδειο. Δεύτερον, έπαιζε τον Διόνυσο που δεν έλεγε και πολλά πολλά, στις Βάκχες πρωταγωνιστές είναι η Αγαύη και ο Κάδμος. Η Τρίγγου όμως θα παίξει Αντιγόνη, τον πιο απαιτητικό ρόλο Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.203 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:09 Η Pak έγραψε: #125 22-06-22 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πρώτον Αυτό ήταν στο Ηρώδειο. Δεύτερον, έπαιζε τον Διόνυσο που δεν έλεγε και πολλά πολλά, στις Βάκχες πρωταγωνιστές είναι η Αγαύη και ο Κάδμος. Η Τρίγγου όμως θα παίξει Αντιγόνη, τον πιο απαιτητικό ρόλο Click για ανάπτυξη... Ουπς λέγατε αποκλειστικά για Επίδαυρο, λάθος μου. Για την Τρίγγου ξαναλέω δεν έχω άποψη. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2022 Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:10 Ο Lasher έγραψε: #126 22-06-22 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πρώτον Αυτό ήταν στο Ηρώδειο. Δεύτερον, έπαιζε τον Διόνυσο που δεν έλεγε και πολλά πολλά, στις Βάκχες πρωταγωνιστές είναι η Αγαύη και ο Κάδμος. Η Τρίγγου όμως θα παίξει Αντιγόνη, τον πιο απαιτητικό ρόλο Click για ανάπτυξη... Ενημερωτικά, τον θρήνο της Αγαύης τοον είχε κοψει ο Λιγνάδης. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:40 Η Εριφύλη έγραψε: #127 22-06-22 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Ενημερωτικά, τον θρήνο της Αγαύης τοον είχε κοψει ο Λιγνάδης. Click για ανάπτυξη... Δεν τον έκοψε ο Λιγνάδης, ο Ευριπίδης τον κόβει η Αγαύη λιποθυμάει μετά τον μονόλογο για τον ουρανό Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:42 Ο Lasher έγραψε: #128 22-06-22 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν τον έκοψε ο Λιγνάδης, ο Ευριπίδης τον κόβει η Αγαύη λιποθυμάει μετά τον μονόλογο για τον ουρανό Click για ανάπτυξη... την είχες δει την παράσταση; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:47 Ο akikos έγραψε: #129 22-06-22 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν σου βάζουν την Τρίγγου να παίζει Επίδαυρο, έχει πιάσει πάτο Click για ανάπτυξη... Εδώ είχαν βάλει και το Ρούβα. Δεν είναι θέμα ηθοποιών. Είχα δει το Χαραλαμπόπουλο στον πλούτο και τον είχαν κάνει διασκευάσει το έργο στη νέα εποχή. Στην Επίδαυρο έπρεπε να παίζονται πιστά τα έργα και να μην χρησιμοποιούνται μικρόφωνα κ.λπ. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:48 Η Εριφύλη έγραψε: #130 22-06-22 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: την είχες δει την παράσταση; Click για ανάπτυξη... Ναι Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:56 Ο Lasher έγραψε: #131 22-06-22 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ναι Click για ανάπτυξη... Xμ, δεν θα επιμείνω γιατί πάνε και 9 (?) χρόνια από τότε. Πάντως το είχα δει επαρχία και θυμάμαι να έχει κόψει ένα κομμάτι και το είχε σχολιάσει και άτομο του θεάτρου από την παρέα μας. Για να μιλήσω και λίγο για το θέμα μας, δεν κατάφερα να παρακολουθήσω πολύ Μέλισσες φέτος. Τα εύσημα θα τα δώσω στη λατρεμένη μου Μαρία Καλλιμάνη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:28 Η Εριφύλη έγραψε: #132 22-06-22 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Xμ, δεν θα επιμείνω γιατί πάνε και 9 (?) χρόνια από τότε. Πάντως το είχα δει επαρχία και θυμάμαι να έχει κόψει ένα κομμάτι και το είχε σχολιάσει και άτομο του θεάτρου από την παρέα μας. Για να μιλήσω και λίγο για το θέμα μας, δεν κατάφερα να παρακολουθήσω πολύ Μέλισσες φέτος. Τα εύσημα θα τα δώσω στη λατρεμένη μου Μαρία Καλλιμάνη. Click για ανάπτυξη... Η καλλιμάνη παίζει πολύ με μανιέρα αλλά τέλος πάντων. Ορίστε το απόσπασμα, ακριβώς όπως το έχει γράψει ο Ευρυπίδης. Και η Κίτσου για ακόμα μια φορά εξαιρετική ως Αγαύη Your browser is not able to display this video. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:30 Ο Lasher έγραψε: #133 22-06-22 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η καλλιμάνη παίζει πολύ με μανιέρα αλλά τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός. Όπου και να την έχω δει την έχχω βρει εξαιρετική. Η Κίτσου έχχει κι ατυχείς στιγμές, βλ. Δεσποινίς Τζούλια. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:33 Η Εριφύλη έγραψε: #134 22-06-22 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάντως είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός. Όπου και να την έχω δει την έχχω βρει εξαιρετική. Η Κίτσου έχχει κι ατυχείς στιγμές, βλ. Δεσποινίς Τζούλια. Click για ανάπτυξη... Τιιι? Στην δεσποινίς Τζούλια ήταν αριστουργηματική! Την είχα δει, τότε ήμουν 13-14 και είχα πάθει το σοκ της ζωής μου Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:36 Ο Lasher έγραψε: #135 22-06-22 19:36 Εμένα πάλι δεν μ' άρεσε καθόλου. Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:38 Η Εριφύλη έγραψε: #136 22-06-22 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάλι δεν μ' άρεσε καθόλου. Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #137 22-06-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Click για ανάπτυξη... Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #138 22-06-22 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Click για ανάπτυξη... Στα ορφανά δεν την είχα δει ήμουν 8 χρονών τότε αλλά για να πήρε το βραβείο Μερκούρη για αυτόν τον ρόλο φαντάζομαι θα ήταν εκπληκτική Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:43 Ο Lasher έγραψε: #139 22-06-22 19:43 Αααα είσαι μικρή. Ναι, εκεί ήταν μια πολύ ευτυχής συνάντηση ηθοποιών. Κίτσου, Πουλάκης και Οικονόμου, όλοι τους εξαιρετικοί. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 22:20 Η New member: #140 22-06-22 22:20 Δεν έχω παρακολουθήσει θέατρο, οπότε δεν έχω γνώμη, αλλά δεν μπορώ να βλέπω αυτά τα αποσπάσματα χωρίς να σκέφτομαι αυτήν : ...και να μην με πιάνει αυτομάτως νευρικό γέλιο Τις άγριες μέλισσες δεν τις παρακολουθώ, οπότε δεν έχω άποψη για την Κίτσου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Wonderkid camil johnsala Εριφύλη AggelikiGr Scandal charmander giannhs2001 Ilikntas iew bibliofagos giorgos5002 Jack of Spades Esperos1 Sosstoss marww Unboxholics Memetchi American Economist fmarulezkd User2350 oups New member J.Cameron ΘανάσοςG4 Ariana2018 taketrance globglogabgalab Maraki4you jj! Lathy Joji tsiobieman Ωρορα harry akritas SlimShady orchidea jims Labrini_skg Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akikos: Χρήστος Λούλης: Και τι έγινε αν παίξεις στην Επίδαυρο; Μια βλακεία είναι "Την πρώτη φορά που διάβασα αρνητική κριτική για μένα το πήρα κατάκαρδα και τρελάθηκα… ", είπε ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης. www.thetoc.gr Όπως την έχουν κάνει την Επίδαυρο καλά λέει. Click για ανάπτυξη... Η Μαρία δεν θα παίξει στην Επίδαυρο φέτος, άσχετο το σχόλιο. Εγώ μιλάω για την περιοδεία της Ηλέκτρας και ναι, δίκαιο έχει... Όταν σου βάζουν την Τρίγγου να παίζει Επίδαυρο, έχει πιάσει πάτο
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.203 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:05 Η Pak έγραψε: #123 22-06-22 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η Μαρία δεν θα παίξει στην Επίδαυρο φέτος, άσχετο το σχόλιο. Εγώ μιλάω για την περιοδεία της Ηλέκτρας και ναι, δίκαιο έχει... Όταν σου βάζουν την Τρίγγου να παίζει Επίδαυρο, έχει πιάσει πάτο Click για ανάπτυξη... Δεν έχω άποψη για την Τρίγγου, μιας και την έχω δει μόνο στις άγριες μέλισσες (δεν την έχω παρακολουθήσει σε κάποια παράσταση). Ωστόσο έχει παίξει μέχρι και ο Ρουβάς που ξερωγω δεν μπορεί να αρθρώσει λόγο καλά καλά Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:08 Η Εριφύλη έγραψε: #124 22-06-22 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν έχω άποψη για την Τρίγγου, μιας και την έχω δει μόνο στις άγριες μέλισσες. Ωστόσο έχει παίξει μέχρι και ο Ρουβάς που ξερωγω δεν μπορεί να αρθρώσει λόγο καλά καλά Click για ανάπτυξη... Πρώτον Αυτό ήταν στο Ηρώδειο. Δεύτερον, έπαιζε τον Διόνυσο που δεν έλεγε και πολλά πολλά, στις Βάκχες πρωταγωνιστές είναι η Αγαύη και ο Κάδμος. Η Τρίγγου όμως θα παίξει Αντιγόνη, τον πιο απαιτητικό ρόλο Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.203 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:09 Η Pak έγραψε: #125 22-06-22 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πρώτον Αυτό ήταν στο Ηρώδειο. Δεύτερον, έπαιζε τον Διόνυσο που δεν έλεγε και πολλά πολλά, στις Βάκχες πρωταγωνιστές είναι η Αγαύη και ο Κάδμος. Η Τρίγγου όμως θα παίξει Αντιγόνη, τον πιο απαιτητικό ρόλο Click για ανάπτυξη... Ουπς λέγατε αποκλειστικά για Επίδαυρο, λάθος μου. Για την Τρίγγου ξαναλέω δεν έχω άποψη. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2022 Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:10 Ο Lasher έγραψε: #126 22-06-22 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πρώτον Αυτό ήταν στο Ηρώδειο. Δεύτερον, έπαιζε τον Διόνυσο που δεν έλεγε και πολλά πολλά, στις Βάκχες πρωταγωνιστές είναι η Αγαύη και ο Κάδμος. Η Τρίγγου όμως θα παίξει Αντιγόνη, τον πιο απαιτητικό ρόλο Click για ανάπτυξη... Ενημερωτικά, τον θρήνο της Αγαύης τοον είχε κοψει ο Λιγνάδης. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:40 Η Εριφύλη έγραψε: #127 22-06-22 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Ενημερωτικά, τον θρήνο της Αγαύης τοον είχε κοψει ο Λιγνάδης. Click για ανάπτυξη... Δεν τον έκοψε ο Λιγνάδης, ο Ευριπίδης τον κόβει η Αγαύη λιποθυμάει μετά τον μονόλογο για τον ουρανό Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:42 Ο Lasher έγραψε: #128 22-06-22 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν τον έκοψε ο Λιγνάδης, ο Ευριπίδης τον κόβει η Αγαύη λιποθυμάει μετά τον μονόλογο για τον ουρανό Click για ανάπτυξη... την είχες δει την παράσταση; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:47 Ο akikos έγραψε: #129 22-06-22 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν σου βάζουν την Τρίγγου να παίζει Επίδαυρο, έχει πιάσει πάτο Click για ανάπτυξη... Εδώ είχαν βάλει και το Ρούβα. Δεν είναι θέμα ηθοποιών. Είχα δει το Χαραλαμπόπουλο στον πλούτο και τον είχαν κάνει διασκευάσει το έργο στη νέα εποχή. Στην Επίδαυρο έπρεπε να παίζονται πιστά τα έργα και να μην χρησιμοποιούνται μικρόφωνα κ.λπ. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:48 Η Εριφύλη έγραψε: #130 22-06-22 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: την είχες δει την παράσταση; Click για ανάπτυξη... Ναι Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:56 Ο Lasher έγραψε: #131 22-06-22 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ναι Click για ανάπτυξη... Xμ, δεν θα επιμείνω γιατί πάνε και 9 (?) χρόνια από τότε. Πάντως το είχα δει επαρχία και θυμάμαι να έχει κόψει ένα κομμάτι και το είχε σχολιάσει και άτομο του θεάτρου από την παρέα μας. Για να μιλήσω και λίγο για το θέμα μας, δεν κατάφερα να παρακολουθήσω πολύ Μέλισσες φέτος. Τα εύσημα θα τα δώσω στη λατρεμένη μου Μαρία Καλλιμάνη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:28 Η Εριφύλη έγραψε: #132 22-06-22 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Xμ, δεν θα επιμείνω γιατί πάνε και 9 (?) χρόνια από τότε. Πάντως το είχα δει επαρχία και θυμάμαι να έχει κόψει ένα κομμάτι και το είχε σχολιάσει και άτομο του θεάτρου από την παρέα μας. Για να μιλήσω και λίγο για το θέμα μας, δεν κατάφερα να παρακολουθήσω πολύ Μέλισσες φέτος. Τα εύσημα θα τα δώσω στη λατρεμένη μου Μαρία Καλλιμάνη. Click για ανάπτυξη... Η καλλιμάνη παίζει πολύ με μανιέρα αλλά τέλος πάντων. Ορίστε το απόσπασμα, ακριβώς όπως το έχει γράψει ο Ευρυπίδης. Και η Κίτσου για ακόμα μια φορά εξαιρετική ως Αγαύη Your browser is not able to display this video. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:30 Ο Lasher έγραψε: #133 22-06-22 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η καλλιμάνη παίζει πολύ με μανιέρα αλλά τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός. Όπου και να την έχω δει την έχχω βρει εξαιρετική. Η Κίτσου έχχει κι ατυχείς στιγμές, βλ. Δεσποινίς Τζούλια. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:33 Η Εριφύλη έγραψε: #134 22-06-22 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάντως είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός. Όπου και να την έχω δει την έχχω βρει εξαιρετική. Η Κίτσου έχχει κι ατυχείς στιγμές, βλ. Δεσποινίς Τζούλια. Click για ανάπτυξη... Τιιι? Στην δεσποινίς Τζούλια ήταν αριστουργηματική! Την είχα δει, τότε ήμουν 13-14 και είχα πάθει το σοκ της ζωής μου Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:36 Ο Lasher έγραψε: #135 22-06-22 19:36 Εμένα πάλι δεν μ' άρεσε καθόλου. Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:38 Η Εριφύλη έγραψε: #136 22-06-22 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάλι δεν μ' άρεσε καθόλου. Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #137 22-06-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Click για ανάπτυξη... Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #138 22-06-22 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Click για ανάπτυξη... Στα ορφανά δεν την είχα δει ήμουν 8 χρονών τότε αλλά για να πήρε το βραβείο Μερκούρη για αυτόν τον ρόλο φαντάζομαι θα ήταν εκπληκτική Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:43 Ο Lasher έγραψε: #139 22-06-22 19:43 Αααα είσαι μικρή. Ναι, εκεί ήταν μια πολύ ευτυχής συνάντηση ηθοποιών. Κίτσου, Πουλάκης και Οικονόμου, όλοι τους εξαιρετικοί. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 22:20 Η New member: #140 22-06-22 22:20 Δεν έχω παρακολουθήσει θέατρο, οπότε δεν έχω γνώμη, αλλά δεν μπορώ να βλέπω αυτά τα αποσπάσματα χωρίς να σκέφτομαι αυτήν : ...και να μην με πιάνει αυτομάτως νευρικό γέλιο Τις άγριες μέλισσες δεν τις παρακολουθώ, οπότε δεν έχω άποψη για την Κίτσου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Wonderkid camil johnsala Εριφύλη AggelikiGr Scandal charmander giannhs2001 Ilikntas iew bibliofagos giorgos5002 Jack of Spades Esperos1 Sosstoss marww Unboxholics Memetchi American Economist fmarulezkd User2350 oups New member J.Cameron ΘανάσοςG4 Ariana2018 taketrance globglogabgalab Maraki4you jj! Lathy Joji tsiobieman Ωρορα harry akritas SlimShady orchidea jims Labrini_skg Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η Μαρία δεν θα παίξει στην Επίδαυρο φέτος, άσχετο το σχόλιο. Εγώ μιλάω για την περιοδεία της Ηλέκτρας και ναι, δίκαιο έχει... Όταν σου βάζουν την Τρίγγου να παίζει Επίδαυρο, έχει πιάσει πάτο Click για ανάπτυξη... Δεν έχω άποψη για την Τρίγγου, μιας και την έχω δει μόνο στις άγριες μέλισσες (δεν την έχω παρακολουθήσει σε κάποια παράσταση). Ωστόσο έχει παίξει μέχρι και ο Ρουβάς που ξερωγω δεν μπορεί να αρθρώσει λόγο καλά καλά
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:08 Η Εριφύλη έγραψε: #124 22-06-22 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν έχω άποψη για την Τρίγγου, μιας και την έχω δει μόνο στις άγριες μέλισσες. Ωστόσο έχει παίξει μέχρι και ο Ρουβάς που ξερωγω δεν μπορεί να αρθρώσει λόγο καλά καλά Click για ανάπτυξη... Πρώτον Αυτό ήταν στο Ηρώδειο. Δεύτερον, έπαιζε τον Διόνυσο που δεν έλεγε και πολλά πολλά, στις Βάκχες πρωταγωνιστές είναι η Αγαύη και ο Κάδμος. Η Τρίγγου όμως θα παίξει Αντιγόνη, τον πιο απαιτητικό ρόλο Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.203 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:09 Η Pak έγραψε: #125 22-06-22 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πρώτον Αυτό ήταν στο Ηρώδειο. Δεύτερον, έπαιζε τον Διόνυσο που δεν έλεγε και πολλά πολλά, στις Βάκχες πρωταγωνιστές είναι η Αγαύη και ο Κάδμος. Η Τρίγγου όμως θα παίξει Αντιγόνη, τον πιο απαιτητικό ρόλο Click για ανάπτυξη... Ουπς λέγατε αποκλειστικά για Επίδαυρο, λάθος μου. Για την Τρίγγου ξαναλέω δεν έχω άποψη. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2022 Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:10 Ο Lasher έγραψε: #126 22-06-22 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πρώτον Αυτό ήταν στο Ηρώδειο. Δεύτερον, έπαιζε τον Διόνυσο που δεν έλεγε και πολλά πολλά, στις Βάκχες πρωταγωνιστές είναι η Αγαύη και ο Κάδμος. Η Τρίγγου όμως θα παίξει Αντιγόνη, τον πιο απαιτητικό ρόλο Click για ανάπτυξη... Ενημερωτικά, τον θρήνο της Αγαύης τοον είχε κοψει ο Λιγνάδης. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:40 Η Εριφύλη έγραψε: #127 22-06-22 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Ενημερωτικά, τον θρήνο της Αγαύης τοον είχε κοψει ο Λιγνάδης. Click για ανάπτυξη... Δεν τον έκοψε ο Λιγνάδης, ο Ευριπίδης τον κόβει η Αγαύη λιποθυμάει μετά τον μονόλογο για τον ουρανό Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:42 Ο Lasher έγραψε: #128 22-06-22 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν τον έκοψε ο Λιγνάδης, ο Ευριπίδης τον κόβει η Αγαύη λιποθυμάει μετά τον μονόλογο για τον ουρανό Click για ανάπτυξη... την είχες δει την παράσταση; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:47 Ο akikos έγραψε: #129 22-06-22 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν σου βάζουν την Τρίγγου να παίζει Επίδαυρο, έχει πιάσει πάτο Click για ανάπτυξη... Εδώ είχαν βάλει και το Ρούβα. Δεν είναι θέμα ηθοποιών. Είχα δει το Χαραλαμπόπουλο στον πλούτο και τον είχαν κάνει διασκευάσει το έργο στη νέα εποχή. Στην Επίδαυρο έπρεπε να παίζονται πιστά τα έργα και να μην χρησιμοποιούνται μικρόφωνα κ.λπ. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:48 Η Εριφύλη έγραψε: #130 22-06-22 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: την είχες δει την παράσταση; Click για ανάπτυξη... Ναι Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:56 Ο Lasher έγραψε: #131 22-06-22 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ναι Click για ανάπτυξη... Xμ, δεν θα επιμείνω γιατί πάνε και 9 (?) χρόνια από τότε. Πάντως το είχα δει επαρχία και θυμάμαι να έχει κόψει ένα κομμάτι και το είχε σχολιάσει και άτομο του θεάτρου από την παρέα μας. Για να μιλήσω και λίγο για το θέμα μας, δεν κατάφερα να παρακολουθήσω πολύ Μέλισσες φέτος. Τα εύσημα θα τα δώσω στη λατρεμένη μου Μαρία Καλλιμάνη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:28 Η Εριφύλη έγραψε: #132 22-06-22 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Xμ, δεν θα επιμείνω γιατί πάνε και 9 (?) χρόνια από τότε. Πάντως το είχα δει επαρχία και θυμάμαι να έχει κόψει ένα κομμάτι και το είχε σχολιάσει και άτομο του θεάτρου από την παρέα μας. Για να μιλήσω και λίγο για το θέμα μας, δεν κατάφερα να παρακολουθήσω πολύ Μέλισσες φέτος. Τα εύσημα θα τα δώσω στη λατρεμένη μου Μαρία Καλλιμάνη. Click για ανάπτυξη... Η καλλιμάνη παίζει πολύ με μανιέρα αλλά τέλος πάντων. Ορίστε το απόσπασμα, ακριβώς όπως το έχει γράψει ο Ευρυπίδης. Και η Κίτσου για ακόμα μια φορά εξαιρετική ως Αγαύη Your browser is not able to display this video. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:30 Ο Lasher έγραψε: #133 22-06-22 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η καλλιμάνη παίζει πολύ με μανιέρα αλλά τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός. Όπου και να την έχω δει την έχχω βρει εξαιρετική. Η Κίτσου έχχει κι ατυχείς στιγμές, βλ. Δεσποινίς Τζούλια. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:33 Η Εριφύλη έγραψε: #134 22-06-22 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάντως είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός. Όπου και να την έχω δει την έχχω βρει εξαιρετική. Η Κίτσου έχχει κι ατυχείς στιγμές, βλ. Δεσποινίς Τζούλια. Click για ανάπτυξη... Τιιι? Στην δεσποινίς Τζούλια ήταν αριστουργηματική! Την είχα δει, τότε ήμουν 13-14 και είχα πάθει το σοκ της ζωής μου Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:36 Ο Lasher έγραψε: #135 22-06-22 19:36 Εμένα πάλι δεν μ' άρεσε καθόλου. Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:38 Η Εριφύλη έγραψε: #136 22-06-22 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάλι δεν μ' άρεσε καθόλου. Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #137 22-06-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Click για ανάπτυξη... Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #138 22-06-22 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Click για ανάπτυξη... Στα ορφανά δεν την είχα δει ήμουν 8 χρονών τότε αλλά για να πήρε το βραβείο Μερκούρη για αυτόν τον ρόλο φαντάζομαι θα ήταν εκπληκτική Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:43 Ο Lasher έγραψε: #139 22-06-22 19:43 Αααα είσαι μικρή. Ναι, εκεί ήταν μια πολύ ευτυχής συνάντηση ηθοποιών. Κίτσου, Πουλάκης και Οικονόμου, όλοι τους εξαιρετικοί. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 22:20 Η New member: #140 22-06-22 22:20 Δεν έχω παρακολουθήσει θέατρο, οπότε δεν έχω γνώμη, αλλά δεν μπορώ να βλέπω αυτά τα αποσπάσματα χωρίς να σκέφτομαι αυτήν : ...και να μην με πιάνει αυτομάτως νευρικό γέλιο Τις άγριες μέλισσες δεν τις παρακολουθώ, οπότε δεν έχω άποψη για την Κίτσου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Wonderkid camil johnsala Εριφύλη AggelikiGr Scandal charmander giannhs2001 Ilikntas iew bibliofagos giorgos5002 Jack of Spades Esperos1 Sosstoss marww Unboxholics Memetchi American Economist fmarulezkd User2350 oups New member J.Cameron ΘανάσοςG4 Ariana2018 taketrance globglogabgalab Maraki4you jj! Lathy Joji tsiobieman Ωρορα harry akritas SlimShady orchidea jims Labrini_skg Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δεν έχω άποψη για την Τρίγγου, μιας και την έχω δει μόνο στις άγριες μέλισσες. Ωστόσο έχει παίξει μέχρι και ο Ρουβάς που ξερωγω δεν μπορεί να αρθρώσει λόγο καλά καλά Click για ανάπτυξη... Πρώτον Αυτό ήταν στο Ηρώδειο. Δεύτερον, έπαιζε τον Διόνυσο που δεν έλεγε και πολλά πολλά, στις Βάκχες πρωταγωνιστές είναι η Αγαύη και ο Κάδμος. Η Τρίγγου όμως θα παίξει Αντιγόνη, τον πιο απαιτητικό ρόλο
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.203 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:09 Η Pak έγραψε: #125 22-06-22 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πρώτον Αυτό ήταν στο Ηρώδειο. Δεύτερον, έπαιζε τον Διόνυσο που δεν έλεγε και πολλά πολλά, στις Βάκχες πρωταγωνιστές είναι η Αγαύη και ο Κάδμος. Η Τρίγγου όμως θα παίξει Αντιγόνη, τον πιο απαιτητικό ρόλο Click για ανάπτυξη... Ουπς λέγατε αποκλειστικά για Επίδαυρο, λάθος μου. Για την Τρίγγου ξαναλέω δεν έχω άποψη. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουνίου 2022 Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:10 Ο Lasher έγραψε: #126 22-06-22 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πρώτον Αυτό ήταν στο Ηρώδειο. Δεύτερον, έπαιζε τον Διόνυσο που δεν έλεγε και πολλά πολλά, στις Βάκχες πρωταγωνιστές είναι η Αγαύη και ο Κάδμος. Η Τρίγγου όμως θα παίξει Αντιγόνη, τον πιο απαιτητικό ρόλο Click για ανάπτυξη... Ενημερωτικά, τον θρήνο της Αγαύης τοον είχε κοψει ο Λιγνάδης. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:40 Η Εριφύλη έγραψε: #127 22-06-22 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Ενημερωτικά, τον θρήνο της Αγαύης τοον είχε κοψει ο Λιγνάδης. Click για ανάπτυξη... Δεν τον έκοψε ο Λιγνάδης, ο Ευριπίδης τον κόβει η Αγαύη λιποθυμάει μετά τον μονόλογο για τον ουρανό Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:42 Ο Lasher έγραψε: #128 22-06-22 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν τον έκοψε ο Λιγνάδης, ο Ευριπίδης τον κόβει η Αγαύη λιποθυμάει μετά τον μονόλογο για τον ουρανό Click για ανάπτυξη... την είχες δει την παράσταση; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:47 Ο akikos έγραψε: #129 22-06-22 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν σου βάζουν την Τρίγγου να παίζει Επίδαυρο, έχει πιάσει πάτο Click για ανάπτυξη... Εδώ είχαν βάλει και το Ρούβα. Δεν είναι θέμα ηθοποιών. Είχα δει το Χαραλαμπόπουλο στον πλούτο και τον είχαν κάνει διασκευάσει το έργο στη νέα εποχή. Στην Επίδαυρο έπρεπε να παίζονται πιστά τα έργα και να μην χρησιμοποιούνται μικρόφωνα κ.λπ. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:48 Η Εριφύλη έγραψε: #130 22-06-22 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: την είχες δει την παράσταση; Click για ανάπτυξη... Ναι Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:56 Ο Lasher έγραψε: #131 22-06-22 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ναι Click για ανάπτυξη... Xμ, δεν θα επιμείνω γιατί πάνε και 9 (?) χρόνια από τότε. Πάντως το είχα δει επαρχία και θυμάμαι να έχει κόψει ένα κομμάτι και το είχε σχολιάσει και άτομο του θεάτρου από την παρέα μας. Για να μιλήσω και λίγο για το θέμα μας, δεν κατάφερα να παρακολουθήσω πολύ Μέλισσες φέτος. Τα εύσημα θα τα δώσω στη λατρεμένη μου Μαρία Καλλιμάνη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:28 Η Εριφύλη έγραψε: #132 22-06-22 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Xμ, δεν θα επιμείνω γιατί πάνε και 9 (?) χρόνια από τότε. Πάντως το είχα δει επαρχία και θυμάμαι να έχει κόψει ένα κομμάτι και το είχε σχολιάσει και άτομο του θεάτρου από την παρέα μας. Για να μιλήσω και λίγο για το θέμα μας, δεν κατάφερα να παρακολουθήσω πολύ Μέλισσες φέτος. Τα εύσημα θα τα δώσω στη λατρεμένη μου Μαρία Καλλιμάνη. Click για ανάπτυξη... Η καλλιμάνη παίζει πολύ με μανιέρα αλλά τέλος πάντων. Ορίστε το απόσπασμα, ακριβώς όπως το έχει γράψει ο Ευρυπίδης. Και η Κίτσου για ακόμα μια φορά εξαιρετική ως Αγαύη Your browser is not able to display this video. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:30 Ο Lasher έγραψε: #133 22-06-22 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η καλλιμάνη παίζει πολύ με μανιέρα αλλά τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός. Όπου και να την έχω δει την έχχω βρει εξαιρετική. Η Κίτσου έχχει κι ατυχείς στιγμές, βλ. Δεσποινίς Τζούλια. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:33 Η Εριφύλη έγραψε: #134 22-06-22 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάντως είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός. Όπου και να την έχω δει την έχχω βρει εξαιρετική. Η Κίτσου έχχει κι ατυχείς στιγμές, βλ. Δεσποινίς Τζούλια. Click για ανάπτυξη... Τιιι? Στην δεσποινίς Τζούλια ήταν αριστουργηματική! Την είχα δει, τότε ήμουν 13-14 και είχα πάθει το σοκ της ζωής μου Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:36 Ο Lasher έγραψε: #135 22-06-22 19:36 Εμένα πάλι δεν μ' άρεσε καθόλου. Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:38 Η Εριφύλη έγραψε: #136 22-06-22 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάλι δεν μ' άρεσε καθόλου. Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #137 22-06-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Click για ανάπτυξη... Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #138 22-06-22 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Click για ανάπτυξη... Στα ορφανά δεν την είχα δει ήμουν 8 χρονών τότε αλλά για να πήρε το βραβείο Μερκούρη για αυτόν τον ρόλο φαντάζομαι θα ήταν εκπληκτική Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:43 Ο Lasher έγραψε: #139 22-06-22 19:43 Αααα είσαι μικρή. Ναι, εκεί ήταν μια πολύ ευτυχής συνάντηση ηθοποιών. Κίτσου, Πουλάκης και Οικονόμου, όλοι τους εξαιρετικοί. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 22:20 Η New member: #140 22-06-22 22:20 Δεν έχω παρακολουθήσει θέατρο, οπότε δεν έχω γνώμη, αλλά δεν μπορώ να βλέπω αυτά τα αποσπάσματα χωρίς να σκέφτομαι αυτήν : ...και να μην με πιάνει αυτομάτως νευρικό γέλιο Τις άγριες μέλισσες δεν τις παρακολουθώ, οπότε δεν έχω άποψη για την Κίτσου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Wonderkid camil johnsala Εριφύλη AggelikiGr Scandal charmander giannhs2001 Ilikntas iew bibliofagos giorgos5002 Jack of Spades Esperos1 Sosstoss marww Unboxholics Memetchi American Economist fmarulezkd User2350 oups New member J.Cameron ΘανάσοςG4 Ariana2018 taketrance globglogabgalab Maraki4you jj! Lathy Joji tsiobieman Ωρορα harry akritas SlimShady orchidea jims Labrini_skg Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πρώτον Αυτό ήταν στο Ηρώδειο. Δεύτερον, έπαιζε τον Διόνυσο που δεν έλεγε και πολλά πολλά, στις Βάκχες πρωταγωνιστές είναι η Αγαύη και ο Κάδμος. Η Τρίγγου όμως θα παίξει Αντιγόνη, τον πιο απαιτητικό ρόλο Click για ανάπτυξη... Ουπς λέγατε αποκλειστικά για Επίδαυρο, λάθος μου. Για την Τρίγγου ξαναλέω δεν έχω άποψη.
Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:10 Ο Lasher έγραψε: #126 22-06-22 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πρώτον Αυτό ήταν στο Ηρώδειο. Δεύτερον, έπαιζε τον Διόνυσο που δεν έλεγε και πολλά πολλά, στις Βάκχες πρωταγωνιστές είναι η Αγαύη και ο Κάδμος. Η Τρίγγου όμως θα παίξει Αντιγόνη, τον πιο απαιτητικό ρόλο Click για ανάπτυξη... Ενημερωτικά, τον θρήνο της Αγαύης τοον είχε κοψει ο Λιγνάδης. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:40 Η Εριφύλη έγραψε: #127 22-06-22 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Ενημερωτικά, τον θρήνο της Αγαύης τοον είχε κοψει ο Λιγνάδης. Click για ανάπτυξη... Δεν τον έκοψε ο Λιγνάδης, ο Ευριπίδης τον κόβει η Αγαύη λιποθυμάει μετά τον μονόλογο για τον ουρανό Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:42 Ο Lasher έγραψε: #128 22-06-22 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν τον έκοψε ο Λιγνάδης, ο Ευριπίδης τον κόβει η Αγαύη λιποθυμάει μετά τον μονόλογο για τον ουρανό Click για ανάπτυξη... την είχες δει την παράσταση; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:47 Ο akikos έγραψε: #129 22-06-22 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν σου βάζουν την Τρίγγου να παίζει Επίδαυρο, έχει πιάσει πάτο Click για ανάπτυξη... Εδώ είχαν βάλει και το Ρούβα. Δεν είναι θέμα ηθοποιών. Είχα δει το Χαραλαμπόπουλο στον πλούτο και τον είχαν κάνει διασκευάσει το έργο στη νέα εποχή. Στην Επίδαυρο έπρεπε να παίζονται πιστά τα έργα και να μην χρησιμοποιούνται μικρόφωνα κ.λπ. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:48 Η Εριφύλη έγραψε: #130 22-06-22 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: την είχες δει την παράσταση; Click για ανάπτυξη... Ναι Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:56 Ο Lasher έγραψε: #131 22-06-22 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ναι Click για ανάπτυξη... Xμ, δεν θα επιμείνω γιατί πάνε και 9 (?) χρόνια από τότε. Πάντως το είχα δει επαρχία και θυμάμαι να έχει κόψει ένα κομμάτι και το είχε σχολιάσει και άτομο του θεάτρου από την παρέα μας. Για να μιλήσω και λίγο για το θέμα μας, δεν κατάφερα να παρακολουθήσω πολύ Μέλισσες φέτος. Τα εύσημα θα τα δώσω στη λατρεμένη μου Μαρία Καλλιμάνη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:28 Η Εριφύλη έγραψε: #132 22-06-22 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Xμ, δεν θα επιμείνω γιατί πάνε και 9 (?) χρόνια από τότε. Πάντως το είχα δει επαρχία και θυμάμαι να έχει κόψει ένα κομμάτι και το είχε σχολιάσει και άτομο του θεάτρου από την παρέα μας. Για να μιλήσω και λίγο για το θέμα μας, δεν κατάφερα να παρακολουθήσω πολύ Μέλισσες φέτος. Τα εύσημα θα τα δώσω στη λατρεμένη μου Μαρία Καλλιμάνη. Click για ανάπτυξη... Η καλλιμάνη παίζει πολύ με μανιέρα αλλά τέλος πάντων. Ορίστε το απόσπασμα, ακριβώς όπως το έχει γράψει ο Ευρυπίδης. Και η Κίτσου για ακόμα μια φορά εξαιρετική ως Αγαύη Your browser is not able to display this video. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:30 Ο Lasher έγραψε: #133 22-06-22 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η καλλιμάνη παίζει πολύ με μανιέρα αλλά τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός. Όπου και να την έχω δει την έχχω βρει εξαιρετική. Η Κίτσου έχχει κι ατυχείς στιγμές, βλ. Δεσποινίς Τζούλια. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:33 Η Εριφύλη έγραψε: #134 22-06-22 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάντως είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός. Όπου και να την έχω δει την έχχω βρει εξαιρετική. Η Κίτσου έχχει κι ατυχείς στιγμές, βλ. Δεσποινίς Τζούλια. Click για ανάπτυξη... Τιιι? Στην δεσποινίς Τζούλια ήταν αριστουργηματική! Την είχα δει, τότε ήμουν 13-14 και είχα πάθει το σοκ της ζωής μου Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:36 Ο Lasher έγραψε: #135 22-06-22 19:36 Εμένα πάλι δεν μ' άρεσε καθόλου. Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:38 Η Εριφύλη έγραψε: #136 22-06-22 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάλι δεν μ' άρεσε καθόλου. Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #137 22-06-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Click για ανάπτυξη... Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #138 22-06-22 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Click για ανάπτυξη... Στα ορφανά δεν την είχα δει ήμουν 8 χρονών τότε αλλά για να πήρε το βραβείο Μερκούρη για αυτόν τον ρόλο φαντάζομαι θα ήταν εκπληκτική Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:43 Ο Lasher έγραψε: #139 22-06-22 19:43 Αααα είσαι μικρή. Ναι, εκεί ήταν μια πολύ ευτυχής συνάντηση ηθοποιών. Κίτσου, Πουλάκης και Οικονόμου, όλοι τους εξαιρετικοί. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 22:20 Η New member: #140 22-06-22 22:20 Δεν έχω παρακολουθήσει θέατρο, οπότε δεν έχω γνώμη, αλλά δεν μπορώ να βλέπω αυτά τα αποσπάσματα χωρίς να σκέφτομαι αυτήν : ...και να μην με πιάνει αυτομάτως νευρικό γέλιο Τις άγριες μέλισσες δεν τις παρακολουθώ, οπότε δεν έχω άποψη για την Κίτσου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Wonderkid camil johnsala Εριφύλη AggelikiGr Scandal charmander giannhs2001 Ilikntas iew bibliofagos giorgos5002 Jack of Spades Esperos1 Sosstoss marww Unboxholics Memetchi American Economist fmarulezkd User2350 oups New member J.Cameron ΘανάσοςG4 Ariana2018 taketrance globglogabgalab Maraki4you jj! Lathy Joji tsiobieman Ωρορα harry akritas SlimShady orchidea jims Labrini_skg Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Πρώτον Αυτό ήταν στο Ηρώδειο. Δεύτερον, έπαιζε τον Διόνυσο που δεν έλεγε και πολλά πολλά, στις Βάκχες πρωταγωνιστές είναι η Αγαύη και ο Κάδμος. Η Τρίγγου όμως θα παίξει Αντιγόνη, τον πιο απαιτητικό ρόλο Click για ανάπτυξη... Ενημερωτικά, τον θρήνο της Αγαύης τοον είχε κοψει ο Λιγνάδης.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:40 Η Εριφύλη έγραψε: #127 22-06-22 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Ενημερωτικά, τον θρήνο της Αγαύης τοον είχε κοψει ο Λιγνάδης. Click για ανάπτυξη... Δεν τον έκοψε ο Λιγνάδης, ο Ευριπίδης τον κόβει η Αγαύη λιποθυμάει μετά τον μονόλογο για τον ουρανό Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:42 Ο Lasher έγραψε: #128 22-06-22 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν τον έκοψε ο Λιγνάδης, ο Ευριπίδης τον κόβει η Αγαύη λιποθυμάει μετά τον μονόλογο για τον ουρανό Click για ανάπτυξη... την είχες δει την παράσταση; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:47 Ο akikos έγραψε: #129 22-06-22 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν σου βάζουν την Τρίγγου να παίζει Επίδαυρο, έχει πιάσει πάτο Click για ανάπτυξη... Εδώ είχαν βάλει και το Ρούβα. Δεν είναι θέμα ηθοποιών. Είχα δει το Χαραλαμπόπουλο στον πλούτο και τον είχαν κάνει διασκευάσει το έργο στη νέα εποχή. Στην Επίδαυρο έπρεπε να παίζονται πιστά τα έργα και να μην χρησιμοποιούνται μικρόφωνα κ.λπ. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:48 Η Εριφύλη έγραψε: #130 22-06-22 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: την είχες δει την παράσταση; Click για ανάπτυξη... Ναι Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:56 Ο Lasher έγραψε: #131 22-06-22 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ναι Click για ανάπτυξη... Xμ, δεν θα επιμείνω γιατί πάνε και 9 (?) χρόνια από τότε. Πάντως το είχα δει επαρχία και θυμάμαι να έχει κόψει ένα κομμάτι και το είχε σχολιάσει και άτομο του θεάτρου από την παρέα μας. Για να μιλήσω και λίγο για το θέμα μας, δεν κατάφερα να παρακολουθήσω πολύ Μέλισσες φέτος. Τα εύσημα θα τα δώσω στη λατρεμένη μου Μαρία Καλλιμάνη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:28 Η Εριφύλη έγραψε: #132 22-06-22 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Xμ, δεν θα επιμείνω γιατί πάνε και 9 (?) χρόνια από τότε. Πάντως το είχα δει επαρχία και θυμάμαι να έχει κόψει ένα κομμάτι και το είχε σχολιάσει και άτομο του θεάτρου από την παρέα μας. Για να μιλήσω και λίγο για το θέμα μας, δεν κατάφερα να παρακολουθήσω πολύ Μέλισσες φέτος. Τα εύσημα θα τα δώσω στη λατρεμένη μου Μαρία Καλλιμάνη. Click για ανάπτυξη... Η καλλιμάνη παίζει πολύ με μανιέρα αλλά τέλος πάντων. Ορίστε το απόσπασμα, ακριβώς όπως το έχει γράψει ο Ευρυπίδης. Και η Κίτσου για ακόμα μια φορά εξαιρετική ως Αγαύη Your browser is not able to display this video. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:30 Ο Lasher έγραψε: #133 22-06-22 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η καλλιμάνη παίζει πολύ με μανιέρα αλλά τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός. Όπου και να την έχω δει την έχχω βρει εξαιρετική. Η Κίτσου έχχει κι ατυχείς στιγμές, βλ. Δεσποινίς Τζούλια. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:33 Η Εριφύλη έγραψε: #134 22-06-22 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάντως είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός. Όπου και να την έχω δει την έχχω βρει εξαιρετική. Η Κίτσου έχχει κι ατυχείς στιγμές, βλ. Δεσποινίς Τζούλια. Click για ανάπτυξη... Τιιι? Στην δεσποινίς Τζούλια ήταν αριστουργηματική! Την είχα δει, τότε ήμουν 13-14 και είχα πάθει το σοκ της ζωής μου Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:36 Ο Lasher έγραψε: #135 22-06-22 19:36 Εμένα πάλι δεν μ' άρεσε καθόλου. Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:38 Η Εριφύλη έγραψε: #136 22-06-22 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάλι δεν μ' άρεσε καθόλου. Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #137 22-06-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Click για ανάπτυξη... Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #138 22-06-22 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Click για ανάπτυξη... Στα ορφανά δεν την είχα δει ήμουν 8 χρονών τότε αλλά για να πήρε το βραβείο Μερκούρη για αυτόν τον ρόλο φαντάζομαι θα ήταν εκπληκτική Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:43 Ο Lasher έγραψε: #139 22-06-22 19:43 Αααα είσαι μικρή. Ναι, εκεί ήταν μια πολύ ευτυχής συνάντηση ηθοποιών. Κίτσου, Πουλάκης και Οικονόμου, όλοι τους εξαιρετικοί. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 22:20 Η New member: #140 22-06-22 22:20 Δεν έχω παρακολουθήσει θέατρο, οπότε δεν έχω γνώμη, αλλά δεν μπορώ να βλέπω αυτά τα αποσπάσματα χωρίς να σκέφτομαι αυτήν : ...και να μην με πιάνει αυτομάτως νευρικό γέλιο Τις άγριες μέλισσες δεν τις παρακολουθώ, οπότε δεν έχω άποψη για την Κίτσου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Wonderkid camil johnsala Εριφύλη AggelikiGr Scandal charmander giannhs2001 Ilikntas iew bibliofagos giorgos5002 Jack of Spades Esperos1 Sosstoss marww Unboxholics Memetchi American Economist fmarulezkd User2350 oups New member J.Cameron ΘανάσοςG4 Ariana2018 taketrance globglogabgalab Maraki4you jj! Lathy Joji tsiobieman Ωρορα harry akritas SlimShady orchidea jims Labrini_skg Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Ενημερωτικά, τον θρήνο της Αγαύης τοον είχε κοψει ο Λιγνάδης. Click για ανάπτυξη... Δεν τον έκοψε ο Λιγνάδης, ο Ευριπίδης τον κόβει η Αγαύη λιποθυμάει μετά τον μονόλογο για τον ουρανό
Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:42 Ο Lasher έγραψε: #128 22-06-22 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν τον έκοψε ο Λιγνάδης, ο Ευριπίδης τον κόβει η Αγαύη λιποθυμάει μετά τον μονόλογο για τον ουρανό Click για ανάπτυξη... την είχες δει την παράσταση; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:47 Ο akikos έγραψε: #129 22-06-22 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν σου βάζουν την Τρίγγου να παίζει Επίδαυρο, έχει πιάσει πάτο Click για ανάπτυξη... Εδώ είχαν βάλει και το Ρούβα. Δεν είναι θέμα ηθοποιών. Είχα δει το Χαραλαμπόπουλο στον πλούτο και τον είχαν κάνει διασκευάσει το έργο στη νέα εποχή. Στην Επίδαυρο έπρεπε να παίζονται πιστά τα έργα και να μην χρησιμοποιούνται μικρόφωνα κ.λπ. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:48 Η Εριφύλη έγραψε: #130 22-06-22 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: την είχες δει την παράσταση; Click για ανάπτυξη... Ναι Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:56 Ο Lasher έγραψε: #131 22-06-22 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ναι Click για ανάπτυξη... Xμ, δεν θα επιμείνω γιατί πάνε και 9 (?) χρόνια από τότε. Πάντως το είχα δει επαρχία και θυμάμαι να έχει κόψει ένα κομμάτι και το είχε σχολιάσει και άτομο του θεάτρου από την παρέα μας. Για να μιλήσω και λίγο για το θέμα μας, δεν κατάφερα να παρακολουθήσω πολύ Μέλισσες φέτος. Τα εύσημα θα τα δώσω στη λατρεμένη μου Μαρία Καλλιμάνη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:28 Η Εριφύλη έγραψε: #132 22-06-22 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Xμ, δεν θα επιμείνω γιατί πάνε και 9 (?) χρόνια από τότε. Πάντως το είχα δει επαρχία και θυμάμαι να έχει κόψει ένα κομμάτι και το είχε σχολιάσει και άτομο του θεάτρου από την παρέα μας. Για να μιλήσω και λίγο για το θέμα μας, δεν κατάφερα να παρακολουθήσω πολύ Μέλισσες φέτος. Τα εύσημα θα τα δώσω στη λατρεμένη μου Μαρία Καλλιμάνη. Click για ανάπτυξη... Η καλλιμάνη παίζει πολύ με μανιέρα αλλά τέλος πάντων. Ορίστε το απόσπασμα, ακριβώς όπως το έχει γράψει ο Ευρυπίδης. Και η Κίτσου για ακόμα μια φορά εξαιρετική ως Αγαύη Your browser is not able to display this video. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:30 Ο Lasher έγραψε: #133 22-06-22 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η καλλιμάνη παίζει πολύ με μανιέρα αλλά τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός. Όπου και να την έχω δει την έχχω βρει εξαιρετική. Η Κίτσου έχχει κι ατυχείς στιγμές, βλ. Δεσποινίς Τζούλια. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:33 Η Εριφύλη έγραψε: #134 22-06-22 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάντως είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός. Όπου και να την έχω δει την έχχω βρει εξαιρετική. Η Κίτσου έχχει κι ατυχείς στιγμές, βλ. Δεσποινίς Τζούλια. Click για ανάπτυξη... Τιιι? Στην δεσποινίς Τζούλια ήταν αριστουργηματική! Την είχα δει, τότε ήμουν 13-14 και είχα πάθει το σοκ της ζωής μου Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:36 Ο Lasher έγραψε: #135 22-06-22 19:36 Εμένα πάλι δεν μ' άρεσε καθόλου. Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:38 Η Εριφύλη έγραψε: #136 22-06-22 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάλι δεν μ' άρεσε καθόλου. Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #137 22-06-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Click για ανάπτυξη... Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #138 22-06-22 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Click για ανάπτυξη... Στα ορφανά δεν την είχα δει ήμουν 8 χρονών τότε αλλά για να πήρε το βραβείο Μερκούρη για αυτόν τον ρόλο φαντάζομαι θα ήταν εκπληκτική Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:43 Ο Lasher έγραψε: #139 22-06-22 19:43 Αααα είσαι μικρή. Ναι, εκεί ήταν μια πολύ ευτυχής συνάντηση ηθοποιών. Κίτσου, Πουλάκης και Οικονόμου, όλοι τους εξαιρετικοί. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 22:20 Η New member: #140 22-06-22 22:20 Δεν έχω παρακολουθήσει θέατρο, οπότε δεν έχω γνώμη, αλλά δεν μπορώ να βλέπω αυτά τα αποσπάσματα χωρίς να σκέφτομαι αυτήν : ...και να μην με πιάνει αυτομάτως νευρικό γέλιο Τις άγριες μέλισσες δεν τις παρακολουθώ, οπότε δεν έχω άποψη για την Κίτσου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Wonderkid camil johnsala Εριφύλη AggelikiGr Scandal charmander giannhs2001 Ilikntas iew bibliofagos giorgos5002 Jack of Spades Esperos1 Sosstoss marww Unboxholics Memetchi American Economist fmarulezkd User2350 oups New member J.Cameron ΘανάσοςG4 Ariana2018 taketrance globglogabgalab Maraki4you jj! Lathy Joji tsiobieman Ωρορα harry akritas SlimShady orchidea jims Labrini_skg Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν τον έκοψε ο Λιγνάδης, ο Ευριπίδης τον κόβει η Αγαύη λιποθυμάει μετά τον μονόλογο για τον ουρανό Click για ανάπτυξη... την είχες δει την παράσταση;
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:47 Ο akikos έγραψε: #129 22-06-22 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν σου βάζουν την Τρίγγου να παίζει Επίδαυρο, έχει πιάσει πάτο Click για ανάπτυξη... Εδώ είχαν βάλει και το Ρούβα. Δεν είναι θέμα ηθοποιών. Είχα δει το Χαραλαμπόπουλο στον πλούτο και τον είχαν κάνει διασκευάσει το έργο στη νέα εποχή. Στην Επίδαυρο έπρεπε να παίζονται πιστά τα έργα και να μην χρησιμοποιούνται μικρόφωνα κ.λπ. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:48 Η Εριφύλη έγραψε: #130 22-06-22 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: την είχες δει την παράσταση; Click για ανάπτυξη... Ναι Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:56 Ο Lasher έγραψε: #131 22-06-22 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ναι Click για ανάπτυξη... Xμ, δεν θα επιμείνω γιατί πάνε και 9 (?) χρόνια από τότε. Πάντως το είχα δει επαρχία και θυμάμαι να έχει κόψει ένα κομμάτι και το είχε σχολιάσει και άτομο του θεάτρου από την παρέα μας. Για να μιλήσω και λίγο για το θέμα μας, δεν κατάφερα να παρακολουθήσω πολύ Μέλισσες φέτος. Τα εύσημα θα τα δώσω στη λατρεμένη μου Μαρία Καλλιμάνη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:28 Η Εριφύλη έγραψε: #132 22-06-22 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Xμ, δεν θα επιμείνω γιατί πάνε και 9 (?) χρόνια από τότε. Πάντως το είχα δει επαρχία και θυμάμαι να έχει κόψει ένα κομμάτι και το είχε σχολιάσει και άτομο του θεάτρου από την παρέα μας. Για να μιλήσω και λίγο για το θέμα μας, δεν κατάφερα να παρακολουθήσω πολύ Μέλισσες φέτος. Τα εύσημα θα τα δώσω στη λατρεμένη μου Μαρία Καλλιμάνη. Click για ανάπτυξη... Η καλλιμάνη παίζει πολύ με μανιέρα αλλά τέλος πάντων. Ορίστε το απόσπασμα, ακριβώς όπως το έχει γράψει ο Ευρυπίδης. Και η Κίτσου για ακόμα μια φορά εξαιρετική ως Αγαύη Your browser is not able to display this video. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:30 Ο Lasher έγραψε: #133 22-06-22 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η καλλιμάνη παίζει πολύ με μανιέρα αλλά τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός. Όπου και να την έχω δει την έχχω βρει εξαιρετική. Η Κίτσου έχχει κι ατυχείς στιγμές, βλ. Δεσποινίς Τζούλια. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:33 Η Εριφύλη έγραψε: #134 22-06-22 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάντως είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός. Όπου και να την έχω δει την έχχω βρει εξαιρετική. Η Κίτσου έχχει κι ατυχείς στιγμές, βλ. Δεσποινίς Τζούλια. Click για ανάπτυξη... Τιιι? Στην δεσποινίς Τζούλια ήταν αριστουργηματική! Την είχα δει, τότε ήμουν 13-14 και είχα πάθει το σοκ της ζωής μου Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:36 Ο Lasher έγραψε: #135 22-06-22 19:36 Εμένα πάλι δεν μ' άρεσε καθόλου. Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:38 Η Εριφύλη έγραψε: #136 22-06-22 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάλι δεν μ' άρεσε καθόλου. Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #137 22-06-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Click για ανάπτυξη... Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #138 22-06-22 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Click για ανάπτυξη... Στα ορφανά δεν την είχα δει ήμουν 8 χρονών τότε αλλά για να πήρε το βραβείο Μερκούρη για αυτόν τον ρόλο φαντάζομαι θα ήταν εκπληκτική Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:43 Ο Lasher έγραψε: #139 22-06-22 19:43 Αααα είσαι μικρή. Ναι, εκεί ήταν μια πολύ ευτυχής συνάντηση ηθοποιών. Κίτσου, Πουλάκης και Οικονόμου, όλοι τους εξαιρετικοί. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 22:20 Η New member: #140 22-06-22 22:20 Δεν έχω παρακολουθήσει θέατρο, οπότε δεν έχω γνώμη, αλλά δεν μπορώ να βλέπω αυτά τα αποσπάσματα χωρίς να σκέφτομαι αυτήν : ...και να μην με πιάνει αυτομάτως νευρικό γέλιο Τις άγριες μέλισσες δεν τις παρακολουθώ, οπότε δεν έχω άποψη για την Κίτσου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Wonderkid camil johnsala Εριφύλη AggelikiGr Scandal charmander giannhs2001 Ilikntas iew bibliofagos giorgos5002 Jack of Spades Esperos1 Sosstoss marww Unboxholics Memetchi American Economist fmarulezkd User2350 oups New member J.Cameron ΘανάσοςG4 Ariana2018 taketrance globglogabgalab Maraki4you jj! Lathy Joji tsiobieman Ωρορα harry akritas SlimShady orchidea jims Labrini_skg Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν σου βάζουν την Τρίγγου να παίζει Επίδαυρο, έχει πιάσει πάτο Click για ανάπτυξη... Εδώ είχαν βάλει και το Ρούβα. Δεν είναι θέμα ηθοποιών. Είχα δει το Χαραλαμπόπουλο στον πλούτο και τον είχαν κάνει διασκευάσει το έργο στη νέα εποχή. Στην Επίδαυρο έπρεπε να παίζονται πιστά τα έργα και να μην χρησιμοποιούνται μικρόφωνα κ.λπ.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:48 Η Εριφύλη έγραψε: #130 22-06-22 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: την είχες δει την παράσταση; Click για ανάπτυξη... Ναι Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:56 Ο Lasher έγραψε: #131 22-06-22 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ναι Click για ανάπτυξη... Xμ, δεν θα επιμείνω γιατί πάνε και 9 (?) χρόνια από τότε. Πάντως το είχα δει επαρχία και θυμάμαι να έχει κόψει ένα κομμάτι και το είχε σχολιάσει και άτομο του θεάτρου από την παρέα μας. Για να μιλήσω και λίγο για το θέμα μας, δεν κατάφερα να παρακολουθήσω πολύ Μέλισσες φέτος. Τα εύσημα θα τα δώσω στη λατρεμένη μου Μαρία Καλλιμάνη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:28 Η Εριφύλη έγραψε: #132 22-06-22 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Xμ, δεν θα επιμείνω γιατί πάνε και 9 (?) χρόνια από τότε. Πάντως το είχα δει επαρχία και θυμάμαι να έχει κόψει ένα κομμάτι και το είχε σχολιάσει και άτομο του θεάτρου από την παρέα μας. Για να μιλήσω και λίγο για το θέμα μας, δεν κατάφερα να παρακολουθήσω πολύ Μέλισσες φέτος. Τα εύσημα θα τα δώσω στη λατρεμένη μου Μαρία Καλλιμάνη. Click για ανάπτυξη... Η καλλιμάνη παίζει πολύ με μανιέρα αλλά τέλος πάντων. Ορίστε το απόσπασμα, ακριβώς όπως το έχει γράψει ο Ευρυπίδης. Και η Κίτσου για ακόμα μια φορά εξαιρετική ως Αγαύη Your browser is not able to display this video. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:30 Ο Lasher έγραψε: #133 22-06-22 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η καλλιμάνη παίζει πολύ με μανιέρα αλλά τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός. Όπου και να την έχω δει την έχχω βρει εξαιρετική. Η Κίτσου έχχει κι ατυχείς στιγμές, βλ. Δεσποινίς Τζούλια. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:33 Η Εριφύλη έγραψε: #134 22-06-22 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάντως είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός. Όπου και να την έχω δει την έχχω βρει εξαιρετική. Η Κίτσου έχχει κι ατυχείς στιγμές, βλ. Δεσποινίς Τζούλια. Click για ανάπτυξη... Τιιι? Στην δεσποινίς Τζούλια ήταν αριστουργηματική! Την είχα δει, τότε ήμουν 13-14 και είχα πάθει το σοκ της ζωής μου Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:36 Ο Lasher έγραψε: #135 22-06-22 19:36 Εμένα πάλι δεν μ' άρεσε καθόλου. Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:38 Η Εριφύλη έγραψε: #136 22-06-22 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάλι δεν μ' άρεσε καθόλου. Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #137 22-06-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Click για ανάπτυξη... Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #138 22-06-22 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Click για ανάπτυξη... Στα ορφανά δεν την είχα δει ήμουν 8 χρονών τότε αλλά για να πήρε το βραβείο Μερκούρη για αυτόν τον ρόλο φαντάζομαι θα ήταν εκπληκτική Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:43 Ο Lasher έγραψε: #139 22-06-22 19:43 Αααα είσαι μικρή. Ναι, εκεί ήταν μια πολύ ευτυχής συνάντηση ηθοποιών. Κίτσου, Πουλάκης και Οικονόμου, όλοι τους εξαιρετικοί. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 22:20 Η New member: #140 22-06-22 22:20 Δεν έχω παρακολουθήσει θέατρο, οπότε δεν έχω γνώμη, αλλά δεν μπορώ να βλέπω αυτά τα αποσπάσματα χωρίς να σκέφτομαι αυτήν : ...και να μην με πιάνει αυτομάτως νευρικό γέλιο Τις άγριες μέλισσες δεν τις παρακολουθώ, οπότε δεν έχω άποψη για την Κίτσου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Wonderkid camil johnsala Εριφύλη AggelikiGr Scandal charmander giannhs2001 Ilikntas iew bibliofagos giorgos5002 Jack of Spades Esperos1 Sosstoss marww Unboxholics Memetchi American Economist fmarulezkd User2350 oups New member J.Cameron ΘανάσοςG4 Ariana2018 taketrance globglogabgalab Maraki4you jj! Lathy Joji tsiobieman Ωρορα harry akritas SlimShady orchidea jims Labrini_skg Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 18:56 Ο Lasher έγραψε: #131 22-06-22 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ναι Click για ανάπτυξη... Xμ, δεν θα επιμείνω γιατί πάνε και 9 (?) χρόνια από τότε. Πάντως το είχα δει επαρχία και θυμάμαι να έχει κόψει ένα κομμάτι και το είχε σχολιάσει και άτομο του θεάτρου από την παρέα μας. Για να μιλήσω και λίγο για το θέμα μας, δεν κατάφερα να παρακολουθήσω πολύ Μέλισσες φέτος. Τα εύσημα θα τα δώσω στη λατρεμένη μου Μαρία Καλλιμάνη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:28 Η Εριφύλη έγραψε: #132 22-06-22 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Xμ, δεν θα επιμείνω γιατί πάνε και 9 (?) χρόνια από τότε. Πάντως το είχα δει επαρχία και θυμάμαι να έχει κόψει ένα κομμάτι και το είχε σχολιάσει και άτομο του θεάτρου από την παρέα μας. Για να μιλήσω και λίγο για το θέμα μας, δεν κατάφερα να παρακολουθήσω πολύ Μέλισσες φέτος. Τα εύσημα θα τα δώσω στη λατρεμένη μου Μαρία Καλλιμάνη. Click για ανάπτυξη... Η καλλιμάνη παίζει πολύ με μανιέρα αλλά τέλος πάντων. Ορίστε το απόσπασμα, ακριβώς όπως το έχει γράψει ο Ευρυπίδης. Και η Κίτσου για ακόμα μια φορά εξαιρετική ως Αγαύη Your browser is not able to display this video. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:30 Ο Lasher έγραψε: #133 22-06-22 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η καλλιμάνη παίζει πολύ με μανιέρα αλλά τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός. Όπου και να την έχω δει την έχχω βρει εξαιρετική. Η Κίτσου έχχει κι ατυχείς στιγμές, βλ. Δεσποινίς Τζούλια. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:33 Η Εριφύλη έγραψε: #134 22-06-22 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάντως είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός. Όπου και να την έχω δει την έχχω βρει εξαιρετική. Η Κίτσου έχχει κι ατυχείς στιγμές, βλ. Δεσποινίς Τζούλια. Click για ανάπτυξη... Τιιι? Στην δεσποινίς Τζούλια ήταν αριστουργηματική! Την είχα δει, τότε ήμουν 13-14 και είχα πάθει το σοκ της ζωής μου Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:36 Ο Lasher έγραψε: #135 22-06-22 19:36 Εμένα πάλι δεν μ' άρεσε καθόλου. Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:38 Η Εριφύλη έγραψε: #136 22-06-22 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάλι δεν μ' άρεσε καθόλου. Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #137 22-06-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Click για ανάπτυξη... Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #138 22-06-22 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Click για ανάπτυξη... Στα ορφανά δεν την είχα δει ήμουν 8 χρονών τότε αλλά για να πήρε το βραβείο Μερκούρη για αυτόν τον ρόλο φαντάζομαι θα ήταν εκπληκτική Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:43 Ο Lasher έγραψε: #139 22-06-22 19:43 Αααα είσαι μικρή. Ναι, εκεί ήταν μια πολύ ευτυχής συνάντηση ηθοποιών. Κίτσου, Πουλάκης και Οικονόμου, όλοι τους εξαιρετικοί. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 22:20 Η New member: #140 22-06-22 22:20 Δεν έχω παρακολουθήσει θέατρο, οπότε δεν έχω γνώμη, αλλά δεν μπορώ να βλέπω αυτά τα αποσπάσματα χωρίς να σκέφτομαι αυτήν : ...και να μην με πιάνει αυτομάτως νευρικό γέλιο Τις άγριες μέλισσες δεν τις παρακολουθώ, οπότε δεν έχω άποψη για την Κίτσου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Wonderkid camil johnsala Εριφύλη AggelikiGr Scandal charmander giannhs2001 Ilikntas iew bibliofagos giorgos5002 Jack of Spades Esperos1 Sosstoss marww Unboxholics Memetchi American Economist fmarulezkd User2350 oups New member J.Cameron ΘανάσοςG4 Ariana2018 taketrance globglogabgalab Maraki4you jj! Lathy Joji tsiobieman Ωρορα harry akritas SlimShady orchidea jims Labrini_skg Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ναι Click για ανάπτυξη... Xμ, δεν θα επιμείνω γιατί πάνε και 9 (?) χρόνια από τότε. Πάντως το είχα δει επαρχία και θυμάμαι να έχει κόψει ένα κομμάτι και το είχε σχολιάσει και άτομο του θεάτρου από την παρέα μας. Για να μιλήσω και λίγο για το θέμα μας, δεν κατάφερα να παρακολουθήσω πολύ Μέλισσες φέτος. Τα εύσημα θα τα δώσω στη λατρεμένη μου Μαρία Καλλιμάνη.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:28 Η Εριφύλη έγραψε: #132 22-06-22 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Xμ, δεν θα επιμείνω γιατί πάνε και 9 (?) χρόνια από τότε. Πάντως το είχα δει επαρχία και θυμάμαι να έχει κόψει ένα κομμάτι και το είχε σχολιάσει και άτομο του θεάτρου από την παρέα μας. Για να μιλήσω και λίγο για το θέμα μας, δεν κατάφερα να παρακολουθήσω πολύ Μέλισσες φέτος. Τα εύσημα θα τα δώσω στη λατρεμένη μου Μαρία Καλλιμάνη. Click για ανάπτυξη... Η καλλιμάνη παίζει πολύ με μανιέρα αλλά τέλος πάντων. Ορίστε το απόσπασμα, ακριβώς όπως το έχει γράψει ο Ευρυπίδης. Και η Κίτσου για ακόμα μια φορά εξαιρετική ως Αγαύη Your browser is not able to display this video. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:30 Ο Lasher έγραψε: #133 22-06-22 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η καλλιμάνη παίζει πολύ με μανιέρα αλλά τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός. Όπου και να την έχω δει την έχχω βρει εξαιρετική. Η Κίτσου έχχει κι ατυχείς στιγμές, βλ. Δεσποινίς Τζούλια. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:33 Η Εριφύλη έγραψε: #134 22-06-22 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάντως είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός. Όπου και να την έχω δει την έχχω βρει εξαιρετική. Η Κίτσου έχχει κι ατυχείς στιγμές, βλ. Δεσποινίς Τζούλια. Click για ανάπτυξη... Τιιι? Στην δεσποινίς Τζούλια ήταν αριστουργηματική! Την είχα δει, τότε ήμουν 13-14 και είχα πάθει το σοκ της ζωής μου Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:36 Ο Lasher έγραψε: #135 22-06-22 19:36 Εμένα πάλι δεν μ' άρεσε καθόλου. Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:38 Η Εριφύλη έγραψε: #136 22-06-22 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάλι δεν μ' άρεσε καθόλου. Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #137 22-06-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Click για ανάπτυξη... Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #138 22-06-22 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Click για ανάπτυξη... Στα ορφανά δεν την είχα δει ήμουν 8 χρονών τότε αλλά για να πήρε το βραβείο Μερκούρη για αυτόν τον ρόλο φαντάζομαι θα ήταν εκπληκτική Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:43 Ο Lasher έγραψε: #139 22-06-22 19:43 Αααα είσαι μικρή. Ναι, εκεί ήταν μια πολύ ευτυχής συνάντηση ηθοποιών. Κίτσου, Πουλάκης και Οικονόμου, όλοι τους εξαιρετικοί. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 22:20 Η New member: #140 22-06-22 22:20 Δεν έχω παρακολουθήσει θέατρο, οπότε δεν έχω γνώμη, αλλά δεν μπορώ να βλέπω αυτά τα αποσπάσματα χωρίς να σκέφτομαι αυτήν : ...και να μην με πιάνει αυτομάτως νευρικό γέλιο Τις άγριες μέλισσες δεν τις παρακολουθώ, οπότε δεν έχω άποψη για την Κίτσου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Wonderkid camil johnsala Εριφύλη AggelikiGr Scandal charmander giannhs2001 Ilikntas iew bibliofagos giorgos5002 Jack of Spades Esperos1 Sosstoss marww Unboxholics Memetchi American Economist fmarulezkd User2350 oups New member J.Cameron ΘανάσοςG4 Ariana2018 taketrance globglogabgalab Maraki4you jj! Lathy Joji tsiobieman Ωρορα harry akritas SlimShady orchidea jims Labrini_skg Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Xμ, δεν θα επιμείνω γιατί πάνε και 9 (?) χρόνια από τότε. Πάντως το είχα δει επαρχία και θυμάμαι να έχει κόψει ένα κομμάτι και το είχε σχολιάσει και άτομο του θεάτρου από την παρέα μας. Για να μιλήσω και λίγο για το θέμα μας, δεν κατάφερα να παρακολουθήσω πολύ Μέλισσες φέτος. Τα εύσημα θα τα δώσω στη λατρεμένη μου Μαρία Καλλιμάνη. Click για ανάπτυξη... Η καλλιμάνη παίζει πολύ με μανιέρα αλλά τέλος πάντων. Ορίστε το απόσπασμα, ακριβώς όπως το έχει γράψει ο Ευρυπίδης. Και η Κίτσου για ακόμα μια φορά εξαιρετική ως Αγαύη Your browser is not able to display this video.
Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:30 Ο Lasher έγραψε: #133 22-06-22 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η καλλιμάνη παίζει πολύ με μανιέρα αλλά τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός. Όπου και να την έχω δει την έχχω βρει εξαιρετική. Η Κίτσου έχχει κι ατυχείς στιγμές, βλ. Δεσποινίς Τζούλια. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:33 Η Εριφύλη έγραψε: #134 22-06-22 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάντως είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός. Όπου και να την έχω δει την έχχω βρει εξαιρετική. Η Κίτσου έχχει κι ατυχείς στιγμές, βλ. Δεσποινίς Τζούλια. Click για ανάπτυξη... Τιιι? Στην δεσποινίς Τζούλια ήταν αριστουργηματική! Την είχα δει, τότε ήμουν 13-14 και είχα πάθει το σοκ της ζωής μου Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:36 Ο Lasher έγραψε: #135 22-06-22 19:36 Εμένα πάλι δεν μ' άρεσε καθόλου. Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:38 Η Εριφύλη έγραψε: #136 22-06-22 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάλι δεν μ' άρεσε καθόλου. Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #137 22-06-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Click για ανάπτυξη... Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #138 22-06-22 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Click για ανάπτυξη... Στα ορφανά δεν την είχα δει ήμουν 8 χρονών τότε αλλά για να πήρε το βραβείο Μερκούρη για αυτόν τον ρόλο φαντάζομαι θα ήταν εκπληκτική Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:43 Ο Lasher έγραψε: #139 22-06-22 19:43 Αααα είσαι μικρή. Ναι, εκεί ήταν μια πολύ ευτυχής συνάντηση ηθοποιών. Κίτσου, Πουλάκης και Οικονόμου, όλοι τους εξαιρετικοί. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 22:20 Η New member: #140 22-06-22 22:20 Δεν έχω παρακολουθήσει θέατρο, οπότε δεν έχω γνώμη, αλλά δεν μπορώ να βλέπω αυτά τα αποσπάσματα χωρίς να σκέφτομαι αυτήν : ...και να μην με πιάνει αυτομάτως νευρικό γέλιο Τις άγριες μέλισσες δεν τις παρακολουθώ, οπότε δεν έχω άποψη για την Κίτσου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Wonderkid camil johnsala Εριφύλη AggelikiGr Scandal charmander giannhs2001 Ilikntas iew bibliofagos giorgos5002 Jack of Spades Esperos1 Sosstoss marww Unboxholics Memetchi American Economist fmarulezkd User2350 oups New member J.Cameron ΘανάσοςG4 Ariana2018 taketrance globglogabgalab Maraki4you jj! Lathy Joji tsiobieman Ωρορα harry akritas SlimShady orchidea jims Labrini_skg Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η καλλιμάνη παίζει πολύ με μανιέρα αλλά τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός. Όπου και να την έχω δει την έχχω βρει εξαιρετική. Η Κίτσου έχχει κι ατυχείς στιγμές, βλ. Δεσποινίς Τζούλια.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:33 Η Εριφύλη έγραψε: #134 22-06-22 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάντως είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός. Όπου και να την έχω δει την έχχω βρει εξαιρετική. Η Κίτσου έχχει κι ατυχείς στιγμές, βλ. Δεσποινίς Τζούλια. Click για ανάπτυξη... Τιιι? Στην δεσποινίς Τζούλια ήταν αριστουργηματική! Την είχα δει, τότε ήμουν 13-14 και είχα πάθει το σοκ της ζωής μου Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:36 Ο Lasher έγραψε: #135 22-06-22 19:36 Εμένα πάλι δεν μ' άρεσε καθόλου. Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:38 Η Εριφύλη έγραψε: #136 22-06-22 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάλι δεν μ' άρεσε καθόλου. Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #137 22-06-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Click για ανάπτυξη... Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #138 22-06-22 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Click για ανάπτυξη... Στα ορφανά δεν την είχα δει ήμουν 8 χρονών τότε αλλά για να πήρε το βραβείο Μερκούρη για αυτόν τον ρόλο φαντάζομαι θα ήταν εκπληκτική Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:43 Ο Lasher έγραψε: #139 22-06-22 19:43 Αααα είσαι μικρή. Ναι, εκεί ήταν μια πολύ ευτυχής συνάντηση ηθοποιών. Κίτσου, Πουλάκης και Οικονόμου, όλοι τους εξαιρετικοί. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 22:20 Η New member: #140 22-06-22 22:20 Δεν έχω παρακολουθήσει θέατρο, οπότε δεν έχω γνώμη, αλλά δεν μπορώ να βλέπω αυτά τα αποσπάσματα χωρίς να σκέφτομαι αυτήν : ...και να μην με πιάνει αυτομάτως νευρικό γέλιο Τις άγριες μέλισσες δεν τις παρακολουθώ, οπότε δεν έχω άποψη για την Κίτσου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Wonderkid camil johnsala Εριφύλη AggelikiGr Scandal charmander giannhs2001 Ilikntas iew bibliofagos giorgos5002 Jack of Spades Esperos1 Sosstoss marww Unboxholics Memetchi American Economist fmarulezkd User2350 oups New member J.Cameron ΘανάσοςG4 Ariana2018 taketrance globglogabgalab Maraki4you jj! Lathy Joji tsiobieman Ωρορα harry akritas SlimShady orchidea jims Labrini_skg Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάντως είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός. Όπου και να την έχω δει την έχχω βρει εξαιρετική. Η Κίτσου έχχει κι ατυχείς στιγμές, βλ. Δεσποινίς Τζούλια. Click για ανάπτυξη... Τιιι? Στην δεσποινίς Τζούλια ήταν αριστουργηματική! Την είχα δει, τότε ήμουν 13-14 και είχα πάθει το σοκ της ζωής μου
Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:36 Ο Lasher έγραψε: #135 22-06-22 19:36 Εμένα πάλι δεν μ' άρεσε καθόλου. Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:38 Η Εριφύλη έγραψε: #136 22-06-22 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάλι δεν μ' άρεσε καθόλου. Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #137 22-06-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Click για ανάπτυξη... Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #138 22-06-22 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Click για ανάπτυξη... Στα ορφανά δεν την είχα δει ήμουν 8 χρονών τότε αλλά για να πήρε το βραβείο Μερκούρη για αυτόν τον ρόλο φαντάζομαι θα ήταν εκπληκτική Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:43 Ο Lasher έγραψε: #139 22-06-22 19:43 Αααα είσαι μικρή. Ναι, εκεί ήταν μια πολύ ευτυχής συνάντηση ηθοποιών. Κίτσου, Πουλάκης και Οικονόμου, όλοι τους εξαιρετικοί. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 22:20 Η New member: #140 22-06-22 22:20 Δεν έχω παρακολουθήσει θέατρο, οπότε δεν έχω γνώμη, αλλά δεν μπορώ να βλέπω αυτά τα αποσπάσματα χωρίς να σκέφτομαι αυτήν : ...και να μην με πιάνει αυτομάτως νευρικό γέλιο Τις άγριες μέλισσες δεν τις παρακολουθώ, οπότε δεν έχω άποψη για την Κίτσου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Wonderkid camil johnsala Εριφύλη AggelikiGr Scandal charmander giannhs2001 Ilikntas iew bibliofagos giorgos5002 Jack of Spades Esperos1 Sosstoss marww Unboxholics Memetchi American Economist fmarulezkd User2350 oups New member J.Cameron ΘανάσοςG4 Ariana2018 taketrance globglogabgalab Maraki4you jj! Lathy Joji tsiobieman Ωρορα harry akritas SlimShady orchidea jims Labrini_skg Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:38 Η Εριφύλη έγραψε: #136 22-06-22 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάλι δεν μ' άρεσε καθόλου. Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #137 22-06-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Click για ανάπτυξη... Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #138 22-06-22 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Click για ανάπτυξη... Στα ορφανά δεν την είχα δει ήμουν 8 χρονών τότε αλλά για να πήρε το βραβείο Μερκούρη για αυτόν τον ρόλο φαντάζομαι θα ήταν εκπληκτική Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:43 Ο Lasher έγραψε: #139 22-06-22 19:43 Αααα είσαι μικρή. Ναι, εκεί ήταν μια πολύ ευτυχής συνάντηση ηθοποιών. Κίτσου, Πουλάκης και Οικονόμου, όλοι τους εξαιρετικοί. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 22:20 Η New member: #140 22-06-22 22:20 Δεν έχω παρακολουθήσει θέατρο, οπότε δεν έχω γνώμη, αλλά δεν μπορώ να βλέπω αυτά τα αποσπάσματα χωρίς να σκέφτομαι αυτήν : ...και να μην με πιάνει αυτομάτως νευρικό γέλιο Τις άγριες μέλισσες δεν τις παρακολουθώ, οπότε δεν έχω άποψη για την Κίτσου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Wonderkid camil johnsala Εριφύλη AggelikiGr Scandal charmander giannhs2001 Ilikntas iew bibliofagos giorgos5002 Jack of Spades Esperos1 Sosstoss marww Unboxholics Memetchi American Economist fmarulezkd User2350 oups New member J.Cameron ΘανάσοςG4 Ariana2018 taketrance globglogabgalab Maraki4you jj! Lathy Joji tsiobieman Ωρορα harry akritas SlimShady orchidea jims Labrini_skg Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Εμένα πάλι δεν μ' άρεσε καθόλου. Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό
Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:39 Ο Lasher έγραψε: #137 22-06-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Click για ανάπτυξη... Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #138 22-06-22 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Click για ανάπτυξη... Στα ορφανά δεν την είχα δει ήμουν 8 χρονών τότε αλλά για να πήρε το βραβείο Μερκούρη για αυτόν τον ρόλο φαντάζομαι θα ήταν εκπληκτική Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:43 Ο Lasher έγραψε: #139 22-06-22 19:43 Αααα είσαι μικρή. Ναι, εκεί ήταν μια πολύ ευτυχής συνάντηση ηθοποιών. Κίτσου, Πουλάκης και Οικονόμου, όλοι τους εξαιρετικοί. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 22:20 Η New member: #140 22-06-22 22:20 Δεν έχω παρακολουθήσει θέατρο, οπότε δεν έχω γνώμη, αλλά δεν μπορώ να βλέπω αυτά τα αποσπάσματα χωρίς να σκέφτομαι αυτήν : ...και να μην με πιάνει αυτομάτως νευρικό γέλιο Τις άγριες μέλισσες δεν τις παρακολουθώ, οπότε δεν έχω άποψη για την Κίτσου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Wonderkid camil johnsala Εριφύλη AggelikiGr Scandal charmander giannhs2001 Ilikntas iew bibliofagos giorgos5002 Jack of Spades Esperos1 Sosstoss marww Unboxholics Memetchi American Economist fmarulezkd User2350 oups New member J.Cameron ΘανάσοςG4 Ariana2018 taketrance globglogabgalab Maraki4you jj! Lathy Joji tsiobieman Ωρορα harry akritas SlimShady orchidea jims Labrini_skg Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ε εντάξει, δεν είναι γούστα, το ταλέντο φαίνεται. Προσωπικά με την Κίτσου δεν μπορώ, έχει κάτι μαγικό στον τρόπο που παίζει, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ηθοποιό Click για ανάπτυξη... Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.512 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #138 22-06-22 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Click για ανάπτυξη... Στα ορφανά δεν την είχα δει ήμουν 8 χρονών τότε αλλά για να πήρε το βραβείο Μερκούρη για αυτόν τον ρόλο φαντάζομαι θα ήταν εκπληκτική Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:43 Ο Lasher έγραψε: #139 22-06-22 19:43 Αααα είσαι μικρή. Ναι, εκεί ήταν μια πολύ ευτυχής συνάντηση ηθοποιών. Κίτσου, Πουλάκης και Οικονόμου, όλοι τους εξαιρετικοί. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 22:20 Η New member: #140 22-06-22 22:20 Δεν έχω παρακολουθήσει θέατρο, οπότε δεν έχω γνώμη, αλλά δεν μπορώ να βλέπω αυτά τα αποσπάσματα χωρίς να σκέφτομαι αυτήν : ...και να μην με πιάνει αυτομάτως νευρικό γέλιο Τις άγριες μέλισσες δεν τις παρακολουθώ, οπότε δεν έχω άποψη για την Κίτσου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Wonderkid camil johnsala Εριφύλη AggelikiGr Scandal charmander giannhs2001 Ilikntas iew bibliofagos giorgos5002 Jack of Spades Esperos1 Sosstoss marww Unboxholics Memetchi American Economist fmarulezkd User2350 oups New member J.Cameron ΘανάσοςG4 Ariana2018 taketrance globglogabgalab Maraki4you jj! Lathy Joji tsiobieman Ωρορα harry akritas SlimShady orchidea jims Labrini_skg Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Μα είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά όλοι έχουν κι ατυχείς στιγμές. Πχ στα Ορφανά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ήταν και η 1η φορά που την είχα δει σε βασικό ρόλο στο θέατρο. Στη Δεσποινίδα Τζούλια μού είχε φανεί πως φώναζε υπερβολικά. Click για ανάπτυξη... Στα ορφανά δεν την είχα δει ήμουν 8 χρονών τότε αλλά για να πήρε το βραβείο Μερκούρη για αυτόν τον ρόλο φαντάζομαι θα ήταν εκπληκτική
Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 19:43 Ο Lasher έγραψε: #139 22-06-22 19:43 Αααα είσαι μικρή. Ναι, εκεί ήταν μια πολύ ευτυχής συνάντηση ηθοποιών. Κίτσου, Πουλάκης και Οικονόμου, όλοι τους εξαιρετικοί. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 22:20 Η New member: #140 22-06-22 22:20 Δεν έχω παρακολουθήσει θέατρο, οπότε δεν έχω γνώμη, αλλά δεν μπορώ να βλέπω αυτά τα αποσπάσματα χωρίς να σκέφτομαι αυτήν : ...και να μην με πιάνει αυτομάτως νευρικό γέλιο Τις άγριες μέλισσες δεν τις παρακολουθώ, οπότε δεν έχω άποψη για την Κίτσου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αααα είσαι μικρή. Ναι, εκεί ήταν μια πολύ ευτυχής συνάντηση ηθοποιών. Κίτσου, Πουλάκης και Οικονόμου, όλοι τους εξαιρετικοί.
New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2022 στις 22:20 Η New member: #140 22-06-22 22:20 Δεν έχω παρακολουθήσει θέατρο, οπότε δεν έχω γνώμη, αλλά δεν μπορώ να βλέπω αυτά τα αποσπάσματα χωρίς να σκέφτομαι αυτήν : ...και να μην με πιάνει αυτομάτως νευρικό γέλιο Τις άγριες μέλισσες δεν τις παρακολουθώ, οπότε δεν έχω άποψη για την Κίτσου.
Δεν έχω παρακολουθήσει θέατρο, οπότε δεν έχω γνώμη, αλλά δεν μπορώ να βλέπω αυτά τα αποσπάσματα χωρίς να σκέφτομαι αυτήν : ...και να μην με πιάνει αυτομάτως νευρικό γέλιο Τις άγριες μέλισσες δεν τις παρακολουθώ, οπότε δεν έχω άποψη για την Κίτσου.