Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

25-02-25

22:54
Ξυρισμα καθε μερα δεν κάνω ούτε εγω που το χω και χόμπι το παραδοσιακό ξύρισμα με πινέλα σαπουνια και μπρούτζινα ξυράφια του 1900.Λίγες τρίχες σε μουστάκι και πηγούνι μόνο. Και μακάρι καθόλου να ήταν. Μια χαρά είμαστε χωρίς τρίχες στο πρόσωπο. Βλέπω τους άλλους εδώ κάθε πρωί ξύρισμα δέκα λεπτών με αφρό και χαζομάρες. Δουλειά δεν είχε ο διάβολος...
Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό, ούτε σε κορποραίο επίπεδο, που έχουν μανία να ξυρίζουν καθημερινά μια ψωλίτσα για τρίχα ίσα να τη νιωθεις με το δάχτυλο οτι ειναι ετοιμη να ξεπεράσει τη στιβαδα του δέρματος (five o clock shadow το λέμε εμείς λαικιστί).
Νομιζω περισσότερο εμμονή είναι, οπως οι ανθρωποι που κανουν 3 μπανια τη μερα μέχρι για να πανε και στο περίπτερο.
Προσωπικα τα αφηνω τα γενια και ενα μηνα ετσι για το γούστο, όσο κι αν μ αρεσει το παραδοσιακο ξύρισμα.
(και μου πάνε)
Τίποτα. Θα παρεις μια φορά τη βδομαδα με ξυράφι και θα χεις παλι σκιν.Εγώ το τριχωτό της κεφαλής δεν λέω να αφήσω σε ησυχία. Ξαναμεγάλωσε από εκεί που το είχα πάρει skinhead και δεν ξέρω τι να το κάνω.
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.

08-03-25

13:56
Μου είπαν ότι το μαλλί μου έχει μεγαλώσει αρκετά από πίσω και δεν περίμενα να ήταν… μέχρι αυτό το σημείο.
Γενικά το μαλλί μου είναι με μπούκλες και στη φωτογραφία που βλέπετε (βλέπατε μάλλον) είναι κατά το απόγευμα όταν πήγαινα στο σουπερμάρκετ… κανονικά είναι όλο μπούκλες από πάνω μέχρι κάτω.
Τώρα πρέπει να αποφασίσω να το κρατήσω σε αυτό το μέγεθος ή να μεγαλώσει κι άλλο.
Όσον αφορά την περιποίηση έχω σταματήσει τα leave in conditioner και βαζω argan oil, που είναι θαυματουργό
Αλλά όσον αφορά το μέγεθος… να το αφήσω μέχρι τους ώμους αλλά φοβάμαι μην φανεί περίεργο
Γενικά το μαλλί μου είναι με μπούκλες και στη φωτογραφία που βλέπετε (βλέπατε μάλλον) είναι κατά το απόγευμα όταν πήγαινα στο σουπερμάρκετ… κανονικά είναι όλο μπούκλες από πάνω μέχρι κάτω.
Τώρα πρέπει να αποφασίσω να το κρατήσω σε αυτό το μέγεθος ή να μεγαλώσει κι άλλο.
Όσον αφορά την περιποίηση έχω σταματήσει τα leave in conditioner και βαζω argan oil, που είναι θαυματουργό
Αλλά όσον αφορά το μέγεθος… να το αφήσω μέχρι τους ώμους αλλά φοβάμαι μην φανεί περίεργο
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.441 μηνύματα.

08-03-25

14:49
Τέλειο το μπουκλε μαλλί .. Και το χρώμα. Ως προς το μήκος , πρέπει να αποφασίσεις πως θες να τα έχεις πχ αν τα πιάνεις και το πιο μακρύ είναι ωραίο, αν όχι νομίζω το μήκος που έχεις είναι προτιμότερο.Μου είπαν ότι το μαλλί μου έχει μεγαλώσει αρκετά από πίσω και δεν περίμενα να ήταν… μέχρι αυτό το σημείο.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

08-03-25

14:55
Πραγματικά πόσο ωραία η μπούκλα και ειδικά στους άντρες που έχουν πολύ καλύτερη τρίχα απο μας γιατι δεν τα παιδεύουν τόσο.
Παρόλα αυτά θέλει περιποίηση για να μην φαίνεται σαν άχυρο.
Το ζηλεύω πάρα πολύ, μακάρι να είχα μπούκλες.
Παρόλα αυτά θέλει περιποίηση για να μην φαίνεται σαν άχυρο.
Το ζηλεύω πάρα πολύ, μακάρι να είχα μπούκλες.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.

08-03-25

14:56
Δεν το είδα, αλλά εμπιστεύομαι τη ΓλαύκηΓενικά το μαλλί μου είναι με μπούκλες και στη φωτογραφία που βλέπετε (βλέπατε μάλλον) είναι κατά το απόγευμα όταν πήγαινα στο σουπερμάρκετ… κανονικά είναι όλο μπούκλες από πάνω μέχρι κάτω.

Με το καλό να μεγαλώσει μέχρι εκεί που θες το μαλλάκι σου, Ουριήλ

Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.

08-03-25

14:58
Πως σας φαίνεται;
amarelia
Περιβόητο μέλος

08-03-25

15:00
Πολύ ωραίο. Θές να του δώσεις όγκο ή σ’αρέσει έτσι που είναι πιο ήρεμο;View attachment 145887
Πως σας φαίνεται;
Ουριήλ
Διάσημο μέλος

08-03-25

15:03
Νομίζω το προτιμώ λίγο πιο ήρεμο, γενικά είναι με περισσότερες μπούκλες απλός τυγχάνει εκείνη την ημέρα να ήμουν από τις 8 το πρωί στο νοσοκομείο και όταν με έβγαλαν φωτογραφία ήταν στις 7 το βράδυ.Πολύ ωραίο. Θές να του δώσεις όγκο ή σ’αρέσει έτσι που είναι πιο ήρεμο;
Λες να το μεγαλώσω κι άλλο ή θα είναι too much;
amarelia
Περιβόητο μέλος

08-03-25

15:08
Προσωπικά θα μου άρεσε και πιο μακρύ.Νομίζω το προτιμώ λίγο πιο ήρεμο, γενικά είναι με περισσότερες μπούκλες απλός τυγχάνει εκείνη την ημέρα να ήμουν από τις 8 το πρωί στο νοσοκομείο και όταν την έβγαλα ήταν στις 7 το βράδυ.
Λες να το μεγαλώσω κι άλλο ή θα είναι too much;
Αν σε ενοχλήσει μετά ή τα βαρεθείς τα μαζεύεις και πίσω, είτε ολα είτε τα μισά ανάλογα με το στυλ σου πχ
Νομίζω θα σου πήγαιναν πολύ
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

08-03-25

15:08
Εεεεε..έλα τώρα !! Εμείς δεν είδαμε...Πως σας φαίνεται;
Απ' ό,τι θυμάμαι, μου άρεσε πολύ το μαλλί σου. Και οι μπούκλες και το μάκρος...
Αυτό το λέω "μαλλί του Χριστού" και μου αρέσει πολύ !!Προσωπικά θα μου άρεσε και πιο μακρύ.
Αν σε ενοχλήσει μετά ή τα βαρεθείς τα μαζεύεις και πίσω, είτε ολα είτε τα μισά ανάλογα με το στυλ σου πχ
View attachment 145891
Νομίζω θα σου πήγαιναν πολύ
amarelia
Περιβόητο μέλος

08-03-25

15:10
Πέρα απο την πλάκα το μαλλί του Χριστού είναι όντως το αγαπημένο μου σε άντρα και το χρώμα αυτό το καστανόξανθοΑυτό το λέω "μαλλί του Χριστού" και μου αρέσει πολύ !!
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

08-03-25

15:11
Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν τώρα. Ότι το όλο στυλ τού παλικαριού "του φέρνει" εμφανισιακά (κατάλαβες, έτσι όπως παρουσιάζεται και τον έχουμε συνηθίσει...)...Πέρα απο την πλάκα το μαλλί του Χριστού είναι όντως το αγαπημένο μου σε άντρα και το χρώμα αυτό το καστανόξανθο
Ουριήλ
Διάσημο μέλος

08-03-25

15:15
μια παλιά και μια πρόσφατη. Σε 4 μήνες που θα τα αφήσω θα κάνω update 

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

08-03-25

15:19
Κουκλί !! Να ζήσεις...View attachment 145893
View attachment 145894
μια παλιά και μια πρόσφατη. Σε 4 μήνες που θα τα αφήσω θα κάνω update![]()
Τα θυμάμαι πιο κοντά. Ένα κλικ πιο λίγο, από τη δεύτερη φωτό...
Θα μου άρεσε να μακρύνουν ακόμα λίγο. Μέχρι τον ώμο. Όλα στο ίδιο μάκρος. Και να τα πιάνεις και πίσω, αν σ' εξυπηρετεί...
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.820 μηνύματα.

08-03-25

15:24
Τα μαλλιά του Χριστού μακρύνανε και ισιώσανε προς το τέλος της επίγειας ζωής του. Μετά από επιστημονική ανάλυση πρέπει να ήταν κάπως έτσι...Πέρα απο την πλάκα το μαλλί του Χριστού είναι όντως το αγαπημένο μου σε άντρα και το χρώμα αυτό το καστανόξανθο
Στα νιάτα του ήταν πιο σγουρός, καστανόξανθος με γαλαζοπράσινα μάτια σαν της μητέρας του. Η γαμψή μύτη είναι χαρακτηριστική σχεδόν σε όλες τις προσωπογραφίες.
amarelia
Περιβόητο μέλος

08-03-25

15:37
Δεν έχω κάνει τόση ανάλυσηΤα μαλλιά του Χριστού μακρύνανε και ισιώσανε προς το τέλος της επίγειας ζωής του. Μετά από επιστημονική ανάλυση πρέπει να ήταν κάπως έτσι...
View attachment 145895
Στα νιάτα του ήταν πιο σγουρός, καστανόξανθος με γαλαζοπράσινα μάτια σαν της μητέρας του. Η γαμψή μύτη είναι χαρακτηριστική σχεδόν σε όλες τις προσωπογραφίες.
View attachment 145896
Στον Ιησου απο την Ναζαρετ ο ηθοποιός προς στο τέλος είχε πολύ ωραίο μαλλί πχ
Δεν είναι τοσο συνηθισμένες οι μπούκλες συους άντρες εν τω μεταξύ ή εγώ δεν έχω δεί πολλούς
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

08-03-25

15:48
Μαλλι χριστου εχω απλα ειναι λεπτη και ισια η τριχα μουΠέρα απο την πλάκα το μαλλί του Χριστού είναι όντως το αγαπημένο μου σε άντρα και το χρώμα αυτό το καστανόξανθο

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

08-03-25

15:49
Αν και δεν είμαστε στο κατάλληλο θρεντ, δεν μπορώ ν' αντισταθώ (ξέροντας ότι ίσως μας μεταφέρουν κάπου αλλού...)...
Δεν είχε μόνο κατά το τέλος τής επίγειας ζωής του μακριά μαλλιά. Ως γνήσιος επαναστάτης, τα "είχε αφήσει" πολύ πιο πριν. Κι ας θεωρούνταν απρεπές το μακρύ μαλλί, εκείνα τα χρόνια...
Πέραν αυτού, υπήρχε κι ένας περαιτέρω συμβολισμός. Όσοι επέλεγαν, παρ' όλα αυτά, να έχουν μακριά μαλλιά και γενειάδα δεν έπρεπε να πίνουν κρασί...
Ο ίδιος, όμως, έπινε. Και είχε κατηγορηθεί ότι έπινε πολύ και ήταν επίορκος, στα μάτια τους...
Πωρώθηκα, συγγνώμη. Αδυναμίες είναι αυτές...
Δεν είχε μόνο κατά το τέλος τής επίγειας ζωής του μακριά μαλλιά. Ως γνήσιος επαναστάτης, τα "είχε αφήσει" πολύ πιο πριν. Κι ας θεωρούνταν απρεπές το μακρύ μαλλί, εκείνα τα χρόνια...
Πέραν αυτού, υπήρχε κι ένας περαιτέρω συμβολισμός. Όσοι επέλεγαν, παρ' όλα αυτά, να έχουν μακριά μαλλιά και γενειάδα δεν έπρεπε να πίνουν κρασί...
Ο ίδιος, όμως, έπινε. Και είχε κατηγορηθεί ότι έπινε πολύ και ήταν επίορκος, στα μάτια τους...
Πωρώθηκα, συγγνώμη. Αδυναμίες είναι αυτές...
amarelia
Περιβόητο μέλος

08-03-25

15:49
Εντάξει Παράγοντα I’ll pick youΜαλλι χριστου εχω απλα ειναι λεπτη και ισια η τριχα μου![]()

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- JungC
- AggelikiGr
- touvlo
- taketrance
- Memetchi
- charmander
- iew
- Scandal
- Reader
- bibliofagos
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- fmarulezkd
- Libertus
- Giorgkalo
- American Economist
- giannhs2001
- GeorgePap2003
- Μήτσος10
- Joji
- Totreno
- Kate1914
- A350
- jellojina
- rafaela11
- fourkaki
- despoina13
- Fernando_A
- User2350
- Wonderkid
- Ωρορα
- Jim175
- Helen06
- Meow
- Ilma
- arko
- maria pad
- hirasawayui
- camil
- bruh_234
- Stelios725
- Sosstoss
- ΘανάσοςG4
- L0st
- Εχέμυθη
- louminis
- jj!
- Mhtrogoal
- ggl
- tslef8
- Γιώργος Ζ
- Ryuzaki
- CiNeFiL
- Viedo
- Panos_02
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.