1) Να υποθεσω οτι δεν διαβασες προσεκτικα το post μου;
"Ειλικρινα δεν το λεω με κακη διαθεση, και ιδιαιτερα προς την ΚΕ, απλα μου φαινεται παραξενο, και οτι δειχνει οτι πρακτικα η εφαρμογη του
συστηματος των (αρνητικων; ) ψηφων δεν θα μπορει να ειναι ποτε αντικειμενικη."
Τονιζω και μονος μου οτι δεν ειναι μονο των αρνητικων ψηφων το προβλημα, απλα στο συγκεκριμενο θεμα, για αυτο συζηταμε.
2) Δεν ειναι προφανες το γιατι το να εχει ενα post αδικα πολλες θετικες ψηφους δεν συνιστα το ιδιο μεγαλο προβλημα; Προφανως γιατι κανεις δεν θα σκεφτει, "Μα καλα τι εκανα και θεωρουν τοσο καλα τα posts μου ενω ειναι γτπ!" Ενω το αναποδο, οντως σε προβληματιζει.
3) Προσωπικα δεν ψηφιζω θετικα (ή αν το κανω σπανια, προσπαθω να το αποφευγω) posts με τα οποια συμφωνω ιδεολογικα, και αρνητικα ψηφιζω μονο αν θεωρω οτι συμβαλλουν στην αυξηση της εντασης μιας συζητησης.
4) Το να λες εσυ σαν super mod οτι κανεις κατι ακριβως αντιθετο με αυτο που λεει η admin στο θεμα περι σωστης χρησης του συστηματος, δεν ειναι λιγο περιεργο; Αν εγω, αρχισω και κανω το ιδιο, αλλα με posts που η πλειοψηφια "συμπαθει", και επομενως δεν βγαζει νοημα η κινηση μου, ή ακομα χειροτερα, αποφασισω να "εναντιωθω" σε καποιο αλλο απο τα λεγομενα εκεινου του θεματος, και αρχισω και ψηφιζω κατα συρροην αρνητικα, εσυ πως θα μου ριξεις ποινη; Αφου και εσυ το ιδιο κανεις, απλα σε αλλο ζητημα. Και το να το δηλωνεις κιολας δεν νομιζω οτι βοηθαει στη σωστη λειτουργια του φορουμ.